Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

29-12-23

22:06
Το θέμα είναι ότι γράφει και κατεβατα ολοκληρα ...Δεν βαριέται ήθελα να ξερά???Ανάθεμα δώστε ενα ρεπό στον @Devil μέρες που είναι το ένα θέμα μετά το άλλο, λύσσα
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.452 μηνύματα.

29-12-23

22:07
Οχι γιατί είναι η αγαπημένη του θεματολογίαΤο θέμα είναι ότι γράφει και κατεβατα ολοκληρα ...Δεν βαριέται ήθελα να ξερά???
Ριουλα
Νεοφερμένο μέλος
Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα.

29-12-23

22:10
Βασικα, αυτος δεν προτεινε να κανει μαζι μου Πρωτοχρονια, ουτε να φαμε, τιποτα.Ηρθαμε την 2η μερσ των Χριστουγεννων εδω να φαμε, γιατι μαλλον ηθελε να με ξερφορτωθει, για να βγει μονος του την Πρωτοχρονια.Δεν περιμενα κατι καλυτερο...
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.452 μηνύματα.

29-12-23

22:12
Κορίτσι μου αν έχεις αυτήν την αίσθηση.. Το πρόβλημα είναι βαθύτερο τότε.Βασικα, αυτος δεν προτεινε να κανει μαζι μου Πρωτοχρονια, ουτε να φαμε, τιποτα.Ηρθαμε την 2η μερσ των Χριστουγεννων εδω να φαμε, γιατι μαλλον ηθελε να με ξερφορτωθει, για να βγει μονος του την Πρωτοχρονια.Δεν περιμενα κατι καλυτερο...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.486 μηνύματα.

29-12-23

22:12
Ωχ ωχ ωχ μυρίζομαι μιτσούκο λάστιχένια ! Να τσούζει.
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

29-12-23

22:13
Μην το βλέπεις έτσι...μπορεί να θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό την Πρωτοχρονιά και να μην ταιριάζεις μέσα σε αυτό..δεν είναι κακο..κάνε κάτι άλλο εσύ ..βγες και γλέντα και στειλτου φωτό, να δούμε θα σε ξαναφησειΒασικα, αυτος δεν προτεινε να κανει μαζι μου Πρωτοχρονια, ουτε να φαμε, τιποτα.Ηρθαμε την 2η μερσ των Χριστουγεννων εδω να φαμε, γιατι μαλλον ηθελε να με ξερφορτωθει, για να βγει μονος του την Πρωτοχρονια.Δεν περιμενα κατι καλυτερο...

Ριουλα
Νεοφερμένο μέλος
Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα.

29-12-23

22:19
Δεν ξερω αν το προβλημα ειναι βαθυτερο ή οχι?Αλλα θα μπορουσε να προτεινει κατι, οχι να περνανε οι μερες και μετα να μου πει εσυ επελεξες να πας στους δικους σου.
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.262 μηνύματα.

29-12-23

22:22
Άσε θα τα πω εγώ για σένα...Βασικα, αυτος δεν προτεινε να κανει μαζι μου Πρωτοχρονια, ουτε να φαμε, τιποτα.Ηρθαμε την 2η μερσ των Χριστουγεννων εδω να φαμε, γιατι μαλλον ηθελε να με ξερφορτωθει, για να βγει μονος του την Πρωτοχρονια.Δεν περιμενα κατι καλυτερο...
30φευγα χρόνων μαντραχαλος και θέλει γιορτές με την μαμά του!
Και σε έχει και 8 χρόνια αστεφάνωτη!
Σου έφαγε τα καλύτερα χρόνια της ζωή σου!
Πώς έμπλεξες με τέτοιον αχαϊρευτο!!
Ριουλα
Νεοφερμένο μέλος

29-12-23

22:26
Ελα ντε πες τα και ειναι και κατα του γαμου, βλεπεις ηταν ξαναπαντρεμενος.Ειναι 40 χρονων?Μηπως να τον σουταρω και να αφησω τους συναισθηματισμους?!
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.486 μηνύματα.

