Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

16-03-21

03:30
Googlaρε το και θα καταλάβεις το αστείο μου J-JonhΤο τραυλέ δεν ξέρω τι σημαίνει, ελπίζω να μην είναι προσβολή γιατι απο έναν άλλον Guts θα πονούσε![]()
Οτιδήποτε και να κάνεις αν σταματήσεις να το κάνεις και επίστεψεις στις παλιές συνήθειες θα ξαναπάρεις τα κιλά.Λοιπον, θα ξεκινήσω λέγοντας ότι το fasting δουλεύει (όπως κάθε δίαιτα που με κάποιο τρόπο σε κάνει να τρώς λιγότερο). Απλά δεν λειτουργεί βέλτιστα. Ένα άτομο δεν μαθαίνει πως να τρώει μέσα απο fasting, και έτσι αν με το που τελειώσει την δίαιτα επιστρέψει στις παλιές του διατροφικές συνήθειες είναι 100% βέβαιο ότι θα επιστρέψει στο αρχικό του βάρος.
Μια χαρά δουλεύει λοιπόν το fasting και πολύ βέλτιστα μάλιστα. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να χάσεις λίπος διατηρώντας την μυική μάζα σου, χώρια τα πολλά άλλα benefits.
Guest 030894
Επισκέπτης

16-03-21

12:04
Μπορεις να κανεις διαλλειμματικη νηστεια καθε μερα ως μερος της διατροφης σου. Οχι απαραιτητα για να χασεις κιλα αλλα για να αποκομισεις τα αλλα αποδεδειγμενα οφελη που εχει αυτος ο συντηρητικος τροπος fastingΛοιπον, θα ξεκινήσω λέγοντας ότι το fasting δουλεύει (όπως κάθε δίαιτα που με κάποιο τρόπο σε κάνει να τρώς λιγότερο). Απλά δεν λειτουργεί βέλτιστα. Ένα άτομο δεν μαθαίνει πως να τρώει μέσα απο fasting, και έτσι αν με το που τελειώσει την δίαιτα επιστρέψει στις παλιές του διατροφικές συνήθειες είναι 100% βέβαιο ότι θα επιστρέψει στο αρχικό του βάρος. Ουσιαστικά είναι σαν να έχεις ένα βρώμικο σπίτι όπου υπάρχουν παντού κατσαρίδες και για να λύσεις το πρόβλημα, αντί να το καθαρίσεις απλά ρίχνεις παντού εντομοκτώνο. Είναι σίγουρο πως θα επιστρέψουν. Για τις συνέπειες στην υγεία δεν θα αναφερθώ διότι δεν έχω γνώσεις πάνω σε αυτό και το fasting. Ίσως για ένα μικροσκοπικό ποσοστό του πληθυσμού αυτή η δίαιτα να εξυπηρετεί τις ανάγκες του (αν π.χ τρώει σωστά μετά, η θέλει ΠΟΛΥ γρήγορα αποτελέσματα), αλλά για την συντριπτική πλειοψηφία μια λιγότερο επώδυνη δίαιτα που μαθαίνει σωστές διατροφικές συνήθειες θα είναι πάντα μια καλύτερη επιλογή.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

16-03-21

14:45
Λοιπον βρηκα καποια αρθρα τα παραθετω για οποιον/α θελει να δει.Γνωμη μου ειναι να παιρνουμε τη γνωμη ενος εξειδικευμένου διατροφολόγου και να μην κανουμε πειραματα που ενδεχομενως να θεσουν σε κινδυνο την υγεια μας.
www.shape.gr
www.doctoranytime.gr
logodiatrofis.gr
diaitologos.com
www.iatronet.gr

Υγιεινή δίαιτα εξπρές 15 ημερών από τη δρ Μαρία Ψωμά
H ειδικός στο αδυνάτισμα, δρ Μαρία Ψωμά, δίνει στις αναγνώστριες του Shape το πιο αποτελεσματικό πλάνο διατροφής για υγιεινή δίαιτα εξπρές 15 ημερών.

