Ποιους δεν θέλουμε για γείτονες;

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.401 μηνύματα.
Σκεψου να εχεις νυχτερινη βαρδια να σχολας 7 το πρωι να πας να κοιμηθεις και να εχεις διπλα ενα παιδι που κανει εξάσκηση σε ενα μουσικο οργανο ...

Τι μπορεις να πει εκεινη την στιγμη που δεν ειναι ωρα κοινης ησυχίας ;

Ρουλετα οι πολυκατικιες δυστυχώς...

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.768 μηνύματα.
Σκεψου να εχεις νυχτερινη βαρδια να σχολας 7 το πρωι να πας να κοιμηθεις και να εχεις διπλα ενα παιδι που κανει εξάσκηση σε ενα μουσικο οργανο ...

Τι μπορεις να πει εκεινη την στιγμη που δεν ειναι ωρα κοινης ησυχίας ;

Ρουλετα οι πολυκατικιες δυστυχώς...

Ο δικός μ εδώ θα με έδιωχνε είναι σίγουρο τα ξεκαθαρίσαμε εξαρχής αυτά κ τα δεχτηκα κ εγώ. Άλλωστε. Είμαι ήσυχος σαν άνθρωπος.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.337 μηνύματα.
για παιδια δεν εχω δει ακομα
Κακώς. Το καλοκαίρι που νοικιάζουν οι γονείς μου το εξοχικό μας, απαγορεύουν παιδιά🥹

Όσοι έχουν παιδιά και κ@λωνουν να θορυβούν 24/7 ας αγοράζουν μονοκατοικίες. Ελληνική νοοτροπία να σέβομαι εγώ το παιδί της κάθε γελοίας κι άχρηστης.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.768 μηνύματα.
Δεν το λέω καμία ευκαιρία. Χθες ψάχναμε με την φίλη μου στην ίδια περιοχή, υπάρχουν και με 600-650 τα ίδια τετραγωνικά. Το θέμα είναι η μετακόμιση που είναι πάρα πολύ χρονοβόρα (έχουμε πάρα πολλά πράγματα, μουσικά όργανα βαριά, έπιπλα κτλ).
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τι δουλειά να κάνω στην επαρχία αγάπη μου; Βουκολικό θέατρο;🥹

Δε ξερω τι δουλειες να κάνετε όλοι στις επαρχίες... Πήγατε κ μαζευτήκατε στην Αθήνα κ έχει γίνει... Η πρωτεύουσα της φασαρίας.

Τέλος πάντων . Το θέμα σπίτι δεν είναι τόσο απλό... Κατά το παρελθον αρκετοί μ απέκρυψαν το γεγονός ότι το σπίτι τους είχε θέματα με βασικότερο την μουχλα.

Και όλοι μα όλοι.... Είχαν ένα κοινό δεν γνώριζαν... Αλήθεια;;;; μυρίζει μουχλα; ααα δε το ξερα.

Ο ένας ήταν κ τυχερός κ έπεσε σε μένα κ στο τέλος έχασε μόνο 100 ευρώ. Σιγά μη πληρωνα το τελευταίο λογαριασμό του νερου κ του ρευματος. Έκατσα μέσα στην εγγυηση κ όταν μ το είπε του λέω κανονικά δεν θα έπρεπε να παρεις καν εγγυηση. Η εγγυηση εχεο το νόημα του να τη χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις μια ζημιά εσένα είχε ήδη ζημιά πριν μπω μέσα... Μαλακα ε μαλακα.

Απατεώνες. Για αυτό μη βλέπεις χαμηλή τιμή κ λες εδώ είμαστε... Κάτι μπορεί να κρυβεται πιδω από τους τοίχους που όταν γυρνάς από δουλειά η άδεια θα μπαίνεις μέσα κ θα σε πνίγει η μπόχα.μετα θα πρεπεξ να μετακομισεις ξανά....

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.337 μηνύματα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Αθήνα γεννήθηκα αγαπητέ.

Το πρόβλημα είναι ότι μαζεύτηκαν όλα τα χωριά στην Αθήνα και για αυτό κατάντησε όπως κατάντησε.

Και εγώ Αθήνα γεννήθηκα κ έχουνε μαζευτεί ολοι στα Υπουργεία να μ πηγαινουν Γλυφάδας Σάββατο βράδυ για ποτο κ να γίνεται πηχτρα... Στενάζει η επαρχία από έλλειψη προσωπικου τουλάχιστον στις δημόσιες υπηρεσίες. Αυτές έπρεπε να τις στελεχώσουν θέλουν δε θέλουν, είναι διαταγή τέλος.. Αλλιώς το πουλο παραιτησου τραβα γίνε ελευθερος επαγγελματίας να μένεις όπου θέλεις.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Εν τω μεταξύ οι από πάνω είναι όντως από επαρχία😂 η άτιμη η χωριατιά δεν κρύβεται.

μου θέλουν και Αθήνα

touvlo

Περιβόητο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.000 μηνύματα.
Οταν θα μου τυχει ενοικιαστρια να μου ζητησει να της κανω ηχομονωση;
αν σου τύχει εσένα γείτονας που τσιρίζει όλη μέρα, τι θα κάνεις;

Ελληνική νοοτροπία να σέβομαι εγώ το παιδί της κάθε γελοίας κι άχρηστης.
έχεις άδικο εδώ. Δεν είναι ελληνική, είναι παγκόσμια. Εδώ Γερμανία, ακόμη περισσότερο σέβονται τα παιδάκια. Ούτε γελοία και άχρηστη είναι η μάνα. Το παρατραβάς. Έτσι δε θα βρεις δίκιο. Ψάχνουμε να σου βρούμε δίκιο τώρα

Τελευταία επεξεργασία:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

έχεις άδικο εδώ. Δεν είναι ελληνική, είναι παγκόσμια. Εδώ Γερμανία, ακόμη περισσότερο σέβονται τα παιδάκια. Ούτε γελοία και άχρηστη είναι η μάνα. Το παρατραβάς. Έτσι δε θα βρεις δίκιο. Ψάχνουμε να σου βρούμε δίκιο τώρα

Μελλοντική γατομαμά... αχ το πιδίιιι μου... Με γάτο το έκανες μωρή το παιδι σ και το παιδι σου χαχα :P

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.401 μηνύματα.
ή υπομονη ή να φυγω ...

τι αλλο μπορω να κανω ;

Α και κανα ταμα μηπως αλλαξει ....κοινος έμπλεξα...

Περαν της πλακα για εμενα ο χειροτερος ειναι ο κακος -μοχθηρος γειτονας .

Πριν χρονια σε ενα σπιτι που νοίκιαζα λογο εργου , ειχαμε απεναντι για μεγαλη γυναικα .....κακος ανθρωπος βρε παιδι μου το βλεπεις στον τροπο που σου μιλουσε και σε κοιτουσε .

Εβγαζε τοσο κακια πανω σε παιδια ....

Για εμενα ανθρωπος που μιλαει ετσι για παιδια ποσο μαλλον γυναικα δειχνει πολλα ...

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

ή υπομονη ή να φυγω ...

τι αλλο μπορω να κανω ;

Α και κανα ταμα μηπως αλλαξει ....κοινος έμπλεξα...

Περαν της πλακα για εμενα ο χειροτερος ειναι ο κακος -μοχθηρος γειτονας .

Πριν χρονια σε ενα σπιτι που νοίκιαζα λογο εργου , ειχαμε απεναντι για μεγαλη γυναικα .....κακος ανθρωπος βρε παιδι μου το βλεπεις στον τροπο που σου μιλουσε και σε κοιτουσε .

Εβγαζε τοσο κακια πανω σε παιδια ....

Για εμενα ανθρωπος που μιλαει ετσι για παιδια ποσο μαλλον γυναικα δειχνει πολλα ...

Που να δείς τι θα πεί κακία... οταν έπεσα τη 1η φορά που μετατέθηκα κάπου σε μια μοχθηρή σπιτονοικοκυρά. Εκει να δεις κακία. Πέρασε καλά ομως στο τέλος... έχασε και ενα δικαστήριο γιατί βεβαια εγω τοτε δεν έφυγα. Τσαμπουκάδες και ιστορίες δε σηκώνω όταν ειμαι σωστός. Ειμαι καλός ανθρωπος γενικά, αλλα αν χρειαστει βγάζω το μαστίγιο και που σε πονεί και που σε σφάζει. ;)

ΈΔΩΣΑ ενα 500αρι τοτε στο δικηγόρο αλλά χαλάλι... πήρε καλό μάθημα. (Αυτη είχε κάνει αγωγή οχι εγώ).
ΈΚτοτε δεν εχω πέσει ΠΟΤΕ ξανά σε τέτοιον άνθρωπο... οκ κάποιες διαφωνιες μπορει να υπάρξουν αλλα οχι τέτοια ακραία κατάσταση πείσματος και εγωϊσμου... για αυτο λέω πλέον εχω εμπειρια να διακρίνω ανθρώπους.

Αντε να παντρευτεις μια τέτοια... την γάμησες.

Τελευταία επεξεργασία:

adams33

Διάσημο μέλος

@Πάνθηρας! ποια η αιτια που οδηγηθήκατε στα δικαστήρια δεν καταλαβα .
Ηθελε να σε βγαλει ενω ειχες συμβόλαιο;

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

@Πάνθηρας! ποια η αιτια που οδηγηθήκατε στα δικαστήρια δεν καταλαβα .
Ηθελε να σε βγαλει ενω ειχες συμβόλαιο;

Οτι εγω έκανα παράβαση του όρου 5 του συμβολαιου σχετικά με τη δυνατοτητα φιλοξενίας ή οχι τρίτων προσώπων.

Τα χρηματα της τα έπαιρνε στις 27 κάθε μηνα για τον επόμενο.... αρχικα ειχαμε συμφωνησει κοινόχρηστα 15 ευρω το μήνα μετά έβαζε και άλλα πχ καθαρισμος κήπου....φαασαρία δεν έκανα... φθορές το σπίτι της δεν είχε... ισα ισα στην αρχη της το βάψαμε κιολας.... εμεις πήραμε τις βαφές αυτή έβαλε τον βαφιά... τα μοιραστήκαμε.

Γιατι μυριζαν οι τοιχοι απο το τζάκι που κάπνιζε. Απο τον προηγούμενο.... δηλαδη στο τέλος το αποτέλεσμα ηταν να λάβει ενα σπίτι ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο οτι το παρέδωσε.

Ανεβαιναν και έμεναν και οι δικοι μου για 1-2- ακομη και 3 μήνες και αυτο την ενοχλησε... εντάξει 60τμ ηταν το σπίτι.... εμενα δεν με ενοχλούσε... το ενοικιο το έπαιρνε... φασαρια δε γινοταν... φθορες το σπιτι της δεν είχε... οποτε δεν ειχε καμια δουλειά να ελέγχει ποιος μπαινει στο σπίτι και ποιός βγαινει.

ε ξεκινησε τις απειλες... και οτι αν δεν μένεις μονο εσυ ή όποιος αλλος μένει θα πρέπει να έχει την εγγραφη συγκαταθεση μου... και αν δεν γινει θα έρθω στη δουλειά σου... και θα πιάσω τον προϊστάμενο και τον έναν και τον άλλον.... και ξεκινησε μια ιστορία απο τον 1ο χρόνο της μίσθωσης και μετά...

τελικα κατέληξε δικαστικά και έχασε. Γιατι στο δικαστηριο της είπαν το προφανές... ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ και εγώ οτι υπόνοια να άφηνε για κάτι τετοιο δεν θα καναμε κανενα συμβόλαιο... με παραπλάνησε στην αρχη έκανε την καλή. Απλά μετά δεν έφυγα εγω γιατι οπως εχω ξαναγραψει και εδω μέσα δεν ειμαι ο τύπος ανθρωπου που σηκώνει τσαμππουκάδες και φοβέρες. Οπότε αν έφευγα χωρις να ολοκληρωθεί το δικαστήριο... το οποίο όντως τελειωσε σχεδόν με τη λήξη της μίσθωσης 2 μηνες πρίν περιπου... θα γυριζε κ θα έλεγε αριστερά και δεξιά οτι την εξαπάτησα... οτι φοβηθηκα κ εφυγα κτλ κτλ.

Το δικαστηριο απεφάνθη οτι αν είχε τέτοιες απαιτησεις έπρεπε να το γράψει ΡΗΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ και ΟΧΙ να το αφήσει κενό.... αφήνωντας δικαιώματα υπέρ του εναγόμενου (εμένα). Οποτε θές σου στέλνω την αποφαση να τη διαβάσεις... χωρις ονοματα βεβαια αλλα εχει ενδιαφέρον διοτι στο τέλος αναφέρθηκε οτι η ερμηνεία των νόμων ήταν εξαιρετικά δυσχερής.

Τελευταία επεξεργασία:

adams33

Διάσημο μέλος

ε ξεκινησε τις απειλες... και οτι αν δεν μένεις μονο εσυ ή όποιος αλλος μένει θα πρέπει να έχει την εγγραφη συγκαταθεση μου... και αν δεν γινει θα έρθω στη δουλειά σου... και θα πιάσω τον προϊστάμενο και τον έναν και τον άλλον.... και ξεκινησε μια ιστορία απο τον 1ο χρόνο της μίσθωσης και μετά...
Αααα δεν παμε καλα !
Που υπαρχει ορος οτι για να φιλοξενήσεις καποιον θα πρεπει να εχεις την συγκαταθεση απο τον ιδιοκτητη;

Δηλαδη στους φοιτητες καθε φορα που ερχονται οι γονεις τους θα πρεπει να με ρωτανε ; :laugh: :laugh: :laugh:

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

έχεις άδικο εδώ. Δεν είναι ελληνική, είναι παγκόσμια.
Οχι δεν είναι παγκόσμια. Τα γερμανάκια που έχω δει εγώ στόμα έχουν και μιλιά δεν έχουν. Είναι δικό μας φαινόμενο να σπάει καρύδια το κάθε 5χρονο δημοσίως.

και ναι, όταν η μάνα κάθεται και το ανέχεται παθητικά, δεν είναι απλώς άχρηστη αλλά παναχρηστη.

Jack of Spades

Διακεκριμένο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.257 μηνύματα.
Οχι δεν είναι παγκόσμια. Τα γερμανάκια που έχω δει εγώ στόμα έχουν και μιλιά δεν έχουν. Είναι δικό μας φαινόμενο να σπάει καρύδια το κάθε 5χρονο δημοσίως.

και ναι, όταν η μάνα κάθεται και το ανέχεται παθητικά, δεν είναι απλώς άχρηστη αλλά παναχρηστη.
Γενικά είμαστε φασαριόζικος λαός (κι αυτό προφανώς ξεκινάει από τρυφερή ηλικία), βγαίνεις π.χ. έξω για καφέ κάπου στην Ευρώπη και τους Έλληνες τους καταλαβαίνεις από χιλιόμετρα που μιλάνε δυνατά σ' έντονο ύφος κ.λπ. ενώ οι υπόλοιποι σχεδόν ψιθυρίζουν!:lol:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Αααα δεν παμε καλα !
Που υπαρχει ορος οτι για να φιλοξενήσεις καποιον θα πρεπει να εχεις την συγκαταθεση απο τον ιδιοκτητη;

Ναί υπάρχει. Αλλα για να βρίσκεται σε σοβαρή ισχύ θα πρέπει να αναλύεται πχ... θέλω να μένετε οι εξής

Α. Πανθηρας Πανθηρόπουλος
Β. Νικολετα Πανθηροπουλου...

Και μετά ναι αμα το δεχτείς αυτό ειναι δεσμευτικό... δε γινεται όμως να αφήνεις εναν τέτοιον όρο κενό... χωρις ονόματα και χωρις χρονική διάρκεια και να λές.... έγινε παράβαση του όρου... υπηρξε τυπική παράβαση του όρου αλλα οχι ουσιαστική.

Τα χαρτιά αυτα που τα έχουν στα βιβλιοπωλεία σαν Ιδιωτικα συμφωνητικά μισθωσης ακινητου εχουν μεσα εκεί κάποιους ορους οι οποιοι αν προβλέπονται διαφορετικά απο τη Νομοθεσια ειναι άκυροι. Πχ διάρκεια μίσθωσης 2 έτη... ειναι ΑΚΥΡΟ. Μπορεις να κάτσεις 3. Διοτι έτσι προβλέπεται νομοθετικά.

Τις προαλλες ενας μεσίτης ειπε "Ειναι νομιμος ενας ιδιοκτητης να ζητάει 2 ενοικια εγγυηση" και όταν απο κάτω τον ρωτησα απο ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΟ προέρχεται δεν μου απάντησε ποτέ... δεν ειναι ΝΟΜΙΜΟ... ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ... ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΜΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ ΑΛΛΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗ η οποια γινεται ΝΟΜΙΜΗ μονο οταν τη δεχτείς και εσύ.

Διοτι οι όροι οι οποιοι δεν προβλέπονται απο τη ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΧ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.... γινονται συμφωνίες με νομική ισχύ όταν υπογράφονται και απο τις δύο πλευρές. Ενω αν τα κατοικίδια δεν απαγορευοντουσαν ρητα εκ του νόμου ακομη κ αν εχει συμφωνηθει διαφορετικά στο συμβόλαιο, μπορεις να έχεις κατοικίδιο μεσα και να μην μπορεί να σε ενοχλήσει (παράδειγμα).

Τελοςπαντων η αποφαση δικαστηριου έγραψε οτι η αγωγη απορρίπτεται και ο εναγόμενος (εγω) κερδίζω ενω αυτή έχασε διότι.... όπως ανέφερε και προφορικά στο δικαστηριο μετά απο ερωτηση της δικαστή... "Γιατι εφοσον δε θέλατε άλλα άτομα περαν του ΕΝΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ μέσα στο προς μισθωση διαμερισμα...δεν το γράψατε στο συμβόλαιο ;"

Και απαντησε βλακωδώς το "Γιατι να το γράψουμε... αφου μου είπε οτι θα μενει μονος του" εγω δεν το ειπα ποτέ αυτό γιατι αν με έφτανε στο σημειο τέτοιας ερωτησης δεν θα έκανα εξαρχής το συμβόλαιο.

Οποτε το δικαστήριο συνέχισε στο σκεπτικό του και είπε "Εφοσον είστε ένα άτομο που ξέρετε να διασφαλίζετε τα συμφέροντα σας και να διευκρινίζετε ΕΞΑΡΧΗΣ στον ενοικιαστη τι ακριβώς θέλετε κατα τη διάρκεια της μίσθωσης ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ σαν όρος που αποδέχονται και οι δύο πλευρές και οχι να το θυμηθείς μετά και αφού ενδεχομένως κάτι να επηρέασε τις μεταξύ σας σχέσεις"

Τα δικαστηρια δε μπορει να τα κοροϊδεψει ευκολα κανένας.

Τελοςπαντων έληξε μετα και ο χρόνος και σηκώθηκα κ έφυγα αυτη ακομη και μετά την ηττα της έλεγε οτι είπα ψέμματα κτλ ενα ατομο δηλαδη με το οποίο δεν μπορείς να βγάλεις ποτέ άκρη.

Το θεμα ειναι οτι τα ψέμματα τα ειπε ΑΥΤΗ εξαρχής και προσποιήθηκε και έναν άλλο χαρακτήρα διοτι σ ειπα εάν έκανε υπαινιγμό... οτι θα παρεμβαίνει να ελέγχει ποιός μπαινει και ποιός οχι... δεν θα νοίκιαζα ποτέ εκεί.

Και αν ήθελα θα συνεχιζαμε... αυτη τη φορά με δική μου αγωγή διοτι είπε ψέμματα κατα τη διάρκεια της δικης οτι εγω της κατέστρεψα το σπίτι.... κάτι το οποίο ηταν εντελώς ψέμμα κράτησα φωτογραφίες και στο τέλος παραδόθηκε σε εναν συγγενη της ο οποιος κ εκανε το σταυρο του με αυτά που άκουσε.

Αγωγή αποζημίωσης για ηθική βλαβη..... αλλα λέω αστο... ας το λήξουμε εδώ κέρδιζα και φευγω με ψηλά το κεφάλι και όπως ήρθα... ΚΥΡΙΟΣ ΗΡΘΑ ΚΥΡΙΟΣ ΦΕΥΓΩ και όχι κυνηγημένος... αλλού οι απειλές κ οι φοβέρες στους ΠΑΝΘΗΡΕΣ δεν περνάνε.

Γιατι κ να κέρδιζα λεφτά απο αυτην δε θα έπαιρνα ήταν τέτοιος άνθρωπος... ουτε συγγνωμη ηξερε να ζητάει ουτε τίποτα.

Καλά μη λές μεγάλα λόγια... ακομη δεν έχεις γίνει μάνα να κρίνεις τόσο σκαιότατα. Γιατι και εσυ απο ότι διάβασα μουσικά όργανα έχεις μεσα στο σπίτι και φέρνεις κόσμο και γινεται οχλαγωγία.

Δηλαδη να το έλεγε αυτο ένα άτομο που μένει μονο του όπως εγω και δεν δημιουργει βαβούρα να πω οκ... εμεις που ξέρουμε εσυ τι δημιουργεις με τη διαμονή σου και με ολα αυτα τα όργανα και τους διερχομενους καλλιτεχνες που επισκέπτονται το σπιτι σου ;

γραφει πουθενα ο κανονισμος της πολυκατοικιας οτι το διαμέρισμα αυτο θα χρησιμοποιείται για καλλιτεχνικές - μουσικές συναθροίσεις ;

η χρηση ενος μισθίου ειναι η συμφωνημένη δηλαδή για διαμονή... οχι για χώρο να κάνεις πρόβες κτλ.
ούτε για να κάνει άρσεις θανάτου με μπάρα 150 κιλά ο κάθε καβλωμένος γυμναστηριακός.

