just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 18:08 Η just smile!: #61 28-08-12 18:08 φρουτα λαχανικα και υδατανθρακες με εναν πολυτελη τροπο σερβιρισματος και μαγειρεματος.Παρεα με γονεις και αδερφη,την κολλητη μου και την φαμιλια της σε μια αδεια πλατεια ακυρο για την πλατεια.στο σπιτι στο χωριο αν εχω κανει και δικη μου οικογενεια μαζι.Το σπιτι μου αυτο ειναι διπλα στο μονοπατι για το βουνο.Μες το πρασινο αλλο πραμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Νοεμβρίου 2012 Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 18:29 Ο Βλα έγραψε: #62 28-08-12 18:29 Θα ήταν τόσο μεγάλο που θα πέθενα από το φαγητό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosa Nostra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 18:52 Ο Cosa Nostra: #63 28-08-12 18:52 Μαλλον το συγκεκριμενο ερωτημα ενδιαφερει αυτους που θέλουν να γινουν CEF πιο πολυ εκπαιδευτικό χαρακτηρα εχει, να φωναξουμε τον Σκαρμουτσο να του κανουν την ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coyote Νεοφερμένο μέλος Ο coyote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 18:59 Ο coyote έγραψε: #64 28-08-12 18:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RiSe Νεοφερμένο μέλος Ο RiSe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 13:46 Ο RiSe έγραψε: #65 02-11-15 13:46 Ποιο θα ήταν το τελευταίο σου γεύμα; Σε ποια τοποθεσία; Η απάντηση στην ερώτηση αυτή ρίχνει φως στην ψυχή κάποιου Click για ανάπτυξη... Μια σπανακοτυρόπιτα από τα χέρια της Μαρίας στον φούρνο της γειτονιάς μου, να την δαγκάνω με μανία καρφωμένος στο βαθύ...ντεκολτέ της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 19:57 Η Eclipse έγραψε: #66 18-01-21 19:57 Φασολαδα/Φακες/Ρεβίθια. Τα αγαπημενα μου φαγητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.987 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο Skiyo έγραψε: #67 18-01-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Φασολαδα/Φακες/Ρεβίθια. Τα αγαπημενα μου φαγητα Click για ανάπτυξη... Σοβαρά; Ξαναλέω σοβαρά; Εγώ θα προτιμούσα σουβλάκι και παστίτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:04 Η Eclipse έγραψε: #68 18-01-21 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Σοβαρά; Ξαναλέω σοβαρά; Εγώ θα προτιμούσα σουβλάκι και παστίτσιο Click για ανάπτυξη... Χαχα σοβαρότατα Θα μπορούσα να φαω ολόκληρες κατσαρόλες με φακες πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.987 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:08 Ο Skiyo έγραψε: #69 18-01-21 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Χαχα σοβαρότατα Θα μπορούσα να φαω ολόκληρες κατσαρόλες με φακες πχ Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αν θες να είναι αυτό το τελευταίο γεύμα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:40 Η EvanescenceQ: #70 18-01-21 20:40 α εγω θα ηθελα κρεας,σε ολα τα ειδη,πχ αυτο που λεμε mix grill στο εστιατοριο και εχει απολα μεσα,συν ωραιο κρασι συν πατατες τηγανητες συν αφθονες πιτες συν μια γεματη σαλαταρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:40 Η Agaphbou έγραψε: #71 18-01-21 20:40 Το τελευταίο μου γεύμα θα ήθελα να έχει διάφορα πράγματα που δεν κολλάνε μεταξύ τους but who cares, θα καθόμουν όλη μέρα στο τραπέζι και θα έτρωγα: 1. Φέτα τηγανητή με φύλλο, μέλι και σουσάμι 2. Κολοκυθοκεφτέδες 3. Γαρίδες τυλιχτές με πατάτα και γαρίδες πανέ και γλυκόξινη σάλτσα 4. Rock Shrimp Tempura Roll 5. Αμερικάνικα BBQ ribs 6. Ποικιλία κρεατικών με: πανσέτες χοιρινές στα κάρβουνα, αρνίσια παϊδάκια και κοκορέτσι χωρίς συκωτάκια (μόνο έντερα και γλυκάδια) 7. Πατάτες country 8. Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:49 Ο Slytherin: #72 18-01-21 20:49 Για πρωϊνό ζεστό γάλα με σοκολάτα ,για μεσημεριανό μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και τυρί και ξεροψημένο ψωμί με λάδι.Για βραδινό μπριζόλα με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα.Για επιδόρπιο κανταϊφι αν και οποιοδήποτε γλυκό είναι ευπρόσδεκτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 209912: #73 19-01-21 20:09 Μια μερίδα αγάπη ιδανικά. Αλλιώς τίποτα. Τα υποκατάστατα φουσκώνουν και δυσκολεύουν το ταξίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 01:51 Η Nelliel έγραψε: #74 20-01-21 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Slytherin: Για πρωϊνό ζεστό γάλα με σοκολάτα ,για μεσημεριανό μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και τυρί και ξεροψημένο ψωμί με λάδι.Για βραδινό μπριζόλα με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα.Για επιδόρπιο κανταϊφι αν και οποιοδήποτε γλυκό είναι ευπρόσδεκτο. Click για ανάπτυξη... Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.939 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 02:01 Ο Πάνθηρας!: #75 20-01-21 02:01 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... χαχαχα ωραιος μια χαρα ξηγιέται ! Κάθε μέρα γαλακτομπουρεκο χαχα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 16:24 Ο Slytherin: #76 22-01-21 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... Δεν συνηθίζω να τρώω γλυκό.Για τελευταίο γεύμα το ανέφερα.Σοκολάτα έχω να φάω 3 χρόνια.Δεν έχεις άδικο πάντως καθώς μου αρέσουν τα γλυκά αλλά θα πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:13 Ο dum dum boy: #77 19-01-24 22:13 το έχω πει ένα σωρό φορές - δεν με παρακολουθείτε. το τελευταίο μου γεύμα θέλω να είναι καραβίδες (μεγάλες, του κιλού) στα κάρβουνα και ούζο. τίποτα άλλο. να 'ναι βράδυ, καλοκαίρι, σε παραλία, να φοράω σαγιονάρες και να τρίβω τα πόδια στην άμμο και το χαλίκι, να πάω μετά στο σπίτι, για τσίσα και ύπνο, και να μην ξυπνήσω ποτέ. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:30 Ο juste un instant: #78 19-01-24 22:30 Σκορδαλιά με μπακαλιάρο ακούγοντας αφρικανικά τραγούδια στα γαλλικά. Unicex Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unicex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 990 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:38 Ο Unicex έγραψε: #79 19-01-24 22:38 Τι δυσάρεστη σκέψη κι αυτή. Ενα πιατάκι ελιές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:49 Ο giannhs2001: #80 19-01-24 22:49 Ντοματοσαλάτα με ελιές, τσίπουρο και από πίσω να ακούγεται Βαμβακάρης "Μια φούντωση μια φλόγα, έχω μέσα στη καρδιά λες και μάγια μου χεις κάνει Φραγκοσυριανή γλυκιά". Ο πιο ευτυχισμένος θάνατος. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Luludaki Μήτσος10 ggl rafaela11 Kate1914 charmander giannhs2001 Εριφύλη Scandal Fernando_A taketrance fmarulezkd A350 marww Ariana2018 CiNeFiL harry akritas Slytherin T C orchidea fretoe fockos Ace of Spades Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φρουτα λαχανικα και υδατανθρακες με εναν πολυτελη τροπο σερβιρισματος και μαγειρεματος.Παρεα με γονεις και αδερφη,την κολλητη μου και την φαμιλια της σε μια αδεια πλατεια ακυρο για την πλατεια.στο σπιτι στο χωριο αν εχω κανει και δικη μου οικογενεια μαζι.Το σπιτι μου αυτο ειναι διπλα στο μονοπατι για το βουνο.Μες το πρασινο αλλο πραμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 18:29 Ο Βλα έγραψε: #62 28-08-12 18:29 Θα ήταν τόσο μεγάλο που θα πέθενα από το φαγητό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosa Nostra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 18:52 Ο Cosa Nostra: #63 28-08-12 18:52 Μαλλον το συγκεκριμενο ερωτημα ενδιαφερει αυτους που θέλουν να γινουν CEF πιο πολυ εκπαιδευτικό χαρακτηρα εχει, να φωναξουμε τον Σκαρμουτσο να του κανουν την ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coyote Νεοφερμένο μέλος Ο coyote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 18:59 Ο coyote έγραψε: #64 28-08-12 18:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RiSe Νεοφερμένο μέλος Ο RiSe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 13:46 Ο RiSe έγραψε: #65 02-11-15 13:46 Ποιο θα ήταν το τελευταίο σου γεύμα; Σε ποια τοποθεσία; Η απάντηση στην ερώτηση αυτή ρίχνει φως στην ψυχή κάποιου Click για ανάπτυξη... Μια σπανακοτυρόπιτα από τα χέρια της Μαρίας στον φούρνο της γειτονιάς μου, να την δαγκάνω με μανία καρφωμένος στο βαθύ...ντεκολτέ της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 19:57 Η Eclipse έγραψε: #66 18-01-21 19:57 Φασολαδα/Φακες/Ρεβίθια. Τα αγαπημενα μου φαγητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.987 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο Skiyo έγραψε: #67 18-01-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Φασολαδα/Φακες/Ρεβίθια. Τα αγαπημενα μου φαγητα Click για ανάπτυξη... Σοβαρά; Ξαναλέω σοβαρά; Εγώ θα προτιμούσα σουβλάκι και παστίτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:04 Η Eclipse έγραψε: #68 18-01-21 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Σοβαρά; Ξαναλέω σοβαρά; Εγώ θα προτιμούσα σουβλάκι και παστίτσιο Click για ανάπτυξη... Χαχα σοβαρότατα Θα μπορούσα να φαω ολόκληρες κατσαρόλες με φακες πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.987 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:08 Ο Skiyo έγραψε: #69 18-01-21 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Χαχα σοβαρότατα Θα μπορούσα να φαω ολόκληρες κατσαρόλες με φακες πχ Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αν θες να είναι αυτό το τελευταίο γεύμα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:40 Η EvanescenceQ: #70 18-01-21 20:40 α εγω θα ηθελα κρεας,σε ολα τα ειδη,πχ αυτο που λεμε mix grill στο εστιατοριο και εχει απολα μεσα,συν ωραιο κρασι συν πατατες τηγανητες συν αφθονες πιτες συν μια γεματη σαλαταρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:40 Η Agaphbou έγραψε: #71 18-01-21 20:40 Το τελευταίο μου γεύμα θα ήθελα να έχει διάφορα πράγματα που δεν κολλάνε μεταξύ τους but who cares, θα καθόμουν όλη μέρα στο τραπέζι και θα έτρωγα: 1. Φέτα τηγανητή με φύλλο, μέλι και σουσάμι 2. Κολοκυθοκεφτέδες 3. Γαρίδες τυλιχτές με πατάτα και γαρίδες πανέ και γλυκόξινη σάλτσα 4. Rock Shrimp Tempura Roll 5. Αμερικάνικα BBQ ribs 6. Ποικιλία κρεατικών με: πανσέτες χοιρινές στα κάρβουνα, αρνίσια παϊδάκια και κοκορέτσι χωρίς συκωτάκια (μόνο έντερα και γλυκάδια) 7. Πατάτες country 8. Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:49 Ο Slytherin: #72 18-01-21 20:49 Για πρωϊνό ζεστό γάλα με σοκολάτα ,για μεσημεριανό μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και τυρί και ξεροψημένο ψωμί με λάδι.Για βραδινό μπριζόλα με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα.Για επιδόρπιο κανταϊφι αν και οποιοδήποτε γλυκό είναι ευπρόσδεκτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 209912: #73 19-01-21 20:09 Μια μερίδα αγάπη ιδανικά. Αλλιώς τίποτα. Τα υποκατάστατα φουσκώνουν και δυσκολεύουν το ταξίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 01:51 Η Nelliel έγραψε: #74 20-01-21 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Slytherin: Για πρωϊνό ζεστό γάλα με σοκολάτα ,για μεσημεριανό μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και τυρί και ξεροψημένο ψωμί με λάδι.Για βραδινό μπριζόλα με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα.Για επιδόρπιο κανταϊφι αν και οποιοδήποτε γλυκό είναι ευπρόσδεκτο. Click για ανάπτυξη... Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.939 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 02:01 Ο Πάνθηρας!: #75 20-01-21 02:01 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... χαχαχα ωραιος μια χαρα ξηγιέται ! Κάθε μέρα γαλακτομπουρεκο χαχα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 16:24 Ο Slytherin: #76 22-01-21 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... Δεν συνηθίζω να τρώω γλυκό.Για τελευταίο γεύμα το ανέφερα.Σοκολάτα έχω να φάω 3 χρόνια.Δεν έχεις άδικο πάντως καθώς μου αρέσουν τα γλυκά αλλά θα πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:13 Ο dum dum boy: #77 19-01-24 22:13 το έχω πει ένα σωρό φορές - δεν με παρακολουθείτε. το τελευταίο μου γεύμα θέλω να είναι καραβίδες (μεγάλες, του κιλού) στα κάρβουνα και ούζο. τίποτα άλλο. να 'ναι βράδυ, καλοκαίρι, σε παραλία, να φοράω σαγιονάρες και να τρίβω τα πόδια στην άμμο και το χαλίκι, να πάω μετά στο σπίτι, για τσίσα και ύπνο, και να μην ξυπνήσω ποτέ. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:30 Ο juste un instant: #78 19-01-24 22:30 Σκορδαλιά με μπακαλιάρο ακούγοντας αφρικανικά τραγούδια στα γαλλικά. Unicex Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unicex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 990 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:38 Ο Unicex έγραψε: #79 19-01-24 22:38 Τι δυσάρεστη σκέψη κι αυτή. Ενα πιατάκι ελιές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:49 Ο giannhs2001: #80 19-01-24 22:49 Ντοματοσαλάτα με ελιές, τσίπουρο και από πίσω να ακούγεται Βαμβακάρης "Μια φούντωση μια φλόγα, έχω μέσα στη καρδιά λες και μάγια μου χεις κάνει Φραγκοσυριανή γλυκιά". Ο πιο ευτυχισμένος θάνατος. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Luludaki Μήτσος10 ggl rafaela11 Kate1914 charmander giannhs2001 Εριφύλη Scandal Fernando_A taketrance fmarulezkd A350 marww Ariana2018 CiNeFiL harry akritas Slytherin T C orchidea fretoe fockos Ace of Spades Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα ήταν τόσο μεγάλο που θα πέθενα από το φαγητό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cosa Nostra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 18:52 Ο Cosa Nostra: #63 28-08-12 18:52 Μαλλον το συγκεκριμενο ερωτημα ενδιαφερει αυτους που θέλουν να γινουν CEF πιο πολυ εκπαιδευτικό χαρακτηρα εχει, να φωναξουμε τον Σκαρμουτσο να του κανουν την ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coyote Νεοφερμένο μέλος Ο coyote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 18:59 Ο coyote έγραψε: #64 28-08-12 18:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RiSe Νεοφερμένο μέλος Ο RiSe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 13:46 Ο RiSe έγραψε: #65 02-11-15 13:46 Ποιο θα ήταν το τελευταίο σου γεύμα; Σε ποια τοποθεσία; Η απάντηση στην ερώτηση αυτή ρίχνει φως στην ψυχή κάποιου Click για ανάπτυξη... Μια σπανακοτυρόπιτα από τα χέρια της Μαρίας στον φούρνο της γειτονιάς μου, να την δαγκάνω με μανία καρφωμένος στο βαθύ...ντεκολτέ της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 19:57 Η Eclipse έγραψε: #66 18-01-21 19:57 Φασολαδα/Φακες/Ρεβίθια. Τα αγαπημενα μου φαγητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.987 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο Skiyo έγραψε: #67 18-01-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Φασολαδα/Φακες/Ρεβίθια. Τα αγαπημενα μου φαγητα Click για ανάπτυξη... Σοβαρά; Ξαναλέω σοβαρά; Εγώ θα προτιμούσα σουβλάκι και παστίτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:04 Η Eclipse έγραψε: #68 18-01-21 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Σοβαρά; Ξαναλέω σοβαρά; Εγώ θα προτιμούσα σουβλάκι και παστίτσιο Click για ανάπτυξη... Χαχα σοβαρότατα Θα μπορούσα να φαω ολόκληρες κατσαρόλες με φακες πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.987 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:08 Ο Skiyo έγραψε: #69 18-01-21 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Χαχα σοβαρότατα Θα μπορούσα να φαω ολόκληρες κατσαρόλες με φακες πχ Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αν θες να είναι αυτό το τελευταίο γεύμα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:40 Η EvanescenceQ: #70 18-01-21 20:40 α εγω θα ηθελα κρεας,σε ολα τα ειδη,πχ αυτο που λεμε mix grill στο εστιατοριο και εχει απολα μεσα,συν ωραιο κρασι συν πατατες τηγανητες συν αφθονες πιτες συν μια γεματη σαλαταρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:40 Η Agaphbou έγραψε: #71 18-01-21 20:40 Το τελευταίο μου γεύμα θα ήθελα να έχει διάφορα πράγματα που δεν κολλάνε μεταξύ τους but who cares, θα καθόμουν όλη μέρα στο τραπέζι και θα έτρωγα: 1. Φέτα τηγανητή με φύλλο, μέλι και σουσάμι 2. Κολοκυθοκεφτέδες 3. Γαρίδες τυλιχτές με πατάτα και γαρίδες πανέ και γλυκόξινη σάλτσα 4. Rock Shrimp Tempura Roll 5. Αμερικάνικα BBQ ribs 6. Ποικιλία κρεατικών με: πανσέτες χοιρινές στα κάρβουνα, αρνίσια παϊδάκια και κοκορέτσι χωρίς συκωτάκια (μόνο έντερα και γλυκάδια) 7. Πατάτες country 8. Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:49 Ο Slytherin: #72 18-01-21 20:49 Για πρωϊνό ζεστό γάλα με σοκολάτα ,για μεσημεριανό μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και τυρί και ξεροψημένο ψωμί με λάδι.Για βραδινό μπριζόλα με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα.Για επιδόρπιο κανταϊφι αν και οποιοδήποτε γλυκό είναι ευπρόσδεκτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 209912: #73 19-01-21 20:09 Μια μερίδα αγάπη ιδανικά. Αλλιώς τίποτα. Τα υποκατάστατα φουσκώνουν και δυσκολεύουν το ταξίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 01:51 Η Nelliel έγραψε: #74 20-01-21 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Slytherin: Για πρωϊνό ζεστό γάλα με σοκολάτα ,για μεσημεριανό μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και τυρί και ξεροψημένο ψωμί με λάδι.Για βραδινό μπριζόλα με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα.Για επιδόρπιο κανταϊφι αν και οποιοδήποτε γλυκό είναι ευπρόσδεκτο. Click για ανάπτυξη... Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.939 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 02:01 Ο Πάνθηρας!: #75 20-01-21 02:01 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... χαχαχα ωραιος μια χαρα ξηγιέται ! Κάθε μέρα γαλακτομπουρεκο χαχα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 16:24 Ο Slytherin: #76 22-01-21 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... Δεν συνηθίζω να τρώω γλυκό.Για τελευταίο γεύμα το ανέφερα.Σοκολάτα έχω να φάω 3 χρόνια.Δεν έχεις άδικο πάντως καθώς μου αρέσουν τα γλυκά αλλά θα πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:13 Ο dum dum boy: #77 19-01-24 22:13 το έχω πει ένα σωρό φορές - δεν με παρακολουθείτε. το τελευταίο μου γεύμα θέλω να είναι καραβίδες (μεγάλες, του κιλού) στα κάρβουνα και ούζο. τίποτα άλλο. να 'ναι βράδυ, καλοκαίρι, σε παραλία, να φοράω σαγιονάρες και να τρίβω τα πόδια στην άμμο και το χαλίκι, να πάω μετά στο σπίτι, για τσίσα και ύπνο, και να μην ξυπνήσω ποτέ. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:30 Ο juste un instant: #78 19-01-24 22:30 Σκορδαλιά με μπακαλιάρο ακούγοντας αφρικανικά τραγούδια στα γαλλικά. Unicex Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unicex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 990 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:38 Ο Unicex έγραψε: #79 19-01-24 22:38 Τι δυσάρεστη σκέψη κι αυτή. Ενα πιατάκι ελιές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:49 Ο giannhs2001: #80 19-01-24 22:49 Ντοματοσαλάτα με ελιές, τσίπουρο και από πίσω να ακούγεται Βαμβακάρης "Μια φούντωση μια φλόγα, έχω μέσα στη καρδιά λες και μάγια μου χεις κάνει Φραγκοσυριανή γλυκιά". Ο πιο ευτυχισμένος θάνατος. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Luludaki Μήτσος10 ggl rafaela11 Kate1914 charmander giannhs2001 Εριφύλη Scandal Fernando_A taketrance fmarulezkd A350 marww Ariana2018 CiNeFiL harry akritas Slytherin T C orchidea fretoe fockos Ace of Spades Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαλλον το συγκεκριμενο ερωτημα ενδιαφερει αυτους που θέλουν να γινουν CEF πιο πολυ εκπαιδευτικό χαρακτηρα εχει, να φωναξουμε τον Σκαρμουτσο να του κανουν την ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
