Πού θα πάτε φέτος διακοπές;

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.
Αρα από ότι μου λες προλαβαίνω άνετα σε θέμα χρόνου. Από τιμές πως είναι τα Χανιά;; Θέλω να πω με €200 budget (excluding air tickets) είναι αρκετό για φαγητό, καφέ, ταξί και souvenirs σωστά;; Μόνος μου θα είμαι άρα δεν θα έχω επιπλέον έξοδα. 😂😂
Εντάξει δε είναι τόσο ακριβά, ίδιες τιμές με τη Αθήνα έχει για να υπολογίζεις χοντρικά. Μόνο με το ταξί πρόσεχε λίγο μη σε κλέψουν. Έξω από κάποιες πιάτσες έχει πίνακα με κόμιστρα με τους προορισμούς και για το αεροδρόμιο από Χανία είναι νομίζω 30 ευρώ, μπορεί και λιγότερο.
Όσο αφορά για το φαγητό, πρόσεχε στο παλιό λιμάνι γιατί τα περισσότερα μαγαζία έχουν κράχτες αρά ή ακριβό είναι ή χάλια ποιότητα έχει. Πήγαινε όπου δε έχει κράχτες και βλέπεις κάποιους έλληνες μέσα στο μαγαζί. Μέσα στη πόλη οπου δεν είναι τουριστικά σημεία η ποιότητα του φαγητού είναι καλύτερη και φθηνότερα. Τώρα για 200 ευρώ όλα αυτά σου φτάνουν για 10 ώρες. Αν και νομίζω είναι υπερβολή το ποσό. Πέρα από ταξί, πόσο φαγητό να φας, πόσα σουβενιρ να αγοράσεις.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.
Απλά επειδή η προσφορά είναι για τον Ιούνιο αποκλειστικά δεν μπορώ να κάτσω πάνω από 1 ημέρα καθώς έχω αρκετές δουλειές όσο αφορά την διπλωματική μου στο μεταπτυχιακό συν διαφορά μαθήματα πάνω σε γλώσσες προγραμματισμού κτλ, άρα έλεγα να πάω κάποιο Σάββατο για μονοήμερη ώστε να ηρεμήσω λίγο. Όσο αφορά τους προορισμούς σε παρόμοιες τιμές η Aegean μου έστειλε προσφορές για Ηράκλειο, Αλεξανδρούπολη και Λεσβο που όμως θεωρώ ότι είναι μέρη στα οποία δεν έχω να δω κάτι εν αντίθεση με τα Χανιά τα οποία λέγεται ότι είναι ο πιο όμορφος και γραφικός νόμος της Κρήτης.

Αρα από ότι μου λες προλαβαίνω άνετα σε θέμα χρόνου. Από τιμές πως είναι τα Χανιά;; Θέλω να πω με €200 budget (excluding air tickets) είναι αρκετό για φαγητό, καφέ, ταξί και souvenirs σωστά;; Μόνος μου θα είμαι άρα δεν θα έχω επιπλέον έξοδα. 😂😂
Νομίζω πως max με 100 + ευρώ είσαι μια χαρά. Για το ταξί υπολόγιζε ένα 50/60 αρι και για φαι καφέ με ένα 25 θα είσαι μια χαρά. Πόσο πια ακριβά σουβενίρ να πάρεις;

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Έχει πάει κανένας στην Αλόννησο; Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις :)

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.
Έχει πάει κανένας στην Αλόννησο; Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις :)
Δεν έχω πάει ΑΛΛΑ

Ήταν να πάω αλλά μου έκατσε τροχαίο, παρόλα αυτά είχα κάνει τόση μεγάλη έρευνα που είναι σα να έχω πάει, οπότε μπορείς να με ρωτήσεις.

Guest 881237

Επισκέπτης

Δεν έχω πάει ΑΛΛΑ

Ήταν να πάω αλλά μου έκατσε τροχαίο, παρόλα αυτά είχα κάνει τόση μεγάλη έρευνα που είναι σα να έχω πάει, οπότε μπορείς να με ρωτήσεις.
Το πατητήρι είναι η "χώρα" του νησιού και το λιμάνι ουσιαστικά;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δεν έχω πάει ΑΛΛΑ

Ελπίζω να είσαι καλά τώρα !

