ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.636 μηνύματα.
Καλά, ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι πετάει τυράκια γενικά;Ασφαλιστικά μέτρα στο 5 χρονών παιδι ; ρε Εριφυλη εδώ σε διαβάζουμε κ μεγαλυτεροι άνθρωποι π είμαστε κατά κάποιο τρόπο κάποια χρόνια στη πιατσα. Ήμαρτον. Τι ασφαλιστικά μέτρα ; ξέρεις τι σημαίνει ασφαλιστικο μετρό η έτσι το πετας ;
Και θα σε ρωτήσει ο δικαστής εσας αφου δεν σας αρέσει η φασαρία γιατί εδώ σας έχουν αναφέρει επίσης στην αστυνομία ότι κάνατε κ εσεις μετά φασαρία με καλεσμενους σας ;

Βέβαια εγώ δεν έχω κανένα θέμα, να παίρνει ζωή το φόρουμ γιατί αλλιώς είναι όλο κλάψα και έπαθα το ένα, έπαθα το άλλο, αχ τι μαύρη που είναι η ζωή
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.294 μηνύματα.
Αυτός ήταν καλός γιατί δουλεύει αστυνομία και δεν ήθελε μπλεξίματαΕ εντάξει βγήκε η γυναίκα που ως γνωστόν κάποιες είναι γλωσουδες ο άντρας ήταν πιο συνενοησιμος..
η άλλη 40 χρονών μουλάρα καθόταν και έβριζε την 20χρονη φίλη μου επειδή της έκανε παρατήρηση. Η οποία φίλη μου ξανά λέω, είναι σε μια πολύ δύσκολη σχολή που όλη μέρα έχει διάβασμα και εργαστήρια.
το αστείο είναι ότι ο άντρας της πήρε το δικό μας μέρος σε εκείνη την διένεξη φωνάζοντας στην γυναίκα του: έλα σκάσε μη το συνεχίζεις
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.323 μηνύματα.
Άλλοι νευροσπαστοι αυτοί... Η μια ωρυουαν ενώ κατά τα λεγόμενα σ είχε κάποιο άδικο ο άλλος ΕΛΑ σκασε περνα μέσα....
Μετά να δεις τι θα γινε μέσα... Χαχα
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.294 μηνύματα.
Του τρελού. Και ναι, η Αθήνα είναι ένα χάος που σε λίγο θα βουλιάξει. Μια πόλη που χωράει μαξ 2 εκατομμύρια κι έχουν μαζευτεί 5. Ε πόσο να αντέξει;Άλλοι νευροσπαστοι αυτοί... Η μια ωρυουαν ενώ κατά τα λεγόμενα σ είχε κάποιο άδικο ο άλλος ΕΛΑ σκασε περνα μέσα....
μακάρι να ευδοκιμούσε το αντικείμενο μου εκτός Αθηνών. Θα είχα φύγει εδώ και καιρό.
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.545 μηνύματα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.323 μηνύματα.
Του τρελού. Και ναι, η Αθήνα είναι ένα χάος που σε λίγο θα βουλιάξει. Μια πόλη που χωράει μαξ 2 εκατομμύρια κι έχουν μαζευτεί 5. Ε πόσο να αντέξει;
μακάρι να ευδοκιμούσε το αντικείμενο μου εκτός Αθηνών. Θα είχα φύγει εδώ και καιρό.
Έτσι είναι. Αλλά φταίτε και εσείς. Γιατί με αυτή τη σκέψη η επαρχία θα μείνει επαρχία και η πρωτεουσα θα συνεχίζει να γεμίζει....
Και να ασφυκτιά.
Αν θέλετε να αλλάξει κάτι ξεκινάτε να φευγετε σιγά σιγά κ εκει που θα πατς θα φτιάξετε και συλλόγους κ ομάδες και θέατρα κ από όλα.
Αλλιώς μη γκρινιαζεις αμα δε βρίσκεις λογικά ενοίκια... Κανεις κάθε μέρα 50 χλμ απόσταση να πας σουπερ μαρκετ, γυμναστήριο, δουλειά κτλ έχει μαζευτεί όλο το αφαν καντε στην Αθήνα.
