Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

30-08-23

23:48
Γιατί;δεν ξέρω πως θα ακουστεί αυτό, αλλά μπορώ να ερωτευτώ παράφορα ανθρώπους με κατάθλιψη, είτε είναι γυναίκες είτε άντρες..
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

30-08-23

23:49
Δεν ξέρω, αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσο ευαίσθητοι (τις περισσότερες φορές). Ανέκαθεν μου έβγαζαν κάτι ερωτεύσιμοΓιατί;
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.

30-08-23

23:52
Lana del Rey syndromeΓιατί;

Προσοχή όμως γιατί αν σε χρησιμοποιούν ως ψυχολογικό στήριγμα μετά αρχίζουν να δικαιολογούν σκατιαρικες συμπεριφορες ως "δεν φταίω εγώ, κατάλαβε με" ή ακόμη χειρότερα να σε κάνουν μπλακμειλ για να μην τους χωρίσεις "αν φύγεις δεν ξέρω τι θα κάνω χωρίς εσένα/ καλύτερα να αυτοκτονήσω".Δεν ξέρω, αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσο ευαίσθητοι (τις περισσότερες φορές). Ανέκαθεν μου έβγαζαν κάτι ερωτεύσιμο
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

30-08-23

23:53
Μπορείς να είσαι ευαίσθητος χωρίς να είσαι καταθλιπτικός. Η κατάθλιψη είναι disorder, δεν είναι κάτι ερωτεύσιμο.Δεν ξέρω, αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσο ευαίσθητοι (τις περισσότερες φορές). Ανέκαθεν μου έβγαζαν κάτι ερωτεύσιμο
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.291 μηνύματα.

30-08-23

23:58
Μάλλον μελαγχολικοί τότε θες να πεις, παρά καταθληπτικοί καθώς άλλο το ένα άλλο το άλλο.Δεν ξέρω, αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσο ευαίσθητοι (τις περισσότερες φορές). Ανέκαθεν μου έβγαζαν κάτι ερωτεύσιμο
msvague2023
Νεοφερμένο μέλος
Η msvague2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα.

31-08-23

00:12
Καλά θα ´ταν να θυμόμουν…
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.035 μηνύματα.

31-08-23

00:41
Σε ένα άτομο κυρίως με προσελκύει η δυναμικότητα και η εξυπνάδα. Η φαντασία αλλά και οι άνθρωποι με στόχους.
Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είμαστε τέλειοι και το καταλαβαίνουμε. Πολλοί ψάχνουμε το τέλειο άτομο ή μπορούμε να πούμε και το άλλο μας μισό αλλά απ ότι έχω καταλάβει ένα τέλειο άτομο δεν βρίσκεται αλλά φτιάχνεται.
Όποτε από τα παραπάνω η φαντασία είναι η πιο σημαντική. Ένα άτομο που ονειρεύεται, που είναι δυναμικό και έχει στόχους τον/την βρίσκω αρκετά ελκυστικό/η
Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είμαστε τέλειοι και το καταλαβαίνουμε. Πολλοί ψάχνουμε το τέλειο άτομο ή μπορούμε να πούμε και το άλλο μας μισό αλλά απ ότι έχω καταλάβει ένα τέλειο άτομο δεν βρίσκεται αλλά φτιάχνεται.
Όποτε από τα παραπάνω η φαντασία είναι η πιο σημαντική. Ένα άτομο που ονειρεύεται, που είναι δυναμικό και έχει στόχους τον/την βρίσκω αρκετά ελκυστικό/η
Arianara S3
Δραστήριο μέλος
Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 414 μηνύματα.

31-08-23

01:55
Ειδικα ρε φιλε οταν η αλλη εχει φουλ θηλυκη-ψιλη φωνη στα ορια του νιαουρισματος ο,τι καλυτεροΘα πω όμως ειλικρινά την γλυκύτητα/ευγένεια. Ακόμα και μια μετρίας εξωτερικής εμφανίσεως μπορεί πανεύκολα να σε μαγέψει με αυτή την "θηλυκή γλυκύτητα".
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

31-08-23

02:13
Όλο το σετ της θηλυκότητος είναι υπέροχο.Ειδικα ρε φιλε οταν η αλλη εχει φουλ θηλυκη-ψιλη φωνη στα ορια του νιαουρισματος ο,τι καλυτερο
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

31-08-23

02:53
Στις γυναίκες μου αρέσει πολύ η ομορφιά κυρίως, αλλά η ομορφιά εκείνη που θυμίζει άλλες εποχές, η κλασική.. Μου αρέσουν οι γυναίκες που είναι δυναμικές, αλλά ταυτόχρονα είναι και ευαίσθητες...
Στους άντρες είμαι πιο δύσκολη, πρέπει ο άλλος να έχει το κάτι αλλιώτικο και διαφορετικό για να μου κάνει κλικ
Στους άντρες είμαι πιο δύσκολη, πρέπει ο άλλος να έχει το κάτι αλλιώτικο και διαφορετικό για να μου κάνει κλικ
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.

