Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:08 Ο Valder έγραψε: #61 29-12-23 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ωραια τα λές μωρη Βαλντέρα αλλα αυτο το μπολντ μου κανει λίγο ααααχ ο καργιολης γαμαει ενω εμεις οχι Click για ανάπτυξη... Κι άλλοι γαμάνε αλλά δε ζηλεύω. Εντάξει δε θα λεγα οχι για on demand σεξάκι σπιτωμένο επι 3ετία όποτε μου καπνίσει, αλλά κάπου ώπα. Μπορει ο αρχικός λόγος (γκρίνια για την πρωτοχρονια) να μου φαινεται κουλός, αλλά κανείς άνθρωπος δεν χρωστάει τίποτα σε κανεναν να περιμενει 8 χρονια να προχωρησει σε ενα σοβαροτερο βημα παρακατω αμα τοσο πολύ το θέλει. Ναι, ακόμα κι αυτη εδω η κοπέλα, δικαίωμά της ειναι. Ο άλλος έκανε τον πρωτο γαμο του, ειδε πως ειναι, αμα δεν θελει άλλον να το ξερει κι η κοπέλα, μπορει να θελει να φτιαξει τη ζωη της. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:12 Η Ριουλα έγραψε: #62 29-12-23 23:12 Βαλτωσε η συζητηση.Ο καθενας με τον πονο του.Ας κανει ο,τι θελει.Καλα λετε, ασχολουμε με γιορτες εδω το θεμα ειναι σοβαροτερο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.539 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:14 Η glayki έγραψε: #63 29-12-23 23:14 Ποιες γιορτές χρυσή μου.. Είχες μια φαγούρα για τις γιορτές. Έχεις θέμα βιωσιμότητας με τον τύπο που προφανώς εκμεταλλεύεται την προσκόλληση και την ανασφάλεια σου μη πω και την αφέλεια. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:17 Η Grand Duchess: #64 29-12-23 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Ελα ντε πες τα και ειναι και κατα του γαμου, βλεπεις ηταν ξαναπαντρεμενος.Ειναι 40 χρονων?Μηπως να τον σουταρω και να αφησω τους συναισθηματισμους?! Click για ανάπτυξη... 40ρης ξαναπαντρεμενος σε έχει 8 χρόνια στο πάρκινγκ και δεν θέλει ποτέ να πάτε στους δικούς σου για γιορτές (όταν εσύ έχεις ήδη δείξει σεβασμό και έχεις γιορτάσει με εκείνους). Ξύπνα. Βαλτον κάτω ρωτά τον αν θέλει γάμο ή όχι (αν θέλεις και εσύ βέβαια). Αν σε λέει τσου τον σουτάρεις και βρίσκεις άλλον πριν αρχίσουν τα δύσκολα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.137 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:18 Ο Πάνθηρας!: #65 29-12-23 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: 40ρης ξαναπαντρεμενος σε έχει 8 χρόνια στο πάρκινγκ και δεν θέλει ποτέ να πάτε στους δικούς σου για γιορτές (όταν εσύ έχεις ήδη δείξει σεβασμό και έχεις γιορτάσει με εκείνους). Ξύπνα. Βαλτον κάτω ρωτά τον αν θέλει γάμο ή όχι (αν θέλεις και εσύ βέβαια). Αν σε λέει τσου τον σουτάρεις και βρίσκεις άλλον πριν αρχίσουν τα δύσκολα. Click για ανάπτυξη... Σκληρή δούκισα... δίκασε διχως χαιδέματα ! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:18 Η Grand Duchess: #66 29-12-23 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Εγω θελω αποκατασταση και παιδι.Οποτε λεω για γαμο, λεει να κανουμε παιδι και μετα γαμο, τωρα κανα χρονο το λεει.Παλιοτερα ουτε αυτο.Μηπως δεν θελει εμενα για γαμο? Click για ανάπτυξη... Γενικά δεν θέλει γάμο Ρούλα. Ξύπνα. Έχει ξεκαθαρίσει την θέση του. Εσύ γιατί κάθεσαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Σκληρή δούκισα... δίκασε διχως χαιδέματα ! Click για ανάπτυξη... Ε μα δεν μπορώ με κάτι τέτοια άκουσε εκεί 8 χρόνια σχέση σε άτομα 30-40 ετών, ακόμη να ξεκαθαρίσουν αν θέλουν παιδιά και γάμους. Ουτε Μάνθος Φουστάνος "Πέγκυ μου θα σε παντρευτώ όταν πάρεις τον πρώτο σου ρόλο" να ήταν. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:23 Η Ριουλα έγραψε: #67 29-12-23 23:23 Αχ αφηστε, εμπλεξα απο μικρη και την πατησα.Αυτο θα κανω... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:30 Η Grand Duchess: #68 29-12-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Αχ αφηστε, εμπλεξα απο μικρη και την πατησα.Αυτο θα κανω... Click για ανάπτυξη... Άσε τότε που ήσουν μικρή, τώρα ολόκληρη ώριμη γυναίκα, πάτα πόδι κάτω, δεν είσαι πια μικρή. Αυτές είναι σοβαρές αποφάσεις, καθίστε να το συζητήσετε με ειλικρίνεια και σοβαρότητα. Περίμενε να περάσει η πρωτοχρονιά και τα λέτε τότε με καθαρό μυαλό. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.137 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:31 Ο Πάνθηρας!: #69 29-12-23 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Γενικά δεν θέλει γάμο Ρούλα. Ξύπνα. Έχει ξεκαθαρίσει την θέση του. Εσύ γιατί κάθεσαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Ε μα δεν μπορώ με κάτι τέτοια άκουσε εκεί 8 χρόνια σχέση σε άτομα 30-40 ετών, ακόμη να ξεκαθαρίσουν αν θέλουν παιδιά και γάμους. Ουτε Μάνθος Φουστάνος "Πέγκυ μου θα σε παντρευτώ όταν πάρεις τον πρώτο σου ρόλο" να ήταν. Click για ανάπτυξη... Πες μου ποση διαφορά ηλικια θα έδινες σαν επιτρεπτη... 3 χρονια μαξ ;;; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:37 Η Grand Duchess: #70 29-12-23 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πες μου ποση διαφορά ηλικια θα έδινες σαν επιτρεπτη... 3 χρονια μαξ ;;; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η διαφορά ηλικίας το πρόβλημα εδώ, πάλι είναι η διαφορά στις φάσεις ζωής. Η κοπέλα τυλίχθηκε φρέσκια κ ονειρεύεται γάμο και παιδιά. Οκ. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρίσκο να μπλέξεις με χωρισμένο ενώ είσαι πιτσιρικα. Ο κύριος έχει ήδη κάνει έναν γάμο, που του βγήκε αποτυχία, τύλιξε μια νεότερη, οκ. Την έχει όμως παρκαρισμένη για 8 χρόνια και κοντεύει να την βγάλει εκτός σχεδίου της.Δηλαδή εκείνος απλά θέλει μια σύντροφο για την παρέα και για τα γεράματα. Όχι υποχρεώσεις. Και εκείνη ακόμη κάθεται. Φταίνε και οι δύο εδώ. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Ριουλα έγραψε: #71 29-12-23 23:39 Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.539 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η glayki έγραψε: #72 29-12-23 23:39 Γιατί έχω την εντύπωση πως τον γνώρισες ως παντρεμένο; Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:42 Η Ριουλα έγραψε: #73 29-12-23 23:42 Οχι δεν ηταν παντρεμενος, αυτο ειναι σιγουρο.Με παντρεμενο ποτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:44 Η Grand Duchess: #74 29-12-23 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙΙ??? Όσο το συνεχίζεις, τόσο περισσότερο απορώ με την επιλογή σου να μην τον έχεις σουτάρει εδώ και καιρο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Οχι δεν ηταν παντρεμενος, αυτο ειναι σιγουρο.Με παντρεμενο ποτε. Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτήσω καλή μου, γιατί το άκουσα και αυτό προσφάτως από γνωστή και έμεινα. Είσαι σίγουρη ότι έχει βγει το διαζύγιο; το επίσημο εννοώ. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:47 Η Ριουλα έγραψε: #75 29-12-23 23:47 Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:49 Η Grand Duchess: #76 29-12-23 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Click για ανάπτυξη... Οκ τότε. Τουλάχιστον δεν θα σου έρθει δεύτερο εγκεφαλικό. Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα. Καλά ξεμπερδεματα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #77 29-12-23 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... Jesus fuckin Christ, ενας ένας οι άνθρακες στη φόρα. Πω ρε φιδόλαδο. Εμπορία κανονική. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:52 Η Grand Duchess: #78 29-12-23 23:52 Θεματοθετρια, μόλις θυμήθηκα ότι είχες ξαναγράψει και είδα τα παλια σου θέματα. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΌΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ;;;; (Αναφέρομαι στο πρώτο σου θέμα που σε μείωνε για το πτυχίο σου) ΞΥΠΝΑΑΑ Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:54 Η Ριουλα έγραψε: #79 29-12-23 23:54 Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:58 Η Grand Duchess: #80 29-12-23 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Click για ανάπτυξη... Βάλτα κάτω Ριουλα. Μια συζήτηση κ απόφαση είναι. Τι σε κρατάει σε αυτόν; Να σε παντρευτει δεν θέλει, παιδιά δεν θέλει. Σε μειώνει, δεν δείχνει σεβασμό προς σε εσένα και τους δικούς σου, Έχετε 8 χρόνια σχέση και είστε ακόμη σε ρυθμούς ζευγαριού φοιτητών. Εσύ κάνεις την πράξη να απέχει. Εκείνος σε αποχή είναι εξ αρχής. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Paragontas7000 rafaela11 Lathy Ριουλα Kate1914 touvlo thenutritionist dmav marww iew Scandal giannhs2001 Wonderkid taketrance camil kalhkardia Jack of Spades Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ωραια τα λές μωρη Βαλντέρα αλλα αυτο το μπολντ μου κανει λίγο ααααχ ο καργιολης γαμαει ενω εμεις οχι Click για ανάπτυξη... Κι άλλοι γαμάνε αλλά δε ζηλεύω. Εντάξει δε θα λεγα οχι για on demand σεξάκι σπιτωμένο επι 3ετία όποτε μου καπνίσει, αλλά κάπου ώπα. Μπορει ο αρχικός λόγος (γκρίνια για την πρωτοχρονια) να μου φαινεται κουλός, αλλά κανείς άνθρωπος δεν χρωστάει τίποτα σε κανεναν να περιμενει 8 χρονια να προχωρησει σε ενα σοβαροτερο βημα παρακατω αμα τοσο πολύ το θέλει. Ναι, ακόμα κι αυτη εδω η κοπέλα, δικαίωμά της ειναι. Ο άλλος έκανε τον πρωτο γαμο του, ειδε πως ειναι, αμα δεν θελει άλλον να το ξερει κι η κοπέλα, μπορει να θελει να φτιαξει τη ζωη της.
Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:12 Η Ριουλα έγραψε: #62 29-12-23 23:12 Βαλτωσε η συζητηση.Ο καθενας με τον πονο του.Ας κανει ο,τι θελει.Καλα λετε, ασχολουμε με γιορτες εδω το θεμα ειναι σοβαροτερο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.539 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:14 Η glayki έγραψε: #63 29-12-23 23:14 Ποιες γιορτές χρυσή μου.. Είχες μια φαγούρα για τις γιορτές. Έχεις θέμα βιωσιμότητας με τον τύπο που προφανώς εκμεταλλεύεται την προσκόλληση και την ανασφάλεια σου μη πω και την αφέλεια. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:17 Η Grand Duchess: #64 29-12-23 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Ελα ντε πες τα και ειναι και κατα του γαμου, βλεπεις ηταν ξαναπαντρεμενος.Ειναι 40 χρονων?Μηπως να τον σουταρω και να αφησω τους συναισθηματισμους?! Click για ανάπτυξη... 40ρης ξαναπαντρεμενος σε έχει 8 χρόνια στο πάρκινγκ και δεν θέλει ποτέ να πάτε στους δικούς σου για γιορτές (όταν εσύ έχεις ήδη δείξει σεβασμό και έχεις γιορτάσει με εκείνους). Ξύπνα. Βαλτον κάτω ρωτά τον αν θέλει γάμο ή όχι (αν θέλεις και εσύ βέβαια). Αν σε λέει τσου τον σουτάρεις και βρίσκεις άλλον πριν αρχίσουν τα δύσκολα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.137 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:18 Ο Πάνθηρας!: #65 29-12-23 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: 40ρης ξαναπαντρεμενος σε έχει 8 χρόνια στο πάρκινγκ και δεν θέλει ποτέ να πάτε στους δικούς σου για γιορτές (όταν εσύ έχεις ήδη δείξει σεβασμό και έχεις γιορτάσει με εκείνους). Ξύπνα. Βαλτον κάτω ρωτά τον αν θέλει γάμο ή όχι (αν θέλεις και εσύ βέβαια). Αν σε λέει τσου τον σουτάρεις και βρίσκεις άλλον πριν αρχίσουν τα δύσκολα. Click για ανάπτυξη... Σκληρή δούκισα... δίκασε διχως χαιδέματα ! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:18 Η Grand Duchess: #66 29-12-23 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Εγω θελω αποκατασταση και παιδι.Οποτε λεω για γαμο, λεει να κανουμε παιδι και μετα γαμο, τωρα κανα χρονο το λεει.Παλιοτερα ουτε αυτο.Μηπως δεν θελει εμενα για γαμο? Click για ανάπτυξη... Γενικά δεν θέλει γάμο Ρούλα. Ξύπνα. Έχει ξεκαθαρίσει την θέση του. Εσύ γιατί κάθεσαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Σκληρή δούκισα... δίκασε διχως χαιδέματα ! Click για ανάπτυξη... Ε μα δεν μπορώ με κάτι τέτοια άκουσε εκεί 8 χρόνια σχέση σε άτομα 30-40 ετών, ακόμη να ξεκαθαρίσουν αν θέλουν παιδιά και γάμους. Ουτε Μάνθος Φουστάνος "Πέγκυ μου θα σε παντρευτώ όταν πάρεις τον πρώτο σου ρόλο" να ήταν. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:23 Η Ριουλα έγραψε: #67 29-12-23 23:23 Αχ αφηστε, εμπλεξα απο μικρη και την πατησα.Αυτο θα κανω... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:30 Η Grand Duchess: #68 29-12-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Αχ αφηστε, εμπλεξα απο μικρη και την πατησα.Αυτο θα κανω... Click για ανάπτυξη... Άσε τότε που ήσουν μικρή, τώρα ολόκληρη ώριμη γυναίκα, πάτα πόδι κάτω, δεν είσαι πια μικρή. Αυτές είναι σοβαρές αποφάσεις, καθίστε να το συζητήσετε με ειλικρίνεια και σοβαρότητα. Περίμενε να περάσει η πρωτοχρονιά και τα λέτε τότε με καθαρό μυαλό. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.137 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:31 Ο Πάνθηρας!: #69 29-12-23 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Γενικά δεν θέλει γάμο Ρούλα. Ξύπνα. Έχει ξεκαθαρίσει την θέση του. Εσύ γιατί κάθεσαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Ε μα δεν μπορώ με κάτι τέτοια άκουσε εκεί 8 χρόνια σχέση σε άτομα 30-40 ετών, ακόμη να ξεκαθαρίσουν αν θέλουν παιδιά και γάμους. Ουτε Μάνθος Φουστάνος "Πέγκυ μου θα σε παντρευτώ όταν πάρεις τον πρώτο σου ρόλο" να ήταν. Click για ανάπτυξη... Πες μου ποση διαφορά ηλικια θα έδινες σαν επιτρεπτη... 3 χρονια μαξ ;;; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:37 Η Grand Duchess: #70 29-12-23 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πες μου ποση διαφορά ηλικια θα έδινες σαν επιτρεπτη... 3 χρονια μαξ ;;; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η διαφορά ηλικίας το πρόβλημα εδώ, πάλι είναι η διαφορά στις φάσεις ζωής. Η κοπέλα τυλίχθηκε φρέσκια κ ονειρεύεται γάμο και παιδιά. Οκ. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρίσκο να μπλέξεις με χωρισμένο ενώ είσαι πιτσιρικα. Ο κύριος έχει ήδη κάνει έναν γάμο, που του βγήκε αποτυχία, τύλιξε μια νεότερη, οκ. Την έχει όμως παρκαρισμένη για 8 χρόνια και κοντεύει να την βγάλει εκτός σχεδίου της.Δηλαδή εκείνος απλά θέλει μια σύντροφο για την παρέα και για τα γεράματα. Όχι υποχρεώσεις. Και εκείνη ακόμη κάθεται. Φταίνε και οι δύο εδώ. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Ριουλα έγραψε: #71 29-12-23 23:39 Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.539 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η glayki έγραψε: #72 29-12-23 23:39 Γιατί έχω την εντύπωση πως τον γνώρισες ως παντρεμένο; Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:42 Η Ριουλα έγραψε: #73 29-12-23 23:42 Οχι δεν ηταν παντρεμενος, αυτο ειναι σιγουρο.Με παντρεμενο ποτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:44 Η Grand Duchess: #74 29-12-23 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙΙ??? Όσο το συνεχίζεις, τόσο περισσότερο απορώ με την επιλογή σου να μην τον έχεις σουτάρει εδώ και καιρο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Οχι δεν ηταν παντρεμενος, αυτο ειναι σιγουρο.Με παντρεμενο ποτε. Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτήσω καλή μου, γιατί το άκουσα και αυτό προσφάτως από γνωστή και έμεινα. Είσαι σίγουρη ότι έχει βγει το διαζύγιο; το επίσημο εννοώ. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:47 Η Ριουλα έγραψε: #75 29-12-23 23:47 Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:49 Η Grand Duchess: #76 29-12-23 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Click για ανάπτυξη... Οκ τότε. Τουλάχιστον δεν θα σου έρθει δεύτερο εγκεφαλικό. Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα. Καλά ξεμπερδεματα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #77 29-12-23 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... Jesus fuckin Christ, ενας ένας οι άνθρακες στη φόρα. Πω ρε φιδόλαδο. Εμπορία κανονική. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:52 Η Grand Duchess: #78 29-12-23 23:52 Θεματοθετρια, μόλις θυμήθηκα ότι είχες ξαναγράψει και είδα τα παλια σου θέματα. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΌΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ;;;; (Αναφέρομαι στο πρώτο σου θέμα που σε μείωνε για το πτυχίο σου) ΞΥΠΝΑΑΑ Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:54 Η Ριουλα έγραψε: #79 29-12-23 23:54 Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:58 Η Grand Duchess: #80 29-12-23 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Click για ανάπτυξη... Βάλτα κάτω Ριουλα. Μια συζήτηση κ απόφαση είναι. Τι σε κρατάει σε αυτόν; Να σε παντρευτει δεν θέλει, παιδιά δεν θέλει. Σε μειώνει, δεν δείχνει σεβασμό προς σε εσένα και τους δικούς σου, Έχετε 8 χρόνια σχέση και είστε ακόμη σε ρυθμούς ζευγαριού φοιτητών. Εσύ κάνεις την πράξη να απέχει. Εκείνος σε αποχή είναι εξ αρχής. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Paragontas7000 rafaela11 Lathy Ριουλα Kate1914 touvlo thenutritionist dmav marww iew Scandal giannhs2001 Wonderkid taketrance camil kalhkardia Jack of Spades Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βαλτωσε η συζητηση.Ο καθενας με τον πονο του.Ας κανει ο,τι θελει.Καλα λετε, ασχολουμε με γιορτες εδω το θεμα ειναι σοβαροτερο.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.539 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:14 Η glayki έγραψε: #63 29-12-23 23:14 Ποιες γιορτές χρυσή μου.. Είχες μια φαγούρα για τις γιορτές. Έχεις θέμα βιωσιμότητας με τον τύπο που προφανώς εκμεταλλεύεται την προσκόλληση και την ανασφάλεια σου μη πω και την αφέλεια. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:17 Η Grand Duchess: #64 29-12-23 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Ελα ντε πες τα και ειναι και κατα του γαμου, βλεπεις ηταν ξαναπαντρεμενος.Ειναι 40 χρονων?Μηπως να τον σουταρω και να αφησω τους συναισθηματισμους?! Click για ανάπτυξη... 40ρης ξαναπαντρεμενος σε έχει 8 χρόνια στο πάρκινγκ και δεν θέλει ποτέ να πάτε στους δικούς σου για γιορτές (όταν εσύ έχεις ήδη δείξει σεβασμό και έχεις γιορτάσει με εκείνους). Ξύπνα. Βαλτον κάτω ρωτά τον αν θέλει γάμο ή όχι (αν θέλεις και εσύ βέβαια). Αν σε λέει τσου τον σουτάρεις και βρίσκεις άλλον πριν αρχίσουν τα δύσκολα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.137 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:18 Ο Πάνθηρας!: #65 29-12-23 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: 40ρης ξαναπαντρεμενος σε έχει 8 χρόνια στο πάρκινγκ και δεν θέλει ποτέ να πάτε στους δικούς σου για γιορτές (όταν εσύ έχεις ήδη δείξει σεβασμό και έχεις γιορτάσει με εκείνους). Ξύπνα. Βαλτον κάτω ρωτά τον αν θέλει γάμο ή όχι (αν θέλεις και εσύ βέβαια). Αν σε λέει τσου τον σουτάρεις και βρίσκεις άλλον πριν αρχίσουν τα δύσκολα. Click για ανάπτυξη... Σκληρή δούκισα... δίκασε διχως χαιδέματα ! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:18 Η Grand Duchess: #66 29-12-23 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Εγω θελω αποκατασταση και παιδι.Οποτε λεω για γαμο, λεει να κανουμε παιδι και μετα γαμο, τωρα κανα χρονο το λεει.Παλιοτερα ουτε αυτο.Μηπως δεν θελει εμενα για γαμο? Click για ανάπτυξη... Γενικά δεν θέλει γάμο Ρούλα. Ξύπνα. Έχει ξεκαθαρίσει την θέση του. Εσύ γιατί κάθεσαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Σκληρή δούκισα... δίκασε διχως χαιδέματα ! Click για ανάπτυξη... Ε μα δεν μπορώ με κάτι τέτοια άκουσε εκεί 8 χρόνια σχέση σε άτομα 30-40 ετών, ακόμη να ξεκαθαρίσουν αν θέλουν παιδιά και γάμους. Ουτε Μάνθος Φουστάνος "Πέγκυ μου θα σε παντρευτώ όταν πάρεις τον πρώτο σου ρόλο" να ήταν. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:23 Η Ριουλα έγραψε: #67 29-12-23 23:23 Αχ αφηστε, εμπλεξα απο μικρη και την πατησα.Αυτο θα κανω... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:30 Η Grand Duchess: #68 29-12-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Αχ αφηστε, εμπλεξα απο μικρη και την πατησα.Αυτο θα κανω... Click για ανάπτυξη... Άσε τότε που ήσουν μικρή, τώρα ολόκληρη ώριμη γυναίκα, πάτα πόδι κάτω, δεν είσαι πια μικρή. Αυτές είναι σοβαρές αποφάσεις, καθίστε να το συζητήσετε με ειλικρίνεια και σοβαρότητα. Περίμενε να περάσει η πρωτοχρονιά και τα λέτε τότε με καθαρό μυαλό. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.137 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:31 Ο Πάνθηρας!: #69 29-12-23 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Γενικά δεν θέλει γάμο Ρούλα. Ξύπνα. Έχει ξεκαθαρίσει την θέση του. Εσύ γιατί κάθεσαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Ε μα δεν μπορώ με κάτι τέτοια άκουσε εκεί 8 χρόνια σχέση σε άτομα 30-40 ετών, ακόμη να ξεκαθαρίσουν αν θέλουν παιδιά και γάμους. Ουτε Μάνθος Φουστάνος "Πέγκυ μου θα σε παντρευτώ όταν πάρεις τον πρώτο σου ρόλο" να ήταν. Click για ανάπτυξη... Πες μου ποση διαφορά ηλικια θα έδινες σαν επιτρεπτη... 3 χρονια μαξ ;;; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:37 Η Grand Duchess: #70 29-12-23 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πες μου ποση διαφορά ηλικια θα έδινες σαν επιτρεπτη... 3 χρονια μαξ ;;; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η διαφορά ηλικίας το πρόβλημα εδώ, πάλι είναι η διαφορά στις φάσεις ζωής. Η κοπέλα τυλίχθηκε φρέσκια κ ονειρεύεται γάμο και παιδιά. Οκ. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρίσκο να μπλέξεις με χωρισμένο ενώ είσαι πιτσιρικα. Ο κύριος έχει ήδη κάνει έναν γάμο, που του βγήκε αποτυχία, τύλιξε μια νεότερη, οκ. Την έχει όμως παρκαρισμένη για 8 χρόνια και κοντεύει να την βγάλει εκτός σχεδίου της.Δηλαδή εκείνος απλά θέλει μια σύντροφο για την παρέα και για τα γεράματα. Όχι υποχρεώσεις. Και εκείνη ακόμη κάθεται. Φταίνε και οι δύο εδώ. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Ριουλα έγραψε: #71 29-12-23 23:39 Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.539 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η glayki έγραψε: #72 29-12-23 23:39 Γιατί έχω την εντύπωση πως τον γνώρισες ως παντρεμένο; Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:42 Η Ριουλα έγραψε: #73 29-12-23 23:42 Οχι δεν ηταν παντρεμενος, αυτο ειναι σιγουρο.Με παντρεμενο ποτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:44 Η Grand Duchess: #74 29-12-23 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙΙ??? Όσο το συνεχίζεις, τόσο περισσότερο απορώ με την επιλογή σου να μην τον έχεις σουτάρει εδώ και καιρο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Οχι δεν ηταν παντρεμενος, αυτο ειναι σιγουρο.Με παντρεμενο ποτε. Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτήσω καλή μου, γιατί το άκουσα και αυτό προσφάτως από γνωστή και έμεινα. Είσαι σίγουρη ότι έχει βγει το διαζύγιο; το επίσημο εννοώ. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:47 Η Ριουλα έγραψε: #75 29-12-23 23:47 Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:49 Η Grand Duchess: #76 29-12-23 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Click για ανάπτυξη... Οκ τότε. Τουλάχιστον δεν θα σου έρθει δεύτερο εγκεφαλικό. Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα. Καλά ξεμπερδεματα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #77 29-12-23 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... Jesus fuckin Christ, ενας ένας οι άνθρακες στη φόρα. Πω ρε φιδόλαδο. Εμπορία κανονική. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:52 Η Grand Duchess: #78 29-12-23 23:52 Θεματοθετρια, μόλις θυμήθηκα ότι είχες ξαναγράψει και είδα τα παλια σου θέματα. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΌΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ;;;; (Αναφέρομαι στο πρώτο σου θέμα που σε μείωνε για το πτυχίο σου) ΞΥΠΝΑΑΑ Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:54 Η Ριουλα έγραψε: #79 29-12-23 23:54 Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:58 Η Grand Duchess: #80 29-12-23 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Click για ανάπτυξη... Βάλτα κάτω Ριουλα. Μια συζήτηση κ απόφαση είναι. Τι σε κρατάει σε αυτόν; Να σε παντρευτει δεν θέλει, παιδιά δεν θέλει. Σε μειώνει, δεν δείχνει σεβασμό προς σε εσένα και τους δικούς σου, Έχετε 8 χρόνια σχέση και είστε ακόμη σε ρυθμούς ζευγαριού φοιτητών. Εσύ κάνεις την πράξη να απέχει. Εκείνος σε αποχή είναι εξ αρχής. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Paragontas7000 rafaela11 Lathy Ριουλα Kate1914 touvlo thenutritionist dmav marww iew Scandal giannhs2001 Wonderkid taketrance camil kalhkardia Jack of Spades Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποιες γιορτές χρυσή μου.. Είχες μια φαγούρα για τις γιορτές. Έχεις θέμα βιωσιμότητας με τον τύπο που προφανώς εκμεταλλεύεται την προσκόλληση και την ανασφάλεια σου μη πω και την αφέλεια.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:17 Η Grand Duchess: #64 29-12-23 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Ελα ντε πες τα και ειναι και κατα του γαμου, βλεπεις ηταν ξαναπαντρεμενος.Ειναι 40 χρονων?Μηπως να τον σουταρω και να αφησω τους συναισθηματισμους?! Click για ανάπτυξη... 40ρης ξαναπαντρεμενος σε έχει 8 χρόνια στο πάρκινγκ και δεν θέλει ποτέ να πάτε στους δικούς σου για γιορτές (όταν εσύ έχεις ήδη δείξει σεβασμό και έχεις γιορτάσει με εκείνους). Ξύπνα. Βαλτον κάτω ρωτά τον αν θέλει γάμο ή όχι (αν θέλεις και εσύ βέβαια). Αν σε λέει τσου τον σουτάρεις και βρίσκεις άλλον πριν αρχίσουν τα δύσκολα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.137 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:18 Ο Πάνθηρας!: #65 29-12-23 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: 40ρης ξαναπαντρεμενος σε έχει 8 χρόνια στο πάρκινγκ και δεν θέλει ποτέ να πάτε στους δικούς σου για γιορτές (όταν εσύ έχεις ήδη δείξει σεβασμό και έχεις γιορτάσει με εκείνους). Ξύπνα. Βαλτον κάτω ρωτά τον αν θέλει γάμο ή όχι (αν θέλεις και εσύ βέβαια). Αν σε λέει τσου τον σουτάρεις και βρίσκεις άλλον πριν αρχίσουν τα δύσκολα. Click για ανάπτυξη... Σκληρή δούκισα... δίκασε διχως χαιδέματα ! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:18 Η Grand Duchess: #66 29-12-23 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Εγω θελω αποκατασταση και παιδι.Οποτε λεω για γαμο, λεει να κανουμε παιδι και μετα γαμο, τωρα κανα χρονο το λεει.Παλιοτερα ουτε αυτο.Μηπως δεν θελει εμενα για γαμο? Click για ανάπτυξη... Γενικά δεν θέλει γάμο Ρούλα. Ξύπνα. Έχει ξεκαθαρίσει την θέση του. Εσύ γιατί κάθεσαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Σκληρή δούκισα... δίκασε διχως χαιδέματα ! Click για ανάπτυξη... Ε μα δεν μπορώ με κάτι τέτοια άκουσε εκεί 8 χρόνια σχέση σε άτομα 30-40 ετών, ακόμη να ξεκαθαρίσουν αν θέλουν παιδιά και γάμους. Ουτε Μάνθος Φουστάνος "Πέγκυ μου θα σε παντρευτώ όταν πάρεις τον πρώτο σου ρόλο" να ήταν. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:23 Η Ριουλα έγραψε: #67 29-12-23 23:23 Αχ αφηστε, εμπλεξα απο μικρη και την πατησα.Αυτο θα κανω... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:30 Η Grand Duchess: #68 29-12-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Αχ αφηστε, εμπλεξα απο μικρη και την πατησα.Αυτο θα κανω... Click για ανάπτυξη... Άσε τότε που ήσουν μικρή, τώρα ολόκληρη ώριμη γυναίκα, πάτα πόδι κάτω, δεν είσαι πια μικρή. Αυτές είναι σοβαρές αποφάσεις, καθίστε να το συζητήσετε με ειλικρίνεια και σοβαρότητα. Περίμενε να περάσει η πρωτοχρονιά και τα λέτε τότε με καθαρό μυαλό. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.137 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:31 Ο Πάνθηρας!: #69 29-12-23 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Γενικά δεν θέλει γάμο Ρούλα. Ξύπνα. Έχει ξεκαθαρίσει την θέση του. Εσύ γιατί κάθεσαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Ε μα δεν μπορώ με κάτι τέτοια άκουσε εκεί 8 χρόνια σχέση σε άτομα 30-40 ετών, ακόμη να ξεκαθαρίσουν αν θέλουν παιδιά και γάμους. Ουτε Μάνθος Φουστάνος "Πέγκυ μου θα σε παντρευτώ όταν πάρεις τον πρώτο σου ρόλο" να ήταν. Click για ανάπτυξη... Πες μου ποση διαφορά ηλικια θα έδινες σαν επιτρεπτη... 3 χρονια μαξ ;;; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:37 Η Grand Duchess: #70 29-12-23 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πες μου ποση διαφορά ηλικια θα έδινες σαν επιτρεπτη... 3 χρονια μαξ ;;; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η διαφορά ηλικίας το πρόβλημα εδώ, πάλι είναι η διαφορά στις φάσεις ζωής. Η κοπέλα τυλίχθηκε φρέσκια κ ονειρεύεται γάμο και παιδιά. Οκ. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρίσκο να μπλέξεις με χωρισμένο ενώ είσαι πιτσιρικα. Ο κύριος έχει ήδη κάνει έναν γάμο, που του βγήκε αποτυχία, τύλιξε μια νεότερη, οκ. Την έχει όμως παρκαρισμένη για 8 χρόνια και κοντεύει να την βγάλει εκτός σχεδίου της.Δηλαδή εκείνος απλά θέλει μια σύντροφο για την παρέα και για τα γεράματα. Όχι υποχρεώσεις. Και εκείνη ακόμη κάθεται. Φταίνε και οι δύο εδώ. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Ριουλα έγραψε: #71 29-12-23 23:39 Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.539 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η glayki έγραψε: #72 29-12-23 23:39 Γιατί έχω την εντύπωση πως τον γνώρισες ως παντρεμένο; Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:42 Η Ριουλα έγραψε: #73 29-12-23 23:42 Οχι δεν ηταν παντρεμενος, αυτο ειναι σιγουρο.