Δίαιτα: Διατροφή και Ιδέες για Απώλεια Βάρους
Μόνο ο διατροφολόγος σου ξέρει τι είναι καλύτερο για τον οργανισμό σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις το στόχο σου. Οι δίαιτες που υπάρχουν στο διαδίκτυο και υπόσχονται γρήγορα αποτελέσματα δεν είναι φτιαγμένες για σένα. Φτιάξε τη δική σου τώρα!

Η Δίαιτα των 5 ημερών (Ενδεικτικό Διαιτολόγιο)
Με τη Μεταβολική Δίαιτα του Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη, μπορείς να χάσεις βάρος γρήγορα, υγιεινά και χωρίς πολύ κόπο. Σημαντικός παράγοντας για τη σωστή ρύθμιση του βάρους είναι η βέλτιστη λειτουργία του μεταβολισμού. Οι εξαντλητικές δίαιτες χαρακτηρίζονται από ανεπαρκή πρόσληψη θρεπτικών συστατικών...

Πάρης Παπαχρήστος Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

20 απλά βήματα για χάσιμο κιλών
Απλές συνήθειες που βοηθούν να κρατήσετε μακριά το επιπλέον σωματικό βάρος.
JJohn1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο JJohn1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 273 μηνύματα.

16-03-21

15:24
Σίγουρα, αλλά πιστέυεις ότι ένα άτομο που έμαθε να τρώει 2000 θ. την ημέρα θα δυσκολευτεί να τρώει 2500 θ. για να μείνει στο ίδιο βάρος, απο κάποιον που έτρωγε 0-500?Οτιδήποτε και να κάνεις αν σταματήσεις να το κάνεις και επίστεψεις στις παλιές συνήθειες θα ξαναπάρεις τα κιλά.
Μια χαρά δουλεύει λοιπόν το fasting και πολύ βέλτιστα μάλιστα. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να χάσεις λίπος διατηρώντας την μυική μάζα σου, χώρια τα πολλά άλλα benefits.
Έχω δεί μόνο μια έρευνα που δείχνει κάποια όφελή ύγειας σχετικά με το fasting σε σχέση με μια κανονική δίαιτα, ταυτόχρονα όμως υπήρχαν προβλήματα υψηλής πίεσης και με την πίεση στα άτομα, τα οποία έτρωγαν όλες τις θερμίδες εξαναγκαστικά σε ένα γεύμα. Επίσης διαφωνώ με το design, όπου όλα τα άτομα έτρωγαν στην συντήρηση και όχι λιγότερο.
A controlled trial of reduced meal frequency without caloric restriction in healthy, normal-weight, middle-aged adults1 - PMC
Although consumption of 3 meals/d is the most common pattern of eating in industrialized countries, a scientific rationale for this meal frequency with respect to optimal health is lacking. A diet with less meal frequency can improve the health and ...

Άλλες έρευνες όμως δεν βρίσκουν κάν πλεονεκτήματα (πολύ πιο πρόσφατες)

Effect of Alternate-Day Fasting Among Metabolically Healthy Obese Adults
This randomized clinical trial compares the effects of alternate-day fasting vs daily calorie restriction on weight loss, weight maintenance, and risk indicators for cardiovascular disease.

Έδω απ'ότι ξέρω όλες οι έρευνες συμφωνούν ότι δεν είναι καλύτερος τρόπος απο μία κανονική, αλλά σίγουρα δουλέυει όπως κάθε άλλη δίαιτα.Μπορεις να κανεις διαλλειμματικη νηστεια καθε μερα ως μερος της διατροφης σου. Οχι απαραιτητα για να χασεις κιλα αλλα για να αποκομισεις τα αλλα αποδεδειγμενα οφελη που εχει αυτος ο συντηρητικος τροπος fasting
Παρόλο που διαφωνώ με την επιλογή δίαιτας του @hack3r, συμφωνώ απόλυτα μαζί του για το ότι οι διαιτολόγοι πολύ σπάνια σου δίνουν τις βέλτιστες συμβουλές. Άν και γώ το καταλαβαίνω, διότι συνήθως οι συμβουλές τους είναι για το ευρύ κοινό και φτάνει να είναι απλές.Λοιπον βρηκα καποια αρθρα τα παραθετω για οποιον/α θελει να δει.Γνωμη μου ειναι να παιρνουμε τη γνωμη ενος εξειδικευμένου διατροφολόγου και να μην κανουμε πειραματα που ενδεχομενως να θεσουν σε κινδυνο την υγεια μας.
![]()
Υγιεινή δίαιτα εξπρές 15 ημερών από τη δρ Μαρία Ψωμά
H ειδικός στο αδυνάτισμα, δρ Μαρία Ψωμά, δίνει στις αναγνώστριες του Shape το πιο αποτελεσματικό πλάνο διατροφής για υγιεινή δίαιτα εξπρές 15 ημερών.www.shape.gr
![]()
Δίαιτα: Διατροφή και Ιδέες για Απώλεια Βάρους
Μόνο ο διατροφολόγος σου ξέρει τι είναι καλύτερο για τον οργανισμό σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις το στόχο σου. Οι δίαιτες που υπάρχουν στο διαδίκτυο και υπόσχονται γρήγορα αποτελέσματα δεν είναι φτιαγμένες για σένα. Φτιάξε τη δική σου τώρα!www.doctoranytime.gr
Η Δίαιτα των 5 ημερών (Ενδεικτικό Διαιτολόγιο)
Με τη Μεταβολική Δίαιτα του Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη, μπορείς να χάσεις βάρος γρήγορα, υγιεινά και χωρίς πολύ κόπο. Σημαντικός παράγοντας για τη σωστή ρύθμιση του βάρους είναι η βέλτιστη λειτουργία του μεταβολισμού. Οι εξαντλητικές δίαιτες χαρακτηρίζονται από ανεπαρκή πρόσληψη θρεπτικών συστατικών...logodiatrofis.gr
![]()
Πάρης Παπαχρήστος Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
diaitologos.com
![]()
20 απλά βήματα για χάσιμο κιλών
Απλές συνήθειες που βοηθούν να κρατήσετε μακριά το επιπλέον σωματικό βάρος.www.iatronet.gr
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

16-03-21

15:39
οχι εγω ξερω οτι ο διαιτολογος το προσαρμοζει πανω σου.Παρόλο που διαφωνώ με την επιλογή δίαιτας του @hack3r, συμφωνώ απόλυτα μαζί του για το ότι οι διαιτολόγοι πολύ σπάνια σου δίνουν τις βέλτιστες συμβουλές. Άν και γώ το καταλαβαίνω, διότι συνήθως οι συμβουλές τους είναι για το ευρύ κοινό και φτάνει να είναι απλές.
Ο διαιτολογος το προσαρμοζει πανω σου το προγραμμα και για μενα ειναι σημαντικο να ξεκινησει καποιος απο το διατροφολογο.
Τωρα ο καθενας κανει οτι θελει ετσι?Δικο του και το σωμα του και κανει οτι θελει οπως και στη γυμναστικη.
Τωρα αν καποιος πηγε σε ενα διατροφολογο και δεν ειχε τα αναμενομενα αποτελεσματα,ας αλλαξει διατροφολογο.Κοιταξε ειδικοι ειναι, μας δινουν ενα πλανο και καποιες συμβουλες ,δεν ειναι ημιθεοι να τα αλλαζουν ολα,ειναι οπως το να παει καποιος στον ψυχολογο και να μην τον βοηθησει καθολου ο συγκεκριμενος και να παει σε εναν αλλον και να δει αποτελεσμα μεμιας.
Για μενα καποιος που θελει να ασχοληθει σοβαρα με διαιτα και γυμναστικη πας σε ειδικους,σε ενα διατροφολογο και γυμναστη και σου βαζουν ενα προγραμμα και αναλογα βλεπεις επειτα.
Οπως κανουν οι αθλητες.
Δεν παιρνουν τιποτα στην τυχη ουτε πειραματισμους.Ξερω ατομα που εκαναν διαιτες εξπρες απο μονοι τους χωρις συμβουλη γιατρου καν και επαθαν σοβαροτερα προβληματα να χαλασουν τερμα το μεταβολισμο και το θυροειδη και να γινουν εφεξης παχυσαρκα απο κανονικα που ηταν.
Θελει προσοχη,δεν παιζεις με αυτα.
Ο καθενας βεβαια ελευθερα κανει αυτο που θελει και ολα ενεχουν ενα ρισκο ετσι?Για το οτιδηποτε ακολουθησει κανεις
JJohn1
Εκκολαπτόμενο μέλος