31-08-23

11:40
Νομίζω πως ως προς την εμφάνιση μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν..οι θεωρίες καταρρέουν ανάλογα με την περίπτωση,καθώς μπορεί να φανούν ελκυστικές αναιπαισθητες μικρό λεπτομέρειες χαρακτηριστικών, που όμως κάνουν ερωτευσιμο το άτομο.
Σίγουρα πάντως ο λόγος( πολυ βασικό αυτό), η καλή / εκλεπτυσμένη αίσθηση του χιούμορ, η συμβατότητα σε θέματα που αφορούν τον τρόπο θέασης της ζωής , οι προτιμήσεις και η σπιρτάδα ( δεν αντέχω τους αργους ανθρώπους και αυτούς που μονίμως βαριούνται) κάνουν τη διαφορά!
Σίγουρα πάντως ο λόγος( πολυ βασικό αυτό), η καλή / εκλεπτυσμένη αίσθηση του χιούμορ, η συμβατότητα σε θέματα που αφορούν τον τρόπο θέασης της ζωής , οι προτιμήσεις και η σπιρτάδα ( δεν αντέχω τους αργους ανθρώπους και αυτούς που μονίμως βαριούνται) κάνουν τη διαφορά!
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.537 μηνύματα.

31-08-23

12:39
Πρέπει να έχει γίνει η διάγνωση ή αρκεί το self-diagnosing;δεν ξέρω πως θα ακουστεί αυτό, αλλά μπορώ να ερωτευτώ παράφορα ανθρώπους με κατάθλιψη, είτε είναι γυναίκες είτε άντρες..

31-08-23

15:35
Προφανώς. Νιώθεις οικεία με τέτοιους ανθρώπους και, επειδή δεν μπορείς να σώσεις τον εαυτό σου, θες να σώσεις αυτούς.δεν ξέρω πως θα ακουστεί αυτό, αλλά μπορώ να ερωτευτώ παράφορα ανθρώπους με κατάθλιψη, είτε είναι γυναίκες είτε άντρες..
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

31-08-23

15:37
Μπορεί και γι αυτόΠροφανώς. Νιώθεις οικεία με τέτοιους ανθρώπους και, επειδή δεν μπορείς να σώσεις τον εαυτό σου, θες να σώσεις αυτούς.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

31-08-23

15:46
Οι μαλακες 

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

31-08-23

15:48
Οι μαλακες![]()
Ο μπασκινας τι έγινε , βγήκε και αυτος μυστηριος ; αρχισε τπτ μαλακιες ;
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.

31-08-23

15:49
Βρε σεις ειλικρινά το νιαούρισμα δεν αντέχεται. Ειδικά όταν το κάνουν επίτηδες. Αν είναι η φωνή της από μόνη της έτσι οκ δεκτό αλλά το κλασσικο νιαούρισμα το "ελλαααααα", και γυναίκα που είμαι με πολύ ψιλή φωνή, cringαρω.Ειδικα ρε φιλε οταν η αλλη εχει φουλ θηλυκη-ψιλη φωνη στα ορια του νιαουρισματος ο,τι καλυτερο
Arianara S3
Δραστήριο μέλος
Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 414 μηνύματα.

31-08-23

16:00
Εγω πεθαινω οταν το ακουω. Το αγαπω. Αν ειναι η φωνη της και μιλαει ετσι 24/7 ακομα καλυτεραΒρε σεις ειλικρινά το νιαούρισμα δεν αντέχεται. Ειδικά όταν το κάνουν επίτηδες. Αν είναι η φωνή της από μόνη της έτσι οκ δεκτό αλλά το κλασσικο νιαούρισμα το "ελλαααααα", και γυναίκα που είμαι με πολύ ψιλή φωνή, cringαρω.

