Ποιους δεν θέλουμε για γείτονες;

Δωστα σε κανα ανθρωπο που τα εχει αναγκη. Αμα δεν εχεις τα κακαλα να τους πεις δεν τρωω απο ξενους, τι ακριβως ρωτας...
Αφού έγραψα παραπάνω πως τα δίνω αλλού εδώ και καιρό, δεν είναι οτι δεν εχω τα κάκαλα αλλα με ξέρουν απο παιδί και δεν μπορώ να τους πω δε τρώω απο ξένους μια μέρα ενώ έχω αποδεχτεί το φαγητό τους τόσο καιρο

Καλά, οκ. Θα τους δώσεις τα χρήματα για μονοκατοικία
Για καποτες ισως !
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αφού έγραψα παραπάνω πως τα δίνω αλλού εδώ και καιρό, δεν είναι οτι δεν εχω τα κάκαλα αλλα με ξέρουν απο παιδί και δεν μπορώ να τους πω δε τρώω απο ξένους μια μέρα ενώ έχω αποδεχτεί το φαγητό τους τόσο καιρο
Οκ μια χαρα. Αφου πανε σε ατομα που το εχουν αναγκη ακομα καλυτερα. Βοηθας κοσμο ετσι.

Καλά, οκ. Θα τους δώσεις τα χρήματα για μονοκατοικία ; Γιατί το ενοίκιο φτάνει στο Θεό...
Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου, συγγνώμη, δεν με αφορά το θέμα τους.

Εμένα με νοιάζει που γεννάνε ένα παιδί και νομίζουν ότι είναι ανώτεροι και πρέπει την δική τους επιλογή να την ανέχονται άλλοι. Ε όχι δεν πάει έτσι. Δεν με νοιάζουν τα παιδιά των άλλων ούτε θα τα ανέχομαι.

Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου, συγγνώμη, δεν με αφορά το θέμα τους.

Εμένα με νοιάζει που γεννάνε ένα παιδί και νομίζουν ότι είναι ανώτεροι και πρέπει την δική τους επιλογή να την ανέχονται άλλοι. Ε όχι δεν πάει έτσι. Δεν με νοιάζουν τα παιδιά των άλλων ούτε θα τα ανέχομαι.
Είπα κάπου ότι πάει έτσι ;

Σαφέστατα και πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Και άλλοι κάναμε παιδιά, δε μας άκουγε (ούτε τα άκουγε...) το σύμπαν...

Εμένα με νοιάζει που γεννάνε ένα παιδί και νομίζουν ότι είναι ανώτεροι και πρέπει την δική τους επιλογή να την ανέχονται άλλοι. Ε όχι δεν πάει έτσι. Δεν με νοιάζουν τα παιδιά των άλλων ούτε θα τα ανέχομαι

ρε συ εριφύλη, μήπως πέρα απο τα φαγητά να έρθεις να μείνεις κι εδώ;
Είμαι μόνο εγώ και πολύ ευγενείς συνταξιούχοι :laugh:

Δυστυχώς όμως έτσι πάει πλέον.

Κι ένας φίλος μου είχε παρόμοιο πρόβλημα με τους δίπλα του όμως, όχι τόσο έντονο όσο το δικό μου κι όταν τους έκανε παρατήρηση του είπαν: παιδί είναι τι θες να κάνει;

Μλκ στα @@@@@ μας το παιδί σου. Μάζεψε το. Έλεος όμως.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

ρε συ εριφύλη, μήπως πέρα απο τα φαγητά να έρθεις να μείνεις κι εδώ;
Είμαι μόνο εγώ και πολύ ευγενείς συνταξιούχοι :laugh:
ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ🥰 τα καλύτερα γειτονακια αυτοί οι άνθρωποι!

ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ🥰 τα καλύτερα γειτονακια αυτοί οι άνθρωποι!
Σαν κι εμένα είσαι κι εσύ, εγώ απο μωρό άραζα μαζί τους, πραγματικά δεν χορταίνεις ιστορίες.
Αρκεί να είναι μορφωμένοι και καλόψυψοι, γιατι υπάρχουν και κάτι λέρες..

Σαφέστατα και πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Και άλλοι κάναμε παιδιά, δε μας άκουγε (ούτε τα άκουγε...) το σύμπαν...

Εχω και εγω ενα παιδάκι δίπλα.... φώναζε χθές αλλα δεν με ενοχλεί. Την αλλη φορά το βρηκα με τη μαμά του στο ασανσέρ και του λέω πως σε λενε... τι τάξη πας...

χαριτωμένο :D

Σαν κι εμένα είσαι κι εσύ, εγώ απο μωρό άραζα μαζί τους, πραγματικά δεν χορταίνεις ιστορίες.
Ακριβώς αυτό❤️ δεν υπάρχει καλύτερη παρέα κι ας λένε ότι θέλουν. Θυμάμαι ακόμα την γειτόνισσα της γιαγιάς μου, πολύ μεγάλης ηλικίας εκείνη, που καθόμουν μαζί της με τις ώρες… και της έκανα και δουλειές γιατί την λάτρευα🥰

Εχω και εγω ενα παιδάκι δίπλα.... φώναζε χθές αλλα δεν με ενοχλεί. Την αλλη φορά το βρηκα με τη μαμά του στο ασανσέρ και του λέω πως σε λενε... τι τάξη πας...

χαριτωμένο :D
Εντάξει...είσαι θετικός άνθρωπος. Τί να λέμε...

Υ.Γ. Τώρα θα μου κρεμάσουν πάλι κουδούνια ότι θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλους...

Ειδικά από τότε που έχασα την γιαγιά μου, έχω τεράστια αδυναμία στους ηλικιωμένους. Μακάρι λοιπόν να είχα τέτοιους γείτονες μόνο, θα τους πρόσεχα κιόλας, ό,τι ήθελαν🥹

Ειδικά από τότε που έχασα την γιαγιά μου, έχω τεράστια αδυναμία στους ηλικιωμένους. Μακάρι λοιπόν να είχα τέτοιους γείτονες μόνο, θα τους πρόσεχα κιόλας, ό,τι ήθελαν🥹
Κι αυτοί οι ηλικιωμένοι ήταν (μάλλον) κάποτε γονείς και κάναν λάθη που θύμωσαν τα παιδιά τους. Μην κοιτάς πως τα βλέπουν πιο ήρεμα και με μια πιο όψιμη ματιά σε αυτή την ηλικία που είναι και λίγο Je m'en fous.

Εντάξει...είσαι θετικός άνθρωπος. Τί να λέμε...

Υ.Γ. Τώρα θα μου κρεμάσουν πάλι κουδούνια ότι θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλους...

Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις.

Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν....

ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς.

Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ.

προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες.

Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει.....

γενικα βρωμικη κοινωνια.

Θετικός ειμαι και όντως το χαίρομαι για τη πάρτη μου γιατι στο κόσμο που ζούμε.... δεν παίζει κ ρολο μεγάλο μη νομιζεις.

Ψάχνουνε εκει τους περιεργους τύπους τους μυστήριους να τους κάνουν τη ζωή κόλαση για να ηδονίζονται αρκεί να ειναι πολυ εμφανίσιμος ο άλλος στα γουστα τους κτλ για αυτο αρκετοι κ αρκετές δεν αλλαζουν....

ας εμεναν 5-6 χρονια στη πεινα και να μην τους πλησιαζε κανενας και θα Σ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ οχι... η γενικη ανθρωπινη φύση ειναι βρώμικη και έχει να καταπιαστει με ενα καρο σκοτεινα κ υπογεια συναισθηματα πχ αλαζονεια - εγωϊσμος - εγω ειμαι κ κανενας άλλος... βλέπεις τωρα ολοι κ ολες το κωλο εξω κ τους κοιλιακούς.

Και ποιος θα το παίξει πιο πονηρα και πιο μυστηριο και λεφτάς ή εχων την ικανοτητα κτλ κτλ.

προχθες μας έλεγε ενας οτι η δικια του της έκλεισε το τηλεφωνο κ την εβρισε κ μετά τον επαιρνε ξανα... τέτοιους ψάχνουν...βρωμοχαρακτήρες.

Μη πω κ για τις γκομενες που την πφτουν σε παντρεμενους αλλα συνδρομα και εκει.....

γενικα βρωμικη κοινωνια.
Παλι στο γκομενικο το εφερες ρε τρελε? Πως το καταφερνεις

Εγώ έχω άλλο πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι on topic εδώ. Τέλος πάντων, έχω δυο γειτόνισσες μεγάλες σε ηλικία που ξέρουν και τους γονείς μου χρόνια κτλ κτλ. Αυτές λοιπόν επειδή με συμπαθούν πολύ μου φέρουν κάθε 3 και λίγο φαγητά.
Έλα μου ομως που έγω είμαι πολύ σιχασιάρα και δεν τρώω μαγειρευτά άλλων;!
Και οι γυναίκες είναι πεντακάθαρες αλίμονο, αλλά εγώ σαν νοοτροπία δεν το κάνω, δεν το έκανα ποτέ δηλαδή. Εδώ ούτε έξω δεν τρώω συχνά λόγω αυτού.
Τέλος πάντων, μια δυό τα έδωσα σε φίλους κτλ αλλά τώρα θέλω με ήπιο τρόπο να το κόψω χωρίς να παρεξηγηθούν.

Τι τις λέω;
Ότι πηγές σε διαιτολόγο και τρως κάθε μέρα κάτι συγκεκριμένο η ότι έχεις μαγειρέψει κάνα δυο φορές και κρίμα είναι να μένουν και μη τα πάρεις ;

θα βόλευε η δικαιολογία με την διατροφή, αλλά δεν είναι οι συνηθισμένες μεγάλες κυρίες που θα φέρουν γλυκά και πίτες, αυτές είναι μορφωμένες ανεξάρτητες γυναίκες που κάνουν δραστηριότητες και κάνουν οι ίδιες διατροφή! Οπότε μου φέρνουν κοτόπουλα, σαλάτες κ.α
Παίξε μπαλίτσα στα νερά τους .
Οι γιαγιάδες σταματούν μόνο αν ειναι εντολή γιατρού !
Πες τους ότι έβγαλες μια αλεργία η θέμα με το στομάχι και για ένα διάστημα θα τρως μόνο νερόβραστο χωρίς σάλτσες και μπαχαρικά...

Οι παλιές γυναίκες δεν μαγειρεύουν ποτέ χωρίς μπαχαρικά και σάλτσες ...

Τώρα αν σε αγαπούν τόσο πολύ και σου φέρνουν νερόβραστο αποδεξου το :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back