Με παντρεμενο ποτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:44 Η Grand Duchess: #74 29-12-23 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙΙ??? Όσο το συνεχίζεις, τόσο περισσότερο απορώ με την επιλογή σου να μην τον έχεις σουτάρει εδώ και καιρο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Οχι δεν ηταν παντρεμενος, αυτο ειναι σιγουρο.Με παντρεμενο ποτε. Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτήσω καλή μου, γιατί το άκουσα και αυτό προσφάτως από γνωστή και έμεινα. Είσαι σίγουρη ότι έχει βγει το διαζύγιο; το επίσημο εννοώ. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:47 Η Ριουλα έγραψε: #75 29-12-23 23:47 Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:49 Η Grand Duchess: #76 29-12-23 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Click για ανάπτυξη... Οκ τότε. Τουλάχιστον δεν θα σου έρθει δεύτερο εγκεφαλικό. Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα. Καλά ξεμπερδεματα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #77 29-12-23 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... Jesus fuckin Christ, ενας ένας οι άνθρακες στη φόρα. Πω ρε φιδόλαδο. Εμπορία κανονική. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:52 Η Grand Duchess: #78 29-12-23 23:52 Θεματοθετρια, μόλις θυμήθηκα ότι είχες ξαναγράψει και είδα τα παλια σου θέματα. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΌΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ;;;; (Αναφέρομαι στο πρώτο σου θέμα που σε μείωνε για το πτυχίο σου) ΞΥΠΝΑΑΑ Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:54 Η Ριουλα έγραψε: #79 29-12-23 23:54 Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:58 Η Grand Duchess: #80 29-12-23 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Click για ανάπτυξη... Βάλτα κάτω Ριουλα. Μια συζήτηση κ απόφαση είναι. Τι σε κρατάει σε αυτόν; Να σε παντρευτει δεν θέλει, παιδιά δεν θέλει. Σε μειώνει, δεν δείχνει σεβασμό προς σε εσένα και τους δικούς σου, Έχετε 8 χρόνια σχέση και είστε ακόμη σε ρυθμούς ζευγαριού φοιτητών. Εσύ κάνεις την πράξη να απέχει. Εκείνος σε αποχή είναι εξ αρχής. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Paragontas7000 rafaela11 Lathy Ριουλα Kate1914 touvlo thenutritionist dmav marww iew Scandal giannhs2001 Wonderkid taketrance camil kalhkardia Jack of Spades Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Ελα ντε πες τα και ειναι και κατα του γαμου, βλεπεις ηταν ξαναπαντρεμενος.Ειναι 40 χρονων?Μηπως να τον σουταρω και να αφησω τους συναισθηματισμους?! Click για ανάπτυξη... 40ρης ξαναπαντρεμενος σε έχει 8 χρόνια στο πάρκινγκ και δεν θέλει ποτέ να πάτε στους δικούς σου για γιορτές (όταν εσύ έχεις ήδη δείξει σεβασμό και έχεις γιορτάσει με εκείνους). Ξύπνα. Βαλτον κάτω ρωτά τον αν θέλει γάμο ή όχι (αν θέλεις και εσύ βέβαια). Αν σε λέει τσου τον σουτάρεις και βρίσκεις άλλον πριν αρχίσουν τα δύσκολα.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.137 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:18 Ο Πάνθηρας!: #65 29-12-23 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: 40ρης ξαναπαντρεμενος σε έχει 8 χρόνια στο πάρκινγκ και δεν θέλει ποτέ να πάτε στους δικούς σου για γιορτές (όταν εσύ έχεις ήδη δείξει σεβασμό και έχεις γιορτάσει με εκείνους). Ξύπνα. Βαλτον κάτω ρωτά τον αν θέλει γάμο ή όχι (αν θέλεις και εσύ βέβαια). Αν σε λέει τσου τον σουτάρεις και βρίσκεις άλλον πριν αρχίσουν τα δύσκολα. Click για ανάπτυξη... Σκληρή δούκισα... δίκασε διχως χαιδέματα ! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:18 Η Grand Duchess: #66 29-12-23 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Εγω θελω αποκατασταση και παιδι.Οποτε λεω για γαμο, λεει να κανουμε παιδι και μετα γαμο, τωρα κανα χρονο το λεει.Παλιοτερα ουτε αυτο.Μηπως δεν θελει εμενα για γαμο? Click για ανάπτυξη... Γενικά δεν θέλει γάμο Ρούλα. Ξύπνα. Έχει ξεκαθαρίσει την θέση του. Εσύ γιατί κάθεσαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Σκληρή δούκισα... δίκασε διχως χαιδέματα ! Click για ανάπτυξη... Ε μα δεν μπορώ με κάτι τέτοια άκουσε εκεί 8 χρόνια σχέση σε άτομα 30-40 ετών, ακόμη να ξεκαθαρίσουν αν θέλουν παιδιά και γάμους. Ουτε Μάνθος Φουστάνος "Πέγκυ μου θα σε παντρευτώ όταν πάρεις τον πρώτο σου ρόλο" να ήταν. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:23 Η Ριουλα έγραψε: #67 29-12-23 23:23 Αχ αφηστε, εμπλεξα απο μικρη και την πατησα.Αυτο θα κανω... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:30 Η Grand Duchess: #68 29-12-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Αχ αφηστε, εμπλεξα απο μικρη και την πατησα.Αυτο θα κανω... Click για ανάπτυξη... Άσε τότε που ήσουν μικρή, τώρα ολόκληρη ώριμη γυναίκα, πάτα πόδι κάτω, δεν είσαι πια μικρή. Αυτές είναι σοβαρές αποφάσεις, καθίστε να το συζητήσετε με ειλικρίνεια και σοβαρότητα. Περίμενε να περάσει η πρωτοχρονιά και τα λέτε τότε με καθαρό μυαλό. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.137 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:31 Ο Πάνθηρας!: #69 29-12-23 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Γενικά δεν θέλει γάμο Ρούλα. Ξύπνα. Έχει ξεκαθαρίσει την θέση του. Εσύ γιατί κάθεσαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Ε μα δεν μπορώ με κάτι τέτοια άκουσε εκεί 8 χρόνια σχέση σε άτομα 30-40 ετών, ακόμη να ξεκαθαρίσουν αν θέλουν παιδιά και γάμους. Ουτε Μάνθος Φουστάνος "Πέγκυ μου θα σε παντρευτώ όταν πάρεις τον πρώτο σου ρόλο" να ήταν. Click για ανάπτυξη... Πες μου ποση διαφορά ηλικια θα έδινες σαν επιτρεπτη... 3 χρονια μαξ ;;; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:37 Η Grand Duchess: #70 29-12-23 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πες μου ποση διαφορά ηλικια θα έδινες σαν επιτρεπτη... 3 χρονια μαξ ;;; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η διαφορά ηλικίας το πρόβλημα εδώ, πάλι είναι η διαφορά στις φάσεις ζωής. Η κοπέλα τυλίχθηκε φρέσκια κ ονειρεύεται γάμο και παιδιά. Οκ. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρίσκο να μπλέξεις με χωρισμένο ενώ είσαι πιτσιρικα. Ο κύριος έχει ήδη κάνει έναν γάμο, που του βγήκε αποτυχία, τύλιξε μια νεότερη, οκ. Την έχει όμως παρκαρισμένη για 8 χρόνια και κοντεύει να την βγάλει εκτός σχεδίου της.Δηλαδή εκείνος απλά θέλει μια σύντροφο για την παρέα και για τα γεράματα. Όχι υποχρεώσεις. Και εκείνη ακόμη κάθεται. Φταίνε και οι δύο εδώ. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Ριουλα έγραψε: #71 29-12-23 23:39 Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.539 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η glayki έγραψε: #72 29-12-23 23:39 Γιατί έχω την εντύπωση πως τον γνώρισες ως παντρεμένο; Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:42 Η Ριουλα έγραψε: #73 29-12-23 23:42 Οχι δεν ηταν παντρεμενος, αυτο ειναι σιγουρο.Με παντρεμενο ποτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:44 Η Grand Duchess: #74 29-12-23 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙΙ??? Όσο το συνεχίζεις, τόσο περισσότερο απορώ με την επιλογή σου να μην τον έχεις σουτάρει εδώ και καιρο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Οχι δεν ηταν παντρεμενος, αυτο ειναι σιγουρο.Με παντρεμενο ποτε. Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτήσω καλή μου, γιατί το άκουσα και αυτό προσφάτως από γνωστή και έμεινα. Είσαι σίγουρη ότι έχει βγει το διαζύγιο; το επίσημο εννοώ. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:47 Η Ριουλα έγραψε: #75 29-12-23 23:47 Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:49 Η Grand Duchess: #76 29-12-23 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Click για ανάπτυξη... Οκ τότε. Τουλάχιστον δεν θα σου έρθει δεύτερο εγκεφαλικό. Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα. Καλά ξεμπερδεματα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #77 29-12-23 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... Jesus fuckin Christ, ενας ένας οι άνθρακες στη φόρα. Πω ρε φιδόλαδο. Εμπορία κανονική. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:52 Η Grand Duchess: #78 29-12-23 23:52 Θεματοθετρια, μόλις θυμήθηκα ότι είχες ξαναγράψει και είδα τα παλια σου θέματα. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΌΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ;;;; (Αναφέρομαι στο πρώτο σου θέμα που σε μείωνε για το πτυχίο σου) ΞΥΠΝΑΑΑ Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:54 Η Ριουλα έγραψε: #79 29-12-23 23:54 Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:58 Η Grand Duchess: #80 29-12-23 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Click για ανάπτυξη... Βάλτα κάτω Ριουλα. Μια συζήτηση κ απόφαση είναι. Τι σε κρατάει σε αυτόν; Να σε παντρευτει δεν θέλει, παιδιά δεν θέλει. Σε μειώνει, δεν δείχνει σεβασμό προς σε εσένα και τους δικούς σου, Έχετε 8 χρόνια σχέση και είστε ακόμη σε ρυθμούς ζευγαριού φοιτητών. Εσύ κάνεις την πράξη να απέχει. Εκείνος σε αποχή είναι εξ αρχής. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Paragontas7000 rafaela11 Lathy Ριουλα Kate1914 touvlo thenutritionist dmav marww iew Scandal giannhs2001 Wonderkid taketrance camil kalhkardia Jack of Spades Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: 40ρης ξαναπαντρεμενος σε έχει 8 χρόνια στο πάρκινγκ και δεν θέλει ποτέ να πάτε στους δικούς σου για γιορτές (όταν εσύ έχεις ήδη δείξει σεβασμό και έχεις γιορτάσει με εκείνους). Ξύπνα. Βαλτον κάτω ρωτά τον αν θέλει γάμο ή όχι (αν θέλεις και εσύ βέβαια). Αν σε λέει τσου τον σουτάρεις και βρίσκεις άλλον πριν αρχίσουν τα δύσκολα. Click για ανάπτυξη... Σκληρή δούκισα... δίκασε διχως χαιδέματα !
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:18 Η Grand Duchess: #66 29-12-23 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Εγω θελω αποκατασταση και παιδι.Οποτε λεω για γαμο, λεει να κανουμε παιδι και μετα γαμο, τωρα κανα χρονο το λεει.Παλιοτερα ουτε αυτο.Μηπως δεν θελει εμενα για γαμο? Click για ανάπτυξη... Γενικά δεν θέλει γάμο Ρούλα. Ξύπνα. Έχει ξεκαθαρίσει την θέση του. Εσύ γιατί κάθεσαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Σκληρή δούκισα... δίκασε διχως χαιδέματα ! Click για ανάπτυξη... Ε μα δεν μπορώ με κάτι τέτοια άκουσε εκεί 8 χρόνια σχέση σε άτομα 30-40 ετών, ακόμη να ξεκαθαρίσουν αν θέλουν παιδιά και γάμους. Ουτε Μάνθος Φουστάνος "Πέγκυ μου θα σε παντρευτώ όταν πάρεις τον πρώτο σου ρόλο" να ήταν. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:23 Η Ριουλα έγραψε: #67 29-12-23 23:23 Αχ αφηστε, εμπλεξα απο μικρη και την πατησα.Αυτο θα κανω... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:30 Η Grand Duchess: #68 29-12-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Αχ αφηστε, εμπλεξα απο μικρη και την πατησα.Αυτο θα κανω... Click για ανάπτυξη... Άσε τότε που ήσουν μικρή, τώρα ολόκληρη ώριμη γυναίκα, πάτα πόδι κάτω, δεν είσαι πια μικρή. Αυτές είναι σοβαρές αποφάσεις, καθίστε να το συζητήσετε με ειλικρίνεια και σοβαρότητα. Περίμενε να περάσει η πρωτοχρονιά και τα λέτε τότε με καθαρό μυαλό. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.137 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:31 Ο Πάνθηρας!: #69 29-12-23 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Γενικά δεν θέλει γάμο Ρούλα. Ξύπνα. Έχει ξεκαθαρίσει την θέση του. Εσύ γιατί κάθεσαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Ε μα δεν μπορώ με κάτι τέτοια άκουσε εκεί 8 χρόνια σχέση σε άτομα 30-40 ετών, ακόμη να ξεκαθαρίσουν αν θέλουν παιδιά και γάμους. Ουτε Μάνθος Φουστάνος "Πέγκυ μου θα σε παντρευτώ όταν πάρεις τον πρώτο σου ρόλο" να ήταν. Click για ανάπτυξη... Πες μου ποση διαφορά ηλικια θα έδινες σαν επιτρεπτη... 3 χρονια μαξ ;;; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:37 Η Grand Duchess: #70 29-12-23 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πες μου ποση διαφορά ηλικια θα έδινες σαν επιτρεπτη... 3 χρονια μαξ ;;; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η διαφορά ηλικίας το πρόβλημα εδώ, πάλι είναι η διαφορά στις φάσεις ζωής. Η κοπέλα τυλίχθηκε φρέσκια κ ονειρεύεται γάμο και παιδιά. Οκ. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρίσκο να μπλέξεις με χωρισμένο ενώ είσαι πιτσιρικα. Ο κύριος έχει ήδη κάνει έναν γάμο, που του βγήκε αποτυχία, τύλιξε μια νεότερη, οκ. Την έχει όμως παρκαρισμένη για 8 χρόνια και κοντεύει να την βγάλει εκτός σχεδίου της.Δηλαδή εκείνος απλά θέλει μια σύντροφο για την παρέα και για τα γεράματα. Όχι υποχρεώσεις. Και εκείνη ακόμη κάθεται. Φταίνε και οι δύο εδώ. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Ριουλα έγραψε: #71 29-12-23 23:39 Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.539 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η glayki έγραψε: #72 29-12-23 23:39 Γιατί έχω την εντύπωση πως τον γνώρισες ως παντρεμένο; Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:42 Η Ριουλα έγραψε: #73 29-12-23 23:42 Οχι δεν ηταν παντρεμενος, αυτο ειναι σιγουρο.Με παντρεμενο ποτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:44 Η Grand Duchess: #74 29-12-23 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙΙ??? Όσο το συνεχίζεις, τόσο περισσότερο απορώ με την επιλογή σου να μην τον έχεις σουτάρει εδώ και καιρο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Οχι δεν ηταν παντρεμενος, αυτο ειναι σιγουρο.Με παντρεμενο ποτε. Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτήσω καλή μου, γιατί το άκουσα και αυτό προσφάτως από γνωστή και έμεινα. Είσαι σίγουρη ότι έχει βγει το διαζύγιο; το επίσημο εννοώ. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:47 Η Ριουλα έγραψε: #75 29-12-23 23:47 Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:49 Η Grand Duchess: #76 29-12-23 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Click για ανάπτυξη... Οκ τότε. Τουλάχιστον δεν θα σου έρθει δεύτερο εγκεφαλικό. Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα. Καλά ξεμπερδεματα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #77 29-12-23 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... Jesus fuckin Christ, ενας ένας οι άνθρακες στη φόρα. Πω ρε φιδόλαδο. Εμπορία κανονική. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:52 Η Grand Duchess: #78 29-12-23 23:52 Θεματοθετρια, μόλις θυμήθηκα ότι είχες ξαναγράψει και είδα τα παλια σου θέματα. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΌΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ;;;; (Αναφέρομαι στο πρώτο σου θέμα που σε μείωνε για το πτυχίο σου) ΞΥΠΝΑΑΑ Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:54 Η Ριουλα έγραψε: #79 29-12-23 23:54 Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:58 Η Grand Duchess: #80 29-12-23 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Click για ανάπτυξη... Βάλτα κάτω Ριουλα. Μια συζήτηση κ απόφαση είναι. Τι σε κρατάει σε αυτόν; Να σε παντρευτει δεν θέλει, παιδιά δεν θέλει. Σε μειώνει, δεν δείχνει σεβασμό προς σε εσένα και τους δικούς σου, Έχετε 8 χρόνια σχέση και είστε ακόμη σε ρυθμούς ζευγαριού φοιτητών. Εσύ κάνεις την πράξη να απέχει. Εκείνος σε αποχή είναι εξ αρχής. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Paragontas7000 rafaela11 Lathy Ριουλα Kate1914 touvlo thenutritionist dmav marww iew Scandal giannhs2001 Wonderkid taketrance camil kalhkardia Jack of Spades Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Εγω θελω αποκατασταση και παιδι.Οποτε λεω για γαμο, λεει να κανουμε παιδι και μετα γαμο, τωρα κανα χρονο το λεει.Παλιοτερα ουτε αυτο.Μηπως δεν θελει εμενα για γαμο? Click για ανάπτυξη... Γενικά δεν θέλει γάμο Ρούλα. Ξύπνα. Έχει ξεκαθαρίσει την θέση του. Εσύ γιατί κάθεσαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Σκληρή δούκισα... δίκασε διχως χαιδέματα ! Click για ανάπτυξη... Ε μα δεν μπορώ με κάτι τέτοια άκουσε εκεί 8 χρόνια σχέση σε άτομα 30-40 ετών, ακόμη να ξεκαθαρίσουν αν θέλουν παιδιά και γάμους. Ουτε Μάνθος Φουστάνος "Πέγκυ μου θα σε παντρευτώ όταν πάρεις τον πρώτο σου ρόλο" να ήταν.
Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:23 Η Ριουλα έγραψε: #67 29-12-23 23:23 Αχ αφηστε, εμπλεξα απο μικρη και την πατησα.Αυτο θα κανω... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:30 Η Grand Duchess: #68 29-12-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Αχ αφηστε, εμπλεξα απο μικρη και την πατησα.Αυτο θα κανω... Click για ανάπτυξη... Άσε τότε που ήσουν μικρή, τώρα ολόκληρη ώριμη γυναίκα, πάτα πόδι κάτω, δεν είσαι πια μικρή. Αυτές είναι σοβαρές αποφάσεις, καθίστε να το συζητήσετε με ειλικρίνεια και σοβαρότητα. Περίμενε να περάσει η πρωτοχρονιά και τα λέτε τότε με καθαρό μυαλό. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.137 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:31 Ο Πάνθηρας!: #69 29-12-23 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Γενικά δεν θέλει γάμο Ρούλα. Ξύπνα. Έχει ξεκαθαρίσει την θέση του. Εσύ γιατί κάθεσαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Ε μα δεν μπορώ με κάτι τέτοια άκουσε εκεί 8 χρόνια σχέση σε άτομα 30-40 ετών, ακόμη να ξεκαθαρίσουν αν θέλουν παιδιά και γάμους. Ουτε Μάνθος Φουστάνος "Πέγκυ μου θα σε παντρευτώ όταν πάρεις τον πρώτο σου ρόλο" να ήταν. Click για ανάπτυξη... Πες μου ποση διαφορά ηλικια θα έδινες σαν επιτρεπτη... 3 χρονια μαξ ;;; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:37 Η Grand Duchess: #70 29-12-23 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πες μου ποση διαφορά ηλικια θα έδινες σαν επιτρεπτη... 3 χρονια μαξ ;;; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η διαφορά ηλικίας το πρόβλημα εδώ, πάλι είναι η διαφορά στις φάσεις ζωής. Η κοπέλα τυλίχθηκε φρέσκια κ ονειρεύεται γάμο και παιδιά. Οκ. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρίσκο να μπλέξεις με χωρισμένο ενώ είσαι πιτσιρικα. Ο κύριος έχει ήδη κάνει έναν γάμο, που του βγήκε αποτυχία, τύλιξε μια νεότερη, οκ. Την έχει όμως παρκαρισμένη για 8 χρόνια και κοντεύει να την βγάλει εκτός σχεδίου της.Δηλαδή εκείνος απλά θέλει μια σύντροφο για την παρέα και για τα γεράματα. Όχι υποχρεώσεις. Και εκείνη ακόμη κάθεται. Φταίνε και οι δύο εδώ. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Ριουλα έγραψε: #71 29-12-23 23:39 Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.539 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η glayki έγραψε: #72 29-12-23 23:39 Γιατί έχω την εντύπωση πως τον γνώρισες ως παντρεμένο; Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:42 Η Ριουλα έγραψε: #73 29-12-23 23:42 Οχι δεν ηταν παντρεμενος, αυτο ειναι σιγουρο.Με παντρεμενο ποτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:44 Η Grand Duchess: #74 29-12-23 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙΙ??? Όσο το συνεχίζεις, τόσο περισσότερο απορώ με την επιλογή σου να μην τον έχεις σουτάρει εδώ και καιρο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Οχι δεν ηταν παντρεμενος, αυτο ειναι σιγουρο.Με παντρεμενο ποτε. Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτήσω καλή μου, γιατί το άκουσα και αυτό προσφάτως από γνωστή και έμεινα. Είσαι σίγουρη ότι έχει βγει το διαζύγιο; το επίσημο εννοώ. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:47 Η Ριουλα έγραψε: #75 29-12-23 23:47 Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:49 Η Grand Duchess: #76 29-12-23 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Click για ανάπτυξη... Οκ τότε. Τουλάχιστον δεν θα σου έρθει δεύτερο εγκεφαλικό. Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα. Καλά ξεμπερδεματα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #77 29-12-23 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... Jesus fuckin Christ, ενας ένας οι άνθρακες στη φόρα. Πω ρε φιδόλαδο. Εμπορία κανονική. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:52 Η Grand Duchess: #78 29-12-23 23:52 Θεματοθετρια, μόλις θυμήθηκα ότι είχες ξαναγράψει και είδα τα παλια σου θέματα. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΌΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ;;;; (Αναφέρομαι στο πρώτο σου θέμα που σε μείωνε για το πτυχίο σου) ΞΥΠΝΑΑΑ Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:54 Η Ριουλα έγραψε: #79 29-12-23 23:54 Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:58 Η Grand Duchess: #80 29-12-23 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Click για ανάπτυξη... Βάλτα κάτω Ριουλα. Μια συζήτηση κ απόφαση είναι. Τι σε κρατάει σε αυτόν; Να σε παντρευτει δεν θέλει, παιδιά δεν θέλει. Σε μειώνει, δεν δείχνει σεβασμό προς σε εσένα και τους δικούς σου, Έχετε 8 χρόνια σχέση και είστε ακόμη σε ρυθμούς ζευγαριού φοιτητών. Εσύ κάνεις την πράξη να απέχει. Εκείνος σε αποχή είναι εξ αρχής. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Paragontas7000 rafaela11 Lathy Ριουλα Kate1914 touvlo thenutritionist dmav marww iew Scandal giannhs2001 Wonderkid taketrance camil kalhkardia Jack of Spades Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:30 Η Grand Duchess: #68 29-12-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Αχ αφηστε, εμπλεξα απο μικρη και την πατησα.Αυτο θα κανω... Click για ανάπτυξη... Άσε τότε που ήσουν μικρή, τώρα ολόκληρη ώριμη γυναίκα, πάτα πόδι κάτω, δεν είσαι πια μικρή. Αυτές είναι σοβαρές αποφάσεις, καθίστε να το συζητήσετε με ειλικρίνεια και σοβαρότητα. Περίμενε να περάσει η πρωτοχρονιά και τα λέτε τότε με καθαρό μυαλό. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.137 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:31 Ο Πάνθηρας!: #69 29-12-23 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Γενικά δεν θέλει γάμο Ρούλα. Ξύπνα. Έχει ξεκαθαρίσει την θέση του. Εσύ γιατί κάθεσαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Ε μα δεν μπορώ με κάτι τέτοια άκουσε εκεί 8 χρόνια σχέση σε άτομα 30-40 ετών, ακόμη να ξεκαθαρίσουν αν θέλουν παιδιά και γάμους. Ουτε Μάνθος Φουστάνος "Πέγκυ μου θα σε παντρευτώ όταν πάρεις τον πρώτο σου ρόλο" να ήταν. Click για ανάπτυξη... Πες μου ποση διαφορά ηλικια θα έδινες σαν επιτρεπτη... 3 χρονια μαξ ;;; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:37 Η Grand Duchess: #70 29-12-23 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πες μου ποση διαφορά ηλικια θα έδινες σαν επιτρεπτη... 3 χρονια μαξ ;;; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η διαφορά ηλικίας το πρόβλημα εδώ, πάλι είναι η διαφορά στις φάσεις ζωής. Η κοπέλα τυλίχθηκε φρέσκια κ ονειρεύεται γάμο και παιδιά. Οκ. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρίσκο να μπλέξεις με χωρισμένο ενώ είσαι πιτσιρικα. Ο κύριος έχει ήδη κάνει έναν γάμο, που του βγήκε αποτυχία, τύλιξε μια νεότερη, οκ. Την έχει όμως παρκαρισμένη για 8 χρόνια και κοντεύει να την βγάλει εκτός σχεδίου της.Δηλαδή εκείνος απλά θέλει μια σύντροφο για την παρέα και για τα γεράματα. Όχι υποχρεώσεις. Και εκείνη ακόμη κάθεται. Φταίνε και οι δύο εδώ. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Ριουλα έγραψε: #71 29-12-23 23:39 Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.539 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η glayki έγραψε: #72 29-12-23 23:39 Γιατί έχω την εντύπωση πως τον γνώρισες ως παντρεμένο; Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:42 Η Ριουλα έγραψε: #73 29-12-23 23:42 Οχι δεν ηταν παντρεμενος, αυτο ειναι σιγουρο.Με παντρεμενο ποτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:44 Η Grand Duchess: #74 29-12-23 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙΙ??? Όσο το συνεχίζεις, τόσο περισσότερο απορώ με την επιλογή σου να μην τον έχεις σουτάρει εδώ και καιρο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Οχι δεν ηταν παντρεμενος, αυτο ειναι σιγουρο.Με παντρεμενο ποτε. Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτήσω καλή μου, γιατί το άκουσα και αυτό προσφάτως από γνωστή και έμεινα. Είσαι σίγουρη ότι έχει βγει το διαζύγιο; το επίσημο εννοώ. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:47 Η Ριουλα έγραψε: #75 29-12-23 23:47 Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:49 Η Grand Duchess: #76 29-12-23 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Click για ανάπτυξη... Οκ τότε. Τουλάχιστον δεν θα σου έρθει δεύτερο εγκεφαλικό. Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα. Καλά ξεμπερδεματα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #77 29-12-23 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... Jesus fuckin Christ, ενας ένας οι άνθρακες στη φόρα. Πω ρε φιδόλαδο. Εμπορία κανονική. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:52 Η Grand Duchess: #78 29-12-23 23:52 Θεματοθετρια, μόλις θυμήθηκα ότι είχες ξαναγράψει και είδα τα παλια σου θέματα. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΌΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ;;;; (Αναφέρομαι στο πρώτο σου θέμα που σε μείωνε για το πτυχίο σου) ΞΥΠΝΑΑΑ Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:54 Η Ριουλα έγραψε: #79 29-12-23 23:54 Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:58 Η Grand Duchess: #80 29-12-23 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Click για ανάπτυξη... Βάλτα κάτω Ριουλα. Μια συζήτηση κ απόφαση είναι. Τι σε κρατάει σε αυτόν; Να σε παντρευτει δεν θέλει, παιδιά δεν θέλει. Σε μειώνει, δεν δείχνει σεβασμό προς σε εσένα και τους δικούς σου, Έχετε 8 χρόνια σχέση και είστε ακόμη σε ρυθμούς ζευγαριού φοιτητών. Εσύ κάνεις την πράξη να απέχει. Εκείνος σε αποχή είναι εξ αρχής. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Paragontas7000 rafaela11 Lathy Ριουλα Kate1914 touvlo thenutritionist dmav marww iew Scandal giannhs2001 Wonderkid taketrance camil kalhkardia Jack of Spades Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Αχ αφηστε, εμπλεξα απο μικρη και την πατησα.Αυτο θα κανω... Click για ανάπτυξη... Άσε τότε που ήσουν μικρή, τώρα ολόκληρη ώριμη γυναίκα, πάτα πόδι κάτω, δεν είσαι πια μικρή. Αυτές είναι σοβαρές αποφάσεις, καθίστε να το συζητήσετε με ειλικρίνεια και σοβαρότητα. Περίμενε να περάσει η πρωτοχρονιά και τα λέτε τότε με καθαρό μυαλό.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.137 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:31 Ο Πάνθηρας!: #69 29-12-23 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Γενικά δεν θέλει γάμο Ρούλα. Ξύπνα. Έχει ξεκαθαρίσει την θέση του. Εσύ γιατί κάθεσαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Ε μα δεν μπορώ με κάτι τέτοια άκουσε εκεί 8 χρόνια σχέση σε άτομα 30-40 ετών, ακόμη να ξεκαθαρίσουν αν θέλουν παιδιά και γάμους. Ουτε Μάνθος Φουστάνος "Πέγκυ μου θα σε παντρευτώ όταν πάρεις τον πρώτο σου ρόλο" να ήταν. Click για ανάπτυξη... Πες μου ποση διαφορά ηλικια θα έδινες σαν επιτρεπτη... 3 χρονια μαξ ;;; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:37 Η Grand Duchess: #70 29-12-23 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πες μου ποση διαφορά ηλικια θα έδινες σαν επιτρεπτη... 3 χρονια μαξ ;;; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η διαφορά ηλικίας το πρόβλημα εδώ, πάλι είναι η διαφορά στις φάσεις ζωής. Η κοπέλα τυλίχθηκε φρέσκια κ ονειρεύεται γάμο και παιδιά. Οκ. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρίσκο να μπλέξεις με χωρισμένο ενώ είσαι πιτσιρικα. Ο κύριος έχει ήδη κάνει έναν γάμο, που του βγήκε αποτυχία, τύλιξε μια νεότερη, οκ. Την έχει όμως παρκαρισμένη για 8 χρόνια και κοντεύει να την βγάλει εκτός σχεδίου της.Δηλαδή εκείνος απλά θέλει μια σύντροφο για την παρέα και για τα γεράματα. Όχι υποχρεώσεις. Και εκείνη ακόμη κάθεται. Φταίνε και οι δύο εδώ. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Ριουλα έγραψε: #71 29-12-23 23:39 Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.539 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η glayki έγραψε: #72 29-12-23 23:39 Γιατί έχω την εντύπωση πως τον γνώρισες ως παντρεμένο; Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:42 Η Ριουλα έγραψε: #73 29-12-23 23:42 Οχι δεν ηταν παντρεμενος, αυτο ειναι σιγουρο.Με παντρεμενο ποτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:44 Η Grand Duchess: #74 29-12-23 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙΙ??? Όσο το συνεχίζεις, τόσο περισσότερο απορώ με την επιλογή σου να μην τον έχεις σουτάρει εδώ και καιρο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Οχι δεν ηταν παντρεμενος, αυτο ειναι σιγουρο.Με παντρεμενο ποτε. Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτήσω καλή μου, γιατί το άκουσα και αυτό προσφάτως από γνωστή και έμεινα. Είσαι σίγουρη ότι έχει βγει το διαζύγιο; το επίσημο εννοώ. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:47 Η Ριουλα έγραψε: #75 29-12-23 23:47 Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:49 Η Grand Duchess: #76 29-12-23 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Click για ανάπτυξη... Οκ τότε. Τουλάχιστον δεν θα σου έρθει δεύτερο εγκεφαλικό. Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα. Καλά ξεμπερδεματα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #77 29-12-23 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... Jesus fuckin Christ, ενας ένας οι άνθρακες στη φόρα. Πω ρε φιδόλαδο. Εμπορία κανονική. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:52 Η Grand Duchess: #78 29-12-23 23:52 Θεματοθετρια, μόλις θυμήθηκα ότι είχες ξαναγράψει και είδα τα παλια σου θέματα. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΌΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ;;;; (Αναφέρομαι στο πρώτο σου θέμα που σε μείωνε για το πτυχίο σου) ΞΥΠΝΑΑΑ Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:54 Η Ριουλα έγραψε: #79 29-12-23 23:54 Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:58 Η Grand Duchess: #80 29-12-23 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Click για ανάπτυξη... Βάλτα κάτω Ριουλα. Μια συζήτηση κ απόφαση είναι. Τι σε κρατάει σε αυτόν; Να σε παντρευτει δεν θέλει, παιδιά δεν θέλει. Σε μειώνει, δεν δείχνει σεβασμό προς σε εσένα και τους δικούς σου, Έχετε 8 χρόνια σχέση και είστε ακόμη σε ρυθμούς ζευγαριού φοιτητών. Εσύ κάνεις την πράξη να απέχει. Εκείνος σε αποχή είναι εξ αρχής. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Paragontas7000 rafaela11 Lathy Ριουλα Kate1914 touvlo thenutritionist dmav marww iew Scandal giannhs2001 Wonderkid taketrance camil kalhkardia Jack of Spades Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Γενικά δεν θέλει γάμο Ρούλα. Ξύπνα. Έχει ξεκαθαρίσει την θέση του. Εσύ γιατί κάθεσαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Ε μα δεν μπορώ με κάτι τέτοια άκουσε εκεί 8 χρόνια σχέση σε άτομα 30-40 ετών, ακόμη να ξεκαθαρίσουν αν θέλουν παιδιά και γάμους. Ουτε Μάνθος Φουστάνος "Πέγκυ μου θα σε παντρευτώ όταν πάρεις τον πρώτο σου ρόλο" να ήταν. Click για ανάπτυξη... Πες μου ποση διαφορά ηλικια θα έδινες σαν επιτρεπτη... 3 χρονια μαξ ;;;
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:37 Η Grand Duchess: #70 29-12-23 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πες μου ποση διαφορά ηλικια θα έδινες σαν επιτρεπτη... 3 χρονια μαξ ;;; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η διαφορά ηλικίας το πρόβλημα εδώ, πάλι είναι η διαφορά στις φάσεις ζωής. Η κοπέλα τυλίχθηκε φρέσκια κ ονειρεύεται γάμο και παιδιά. Οκ. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρίσκο να μπλέξεις με χωρισμένο ενώ είσαι πιτσιρικα. Ο κύριος έχει ήδη κάνει έναν γάμο, που του βγήκε αποτυχία, τύλιξε μια νεότερη, οκ. Την έχει όμως παρκαρισμένη για 8 χρόνια και κοντεύει να την βγάλει εκτός σχεδίου της.Δηλαδή εκείνος απλά θέλει μια σύντροφο για την παρέα και για τα γεράματα. Όχι υποχρεώσεις. Και εκείνη ακόμη κάθεται. Φταίνε και οι δύο εδώ. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Ριουλα έγραψε: #71 29-12-23 23:39 Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.539 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η glayki έγραψε: #72 29-12-23 23:39 Γιατί έχω την εντύπωση πως τον γνώρισες ως παντρεμένο; Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:42 Η Ριουλα έγραψε: #73 29-12-23 23:42 Οχι δεν ηταν παντρεμενος, αυτο ειναι σιγουρο.Με παντρεμενο ποτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:44 Η Grand Duchess: #74 29-12-23 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙΙ??? Όσο το συνεχίζεις, τόσο περισσότερο απορώ με την επιλογή σου να μην τον έχεις σουτάρει εδώ και καιρο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Οχι δεν ηταν παντρεμενος, αυτο ειναι σιγουρο.Με παντρεμενο ποτε. Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτήσω καλή μου, γιατί το άκουσα και αυτό προσφάτως από γνωστή και έμεινα. Είσαι σίγουρη ότι έχει βγει το διαζύγιο; το επίσημο εννοώ. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:47 Η Ριουλα έγραψε: #75 29-12-23 23:47 Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:49 Η Grand Duchess: #76 29-12-23 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Click για ανάπτυξη... Οκ τότε. Τουλάχιστον δεν θα σου έρθει δεύτερο εγκεφαλικό. Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα. Καλά ξεμπερδεματα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #77 29-12-23 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... Jesus fuckin Christ, ενας ένας οι άνθρακες στη φόρα. Πω ρε φιδόλαδο. Εμπορία κανονική. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:52 Η Grand Duchess: #78 29-12-23 23:52 Θεματοθετρια, μόλις θυμήθηκα ότι είχες ξαναγράψει και είδα τα παλια σου θέματα. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΌΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ;;;; (Αναφέρομαι στο πρώτο σου θέμα που σε μείωνε για το πτυχίο σου) ΞΥΠΝΑΑΑ Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:54 Η Ριουλα έγραψε: #79 29-12-23 23:54 Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:58 Η Grand Duchess: #80 29-12-23 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Click για ανάπτυξη... Βάλτα κάτω Ριουλα. Μια συζήτηση κ απόφαση είναι. Τι σε κρατάει σε αυτόν; Να σε παντρευτει δεν θέλει, παιδιά δεν θέλει. Σε μειώνει, δεν δείχνει σεβασμό προς σε εσένα και τους δικούς σου, Έχετε 8 χρόνια σχέση και είστε ακόμη σε ρυθμούς ζευγαριού φοιτητών. Εσύ κάνεις την πράξη να απέχει. Εκείνος σε αποχή είναι εξ αρχής. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Paragontas7000 rafaela11 Lathy Ριουλα Kate1914 touvlo thenutritionist dmav marww iew Scandal giannhs2001 Wonderkid taketrance camil kalhkardia Jack of Spades Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πες μου ποση διαφορά ηλικια θα έδινες σαν επιτρεπτη... 3 χρονια μαξ ;;; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η διαφορά ηλικίας το πρόβλημα εδώ, πάλι είναι η διαφορά στις φάσεις ζωής. Η κοπέλα τυλίχθηκε φρέσκια κ ονειρεύεται γάμο και παιδιά. Οκ. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρίσκο να μπλέξεις με χωρισμένο ενώ είσαι πιτσιρικα. Ο κύριος έχει ήδη κάνει έναν γάμο, που του βγήκε αποτυχία, τύλιξε μια νεότερη, οκ. Την έχει όμως παρκαρισμένη για 8 χρόνια και κοντεύει να την βγάλει εκτός σχεδίου της.Δηλαδή εκείνος απλά θέλει μια σύντροφο για την παρέα και για τα γεράματα. Όχι υποχρεώσεις. Και εκείνη ακόμη κάθεται. Φταίνε και οι δύο εδώ.
Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Ριουλα έγραψε: #71 29-12-23 23:39 Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.539 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η glayki έγραψε: #72 29-12-23 23:39 Γιατί έχω την εντύπωση πως τον γνώρισες ως παντρεμένο; Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:42 Η Ριουλα έγραψε: #73 29-12-23 23:42 Οχι δεν ηταν παντρεμενος, αυτο ειναι σιγουρο.Με παντρεμενο ποτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:44 Η Grand Duchess: #74 29-12-23 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙΙ??? Όσο το συνεχίζεις, τόσο περισσότερο απορώ με την επιλογή σου να μην τον έχεις σουτάρει εδώ και καιρο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Οχι δεν ηταν παντρεμενος, αυτο ειναι σιγουρο.Με παντρεμενο ποτε. Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτήσω καλή μου, γιατί το άκουσα και αυτό προσφάτως από γνωστή και έμεινα. Είσαι σίγουρη ότι έχει βγει το διαζύγιο; το επίσημο εννοώ. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:47 Η Ριουλα έγραψε: #75 29-12-23 23:47 Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:49 Η Grand Duchess: #76 29-12-23 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Click για ανάπτυξη... Οκ τότε. Τουλάχιστον δεν θα σου έρθει δεύτερο εγκεφαλικό. Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα. Καλά ξεμπερδεματα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #77 29-12-23 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... Jesus fuckin Christ, ενας ένας οι άνθρακες στη φόρα. Πω ρε φιδόλαδο. Εμπορία κανονική. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:52 Η Grand Duchess: #78 29-12-23 23:52 Θεματοθετρια, μόλις θυμήθηκα ότι είχες ξαναγράψει και είδα τα παλια σου θέματα. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΌΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ;;;; (Αναφέρομαι στο πρώτο σου θέμα που σε μείωνε για το πτυχίο σου) ΞΥΠΝΑΑΑ Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:54 Η Ριουλα έγραψε: #79 29-12-23 23:54 Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:58 Η Grand Duchess: #80 29-12-23 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Click για ανάπτυξη... Βάλτα κάτω Ριουλα. Μια συζήτηση κ απόφαση είναι. Τι σε κρατάει σε αυτόν; Να σε παντρευτει δεν θέλει, παιδιά δεν θέλει. Σε μειώνει, δεν δείχνει σεβασμό προς σε εσένα και τους δικούς σου, Έχετε 8 χρόνια σχέση και είστε ακόμη σε ρυθμούς ζευγαριού φοιτητών. Εσύ κάνεις την πράξη να απέχει. Εκείνος σε αποχή είναι εξ αρχής. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Paragontas7000 rafaela11 Lathy Ριουλα Kate1914 touvlo thenutritionist dmav marww iew Scandal giannhs2001 Wonderkid taketrance camil kalhkardia Jack of Spades Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.539 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η glayki έγραψε: #72 29-12-23 23:39 Γιατί έχω την εντύπωση πως τον γνώρισες ως παντρεμένο; Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:42 Η Ριουλα έγραψε: #73 29-12-23 23:42 Οχι δεν ηταν παντρεμενος, αυτο ειναι σιγουρο.Με παντρεμενο ποτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:44 Η Grand Duchess: #74 29-12-23 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙΙ??? Όσο το συνεχίζεις, τόσο περισσότερο απορώ με την επιλογή σου να μην τον έχεις σουτάρει εδώ και καιρο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Οχι δεν ηταν παντρεμενος, αυτο ειναι σιγουρο.Με παντρεμενο ποτε. Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτήσω καλή μου, γιατί το άκουσα και αυτό προσφάτως από γνωστή και έμεινα. Είσαι σίγουρη ότι έχει βγει το διαζύγιο; το επίσημο εννοώ. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:47 Η Ριουλα έγραψε: #75 29-12-23 23:47 Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:49 Η Grand Duchess: #76 29-12-23 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Click για ανάπτυξη... Οκ τότε. Τουλάχιστον δεν θα σου έρθει δεύτερο εγκεφαλικό. Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα. Καλά ξεμπερδεματα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #77 29-12-23 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... Jesus fuckin Christ, ενας ένας οι άνθρακες στη φόρα. Πω ρε φιδόλαδο. Εμπορία κανονική. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:52 Η Grand Duchess: #78 29-12-23 23:52 Θεματοθετρια, μόλις θυμήθηκα ότι είχες ξαναγράψει και είδα τα παλια σου θέματα. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΌΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ;;;; (Αναφέρομαι στο πρώτο σου θέμα που σε μείωνε για το πτυχίο σου) ΞΥΠΝΑΑΑ Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:54 Η Ριουλα έγραψε: #79 29-12-23 23:54 Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:58 Η Grand Duchess: #80 29-12-23 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Click για ανάπτυξη... Βάλτα κάτω Ριουλα. Μια συζήτηση κ απόφαση είναι. Τι σε κρατάει σε αυτόν; Να σε παντρευτει δεν θέλει, παιδιά δεν θέλει. Σε μειώνει, δεν δείχνει σεβασμό προς σε εσένα και τους δικούς σου, Έχετε 8 χρόνια σχέση και είστε ακόμη σε ρυθμούς ζευγαριού φοιτητών. Εσύ κάνεις την πράξη να απέχει. Εκείνος σε αποχή είναι εξ αρχής. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Paragontas7000 rafaela11 Lathy Ριουλα Kate1914 touvlo thenutritionist dmav marww iew Scandal giannhs2001 Wonderkid taketrance camil kalhkardia Jack of Spades Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:42 Η Ριουλα έγραψε: #73 29-12-23 23:42 Οχι δεν ηταν παντρεμενος, αυτο ειναι σιγουρο.Με παντρεμενο ποτε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:44 Η Grand Duchess: #74 29-12-23 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙΙ??? Όσο το συνεχίζεις, τόσο περισσότερο απορώ με την επιλογή σου να μην τον έχεις σουτάρει εδώ και καιρο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Οχι δεν ηταν παντρεμενος, αυτο ειναι σιγουρο.Με παντρεμενο ποτε. Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτήσω καλή μου, γιατί το άκουσα και αυτό προσφάτως από γνωστή και έμεινα. Είσαι σίγουρη ότι έχει βγει το διαζύγιο; το επίσημο εννοώ. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:47 Η Ριουλα έγραψε: #75 29-12-23 23:47 Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:49 Η Grand Duchess: #76 29-12-23 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Click για ανάπτυξη... Οκ τότε. Τουλάχιστον δεν θα σου έρθει δεύτερο εγκεφαλικό. Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα. Καλά ξεμπερδεματα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #77 29-12-23 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... Jesus fuckin Christ, ενας ένας οι άνθρακες στη φόρα. Πω ρε φιδόλαδο. Εμπορία κανονική. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:52 Η Grand Duchess: #78 29-12-23 23:52 Θεματοθετρια, μόλις θυμήθηκα ότι είχες ξαναγράψει και είδα τα παλια σου θέματα. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΌΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ;;;; (Αναφέρομαι στο πρώτο σου θέμα που σε μείωνε για το πτυχίο σου) ΞΥΠΝΑΑΑ Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:54 Η Ριουλα έγραψε: #79 29-12-23 23:54 Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:58 Η Grand Duchess: #80 29-12-23 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Click για ανάπτυξη... Βάλτα κάτω Ριουλα. Μια συζήτηση κ απόφαση είναι. Τι σε κρατάει σε αυτόν; Να σε παντρευτει δεν θέλει, παιδιά δεν θέλει. Σε μειώνει, δεν δείχνει σεβασμό προς σε εσένα και τους δικούς σου, Έχετε 8 χρόνια σχέση και είστε ακόμη σε ρυθμούς ζευγαριού φοιτητών. Εσύ κάνεις την πράξη να απέχει. Εκείνος σε αποχή είναι εξ αρχής. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Paragontas7000 rafaela11 Lathy Ριουλα Kate1914 touvlo thenutritionist dmav marww iew Scandal giannhs2001 Wonderkid taketrance camil kalhkardia Jack of Spades Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:44 Η Grand Duchess: #74 29-12-23 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙΙ??? Όσο το συνεχίζεις, τόσο περισσότερο απορώ με την επιλογή σου να μην τον έχεις σουτάρει εδώ και καιρο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Οχι δεν ηταν παντρεμενος, αυτο ειναι σιγουρο.Με παντρεμενο ποτε. Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτήσω καλή μου, γιατί το άκουσα και αυτό προσφάτως από γνωστή και έμεινα. Είσαι σίγουρη ότι έχει βγει το διαζύγιο; το επίσημο εννοώ. Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:47 Η Ριουλα έγραψε: #75 29-12-23 23:47 Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:49 Η Grand Duchess: #76 29-12-23 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Click για ανάπτυξη... Οκ τότε. Τουλάχιστον δεν θα σου έρθει δεύτερο εγκεφαλικό. Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα. Καλά ξεμπερδεματα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #77 29-12-23 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... Jesus fuckin Christ, ενας ένας οι άνθρακες στη φόρα. Πω ρε φιδόλαδο. Εμπορία κανονική. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:52 Η Grand Duchess: #78 29-12-23 23:52 Θεματοθετρια, μόλις θυμήθηκα ότι είχες ξαναγράψει και είδα τα παλια σου θέματα. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΌΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ;;;; (Αναφέρομαι στο πρώτο σου θέμα που σε μείωνε για το πτυχίο σου) ΞΥΠΝΑΑΑ Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:54 Η Ριουλα έγραψε: #79 29-12-23 23:54 Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:58 Η Grand Duchess: #80 29-12-23 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Click για ανάπτυξη... Βάλτα κάτω Ριουλα. Μια συζήτηση κ απόφαση είναι. Τι σε κρατάει σε αυτόν; Να σε παντρευτει δεν θέλει, παιδιά δεν θέλει. Σε μειώνει, δεν δείχνει σεβασμό προς σε εσένα και τους δικούς σου, Έχετε 8 χρόνια σχέση και είστε ακόμη σε ρυθμούς ζευγαριού φοιτητών. Εσύ κάνεις την πράξη να απέχει. Εκείνος σε αποχή είναι εξ αρχής. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Paragontas7000 rafaela11 Lathy Ριουλα Kate1914 touvlo thenutritionist dmav marww iew Scandal giannhs2001 Wonderkid taketrance camil kalhkardia Jack of Spades Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙΙ??? Όσο το συνεχίζεις, τόσο περισσότερο απορώ με την επιλογή σου να μην τον έχεις σουτάρει εδώ και καιρο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Οχι δεν ηταν παντρεμενος, αυτο ειναι σιγουρο.Με παντρεμενο ποτε. Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτήσω καλή μου, γιατί το άκουσα και αυτό προσφάτως από γνωστή και έμεινα. Είσαι σίγουρη ότι έχει βγει το διαζύγιο; το επίσημο εννοώ.
Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:47 Η Ριουλα έγραψε: #75 29-12-23 23:47 Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:49 Η Grand Duchess: #76 29-12-23 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Click για ανάπτυξη... Οκ τότε. Τουλάχιστον δεν θα σου έρθει δεύτερο εγκεφαλικό. Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα. Καλά ξεμπερδεματα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #77 29-12-23 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... Jesus fuckin Christ, ενας ένας οι άνθρακες στη φόρα. Πω ρε φιδόλαδο. Εμπορία κανονική. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:52 Η Grand Duchess: #78 29-12-23 23:52 Θεματοθετρια, μόλις θυμήθηκα ότι είχες ξαναγράψει και είδα τα παλια σου θέματα. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΌΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ;;;; (Αναφέρομαι στο πρώτο σου θέμα που σε μείωνε για το πτυχίο σου) ΞΥΠΝΑΑΑ Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:54 Η Ριουλα έγραψε: #79 29-12-23 23:54 Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:58 Η Grand Duchess: #80 29-12-23 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Click για ανάπτυξη... Βάλτα κάτω Ριουλα. Μια συζήτηση κ απόφαση είναι. Τι σε κρατάει σε αυτόν; Να σε παντρευτει δεν θέλει, παιδιά δεν θέλει. Σε μειώνει, δεν δείχνει σεβασμό προς σε εσένα και τους δικούς σου, Έχετε 8 χρόνια σχέση και είστε ακόμη σε ρυθμούς ζευγαριού φοιτητών. Εσύ κάνεις την πράξη να απέχει. Εκείνος σε αποχή είναι εξ αρχής. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Paragontas7000 rafaela11 Lathy Ριουλα Kate1914 touvlo thenutritionist dmav marww iew Scandal giannhs2001 Wonderkid taketrance camil kalhkardia Jack of Spades Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:49 Η Grand Duchess: #76 29-12-23 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Click για ανάπτυξη... Οκ τότε. Τουλάχιστον δεν θα σου έρθει δεύτερο εγκεφαλικό. Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα. Καλά ξεμπερδεματα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #77 29-12-23 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... Jesus fuckin Christ, ενας ένας οι άνθρακες στη φόρα. Πω ρε φιδόλαδο. Εμπορία κανονική. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:52 Η Grand Duchess: #78 29-12-23 23:52 Θεματοθετρια, μόλις θυμήθηκα ότι είχες ξαναγράψει και είδα τα παλια σου θέματα. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΌΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ;;;; (Αναφέρομαι στο πρώτο σου θέμα που σε μείωνε για το πτυχίο σου) ΞΥΠΝΑΑΑ Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:54 Η Ριουλα έγραψε: #79 29-12-23 23:54 Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:58 Η Grand Duchess: #80 29-12-23 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Click για ανάπτυξη... Βάλτα κάτω Ριουλα. Μια συζήτηση κ απόφαση είναι. Τι σε κρατάει σε αυτόν; Να σε παντρευτει δεν θέλει, παιδιά δεν θέλει. Σε μειώνει, δεν δείχνει σεβασμό προς σε εσένα και τους δικούς σου, Έχετε 8 χρόνια σχέση και είστε ακόμη σε ρυθμούς ζευγαριού φοιτητών. Εσύ κάνεις την πράξη να απέχει. Εκείνος σε αποχή είναι εξ αρχής. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Paragontas7000 rafaela11 Lathy Ριουλα Kate1914 touvlo thenutritionist dmav marww iew Scandal giannhs2001 Wonderkid taketrance camil kalhkardia Jack of Spades Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Ναι, γι αυτο ειμαι σιγουρη. Η πρωην του ξαναπαντρευτηκε. Click για ανάπτυξη... Οκ τότε. Τουλάχιστον δεν θα σου έρθει δεύτερο εγκεφαλικό. Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα. Καλά ξεμπερδεματα.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #77 29-12-23 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... Jesus fuckin Christ, ενας ένας οι άνθρακες στη φόρα. Πω ρε φιδόλαδο. Εμπορία κανονική. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:52 Η Grand Duchess: #78 29-12-23 23:52 Θεματοθετρια, μόλις θυμήθηκα ότι είχες ξαναγράψει και είδα τα παλια σου θέματα. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΌΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ;;;; (Αναφέρομαι στο πρώτο σου θέμα που σε μείωνε για το πτυχίο σου) ΞΥΠΝΑΑΑ Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:54 Η Ριουλα έγραψε: #79 29-12-23 23:54 Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:58 Η Grand Duchess: #80 29-12-23 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Click για ανάπτυξη... Βάλτα κάτω Ριουλα. Μια συζήτηση κ απόφαση είναι. Τι σε κρατάει σε αυτόν; Να σε παντρευτει δεν θέλει, παιδιά δεν θέλει. Σε μειώνει, δεν δείχνει σεβασμό προς σε εσένα και τους δικούς σου, Έχετε 8 χρόνια σχέση και είστε ακόμη σε ρυθμούς ζευγαριού φοιτητών. Εσύ κάνεις την πράξη να απέχει. Εκείνος σε αποχή είναι εξ αρχής. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Paragontas7000 rafaela11 Lathy Ριουλα Kate1914 touvlo thenutritionist dmav marww iew Scandal giannhs2001 Wonderkid taketrance camil kalhkardia Jack of Spades Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Στην αρχη μου εκρυψε οτι ηταν παντρεμενος, μονη το ανακαλυψα και δεν ειπε κσι το λογο που χωρισε. Click για ανάπτυξη... Jesus fuckin Christ, ενας ένας οι άνθρακες στη φόρα. Πω ρε φιδόλαδο. Εμπορία κανονική.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:52 Η Grand Duchess: #78 29-12-23 23:52 Θεματοθετρια, μόλις θυμήθηκα ότι είχες ξαναγράψει και είδα τα παλια σου θέματα. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΌΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ;;;; (Αναφέρομαι στο πρώτο σου θέμα που σε μείωνε για το πτυχίο σου) ΞΥΠΝΑΑΑ Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:54 Η Ριουλα έγραψε: #79 29-12-23 23:54 Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:58 Η Grand Duchess: #80 29-12-23 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Click για ανάπτυξη... Βάλτα κάτω Ριουλα. Μια συζήτηση κ απόφαση είναι. Τι σε κρατάει σε αυτόν; Να σε παντρευτει δεν θέλει, παιδιά δεν θέλει. Σε μειώνει, δεν δείχνει σεβασμό προς σε εσένα και τους δικούς σου, Έχετε 8 χρόνια σχέση και είστε ακόμη σε ρυθμούς ζευγαριού φοιτητών. Εσύ κάνεις την πράξη να απέχει. Εκείνος σε αποχή είναι εξ αρχής. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Paragontas7000 rafaela11 Lathy Ριουλα Kate1914 touvlo thenutritionist dmav marww iew Scandal giannhs2001 Wonderkid taketrance camil kalhkardia Jack of Spades Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θεματοθετρια, μόλις θυμήθηκα ότι είχες ξαναγράψει και είδα τα παλια σου θέματα. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΌΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ;;;; (Αναφέρομαι στο πρώτο σου θέμα που σε μείωνε για το πτυχίο σου) ΞΥΠΝΑΑΑ
Ριουλα Νεοφερμένο μέλος Η Ριουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:54 Η Ριουλα έγραψε: #79 29-12-23 23:54 Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:58 Η Grand Duchess: #80 29-12-23 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Click για ανάπτυξη... Βάλτα κάτω Ριουλα. Μια συζήτηση κ απόφαση είναι. Τι σε κρατάει σε αυτόν; Να σε παντρευτει δεν θέλει, παιδιά δεν θέλει. Σε μειώνει, δεν δείχνει σεβασμό προς σε εσένα και τους δικούς σου, Έχετε 8 χρόνια σχέση και είστε ακόμη σε ρυθμούς ζευγαριού φοιτητών. Εσύ κάνεις την πράξη να απέχει. Εκείνος σε αποχή είναι εξ αρχής. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.272 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:58 Η Grand Duchess: #80 29-12-23 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Click για ανάπτυξη... Βάλτα κάτω Ριουλα. Μια συζήτηση κ απόφαση είναι. Τι σε κρατάει σε αυτόν; Να σε παντρευτει δεν θέλει, παιδιά δεν θέλει. Σε μειώνει, δεν δείχνει σεβασμό προς σε εσένα και τους δικούς σου, Έχετε 8 χρόνια σχέση και είστε ακόμη σε ρυθμούς ζευγαριού φοιτητών. Εσύ κάνεις την πράξη να απέχει. Εκείνος σε αποχή είναι εξ αρχής.
Αρχική Δημοσίευση από Ριουλα: Εσυ καλα τα λες, αλλα η πραξη απεχει.. Click για ανάπτυξη... Βάλτα κάτω Ριουλα. Μια συζήτηση κ απόφαση είναι. Τι σε κρατάει σε αυτόν; Να σε παντρευτει δεν θέλει, παιδιά δεν θέλει. Σε μειώνει, δεν δείχνει σεβασμό προς σε εσένα και τους δικούς σου, Έχετε 8 χρόνια σχέση και είστε ακόμη σε ρυθμούς ζευγαριού φοιτητών. Εσύ κάνεις την πράξη να απέχει. Εκείνος σε αποχή είναι εξ αρχής.