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

31-08-23

16:11
Η φωνή πρέπει να ειναι βαθιά αισθησιακή σα σκυλί του πολέμου ανήμερο. Η Νάνσυ η αχαλίνωτη παθιάρα λάγνα που σου προκαλεί ανατριχίλα στο κατωπάπαρο.
Αμα είναι:
Ψιλή φωνή, ενοχλητική κατινέ φέρτε τις ωτασπίδες
Νιαούρισμα και νάζι χειραγωγησης "είμαι ακόμα όμορφη και το ξέρω, έλα κάνε μου τη χάρη"
Κρουστή τραχεία σα να προσπαθει να βγει ψιλός τόνος και να χει κολλήσει η χλέπα
Κοκοράκια λες και κάνει yodeling σε Ελβετικο βουνό
Δε με καυλώνει ούτε με αίτηση. Παίζει και να ξεραθω στα γελια και να την αρχίσω στο δούλεμα μονο απο τον τροπο που μιλάει.
Μόνο σκυλί του πολέμου στη φωνή.-
Αμα είναι:
Ψιλή φωνή, ενοχλητική κατινέ φέρτε τις ωτασπίδες
Νιαούρισμα και νάζι χειραγωγησης "είμαι ακόμα όμορφη και το ξέρω, έλα κάνε μου τη χάρη"
Κρουστή τραχεία σα να προσπαθει να βγει ψιλός τόνος και να χει κολλήσει η χλέπα
Κοκοράκια λες και κάνει yodeling σε Ελβετικο βουνό
Δε με καυλώνει ούτε με αίτηση. Παίζει και να ξεραθω στα γελια και να την αρχίσω στο δούλεμα μονο απο τον τροπο που μιλάει.
Μόνο σκυλί του πολέμου στη φωνή.-
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

31-08-23

16:47
Αν είναι η φυσιολογική της φωνή, οκ, αλλά αν γίνεται επίτηδες είναι αρκετά μπεμπιαστικο θεωρώ. Μετά από μια ηλικία το θεωρείς unnecessary.Εγω πεθαινω οταν το ακουω. Το αγαπω. Αν ειναι η φωνη της και μιλαει ετσι 24/7 ακομα καλυτερα![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 249 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- KOSTAS794396
- Jack of Spades
- Ωρορα
- Μήτσος10
- thenutritionist
- Paragontas7000
- iew
- ROM32
- Memetchi
- Kate1914
- Scandal
- Joji
- GeorgePap2003
- rafaela11
- Εριφύλη
- giannhs2001
- American Economist
- touvlo
- jellojina
- Reader
- Libertus
- taketrance
- chad
- NeosUser2023
- fourkaki
- A350
- jorgpa
- BatGuin
- Advocatus diaboli
- teacher_40
- Requiem
- dreamer!!
- Sosstoss
- iren
- Wanda
- angela_k
- Amorfati
- mixaelaaa
- TehWinnerGR
- allRed
- Ilma
- Wonderkid
- charmander
- Fernando_A
- suaimhneas
- chester20080
- physicscrazy
- Fafouta 93
- Johnnie
- Sophieex
- jj!
- kordella
- camil
- paolo1
- Luludaki
- Maraki_lar_1980
- fmarulezkd
- kalhkardia
- AggelikiGr
- chris91
- JasonPap
- afantos
- christos_glts
- Janne 007
- papadocGR
- Totreno
- Malenaa
- Giorgkalo
- Athens2002
- Abiogenesis
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Δροσουλίτης
- bikey77
- Shadowban
- marww
- Εχέμυθη
- Georgepap_21
- Human being
- Nikoleta05
- dijccixnc
- JimmyIT
- Sweet31
- Efewq
- hirasawayui
- the.m024
- Roulaki
- ΕυηΞ
- mpapa
- geordimi10
- _pathfinder_
- Stacypap
- Melina.
- xifomaxos
- harissak
- BloodyFairy
- User2350
- nobody8
- Manuela98
- Natalia143
- Morelo
- Kris.gr
- GeoCommand
- oups
- parrot/παπαγάλος
- J.Cameron
- Stelios725
- nicks1999
- Mexicanos
- Satan Claus
- ggl
- Idontknoww
- epan
- Mt73
- helloo
- Chrysak25
- MarcoReus
- Fin4
- Corona Borealis
- Giorgos03
- Λουίζα86
- Eleanna7
- L0st
- Sevasti
- kedros
- Lokeshtaneja90
- Citylights
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- SlimShady
- Ryuzaki
- Isida
- Mapas26
- Eua5
- 1011
- aggelosst9
- oudenoidax
- Antigonivol
- Viedo
- Housewife
- Panos_02
- βερα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.