Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

23-01-24

17:50
τι να σου πω.. κάντο!! Απλά δεν θα χαρείς τη μονεμβασιά όσο θά έπρεπε.. ο Μυστράς είναι κούραση αλλά αξίζει τον κόπο, και οι εκλησίες και το βυζαντινό παλάτι και το μοναστήρι!! Επίδαυρο θα είναι χαζομάρα να μην πας. Το θέμα είναι που θα διανυκτερεύεις...Αν πάω πρώτη μέρα Αθήνα - Μονεμβασιά, τη δεύτερη μυστρά και την τρίτη Επίδαυρο θα προλάβω πιστεύεις;
Μαρια43
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 161 μηνύματα.

23-01-24

17:55
Ίσως τη δεύτερη μέρα φεύγοντας από μυστρά να πάω Ναύπλιο, να διανυκτερεύσω εκεί και να πάω την επόμενη Επίδαυρο. Σκέφτομαι διαφορά πλάνα.τι να σου πω.. κάντο!! Απλά δεν θα χαρείς τη μονεμβασιά όσο θά έπρεπε.. ο Μυστράς είναι κούραση αλλά αξίζει τον κόπο, και οι εκλησίες και το βυζαντινό παλάτι και το μοναστήρι!! Επίδαυρο θα είναι χαζομάρα να μην πας. Το θέμα είναι που θα διανυκτερεύεις...
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

23-01-24

17:59
Καλά να περάσεις !!! Καλή ευκολία στη διαδρομή και στον καιρό γιατί αν βρεχει όταν ανεβαίνεις το Μυστρά, τότε μάλλον σε εκδικούνται οι Σπαρτιάτες..Ίσως τη δεύτερη μέρα φεύγοντας από μυστρά να πάω Ναύπλιο, να διανυκτερεύσω εκεί και να πάω την επόμενη Επίδαυρο. Σκέφτομαι διαφορά πλάνα.

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

23-01-24

18:07
Για εμένα αν πας Ναύπλιο ο πιος ωραίος συνδυασμός ειναι Μυκήνες, Επιδαυρο, Ύδρα και ΣπέτσεςΊσως τη δεύτερη μέρα φεύγοντας από μυστρά να πάω Ναύπλιο, να διανυκτερεύσω εκεί και να πάω την επόμενη Επίδαυρο. Σκέφτομαι διαφορά πλάνα.
Μαρια43
Εκκολαπτόμενο μέλος

23-01-24

18:44
Θα ενημερωθώ για τον καιρο τις προηγούμενες μέρες πριν πάω ώστε να καταφέρω να απολαυσω όλη την περιοχή και τα αξιοθέατα!!!Καλά να περάσεις !!! Καλή ευκολία στη διαδρομή και στον καιρό γιατί αν βρεχει όταν ανεβαίνεις το Μυστρά, τότε μάλλον σε εκδικούνται οι Σπαρτιάτες..Είναι το μέρος κάπως, δεν έχει και φανάρια πρόσεχε στις διασταυρώσεις..
![]()
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος

23-01-24

18:50
όπως και να χει , τέλεια θα περάσεις!! Μακάρι να είχες κιάλλες μέρες να έβλεπες περισσότερα πράγματα!Θα ενημερωθώ για τον καιρο τις προηγούμενες μέρες πριν πάω ώστε να καταφέρω να απολαυσω όλη την περιοχή και τα αξιοθέατα!!!
Μαρια43
Εκκολαπτόμενο μέλος

23-01-24

21:52
Next time!!!όπως και να χει , τέλεια θα περάσεις!! Μακάρι να είχες κιάλλες μέρες να έβλεπες περισσότερα πράγματα!
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

23-01-24

22:03
Διακοπές δε το λες αλλά μετά από χρόνια σκέψης και "καλοκαίρι είναι ρε μλκ, τι να κάνουμε εκεί;" ήρθε επιτέλους η ώρα του κλεισίματος 15αυγουστιάτικου τουρ Βαλτικής/Ελσίνκι.
Καλά να μαστε
.
Καλά να μαστε

Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος

23-01-24

22:06
Ενδιαφέρον ακούγεται!Διακοπές δε το λες αλλά μετά από χρόνια σκέψης και "καλοκαίρι είναι ρε μλκ, τι να κάνουμε εκεί;" ήρθε επιτέλους η ώρα του κλεισίματος 15αυγουστιάτικου τουρ Βαλτικής/Ελσίνκι.
Καλά να μαστε.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

23-01-24

22:43
Χανιά μάλλον μόνος μου ή Κάρπαθο σε εναν φίλο. βεβαια εχει βρει και γκόμενα τωρα αυτος... εγω ειμαι μπακούρι οπότε δεν ξερω μπορει και να μη πάω.
ε μόνος σου τωρα διακοπές.... λιγο βαρετά μου φαίνεται.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

23-01-24

22:59
Είμαι ο Σπύρος σε αυτή την ερώτηση και σε κάθε φάση διακοπών στο 85% των περιπτώσεων

Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος

23-01-24

23:11
Πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου περσι διακοπές μόνη μου... Ήρθε μια φίλη μου μόνο για μια μέρα, τις υπόλοιπες τις πέρασα με τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα όμως και πήγα και σε μέρη που δεν θα πήγαινα ίσως αν ήμουν μαζί με άλλον.Χανιά μάλλον μόνος μου ή Κάρπαθο σε εναν φίλο. βεβαια εχει βρει και γκόμενα τωρα αυτος... εγω ειμαι μπακούρι οπότε δεν ξερω μπορει και να μη πάω.
Δεν είναι ωραίο. Αν είσαι μόνος νομίζω καλύτερα είναι να μπεις σε τουριστικό λεωφορείο και να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

23-01-24

23:21
Πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου περσι διακοπές μόνη μου... Ήρθε μια φίλη μου μόνο για μια μέρα, τις υπόλοιπες τις πέρασα με τον εαυτό μου. Ξεκουράστηκα όμως και πήγα και σε μέρη που δεν θα πήγαινα ίσως αν ήμουν μαζί με άλλον.
Δεν είναι ωραίο. Αν είσαι μόνος νομίζω καλύτερα είναι να μπεις σε τουριστικό λεωφορείο και να πας κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό.
Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου

Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος

23-01-24

23:25
Σου άρεσε ε???Θα πάω με τη κοπελα στο αβαταρ σου![]()
![]()
Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-01-24

23:28
Σου άρεσε ε???
Μέχρι το καλοκαίρι.. θα έχουμε βρει και εσύ και εγώ...
ΔΕχει πλακα το μαλλι της ειναι σαν λαμπαντερ χαχα
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

24-01-24

20:30
Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά.
Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του.
Ξενέρωτα και αντικοινωνικά για φέτος.
Δεν θα ταξιδέψω (εκτός δουλειάς) στο εξωτερικό, θέλω ενα χρόνο ηρεμίας εντός, αποστάσεις με αμάξι και το καλοκαίρι κανένα ξερονήσι που δεν το ξέρει η μάνα του.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

24-01-24

21:37
Γουάου, δεν εισαι κουλ πια, δε θα σε παίξουν μπαλα τα αλλα παιδακια οι ταξιδίτσοι.Με κούρασε αφάνταστα το εξωτερικό, βαβούρα, αεροπλάνα, σπίτια/ξενοδοχεία, τρέξιμο. Το 1/3 το περνάς σε αυτά.
Θα παίξουν τις άλλες που βλέπουν ταξιδεμένους και μουσκεύουσι "αχ πρέπει να τονεπηδηξω ειναι ταξιδιάρης θα με παει κι εμενα στην ισλανδια να με πεταξει μες το ηφαίστειο να κανει μπαμ"
Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας. Ακροδεξ... οχι αστο, δε μπορω να ελπίζω για όλα τα καλά.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