coyote Νεοφερμένο μέλος Ο coyote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 18:59 Ο coyote έγραψε: #64 28-08-12 18:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RiSe Νεοφερμένο μέλος Ο RiSe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 13:46 Ο RiSe έγραψε: #65 02-11-15 13:46 Ποιο θα ήταν το τελευταίο σου γεύμα; Σε ποια τοποθεσία; Η απάντηση στην ερώτηση αυτή ρίχνει φως στην ψυχή κάποιου Click για ανάπτυξη... Μια σπανακοτυρόπιτα από τα χέρια της Μαρίας στον φούρνο της γειτονιάς μου, να την δαγκάνω με μανία καρφωμένος στο βαθύ...ντεκολτέ της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 19:57 Η Eclipse έγραψε: #66 18-01-21 19:57 Φασολαδα/Φακες/Ρεβίθια. Τα αγαπημενα μου φαγητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.987 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο Skiyo έγραψε: #67 18-01-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Φασολαδα/Φακες/Ρεβίθια. Τα αγαπημενα μου φαγητα Click για ανάπτυξη... Σοβαρά; Ξαναλέω σοβαρά; Εγώ θα προτιμούσα σουβλάκι και παστίτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:04 Η Eclipse έγραψε: #68 18-01-21 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Σοβαρά; Ξαναλέω σοβαρά; Εγώ θα προτιμούσα σουβλάκι και παστίτσιο Click για ανάπτυξη... Χαχα σοβαρότατα Θα μπορούσα να φαω ολόκληρες κατσαρόλες με φακες πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.987 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:08 Ο Skiyo έγραψε: #69 18-01-21 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Χαχα σοβαρότατα Θα μπορούσα να φαω ολόκληρες κατσαρόλες με φακες πχ Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αν θες να είναι αυτό το τελευταίο γεύμα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:40 Η EvanescenceQ: #70 18-01-21 20:40 α εγω θα ηθελα κρεας,σε ολα τα ειδη,πχ αυτο που λεμε mix grill στο εστιατοριο και εχει απολα μεσα,συν ωραιο κρασι συν πατατες τηγανητες συν αφθονες πιτες συν μια γεματη σαλαταρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:40 Η Agaphbou έγραψε: #71 18-01-21 20:40 Το τελευταίο μου γεύμα θα ήθελα να έχει διάφορα πράγματα που δεν κολλάνε μεταξύ τους but who cares, θα καθόμουν όλη μέρα στο τραπέζι και θα έτρωγα: 1. Φέτα τηγανητή με φύλλο, μέλι και σουσάμι 2. Κολοκυθοκεφτέδες 3. Γαρίδες τυλιχτές με πατάτα και γαρίδες πανέ και γλυκόξινη σάλτσα 4. Rock Shrimp Tempura Roll 5. Αμερικάνικα BBQ ribs 6. Ποικιλία κρεατικών με: πανσέτες χοιρινές στα κάρβουνα, αρνίσια παϊδάκια και κοκορέτσι χωρίς συκωτάκια (μόνο έντερα και γλυκάδια) 7. Πατάτες country 8. Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:49 Ο Slytherin: #72 18-01-21 20:49 Για πρωϊνό ζεστό γάλα με σοκολάτα ,για μεσημεριανό μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και τυρί και ξεροψημένο ψωμί με λάδι.Για βραδινό μπριζόλα με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα.Για επιδόρπιο κανταϊφι αν και οποιοδήποτε γλυκό είναι ευπρόσδεκτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 209912: #73 19-01-21 20:09 Μια μερίδα αγάπη ιδανικά. Αλλιώς τίποτα. Τα υποκατάστατα φουσκώνουν και δυσκολεύουν το ταξίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 01:51 Η Nelliel έγραψε: #74 20-01-21 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Slytherin: Για πρωϊνό ζεστό γάλα με σοκολάτα ,για μεσημεριανό μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και τυρί και ξεροψημένο ψωμί με λάδι.Για βραδινό μπριζόλα με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα.Για επιδόρπιο κανταϊφι αν και οποιοδήποτε γλυκό είναι ευπρόσδεκτο. Click για ανάπτυξη... Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.939 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 02:01 Ο Πάνθηρας!: #75 20-01-21 02:01 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... χαχαχα ωραιος μια χαρα ξηγιέται ! Κάθε μέρα γαλακτομπουρεκο χαχα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 16:24 Ο Slytherin: #76 22-01-21 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... Δεν συνηθίζω να τρώω γλυκό.Για τελευταίο γεύμα το ανέφερα.Σοκολάτα έχω να φάω 3 χρόνια.Δεν έχεις άδικο πάντως καθώς μου αρέσουν τα γλυκά αλλά θα πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:13 Ο dum dum boy: #77 19-01-24 22:13 το έχω πει ένα σωρό φορές - δεν με παρακολουθείτε. το τελευταίο μου γεύμα θέλω να είναι καραβίδες (μεγάλες, του κιλού) στα κάρβουνα και ούζο. τίποτα άλλο. να 'ναι βράδυ, καλοκαίρι, σε παραλία, να φοράω σαγιονάρες και να τρίβω τα πόδια στην άμμο και το χαλίκι, να πάω μετά στο σπίτι, για τσίσα και ύπνο, και να μην ξυπνήσω ποτέ. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:30 Ο juste un instant: #78 19-01-24 22:30 Σκορδαλιά με μπακαλιάρο ακούγοντας αφρικανικά τραγούδια στα γαλλικά. Unicex Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unicex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 990 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:38 Ο Unicex έγραψε: #79 19-01-24 22:38 Τι δυσάρεστη σκέψη κι αυτή. Ενα πιατάκι ελιές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:49 Ο giannhs2001: #80 19-01-24 22:49 Ντοματοσαλάτα με ελιές, τσίπουρο και από πίσω να ακούγεται Βαμβακάρης "Μια φούντωση μια φλόγα, έχω μέσα στη καρδιά λες και μάγια μου χεις κάνει Φραγκοσυριανή γλυκιά". Ο πιο ευτυχισμένος θάνατος. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Luludaki Μήτσος10 ggl rafaela11 Kate1914 charmander giannhs2001 Εριφύλη Scandal Fernando_A taketrance fmarulezkd A350 marww Ariana2018 CiNeFiL harry akritas Slytherin T C orchidea fretoe fockos Ace of Spades Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RiSe Νεοφερμένο μέλος Ο RiSe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 13:46 Ο RiSe έγραψε: #65 02-11-15 13:46 Ποιο θα ήταν το τελευταίο σου γεύμα; Σε ποια τοποθεσία; Η απάντηση στην ερώτηση αυτή ρίχνει φως στην ψυχή κάποιου Click για ανάπτυξη... Μια σπανακοτυρόπιτα από τα χέρια της Μαρίας στον φούρνο της γειτονιάς μου, να την δαγκάνω με μανία καρφωμένος στο βαθύ...ντεκολτέ της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 19:57 Η Eclipse έγραψε: #66 18-01-21 19:57 Φασολαδα/Φακες/Ρεβίθια. Τα αγαπημενα μου φαγητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.987 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο Skiyo έγραψε: #67 18-01-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Φασολαδα/Φακες/Ρεβίθια. Τα αγαπημενα μου φαγητα Click για ανάπτυξη... Σοβαρά; Ξαναλέω σοβαρά; Εγώ θα προτιμούσα σουβλάκι και παστίτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:04 Η Eclipse έγραψε: #68 18-01-21 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Σοβαρά; Ξαναλέω σοβαρά; Εγώ θα προτιμούσα σουβλάκι και παστίτσιο Click για ανάπτυξη... Χαχα σοβαρότατα Θα μπορούσα να φαω ολόκληρες κατσαρόλες με φακες πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.987 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:08 Ο Skiyo έγραψε: #69 18-01-21 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Χαχα σοβαρότατα Θα μπορούσα να φαω ολόκληρες κατσαρόλες με φακες πχ Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αν θες να είναι αυτό το τελευταίο γεύμα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:40 Η EvanescenceQ: #70 18-01-21 20:40 α εγω θα ηθελα κρεας,σε ολα τα ειδη,πχ αυτο που λεμε mix grill στο εστιατοριο και εχει απολα μεσα,συν ωραιο κρασι συν πατατες τηγανητες συν αφθονες πιτες συν μια γεματη σαλαταρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:40 Η Agaphbou έγραψε: #71 18-01-21 20:40 Το τελευταίο μου γεύμα θα ήθελα να έχει διάφορα πράγματα που δεν κολλάνε μεταξύ τους but who cares, θα καθόμουν όλη μέρα στο τραπέζι και θα έτρωγα: 1. Φέτα τηγανητή με φύλλο, μέλι και σουσάμι 2. Κολοκυθοκεφτέδες 3. Γαρίδες τυλιχτές με πατάτα και γαρίδες πανέ και γλυκόξινη σάλτσα 4. Rock Shrimp Tempura Roll 5. Αμερικάνικα BBQ ribs 6. Ποικιλία κρεατικών με: πανσέτες χοιρινές στα κάρβουνα, αρνίσια παϊδάκια και κοκορέτσι χωρίς συκωτάκια (μόνο έντερα και γλυκάδια) 7. Πατάτες country 8. Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:49 Ο Slytherin: #72 18-01-21 20:49 Για πρωϊνό ζεστό γάλα με σοκολάτα ,για μεσημεριανό μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και τυρί και ξεροψημένο ψωμί με λάδι.Για βραδινό μπριζόλα με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα.Για επιδόρπιο κανταϊφι αν και οποιοδήποτε γλυκό είναι ευπρόσδεκτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 209912: #73 19-01-21 20:09 Μια μερίδα αγάπη ιδανικά. Αλλιώς τίποτα. Τα υποκατάστατα φουσκώνουν και δυσκολεύουν το ταξίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 01:51 Η Nelliel έγραψε: #74 20-01-21 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Slytherin: Για πρωϊνό ζεστό γάλα με σοκολάτα ,για μεσημεριανό μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και τυρί και ξεροψημένο ψωμί με λάδι.Για βραδινό μπριζόλα με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα.Για επιδόρπιο κανταϊφι αν και οποιοδήποτε γλυκό είναι ευπρόσδεκτο. Click για ανάπτυξη... Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.939 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 02:01 Ο Πάνθηρας!: #75 20-01-21 02:01 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... χαχαχα ωραιος μια χαρα ξηγιέται ! Κάθε μέρα γαλακτομπουρεκο χαχα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 16:24 Ο Slytherin: #76 22-01-21 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... Δεν συνηθίζω να τρώω γλυκό.Για τελευταίο γεύμα το ανέφερα.Σοκολάτα έχω να φάω 3 χρόνια.Δεν έχεις άδικο πάντως καθώς μου αρέσουν τα γλυκά αλλά θα πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:13 Ο dum dum boy: #77 19-01-24 22:13 το έχω πει ένα σωρό φορές - δεν με παρακολουθείτε. το τελευταίο μου γεύμα θέλω να είναι καραβίδες (μεγάλες, του κιλού) στα κάρβουνα και ούζο. τίποτα άλλο. να 'ναι βράδυ, καλοκαίρι, σε παραλία, να φοράω σαγιονάρες και να τρίβω τα πόδια στην άμμο και το χαλίκι, να πάω μετά στο σπίτι, για τσίσα και ύπνο, και να μην ξυπνήσω ποτέ. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:30 Ο juste un instant: #78 19-01-24 22:30 Σκορδαλιά με μπακαλιάρο ακούγοντας αφρικανικά τραγούδια στα γαλλικά. Unicex Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unicex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 990 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:38 Ο Unicex έγραψε: #79 19-01-24 22:38 Τι δυσάρεστη σκέψη κι αυτή. Ενα πιατάκι ελιές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:49 Ο giannhs2001: #80 19-01-24 22:49 Ντοματοσαλάτα με ελιές, τσίπουρο και από πίσω να ακούγεται Βαμβακάρης "Μια φούντωση μια φλόγα, έχω μέσα στη καρδιά λες και μάγια μου χεις κάνει Φραγκοσυριανή γλυκιά". Ο πιο ευτυχισμένος θάνατος. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Luludaki Μήτσος10 ggl rafaela11 Kate1914 charmander giannhs2001 Εριφύλη Scandal Fernando_A taketrance fmarulezkd A350 marww Ariana2018 CiNeFiL harry akritas Slytherin T C orchidea fretoe fockos Ace of Spades Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποιο θα ήταν το τελευταίο σου γεύμα; Σε ποια τοποθεσία; Η απάντηση στην ερώτηση αυτή ρίχνει φως στην ψυχή κάποιου Click για ανάπτυξη... Μια σπανακοτυρόπιτα από τα χέρια της Μαρίας στον φούρνο της γειτονιάς μου, να την δαγκάνω με μανία καρφωμένος στο βαθύ...ντεκολτέ της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 19:57 Η Eclipse έγραψε: #66 18-01-21 19:57 Φασολαδα/Φακες/Ρεβίθια. Τα αγαπημενα μου φαγητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.987 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο Skiyo έγραψε: #67 18-01-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Φασολαδα/Φακες/Ρεβίθια. Τα αγαπημενα μου φαγητα Click για ανάπτυξη... Σοβαρά; Ξαναλέω σοβαρά; Εγώ θα προτιμούσα σουβλάκι και παστίτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:04 Η Eclipse έγραψε: #68 18-01-21 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Σοβαρά; Ξαναλέω σοβαρά; Εγώ θα προτιμούσα σουβλάκι και παστίτσιο Click για ανάπτυξη... Χαχα σοβαρότατα Θα μπορούσα να φαω ολόκληρες κατσαρόλες με φακες πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.987 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:08 Ο Skiyo έγραψε: #69 18-01-21 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Χαχα σοβαρότατα Θα μπορούσα να φαω ολόκληρες κατσαρόλες με φακες πχ Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αν θες να είναι αυτό το τελευταίο γεύμα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:40 Η EvanescenceQ: #70 18-01-21 20:40 α εγω θα ηθελα κρεας,σε ολα τα ειδη,πχ αυτο που λεμε mix grill στο εστιατοριο και εχει απολα μεσα,συν ωραιο κρασι συν πατατες τηγανητες συν αφθονες πιτες συν μια γεματη σαλαταρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:40 Η Agaphbou έγραψε: #71 18-01-21 20:40 Το τελευταίο μου γεύμα θα ήθελα να έχει διάφορα πράγματα που δεν κολλάνε μεταξύ τους but who cares, θα καθόμουν όλη μέρα στο τραπέζι και θα έτρωγα: 1. Φέτα τηγανητή με φύλλο, μέλι και σουσάμι 2. Κολοκυθοκεφτέδες 3. Γαρίδες τυλιχτές με πατάτα και γαρίδες πανέ και γλυκόξινη σάλτσα 4. Rock Shrimp Tempura Roll 5. Αμερικάνικα BBQ ribs 6. Ποικιλία κρεατικών με: πανσέτες χοιρινές στα κάρβουνα, αρνίσια παϊδάκια και κοκορέτσι χωρίς συκωτάκια (μόνο έντερα και γλυκάδια) 7. Πατάτες country 8. Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:49 Ο Slytherin: #72 18-01-21 20:49 Για πρωϊνό ζεστό γάλα με σοκολάτα ,για μεσημεριανό μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και τυρί και ξεροψημένο ψωμί με λάδι.Για βραδινό μπριζόλα με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα.Για επιδόρπιο κανταϊφι αν και οποιοδήποτε γλυκό είναι ευπρόσδεκτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 209912: #73 19-01-21 20:09 Μια μερίδα αγάπη ιδανικά. Αλλιώς τίποτα. Τα υποκατάστατα φουσκώνουν και δυσκολεύουν το ταξίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 01:51 Η Nelliel έγραψε: #74 20-01-21 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Slytherin: Για πρωϊνό ζεστό γάλα με σοκολάτα ,για μεσημεριανό μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και τυρί και ξεροψημένο ψωμί με λάδι.Για βραδινό μπριζόλα με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα.Για επιδόρπιο κανταϊφι αν και οποιοδήποτε γλυκό είναι ευπρόσδεκτο. Click για ανάπτυξη... Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.939 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 02:01 Ο Πάνθηρας!: #75 20-01-21 02:01 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... χαχαχα ωραιος μια χαρα ξηγιέται ! Κάθε μέρα γαλακτομπουρεκο χαχα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 16:24 Ο Slytherin: #76 22-01-21 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... Δεν συνηθίζω να τρώω γλυκό.Για τελευταίο γεύμα το ανέφερα.Σοκολάτα έχω να φάω 3 χρόνια.Δεν έχεις άδικο πάντως καθώς μου αρέσουν τα γλυκά αλλά θα πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:13 Ο dum dum boy: #77 19-01-24 22:13 το έχω πει ένα σωρό φορές - δεν με παρακολουθείτε. το τελευταίο μου γεύμα θέλω να είναι καραβίδες (μεγάλες, του κιλού) στα κάρβουνα και ούζο. τίποτα άλλο. να 'ναι βράδυ, καλοκαίρι, σε παραλία, να φοράω σαγιονάρες και να τρίβω τα πόδια στην άμμο και το χαλίκι, να πάω μετά στο σπίτι, για τσίσα και ύπνο, και να μην ξυπνήσω ποτέ. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:30 Ο juste un instant: #78 19-01-24 22:30 Σκορδαλιά με μπακαλιάρο ακούγοντας αφρικανικά τραγούδια στα γαλλικά. Unicex Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unicex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 990 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:38 Ο Unicex έγραψε: #79 19-01-24 22:38 Τι δυσάρεστη σκέψη κι αυτή. Ενα πιατάκι ελιές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:49 Ο giannhs2001: #80 19-01-24 22:49 Ντοματοσαλάτα με ελιές, τσίπουρο και από πίσω να ακούγεται Βαμβακάρης "Μια φούντωση μια φλόγα, έχω μέσα στη καρδιά λες και μάγια μου χεις κάνει Φραγκοσυριανή γλυκιά". Ο πιο ευτυχισμένος θάνατος. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Luludaki Μήτσος10 ggl rafaela11 Kate1914 charmander giannhs2001 Εριφύλη Scandal Fernando_A taketrance fmarulezkd A350 marww Ariana2018 CiNeFiL harry akritas Slytherin T C orchidea fretoe fockos Ace of Spades Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φασολαδα/Φακες/Ρεβίθια. Τα αγαπημενα μου φαγητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.987 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:03 Ο Skiyo έγραψε: #67 18-01-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Φασολαδα/Φακες/Ρεβίθια. Τα αγαπημενα μου φαγητα Click για ανάπτυξη... Σοβαρά; Ξαναλέω σοβαρά; Εγώ θα προτιμούσα σουβλάκι και παστίτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:04 Η Eclipse έγραψε: #68 18-01-21 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Σοβαρά; Ξαναλέω σοβαρά; Εγώ θα προτιμούσα σουβλάκι και παστίτσιο Click για ανάπτυξη... Χαχα σοβαρότατα Θα μπορούσα να φαω ολόκληρες κατσαρόλες με φακες πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.987 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:08 Ο Skiyo έγραψε: #69 18-01-21 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Χαχα σοβαρότατα Θα μπορούσα να φαω ολόκληρες κατσαρόλες με φακες πχ Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αν θες να είναι αυτό το τελευταίο γεύμα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:40 Η EvanescenceQ: #70 18-01-21 20:40 α εγω θα ηθελα κρεας,σε ολα τα ειδη,πχ αυτο που λεμε mix grill στο εστιατοριο και εχει απολα μεσα,συν ωραιο κρασι συν πατατες τηγανητες συν αφθονες πιτες συν μια γεματη σαλαταρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:40 Η Agaphbou έγραψε: #71 18-01-21 20:40 Το τελευταίο μου γεύμα θα ήθελα να έχει διάφορα πράγματα που δεν κολλάνε μεταξύ τους but who cares, θα καθόμουν όλη μέρα στο τραπέζι και θα έτρωγα: 1. Φέτα τηγανητή με φύλλο, μέλι και σουσάμι 2. Κολοκυθοκεφτέδες 3. Γαρίδες τυλιχτές με πατάτα και γαρίδες πανέ και γλυκόξινη σάλτσα 4. Rock Shrimp Tempura Roll 5. Αμερικάνικα BBQ ribs 6. Ποικιλία κρεατικών με: πανσέτες χοιρινές στα κάρβουνα, αρνίσια παϊδάκια και κοκορέτσι χωρίς συκωτάκια (μόνο έντερα και γλυκάδια) 7. Πατάτες country 8. Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:49 Ο Slytherin: #72 18-01-21 20:49 Για πρωϊνό ζεστό γάλα με σοκολάτα ,για μεσημεριανό μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και τυρί και ξεροψημένο ψωμί με λάδι.Για βραδινό μπριζόλα με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα.Για επιδόρπιο κανταϊφι αν και οποιοδήποτε γλυκό είναι ευπρόσδεκτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 209912: #73 19-01-21 20:09 Μια μερίδα αγάπη ιδανικά. Αλλιώς τίποτα. Τα υποκατάστατα φουσκώνουν και δυσκολεύουν το ταξίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 01:51 Η Nelliel έγραψε: #74 20-01-21 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Slytherin: Για πρωϊνό ζεστό γάλα με σοκολάτα ,για μεσημεριανό μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και τυρί και ξεροψημένο ψωμί με λάδι.Για βραδινό μπριζόλα με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα.Για επιδόρπιο κανταϊφι αν και οποιοδήποτε γλυκό είναι ευπρόσδεκτο. Click για ανάπτυξη... Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.939 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 02:01 Ο Πάνθηρας!: #75 20-01-21 02:01 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... χαχαχα ωραιος μια χαρα ξηγιέται ! Κάθε μέρα γαλακτομπουρεκο χαχα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 16:24 Ο Slytherin: #76 22-01-21 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... Δεν συνηθίζω να τρώω γλυκό.Για τελευταίο γεύμα το ανέφερα.Σοκολάτα έχω να φάω 3 χρόνια.Δεν έχεις άδικο πάντως καθώς μου αρέσουν τα γλυκά αλλά θα πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:13 Ο dum dum boy: #77 19-01-24 22:13 το έχω πει ένα σωρό φορές - δεν με παρακολουθείτε. το τελευταίο μου γεύμα θέλω να είναι καραβίδες (μεγάλες, του κιλού) στα κάρβουνα και ούζο. τίποτα άλλο. να 'ναι βράδυ, καλοκαίρι, σε παραλία, να φοράω σαγιονάρες και να τρίβω τα πόδια στην άμμο και το χαλίκι, να πάω μετά στο σπίτι, για τσίσα και ύπνο, και να μην ξυπνήσω ποτέ. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:30 Ο juste un instant: #78 19-01-24 22:30 Σκορδαλιά με μπακαλιάρο ακούγοντας αφρικανικά τραγούδια στα γαλλικά. Unicex Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unicex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 990 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:38 Ο Unicex έγραψε: #79 19-01-24 22:38 Τι δυσάρεστη σκέψη κι αυτή. Ενα πιατάκι ελιές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:49 Ο giannhs2001: #80 19-01-24 22:49 Ντοματοσαλάτα με ελιές, τσίπουρο και από πίσω να ακούγεται Βαμβακάρης "Μια φούντωση μια φλόγα, έχω μέσα στη καρδιά λες και μάγια μου χεις κάνει Φραγκοσυριανή γλυκιά". Ο πιο ευτυχισμένος θάνατος. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Luludaki Μήτσος10 ggl rafaela11 Kate1914 charmander giannhs2001 Εριφύλη Scandal Fernando_A taketrance fmarulezkd A350 marww Ariana2018 CiNeFiL harry akritas Slytherin T C orchidea fretoe fockos Ace of Spades Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Φασολαδα/Φακες/Ρεβίθια. Τα αγαπημενα μου φαγητα Click για ανάπτυξη... Σοβαρά; Ξαναλέω σοβαρά; Εγώ θα προτιμούσα σουβλάκι και παστίτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:04 Η Eclipse έγραψε: #68 18-01-21 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Σοβαρά; Ξαναλέω σοβαρά; Εγώ θα προτιμούσα σουβλάκι και παστίτσιο Click για ανάπτυξη... Χαχα σοβαρότατα Θα μπορούσα να φαω ολόκληρες κατσαρόλες με φακες πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.987 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:08 Ο Skiyo έγραψε: #69 18-01-21 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Χαχα σοβαρότατα Θα μπορούσα να φαω ολόκληρες κατσαρόλες με φακες πχ Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αν θες να είναι αυτό το τελευταίο γεύμα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:40 Η EvanescenceQ: #70 18-01-21 20:40 α εγω θα ηθελα κρεας,σε ολα τα ειδη,πχ αυτο που λεμε mix grill στο εστιατοριο και εχει απολα μεσα,συν ωραιο κρασι συν πατατες τηγανητες συν αφθονες πιτες συν μια γεματη σαλαταρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:40 Η Agaphbou έγραψε: #71 18-01-21 20:40 Το τελευταίο μου γεύμα θα ήθελα να έχει διάφορα πράγματα που δεν κολλάνε μεταξύ τους but who cares, θα καθόμουν όλη μέρα στο τραπέζι και θα έτρωγα: 1. Φέτα τηγανητή με φύλλο, μέλι και σουσάμι 2. Κολοκυθοκεφτέδες 3. Γαρίδες τυλιχτές με πατάτα και γαρίδες πανέ και γλυκόξινη σάλτσα 4. Rock Shrimp Tempura Roll 5. Αμερικάνικα BBQ ribs 6. Ποικιλία κρεατικών με: πανσέτες χοιρινές στα κάρβουνα, αρνίσια παϊδάκια και κοκορέτσι χωρίς συκωτάκια (μόνο έντερα και γλυκάδια) 7. Πατάτες country 8. Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:49 Ο Slytherin: #72 18-01-21 20:49 Για πρωϊνό ζεστό γάλα με σοκολάτα ,για μεσημεριανό μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και τυρί και ξεροψημένο ψωμί με λάδι.Για βραδινό μπριζόλα με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα.Για επιδόρπιο κανταϊφι αν και οποιοδήποτε γλυκό είναι ευπρόσδεκτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 209912: #73 19-01-21 20:09 Μια μερίδα αγάπη ιδανικά. Αλλιώς τίποτα. Τα υποκατάστατα φουσκώνουν και δυσκολεύουν το ταξίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 01:51 Η Nelliel έγραψε: #74 20-01-21 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Slytherin: Για πρωϊνό ζεστό γάλα με σοκολάτα ,για μεσημεριανό μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και τυρί και ξεροψημένο ψωμί με λάδι.Για βραδινό μπριζόλα με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα.Για επιδόρπιο κανταϊφι αν και οποιοδήποτε γλυκό είναι ευπρόσδεκτο. Click για ανάπτυξη... Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.939 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 02:01 Ο Πάνθηρας!: #75 20-01-21 02:01 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... χαχαχα ωραιος μια χαρα ξηγιέται ! Κάθε μέρα γαλακτομπουρεκο χαχα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 16:24 Ο Slytherin: #76 22-01-21 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... Δεν συνηθίζω να τρώω γλυκό.Για τελευταίο γεύμα το ανέφερα.Σοκολάτα έχω να φάω 3 χρόνια.Δεν έχεις άδικο πάντως καθώς μου αρέσουν τα γλυκά αλλά θα πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:13 Ο dum dum boy: #77 19-01-24 22:13 το έχω πει ένα σωρό φορές - δεν με παρακολουθείτε. το τελευταίο μου γεύμα θέλω να είναι καραβίδες (μεγάλες, του κιλού) στα κάρβουνα και ούζο. τίποτα άλλο. να 'ναι βράδυ, καλοκαίρι, σε παραλία, να φοράω σαγιονάρες και να τρίβω τα πόδια στην άμμο και το χαλίκι, να πάω μετά στο σπίτι, για τσίσα και ύπνο, και να μην ξυπνήσω ποτέ. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:30 Ο juste un instant: #78 19-01-24 22:30 Σκορδαλιά με μπακαλιάρο ακούγοντας αφρικανικά τραγούδια στα γαλλικά. Unicex Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unicex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 990 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:38 Ο Unicex έγραψε: #79 19-01-24 22:38 Τι δυσάρεστη σκέψη κι αυτή. Ενα πιατάκι ελιές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:49 Ο giannhs2001: #80 19-01-24 22:49 Ντοματοσαλάτα με ελιές, τσίπουρο και από πίσω να ακούγεται Βαμβακάρης "Μια φούντωση μια φλόγα, έχω μέσα στη καρδιά λες και μάγια μου χεις κάνει Φραγκοσυριανή γλυκιά". Ο πιο ευτυχισμένος θάνατος. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Luludaki Μήτσος10 ggl rafaela11 Kate1914 charmander giannhs2001 Εριφύλη Scandal Fernando_A taketrance fmarulezkd A350 marww Ariana2018 CiNeFiL harry akritas Slytherin T C orchidea fretoe fockos Ace of Spades Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Σοβαρά; Ξαναλέω σοβαρά; Εγώ θα προτιμούσα σουβλάκι και παστίτσιο Click για ανάπτυξη... Χαχα σοβαρότατα Θα μπορούσα να φαω ολόκληρες κατσαρόλες με φακες πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.987 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:08 Ο Skiyo έγραψε: #69 18-01-21 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Χαχα σοβαρότατα Θα μπορούσα να φαω ολόκληρες κατσαρόλες με φακες πχ Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αν θες να είναι αυτό το τελευταίο γεύμα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:40 Η EvanescenceQ: #70 18-01-21 20:40 α εγω θα ηθελα κρεας,σε ολα τα ειδη,πχ αυτο που λεμε mix grill στο εστιατοριο και εχει απολα μεσα,συν ωραιο κρασι συν πατατες τηγανητες συν αφθονες πιτες συν μια γεματη σαλαταρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:40 Η Agaphbou έγραψε: #71 18-01-21 20:40 Το τελευταίο μου γεύμα θα ήθελα να έχει διάφορα πράγματα που δεν κολλάνε μεταξύ τους but who cares, θα καθόμουν όλη μέρα στο τραπέζι και θα έτρωγα: 1. Φέτα τηγανητή με φύλλο, μέλι και σουσάμι 2. Κολοκυθοκεφτέδες 3. Γαρίδες τυλιχτές με πατάτα και γαρίδες πανέ και γλυκόξινη σάλτσα 4. Rock Shrimp Tempura Roll 5. Αμερικάνικα BBQ ribs 6. Ποικιλία κρεατικών με: πανσέτες χοιρινές στα κάρβουνα, αρνίσια παϊδάκια και κοκορέτσι χωρίς συκωτάκια (μόνο έντερα και γλυκάδια) 7. Πατάτες country 8. Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:49 Ο Slytherin: #72 18-01-21 20:49 Για πρωϊνό ζεστό γάλα με σοκολάτα ,για μεσημεριανό μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και τυρί και ξεροψημένο ψωμί με λάδι.