Τελευταία επεξεργασία:

adams33

Διάσημο μέλος

Ναί υπάρχει. Αλλα για να βρίσκεται σε σοβαρή ισχύ θα πρέπει να αναλύεται πχ... θέλω να μένετε οι εξής

Α. Πανθηρας Πανθηρόπουλος
Β. Νικολετα Πανθηροπουλου...
Αυτο ειναι αλλο.
Ναι υπραχει και γινεται ξεκαθαρο ,ΟΤΑΝ μεσα την τιμη του ενοικιου μπορει να περιλαμβανεται καποιος λογαριασμος δεη ,νερο, χρηση κοινοχροιστου χωρου με οργανα γυμναστής ή πισινα (αν εισαι σε συγκρότημα )κ.τ.λ.
Δεν μπορεις εσυ να πληρωνεις ενοικιο για ενα ατομο και να φιλοξενεις κοσμο που κανει χρηση αυτες τις παροχες οπου αυτοματα αλλαζει το κοστος .

Αν δεν υπαρχει αυτος ο παραγοντας δεν συμπληρωνεται καν αυτος ο ορος εφοοσον εσυ πληρωνεις τους προσωπικους σου λογαριασμους οσα ατομα και αν φιλοξενεις .

touvlo

Περιβόητο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.000 μηνύματα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Αυτο ειναι αλλο.
Ναι υπραχει και γινεται ξεκαθαρο ,ΟΤΑΝ μεσα την τιμη του ενοικιου μπορει να περιλαμβανεται καποιος λογαριασμος δεη ,νερο, χρηση κοινοχροιστου χωρου με οργανα γυμναστής ή πισινα (αν εισαι σε συγκρότημα )κ.τ.λ.
Δεν μπορεις εσυ να πληρωνεις ενοικιο για ενα ατομο και να φιλοξενεις κοσμο που κανει χρηση αυτες τις παροχες οπου αυτοματα αλλαζει το κοστος .

Αν δεν υπαρχει αυτος ο παραγοντας δεν συμπληρωνεται καν αυτος ο ορος εφοοσον εσυ πληρωνεις τους προσωπικους σου λογαριασμους οσα ατομα και αν φιλοξενεις .

😄😄😄

Ρε συ Μαργαρίτα τα αυτονόητα μ λες τώρα ; εννοείται πως ο λογαριασμός ρευματος και νερου ήταν στο όνομα μου.

Δεν περιλαμβανοταν κανένας λογαριασμός ΔΕΗ στο ενοίκιο. Ουτε νερου.

Απλά η κυρία ήταν εντελώς παραλογη και κακόβουλη και για αυτό και τιμωρήθηκε στο δικαστήριο...

Μια δυσαρέσκεια είχα με το μεσιτη που δεν μ είπε για τι άτομο προκειται να μη πατησω ουτε σε απόσταση 1 χιλιομέτρου όχι να κάτσω να κανω κ συμβόλαια μαζί της.

Για να καταλαβεις με τι άτομο έχεις να κάνεις... τον Ιούλιο του 2021 που πήγα στη Μυτιλήνη και βρηκα για 2 μηνες εκει ενα σπίτι ο λογαριασμός του ρεύματος ήταν μέσα στη τιμή του ενοικίου... 300 ευρω.

Το κλιματιστικό το άνοιξα 4 φορές τους 2 μηνες που έκατσα εκει και στους πολυ μεγαλους καυσωνες του Αυγουστου του 2021 τοτε με τις φοβερές φωτιές που έκαψαν το κόσμο.

Και μου λέει ο ιδιοκτητης "εισαι πολύ εντάξει άτομο... αλλοι μαλάκες φευγουν και μου αφηνουν το κλιματιστικο ανοιχτό"

Δεν υπάρχει αναγκη για κλιματισμό του λεω το σπιτι ειναι διαμπερές ανοιγω τα παράθυρα και όλα καλά.... μονο 2-3 μερες στον μεγάλο καυσωνα που έβραζαν τα πάντα εξω άνοιξα λιγο το κλιματιστικό.... κανα 2ωρο-3ωρο

ο άλλος που το έκανε αυτο τον βρηκα στο γυμναστηριο και ειχε νευριασει και με τον ιδιοκτητη που μπηκε μεσα και του εκλεισε το κλιματιστικο... Ε ΚΑΛΑ ΤΟΥΚΑΝΕ.

Τελευταία επεξεργασία: