α)Δεν αποτελεί «φροντίδα» του προσώπου (πόσο δε μάλλον «υπερφροντίδα» όπως λες) το βάψιμο και ειδικά το «πάστωμα»...αυτές στις οποίες αναφέρεσαι κατά ένα μεγάλο ποσοστό αποτελούν μια ευρεία ομάδα γυναικών που άβαφες είτε δε βλέπονται καθόλου είτε χάνουν μεγάλο μέρος της «εμφανισιμότητας» τους...στις υπόλοιπες περιπτώσεις μιλάμε για γυναίκες με σοβαρά ψυχολογικά θέματα, χαμηλή αυτοεκτίμηση κ.ο.κ.
Μια ωραία γυναίκα που ξέρει ότι είναι ωραία και τα έχει «βρει» με τον εαυτό της δε θα μπει σ' αυτή τη διαδικασία (εκτός αν π.χ. το απαιτεί το επάγγελμά της)...
Νομίζω δεν αντιλαμβανεσαι ότι για να υπάρξει το βάψιμο προϋποθέτει και μια προεργασία υπερφροντιδας με τις ανάλογες κρέμες...
Σε αυτό αναφερόμουν....
το να βαλεις ενα απλο μεικ απ ή λιγο ρουζ οκ !
το να βαλεις ομως 2 κρεμες οι οποιες φροντιζουν τους πορους και χιλια δυο αλλα ..
αλλη μια για να μην εχεις την λιπαροτητα ..ακομα μια πριν το μακιγιαζ να για εχεις μια "φυσικη " λαμψη ναι υπαγονται στην φροντιδα ..
Μετα απ ολα αυτα ερχονται και τα αλλα προιοντα ..
ε τοτε εχουμε το λεγονενο παστωμα ...
β)Την πρώην γυναίκα μου π.χ. τώρα στα 32+ δεν την κάνεις πάνω από 25-26, το ίδιο και αρκετές γυναίκες που γνωρίζω σ' αυτές τις ηλικίες...αλλά αυτές δε βάφονταν συχνά, πρόσεχαν από μικρές (κρέμες κ.λπ.) και προσέχουν και τώρα (ιαλουρονικό, καλός ύπνος, καλή διατροφή κ.λπ.)...
Ενα θα σου οω στα 43 και ποτε δεν ημουν φιλος με ολες αυτες τις απιστευτες ακριβες κρεμες και δοξα το θεο δεν μοιαζω απ οτι λενε ουτε για 35 ..
Ξερεις γιατι ;
Φυσικα κια παίζει ρόλο η διατροφή και το νερό αλλα εγώ το οφείλω στο γονίδιο μας !
Να ναι καλά η γιαγιά μου και η μαμά μου που έχω το γονίδιο τους !
Οποτε για εμενα αυτο μετραει, η διατροφη ,το νερο και οχι το επιδερμικο υαλορονικο ..
φυσικα και οι βιταμίνες!
γ)Η μόδα πάντα θ' ακολουθεί τις πιο «ακριβές» συνήθειες και πάντα αυτά τα πρότυπα θα προωθούνται (και καλά κάνουν στο φινάλε, να γίνεται όσο γίνεται μεγαλύτερος τζίρος για να έχει δουλίτσα ο κοσμάκης κ.λπ.), από εκεί και πέρα ο καθένας ας κρίνει τι είναι καλύτερο για τον εαυτό του και τι όχι...
Οκ συμφωνώ εν μέρη αλλα δυστηχως ολο αυτό έχει αντίκτυπο στην επιδερμιδα ...
δ)Είναι «δώρο» για όποιον/α έχει την ωριμότητα, πειθαρχία κ.λπ. ώστε να πράξει αναλόγως...
Κοίταξε το να βάλω νυστέρι σε ένα πρόσωπο το οποίο ειναι φυσιολογικοτατο το θεωρό έγκλημα .
Προσωπικά μου αρέσει τρομερά να μεγαλώνω και να το βλέπω επάνω μου ..
Άλλωστε η φυσική ωριμότητα στη γυναίκα πόσο ομορφιά της προσφέρει!
Ας αρχίσουν οι γυναίκες να αγαπούν τον ευατο τους πρώτα οι ίδιες και μετά συζητάμε..
Δυστηχως είμαστε στην εποχή που η γυναίκα υποστηρίζει ότι όλα τα κάνει πρώτα για εκείνη γιατί αγαπά τον ευατο της αλλα πόσο μπορείς να πιστεύεις κάτι τέτοιο όταν την βλέπεις μονίμως να "μεταμορφωνεται" ;
Για ποιον στην τελική αλλάζει τόσο πολύ όταν βγαίνει από το σπίτι της ;
Για εκείνη ή για τους άλλους;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Δεκεμβρίου 2023
Τώρα ρεαλιστικά πιστεύω πως καμιά 20άρα όσο κακοβαμμένη και ναναι δεν μοιάζει με 50+
Είπαμε..
Έχω δει 22αρα να μου έχει κάνει υαλουρονικο στα χείλη και στα ζυγωματικά,πολύ αποτυχημένο τατουάζ φρυδιών και μου ήρθε μια καρδιά να την πάρω αγκαλιά να της πω ,γιατί κοριτσάκι μου ;