16-03-21

15:50
Προσωπικά, δεν μιλώ για άτομα που κάνουν ανοησίες όπως το να τρώνε μόνο ακτινίδια ή να πίνουν χυμό γκοτζι μπέρι, άν κάποιος ξέρει τόσα λίγα τότε σίγουρα θα ήταν καλό να πάει. Άν κάποιος όμως έχει κάποιες βασικές γνώσεις πάνω στο θέμα θα δεί ότι ένας διατροφολόγος δεν του είναι καθόλου χρήσιμος γιατί θα του πεί απλά με κάποιον τρόπο να φάει λιγότερο, όπως κάνει κάθε δίαιτα και όπως μπορεί να κάνει και ο ίδιος.οχι εγω ξερω οτι ο διαιτολογος το προσαρμοζει πανω σου.
Ο διαιτολογος το προσαρμοζει πανω σου το προγραμμα και για μενα ειναι σημαντικο να ξεκινησει καποιος απο το διατροφολογο.
Τωρα ο καθενας κανει οτι θελει ετσι?Δικο του και το σωμα του και κανει οτι θελει οπως και στη γυμναστικη.
Τωρα αν καποιος πηγε σε ενα διατροφολο και δεν ειχε τα αναμενομενα αποτελεσματα,ας αλλαξει διατροφολογο.Κοιταξε ειδικοι ειναι μας δινουν ενα πλανο και καποιες συμβουλες δεν ειναι ημιθεοι να τα αλλαζουν ολα,ειναι οπως το να παει καποιος στον ψυχολογο και να μην τον βοηθησει καθολου ο συγκεκριμενος και να παει σε εναν αλλον και να δει αποτελεσμα μεμιας.
Για μενα καποιος που θελει να ασχοληθει σοβαρα με διαιτα και γυμναστικη πας σε ειδικους,σε ενα διατροφολογο και γυμναστη και σου βαζουν ενα προγραμμα και αναλογα βλεπεις επειτα.
Οπως κανουν οι αθλητες.
Δεν παιρνουν τιποτα στην τυχη ουτε πειραματισμους.Ξερω ατομα που εκαναν διαιτες εξπρες απο μονοι τους χωρις συμβουλη γιατρου καν και επαθαν σοβαροτερα προβληματα να χαλασουν τερμα το μεταβολισμο και το θυροειδη και να γινουν εφεξης παχυσαρκα απο κανονικα που ηταν.
Θελει προσοχη,δεν παιζεις με αυτα.
Ο καθενας βεβαια ελευθερα κανει αυτο που θελει και ολα ενεχουν ενα ρισκο ετσι?Για το οτιδηποτε ακολουθησει κανεις
Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ να αξίζει μία επίσκεψη, θα ήταν σε περίπτωση που κάποιος είχε προβλήματα υγείας. Τότε το θέμα γίνεται ιδιαίτερα πολύπλοκο και θολό στον κόσμο τον μικροστοιχείων. Για οποιονδήποτε υγειή άνθρωπο δεν βλέπω κάποιο νόημα, πέρα απο το ότι βαριέται να μάθει να το κάνει μόνος του
Αν είχες πάει ποτε με κάποιο μέλος της οικογένειας σου, θα έβλεπες ίσως ότι αυτό δεν ισχύει. Τα προγράμματα είναι σχεδόν ολόιδια. Βέβαια με αυτό συμφωνώ διότι συνήθως κανένα άτομο δεν χρειάζεται μια τόσο προσαρμοσμένη δίαιτα καν.διαιτολογος το προσαρμοζει πανω σου.
Guest 209912
Επισκέπτης

16-03-21

16:01
Σίγουρα, αλλά πιστέυεις ότι ένα άτομο που έμαθε να τρώει 2000 θ. την ημέρα θα δυσκολευτεί να τρώει 2500 θ. για να μείνει στο ίδιο βάρος, απο κάποιον που έτρωγε 0-500?
Έχω δεί μόνο μια έρευνα που δείχνει κάποια όφελή ύγειας σχετικά με το fasting σε σχέση με μια κανονική δίαιτα, ταυτόχρονα όμως υπήρχαν προβλήματα υψηλής πίεσης και με την πίεση στα άτομα, τα οποία έτρωγαν όλες τις θερμίδες εξαναγκαστικά σε ένα γεύμα. Επίσης διαφωνώ με το design, όπου όλα τα άτομα έτρωγαν στην συντήρηση και όχι λιγότερο.
A controlled trial of reduced meal frequency without caloric restriction in healthy, normal-weight, middle-aged adults1 - PMC
Although consumption of 3 meals/d is the most common pattern of eating in industrialized countries, a scientific rationale for this meal frequency with respect to optimal health is lacking. A diet with less meal frequency can improve the health and ...www.ncbi.nlm.nih.gov
Άλλες έρευνες όμως δεν βρίσκουν κάν πλεονεκτήματα (πολύ πιο πρόσφατες)
Αν σε ενδιαφέρει το θέμα παρακολούθησε το κανάλι του Dorian Wilson στο youtube. Έχει καλύψει εκτενώς το θέμα του fasting και παραθέτει πολλές έρευνες περί τούτου.
Μπορείς επίσης να παρακολουθήσεις το έργο των Peter Attia και David Sinclair οι οποίοι κάνουν και οι δύο έρευνα πάνω στην επιμήκυνση της ζωής δια την καθυστέρησης του γήρατος και των παρενεργειών του (καρκίνοι, αλτσχαιμερ, αρθρίτιδες κτλ). Εκεί θα δεις τα μακροπρόθεσμα οφέλη του fasting και γενικώς μιας fasting focused ζωής.
Αν και αυτό δεν σε πείσει τότε δεν νομίζω πως μπορεί να σε πείσει κάτι άλλο. Δεν θέλουν άλλωστε όλοι οι άνθρωποι να ίδια πράγματα από την ζωή. Προσωπικά θεωρώ το fasting no brainer από κάθε άποψη. Δεν υπάρχει για εμένα κανένα αξιοπρεπές επιχείρημα για να μην κάνεις omad ας πούμε.
JJohn1
Εκκολαπτόμενο μέλος

16-03-21

16:12
Έδωσα πολύ αξιοπρεπή επιχειρήματα αλλά τα προσπέρασεςΑν και αυτό δεν σε πείσει τότε δεν νομίζω πως μπορεί να σε πείσει κάτι άλλο. Δεν θέλουν άλλωστε όλοι οι άνθρωποι να ίδια πράγματα από την ζωή. Προσωπικά θεωρώ το fasting no brainer από κάθε άποψη. Δεν υπάρχει για εμένα κανένα αξιοπρεπές επιχείρημα για να μην κάνεις omad ας πούμε.

Thanks, θα ρίξω μια ματιά για να έχω μία πιο ολοκληρωμένη άποψηΑν σε ενδιαφέρει το θέμα παρακολούθησε το κανάλι του Dorian Wilson στο youtube. Έχει καλύψει εκτενώς το θέμα του fasting και παραθέτει πολλές έρευνες περί τούτου.
Μπορείς επίσης να παρακολουθήσεις το έργο των Peter Attia και David Sinclair οι οποίοι κάνουν και οι δύο έρευνα πάνω στην επιμήκυνση της ζωής δια την καθυστέρησης του γήρατος και των παρενεργειών του (καρκίνοι, αλτσχαιμερ, αρθρίτιδες κτλ). Εκεί θα δεις τα μακροπρόθεσμα οφέλη του fasting και γενικώς μιας fasting focused ζωής.
Guest 209912
Επισκέπτης

16-03-21

16:34
Έδωσα πολύ αξιοπρεπή επιχειρήματα αλλά τα προσπέρασες![]()
Ναι γιατί δεν ήταν αξιοπρεπή

Τώρα αν ο άλλος έχει συνηθίσει να τρώει 6 μικρά γεύματα τη μέρα, ναι δεν μπορεί να πάει κατευθείαν στο ένα. Αλλά μπορεί να πάει εκεί σταδιακά. Το στομάχι είναι adaptable όργανο. Το να μην δίνεις ποτέ στο πεπτικό σου πάντως την δυνατότητα να ξεκουραστεί και να καθαρίσει μέσο της αυτοφαγίας το θεωρώ πολύ πιο επιζήμιο.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

16-03-21

18:54
Δεν πετυχαίνεις κάτι έτσι .....θα πετύχαινες κάτι μόνο αν έτρωγες νορμάλ την επόμενη μέραΠροσωπικά το βρίσκω πολύ εύκολο να μην φάω τίποτα για μια μέρα και την επόμενη να καταναλώσω 5000 θερμίδες μέσα σε ένα διάστημα μιας ώρας ας πούμε
Guest 209912
Επισκέπτης

16-03-21

18:56
Μιλάμε να το κάνεις αυτό εφόρου ζωής. Όχι για να αδυνατίσεις.Δεν πετυχαίνεις κάτι έτσι .....θα πετύχαινες κάτι μόνο αν έτρωγες νορμάλ την επόμενη μέρα
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

16-03-21

19:00
Ναι όμως στην ουσία τις θερμίδες που δεν τρως σήμερα ,τις τρως αύριοΜιλάμε να το κάνεις αυτό εφόρου ζωής. Όχι για να αδυνατίσεις.
Guest 209912
Επισκέπτης

16-03-21

19:01
Ε ναι τι? Συντήρηση κάνει ή όγκο. Κάποτε πρέπει να τις φας.Ναι όμως στην ουσία τις θερμίδες που δεν τρως σήμερα ,τις τρως αύριο
Nick890
Επιφανές μέλος

16-03-21

19:03
Ε τότε γιατί να κάνεις φαστ ?Ε ναι τι? Συντήρηση κάνει ή όγκο. Κάποτε πρέπει να τις φας.
Δεν παρακολουθούσα την συζήτηση ,αλλά νόμιζα ότι στόχος ήταν απλά να μειώσουμε τις θερμίδες
Guest 209912
Επισκέπτης

16-03-21

19:06
Για τα health benefits.
JJohn1
Εκκολαπτόμενο μέλος

16-03-21

20:43
Οι δύο randomized trial έρευνες είναι μη-αξιοπρεπή επιχειρήματα, αλλά η προσωπική σου εμπειρία (anecdotes, που δεν θεωρείται κάν επιστημονικό τεκμήριο) είναι;Ναι γιατί δεν ήταν αξιοπρεπή![]()

Τότε μιλάμε για τρόπο διατροφής και όχι δίαιτας.Μιλάμε να το κάνεις αυτό εφόρου ζωής. Όχι για να αδυνατίσεις.
Εγώ απο την αρχή κιολάς μιλούσα αποκλειστικά για δίαιτες
Guest 209912
Επισκέπτης

17-03-21

03:27
Ακριβώς. Τώρα αρχίσεις να με γνωρίζεις καλύτερα.Οι δύο randomized trial έρευνες είναι μη-αξιοπρεπή επιχειρήματα, αλλά η προσωπική σου εμπειρία (anecdotes, που δεν θεωρείται κάν επιστημονικό τεκμήριο) είναι;![]()
Τότε μιλάμε για τρόπο διατροφής και όχι δίαιτας.
Εγώ απο την αρχή κιολάς μιλούσα αποκλειστικά για δίαιτες
Το ίδιο πράγμα είναι, απλά τρως λιγότερες θερμίδες. Και με fasting calorie restriction κάνεις ουσιαστικά αν θες να χάσεις βάρος, απλά δεν το κάνεις σε εβδομαδιαία βάση, όχι καθημερινή.
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.263 μηνύματα.

28-04-21

15:36
2 μερες σε ολική νηστεία,
Τα κύματα πείνας της πρώτης μέρας έχουν υποχωρήσει και βγαίνουν πλέων σπάνια,
Χθες έκανα τον καλύτερο ύπνο εδώ και καιρό.
Παρατηρώ μια διαύγεια ενέργεια και όρεξη Παρ ότι δεν έχω πιει καθόλου καφέ.
-2kg με ζυγαριά με λιπομετρηση, μικρή πτώση στο ποσοστό λίπους, μικρή αύξηση σε νερό και μυϊκή μάζα.
-2kg με ζυγαριά με λιπομετρηση, μικρή πτώση στο ποσοστό λίπους, μικρή αύξηση σε νερό και μυϊκή μάζα.
Guest 209912
Επισκέπτης

28-04-21

15:42
Τη Δευτέρα δεν άρχισες; Εγώ είμαι στη τρίτη μέρα σήμερα. - 3kg είμαι προς το παρόν. Καλά η λιπομετριση είναι τρας. Το πόσα έχασες θα το δεις όταν φας υδατανθρακα και κάνεις restore όλες τις αποθήκες γλυκόζης του οργανισμού.2 μερες σε ολική νηστεία,
Keep going man.
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.263 μηνύματα.

28-04-21

15:48
Δευτέρα μεσημέρι άρχισα
Σάββατο βράδυ θα σταματήσω, και εγώ με λαχανικά και φρούτα.
Ναι η λιπομετρηση ενδεικτική ειναι. Το πιο σημαντικό για μένα είναι το detox το οποίο ήδη το αισθάνομαι..
Σάββατο βράδυ θα σταματήσω, και εγώ με λαχανικά και φρούτα.
Ναι η λιπομετρηση ενδεικτική ειναι. Το πιο σημαντικό για μένα είναι το detox το οποίο ήδη το αισθάνομαι..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bibliofagos
- Εριφύλη
- Kate1914
- johnsala
- teacher_40
- iew
- Wonderkid
- Scandal
- rafaela11
- fourkaki
- fmarulezkd
- taketrance
- Ariana2018
- touvlo
- Memetchi
- Totreno
- math2arch
- Fat man
- DimitraA.
- charmander
- Ωρορα
- Stelios725
- Meow
- User2350
- Athens2002
- Joji
- Ilma
- J.Cameron
- ggl
- faiy alsis
- xristarac
- camil
- Unboxholics
- Εχέμυθη
- Paragontas7000
- Mt73
- Kostas_)
- QWERTY23
- Kostas_0
- Giii
- Μαυρίκιος
- Johnny15
- tslef8
- fockos
- Idontknoww
- Λουίζα86
- Ada ada
- Kassiopi
- globglogabgalab
- orchidea
- jj!
- iminspain
- SlimShady
- giannhs2001
- Luke.
- imkindalost
- harry akritas
- ag97
- louminis
- Αλκης Κ.
- don_vito
- Slytherin
- Mhtrogoal
- CiNeFiL
- Ermina's
- uni77
- Viedo
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.