lilith
Δραστήριο μέλος

Να νομίζει ότι τα ξέρει όλα...

Εκεί τα παίρνω πολύ άσχημα..., τρελαίνομαι...

.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Συμφωνώ σίγουρα και αυτό!Αρχική Δημοσίευση από lilith:Να νομίζει ότι τα ξέρει όλα...![]()
![]()
![]()
Εκεί τα παίρνω πολύ άσχημα..., τρελαίνομαι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπορώ να τον σπάσω στο ξύλο...
![]()
![]()
μπορώ να τον πυροβολήσω ευχαρίστως...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γενικώς διαβολίζομαι πάντως άσχημα...
.
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

panathas
Νεοφερμένο μέλος

ines
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από panathas:όταν προσπαθεί να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του υποβιβάζοντας τους άλλους.
ναι! ακριβως! ειναι πολυ σιχαμενο αυτο, κυριως γιατι μερικιοι μερικοι δε μπορουν να το παρουν ανετα, αλλα πληγωνονται κιολας....
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από diddle:Να κρύβεται πίσω από τα λόγια του, να φοβάται να εκφράσει την άποψη του και να μην παίρνει ποτέ μέρος σε μία συζήτηση. Μου τη δίνουν οι κομπλεξικοί και τα άτομα χωρίς άποψη.
χμμμμμμ
σχετικά με αυτό που γράφεις δεν διαφωνώ αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σου στο ότι.... ένα άτομο το οποίο κρύβεται πίσω απ τα λόγια του, φοβάται να εκφράσει την άποψη του και δεν παίρνει ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) μέρος σε μια συζήτηση, μπορεί να μην είναι απαραίτητα κομπλεξικός ή χωρίς άποψη και να είναι απλά.... ΠΟΛΥ ντροπαλός

μου έχει τύχει αυτό...

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:χμμμμμμ
σχετικά με αυτό που γράφεις δεν διαφωνώ αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σου στο ότι.... ένα άτομο το οποίο κρύβεται πίσω απ τα λόγια του, φοβάται να εκφράσει την άποψη του και δεν παίρνει ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) μέρος σε μια συζήτηση, μπορεί να μην είναι απαραίτητα κομπλεξικός ή χωρίς άποψη και να είναι απλά.... ΠΟΛΥ ντροπαλός![]()
Ναι δίκιο έχεις σε αυτό!Ξέρω κ εγώ πολλά τέοια άτομα!Το εννοούσα περισσότερο με την νοοτροπία που έχουν κάποιοι ότι συμφωνώ με όλους και με όλα επειδή είτε βαριέμαι να έρθω σε αντιπαράθεση ή βαριέμαι να αξιολογήσω τα επιχειρήματα που έχω ώστε να σχηματίσω δική μου άποψη οπότε υιοθετώ κάποια άποψη που με βολεύει χωρίς καν να είμαι σε θέση να την υπερασπιστώ...
nikita13
Διάσημο μέλος

3 πράγματα εμένα μπορούν να με βγάλουν από τα ρούχα μου.
Η αχαριστία,η υποκρισία και και το ψέμα..
Α και η μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους που έχουν κάποιοι

kleftra
Διάσημο μέλος

Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Συμφωνώ απόλυτα!Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία.
Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους![]()
Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας
nikita13
Διάσημο μέλος

Aαα να κάτι που ξέχασα..Μπράβο κλεφτρόνι..Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία.
Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους![]()

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ.Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax:Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται.

Πέρα από την πλάκα, η αδιαλλαξία είναι πολύ εκνευριστική, γιατί νιώθεις ότι μιλάς σε τοίχο, αν και ο τοίχος μπορεί αν είναι πιο ανοιχτόμυαλος... Συμφωνώ ότι και η υποκρισία είναι απαράδεκτη.
Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες

Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον.
nikita13
Διάσημο μέλος

Εχμ..Γι'αυτο βήχω όλη μέρα..Και έλεγα εγώ τι φταίει..Γκοοουχ γκουχ (θα πνιγώ)Αρχική Δημοσίευση από faithplus1:Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ.
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται.![]()

Να και κάτι άλλο που ξέχασαΚαι κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες![]()
Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον.

Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επισης αυτοι που θεωρουν οτι ειναι κατι ιδιαιτερο και καλυτερο επειδη οι γονεις τους εχουν καλη οικονομικη κατασταση αλλα και αυτοι που μειωνουν καποιον ακριβως επειδη οι γονεις του ειναι ευκαταστατοι

Τελος οι τυποι που στην πεφτουν με βλακωδη σχολια και σου ρχεται να τους βουλωσεις το στομα και το ματι(ειμαι κατα της βιας, το ειπα δεν το ειπα?) και οι κομπλεξικες και ανεγκεφαλες κοπελες που καταντουν ολους τους αλλους κομπλεξικους μπας και νιωσουν καλυτερα(σας πηραμε χαμπαρι!!

giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η κατινιά
...Γενικά πάντως όλους και όλα τα υποφέρω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 146 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Giorgkalo
- rafaela11
- Ilma
- Rene2004
- johnsala
- Reader
- Luludaki
- despoina13
- Memetchi
- Kate1914
- fourkaki
- Jack of Spades
- Scandal
- tsiobieman
- Corfu kitty
- charmander
- American Economist
- Joji
- camil
- ROM32
- Destiny3
- Wanda
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- paolo1
- Sophieex
- Requiem
- eukleidhs1821
- marww
- fmarulezkd
- louminis
- Forgetit
- giannhs2001
- orchidea
- harry akritas
- Εχέμυθη
- Κλημεντίνη
- sokliap
- kogba
- jj!
- DimitraA.
- Athens2002
- Viedo
- Στεφανος56
- Βλα
- tslef8
- Annamaria34
- uni77
- Μαυρίκιος
- element skate
- Meow
- grtt
- hirasawayui
- Έμμα
- Ν.Χ.
- Danaoula2020
- Μάρκος Βασίλης
- Libertus
- iminspain
- Μί–Κά-Ἔλ
- Pipitsa
- Idontknoww
- tomicrotroll
- Elena345
- Unseen skygge
- giannist_
- chester20080
- New member
- efi25
- MarcoReus
- Johnny15
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.