Επιλογές είναι αυτά. Εγώ έκανα να πάω από τη Πάρνηθα στο Πειραιά κάθε μέρα 1 ώρα και κ άλλο τόσο να γυρίσω. Μου λένε νοίκιασε πειραια.. Ναι να πληρωνω 400 ευρώ το μήνα και 500... Καλυτερα πανε επαρχία κα πληρωνεις ένα λογικό ενοίκιο κ να χεις κ τη θάλασσα το καλοκαίρι.
Γιατί νομίζεις ότι έφυγα; κάθε μέρα γυρνουσα σπίτι στις 5 το απόγευμα στη καλυτερη. Εφευγα στις 7 και γυριζαν στις 5 10 ώρες στους δρόμους.
Σάββατο έμενε να πας για ψώνια έβγαινε ο κάθε πικραμενος έξω... Γενικά μια παρανοια.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Τι θα κάνω αγάπη μου; Θα πάω κάπου μόνη μου να ανοίξω θέατρο; Με τι ηθοποιούς;Έτσι είναι. Αλλά φταίτε και εσείς. Γιατί με αυτή τη σκέψη η επαρχία θα μείνει επαρχία και η πρωτεουσα θα συνεχίζει να γεμίζει....
Και να ασφυκτιά.
Αν θέλετε να αλλάξει κάτι ξεκινάτε να φευγετε σιγά σιγά κ εκει που θα πατς θα φτιάξετε και συλλόγους κ ομάδες και θέατρα κ από όλα.
Αλλιώς μη γκρινιαζεις αμα δε βρίσκεις λογικά ενοίκια... Κανεις κάθε μέρα 50 χλμ απόσταση να πας σουπερ μαρκετ, γυμναστήριο, δουλειά κτλ έχει μαζευτεί όλο το αφαν καντε στην Αθήνα.
Επιλογές είναι αυτά. Εγώ έκανα να πάω από τη Πάρνηθα στο Πειραιά κάθε μέρα 1 ώρα και κ άλλο τόσο να γυρίσω. Μου λένε νοίκιασε πειραια.. Ναι να πληρωνω 400 ευρώ το μήνα και 500... Καλυτερα πανε επαρχία κα πληρωνεις ένα λογικό ενοίκιο κ να χεις κ τη θάλασσα το καλοκαίρι.
Γιατί νομίζεις ότι έφυγα; κάθε μέρα γυρνουσα σπίτι στις 5 το απόγευμα στη καλυτερη. Εφευγα στις 7 και γυριζαν στις 5 10 ώρες στους δρόμους.
Σάββατο έμενε να πας για ψώνια έβγαινε ο κάθε πικραμενος έξω... Γενικά μια παρανοια.
δυστυχώς τα καλλιτεχνικά μόνο στην Αθήνα και - ΤΟ ΠΟΛΥ - στη Θεσσαλονίκη (η οποία είναι επίσης χάος) μπορούν να υπάρξουν.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ε πηγαινε Θεσσαλονίκη... Καλυτερα απο Αθήνα θα είναι.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Αν είναι να φύγω από το χάος για να πάω σε ένα χάος απλά μικρότερο, τι σημασία έχει;Ε πηγαινε Θεσσαλονίκη... Καλυτερα απο Αθήνα θα είναι.
Ιδανικά ένα νησάκι θα ήθελα🥹 αλλά…
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Πάντως παραστασεις και έργα έχουν ανέβει κ στην επαρχία. Τώρα αν θες να παιζεις στο Μπρόντγουεϊ τι να σ πω...
Εντάξει εγώ την Αθήνα δεν την άντεχα κάθε μέρα αυτό το πραγμα... Αυριο εχω βάλει το ξυπνητήρι στις 07.20 θα είμαι στη δουλειά με τα ποδια στις 07.30...
Αθήνα έπρεπε να το βάλω στις 06.50 για να είμαι στη δουλειά στις 08.00 κ ελαφρώς καθυστερημένος δηλαδή.... Και με κουραση + να χεις φάει όλο αυτό στη μάπα προαστιακους καυσαέρια κτλ κτλ.
Όποιος το αντέχει αυτό οκ + να τον κλέβουν στα ενοίκια. Αυτό το πράγμα είναι κλεψιά. Δεν έχει καμία λογική.
Εντάξει εγώ την Αθήνα δεν την άντεχα κάθε μέρα αυτό το πραγμα... Αυριο εχω βάλει το ξυπνητήρι στις 07.20 θα είμαι στη δουλειά με τα ποδια στις 07.30...
Αθήνα έπρεπε να το βάλω στις 06.50 για να είμαι στη δουλειά στις 08.00 κ ελαφρώς καθυστερημένος δηλαδή.... Και με κουραση + να χεις φάει όλο αυτό στη μάπα προαστιακους καυσαέρια κτλ κτλ.
Όποιος το αντέχει αυτό οκ + να τον κλέβουν στα ενοίκια. Αυτό το πράγμα είναι κλεψιά. Δεν έχει καμία λογική.
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.069 μηνύματα.
Τον @Πάνθηρας! !!!
Το οτιδήποτε γινόταν εξώδικο θα έστελνε..
Ακόμα και την ζάχαρη να ζητήσει με δικαστικό κλιτιρα παρουσία θα το έκανε μήπως δεν του μιλήσω καλά να έχει και μαρτυρά
Το οτιδήποτε γινόταν εξώδικο θα έστελνε..
Ακόμα και την ζάχαρη να ζητήσει με δικαστικό κλιτιρα παρουσία θα το έκανε μήπως δεν του μιλήσω καλά να έχει και μαρτυρά

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.861 μηνύματα.
Τι λες Εριφύλη;αυτούς που έχουν παιδιά
οι από πάνω μου έχουν ένα πεντάχρονο που από τις 7 το πρωί τις 12 το βράδυ γκρεμίζει το σύμπαν. Παρατήρηση τρεις φορές και στο τέλος κάλεσα αστυνομία. Λίγο μαζεύτηκαν αλλά όχι εντελώς.
Επειδή μεγάλωσα δυο άταχτα παιδάκια και επειδή ήμουν και γω παιδί, που γκρέμιζα το σύμπαν, να σε ενημερώσω, πως η αστυνομία δε δικαιούται να κλείσει στόμα παιδικό. Ούτε φύμωτρο μπαίνει στο παιδί, ούτε στο κλάμα του μωρού, ούτε δίκιο βρίσκεις στο δικαστήριο. Αυτό που μπορούσες να κάνεις, στη Γερμανία, ήταν να γράψεις επιστολή στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και αν αυτός δεν το διευθετήσει, ειρηνικά πάντα, τότε μπορούσες να κάνεις μείωση ενοικίου μέχρι 10% από μόνος, δηλ γράφει το συμβόλαιο 500, να δώσεις 450. Τα 50 μπορούσε ο ιδιοκτήτης να τα ζητησει απ την οικογένεια με το μωρό, αλλά και αν εκείνοι δεν τα δίνουν, επειδή μωρό είναι, θα κλάψει, είναι δικαίωμά τους. Το είχα ψάξει τότε, όταν τα δικά μου χάλαγαν το σύμπαν.
Αν έχει αλλάξει κάτι, δεν ξέρω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Λάθος κάνεις. Έτσι είναι τα παιδάκια! Δεν κάναμε παιδιά, για να γ@μησουμε το σύμπαν, αλλά για να γίνουν ευτυχισμένα και ελεύθερα.Η νοοτροπία του έλληνα “κάνω ένα παιδί και γαμαω το σύμπαν” σε εμένα δεν περνάει. Ή θα του μάθεις πειθαρχία ή θα τρως μηνύσεις.![]()
Είσαι απαράδεκτη! Έχεις άδικο 100%. Εγώ έπρεπε να είμαι η μάνα, να έβλεπες τι θα άκουγες! Μη σου πω, ότι θα βοηθουσα και γω στη φασαρία, για να σηκωθείς να φύγειςΕδώ και έναν χρόνο μένω μόνη μου και την κολλητή μου. Νομίζω το χω ξαναπεί.
την πρώτη φορά τους χτύπησα πολύ ευγενικά. Άνοιξε ο μπαμπάς ο οποίος δουλεύει στην αστυνομία κιόλας. Και μου λέει: ναι έχεις δίκιο θα τον ηρεμήσω
την δεύτερη πήγε η φίλη μου και η μάνα ήταν αγενέστατη. ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ όμως. Εννοείται ότι νευρίασα που βγήκε κι από πάνω και πήρα τηλέφωνο την ιδιοκτήτρια που τους νοικιάζει εξηγώντας της ότι κι εγώ πολλές φορές χρειάζομαι ηρεμία και η φίλη μου που είναι σε μια δύσκολη σχολή και έχει διάβασμα. Η κυρία ήταν ευγενική και μας είπε: δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι εκτός από μια πρώτη παρατήρηση. Αν συνεχίσει πάρτε την αστυνομία.
Ε ώσπου το παρα έκαναν στις 11 το βράδυ και φέραμε αστυνομία. Από τότε μαζεύτηκαν κάπως αλλά ακόμα το συνεχίζουν.
Γενικά ποτέ δεν είχα θέμα με τους θορύβους αλλά εδώ μιλάμε για πολύ πράγμα. Λες και πηδάνε οικογενειακώς στο πάτωμα ταυτόχρονα… Ε κάπου ώπα

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Και όλα αυτά... επειδή ο ιδιοκτήτης δε θέλει να παρέμβει... "δε μπορώ να κάνω κάτι..."
ε βεβαια οι ιδιοκτήτες μονο για να εισπράττουν ειναι μέχρι εκει είσθε καλά απο εκει κ πέρα....
τι συμβόλαιο έχουν υπογράψει ; λέει για όρο ησυχίας ; πάει με καλό τροπο και θετικά η ιδιοκτητρια και κανει μια συζητηση μαζί τους αν ειναι τωρα να αρχίσουν να τσακώνονται 5-10 άτομα στην εισοδο της πολυκατοικιας θα έρθει και η Ρ΄άδιο Αρβύλα... θα πεταχτει και η μανα απο μέσα και ο ξαδερφος καθενας θα λέει τα δικά του !!!
Κλασσικο ελληνικό κομφούζιο!
ε βεβαια οι ιδιοκτήτες μονο για να εισπράττουν ειναι μέχρι εκει είσθε καλά απο εκει κ πέρα....

τι συμβόλαιο έχουν υπογράψει ; λέει για όρο ησυχίας ; πάει με καλό τροπο και θετικά η ιδιοκτητρια και κανει μια συζητηση μαζί τους αν ειναι τωρα να αρχίσουν να τσακώνονται 5-10 άτομα στην εισοδο της πολυκατοικιας θα έρθει και η Ρ΄άδιο Αρβύλα... θα πεταχτει και η μανα απο μέσα και ο ξαδερφος καθενας θα λέει τα δικά του !!!
Κλασσικο ελληνικό κομφούζιο!
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.861 μηνύματα.
Δηλαδή τι μπορεί να κάνει;επειδή ο ιδιοκτήτης δε θέλει να παρέμβει... "δε μπορώ να κάνω κάτι..."
Δεν ισχύουν αυτά στα μικρά παιδάκια. Σου ξαναλέω: Δεν μπαίνει φύμωτρο.τι συμβόλαιο έχουν υπογράψει ; λέει για όρο ησυχίας ;
Εδώ βρε, ούτε για σκυλί δεν μπορείς να πεις, να μη γαυγίζει. Δηλ, να πεις μπορείς , ό,τι θες, απλά το σκυλί θα συνεχίσει να γαυγίζει
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Δηλαδή τι μπορεί να κάνει;
Να διαβάσει αρχικά το συμβόλαιο που υπέγραψε και να ενημερωθεί - αναλάβει ευθύνες που απορρέουν απο τους όρους του.
Τι μονο θα εισπράττει κάθε μήνα ; μονο τηλέφωνα για τους λογαριασμούς;

Δεν ισχύουν αυτά στα μικρά παιδάκια. Σου ξαναλέω: Δεν μπαίνει φύμωτρο.
Εδώ βρε, ούτε για σκυλί δεν μπορείς να πεις, να μη γαυγίζει. Δηλ, να πεις μπορείς , ό,τι θες, απλά το σκυλί θα συνεχίσει να γαυγίζει
Αυτο γιατί να είναι πρόβλημα της Εριφύλης; εσυ σα γονιός πρέπει να προσπαθείς να λύνεις τέτοια θεματα για να κλαιει το παιδί κάτι συμβαίνει.... ή αν κάνει φασαρία πάλι κάτι συμβαίνει... δηλαδη το χεις γραμμένο και παίζεις με το κινητό.
Δε πάει έτσι... ναι μεν παιδιά ειναι θα φωνάξουν αλλά.. δεν γέννησα παιδιά και τα αμολάω να φωνάζουν και να κτυπιούνται. Αυτο εννοεί και μέχρι ενα βαθμό έχει δίκιο.
Αυτο μου θυμίζει κάτι ταβέρνες που ειχαν ξαμολύσει τα παιδιά κ τρέχανε αναμεσα στα τραπέζια...
Οι ιδιοκτητες δε παιρνουν θέση προφανως γιατι δε θέλουν να γίνονται κακοί. Δε παει ετσι ομως.
touvlo
Διάσημο μέλος
Ωραία, το διάβασε. Και γιατί αυτό είναι πρόβλημα του παιδιού; Αυτό θα το λύσει η Εριφύλη με τον ιδιοκτήτη. Αν δεν μπορούν να τηρηθούν οι όροι, θα αλλάξει το συμβόλαιο. Το παιδάκι δεν ευθύνεταιΝα διαβάσει αρχικά το συμβόλαιο που υπέγραψε και να ενημερωθεί - αναλάβει ευθύνες που απορρέουν απο τους όρους του.
Μα αυτή στενοχωριέται. Αν δεν έχει πρόβλημα, όλα καλάΑυτο γιατί να είναι πρόβλημα της Εριφύλης;
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.069 μηνύματα.
Την επομενη φορα ως ιδιοκτητες θα μοιραζουμε και προφυλακτικα στις πολυκατοικιες μην τυχων και σας ταραξει καποιο παιδι ...Και όλα αυτά... επειδή ο ιδιοκτήτης δε θέλει να παρέμβει... "δε μπορώ να κάνω κάτι..."

Τι αλλο θα ζητηστε απο τους ιδιοκτητες;;;;;
Πεταει μια παπαρια η αλλη οτι ενημερωσε τον ιδιοκτητη οτι υπαρχει ενοικος σε πολυκατοικια που κανει φασαρια και το λαμβανεται και νορμαλ;
Ας το εκανε αυτο σε εμενα η καθε τυπισα και θα σου ελεγα εγω ....σπιτι νοικιαζουμε δεν θα σας λυσουμε και τα ψυχολογικα σας
Δικο του ειναι το διμαερισμα που κανει παρατηρηση σε ξενο ανθρωπο;
Να πας να πληρωσεις μονοκατικια αν είσαι ιδιοτροπος και σε ενοχλουν τα παιδια ..
Εχεις δει καποιον κανονισμο σε πολυκατοικια που να απαγορευει τα παιδια;
Τα κατοικιδια ναι ...Ακομα και αστυνομια να καλεσεις μια συσταση θα κανει ...Αν πας σε δικαστηριο ειδικα θα γελανε και οι πετρες μαζι σου ..
touvlo
Διάσημο μέλος
Το αντίθετο! Αν ασχοληθείς και παίξεις μαζί του, θα γίνει μια φασαρία. Αν το αποβλακώσεις σε μια οθόνη, θα ησυχάσει.εσυ σα γονιός πρέπει να προσπαθείς να λύνεις τέτοια θεματα για να κλαιει το παιδί κάτι συμβαίνει.... ή αν κάνει φασαρία πάλι κάτι συμβαίνει... δηλαδη το χεις γραμμένο και παίζεις με το κινητό.
Ο γονιός σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να βουλώνει το στόμα και την κίνηση του παιδιού.
Την επομενη φορα ως ιδιοκτητες θα μοιραζουμε και προφυλακτικα στις πολυκατοικιες μην τυχων και σας ταραξει καποιο παιδι ...![]()
Πρώτη φορά συμφωνώ τόσο μαζί σου!
Να τον ενημερώσει, φυσικά, πρέπει να ξέρειΠεταει μια παπαρια η αλλη οτι ενημερωσε τον ιδιοκτητη οτι υπαρχει ενοικος σε πολυκατοικια που κανει φασαρια και το λαμβανεται και νορμαλ;
Έτσι!!!δεν θα σας λυσουμε και τα ψυχολογικα σας![]()
Να πας να πληρωσεις μονοκατικια αν είσαι ιδιοτροπος και σε ενοχλουν τα παιδια ..
Δεν μπορούν, πράγματι!Ακομα και αστυνομια να καλεσεις μια συσταση θα κανει ...Αν πας σε δικαστηριο ειδικα θα γελανε και οι πετρες μαζι σου ..
adams33
Διάσημο μέλος
Να ξερει τι;Να τον ενημερώσει, φυσικά, πρέπει να ξέρει
Οτι ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ειναι ζωηρο ;
Και ;
Εμενα κατι τετοια ποστ μου δειχνουν ποσο ασχετοι ειναι καποιοι απο παιδια ...νομιζουν οτι τα παιδια ειναι κατοικιδια και οτι του λες κανουν ή ως γονεας με το που μπαινεις σπιτι εχεις μονο να ασχοληθεις με το παιδι αλλιως παιζεις με το κινητο σου ..
Ως μητερα δεν έπαιρνα ανασα οταν εμπαινα στο σπιτι και οχι δεν επαιζα συνεχεια μαζι του ...επερπε να μαγειρεψω και ολα αυτα ..Το παιδι εχει καθε δικαιωμα και να τρεξει μεσα στο σπτι και τα παντα ..
Φυσικα και το μεσημερι ή το βραδυ θα φροντισω να εχει ησυχια αλλα υπαρχουν και οι μερες που δεν θα εχει ...
Ουτε θα εχω αποβλακωμενο το παιδι μου σε μια οθονη ...
Μονοκατοικιες παιδια ...οτι κανουν ολοι οι μονόχνοτοι ...μου θυμιζεται την γεροντοκορη απο το χωριο που εβγαινε στην γειτονια και μαλωνε τα παιδια γιατι επαιζαν με την μπαλα και την ενοχλουσαν
touvlo
Διάσημο μέλος
Ρε δίκιο έχεις, αλλά εξηγώ παραπάνω, γιατί να ξέρει ο ιδιοκτήτης σου: Επειδή δεν κρατιούνται οι όροι του συμβολαίου, γιαυτό. Ενημερωτικά, όχι ότι μπορεί αυτός να κάνει κάτι. Επειδή, αν τελικά τα μαζέψεις και φύγεις σε ένα βράδυ, να ξέρει, πως δεν τηρούνταν οι όροι, γιαυτό έφυγε παρά τους όρους ο νοικάρης και δεν κράτησε πχ τους 3 μήνες προθεσμία.... τι έχουν συμφωνήσει τελος πάντων. Για να είναι καλυμμένη η νοικάρισσαΝα ξερει τι;
Οτι ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ειναι ζωηρο ;
Και ;
Εμενα κατι τετοια ποστ μου δειχνουν ποσο ασχετοι ειναι καποιοι απο παιδια ...νομιζουν οτι τα παιδια ειναι κατοικιδια και οτι του λες κανουν ή ως γονεας με το που μπαινεις σπιτι εχεις μονο να ασχοληθεις με το παιδι αλλιως παιζεις με το κινητο σου ..
Ως μητερα δεν έπαιρνα ανασα οταν εμπαινα στο σπιτι και οχι δεν επαιζα συνεχεια μαζι του ...επερπε να μαγειρεψω και ολα αυτα ..Το παιδι εχει καθε δικαιωμα και να τρεξει μεσα στο σπτι και τα παντα ..
Φυσικα και το μεσημερι ή το βραδυ θα φροντισω να εχει ησυχια αλλα υπαρχουν και οι μερες που δεν θα εχει ...
Ουτε θα εχω αποβλακωμενο το παιδι μου σε μια οθονη ...
Μονοκατοικιες παιδια ...οτι κανουν ολοι οι μονόχνοτοι ...μου θυμιζεται την γεροντοκορη απο το χωριο που εβγαινε στην γειτονια και μαλωνε τα παιδια γιατι επαιζαν με την μπαλα και την ενοχλουσαν
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 55 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Εριφύλη
- charmander
- Libertus
- Kate1914
- touvlo
- AggelikiGr
- iew
- Sotiris 12
- camil
- giorgos5002
- Scandal
- giannhs2001
- American Economist
- taketrance
- Wonderkid
- Paragontas7000
- tsiobieman
- many of Filip
- Jack of Spades
- back2967
- fourkaki
- Sosstoss
- louminis
- thenutritionist
- Μήτσος10
- chester20080
- johnsala
- suaimhneas
- rafaela11
- Esperos1
- Memetchi
- Joji
- Ariana2018
- ROM32
- marww
- Γατέχων
- Dmzk
- Τodoroki
- igeorgeoikonomo
- iminspain
- Αλκης Κ.
- Cupid
- globglogabgalab
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool