Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.440 μηνύματα.
Έχω μια μικρή υποψία ότι τρολάρειςΌχι. Ούτε καν είχα αργήσει ποτέ, έστω ένα λεπτό. Η τήρηση του νόμου και του καθήκοντος είναι ύψιστες αρετές για εμένα και πολύ πιο σημαντικές από το τι μπορεί να νιώθω. Μόνο μια φορά είχα μαλώσει με την καθηγήτρια των θρησκευτικών επειδή υπερασπιζόταν τους εβραίους και άλλη μία με έναν άλλον αριστερό που έκραζε (έμμεσα φυσικά) θρησκείες και έθνη.

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.294 μηνύματα.
Βρε έχω κάνει, αλλά όταν το έμαθε η μαμά μου, πίστεψε με, δεν ξανά έκανακαλά είπαμε , όχι και να μην μπορείς να κάνεις μια κοπάνα στο λύκειο![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.323 μηνύματα.
Εγώ όλη μέρα δουλεύω. Δεν μπορώ να τρέχω σε δικαστήρια με τους μλκες.
Αμα σε καλέσουν θα τρέξεις. Γιατί είσαι υποχρεωμένη.
Έτσι έλεγε κ ένας ιατρος τις προαλλες ότι δεν έχει καθόλου χρόνο και να μας στείλει αυτός μια γνωμάτευση. Αλλά όχι... Κλήθηκε κανονικά να απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις.
Όλοι εργαζόμαστε. Και οι ιατροί και οι ηθοποιοί και εμείς και όλοι.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.294 μηνύματα.
Πήρα τον δικηγόρο μου και μου είπε: θα φέρνεις κάθε μα κάθε μέρα την αστυνομία, στις ώρες κοινής ησυχίας. Και μετά εξωδικούλι. Αν δεν συμμορφωθούν. Δεν έχει καμία σημασία που είναι ανήλικο το παιδί
Ετσι για να ξέρουμε και τα δικαιώματα μας δηλαδή. Άλλο που δεν ήθελα να το ακούσω αυτό
Ετσι για να ξέρουμε και τα δικαιώματα μας δηλαδή. Άλλο που δεν ήθελα να το ακούσω αυτό
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.323 μηνύματα.
Πήρα τον δικηγόρο μου και μου είπε: θα φέρνεις κάθε μα κάθε μέρα την αστυνομία, στις ώρες κοινής ησυχίας. Και μετά εξωδικούλι. Αν δεν συμμορφωθούν. Δεν έχει καμία σημασία που είναι ανήλικο το παιδί
Ετσι για να ξέρουμε και τα δικαιώματα μας δηλαδή. Άλλο που δεν ήθελα να το ακούσω αυτό![]()
Το εξώδικο κάνει ένα 300αρι. Αυτό στο είπε ο δικηγόρος ; εκτός κ αν στο γράψει με 50 ευρώ κ αλλά 50 αν θυμάμαι καλά η αμοιβή του δικαστικού επιμελητή που θα το επιδοσει.
Προσωπικά θα ζητουσα 100 και θεωρούμε κ φτηνός γενικότερα στη νοοτροπία. Και αλλά 50 ο επιμελητής.
Προφανώς ο δικηγόρος το είπε αυτό για να αποδεικνύεται η αντισυμβατική συμπεριφορά του ενοικου μετά από τις οχλήσεις σας.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Θα δώσω πολύ περισσότερα προκειμένου να ξεκουμπιστούνε, πίστεψε με.Το εξώδικο κάνει ένα 300αρι
είπε ότι θα μου το γράψει ο ίδιος οποτε του πω εγώ και αφού έχω ήδη καλέσει την αστυνομία αρκετές φορές.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Θα δώσω πολύ περισσότερα προκειμένου να ξεκουμπιστούνε, πίστεψε με.
είπε ότι θα μου το γράψει ο ίδιος οποτε του πω εγώ και αφού έχω ήδη καλέσει την αστυνομία αρκετές φορές.
Μπορείς να το γράψεις και εσυ και να πληρωσεις τον επιμελητη να του το στείλει.
Μπορείτε να είσθε 3-4 οι εξωδικως προσκαλουντες. Και να μοιραστείτε κ τα έξοδα.
Απλά η υπογραφή του δικηγόρου δίνει σίγουρα άλλη βαρυτητα στο εξώδικο.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Καλά εννοείται. Αυτός είναι οικογενειακός μας φίλος και όταν του πα τι τραβάω έφριξε ο άνθρωπος.Απλά η υπογραφή του δικηγόρου δίνει σίγουρα άλλη βαρυτητα στο εξώδικο.
επιπροσθέτως, η από πάνω το πρωί είδε την φίλη μου στο ασανσέρ και την στραβοκοίταξε κιόλας. Τα θέλει ο κωλος τους μέχρι εκεί που δεν πάει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μου λέει ο δικηγόρος: το καλό είναι ότι σπας το δικό σου συμβόλαιο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ για αυτόν τον λόγο.
Αλλά ρε παιδιά, δεν γίνεται να μετακομίσουμε εμείς. Έχουμε χίλια πράγματα εδώ μέσα, μουσικά όργανα βαριά, ένα σωρό. Αλλιώς εννοείται θα έφευγα.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.861 μηνύματα.
Νά το βρε! Στο είπα! Γινεται!Μου λέει ο δικηγόρος: το καλό είναι ότι σπας το δικό σου συμβόλαιο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ για αυτόν τον λόγο.
και οι άλλοι με το μωρό, είναι πιο εύκολο; Εταιρία θα φέρετε. Πολυ λιγότερα απ το εξώδικο θα σας πάει. Νέες κοπέλες, η ζωή μπροστά σας είναι. Τολμήστε!Αλλά ρε παιδιά, δεν γίνεται να μετακομίσουμε εμείς. Έχουμε χίλια πράγματα εδώ μέσα, μουσικά όργανα βαριά, ένα σωρό. Αλλιώς εννοείται θα έφευγα.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Δεν κατάλαβες. Δεν με αφορούν τα έξοδα. Αλλά για αυτό το σπάσιμο νεύρων, θα έδινα πάρα πολλά για να φύγουν.Πολυ λιγότερα απ το εξώδικο θα σας πάει.
κι επίσης, η περιοχή εδώ είναι πάρα πολύ σειφ και η πολυκατοικία επίσης. Μέσα στις κάμερες και στα μαγαζιά. Να ψάχνω εγώ παρόμοιο επειδή οι από πάνω γαμιούνται;
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.636 μηνύματα.
Τάραξέ τους στη νομιμότητα. Να μάθουν να κάνουν παιδιά και να τα μεγαλώνουν σαν γυφτάκια.Δεν κατάλαβες. Δεν με αφορούν τα έξοδα. Αλλά για αυτό το σπάσιμο νεύρων, θα έδινα πάρα πολλά για να φύγουν.
κι επίσης, η περιοχή εδώ είναι πάρα πολύ σειφ και η πολυκατοικία επίσης. Μέσα στις κάμερες και στα μαγαζιά. Να ψάχνω εγώ παρόμοιο επειδή οι από πάνω γαμιούνται;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Για κάτι τέτοια μαζεύω χρήματα. Για να μπορώ μετά να πηδήξω στις μηνύσεις όποιον με ενοχλεί κατά αυτόν τον τρόποΤάραξέ τους στη νομιμότητα
και ειλικρινά, μόνο και μόνο για να φύγουν, θα ξόδευα πάρα πολλά. Είναι θέμα εγωισμού
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.332 μηνύματα.
Το κορμί μου είναι έτοιμο...Για κάτι τέτοια μαζεύω χρήματα.Για να μπορώ μετά να πηδήξωστις μηνύσεις όποιον με ενοχλεί κατά αυτόν τον τρόπο
και ειλικρινά, μόνο και μόνο για να φύγουν, θα ξόδευα πάρα πολλά. Είναι θέμα εγωισμού
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Από την voice recorder εφαρμογή που καταγράφει κάθε ήχο. (η ανασούλα στην αρχή είναι του σκύλου μου που έχει απηυδήσει επίσης
) φανταστείτε αυτόν τον γδούπο 24 ώρες το εικοσιτετράωρο μαζί με τις τσιρίδες.
Όχι για να μη με λέτε παράλογη
Κι αυτό από το μέσα δωμάτιο. Λες και έχω γείτονες Βίκινγκς
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.861 μηνύματα.
Δε μου βγάζει τη φωνή εμένα. Πραγματικά έχω περιέργεια να το ακούσω, γιατί και γω μεγάλωσα δυο άταχτα παιδιά και γω ήμουν άτακτο παιδί, αλλά δεν ξεσηκώναμε τον κόσμο. Φωνές δεν ακούγονταν, γιατί ήταν μονωμένο το πάτωμα. Παιχνίδια όταν έπεφταν, ή πηδήματα, τρεξίματα κλπ ακούγονταν. Αλλά δε χτυπούσαν ρυθμικά το πάτωμα. Τι στο καλό κάνει αυτό; Δαιμονισμένο είναι; Μήπως υπερβάλεις;Από την voice recorder εφαρμογή που καταγράφει κάθε ήχο. (η ανασούλα στην αρχή είναι του σκύλου μου που έχει απηυδήσει επίσης) φανταστείτε αυτόν τον γδούπο 24 ώρες το εικοσιτετράωρο μαζί με τις τσιρίδες.
View attachment 155287
View attachment 155288
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Άνοιξε φωνή και θα στην βγάλει. Σήμερα ειδικά γαμήθηκαν.Μήπως υπερβάλεις;
πήρα την ιδιοκτήτρια μου και μου είπε: έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα κορίτσι μου, άστο πάνω μου, θα μιλήσω εγώ όπου πρέπει
Ομολογώ ότι από τις 7 που μου το πε, δεν ξανά ακούστηκε ΚΙΧ. Μακάρι να πήρε τη δική τους ιδιοκτήτρια και την διαχειρίστρια…
είναι υποχρέωση της, την πληρώνω στην ώρα της και πολύ περισσότερα απ ότι αξίζει, εδώ που τα λέμε. Και της είπα κιόλας: να ξέρετε αν φύγω εγώ, δεν πρόκειται να το νοικιάσετε με τέτοιους γείτονες.
θορυβήθηκε φουλ. Ελπίζω να τους τρίξει τα δόντια η ίδια.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Άνοιξε φωνή και θα στην βγάλει. Σήμερα ειδικά γαμήθηκαν.
πήρα την ιδιοκτήτρια μου και μου είπε: έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα κορίτσι μου, άστο πάνω μου, θα μιλήσω εγώ όπου πρέπει
Ομολογώ ότι από τις 7 που μου το πε, δεν ξανά ακούστηκε ΚΙΧ. Μακάρι να πήρε τη δική τους ιδιοκτήτρια και την διαχειρίστρια…
είναι υποχρέωση της, την πληρώνω στην ώρα της και πολύ περισσότερα απ ότι αξίζει, εδώ που τα λέμε. Και της είπα κιόλας: να ξέρετε αν φύγω εγώ, δεν πρόκειται να το νοικιάσετε με τέτοιους γείτονες.
Εγω δεν σου είπα, να μιλήσεις με την ιδιοκτήτρια και ότι ειναι δικό της θέμα ; τι δουλειά έχεις εσύ με τις αστυνομίες.
touvlo
Διάσημο μέλος
Μπραβο! Μακάρι να σταματήσουν. Αυτή θα ενδιαφερθεί και ίσως είναι η μόνη που μπορεί να πιέσει.Άνοιξε φωνή και θα στην βγάλει. Σήμερα ειδικά γαμήθηκαν.
Αλλά μάλλον ο browser φταίει. Και σε άλλα βιντεάκια δεν παίζει φωνή.
εσύ Πάνθηρα, το ακούς; Είναι πράγματι τόσο φριχτό;Εγω δεν σου είπα, να μιλήσεις με την ιδιοκτήτρια και ότι ειναι δικό της θέμα ; τι δουλειά έχεις εσύ με τις αστυνομίες.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Την ιδιοκτήτρια την δικιά μου εννοώ. Να σου πω κάτι, εγώ της το πα: εγώ αν συνεχίσουν θα φύγω, θα πρέπει να σπάσουμε το συμβόλαιο.Εγω δεν σου είπα, να μιλήσεις με την ιδιοκτήτρια και ότι ειναι δικό της θέμα ; τι δουλειά έχεις εσύ με τις αστυνομίες.
θορυβήθηκε πάρα πολύ γιατί και αυτή από αυτό βιοπορίζεται.
touvlo
Διάσημο μέλος
το άκουσα μέσω youtube. Νομίζω ακούστηκαν και ομιλίες, όχι φωνές . Είπε μια γυναίκα <<δεν πάω εκεί>>; Κάτι τέτοιο μου φάνηκε. Αν κούγονται ομιλίες, φταίει η μόνωση του σπιτιού. Τρίξε τα δόντια στην ιδιοκτήτριά σου, γιατί 1000 ευρώ για τέτοια άσχημη ηχομόνωση, δε δικαιολογείται. Τα νταπ ντουπ, ήταν 3 νομίζω... τόσα άκουσα. Εντάξει, δεν ακούστηκαν τραγικά.Την ιδιοκτήτρια την δικιά μου εννοώ. Να σου πω κάτι, εγώ της το πα: εγώ αν συνεχίσουν θα φύγω, θα πρέπει να σπάσουμε το συμβόλαιο.
θορυβήθηκε πάρα πολύ γιατί και αυτή από αυτό βιοπορίζεται.
Αυτοί πάνω με το παιδάκι, μπορούν να στρώσουν μοκέτα, για να μην ακούγονται τα νταπ ντουπ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 55 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Εριφύλη
- charmander
- Libertus
- Kate1914
- touvlo
- AggelikiGr
- iew
- Sotiris 12
- camil
- giorgos5002
- Scandal
- giannhs2001
- American Economist
- taketrance
- Wonderkid
- Paragontas7000
- tsiobieman
- many of Filip
- Jack of Spades
- back2967
- fourkaki
- Sosstoss
- louminis
- thenutritionist
- Μήτσος10
- chester20080
- johnsala
- suaimhneas
- rafaela11
- Esperos1
- Memetchi
- Joji
- Ariana2018
- ROM32
- marww
- Γατέχων
- Dmzk
- Τodoroki
- igeorgeoikonomo
- iminspain
- Αλκης Κ.
- Cupid
- globglogabgalab
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool