rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2024 στις 13:38 Η rafaela11: #121 14-01-24 13:38 Tamagotchi, λάστιχο, ελατηριο, game boy(όπου το έχω ακόμα με όλες του τις κασέτες και λειτουργεί μια χαρά) Τις πλαστελινες που κάνανε ήχο κλανιας View master, γιογιό, αυτό που κάναμε φούσκες, τα ψαράκια, τις ταμειακές Βασικά τα πρόλαβα όλα όσα δείξατε εκτός από αυτά τα σκορδακια Θυμάστε εκείνον τον πίνακα που ζωγράφιζες και μπορούσες να το σβήσεις; Είχα τρελά με αυτά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θυμάστε τα σταυρόλεξα και τα παιχνίδια που είχαν; Jesus τι χαζομάρες παίζαμε Εγώ θυμάμαι και κάτι καλοκαιρινά τεύχη απευθυνόμενα σε μαθητές, που είχαν ασκησούλες και παιχνίδια ανάλογα με το ποια τάξη τελείωσες πριν το καλοκαίρι. Ήταν κάτι κίτρινα μέτρια παχιά βιβλία. Δε θυμάμαι κάτι παραπάνω. Μικρός διάβαζα και Καζαμία πάντως. Click για ανάπτυξη... Τέτοια ακόμα ψάχνω μερικές φορές τα καλοκαίρια είναι ωραία παρέα στη παραλία Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.016 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2024 στις 15:49 Ο Skiyo έγραψε: #122 15-01-24 15:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Θυμάστε εκείνον τον πίνακα που ζωγράφιζες και μπορούσες να το σβήσεις; Είχα τρελά με αυτά Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν ακόμη αυτοί οι πινάκες. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2024 στις 15:50 Η rafaela11: #123 15-01-24 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Υπάρχουν ακόμη αυτοί οι πινάκες. Click για ανάπτυξη... Και πολλά από αυτά που έχουν αναφερθεί ήδη, το ότι υπάρχουν ακόμα δεν τα κάνει μη ρετρό. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2024 στις 23:04 Ο Scandal έγραψε: #124 17-01-24 23:04 Δεν ξέρω αν το θυμάστε. Έβγαζε με τη σειρά του ο παίκτης ένα τυχαίο δόντι, το οποίο δόντι μπορεί να έκανε τον κροκόδειλο να επιτεθεί! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:14 Ο Scandal έγραψε: #125 10-03-24 14:14 Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα. Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα ). Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.810 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:19 Η amarelia έγραψε: #126 10-03-24 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα Click για ανάπτυξη... Γιατί υπήρχε έστω και ένας που να άρπαξε κουκλάκι; Δεν είχα δεί ποτέ κανέναν! Τζόγος για παιδιά ήταν αυτό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:20 Ο Valder έγραψε: #127 10-03-24 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα. Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα ). Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s Click για ανάπτυξη... Εφιάλτης αυτα τα μηχανήματα, διδακτική ιστορία για ένα παιδί αναφορικά με τη ζωή, σα να σου λεει μην ελπίζεις, θα φτασεις στην πηγη αλλά δε θα πινεις νερό. Μέχρι κι εκεί στημένο ρε φίλε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατί υπήρχε έστω και ένας που να άρπαξε κουκλάκι; Δεν είχα δεί ποτέ κανέναν! Τζόγος για παιδιά ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... Εγω με τον αδερφό μου, ενα κουκλάκι είχαμε πιασει απο τετοιο. Και το θυμαμαι ενα πράσινο ήταν με χρυσαφι αυτάκια. Αλλά θυμαμαι τα νευρα του πατέρα μου με το μηχανημα. Φαντάσου, πιο πολύ θυμαμαι οτι ειχε σπαστεί εκείνος που δεν επιανε η δαγκανα τίποτα επι πολλές φορές, παρά εμείς. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:26 Ο Scandal έγραψε: #128 10-03-24 14:26 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατί υπήρχε έστω και ένας που να άρπαξε κουκλάκι; Δεν είχα δεί ποτέ κανέναν! Τζόγος για παιδιά ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εφιάλτης αυτα τα μηχανήματα, διδακτική ιστορία για ένα παιδί αναφορικά με τη ζωή, σα να σου λεει μην ελπίζεις, θα φτασεις στην πηγη αλλά δε θα πινεις νερό. Μέχρι κι εκεί στημένο ρε φίλε. Click για ανάπτυξη... Ναι η δαγκάνα είναι σχεδιασμένη να μην έχει δύναμη και έχει μόνο 3 "δάχτυλα", αλλά προσωπικά έχω πιάσει πολλές φορές και κουκλάκια στα village / allu fun park και πράγματα γενικά (πχ ρολόγια που στέκονται με το λουράκι προς τα πάνω! ). Σίγουρα τζόγος, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Στα village τώρα έχουν βάλει κάτι άλλα που πρέπει να περάσεις ένα στήλο μέσα σε μια τρύπα και σπρώχνει ό,τι είναι από πίσω της να πέσει. Εκεί έχουν κινητά του στυλ Samsung S7 Edge (τότε που ήταν top) κτλ, αλλά εδώ σορρυ δεν κερδίζεις με τίποτα και έχει 1 EUR η κάθε προσπάθεια. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.810 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:26 Η amarelia έγραψε: #129 10-03-24 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αλλά θυμαμαι τα νευρα του πατέρα μου με το μηχανημα. Φαντάσου, πιο πολύ θυμαμαι οτι ειχε σπαστεί εκείνος που δεν επιανε η δαγκανα τίποτα επι πολλές φορές, παρά εμείς. Click για ανάπτυξη... Πλέον έχει κάτι τέτοια μηχανήματα που έχουν μέσα iphones και άλλα, ψιλοκατάντια. Είμαι πεπεισμένη πως δεν έχει πιάσει ποτέ κανείς. Προφανώς τα κουτιά θα είναι άδεια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Click για ανάπτυξη... αχ μύρισε Ελλάδα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:28 Ο Valder έγραψε: #130 10-03-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Click για ανάπτυξη... Τι λες τωρα ρε, κρετίνος! Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στα village τώρα έχουν βάλει κάτι άλλα που πρέπει να περάσεις ένα στήλο μέσα σε μια τρύπα και σπρώχνει ό,τι είναι από πίσω της να πέσει. Εκεί έχουν κινητά του στυλ Samsung S7 Edge (τότε που ήταν top) κτλ, αλλά εδώ σορρυ δεν δεν κερδίζεις με τίποτα και έχει 1 EUR η κάθε προσπάθεια. Click για ανάπτυξη... Αχ το ειδα προσφατα στο ΥΤ (νομιζω) κατι παρομοιο και ειχε βαλει ενας ρωσος το χερι ολο στο σωληνα και μάζευε (ήταν με χρήματα) Λεω παει θα χασει κανα χέρι. Αλλα εβγαλε ενα σκασμο λεφτα ο ατιμος. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:30 Ο Scandal έγραψε: #131 10-03-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Προφανώς τα κουτιά θα είναι άδεια Click για ανάπτυξη... Ναι, τα κουτιά είναι άδεια και υποτίθεται πας "πίσω" με το κουτί που θα πιάσεις για να σου δώσουν τη συσκευή. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.810 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:34 Η amarelia έγραψε: #132 10-03-24 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, τα κουτιά είναι άδεια και υποτίθεται πας "πίσω" με το κουτί που θα πιάσεις για να σου δώσουν τη συσκευή. Click για ανάπτυξη... Πίσω περιμένει βανάκι ξέρω γω, 100% legit amber alert Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 00:00 Ο Scandal έγραψε: #133 18-03-24 00:00 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.617 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 21:53 Η Aura έγραψε: #134 18-03-24 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα. Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα ). Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s Click για ανάπτυξη... Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #135 18-03-24 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Click για ανάπτυξη... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.545 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:20 Ο chester20080: #136 06-06-24 00:20 τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Ο Guest 691153: #137 06-06-24 00:31 ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΩΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Η Alessandra Eliza: #138 06-06-24 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:43 Ο Scandal έγραψε: #139 06-06-24 00:43 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Μου ήρθε η παιδική ανάμνηση παύλα αίσθηση που τα έβγαζα από το κόκκινο τριγωνακι και τα ξετυλιγα. Πολυ ωραία ανάμνηση Αλλά όχι, δεν τα μάζευα σε άλμπουμ αλλά τα κολλουσα όπου έβρισκα! Δεν ξέρω για τα παιδιά των 00s μέχρι 20s αλλά τα παιδικά μας κρεβάτια δεκαετία 90 ήταν γεμάτα αυτοκόλλητα και μικρές αφίσες! Για να μην πω για τους τοίχους! Εμας η δασκάλα στο δημοτικό για επιβράβευση μας κόλλαγε στο τετράδιο γυαλιστερά αυτοκολλητάκια και παθαιναμε τη πλάκα μας. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 01:30 Η Unboxholics: #140 06-06-24 01:30 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Αναμνησεις, τα κολλουσα σε μια συρταριερα. Ακομη εκει ειναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tamagotchi, λάστιχο, ελατηριο, game boy(όπου το έχω ακόμα με όλες του τις κασέτες και λειτουργεί μια χαρά) Τις πλαστελινες που κάνανε ήχο κλανιας View master, γιογιό, αυτό που κάναμε φούσκες, τα ψαράκια, τις ταμειακές Βασικά τα πρόλαβα όλα όσα δείξατε εκτός από αυτά τα σκορδακια Θυμάστε εκείνον τον πίνακα που ζωγράφιζες και μπορούσες να το σβήσεις; Είχα τρελά με αυτά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Θυμάστε τα σταυρόλεξα και τα παιχνίδια που είχαν; Jesus τι χαζομάρες παίζαμε Εγώ θυμάμαι και κάτι καλοκαιρινά τεύχη απευθυνόμενα σε μαθητές, που είχαν ασκησούλες και παιχνίδια ανάλογα με το ποια τάξη τελείωσες πριν το καλοκαίρι. Ήταν κάτι κίτρινα μέτρια παχιά βιβλία. Δε θυμάμαι κάτι παραπάνω. Μικρός διάβαζα και Καζαμία πάντως. Click για ανάπτυξη... Τέτοια ακόμα ψάχνω μερικές φορές τα καλοκαίρια είναι ωραία παρέα στη παραλία
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.016 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2024 στις 15:49 Ο Skiyo έγραψε: #122 15-01-24 15:49 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Θυμάστε εκείνον τον πίνακα που ζωγράφιζες και μπορούσες να το σβήσεις; Είχα τρελά με αυτά Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν ακόμη αυτοί οι πινάκες. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2024 στις 15:50 Η rafaela11: #123 15-01-24 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Υπάρχουν ακόμη αυτοί οι πινάκες. Click για ανάπτυξη... Και πολλά από αυτά που έχουν αναφερθεί ήδη, το ότι υπάρχουν ακόμα δεν τα κάνει μη ρετρό. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2024 στις 23:04 Ο Scandal έγραψε: #124 17-01-24 23:04 Δεν ξέρω αν το θυμάστε. Έβγαζε με τη σειρά του ο παίκτης ένα τυχαίο δόντι, το οποίο δόντι μπορεί να έκανε τον κροκόδειλο να επιτεθεί! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:14 Ο Scandal έγραψε: #125 10-03-24 14:14 Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα. Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα ). Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.810 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:19 Η amarelia έγραψε: #126 10-03-24 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα Click για ανάπτυξη... Γιατί υπήρχε έστω και ένας που να άρπαξε κουκλάκι; Δεν είχα δεί ποτέ κανέναν! Τζόγος για παιδιά ήταν αυτό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:20 Ο Valder έγραψε: #127 10-03-24 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα. Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα ). Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s Click για ανάπτυξη... Εφιάλτης αυτα τα μηχανήματα, διδακτική ιστορία για ένα παιδί αναφορικά με τη ζωή, σα να σου λεει μην ελπίζεις, θα φτασεις στην πηγη αλλά δε θα πινεις νερό. Μέχρι κι εκεί στημένο ρε φίλε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατί υπήρχε έστω και ένας που να άρπαξε κουκλάκι; Δεν είχα δεί ποτέ κανέναν! Τζόγος για παιδιά ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... Εγω με τον αδερφό μου, ενα κουκλάκι είχαμε πιασει απο τετοιο. Και το θυμαμαι ενα πράσινο ήταν με χρυσαφι αυτάκια. Αλλά θυμαμαι τα νευρα του πατέρα μου με το μηχανημα. Φαντάσου, πιο πολύ θυμαμαι οτι ειχε σπαστεί εκείνος που δεν επιανε η δαγκανα τίποτα επι πολλές φορές, παρά εμείς. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:26 Ο Scandal έγραψε: #128 10-03-24 14:26 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατί υπήρχε έστω και ένας που να άρπαξε κουκλάκι; Δεν είχα δεί ποτέ κανέναν! Τζόγος για παιδιά ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εφιάλτης αυτα τα μηχανήματα, διδακτική ιστορία για ένα παιδί αναφορικά με τη ζωή, σα να σου λεει μην ελπίζεις, θα φτασεις στην πηγη αλλά δε θα πινεις νερό. Μέχρι κι εκεί στημένο ρε φίλε. Click για ανάπτυξη... Ναι η δαγκάνα είναι σχεδιασμένη να μην έχει δύναμη και έχει μόνο 3 "δάχτυλα", αλλά προσωπικά έχω πιάσει πολλές φορές και κουκλάκια στα village / allu fun park και πράγματα γενικά (πχ ρολόγια που στέκονται με το λουράκι προς τα πάνω! ). Σίγουρα τζόγος, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Στα village τώρα έχουν βάλει κάτι άλλα που πρέπει να περάσεις ένα στήλο μέσα σε μια τρύπα και σπρώχνει ό,τι είναι από πίσω της να πέσει. Εκεί έχουν κινητά του στυλ Samsung S7 Edge (τότε που ήταν top) κτλ, αλλά εδώ σορρυ δεν κερδίζεις με τίποτα και έχει 1 EUR η κάθε προσπάθεια. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.810 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:26 Η amarelia έγραψε: #129 10-03-24 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αλλά θυμαμαι τα νευρα του πατέρα μου με το μηχανημα. Φαντάσου, πιο πολύ θυμαμαι οτι ειχε σπαστεί εκείνος που δεν επιανε η δαγκανα τίποτα επι πολλές φορές, παρά εμείς. Click για ανάπτυξη... Πλέον έχει κάτι τέτοια μηχανήματα που έχουν μέσα iphones και άλλα, ψιλοκατάντια. Είμαι πεπεισμένη πως δεν έχει πιάσει ποτέ κανείς. Προφανώς τα κουτιά θα είναι άδεια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Click για ανάπτυξη... αχ μύρισε Ελλάδα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:28 Ο Valder έγραψε: #130 10-03-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Click για ανάπτυξη... Τι λες τωρα ρε, κρετίνος! Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στα village τώρα έχουν βάλει κάτι άλλα που πρέπει να περάσεις ένα στήλο μέσα σε μια τρύπα και σπρώχνει ό,τι είναι από πίσω της να πέσει. Εκεί έχουν κινητά του στυλ Samsung S7 Edge (τότε που ήταν top) κτλ, αλλά εδώ σορρυ δεν δεν κερδίζεις με τίποτα και έχει 1 EUR η κάθε προσπάθεια. Click για ανάπτυξη... Αχ το ειδα προσφατα στο ΥΤ (νομιζω) κατι παρομοιο και ειχε βαλει ενας ρωσος το χερι ολο στο σωληνα και μάζευε (ήταν με χρήματα) Λεω παει θα χασει κανα χέρι. Αλλα εβγαλε ενα σκασμο λεφτα ο ατιμος. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:30 Ο Scandal έγραψε: #131 10-03-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Προφανώς τα κουτιά θα είναι άδεια Click για ανάπτυξη... Ναι, τα κουτιά είναι άδεια και υποτίθεται πας "πίσω" με το κουτί που θα πιάσεις για να σου δώσουν τη συσκευή. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.810 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:34 Η amarelia έγραψε: #132 10-03-24 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, τα κουτιά είναι άδεια και υποτίθεται πας "πίσω" με το κουτί που θα πιάσεις για να σου δώσουν τη συσκευή. Click για ανάπτυξη... Πίσω περιμένει βανάκι ξέρω γω, 100% legit amber alert Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 00:00 Ο Scandal έγραψε: #133 18-03-24 00:00 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.617 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 21:53 Η Aura έγραψε: #134 18-03-24 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα. Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα ). Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s Click για ανάπτυξη... Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #135 18-03-24 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Click για ανάπτυξη... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.545 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:20 Ο chester20080: #136 06-06-24 00:20 τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Ο Guest 691153: #137 06-06-24 00:31 ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΩΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Η Alessandra Eliza: #138 06-06-24 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:43 Ο Scandal έγραψε: #139 06-06-24 00:43 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Μου ήρθε η παιδική ανάμνηση παύλα αίσθηση που τα έβγαζα από το κόκκινο τριγωνακι και τα ξετυλιγα. Πολυ ωραία ανάμνηση Αλλά όχι, δεν τα μάζευα σε άλμπουμ αλλά τα κολλουσα όπου έβρισκα! Δεν ξέρω για τα παιδιά των 00s μέχρι 20s αλλά τα παιδικά μας κρεβάτια δεκαετία 90 ήταν γεμάτα αυτοκόλλητα και μικρές αφίσες! Για να μην πω για τους τοίχους! Εμας η δασκάλα στο δημοτικό για επιβράβευση μας κόλλαγε στο τετράδιο γυαλιστερά αυτοκολλητάκια και παθαιναμε τη πλάκα μας. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 01:30 Η Unboxholics: #140 06-06-24 01:30 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Αναμνησεις, τα κολλουσα σε μια συρταριερα. Ακομη εκει ειναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Θυμάστε εκείνον τον πίνακα που ζωγράφιζες και μπορούσες να το σβήσεις; Είχα τρελά με αυτά Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν ακόμη αυτοί οι πινάκες.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2024 στις 15:50 Η rafaela11: #123 15-01-24 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Υπάρχουν ακόμη αυτοί οι πινάκες. Click για ανάπτυξη... Και πολλά από αυτά που έχουν αναφερθεί ήδη, το ότι υπάρχουν ακόμα δεν τα κάνει μη ρετρό. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2024 στις 23:04 Ο Scandal έγραψε: #124 17-01-24 23:04 Δεν ξέρω αν το θυμάστε. Έβγαζε με τη σειρά του ο παίκτης ένα τυχαίο δόντι, το οποίο δόντι μπορεί να έκανε τον κροκόδειλο να επιτεθεί! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:14 Ο Scandal έγραψε: #125 10-03-24 14:14 Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα. Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα ). Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.810 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:19 Η amarelia έγραψε: #126 10-03-24 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα Click για ανάπτυξη... Γιατί υπήρχε έστω και ένας που να άρπαξε κουκλάκι; Δεν είχα δεί ποτέ κανέναν! Τζόγος για παιδιά ήταν αυτό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:20 Ο Valder έγραψε: #127 10-03-24 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα. Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα ). Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s Click για ανάπτυξη... Εφιάλτης αυτα τα μηχανήματα, διδακτική ιστορία για ένα παιδί αναφορικά με τη ζωή, σα να σου λεει μην ελπίζεις, θα φτασεις στην πηγη αλλά δε θα πινεις νερό. Μέχρι κι εκεί στημένο ρε φίλε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατί υπήρχε έστω και ένας που να άρπαξε κουκλάκι; Δεν είχα δεί ποτέ κανέναν! Τζόγος για παιδιά ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... Εγω με τον αδερφό μου, ενα κουκλάκι είχαμε πιασει απο τετοιο. Και το θυμαμαι ενα πράσινο ήταν με χρυσαφι αυτάκια. Αλλά θυμαμαι τα νευρα του πατέρα μου με το μηχανημα. Φαντάσου, πιο πολύ θυμαμαι οτι ειχε σπαστεί εκείνος που δεν επιανε η δαγκανα τίποτα επι πολλές φορές, παρά εμείς. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:26 Ο Scandal έγραψε: #128 10-03-24 14:26 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατί υπήρχε έστω και ένας που να άρπαξε κουκλάκι; Δεν είχα δεί ποτέ κανέναν! Τζόγος για παιδιά ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εφιάλτης αυτα τα μηχανήματα, διδακτική ιστορία για ένα παιδί αναφορικά με τη ζωή, σα να σου λεει μην ελπίζεις, θα φτασεις στην πηγη αλλά δε θα πινεις νερό. Μέχρι κι εκεί στημένο ρε φίλε. Click για ανάπτυξη... Ναι η δαγκάνα είναι σχεδιασμένη να μην έχει δύναμη και έχει μόνο 3 "δάχτυλα", αλλά προσωπικά έχω πιάσει πολλές φορές και κουκλάκια στα village / allu fun park και πράγματα γενικά (πχ ρολόγια που στέκονται με το λουράκι προς τα πάνω! ). Σίγουρα τζόγος, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Στα village τώρα έχουν βάλει κάτι άλλα που πρέπει να περάσεις ένα στήλο μέσα σε μια τρύπα και σπρώχνει ό,τι είναι από πίσω της να πέσει. Εκεί έχουν κινητά του στυλ Samsung S7 Edge (τότε που ήταν top) κτλ, αλλά εδώ σορρυ δεν κερδίζεις με τίποτα και έχει 1 EUR η κάθε προσπάθεια. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.810 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:26 Η amarelia έγραψε: #129 10-03-24 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αλλά θυμαμαι τα νευρα του πατέρα μου με το μηχανημα. Φαντάσου, πιο πολύ θυμαμαι οτι ειχε σπαστεί εκείνος που δεν επιανε η δαγκανα τίποτα επι πολλές φορές, παρά εμείς. Click για ανάπτυξη... Πλέον έχει κάτι τέτοια μηχανήματα που έχουν μέσα iphones και άλλα, ψιλοκατάντια. Είμαι πεπεισμένη πως δεν έχει πιάσει ποτέ κανείς. Προφανώς τα κουτιά θα είναι άδεια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Click για ανάπτυξη... αχ μύρισε Ελλάδα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:28 Ο Valder έγραψε: #130 10-03-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Click για ανάπτυξη... Τι λες τωρα ρε, κρετίνος! Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στα village τώρα έχουν βάλει κάτι άλλα που πρέπει να περάσεις ένα στήλο μέσα σε μια τρύπα και σπρώχνει ό,τι είναι από πίσω της να πέσει. Εκεί έχουν κινητά του στυλ Samsung S7 Edge (τότε που ήταν top) κτλ, αλλά εδώ σορρυ δεν δεν κερδίζεις με τίποτα και έχει 1 EUR η κάθε προσπάθεια. Click για ανάπτυξη... Αχ το ειδα προσφατα στο ΥΤ (νομιζω) κατι παρομοιο και ειχε βαλει ενας ρωσος το χερι ολο στο σωληνα και μάζευε (ήταν με χρήματα) Λεω παει θα χασει κανα χέρι. Αλλα εβγαλε ενα σκασμο λεφτα ο ατιμος. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:30 Ο Scandal έγραψε: #131 10-03-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Προφανώς τα κουτιά θα είναι άδεια Click για ανάπτυξη... Ναι, τα κουτιά είναι άδεια και υποτίθεται πας "πίσω" με το κουτί που θα πιάσεις για να σου δώσουν τη συσκευή. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.810 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:34 Η amarelia έγραψε: #132 10-03-24 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, τα κουτιά είναι άδεια και υποτίθεται πας "πίσω" με το κουτί που θα πιάσεις για να σου δώσουν τη συσκευή. Click για ανάπτυξη... Πίσω περιμένει βανάκι ξέρω γω, 100% legit amber alert Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 00:00 Ο Scandal έγραψε: #133 18-03-24 00:00 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.617 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 21:53 Η Aura έγραψε: #134 18-03-24 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα. Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα ). Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s Click για ανάπτυξη... Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #135 18-03-24 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Click για ανάπτυξη... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.545 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:20 Ο chester20080: #136 06-06-24 00:20 τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Ο Guest 691153: #137 06-06-24 00:31 ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΩΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Η Alessandra Eliza: #138 06-06-24 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:43 Ο Scandal έγραψε: #139 06-06-24 00:43 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Μου ήρθε η παιδική ανάμνηση παύλα αίσθηση που τα έβγαζα από το κόκκινο τριγωνακι και τα ξετυλιγα. Πολυ ωραία ανάμνηση Αλλά όχι, δεν τα μάζευα σε άλμπουμ αλλά τα κολλουσα όπου έβρισκα! Δεν ξέρω για τα παιδιά των 00s μέχρι 20s αλλά τα παιδικά μας κρεβάτια δεκαετία 90 ήταν γεμάτα αυτοκόλλητα και μικρές αφίσες! Για να μην πω για τους τοίχους! Εμας η δασκάλα στο δημοτικό για επιβράβευση μας κόλλαγε στο τετράδιο γυαλιστερά αυτοκολλητάκια και παθαιναμε τη πλάκα μας. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 01:30 Η Unboxholics: #140 06-06-24 01:30 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Αναμνησεις, τα κολλουσα σε μια συρταριερα. Ακομη εκει ειναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Υπάρχουν ακόμη αυτοί οι πινάκες. Click για ανάπτυξη... Και πολλά από αυτά που έχουν αναφερθεί ήδη, το ότι υπάρχουν ακόμα δεν τα κάνει μη ρετρό.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2024 στις 23:04 Ο Scandal έγραψε: #124 17-01-24 23:04 Δεν ξέρω αν το θυμάστε. Έβγαζε με τη σειρά του ο παίκτης ένα τυχαίο δόντι, το οποίο δόντι μπορεί να έκανε τον κροκόδειλο να επιτεθεί! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:14 Ο Scandal έγραψε: #125 10-03-24 14:14 Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα. Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα ). Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.810 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:19 Η amarelia έγραψε: #126 10-03-24 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα Click για ανάπτυξη... Γιατί υπήρχε έστω και ένας που να άρπαξε κουκλάκι; Δεν είχα δεί ποτέ κανέναν! Τζόγος για παιδιά ήταν αυτό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:20 Ο Valder έγραψε: #127 10-03-24 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα. Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα ). Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s Click για ανάπτυξη... Εφιάλτης αυτα τα μηχανήματα, διδακτική ιστορία για ένα παιδί αναφορικά με τη ζωή, σα να σου λεει μην ελπίζεις, θα φτασεις στην πηγη αλλά δε θα πινεις νερό. Μέχρι κι εκεί στημένο ρε φίλε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατί υπήρχε έστω και ένας που να άρπαξε κουκλάκι; Δεν είχα δεί ποτέ κανέναν! Τζόγος για παιδιά ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... Εγω με τον αδερφό μου, ενα κουκλάκι είχαμε πιασει απο τετοιο. Και το θυμαμαι ενα πράσινο ήταν με χρυσαφι αυτάκια. Αλλά θυμαμαι τα νευρα του πατέρα μου με το μηχανημα. Φαντάσου, πιο πολύ θυμαμαι οτι ειχε σπαστεί εκείνος που δεν επιανε η δαγκανα τίποτα επι πολλές φορές, παρά εμείς. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:26 Ο Scandal έγραψε: #128 10-03-24 14:26 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατί υπήρχε έστω και ένας που να άρπαξε κουκλάκι; Δεν είχα δεί ποτέ κανέναν! Τζόγος για παιδιά ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εφιάλτης αυτα τα μηχανήματα, διδακτική ιστορία για ένα παιδί αναφορικά με τη ζωή, σα να σου λεει μην ελπίζεις, θα φτασεις στην πηγη αλλά δε θα πινεις νερό. Μέχρι κι εκεί στημένο ρε φίλε. Click για ανάπτυξη... Ναι η δαγκάνα είναι σχεδιασμένη να μην έχει δύναμη και έχει μόνο 3 "δάχτυλα", αλλά προσωπικά έχω πιάσει πολλές φορές και κουκλάκια στα village / allu fun park και πράγματα γενικά (πχ ρολόγια που στέκονται με το λουράκι προς τα πάνω! ). Σίγουρα τζόγος, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Στα village τώρα έχουν βάλει κάτι άλλα που πρέπει να περάσεις ένα στήλο μέσα σε μια τρύπα και σπρώχνει ό,τι είναι από πίσω της να πέσει. Εκεί έχουν κινητά του στυλ Samsung S7 Edge (τότε που ήταν top) κτλ, αλλά εδώ σορρυ δεν κερδίζεις με τίποτα και έχει 1 EUR η κάθε προσπάθεια. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.810 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:26 Η amarelia έγραψε: #129 10-03-24 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αλλά θυμαμαι τα νευρα του πατέρα μου με το μηχανημα. Φαντάσου, πιο πολύ θυμαμαι οτι ειχε σπαστεί εκείνος που δεν επιανε η δαγκανα τίποτα επι πολλές φορές, παρά εμείς. Click για ανάπτυξη... Πλέον έχει κάτι τέτοια μηχανήματα που έχουν μέσα iphones και άλλα, ψιλοκατάντια. Είμαι πεπεισμένη πως δεν έχει πιάσει ποτέ κανείς. Προφανώς τα κουτιά θα είναι άδεια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Click για ανάπτυξη... αχ μύρισε Ελλάδα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:28 Ο Valder έγραψε: #130 10-03-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Click για ανάπτυξη... Τι λες τωρα ρε, κρετίνος! Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στα village τώρα έχουν βάλει κάτι άλλα που πρέπει να περάσεις ένα στήλο μέσα σε μια τρύπα και σπρώχνει ό,τι είναι από πίσω της να πέσει. Εκεί έχουν κινητά του στυλ Samsung S7 Edge (τότε που ήταν top) κτλ, αλλά εδώ σορρυ δεν δεν κερδίζεις με τίποτα και έχει 1 EUR η κάθε προσπάθεια. Click για ανάπτυξη... Αχ το ειδα προσφατα στο ΥΤ (νομιζω) κατι παρομοιο και ειχε βαλει ενας ρωσος το χερι ολο στο σωληνα και μάζευε (ήταν με χρήματα) Λεω παει θα χασει κανα χέρι. Αλλα εβγαλε ενα σκασμο λεφτα ο ατιμος. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:30 Ο Scandal έγραψε: #131 10-03-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Προφανώς τα κουτιά θα είναι άδεια Click για ανάπτυξη... Ναι, τα κουτιά είναι άδεια και υποτίθεται πας "πίσω" με το κουτί που θα πιάσεις για να σου δώσουν τη συσκευή. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.810 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:34 Η amarelia έγραψε: #132 10-03-24 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, τα κουτιά είναι άδεια και υποτίθεται πας "πίσω" με το κουτί που θα πιάσεις για να σου δώσουν τη συσκευή. Click για ανάπτυξη... Πίσω περιμένει βανάκι ξέρω γω, 100% legit amber alert Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 00:00 Ο Scandal έγραψε: #133 18-03-24 00:00 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.617 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 21:53 Η Aura έγραψε: #134 18-03-24 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα. Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα ). Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s Click για ανάπτυξη... Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #135 18-03-24 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Click για ανάπτυξη... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.545 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:20 Ο chester20080: #136 06-06-24 00:20 τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Ο Guest 691153: #137 06-06-24 00:31 ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΩΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Η Alessandra Eliza: #138 06-06-24 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:43 Ο Scandal έγραψε: #139 06-06-24 00:43 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Μου ήρθε η παιδική ανάμνηση παύλα αίσθηση που τα έβγαζα από το κόκκινο τριγωνακι και τα ξετυλιγα. Πολυ ωραία ανάμνηση Αλλά όχι, δεν τα μάζευα σε άλμπουμ αλλά τα κολλουσα όπου έβρισκα! Δεν ξέρω για τα παιδιά των 00s μέχρι 20s αλλά τα παιδικά μας κρεβάτια δεκαετία 90 ήταν γεμάτα αυτοκόλλητα και μικρές αφίσες! Για να μην πω για τους τοίχους! Εμας η δασκάλα στο δημοτικό για επιβράβευση μας κόλλαγε στο τετράδιο γυαλιστερά αυτοκολλητάκια και παθαιναμε τη πλάκα μας. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 01:30 Η Unboxholics: #140 06-06-24 01:30 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Αναμνησεις, τα κολλουσα σε μια συρταριερα. Ακομη εκει ειναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω αν το θυμάστε. Έβγαζε με τη σειρά του ο παίκτης ένα τυχαίο δόντι, το οποίο δόντι μπορεί να έκανε τον κροκόδειλο να επιτεθεί!