24-01-24

21:42
Σαν εσάς τάλε κουάλε.Κσενέρωτη κι εσυ σαν εμας. Αντικοινωνικιά σαν εμας. Στεγνή σαν εμας.
Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ.
Παρά ταύτα τα έφαγα τα ταξίδια με το τσουβάλι τα τελευταία χρόνια, για δουλειά ή και οχι, κουράστηκα, θέλω ενα (μεγάλο) break.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

24-01-24

21:45
Αυτο κι εγω. Αλλά δεν εμπιστευομαι τον διάδοχο σε κανεναν. Δε θα μου το προσέξουν καλα.Σαν εσάς τάλε κουάλε.
Να με πάει κάποιος πουθενά δεν ήθελα ποτέ, να μου κρατήσει τις γάτες για να πάω εγώ, το συζητώ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 287 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Jack of Spades
- rafaela11
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- iew
- American Economist
- johnsala
- Unboxholics
- Εριφύλη
- taketrance
- Kate1914
- Reader
- Giorgkalo
- Athens2002
- userguest
- Μήτσος10
- Wonderkid
- bibliofagos
- fmarulezkd
- Joji
- thenutritionist
- touvlo
- Ilma
- Scandal
- Ωρορα
- fockos
- Libertus
- despoina13
- еще один пророк р...
- mixaelaaa
- BatGuin
- Arianara S3
- Luludaki
- theodle
- fourkaki
- physicscrazy
- phleidhs
- Φινεύς
- teacher_40
- Hased Babis
- Fernando_A
- grtt
- GeorgePap2003
- Μαρια43
- melmel
- Antonia Alexandra
- Maraki_lar_1980
- charmander
- kalhkardia
- Totreno
- Esperos1
- marww
- Ariana2018
- jj!
- Jim175
- suaimhneas
- msk
- epote
- Maria23667
- Alessandra Eliza
- Δροσουλίτης
- Human being
- User2350
- P.Dam.
- ggl
- Εχέμυθη
- Countdown
- yellow
- Helen06
- glaros22
- camil
- Βασιλης1234
- Ιντερλουδιο
- giannhs2001
- augustine
- Meow
- Maraki4you
- Sosstoss
- Memetchi
- Μαυρίκιος
- Abiogenesis
- hirasawayui
- Τodoroki
- Johnny15
- maria89
- xristarac
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- Panagiotis849
- kleoniki05
- penelopenick
- Maria_Xagorari
- thegreeknick
- chester20080
- bigthor
- Natsuko
- tsiobieman
- AK-92
- SlimShady
- giannis777
- J.Cameron
- Έμμα
- Αναστασία197
- Idontknoww
- Στεφανος56
- tslef8
- oups
- Stelios725
- nicks1999
- Citylights
- alexd99
- parrot/παπαγάλος
- Mexicanos
- Nikoleta_Giann
- VasoGrimes
- Viedo
- bruh_234
- Mt73
- sophiaa
- F1L1PAS
- Nikoleta93
- edouardos
- CiNeFiL
- New member
- gregory nub
- Giii
- GeoCommand
- gwgw_5
- Ryuzaki
- ag97
- Satan Claus
- Inquisitive
- Ace of Spades
- Helen93
- globglogabgalab
- Kostis-Palamas
- Nikos350zed
- azula
- Nickx
- barkos
- Loozen
- sunsetpp
- Unseen skygge
- Necropolis
- Johnman97
- johnietraf
- norbit
- Eua5
- angies
- ΠηνελόπηΤ
- Cookie_Monster
- orchidea
- Scott
- leo41
- nicole1982
- igeorgeoikonomo
- iminspain
- harry akritas
- McManus
- pacheiko
- Βλα
- Μπλακ Πητ
- Nefeloula
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.