Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

19-01-24

22:25
το ΑΠΟΛΥΤΟ σώμα για τα γούστα μου είναι ακριβώς αυτό:
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

19-01-24

22:26
έτσι θέλεις να γίνεις δηλαδή?
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

19-01-24

22:27
το όνειρο μουέτσι θέλεις να γίνει δηλαδή?

βέβαια σαν καλή ηθοποιός με τέτοιο σώμα, δεεν, θα με έχουν όλοι για σεξοβόβμα

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.449 μηνύματα.

19-01-24

22:30
Φθηνές δικαιολογίες για να ξενογ...ο άνδρας είναι πολυγαμικό ον...
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

19-01-24

22:32
Ναι και θα σου την πέφτει ο ένας και ο άλλος.. θέλει πυγμή για να κρατηθείς στο ύψος σου..το όνειρο μου
βέβαια σαν καλή ηθοποιός με τέτοιο σώμα, δεεν, θα με έχουν όλοι για σεξοβόβμα![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

19-01-24

22:34
Το γελάς; Δες την Κορινθίου που έχει κορμάρα..Ναι και θα σου την πέφτει ο ένας και ο άλλος

Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος

19-01-24

22:36
Τώρα τι να σου πω..θέλεις ο κόσμος να σε θαυμάζει για το σώμα σου ή γιατί είσαι καλή ηθοποιός?Το γελάς; Δες την Κορινθίου που έχει κορμάρα..![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

19-01-24

22:37
αυτό λέω μάνα μουΤώρα τι να σου πω..θέλεις ο κόσμος να σε θαυμάζει για το σώμα σου ή γιατί είσαι καλή ηθοποιός?

Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος

19-01-24

22:38
Αίσχος και οι τρεις!!Να 3 αγορια ..πολυυυ ωραια ..που αγαπώ
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

19-01-24

22:38
Κάτι ανάμεσα σε Αλέν Ντελόν απο την Λάρισα και ατημέλητος βλάχος δηλαδήΝα 3 αγορια ..πολυυυ ωραια ..που αγαπώ
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

19-01-24

22:39
Ο ΚΛαιβ ο Όουεν
Ο. Μαρκ ραφαλο
Κ ο Μπιζμπικης ??
Έμπαινα αχαχαχσ
Ο. Μαρκ ραφαλο
Κ ο Μπιζμπικης ??
Έμπαινα αχαχαχσ
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος

19-01-24

22:39
τώρα σοβαρά.. σου αρέσει ο τελευταίος?Να 3 αγορια ..πολυυυ ωραια ..που αγαπώ
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

19-01-24

22:40
ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΝα 3 αγορια ..πολυυυ ωραια ..που αγαπώ
ΤΙ ΛΕΣ;
ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΟΠΕΛΑ;

δεν μπορώ να τον βλέπω, συγγνώμη

Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

19-01-24

22:40
Αχαχαχαχαχαχα μπα σε καλώς σας , αν είναι έτσι έχω ελπίδα να ξαναβρώ άντρα δηλαδή αχαχα,αχαΚάτι ανάμεσα σε Αλέν Ντελόν απο την Λάρισα και ατημέλητος βλάχος δηλαδή
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

19-01-24

22:41
Να 3 αγορια ..πολυυυ ωραια ..που αγαπώ
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

19-01-24

22:42
Κι όμως,ναι ο Μαρκ ραφαλο ..μεγάλωσε τώρα αλλά αν ήταν 40 ..έχουμε χημεια ... το ξέρω αχαχαα εσείς δείξτε κάποιους που σας αρέσουν για σχέση (διάσημους) η μητώρα σοβαρά.. σου αρέσει ο τελευταίος?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αχαχαχαχαχα περισσότερο για μενα
Εγω τετοιαν αντρα έξω καρδιά θέλω να ζει τον έρωτα μας κ να τους έχει χεσ#€^&%#@ ολους γιατί yoloΟΧΙ ΤΟΝ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ
ΤΙ ΛΕΣ;
ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΟΠΕΛΑ;
δεν μπορώ να τον βλέπω, συγγνώμη![]()
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

19-01-24

22:46
έτσι να ρχεται στη ψύχρα δουλειά σου να ρίχνει ενα φασωματάκι, μια ζεμπεκιά και να φεύγει κύριος.Εγω τετοιαν αντα έξω καρδιά θέλω να ζει τον έρωτα μας κ να τους έχει χεσ#€^&%#@ ολους γιατί yolo
Τι ζητάμε πχια;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

19-01-24

22:47
αν διάλεγα Έλληνα ηθοποιό άντρα (που δεν θα διάλεγα γιατί δεν μου αρέσει κανένας) θα πω Γιάννη Στάνκογλου και Μιχάλη Σαράντη

Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

19-01-24

22:47
Αχαχαχαχαχαέτσι να ρχεται στη ψύχρα δουλειά σου να ρίχνει ενα φασωματάκι, μια ζεμπεκιά και να φεύγει κύριος.
Τι ζητάμε πχια;
Πολύ λεπτοί μικροτσουτσουνοι κ ψιλό ξενέρωτοι φαίνονται μωρεεαν διάλεγα Έλληνα ηθοποιό άντρα (που δεν θα διάλεγα γιατί δεν μου αρέσει κανένας) θα πω Γιάννη Στάνκογλου και Μιχάλη Σαράντη
View attachment 128365
View attachment 128366
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.