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:14 Ο Scandal έγραψε: #125 10-03-24 14:14 Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα. Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα ). Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.810 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:19 Η amarelia έγραψε: #126 10-03-24 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα Click για ανάπτυξη... Γιατί υπήρχε έστω και ένας που να άρπαξε κουκλάκι; Δεν είχα δεί ποτέ κανέναν! Τζόγος για παιδιά ήταν αυτό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:20 Ο Valder έγραψε: #127 10-03-24 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα. Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα ). Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s Click για ανάπτυξη... Εφιάλτης αυτα τα μηχανήματα, διδακτική ιστορία για ένα παιδί αναφορικά με τη ζωή, σα να σου λεει μην ελπίζεις, θα φτασεις στην πηγη αλλά δε θα πινεις νερό. Μέχρι κι εκεί στημένο ρε φίλε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατί υπήρχε έστω και ένας που να άρπαξε κουκλάκι; Δεν είχα δεί ποτέ κανέναν! Τζόγος για παιδιά ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... Εγω με τον αδερφό μου, ενα κουκλάκι είχαμε πιασει απο τετοιο. Και το θυμαμαι ενα πράσινο ήταν με χρυσαφι αυτάκια. Αλλά θυμαμαι τα νευρα του πατέρα μου με το μηχανημα. Φαντάσου, πιο πολύ θυμαμαι οτι ειχε σπαστεί εκείνος που δεν επιανε η δαγκανα τίποτα επι πολλές φορές, παρά εμείς. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:26 Ο Scandal έγραψε: #128 10-03-24 14:26 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατί υπήρχε έστω και ένας που να άρπαξε κουκλάκι; Δεν είχα δεί ποτέ κανέναν! Τζόγος για παιδιά ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εφιάλτης αυτα τα μηχανήματα, διδακτική ιστορία για ένα παιδί αναφορικά με τη ζωή, σα να σου λεει μην ελπίζεις, θα φτασεις στην πηγη αλλά δε θα πινεις νερό. Μέχρι κι εκεί στημένο ρε φίλε. Click για ανάπτυξη... Ναι η δαγκάνα είναι σχεδιασμένη να μην έχει δύναμη και έχει μόνο 3 "δάχτυλα", αλλά προσωπικά έχω πιάσει πολλές φορές και κουκλάκια στα village / allu fun park και πράγματα γενικά (πχ ρολόγια που στέκονται με το λουράκι προς τα πάνω! ). Σίγουρα τζόγος, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Στα village τώρα έχουν βάλει κάτι άλλα που πρέπει να περάσεις ένα στήλο μέσα σε μια τρύπα και σπρώχνει ό,τι είναι από πίσω της να πέσει. Εκεί έχουν κινητά του στυλ Samsung S7 Edge (τότε που ήταν top) κτλ, αλλά εδώ σορρυ δεν κερδίζεις με τίποτα και έχει 1 EUR η κάθε προσπάθεια. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.810 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:26 Η amarelia έγραψε: #129 10-03-24 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αλλά θυμαμαι τα νευρα του πατέρα μου με το μηχανημα. Φαντάσου, πιο πολύ θυμαμαι οτι ειχε σπαστεί εκείνος που δεν επιανε η δαγκανα τίποτα επι πολλές φορές, παρά εμείς. Click για ανάπτυξη... Πλέον έχει κάτι τέτοια μηχανήματα που έχουν μέσα iphones και άλλα, ψιλοκατάντια. Είμαι πεπεισμένη πως δεν έχει πιάσει ποτέ κανείς. Προφανώς τα κουτιά θα είναι άδεια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Click για ανάπτυξη... αχ μύρισε Ελλάδα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:28 Ο Valder έγραψε: #130 10-03-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Click για ανάπτυξη... Τι λες τωρα ρε, κρετίνος! Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στα village τώρα έχουν βάλει κάτι άλλα που πρέπει να περάσεις ένα στήλο μέσα σε μια τρύπα και σπρώχνει ό,τι είναι από πίσω της να πέσει. Εκεί έχουν κινητά του στυλ Samsung S7 Edge (τότε που ήταν top) κτλ, αλλά εδώ σορρυ δεν δεν κερδίζεις με τίποτα και έχει 1 EUR η κάθε προσπάθεια. Click για ανάπτυξη... Αχ το ειδα προσφατα στο ΥΤ (νομιζω) κατι παρομοιο και ειχε βαλει ενας ρωσος το χερι ολο στο σωληνα και μάζευε (ήταν με χρήματα) Λεω παει θα χασει κανα χέρι. Αλλα εβγαλε ενα σκασμο λεφτα ο ατιμος. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:30 Ο Scandal έγραψε: #131 10-03-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Προφανώς τα κουτιά θα είναι άδεια Click για ανάπτυξη... Ναι, τα κουτιά είναι άδεια και υποτίθεται πας "πίσω" με το κουτί που θα πιάσεις για να σου δώσουν τη συσκευή. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.810 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:34 Η amarelia έγραψε: #132 10-03-24 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, τα κουτιά είναι άδεια και υποτίθεται πας "πίσω" με το κουτί που θα πιάσεις για να σου δώσουν τη συσκευή. Click για ανάπτυξη... Πίσω περιμένει βανάκι ξέρω γω, 100% legit amber alert Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 00:00 Ο Scandal έγραψε: #133 18-03-24 00:00 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.617 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 21:53 Η Aura έγραψε: #134 18-03-24 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα. Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα ). Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s Click για ανάπτυξη... Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #135 18-03-24 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Click για ανάπτυξη... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.545 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:20 Ο chester20080: #136 06-06-24 00:20 τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Ο Guest 691153: #137 06-06-24 00:31 ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΩΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Η Alessandra Eliza: #138 06-06-24 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:43 Ο Scandal έγραψε: #139 06-06-24 00:43 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Μου ήρθε η παιδική ανάμνηση παύλα αίσθηση που τα έβγαζα από το κόκκινο τριγωνακι και τα ξετυλιγα. Πολυ ωραία ανάμνηση Αλλά όχι, δεν τα μάζευα σε άλμπουμ αλλά τα κολλουσα όπου έβρισκα! Δεν ξέρω για τα παιδιά των 00s μέχρι 20s αλλά τα παιδικά μας κρεβάτια δεκαετία 90 ήταν γεμάτα αυτοκόλλητα και μικρές αφίσες! Για να μην πω για τους τοίχους! Εμας η δασκάλα στο δημοτικό για επιβράβευση μας κόλλαγε στο τετράδιο γυαλιστερά αυτοκολλητάκια και παθαιναμε τη πλάκα μας. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 01:30 Η Unboxholics: #140 06-06-24 01:30 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Αναμνησεις, τα κολλουσα σε μια συρταριερα. Ακομη εκει ειναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα. Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα ). Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.810 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:19 Η amarelia έγραψε: #126 10-03-24 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα Click για ανάπτυξη... Γιατί υπήρχε έστω και ένας που να άρπαξε κουκλάκι; Δεν είχα δεί ποτέ κανέναν! Τζόγος για παιδιά ήταν αυτό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:20 Ο Valder έγραψε: #127 10-03-24 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα. Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα ). Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s Click για ανάπτυξη... Εφιάλτης αυτα τα μηχανήματα, διδακτική ιστορία για ένα παιδί αναφορικά με τη ζωή, σα να σου λεει μην ελπίζεις, θα φτασεις στην πηγη αλλά δε θα πινεις νερό. Μέχρι κι εκεί στημένο ρε φίλε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατί υπήρχε έστω και ένας που να άρπαξε κουκλάκι; Δεν είχα δεί ποτέ κανέναν! Τζόγος για παιδιά ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... Εγω με τον αδερφό μου, ενα κουκλάκι είχαμε πιασει απο τετοιο. Και το θυμαμαι ενα πράσινο ήταν με χρυσαφι αυτάκια. Αλλά θυμαμαι τα νευρα του πατέρα μου με το μηχανημα. Φαντάσου, πιο πολύ θυμαμαι οτι ειχε σπαστεί εκείνος που δεν επιανε η δαγκανα τίποτα επι πολλές φορές, παρά εμείς. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:26 Ο Scandal έγραψε: #128 10-03-24 14:26 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατί υπήρχε έστω και ένας που να άρπαξε κουκλάκι; Δεν είχα δεί ποτέ κανέναν! Τζόγος για παιδιά ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εφιάλτης αυτα τα μηχανήματα, διδακτική ιστορία για ένα παιδί αναφορικά με τη ζωή, σα να σου λεει μην ελπίζεις, θα φτασεις στην πηγη αλλά δε θα πινεις νερό. Μέχρι κι εκεί στημένο ρε φίλε. Click για ανάπτυξη... Ναι η δαγκάνα είναι σχεδιασμένη να μην έχει δύναμη και έχει μόνο 3 "δάχτυλα", αλλά προσωπικά έχω πιάσει πολλές φορές και κουκλάκια στα village / allu fun park και πράγματα γενικά (πχ ρολόγια που στέκονται με το λουράκι προς τα πάνω! ). Σίγουρα τζόγος, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Στα village τώρα έχουν βάλει κάτι άλλα που πρέπει να περάσεις ένα στήλο μέσα σε μια τρύπα και σπρώχνει ό,τι είναι από πίσω της να πέσει. Εκεί έχουν κινητά του στυλ Samsung S7 Edge (τότε που ήταν top) κτλ, αλλά εδώ σορρυ δεν κερδίζεις με τίποτα και έχει 1 EUR η κάθε προσπάθεια. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.810 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:26 Η amarelia έγραψε: #129 10-03-24 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αλλά θυμαμαι τα νευρα του πατέρα μου με το μηχανημα. Φαντάσου, πιο πολύ θυμαμαι οτι ειχε σπαστεί εκείνος που δεν επιανε η δαγκανα τίποτα επι πολλές φορές, παρά εμείς. Click για ανάπτυξη... Πλέον έχει κάτι τέτοια μηχανήματα που έχουν μέσα iphones και άλλα, ψιλοκατάντια. Είμαι πεπεισμένη πως δεν έχει πιάσει ποτέ κανείς. Προφανώς τα κουτιά θα είναι άδεια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Click για ανάπτυξη... αχ μύρισε Ελλάδα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:28 Ο Valder έγραψε: #130 10-03-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Click για ανάπτυξη... Τι λες τωρα ρε, κρετίνος! Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στα village τώρα έχουν βάλει κάτι άλλα που πρέπει να περάσεις ένα στήλο μέσα σε μια τρύπα και σπρώχνει ό,τι είναι από πίσω της να πέσει. Εκεί έχουν κινητά του στυλ Samsung S7 Edge (τότε που ήταν top) κτλ, αλλά εδώ σορρυ δεν δεν κερδίζεις με τίποτα και έχει 1 EUR η κάθε προσπάθεια. Click για ανάπτυξη... Αχ το ειδα προσφατα στο ΥΤ (νομιζω) κατι παρομοιο και ειχε βαλει ενας ρωσος το χερι ολο στο σωληνα και μάζευε (ήταν με χρήματα) Λεω παει θα χασει κανα χέρι. Αλλα εβγαλε ενα σκασμο λεφτα ο ατιμος. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:30 Ο Scandal έγραψε: #131 10-03-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Προφανώς τα κουτιά θα είναι άδεια Click για ανάπτυξη... Ναι, τα κουτιά είναι άδεια και υποτίθεται πας "πίσω" με το κουτί που θα πιάσεις για να σου δώσουν τη συσκευή. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.810 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:34 Η amarelia έγραψε: #132 10-03-24 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, τα κουτιά είναι άδεια και υποτίθεται πας "πίσω" με το κουτί που θα πιάσεις για να σου δώσουν τη συσκευή. Click για ανάπτυξη... Πίσω περιμένει βανάκι ξέρω γω, 100% legit amber alert Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 00:00 Ο Scandal έγραψε: #133 18-03-24 00:00 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.617 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 21:53 Η Aura έγραψε: #134 18-03-24 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα. Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα ). Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s Click για ανάπτυξη... Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #135 18-03-24 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Click για ανάπτυξη... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.545 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:20 Ο chester20080: #136 06-06-24 00:20 τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Ο Guest 691153: #137 06-06-24 00:31 ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΩΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Η Alessandra Eliza: #138 06-06-24 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:43 Ο Scandal έγραψε: #139 06-06-24 00:43 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Μου ήρθε η παιδική ανάμνηση παύλα αίσθηση που τα έβγαζα από το κόκκινο τριγωνακι και τα ξετυλιγα. Πολυ ωραία ανάμνηση Αλλά όχι, δεν τα μάζευα σε άλμπουμ αλλά τα κολλουσα όπου έβρισκα! Δεν ξέρω για τα παιδιά των 00s μέχρι 20s αλλά τα παιδικά μας κρεβάτια δεκαετία 90 ήταν γεμάτα αυτοκόλλητα και μικρές αφίσες! Για να μην πω για τους τοίχους! Εμας η δασκάλα στο δημοτικό για επιβράβευση μας κόλλαγε στο τετράδιο γυαλιστερά αυτοκολλητάκια και παθαιναμε τη πλάκα μας. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 01:30 Η Unboxholics: #140 06-06-24 01:30 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Αναμνησεις, τα κολλουσα σε μια συρταριερα. Ακομη εκει ειναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα Click για ανάπτυξη... Γιατί υπήρχε έστω και ένας που να άρπαξε κουκλάκι; Δεν είχα δεί ποτέ κανέναν! Τζόγος για παιδιά ήταν αυτό
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:20 Ο Valder έγραψε: #127 10-03-24 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα. Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα ). Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s Click για ανάπτυξη... Εφιάλτης αυτα τα μηχανήματα, διδακτική ιστορία για ένα παιδί αναφορικά με τη ζωή, σα να σου λεει μην ελπίζεις, θα φτασεις στην πηγη αλλά δε θα πινεις νερό. Μέχρι κι εκεί στημένο ρε φίλε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατί υπήρχε έστω και ένας που να άρπαξε κουκλάκι; Δεν είχα δεί ποτέ κανέναν! Τζόγος για παιδιά ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... Εγω με τον αδερφό μου, ενα κουκλάκι είχαμε πιασει απο τετοιο. Και το θυμαμαι ενα πράσινο ήταν με χρυσαφι αυτάκια. Αλλά θυμαμαι τα νευρα του πατέρα μου με το μηχανημα. Φαντάσου, πιο πολύ θυμαμαι οτι ειχε σπαστεί εκείνος που δεν επιανε η δαγκανα τίποτα επι πολλές φορές, παρά εμείς. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:26 Ο Scandal έγραψε: #128 10-03-24 14:26 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατί υπήρχε έστω και ένας που να άρπαξε κουκλάκι; Δεν είχα δεί ποτέ κανέναν! Τζόγος για παιδιά ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εφιάλτης αυτα τα μηχανήματα, διδακτική ιστορία για ένα παιδί αναφορικά με τη ζωή, σα να σου λεει μην ελπίζεις, θα φτασεις στην πηγη αλλά δε θα πινεις νερό. Μέχρι κι εκεί στημένο ρε φίλε. Click για ανάπτυξη... Ναι η δαγκάνα είναι σχεδιασμένη να μην έχει δύναμη και έχει μόνο 3 "δάχτυλα", αλλά προσωπικά έχω πιάσει πολλές φορές και κουκλάκια στα village / allu fun park και πράγματα γενικά (πχ ρολόγια που στέκονται με το λουράκι προς τα πάνω! ). Σίγουρα τζόγος, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Στα village τώρα έχουν βάλει κάτι άλλα που πρέπει να περάσεις ένα στήλο μέσα σε μια τρύπα και σπρώχνει ό,τι είναι από πίσω της να πέσει. Εκεί έχουν κινητά του στυλ Samsung S7 Edge (τότε που ήταν top) κτλ, αλλά εδώ σορρυ δεν κερδίζεις με τίποτα και έχει 1 EUR η κάθε προσπάθεια. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.810 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:26 Η amarelia έγραψε: #129 10-03-24 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αλλά θυμαμαι τα νευρα του πατέρα μου με το μηχανημα. Φαντάσου, πιο πολύ θυμαμαι οτι ειχε σπαστεί εκείνος που δεν επιανε η δαγκανα τίποτα επι πολλές φορές, παρά εμείς. Click για ανάπτυξη... Πλέον έχει κάτι τέτοια μηχανήματα που έχουν μέσα iphones και άλλα, ψιλοκατάντια. Είμαι πεπεισμένη πως δεν έχει πιάσει ποτέ κανείς. Προφανώς τα κουτιά θα είναι άδεια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Click για ανάπτυξη... αχ μύρισε Ελλάδα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:28 Ο Valder έγραψε: #130 10-03-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Click για ανάπτυξη... Τι λες τωρα ρε, κρετίνος! Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στα village τώρα έχουν βάλει κάτι άλλα που πρέπει να περάσεις ένα στήλο μέσα σε μια τρύπα και σπρώχνει ό,τι είναι από πίσω της να πέσει. Εκεί έχουν κινητά του στυλ Samsung S7 Edge (τότε που ήταν top) κτλ, αλλά εδώ σορρυ δεν δεν κερδίζεις με τίποτα και έχει 1 EUR η κάθε προσπάθεια. Click για ανάπτυξη... Αχ το ειδα προσφατα στο ΥΤ (νομιζω) κατι παρομοιο και ειχε βαλει ενας ρωσος το χερι ολο στο σωληνα και μάζευε (ήταν με χρήματα) Λεω παει θα χασει κανα χέρι. Αλλα εβγαλε ενα σκασμο λεφτα ο ατιμος. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:30 Ο Scandal έγραψε: #131 10-03-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Προφανώς τα κουτιά θα είναι άδεια Click για ανάπτυξη... Ναι, τα κουτιά είναι άδεια και υποτίθεται πας "πίσω" με το κουτί που θα πιάσεις για να σου δώσουν τη συσκευή. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.810 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:34 Η amarelia έγραψε: #132 10-03-24 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, τα κουτιά είναι άδεια και υποτίθεται πας "πίσω" με το κουτί που θα πιάσεις για να σου δώσουν τη συσκευή. Click για ανάπτυξη... Πίσω περιμένει βανάκι ξέρω γω, 100% legit amber alert Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 00:00 Ο Scandal έγραψε: #133 18-03-24 00:00 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.617 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 21:53 Η Aura έγραψε: #134 18-03-24 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα. Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα ). Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s Click για ανάπτυξη... Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #135 18-03-24 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Click για ανάπτυξη... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.545 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:20 Ο chester20080: #136 06-06-24 00:20 τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Ο Guest 691153: #137 06-06-24 00:31 ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΩΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Η Alessandra Eliza: #138 06-06-24 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:43 Ο Scandal έγραψε: #139 06-06-24 00:43 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Μου ήρθε η παιδική ανάμνηση παύλα αίσθηση που τα έβγαζα από το κόκκινο τριγωνακι και τα ξετυλιγα. Πολυ ωραία ανάμνηση Αλλά όχι, δεν τα μάζευα σε άλμπουμ αλλά τα κολλουσα όπου έβρισκα! Δεν ξέρω για τα παιδιά των 00s μέχρι 20s αλλά τα παιδικά μας κρεβάτια δεκαετία 90 ήταν γεμάτα αυτοκόλλητα και μικρές αφίσες! Για να μην πω για τους τοίχους! Εμας η δασκάλα στο δημοτικό για επιβράβευση μας κόλλαγε στο τετράδιο γυαλιστερά αυτοκολλητάκια και παθαιναμε τη πλάκα μας. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 01:30 Η Unboxholics: #140 06-06-24 01:30 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Αναμνησεις, τα κολλουσα σε μια συρταριερα. Ακομη εκει ειναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα. Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα ). Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s Click για ανάπτυξη... Εφιάλτης αυτα τα μηχανήματα, διδακτική ιστορία για ένα παιδί αναφορικά με τη ζωή, σα να σου λεει μην ελπίζεις, θα φτασεις στην πηγη αλλά δε θα πινεις νερό. Μέχρι κι εκεί στημένο ρε φίλε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατί υπήρχε έστω και ένας που να άρπαξε κουκλάκι; Δεν είχα δεί ποτέ κανέναν! Τζόγος για παιδιά ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... Εγω με τον αδερφό μου, ενα κουκλάκι είχαμε πιασει απο τετοιο. Και το θυμαμαι ενα πράσινο ήταν με χρυσαφι αυτάκια. Αλλά θυμαμαι τα νευρα του πατέρα μου με το μηχανημα. Φαντάσου, πιο πολύ θυμαμαι οτι ειχε σπαστεί εκείνος που δεν επιανε η δαγκανα τίποτα επι πολλές φορές, παρά εμείς.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:26 Ο Scandal έγραψε: #128 10-03-24 14:26 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατί υπήρχε έστω και ένας που να άρπαξε κουκλάκι; Δεν είχα δεί ποτέ κανέναν! Τζόγος για παιδιά ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εφιάλτης αυτα τα μηχανήματα, διδακτική ιστορία για ένα παιδί αναφορικά με τη ζωή, σα να σου λεει μην ελπίζεις, θα φτασεις στην πηγη αλλά δε θα πινεις νερό. Μέχρι κι εκεί στημένο ρε φίλε. Click για ανάπτυξη... Ναι η δαγκάνα είναι σχεδιασμένη να μην έχει δύναμη και έχει μόνο 3 "δάχτυλα", αλλά προσωπικά έχω πιάσει πολλές φορές και κουκλάκια στα village / allu fun park και πράγματα γενικά (πχ ρολόγια που στέκονται με το λουράκι προς τα πάνω! ). Σίγουρα τζόγος, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Στα village τώρα έχουν βάλει κάτι άλλα που πρέπει να περάσεις ένα στήλο μέσα σε μια τρύπα και σπρώχνει ό,τι είναι από πίσω της να πέσει. Εκεί έχουν κινητά του στυλ Samsung S7 Edge (τότε που ήταν top) κτλ, αλλά εδώ σορρυ δεν κερδίζεις με τίποτα και έχει 1 EUR η κάθε προσπάθεια. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.810 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:26 Η amarelia έγραψε: #129 10-03-24 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αλλά θυμαμαι τα νευρα του πατέρα μου με το μηχανημα. Φαντάσου, πιο πολύ θυμαμαι οτι ειχε σπαστεί εκείνος που δεν επιανε η δαγκανα τίποτα επι πολλές φορές, παρά εμείς. Click για ανάπτυξη... Πλέον έχει κάτι τέτοια μηχανήματα που έχουν μέσα iphones και άλλα, ψιλοκατάντια. Είμαι πεπεισμένη πως δεν έχει πιάσει ποτέ κανείς. Προφανώς τα κουτιά θα είναι άδεια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Click για ανάπτυξη... αχ μύρισε Ελλάδα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:28 Ο Valder έγραψε: #130 10-03-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Click για ανάπτυξη... Τι λες τωρα ρε, κρετίνος! Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στα village τώρα έχουν βάλει κάτι άλλα που πρέπει να περάσεις ένα στήλο μέσα σε μια τρύπα και σπρώχνει ό,τι είναι από πίσω της να πέσει. Εκεί έχουν κινητά του στυλ Samsung S7 Edge (τότε που ήταν top) κτλ, αλλά εδώ σορρυ δεν δεν κερδίζεις με τίποτα και έχει 1 EUR η κάθε προσπάθεια. Click για ανάπτυξη... Αχ το ειδα προσφατα στο ΥΤ (νομιζω) κατι παρομοιο και ειχε βαλει ενας ρωσος το χερι ολο στο σωληνα και μάζευε (ήταν με χρήματα) Λεω παει θα χασει κανα χέρι. Αλλα εβγαλε ενα σκασμο λεφτα ο ατιμος. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:30 Ο Scandal έγραψε: #131 10-03-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Προφανώς τα κουτιά θα είναι άδεια Click για ανάπτυξη... Ναι, τα κουτιά είναι άδεια και υποτίθεται πας "πίσω" με το κουτί που θα πιάσεις για να σου δώσουν τη συσκευή. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.810 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:34 Η amarelia έγραψε: #132 10-03-24 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, τα κουτιά είναι άδεια και υποτίθεται πας "πίσω" με το κουτί που θα πιάσεις για να σου δώσουν τη συσκευή. Click για ανάπτυξη... Πίσω περιμένει βανάκι ξέρω γω, 100% legit amber alert Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 00:00 Ο Scandal έγραψε: #133 18-03-24 00:00 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.617 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 21:53 Η Aura έγραψε: #134 18-03-24 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα. Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα ). Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s Click για ανάπτυξη... Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #135 18-03-24 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Click για ανάπτυξη... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.545 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:20 Ο chester20080: #136 06-06-24 00:20 τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Ο Guest 691153: #137 06-06-24 00:31 ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΩΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Η Alessandra Eliza: #138 06-06-24 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:43 Ο Scandal έγραψε: #139 06-06-24 00:43 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Μου ήρθε η παιδική ανάμνηση παύλα αίσθηση που τα έβγαζα από το κόκκινο τριγωνακι και τα ξετυλιγα. Πολυ ωραία ανάμνηση Αλλά όχι, δεν τα μάζευα σε άλμπουμ αλλά τα κολλουσα όπου έβρισκα! Δεν ξέρω για τα παιδιά των 00s μέχρι 20s αλλά τα παιδικά μας κρεβάτια δεκαετία 90 ήταν γεμάτα αυτοκόλλητα και μικρές αφίσες! Για να μην πω για τους τοίχους! Εμας η δασκάλα στο δημοτικό για επιβράβευση μας κόλλαγε στο τετράδιο γυαλιστερά αυτοκολλητάκια και παθαιναμε τη πλάκα μας. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 01:30 Η Unboxholics: #140 06-06-24 01:30 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Αναμνησεις, τα κολλουσα σε μια συρταριερα. Ακομη εκει ειναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατί υπήρχε έστω και ένας που να άρπαξε κουκλάκι; Δεν είχα δεί ποτέ κανέναν! Τζόγος για παιδιά ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εφιάλτης αυτα τα μηχανήματα, διδακτική ιστορία για ένα παιδί αναφορικά με τη ζωή, σα να σου λεει μην ελπίζεις, θα φτασεις στην πηγη αλλά δε θα πινεις νερό. Μέχρι κι εκεί στημένο ρε φίλε. Click για ανάπτυξη... Ναι η δαγκάνα είναι σχεδιασμένη να μην έχει δύναμη και έχει μόνο 3 "δάχτυλα", αλλά προσωπικά έχω πιάσει πολλές φορές και κουκλάκια στα village / allu fun park και πράγματα γενικά (πχ ρολόγια που στέκονται με το λουράκι προς τα πάνω! ). Σίγουρα τζόγος, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Στα village τώρα έχουν βάλει κάτι άλλα που πρέπει να περάσεις ένα στήλο μέσα σε μια τρύπα και σπρώχνει ό,τι είναι από πίσω της να πέσει. Εκεί έχουν κινητά του στυλ Samsung S7 Edge (τότε που ήταν top) κτλ, αλλά εδώ σορρυ δεν κερδίζεις με τίποτα και έχει 1 EUR η κάθε προσπάθεια.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.810 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:26 Η amarelia έγραψε: #129 10-03-24 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αλλά θυμαμαι τα νευρα του πατέρα μου με το μηχανημα. Φαντάσου, πιο πολύ θυμαμαι οτι ειχε σπαστεί εκείνος που δεν επιανε η δαγκανα τίποτα επι πολλές φορές, παρά εμείς. Click για ανάπτυξη... Πλέον έχει κάτι τέτοια μηχανήματα που έχουν μέσα iphones και άλλα, ψιλοκατάντια. Είμαι πεπεισμένη πως δεν έχει πιάσει ποτέ κανείς. Προφανώς τα κουτιά θα είναι άδεια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Click για ανάπτυξη... αχ μύρισε Ελλάδα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:28 Ο Valder έγραψε: #130 10-03-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Click για ανάπτυξη... Τι λες τωρα ρε, κρετίνος! Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στα village τώρα έχουν βάλει κάτι άλλα που πρέπει να περάσεις ένα στήλο μέσα σε μια τρύπα και σπρώχνει ό,τι είναι από πίσω της να πέσει. Εκεί έχουν κινητά του στυλ Samsung S7 Edge (τότε που ήταν top) κτλ, αλλά εδώ σορρυ δεν δεν κερδίζεις με τίποτα και έχει 1 EUR η κάθε προσπάθεια. Click για ανάπτυξη... Αχ το ειδα προσφατα στο ΥΤ (νομιζω) κατι παρομοιο και ειχε βαλει ενας ρωσος το χερι ολο στο σωληνα και μάζευε (ήταν με χρήματα) Λεω παει θα χασει κανα χέρι. Αλλα εβγαλε ενα σκασμο λεφτα ο ατιμος. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:30 Ο Scandal έγραψε: #131 10-03-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Προφανώς τα κουτιά θα είναι άδεια Click για ανάπτυξη... Ναι, τα κουτιά είναι άδεια και υποτίθεται πας "πίσω" με το κουτί που θα πιάσεις για να σου δώσουν τη συσκευή. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.810 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:34 Η amarelia έγραψε: #132 10-03-24 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, τα κουτιά είναι άδεια και υποτίθεται πας "πίσω" με το κουτί που θα πιάσεις για να σου δώσουν τη συσκευή. Click για ανάπτυξη... Πίσω περιμένει βανάκι ξέρω γω, 100% legit amber alert Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 00:00 Ο Scandal έγραψε: #133 18-03-24 00:00 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.617 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 21:53 Η Aura έγραψε: #134 18-03-24 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα. Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα ). Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s Click για ανάπτυξη... Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #135 18-03-24 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Click για ανάπτυξη... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.545 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:20 Ο chester20080: #136 06-06-24 00:20 τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Ο Guest 691153: #137 06-06-24 00:31 ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΩΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Η Alessandra Eliza: #138 06-06-24 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:43 Ο Scandal έγραψε: #139 06-06-24 00:43 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Μου ήρθε η παιδική ανάμνηση παύλα αίσθηση που τα έβγαζα από το κόκκινο τριγωνακι και τα ξετυλιγα. Πολυ ωραία ανάμνηση Αλλά όχι, δεν τα μάζευα σε άλμπουμ αλλά τα κολλουσα όπου έβρισκα! Δεν ξέρω για τα παιδιά των 00s μέχρι 20s αλλά τα παιδικά μας κρεβάτια δεκαετία 90 ήταν γεμάτα αυτοκόλλητα και μικρές αφίσες! Για να μην πω για τους τοίχους! Εμας η δασκάλα στο δημοτικό για επιβράβευση μας κόλλαγε στο τετράδιο γυαλιστερά αυτοκολλητάκια και παθαιναμε τη πλάκα μας. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 01:30 Η Unboxholics: #140 06-06-24 01:30 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Αναμνησεις, τα κολλουσα σε μια συρταριερα. Ακομη εκει ειναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αλλά θυμαμαι τα νευρα του πατέρα μου με το μηχανημα. Φαντάσου, πιο πολύ θυμαμαι οτι ειχε σπαστεί εκείνος που δεν επιανε η δαγκανα τίποτα επι πολλές φορές, παρά εμείς. Click για ανάπτυξη... Πλέον έχει κάτι τέτοια μηχανήματα που έχουν μέσα iphones και άλλα, ψιλοκατάντια. Είμαι πεπεισμένη πως δεν έχει πιάσει ποτέ κανείς. Προφανώς τα κουτιά θα είναι άδεια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Click για ανάπτυξη... αχ μύρισε Ελλάδα
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:28 Ο Valder έγραψε: #130 10-03-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Click για ανάπτυξη... Τι λες τωρα ρε, κρετίνος! Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στα village τώρα έχουν βάλει κάτι άλλα που πρέπει να περάσεις ένα στήλο μέσα σε μια τρύπα και σπρώχνει ό,τι είναι από πίσω της να πέσει. Εκεί έχουν κινητά του στυλ Samsung S7 Edge (τότε που ήταν top) κτλ, αλλά εδώ σορρυ δεν δεν κερδίζεις με τίποτα και έχει 1 EUR η κάθε προσπάθεια. Click για ανάπτυξη... Αχ το ειδα προσφατα στο ΥΤ (νομιζω) κατι παρομοιο και ειχε βαλει ενας ρωσος το χερι ολο στο σωληνα και μάζευε (ήταν με χρήματα) Λεω παει θα χασει κανα χέρι. Αλλα εβγαλε ενα σκασμο λεφτα ο ατιμος. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:30 Ο Scandal έγραψε: #131 10-03-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Προφανώς τα κουτιά θα είναι άδεια Click για ανάπτυξη... Ναι, τα κουτιά είναι άδεια και υποτίθεται πας "πίσω" με το κουτί που θα πιάσεις για να σου δώσουν τη συσκευή. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.810 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:34 Η amarelia έγραψε: #132 10-03-24 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, τα κουτιά είναι άδεια και υποτίθεται πας "πίσω" με το κουτί που θα πιάσεις για να σου δώσουν τη συσκευή. Click για ανάπτυξη... Πίσω περιμένει βανάκι ξέρω γω, 100% legit amber alert Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 00:00 Ο Scandal έγραψε: #133 18-03-24 00:00 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.617 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 21:53 Η Aura έγραψε: #134 18-03-24 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα. Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα ). Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s Click για ανάπτυξη... Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #135 18-03-24 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Click για ανάπτυξη... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.545 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:20 Ο chester20080: #136 06-06-24 00:20 τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Ο Guest 691153: #137 06-06-24 00:31 ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΩΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Η Alessandra Eliza: #138 06-06-24 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:43 Ο Scandal έγραψε: #139 06-06-24 00:43 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Μου ήρθε η παιδική ανάμνηση παύλα αίσθηση που τα έβγαζα από το κόκκινο τριγωνακι και τα ξετυλιγα. Πολυ ωραία ανάμνηση Αλλά όχι, δεν τα μάζευα σε άλμπουμ αλλά τα κολλουσα όπου έβρισκα! Δεν ξέρω για τα παιδιά των 00s μέχρι 20s αλλά τα παιδικά μας κρεβάτια δεκαετία 90 ήταν γεμάτα αυτοκόλλητα και μικρές αφίσες! Για να μην πω για τους τοίχους! Εμας η δασκάλα στο δημοτικό για επιβράβευση μας κόλλαγε στο τετράδιο γυαλιστερά αυτοκολλητάκια και παθαιναμε τη πλάκα μας. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 01:30 Η Unboxholics: #140 06-06-24 01:30 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Αναμνησεις, τα κολλουσα σε μια συρταριερα. Ακομη εκει ειναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!! Click για ανάπτυξη... Τι λες τωρα ρε, κρετίνος! Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Στα village τώρα έχουν βάλει κάτι άλλα που πρέπει να περάσεις ένα στήλο μέσα σε μια τρύπα και σπρώχνει ό,τι είναι από πίσω της να πέσει. Εκεί έχουν κινητά του στυλ Samsung S7 Edge (τότε που ήταν top) κτλ, αλλά εδώ σορρυ δεν δεν κερδίζεις με τίποτα και έχει 1 EUR η κάθε προσπάθεια. Click για ανάπτυξη... Αχ το ειδα προσφατα στο ΥΤ (νομιζω) κατι παρομοιο και ειχε βαλει ενας ρωσος το χερι ολο στο σωληνα και μάζευε (ήταν με χρήματα) Λεω παει θα χασει κανα χέρι. Αλλα εβγαλε ενα σκασμο λεφτα ο ατιμος.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:30 Ο Scandal έγραψε: #131 10-03-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Προφανώς τα κουτιά θα είναι άδεια Click για ανάπτυξη... Ναι, τα κουτιά είναι άδεια και υποτίθεται πας "πίσω" με το κουτί που θα πιάσεις για να σου δώσουν τη συσκευή. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.810 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:34 Η amarelia έγραψε: #132 10-03-24 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, τα κουτιά είναι άδεια και υποτίθεται πας "πίσω" με το κουτί που θα πιάσεις για να σου δώσουν τη συσκευή. Click για ανάπτυξη... Πίσω περιμένει βανάκι ξέρω γω, 100% legit amber alert Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 00:00 Ο Scandal έγραψε: #133 18-03-24 00:00 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.617 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 21:53 Η Aura έγραψε: #134 18-03-24 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα. Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα ). Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s Click για ανάπτυξη... Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #135 18-03-24 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Click για ανάπτυξη... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.545 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:20 Ο chester20080: #136 06-06-24 00:20 τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Ο Guest 691153: #137 06-06-24 00:31 ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΩΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Η Alessandra Eliza: #138 06-06-24 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:43 Ο Scandal έγραψε: #139 06-06-24 00:43 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Μου ήρθε η παιδική ανάμνηση παύλα αίσθηση που τα έβγαζα από το κόκκινο τριγωνακι και τα ξετυλιγα. Πολυ ωραία ανάμνηση Αλλά όχι, δεν τα μάζευα σε άλμπουμ αλλά τα κολλουσα όπου έβρισκα! Δεν ξέρω για τα παιδιά των 00s μέχρι 20s αλλά τα παιδικά μας κρεβάτια δεκαετία 90 ήταν γεμάτα αυτοκόλλητα και μικρές αφίσες! Για να μην πω για τους τοίχους! Εμας η δασκάλα στο δημοτικό για επιβράβευση μας κόλλαγε στο τετράδιο γυαλιστερά αυτοκολλητάκια και παθαιναμε τη πλάκα μας. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 01:30 Η Unboxholics: #140 06-06-24 01:30 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Αναμνησεις, τα κολλουσα σε μια συρταριερα. Ακομη εκει ειναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Προφανώς τα κουτιά θα είναι άδεια Click για ανάπτυξη... Ναι, τα κουτιά είναι άδεια και υποτίθεται πας "πίσω" με το κουτί που θα πιάσεις για να σου δώσουν τη συσκευή.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.810 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 14:34 Η amarelia έγραψε: #132 10-03-24 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, τα κουτιά είναι άδεια και υποτίθεται πας "πίσω" με το κουτί που θα πιάσεις για να σου δώσουν τη συσκευή. Click για ανάπτυξη... Πίσω περιμένει βανάκι ξέρω γω, 100% legit amber alert Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 00:00 Ο Scandal έγραψε: #133 18-03-24 00:00 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.617 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 21:53 Η Aura έγραψε: #134 18-03-24 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα. Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα ). Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s Click για ανάπτυξη... Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #135 18-03-24 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Click για ανάπτυξη... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.545 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:20 Ο chester20080: #136 06-06-24 00:20 τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Ο Guest 691153: #137 06-06-24 00:31 ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΩΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Η Alessandra Eliza: #138 06-06-24 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:43 Ο Scandal έγραψε: #139 06-06-24 00:43 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Μου ήρθε η παιδική ανάμνηση παύλα αίσθηση που τα έβγαζα από το κόκκινο τριγωνακι και τα ξετυλιγα. Πολυ ωραία ανάμνηση Αλλά όχι, δεν τα μάζευα σε άλμπουμ αλλά τα κολλουσα όπου έβρισκα! Δεν ξέρω για τα παιδιά των 00s μέχρι 20s αλλά τα παιδικά μας κρεβάτια δεκαετία 90 ήταν γεμάτα αυτοκόλλητα και μικρές αφίσες! Για να μην πω για τους τοίχους! Εμας η δασκάλα στο δημοτικό για επιβράβευση μας κόλλαγε στο τετράδιο γυαλιστερά αυτοκολλητάκια και παθαιναμε τη πλάκα μας. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 01:30 Η Unboxholics: #140 06-06-24 01:30 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Αναμνησεις, τα κολλουσα σε μια συρταριερα. Ακομη εκει ειναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, τα κουτιά είναι άδεια και υποτίθεται πας "πίσω" με το κουτί που θα πιάσεις για να σου δώσουν τη συσκευή. Click για ανάπτυξη... Πίσω περιμένει βανάκι ξέρω γω, 100% legit amber alert
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 00:00 Ο Scandal έγραψε: #133 18-03-24 00:00 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.617 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 21:53 Η Aura έγραψε: #134 18-03-24 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα. Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα ). Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s Click για ανάπτυξη... Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #135 18-03-24 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Click για ανάπτυξη... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.545 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:20 Ο chester20080: #136 06-06-24 00:20 τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Ο Guest 691153: #137 06-06-24 00:31 ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΩΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Η Alessandra Eliza: #138 06-06-24 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:43 Ο Scandal έγραψε: #139 06-06-24 00:43 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Μου ήρθε η παιδική ανάμνηση παύλα αίσθηση που τα έβγαζα από το κόκκινο τριγωνακι και τα ξετυλιγα. Πολυ ωραία ανάμνηση Αλλά όχι, δεν τα μάζευα σε άλμπουμ αλλά τα κολλουσα όπου έβρισκα! Δεν ξέρω για τα παιδιά των 00s μέχρι 20s αλλά τα παιδικά μας κρεβάτια δεκαετία 90 ήταν γεμάτα αυτοκόλλητα και μικρές αφίσες! Για να μην πω για τους τοίχους! Εμας η δασκάλα στο δημοτικό για επιβράβευση μας κόλλαγε στο τετράδιο γυαλιστερά αυτοκολλητάκια και παθαιναμε τη πλάκα μας. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 01:30 Η Unboxholics: #140 06-06-24 01:30 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Αναμνησεις, τα κολλουσα σε μια συρταριερα. Ακομη εκει ειναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.617 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 21:53 Η Aura έγραψε: #134 18-03-24 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα. Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα ). Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s Click για ανάπτυξη... Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #135 18-03-24 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Click για ανάπτυξη... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.545 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:20 Ο chester20080: #136 06-06-24 00:20 τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Ο Guest 691153: #137 06-06-24 00:31 ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΩΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Η Alessandra Eliza: #138 06-06-24 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:43 Ο Scandal έγραψε: #139 06-06-24 00:43 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Μου ήρθε η παιδική ανάμνηση παύλα αίσθηση που τα έβγαζα από το κόκκινο τριγωνακι και τα ξετυλιγα. Πολυ ωραία ανάμνηση Αλλά όχι, δεν τα μάζευα σε άλμπουμ αλλά τα κολλουσα όπου έβρισκα! Δεν ξέρω για τα παιδιά των 00s μέχρι 20s αλλά τα παιδικά μας κρεβάτια δεκαετία 90 ήταν γεμάτα αυτοκόλλητα και μικρές αφίσες! Για να μην πω για τους τοίχους! Εμας η δασκάλα στο δημοτικό για επιβράβευση μας κόλλαγε στο τετράδιο γυαλιστερά αυτοκολλητάκια και παθαιναμε τη πλάκα μας. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 01:30 Η Unboxholics: #140 06-06-24 01:30 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Αναμνησεις, τα κολλουσα σε μια συρταριερα. Ακομη εκει ειναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα. Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα ). Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s Click για ανάπτυξη... Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2024 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #135 18-03-24 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Click για ανάπτυξη... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.545 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:20 Ο chester20080: #136 06-06-24 00:20 τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Ο Guest 691153: #137 06-06-24 00:31 ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΩΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Η Alessandra Eliza: #138 06-06-24 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:43 Ο Scandal έγραψε: #139 06-06-24 00:43 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Μου ήρθε η παιδική ανάμνηση παύλα αίσθηση που τα έβγαζα από το κόκκινο τριγωνακι και τα ξετυλιγα. Πολυ ωραία ανάμνηση Αλλά όχι, δεν τα μάζευα σε άλμπουμ αλλά τα κολλουσα όπου έβρισκα! Δεν ξέρω για τα παιδιά των 00s μέχρι 20s αλλά τα παιδικά μας κρεβάτια δεκαετία 90 ήταν γεμάτα αυτοκόλλητα και μικρές αφίσες! Για να μην πω για τους τοίχους! Εμας η δασκάλα στο δημοτικό για επιβράβευση μας κόλλαγε στο τετράδιο γυαλιστερά αυτοκολλητάκια και παθαιναμε τη πλάκα μας. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 01:30 Η Unboxholics: #140 06-06-24 01:30 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Αναμνησεις, τα κολλουσα σε μια συρταριερα. Ακομη εκει ειναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά. Click για ανάπτυξη...
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.545 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:20 Ο chester20080: #136 06-06-24 00:20 τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Ο Guest 691153: #137 06-06-24 00:31 ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΩΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Η Alessandra Eliza: #138 06-06-24 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:43 Ο Scandal έγραψε: #139 06-06-24 00:43 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Μου ήρθε η παιδική ανάμνηση παύλα αίσθηση που τα έβγαζα από το κόκκινο τριγωνακι και τα ξετυλιγα. Πολυ ωραία ανάμνηση Αλλά όχι, δεν τα μάζευα σε άλμπουμ αλλά τα κολλουσα όπου έβρισκα! Δεν ξέρω για τα παιδιά των 00s μέχρι 20s αλλά τα παιδικά μας κρεβάτια δεκαετία 90 ήταν γεμάτα αυτοκόλλητα και μικρές αφίσες! Για να μην πω για τους τοίχους! Εμας η δασκάλα στο δημοτικό για επιβράβευση μας κόλλαγε στο τετράδιο γυαλιστερά αυτοκολλητάκια και παθαιναμε τη πλάκα μας. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 01:30 Η Unboxholics: #140 06-06-24 01:30 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Αναμνησεις, τα κολλουσα σε μια συρταριερα. Ακομη εκει ειναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Ο Guest 691153: #137 06-06-24 00:31 ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΩΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Η Alessandra Eliza: #138 06-06-24 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:43 Ο Scandal έγραψε: #139 06-06-24 00:43 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Μου ήρθε η παιδική ανάμνηση παύλα αίσθηση που τα έβγαζα από το κόκκινο τριγωνακι και τα ξετυλιγα. Πολυ ωραία ανάμνηση Αλλά όχι, δεν τα μάζευα σε άλμπουμ αλλά τα κολλουσα όπου έβρισκα! Δεν ξέρω για τα παιδιά των 00s μέχρι 20s αλλά τα παιδικά μας κρεβάτια δεκαετία 90 ήταν γεμάτα αυτοκόλλητα και μικρές αφίσες! Για να μην πω για τους τοίχους! Εμας η δασκάλα στο δημοτικό για επιβράβευση μας κόλλαγε στο τετράδιο γυαλιστερά αυτοκολλητάκια και παθαιναμε τη πλάκα μας. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 01:30 Η Unboxholics: #140 06-06-24 01:30 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Αναμνησεις, τα κολλουσα σε μια συρταριερα. Ακομη εκει ειναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:31 Η Alessandra Eliza: #138 06-06-24 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:43 Ο Scandal έγραψε: #139 06-06-24 00:43 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Μου ήρθε η παιδική ανάμνηση παύλα αίσθηση που τα έβγαζα από το κόκκινο τριγωνακι και τα ξετυλιγα. Πολυ ωραία ανάμνηση Αλλά όχι, δεν τα μάζευα σε άλμπουμ αλλά τα κολλουσα όπου έβρισκα! Δεν ξέρω για τα παιδιά των 00s μέχρι 20s αλλά τα παιδικά μας κρεβάτια δεκαετία 90 ήταν γεμάτα αυτοκόλλητα και μικρές αφίσες! Για να μην πω για τους τοίχους! Εμας η δασκάλα στο δημοτικό για επιβράβευση μας κόλλαγε στο τετράδιο γυαλιστερά αυτοκολλητάκια και παθαιναμε τη πλάκα μας. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 01:30 Η Unboxholics: #140 06-06-24 01:30 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Αναμνησεις, τα κολλουσα σε μια συρταριερα. Ακομη εκει ειναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Sosstoss Unicex ghоul rafaela11 Libertus charmander chester20080 Kate1914 fourkaki vas 78 Angelikaaa fockos Piskantrila Δροσουλίτης souli2002 Giorgkalo Unboxholics Jack of Spades touvlo fmarulezkd sunsetpp jellojina Wonderkid Paladin Paragontas7000 Abysmal Hunter Alessandra Eliza jj! Luludaki johnsala Εριφύλη physicscrazy msk Fernando_A Ariana2018 taketrance camil ROM32 giannhs2001 Memetchi Μήτσος10 Meow marww Shadowban Human being User2350 Atarax T C Cupid Viedo SlimShady Εχέμυθη Citylights Scott Lathy constansn An_uknown_world globglogabgalab louminis ΘανάσοςG4 Farfarouta CiNeFiL eukleidhs1821 Satan Claus gademis WhiteDrum harry akritas orchidea Jocaste SweetGirl fretoe Mhtrogoal Despina08 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!!
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 00:43 Ο Scandal έγραψε: #139 06-06-24 00:43 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Μου ήρθε η παιδική ανάμνηση παύλα αίσθηση που τα έβγαζα από το κόκκινο τριγωνακι και τα ξετυλιγα. Πολυ ωραία ανάμνηση Αλλά όχι, δεν τα μάζευα σε άλμπουμ αλλά τα κολλουσα όπου έβρισκα! Δεν ξέρω για τα παιδιά των 00s μέχρι 20s αλλά τα παιδικά μας κρεβάτια δεκαετία 90 ήταν γεμάτα αυτοκόλλητα και μικρές αφίσες! Για να μην πω για τους τοίχους! Εμας η δασκάλα στο δημοτικό για επιβράβευση μας κόλλαγε στο τετράδιο γυαλιστερά αυτοκολλητάκια και παθαιναμε τη πλάκα μας. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 01:30 Η Unboxholics: #140 06-06-24 01:30 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Αναμνησεις, τα κολλουσα σε μια συρταριερα. Ακομη εκει ειναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Μου ήρθε η παιδική ανάμνηση παύλα αίσθηση που τα έβγαζα από το κόκκινο τριγωνακι και τα ξετυλιγα. Πολυ ωραία ανάμνηση Αλλά όχι, δεν τα μάζευα σε άλμπουμ αλλά τα κολλουσα όπου έβρισκα! Δεν ξέρω για τα παιδιά των 00s μέχρι 20s αλλά τα παιδικά μας κρεβάτια δεκαετία 90 ήταν γεμάτα αυτοκόλλητα και μικρές αφίσες! Για να μην πω για τους τοίχους! Εμας η δασκάλα στο δημοτικό για επιβράβευση μας κόλλαγε στο τετράδιο γυαλιστερά αυτοκολλητάκια και παθαιναμε τη πλάκα μας.
Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2024 στις 01:30 Η Unboxholics: #140 06-06-24 01:30 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Αναμνησεις, τα κολλουσα σε μια συρταριερα. Ακομη εκει ειναι
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί; Click για ανάπτυξη... Αναμνησεις, τα κολλουσα σε μια συρταριερα. Ακομη εκει ειναι