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

Φινεύς

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα.
Και εγώ Αλόννησο θα είμαι φέτος.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.651 μηνύματα.
πουθενά μάλλον. δεν έχω παρέα. :cry_x:

αλλά δεν πειράζει. είμαι δυο βήματα από τη θάλασσα. :beach:

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.
Πουθενα. Πρεπει να περασουμε κανα μαθημα + εχουν ακριβυνει ολα.

taketrance

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.
Σκιαθο. Είπα να την δοκιμάσω για πρώτη φορά, μιας και ακούω καλά για το νησί εδώ και χρόνια.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
Καρπαθο είμαι τώρα... Για καμιά βδομάδα

IMG_20240626_190822.jpg

IMG_20240626_190758.jpg

Η θέα από το μπαλκονι του σπιτιου

IMG_20240626_124015.jpg

Πραγματικά σκέφτομαι σοβαρά να ερθω να δουλέψω εδώ.... Ποια Αθήνα και μαλακιες... Θες κάθε μέρα μια ώρα να πας στη δουλειά με το προαστιακο... Ε δω θα είμαι δυο λεπτά. Θα γυρίζω θα τρώω κοιμάμαι θα σηκώνομαι και μπανάκι στη θάλασσα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

View attachment 134339

View attachment 134340

View attachment 134341

Πραγματικά σκέφτομαι σοβαρά να ερθω να δουλέψω εδώ.... Ποια Αθήνα και μαλακιες... Θες κάθε μέρα μια ώρα να πας στη δουλειά με το προαστιακο... Ε δω θα είμαι δυο λεπτά. Θα γυρίζω θα τρώω κοιμάμαι θα σηκώνομαι και μπανάκι στη θάλασσα.
Αν έχεις τη δυνατότητα κάνε το !!! Χθες...

Υπάρχει καλύτερο πράγμα απ' αυτό που θ' αγναντεύεις, κάθε μέρα, απ' το μπαλκόνι ;

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

View attachment 134339

View attachment 134340

View attachment 134341

Αν μπορείς να φύγεις μακριά από το τοξικό περιβάλλον της Αθήνας να το κάνεις άμεσα φίλε.

Guest 376555

Επισκέπτης

View attachment 134339

View attachment 134340

View attachment 134341

Αυτή είναι ζωή. Εμένα οι χειμώνες με τρομάζουν κάπως στα νησιά αλλά νταξει όπου και να'σαι τη ζωή τη φτιάχνεις.

Βαζε φωτό να βλέπουμε πως είναι και καλά να περάσεις!

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.
Ελβετια για 1 εβδομάδα τον Αύγουστο, θα μείνουμε στη Ζυρίχη και θα επισκεφτούμε τις πόλεις Λουκέρνη και Γενέυη.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.218 μηνύματα.

View attachment 134339

View attachment 134340

View attachment 134341

εχω εναν γνωστο απο εκει , ξερω κανουν και ωραια πανηγυρια
Ελβετια για 1 εβδομάδα τον Αύγουστο, θα μείνουμε στη Ζυρίχη και θα επισκεφτούμε τις πόλεις Λουκέρνη και Γενέυη.
γιατι δεν περιμενες να πας πανω στην eurovision :pfff:

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.
Εγώ θα πάω σε μια μικρή μεσαιωνική πόλη, όχι πολύ μακριά από εδώ. Laon λέγεται και θα περάσω και λίγο από Reims. Έχει πολύ πράσινο, μνημεία/αξιοθέατα και έχω κλείσει να πάω σε ένα παραδοσιακό οινοποιείο της τότε εποχής.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
Αυτή είναι ζωή. Εμένα οι χειμώνες με τρομάζουν κάπως στα νησιά αλλά νταξει όπου και να'σαι τη ζωή τη φτιάχνεις.

Βαζε φωτό να βλέπουμε πως είναι και καλά να περάσεις!

Θα παω και τον Νοέμβριο μια βόλτα... Θα βγάλω και τότε φωτο και θα σας δείξω 😄

Θα σας ανεβάσω πολυ υλικό!!! Θα νοίκι ασουμε μια γουρουνα να γυρίσουμε το νησί. Άφησε και ο άλλος το αμάξι στην Αθήνα... Αυτός έχασε... Θα του γεμιζα το ντεπόζιτο 😄

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
@Skiyo καλό ταξίδι 😁😁.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια