Προστατη και πνευμονα ειναι σε εσας να το ξερεις .....
Αν ρωτησεις ενα γιατρο θα σου πει μαστου για γυναικες και προστατη για ανδρες και ειναι και αυτα που αν τα βρεις στο αρχικο τους σταδιο ειναι πληρως ιασημα ...
Εξου και αν κανεις καποια ασφαλεια ζωης παιζει ρολο αν υπαρχει ιστορικο σε ολα αυτα ...
Τωρα στον πνευμονα αστο ...δυσκολα τα πραγματα ...
Στομαχι βασικος παραγοντας αγχος ...συνηθως με παλινδρομιση ξεκινα και εκει ειναι που πρεπει να προσεξεις ποιες τροφες σε πειραζουν ,τις ωρες που τρως να μην ειναι κοντα με τις ωρες που ξαπλωνεις ...Αλλαζεις μαξιλαρια και ολα αυτα ....
Μακρυα απο μακροχρονια χρηση χαπιων για γαστροπροστρασια δημιουργουν πολυποδακια ....
Οτι θες εδω σε εμενα ....καθε χρονο κοσκινο με κανουν λογο του ιστορικου μου και εχω μαθει ολα τα ΜΗΝ και τα ΔΕΝ (ασχετα αν δεν τα κανω )
Ναι σε αυτο εχεις απολυτο δικιο ! Ειδικα μετεπειτα στα χρονια των σπουδων τους και μεχρι να σταθουν στα ποδια τους ειμαι και εγω αυτης της αποψης ...
Τα παντα για εκεινα ...
Εδω μιλαω για ενηλικα παιδια ...αυτα που φοβουνται να ζησουν με την απωλεια και το κυριοτερο φοβουνται μην παθει το παραμικρο ο γονεας και επιβαρυνθουν την φροντιδα του ...
Περαν την συζήτηση, πως καταλαβαινει ενας ανθρωπος οτι εχει αλλάξει δεκαετια και ωριμαζει;
Οταν σταματα να μιλα για γκομενες /νους ,για σχεσεις και αρχιζει και σκέφτεται την απωλεια μιλώντας για προληψη και αρρώστιες ...καλως ηρθες στο κλαπ αν και νομιζω εσυ ακομα μικρος εισαι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Οκτωβρίου 2025
και τωρα ειδα οτι μεταφερθήκαμε σε ενα θεμα τελείως υπαρξιακο ......