Για βραδινό μπριζόλα με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα.Για επιδόρπιο κανταϊφι αν και οποιοδήποτε γλυκό είναι ευπρόσδεκτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 209912: #73 19-01-21 20:09 Μια μερίδα αγάπη ιδανικά. Αλλιώς τίποτα. Τα υποκατάστατα φουσκώνουν και δυσκολεύουν το ταξίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 01:51 Η Nelliel έγραψε: #74 20-01-21 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Slytherin: Για πρωϊνό ζεστό γάλα με σοκολάτα ,για μεσημεριανό μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και τυρί και ξεροψημένο ψωμί με λάδι.Για βραδινό μπριζόλα με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα.Για επιδόρπιο κανταϊφι αν και οποιοδήποτε γλυκό είναι ευπρόσδεκτο. Click για ανάπτυξη... Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.939 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 02:01 Ο Πάνθηρας!: #75 20-01-21 02:01 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... χαχαχα ωραιος μια χαρα ξηγιέται ! Κάθε μέρα γαλακτομπουρεκο χαχα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 16:24 Ο Slytherin: #76 22-01-21 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... Δεν συνηθίζω να τρώω γλυκό.Για τελευταίο γεύμα το ανέφερα.Σοκολάτα έχω να φάω 3 χρόνια.Δεν έχεις άδικο πάντως καθώς μου αρέσουν τα γλυκά αλλά θα πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:13 Ο dum dum boy: #77 19-01-24 22:13 το έχω πει ένα σωρό φορές - δεν με παρακολουθείτε. το τελευταίο μου γεύμα θέλω να είναι καραβίδες (μεγάλες, του κιλού) στα κάρβουνα και ούζο. τίποτα άλλο. να 'ναι βράδυ, καλοκαίρι, σε παραλία, να φοράω σαγιονάρες και να τρίβω τα πόδια στην άμμο και το χαλίκι, να πάω μετά στο σπίτι, για τσίσα και ύπνο, και να μην ξυπνήσω ποτέ. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:30 Ο juste un instant: #78 19-01-24 22:30 Σκορδαλιά με μπακαλιάρο ακούγοντας αφρικανικά τραγούδια στα γαλλικά. Unicex Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unicex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 990 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:38 Ο Unicex έγραψε: #79 19-01-24 22:38 Τι δυσάρεστη σκέψη κι αυτή. Ενα πιατάκι ελιές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:49 Ο giannhs2001: #80 19-01-24 22:49 Ντοματοσαλάτα με ελιές, τσίπουρο και από πίσω να ακούγεται Βαμβακάρης "Μια φούντωση μια φλόγα, έχω μέσα στη καρδιά λες και μάγια μου χεις κάνει Φραγκοσυριανή γλυκιά". Ο πιο ευτυχισμένος θάνατος. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Luludaki Μήτσος10 ggl rafaela11 Kate1914 charmander giannhs2001 Εριφύλη Scandal Fernando_A taketrance fmarulezkd A350 marww Ariana2018 CiNeFiL harry akritas Slytherin T C orchidea fretoe fockos Ace of Spades Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Χαχα σοβαρότατα Θα μπορούσα να φαω ολόκληρες κατσαρόλες με φακες πχ Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αν θες να είναι αυτό το τελευταίο γεύμα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:40 Η EvanescenceQ: #70 18-01-21 20:40 α εγω θα ηθελα κρεας,σε ολα τα ειδη,πχ αυτο που λεμε mix grill στο εστιατοριο και εχει απολα μεσα,συν ωραιο κρασι συν πατατες τηγανητες συν αφθονες πιτες συν μια γεματη σαλαταρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:40 Η Agaphbou έγραψε: #71 18-01-21 20:40 Το τελευταίο μου γεύμα θα ήθελα να έχει διάφορα πράγματα που δεν κολλάνε μεταξύ τους but who cares, θα καθόμουν όλη μέρα στο τραπέζι και θα έτρωγα: 1. Φέτα τηγανητή με φύλλο, μέλι και σουσάμι 2. Κολοκυθοκεφτέδες 3. Γαρίδες τυλιχτές με πατάτα και γαρίδες πανέ και γλυκόξινη σάλτσα 4. Rock Shrimp Tempura Roll 5. Αμερικάνικα BBQ ribs 6. Ποικιλία κρεατικών με: πανσέτες χοιρινές στα κάρβουνα, αρνίσια παϊδάκια και κοκορέτσι χωρίς συκωτάκια (μόνο έντερα και γλυκάδια) 7. Πατάτες country 8. Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:49 Ο Slytherin: #72 18-01-21 20:49 Για πρωϊνό ζεστό γάλα με σοκολάτα ,για μεσημεριανό μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και τυρί και ξεροψημένο ψωμί με λάδι.Για βραδινό μπριζόλα με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα.Για επιδόρπιο κανταϊφι αν και οποιοδήποτε γλυκό είναι ευπρόσδεκτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 209912: #73 19-01-21 20:09 Μια μερίδα αγάπη ιδανικά. Αλλιώς τίποτα. Τα υποκατάστατα φουσκώνουν και δυσκολεύουν το ταξίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 01:51 Η Nelliel έγραψε: #74 20-01-21 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Slytherin: Για πρωϊνό ζεστό γάλα με σοκολάτα ,για μεσημεριανό μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και τυρί και ξεροψημένο ψωμί με λάδι.Για βραδινό μπριζόλα με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα.Για επιδόρπιο κανταϊφι αν και οποιοδήποτε γλυκό είναι ευπρόσδεκτο. Click για ανάπτυξη... Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.939 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 02:01 Ο Πάνθηρας!: #75 20-01-21 02:01 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... χαχαχα ωραιος μια χαρα ξηγιέται ! Κάθε μέρα γαλακτομπουρεκο χαχα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 16:24 Ο Slytherin: #76 22-01-21 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... Δεν συνηθίζω να τρώω γλυκό.Για τελευταίο γεύμα το ανέφερα.Σοκολάτα έχω να φάω 3 χρόνια.Δεν έχεις άδικο πάντως καθώς μου αρέσουν τα γλυκά αλλά θα πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:13 Ο dum dum boy: #77 19-01-24 22:13 το έχω πει ένα σωρό φορές - δεν με παρακολουθείτε. το τελευταίο μου γεύμα θέλω να είναι καραβίδες (μεγάλες, του κιλού) στα κάρβουνα και ούζο. τίποτα άλλο. να 'ναι βράδυ, καλοκαίρι, σε παραλία, να φοράω σαγιονάρες και να τρίβω τα πόδια στην άμμο και το χαλίκι, να πάω μετά στο σπίτι, για τσίσα και ύπνο, και να μην ξυπνήσω ποτέ. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:30 Ο juste un instant: #78 19-01-24 22:30 Σκορδαλιά με μπακαλιάρο ακούγοντας αφρικανικά τραγούδια στα γαλλικά. Unicex Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unicex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 990 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:38 Ο Unicex έγραψε: #79 19-01-24 22:38 Τι δυσάρεστη σκέψη κι αυτή. Ενα πιατάκι ελιές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:49 Ο giannhs2001: #80 19-01-24 22:49 Ντοματοσαλάτα με ελιές, τσίπουρο και από πίσω να ακούγεται Βαμβακάρης "Μια φούντωση μια φλόγα, έχω μέσα στη καρδιά λες και μάγια μου χεις κάνει Φραγκοσυριανή γλυκιά". Ο πιο ευτυχισμένος θάνατος. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Luludaki Μήτσος10 ggl rafaela11 Kate1914 charmander giannhs2001 Εριφύλη Scandal Fernando_A taketrance fmarulezkd A350 marww Ariana2018 CiNeFiL harry akritas Slytherin T C orchidea fretoe fockos Ace of Spades Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
α εγω θα ηθελα κρεας,σε ολα τα ειδη,πχ αυτο που λεμε mix grill στο εστιατοριο και εχει απολα μεσα,συν ωραιο κρασι συν πατατες τηγανητες συν αφθονες πιτες συν μια γεματη σαλαταρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:40 Η Agaphbou έγραψε: #71 18-01-21 20:40 Το τελευταίο μου γεύμα θα ήθελα να έχει διάφορα πράγματα που δεν κολλάνε μεταξύ τους but who cares, θα καθόμουν όλη μέρα στο τραπέζι και θα έτρωγα: 1. Φέτα τηγανητή με φύλλο, μέλι και σουσάμι 2. Κολοκυθοκεφτέδες 3. Γαρίδες τυλιχτές με πατάτα και γαρίδες πανέ και γλυκόξινη σάλτσα 4. Rock Shrimp Tempura Roll 5. Αμερικάνικα BBQ ribs 6. Ποικιλία κρεατικών με: πανσέτες χοιρινές στα κάρβουνα, αρνίσια παϊδάκια και κοκορέτσι χωρίς συκωτάκια (μόνο έντερα και γλυκάδια) 7. Πατάτες country 8. Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:49 Ο Slytherin: #72 18-01-21 20:49 Για πρωϊνό ζεστό γάλα με σοκολάτα ,για μεσημεριανό μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και τυρί και ξεροψημένο ψωμί με λάδι.Για βραδινό μπριζόλα με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα.Για επιδόρπιο κανταϊφι αν και οποιοδήποτε γλυκό είναι ευπρόσδεκτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 209912: #73 19-01-21 20:09 Μια μερίδα αγάπη ιδανικά. Αλλιώς τίποτα. Τα υποκατάστατα φουσκώνουν και δυσκολεύουν το ταξίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 01:51 Η Nelliel έγραψε: #74 20-01-21 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Slytherin: Για πρωϊνό ζεστό γάλα με σοκολάτα ,για μεσημεριανό μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και τυρί και ξεροψημένο ψωμί με λάδι.Για βραδινό μπριζόλα με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα.Για επιδόρπιο κανταϊφι αν και οποιοδήποτε γλυκό είναι ευπρόσδεκτο. Click για ανάπτυξη... Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.939 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 02:01 Ο Πάνθηρας!: #75 20-01-21 02:01 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... χαχαχα ωραιος μια χαρα ξηγιέται ! Κάθε μέρα γαλακτομπουρεκο χαχα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 16:24 Ο Slytherin: #76 22-01-21 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... Δεν συνηθίζω να τρώω γλυκό.Για τελευταίο γεύμα το ανέφερα.Σοκολάτα έχω να φάω 3 χρόνια.Δεν έχεις άδικο πάντως καθώς μου αρέσουν τα γλυκά αλλά θα πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:13 Ο dum dum boy: #77 19-01-24 22:13 το έχω πει ένα σωρό φορές - δεν με παρακολουθείτε. το τελευταίο μου γεύμα θέλω να είναι καραβίδες (μεγάλες, του κιλού) στα κάρβουνα και ούζο. τίποτα άλλο. να 'ναι βράδυ, καλοκαίρι, σε παραλία, να φοράω σαγιονάρες και να τρίβω τα πόδια στην άμμο και το χαλίκι, να πάω μετά στο σπίτι, για τσίσα και ύπνο, και να μην ξυπνήσω ποτέ. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:30 Ο juste un instant: #78 19-01-24 22:30 Σκορδαλιά με μπακαλιάρο ακούγοντας αφρικανικά τραγούδια στα γαλλικά. Unicex Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unicex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 990 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:38 Ο Unicex έγραψε: #79 19-01-24 22:38 Τι δυσάρεστη σκέψη κι αυτή. Ενα πιατάκι ελιές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:49 Ο giannhs2001: #80 19-01-24 22:49 Ντοματοσαλάτα με ελιές, τσίπουρο και από πίσω να ακούγεται Βαμβακάρης "Μια φούντωση μια φλόγα, έχω μέσα στη καρδιά λες και μάγια μου χεις κάνει Φραγκοσυριανή γλυκιά". Ο πιο ευτυχισμένος θάνατος. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Luludaki Μήτσος10 ggl rafaela11 Kate1914 charmander giannhs2001 Εριφύλη Scandal Fernando_A taketrance fmarulezkd A350 marww Ariana2018 CiNeFiL harry akritas Slytherin T C orchidea fretoe fockos Ace of Spades Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το τελευταίο μου γεύμα θα ήθελα να έχει διάφορα πράγματα που δεν κολλάνε μεταξύ τους but who cares, θα καθόμουν όλη μέρα στο τραπέζι και θα έτρωγα: 1. Φέτα τηγανητή με φύλλο, μέλι και σουσάμι 2. Κολοκυθοκεφτέδες 3. Γαρίδες τυλιχτές με πατάτα και γαρίδες πανέ και γλυκόξινη σάλτσα 4. Rock Shrimp Tempura Roll 5. Αμερικάνικα BBQ ribs 6. Ποικιλία κρεατικών με: πανσέτες χοιρινές στα κάρβουνα, αρνίσια παϊδάκια και κοκορέτσι χωρίς συκωτάκια (μόνο έντερα και γλυκάδια) 7. Πατάτες country 8. Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 20:49 Ο Slytherin: #72 18-01-21 20:49 Για πρωϊνό ζεστό γάλα με σοκολάτα ,για μεσημεριανό μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και τυρί και ξεροψημένο ψωμί με λάδι.Για βραδινό μπριζόλα με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα.Για επιδόρπιο κανταϊφι αν και οποιοδήποτε γλυκό είναι ευπρόσδεκτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 209912: #73 19-01-21 20:09 Μια μερίδα αγάπη ιδανικά. Αλλιώς τίποτα. Τα υποκατάστατα φουσκώνουν και δυσκολεύουν το ταξίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 01:51 Η Nelliel έγραψε: #74 20-01-21 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Slytherin: Για πρωϊνό ζεστό γάλα με σοκολάτα ,για μεσημεριανό μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και τυρί και ξεροψημένο ψωμί με λάδι.Για βραδινό μπριζόλα με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα.Για επιδόρπιο κανταϊφι αν και οποιοδήποτε γλυκό είναι ευπρόσδεκτο. Click για ανάπτυξη... Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.939 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 02:01 Ο Πάνθηρας!: #75 20-01-21 02:01 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... χαχαχα ωραιος μια χαρα ξηγιέται ! Κάθε μέρα γαλακτομπουρεκο χαχα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 16:24 Ο Slytherin: #76 22-01-21 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... Δεν συνηθίζω να τρώω γλυκό.Για τελευταίο γεύμα το ανέφερα.Σοκολάτα έχω να φάω 3 χρόνια.Δεν έχεις άδικο πάντως καθώς μου αρέσουν τα γλυκά αλλά θα πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:13 Ο dum dum boy: #77 19-01-24 22:13 το έχω πει ένα σωρό φορές - δεν με παρακολουθείτε. το τελευταίο μου γεύμα θέλω να είναι καραβίδες (μεγάλες, του κιλού) στα κάρβουνα και ούζο. τίποτα άλλο. να 'ναι βράδυ, καλοκαίρι, σε παραλία, να φοράω σαγιονάρες και να τρίβω τα πόδια στην άμμο και το χαλίκι, να πάω μετά στο σπίτι, για τσίσα και ύπνο, και να μην ξυπνήσω ποτέ. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:30 Ο juste un instant: #78 19-01-24 22:30 Σκορδαλιά με μπακαλιάρο ακούγοντας αφρικανικά τραγούδια στα γαλλικά. Unicex Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unicex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 990 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:38 Ο Unicex έγραψε: #79 19-01-24 22:38 Τι δυσάρεστη σκέψη κι αυτή. Ενα πιατάκι ελιές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:49 Ο giannhs2001: #80 19-01-24 22:49 Ντοματοσαλάτα με ελιές, τσίπουρο και από πίσω να ακούγεται Βαμβακάρης "Μια φούντωση μια φλόγα, έχω μέσα στη καρδιά λες και μάγια μου χεις κάνει Φραγκοσυριανή γλυκιά". Ο πιο ευτυχισμένος θάνατος. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Luludaki Μήτσος10 ggl rafaela11 Kate1914 charmander giannhs2001 Εριφύλη Scandal Fernando_A taketrance fmarulezkd A350 marww Ariana2018 CiNeFiL harry akritas Slytherin T C orchidea fretoe fockos Ace of Spades Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για πρωϊνό ζεστό γάλα με σοκολάτα ,για μεσημεριανό μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και τυρί και ξεροψημένο ψωμί με λάδι.Για βραδινό μπριζόλα με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα.Για επιδόρπιο κανταϊφι αν και οποιοδήποτε γλυκό είναι ευπρόσδεκτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:09 Ο Guest 209912: #73 19-01-21 20:09 Μια μερίδα αγάπη ιδανικά. Αλλιώς τίποτα. Τα υποκατάστατα φουσκώνουν και δυσκολεύουν το ταξίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 01:51 Η Nelliel έγραψε: #74 20-01-21 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Slytherin: Για πρωϊνό ζεστό γάλα με σοκολάτα ,για μεσημεριανό μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και τυρί και ξεροψημένο ψωμί με λάδι.Για βραδινό μπριζόλα με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα.Για επιδόρπιο κανταϊφι αν και οποιοδήποτε γλυκό είναι ευπρόσδεκτο. Click για ανάπτυξη... Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.939 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 02:01 Ο Πάνθηρας!: #75 20-01-21 02:01 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... χαχαχα ωραιος μια χαρα ξηγιέται ! Κάθε μέρα γαλακτομπουρεκο χαχα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 16:24 Ο Slytherin: #76 22-01-21 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... Δεν συνηθίζω να τρώω γλυκό.Για τελευταίο γεύμα το ανέφερα.Σοκολάτα έχω να φάω 3 χρόνια.Δεν έχεις άδικο πάντως καθώς μου αρέσουν τα γλυκά αλλά θα πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:13 Ο dum dum boy: #77 19-01-24 22:13 το έχω πει ένα σωρό φορές - δεν με παρακολουθείτε. το τελευταίο μου γεύμα θέλω να είναι καραβίδες (μεγάλες, του κιλού) στα κάρβουνα και ούζο. τίποτα άλλο. να 'ναι βράδυ, καλοκαίρι, σε παραλία, να φοράω σαγιονάρες και να τρίβω τα πόδια στην άμμο και το χαλίκι, να πάω μετά στο σπίτι, για τσίσα και ύπνο, και να μην ξυπνήσω ποτέ. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:30 Ο juste un instant: #78 19-01-24 22:30 Σκορδαλιά με μπακαλιάρο ακούγοντας αφρικανικά τραγούδια στα γαλλικά. Unicex Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unicex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 990 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:38 Ο Unicex έγραψε: #79 19-01-24 22:38 Τι δυσάρεστη σκέψη κι αυτή. Ενα πιατάκι ελιές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:49 Ο giannhs2001: #80 19-01-24 22:49 Ντοματοσαλάτα με ελιές, τσίπουρο και από πίσω να ακούγεται Βαμβακάρης "Μια φούντωση μια φλόγα, έχω μέσα στη καρδιά λες και μάγια μου χεις κάνει Φραγκοσυριανή γλυκιά". Ο πιο ευτυχισμένος θάνατος. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Luludaki Μήτσος10 ggl rafaela11 Kate1914 charmander giannhs2001 Εριφύλη Scandal Fernando_A taketrance fmarulezkd A350 marww Ariana2018 CiNeFiL harry akritas Slytherin T C orchidea fretoe fockos Ace of Spades Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια μερίδα αγάπη ιδανικά. Αλλιώς τίποτα. Τα υποκατάστατα φουσκώνουν και δυσκολεύουν το ταξίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 01:51 Η Nelliel έγραψε: #74 20-01-21 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Slytherin: Για πρωϊνό ζεστό γάλα με σοκολάτα ,για μεσημεριανό μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και τυρί και ξεροψημένο ψωμί με λάδι.Για βραδινό μπριζόλα με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα.Για επιδόρπιο κανταϊφι αν και οποιοδήποτε γλυκό είναι ευπρόσδεκτο. Click για ανάπτυξη... Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.939 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 02:01 Ο Πάνθηρας!: #75 20-01-21 02:01 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... χαχαχα ωραιος μια χαρα ξηγιέται ! Κάθε μέρα γαλακτομπουρεκο χαχα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 16:24 Ο Slytherin: #76 22-01-21 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... Δεν συνηθίζω να τρώω γλυκό.Για τελευταίο γεύμα το ανέφερα.Σοκολάτα έχω να φάω 3 χρόνια.Δεν έχεις άδικο πάντως καθώς μου αρέσουν τα γλυκά αλλά θα πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:13 Ο dum dum boy: #77 19-01-24 22:13 το έχω πει ένα σωρό φορές - δεν με παρακολουθείτε. το τελευταίο μου γεύμα θέλω να είναι καραβίδες (μεγάλες, του κιλού) στα κάρβουνα και ούζο. τίποτα άλλο. να 'ναι βράδυ, καλοκαίρι, σε παραλία, να φοράω σαγιονάρες και να τρίβω τα πόδια στην άμμο και το χαλίκι, να πάω μετά στο σπίτι, για τσίσα και ύπνο, και να μην ξυπνήσω ποτέ. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:30 Ο juste un instant: #78 19-01-24 22:30 Σκορδαλιά με μπακαλιάρο ακούγοντας αφρικανικά τραγούδια στα γαλλικά. Unicex Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unicex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 990 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:38 Ο Unicex έγραψε: #79 19-01-24 22:38 Τι δυσάρεστη σκέψη κι αυτή. Ενα πιατάκι ελιές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:49 Ο giannhs2001: #80 19-01-24 22:49 Ντοματοσαλάτα με ελιές, τσίπουρο και από πίσω να ακούγεται Βαμβακάρης "Μια φούντωση μια φλόγα, έχω μέσα στη καρδιά λες και μάγια μου χεις κάνει Φραγκοσυριανή γλυκιά". Ο πιο ευτυχισμένος θάνατος. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Luludaki Μήτσος10 ggl rafaela11 Kate1914 charmander giannhs2001 Εριφύλη Scandal Fernando_A taketrance fmarulezkd A350 marww Ariana2018 CiNeFiL harry akritas Slytherin T C orchidea fretoe fockos Ace of Spades Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Slytherin: Για πρωϊνό ζεστό γάλα με σοκολάτα ,για μεσημεριανό μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και τυρί και ξεροψημένο ψωμί με λάδι.Για βραδινό μπριζόλα με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα.Για επιδόρπιο κανταϊφι αν και οποιοδήποτε γλυκό είναι ευπρόσδεκτο. Click για ανάπτυξη... Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.939 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 02:01 Ο Πάνθηρας!: #75 20-01-21 02:01 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... χαχαχα ωραιος μια χαρα ξηγιέται ! Κάθε μέρα γαλακτομπουρεκο χαχα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 16:24 Ο Slytherin: #76 22-01-21 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... Δεν συνηθίζω να τρώω γλυκό.Για τελευταίο γεύμα το ανέφερα.Σοκολάτα έχω να φάω 3 χρόνια.Δεν έχεις άδικο πάντως καθώς μου αρέσουν τα γλυκά αλλά θα πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:13 Ο dum dum boy: #77 19-01-24 22:13 το έχω πει ένα σωρό φορές - δεν με παρακολουθείτε. το τελευταίο μου γεύμα θέλω να είναι καραβίδες (μεγάλες, του κιλού) στα κάρβουνα και ούζο. τίποτα άλλο. να 'ναι βράδυ, καλοκαίρι, σε παραλία, να φοράω σαγιονάρες και να τρίβω τα πόδια στην άμμο και το χαλίκι, να πάω μετά στο σπίτι, για τσίσα και ύπνο, και να μην ξυπνήσω ποτέ. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:30 Ο juste un instant: #78 19-01-24 22:30 Σκορδαλιά με μπακαλιάρο ακούγοντας αφρικανικά τραγούδια στα γαλλικά. Unicex Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unicex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 990 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:38 Ο Unicex έγραψε: #79 19-01-24 22:38 Τι δυσάρεστη σκέψη κι αυτή. Ενα πιατάκι ελιές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:49 Ο giannhs2001: #80 19-01-24 22:49 Ντοματοσαλάτα με ελιές, τσίπουρο και από πίσω να ακούγεται Βαμβακάρης "Μια φούντωση μια φλόγα, έχω μέσα στη καρδιά λες και μάγια μου χεις κάνει Φραγκοσυριανή γλυκιά". Ο πιο ευτυχισμένος θάνατος. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Luludaki Μήτσος10 ggl rafaela11 Kate1914 charmander giannhs2001 Εριφύλη Scandal Fernando_A taketrance fmarulezkd A350 marww Ariana2018 CiNeFiL harry akritas Slytherin T C orchidea fretoe fockos Ace of Spades Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... χαχαχα ωραιος μια χαρα ξηγιέται ! Κάθε μέρα γαλακτομπουρεκο χαχα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 16:24 Ο Slytherin: #76 22-01-21 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... Δεν συνηθίζω να τρώω γλυκό.Για τελευταίο γεύμα το ανέφερα.Σοκολάτα έχω να φάω 3 χρόνια.Δεν έχεις άδικο πάντως καθώς μου αρέσουν τα γλυκά αλλά θα πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:13 Ο dum dum boy: #77 19-01-24 22:13 το έχω πει ένα σωρό φορές - δεν με παρακολουθείτε. το τελευταίο μου γεύμα θέλω να είναι καραβίδες (μεγάλες, του κιλού) στα κάρβουνα και ούζο. τίποτα άλλο. να 'ναι βράδυ, καλοκαίρι, σε παραλία, να φοράω σαγιονάρες και να τρίβω τα πόδια στην άμμο και το χαλίκι, να πάω μετά στο σπίτι, για τσίσα και ύπνο, και να μην ξυπνήσω ποτέ. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:30 Ο juste un instant: #78 19-01-24 22:30 Σκορδαλιά με μπακαλιάρο ακούγοντας αφρικανικά τραγούδια στα γαλλικά. Unicex Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unicex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 990 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:38 Ο Unicex έγραψε: #79 19-01-24 22:38 Τι δυσάρεστη σκέψη κι αυτή. Ενα πιατάκι ελιές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:49 Ο giannhs2001: #80 19-01-24 22:49 Ντοματοσαλάτα με ελιές, τσίπουρο και από πίσω να ακούγεται Βαμβακάρης "Μια φούντωση μια φλόγα, έχω μέσα στη καρδιά λες και μάγια μου χεις κάνει Φραγκοσυριανή γλυκιά". Ο πιο ευτυχισμένος θάνατος. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Luludaki Μήτσος10 ggl rafaela11 Kate1914 charmander giannhs2001 Εριφύλη Scandal Fernando_A taketrance fmarulezkd A350 marww Ariana2018 CiNeFiL harry akritas Slytherin T C orchidea fretoe fockos Ace of Spades Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Από διαβήτη θα πας, το μόνο σίγουρο Είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ ο @Devil ετοιμάζει ένεση ινσουλίνης Click για ανάπτυξη... Δεν συνηθίζω να τρώω γλυκό.Για τελευταίο γεύμα το ανέφερα.Σοκολάτα έχω να φάω 3 χρόνια.Δεν έχεις άδικο πάντως καθώς μου αρέσουν τα γλυκά αλλά θα πρέπει να προσέχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:13 Ο dum dum boy: #77 19-01-24 22:13 το έχω πει ένα σωρό φορές - δεν με παρακολουθείτε. το τελευταίο μου γεύμα θέλω να είναι καραβίδες (μεγάλες, του κιλού) στα κάρβουνα και ούζο. τίποτα άλλο. να 'ναι βράδυ, καλοκαίρι, σε παραλία, να φοράω σαγιονάρες και να τρίβω τα πόδια στην άμμο και το χαλίκι, να πάω μετά στο σπίτι, για τσίσα και ύπνο, και να μην ξυπνήσω ποτέ. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:30 Ο juste un instant: #78 19-01-24 22:30 Σκορδαλιά με μπακαλιάρο ακούγοντας αφρικανικά τραγούδια στα γαλλικά. Unicex Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unicex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 990 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:38 Ο Unicex έγραψε: #79 19-01-24 22:38 Τι δυσάρεστη σκέψη κι αυτή. Ενα πιατάκι ελιές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:49 Ο giannhs2001: #80 19-01-24 22:49 Ντοματοσαλάτα με ελιές, τσίπουρο και από πίσω να ακούγεται Βαμβακάρης "Μια φούντωση μια φλόγα, έχω μέσα στη καρδιά λες και μάγια μου χεις κάνει Φραγκοσυριανή γλυκιά". Ο πιο ευτυχισμένος θάνατος. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Luludaki Μήτσος10 ggl rafaela11 Kate1914 charmander giannhs2001 Εριφύλη Scandal Fernando_A taketrance fmarulezkd A350 marww Ariana2018 CiNeFiL harry akritas Slytherin T C orchidea fretoe fockos Ace of Spades Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το έχω πει ένα σωρό φορές - δεν με παρακολουθείτε. το τελευταίο μου γεύμα θέλω να είναι καραβίδες (μεγάλες, του κιλού) στα κάρβουνα και ούζο. τίποτα άλλο. να 'ναι βράδυ, καλοκαίρι, σε παραλία, να φοράω σαγιονάρες και να τρίβω τα πόδια στην άμμο και το χαλίκι, να πάω μετά στο σπίτι, για τσίσα και ύπνο, και να μην ξυπνήσω ποτέ.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:30 Ο juste un instant: #78 19-01-24 22:30 Σκορδαλιά με μπακαλιάρο ακούγοντας αφρικανικά τραγούδια στα γαλλικά. Unicex Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unicex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 990 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:38 Ο Unicex έγραψε: #79 19-01-24 22:38 Τι δυσάρεστη σκέψη κι αυτή. Ενα πιατάκι ελιές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:49 Ο giannhs2001: #80 19-01-24 22:49 Ντοματοσαλάτα με ελιές, τσίπουρο και από πίσω να ακούγεται Βαμβακάρης "Μια φούντωση μια φλόγα, έχω μέσα στη καρδιά λες και μάγια μου χεις κάνει Φραγκοσυριανή γλυκιά". Ο πιο ευτυχισμένος θάνατος. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Luludaki Μήτσος10 ggl rafaela11 Kate1914 charmander giannhs2001 Εριφύλη Scandal Fernando_A taketrance fmarulezkd A350 marww Ariana2018 CiNeFiL harry akritas Slytherin T C orchidea fretoe fockos Ace of Spades Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Unicex Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unicex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 990 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:38 Ο Unicex έγραψε: #79 19-01-24 22:38 Τι δυσάρεστη σκέψη κι αυτή. Ενα πιατάκι ελιές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:49 Ο giannhs2001: #80 19-01-24 22:49 Ντοματοσαλάτα με ελιές, τσίπουρο και από πίσω να ακούγεται Βαμβακάρης "Μια φούντωση μια φλόγα, έχω μέσα στη καρδιά λες και μάγια μου χεις κάνει Φραγκοσυριανή γλυκιά". Ο πιο ευτυχισμένος θάνατος. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 22:49 Ο giannhs2001: #80 19-01-24 22:49 Ντοματοσαλάτα με ελιές, τσίπουρο και από πίσω να ακούγεται Βαμβακάρης "Μια φούντωση μια φλόγα, έχω μέσα στη καρδιά λες και μάγια μου χεις κάνει Φραγκοσυριανή γλυκιά". Ο πιο ευτυχισμένος θάνατος.
Ντοματοσαλάτα με ελιές, τσίπουρο και από πίσω να ακούγεται Βαμβακάρης "Μια φούντωση μια φλόγα, έχω μέσα στη καρδιά λες και μάγια μου χεις κάνει Φραγκοσυριανή γλυκιά". Ο πιο ευτυχισμένος θάνατος.