29-12-23

22:28
Ελα ντε πες τα και ειναι και κατα του γαμου, βλεπεις ηταν ξαναπαντρεμενος.Ειναι 40 χρονων?Μηπως να τον σουταρω και να αφησω τους συναισθηματισμους?!
Tι λές κοπέλα μου !!!! Ειναι 40 χρονων και πρωην παντρεμένος ;;;
8 χρονια σχέσης.... χωρις γάμο. Αναρωτιεμαι γιατι κάνετε τοσο μεγάλες σχέσεις χωρις να προχωράνε.
Σκέψου οτι αν δεν ειναι ο άντρας της ζωής σου.... θα πρέπει να κάνεις 9 χρονια σχέση για να τον ξεπεράσει !!!!
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος

29-12-23

22:28
Δεν μας τα λες όλα...αποκριπτεις στοιχεία ..αυτό τα αλλάζει τα πράγματα...Ελα ντε πες τα και ειναι και κατα του γαμου, βλεπεις ηταν ξαναπαντρεμενος.Ειναι 40 χρονων?Μηπως να τον σουταρω και να αφησω τους συναισθηματισμους?!
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

29-12-23

22:30
Αραγε σε εχει γνωρισει ποτέ στους δικους του... εχετε μιλησει με τους δικους του σε ξέρουν ;;;
Προς τα εκεί συγκλίνω... συναισθηματισμοί μονο με ανθρώπους που νιώθουν τα ίδια για εμάς. Να εισαι δικαιη με τον εαυτο σου και τους άλλους.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μηπως να τον σουταρω και να αφησω τους συναισθηματισμους?!
Προς τα εκεί συγκλίνω... συναισθηματισμοί μονο με ανθρώπους που νιώθουν τα ίδια για εμάς. Να εισαι δικαιη με τον εαυτο σου και τους άλλους.
glayki
Περιβόητο μέλος

29-12-23

22:31
40 χρονών και ξανά παντρεμένος.. ;;και 8 χρόνια σχέση;; χάνεις το χρόνο σου . Και δεν προχωρά;
Εγώ θα έφευγα.
Εγώ θα έφευγα.
Ριουλα
Νεοφερμένο μέλος

29-12-23

22:31
Ναι, εδω και 6 χρονια τους γνωριζω.Χαραμισα τη ζωη μου δηλαδη ετσι?
glayki
Περιβόητο μέλος

29-12-23

22:32
Bingo. Ο τύπος δε θέλει αποκατάσταση. Σε τι προσδοκεις;
Ριουλα
Νεοφερμένο μέλος

29-12-23

22:33
Εγω θελω αποκατασταση και παιδι.Οποτε λεω για γαμο, λεει να κανουμε παιδι και μετα γαμο, τωρα κανα χρονο το λεει.Παλιοτερα ουτε αυτο.Μηπως δεν θελει εμενα για γαμο?
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

29-12-23

22:34
Ναι, εδω και 6 χρονια τους γνωριζω.Χαραμισα τη ζωη μου δηλαδη ετσι?
Ωραια ασε τωρα τους γονεις... ειναι το λιγότερο
Απαντησε μου σε παρακαλώ στις εξης ερωτησεις
Θελεις να κάνεις οικογένεια ;
και αν ναι... του το έχεις πει ; και τι σου απαντησε ;
Ριουλα
Νεοφερμένο μέλος

29-12-23

22:35
Εγω θελω, ολο αλλαζει την κουβεντα για το γαμο, μεχρι προτινος δηλαδη.Ισως λογω του προηγουμενου γσμου που χωρισε δεν θελει, απ οτι καταλαβα..Αλλα εγω τι φταιω..
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

29-12-23

22:36
Εγω θελω, ολο αλλαζει την κουβεντα για το γαμο, μεχρι προτινος δηλαδη.Ισως λογω του προηγουμενου γσμου που χωρισε δεν θελει, απ οτι καταλαβα..Αλλα εγω τι φταιω..
δηλαδη θέλει να κανετε παιδάκι αλλα όχι γάμο ; μηπως δεν έχει λεφτά για να τον υποστηριξει ; μηπως θελει πολιτικο απλά ;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.