lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 22:27 Η lilith έγραψε: #41 11-03-06 22:27 Να νομίζει ότι τα ξέρει όλα... Εκεί τα παίρνω πολύ άσχημα..., τρελαίνομαι... μπορώ να τον σπάσω στο ξύλο... μπορώ να τον πυροβολήσω ευχαρίστως... γενικώς διαβολίζομαι πάντως άσχημα... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diddle Εκκολαπτόμενο μέλος Η diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 23:05 Η diddle έγραψε: #42 11-03-06 23:05 Να κρύβεται πίσω από τα λόγια του, να φοβάται να εκφράσει την άποψη του και να μην παίρνει ποτέ μέρος σε μία συζήτηση. Μου τη δίνουν οι κομπλεξικοί και τα άτομα χωρίς άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 15:28 Η Skoulikadera---: #43 12-03-06 15:28 Αρχική Δημοσίευση από lilith: Να νομίζει ότι τα ξέρει όλα... Εκεί τα παίρνω πολύ άσχημα..., τρελαίνομαι... μπορώ να τον σπάσω στο ξύλο... μπορώ να τον πυροβολήσω ευχαρίστως... γενικώς διαβολίζομαι πάντως άσχημα... . Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ σίγουρα και αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 17:10 Η stupid bitch: #44 12-03-06 17:10 Μου την δίνει πολύ όταν ο άλλος είναι είρωνας ή το παίζει "κάπως" για οποιονδήποτε λόγο..Επίσης,μου την δίνουν οι άνθρωποι που κρίνουν επιπόλαια τους συνανθρώπους μας και φυσικά,οι ξερόλες...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxr Νεοφερμένο μέλος Ο zxr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 19:39 Ο zxr έγραψε: #45 13-03-06 19:39 Το ψέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 23:43 Ο MonaXoS έγραψε: #46 13-03-06 23:43 H στενοκεφαλιά... Το να φοβάται να σκεφτεί πέρα από τα όριά του και να δει τον κόσμο από την ματιά του άλλου, όπως επίσης και να φοβάται να παραδεχτεί τα λάθη του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 11:50 Η crazyhelen: #47 15-03-06 11:50 Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που μονίμως αισθάνονται θύματα και αδικημένοι, ακόμα και αν έχουν φταίξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panathas Νεοφερμένο μέλος Ο Μαριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 14:54 Ο panathas έγραψε: #48 23-03-06 14:54 Το ψέμα, όταν είναι διπρόσωπος, όταν προσπαθεί να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του υποβιβάζοντας τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 15:14 Η ines έγραψε: #49 23-03-06 15:14 Αρχική Δημοσίευση από panathas: όταν προσπαθεί να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του υποβιβάζοντας τους άλλους. Click για ανάπτυξη... ναι! ακριβως! ειναι πολυ σιχαμενο αυτο, κυριως γιατι μερικιοι μερικοι δε μπορουν να το παρουν ανετα, αλλα πληγωνονται κιολας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:00 Η Κακή Επιρροή: #50 23-03-06 18:00 Αρχική Δημοσίευση από diddle: Να κρύβεται πίσω από τα λόγια του, να φοβάται να εκφράσει την άποψη του και να μην παίρνει ποτέ μέρος σε μία συζήτηση. Μου τη δίνουν οι κομπλεξικοί και τα άτομα χωρίς άποψη. Click για ανάπτυξη... χμμμμμμ σχετικά με αυτό που γράφεις δεν διαφωνώ αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σου στο ότι.... ένα άτομο το οποίο κρύβεται πίσω απ τα λόγια του, φοβάται να εκφράσει την άποψη του και δεν παίρνει ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) μέρος σε μια συζήτηση, μπορεί να μην είναι απαραίτητα κομπλεξικός ή χωρίς άποψη και να είναι απλά.... ΠΟΛΥ ντροπαλός μου έχει τύχει αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diddle Εκκολαπτόμενο μέλος Η diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:17 Η diddle έγραψε: #51 23-03-06 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: χμμμμμμ σχετικά με αυτό που γράφεις δεν διαφωνώ αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σου στο ότι.... ένα άτομο το οποίο κρύβεται πίσω απ τα λόγια του, φοβάται να εκφράσει την άποψη του και δεν παίρνει ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) μέρος σε μια συζήτηση, μπορεί να μην είναι απαραίτητα κομπλεξικός ή χωρίς άποψη και να είναι απλά.... ΠΟΛΥ ντροπαλός Click για ανάπτυξη... Ναι δίκιο έχεις σε αυτό!Ξέρω κ εγώ πολλά τέοια άτομα!Το εννοούσα περισσότερο με την νοοτροπία που έχουν κάποιοι ότι συμφωνώ με όλους και με όλα επειδή είτε βαριέμαι να έρθω σε αντιπαράθεση ή βαριέμαι να αξιολογήσω τα επιχειρήματα που έχω ώστε να σχηματίσω δική μου άποψη οπότε υιοθετώ κάποια άποψη που με βολεύει χωρίς καν να είμαι σε θέση να την υπερασπιστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:49 Η nikita13 έγραψε: #52 23-03-06 18:49 Χμ..Δεν έχω απατήντήσει εδώ? 3 πράγματα εμένα μπορούν να με βγάλουν από τα ρούχα μου. Η αχαριστία,η υποκρισία και και το ψέμα.. Α και η μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους που έχουν κάποιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 22:32 Η kleftra έγραψε: #53 23-03-06 22:32 Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 22:36 Ο O'Zorgnax: #54 23-03-06 22:36 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα! Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 23:23 Η nikita13 έγραψε: #55 23-03-06 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Aαα να κάτι που ξέχασα..Μπράβο κλεφτρόνι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:10 Ο faithplus1: #56 24-03-06 00:10 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Click για ανάπτυξη... Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Πέρα από την πλάκα, η αδιαλλαξία είναι πολύ εκνευριστική, γιατί νιώθεις ότι μιλάς σε τοίχο, αν και ο τοίχος μπορεί αν είναι πιο ανοιχτόμυαλος... Συμφωνώ ότι και η υποκρισία είναι απαράδεκτη. Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:20 Η nikita13 έγραψε: #57 24-03-06 00:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Click για ανάπτυξη... Εχμ..Γι'αυτο βήχω όλη μέρα..Και έλεγα εγώ τι φταίει..Γκοοουχ γκουχ (θα πνιγώ) Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Click για ανάπτυξη... Να και κάτι άλλο που ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 02:14 Η Kassie έγραψε: #58 24-03-06 02:14 Moυ την δινουν αυτοι που κανουν τους εξυπνους Επισης αυτοι που θεωρουν οτι ειναι κατι ιδιαιτερο και καλυτερο επειδη οι γονεις τους εχουν καλη οικονομικη κατασταση αλλα και αυτοι που μειωνουν καποιον ακριβως επειδη οι γονεις του ειναι ευκαταστατοι Τελος οι τυποι που στην πεφτουν με βλακωδη σχολια και σου ρχεται να τους βουλωσεις το στομα και το ματι(ειμαι κατα της βιας, το ειπα δεν το ειπα?) και οι κομπλεξικες και ανεγκεφαλες κοπελες που καταντουν ολους τους αλλους κομπλεξικους μπας και νιωσουν καλυτερα(σας πηραμε χαμπαρι!! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 23:07 Ο giannisvitara: #59 24-03-06 23:07 εμένα δεν μου τη δίνουν οι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Απριλίου 2006 στις 15:44 Η Aayla έγραψε: #60 07-04-06 15:44 Η σοβαροφάνεια Η κατινιά ...Γενικά πάντως όλους και όλα τα υποφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να νομίζει ότι τα ξέρει όλα... Εκεί τα παίρνω πολύ άσχημα..., τρελαίνομαι... μπορώ να τον σπάσω στο ξύλο... μπορώ να τον πυροβολήσω ευχαρίστως... γενικώς διαβολίζομαι πάντως άσχημα... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
diddle Εκκολαπτόμενο μέλος Η diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 23:05 Η diddle έγραψε: #42 11-03-06 23:05 Να κρύβεται πίσω από τα λόγια του, να φοβάται να εκφράσει την άποψη του και να μην παίρνει ποτέ μέρος σε μία συζήτηση. Μου τη δίνουν οι κομπλεξικοί και τα άτομα χωρίς άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 15:28 Η Skoulikadera---: #43 12-03-06 15:28 Αρχική Δημοσίευση από lilith: Να νομίζει ότι τα ξέρει όλα... Εκεί τα παίρνω πολύ άσχημα..., τρελαίνομαι... μπορώ να τον σπάσω στο ξύλο... μπορώ να τον πυροβολήσω ευχαρίστως... γενικώς διαβολίζομαι πάντως άσχημα... . Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ σίγουρα και αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 17:10 Η stupid bitch: #44 12-03-06 17:10 Μου την δίνει πολύ όταν ο άλλος είναι είρωνας ή το παίζει "κάπως" για οποιονδήποτε λόγο..Επίσης,μου την δίνουν οι άνθρωποι που κρίνουν επιπόλαια τους συνανθρώπους μας και φυσικά,οι ξερόλες...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxr Νεοφερμένο μέλος Ο zxr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 19:39 Ο zxr έγραψε: #45 13-03-06 19:39 Το ψέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 23:43 Ο MonaXoS έγραψε: #46 13-03-06 23:43 H στενοκεφαλιά... Το να φοβάται να σκεφτεί πέρα από τα όριά του και να δει τον κόσμο από την ματιά του άλλου, όπως επίσης και να φοβάται να παραδεχτεί τα λάθη του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 11:50 Η crazyhelen: #47 15-03-06 11:50 Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που μονίμως αισθάνονται θύματα και αδικημένοι, ακόμα και αν έχουν φταίξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panathas Νεοφερμένο μέλος Ο Μαριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 14:54 Ο panathas έγραψε: #48 23-03-06 14:54 Το ψέμα, όταν είναι διπρόσωπος, όταν προσπαθεί να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του υποβιβάζοντας τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 15:14 Η ines έγραψε: #49 23-03-06 15:14 Αρχική Δημοσίευση από panathas: όταν προσπαθεί να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του υποβιβάζοντας τους άλλους. Click για ανάπτυξη... ναι! ακριβως! ειναι πολυ σιχαμενο αυτο, κυριως γιατι μερικιοι μερικοι δε μπορουν να το παρουν ανετα, αλλα πληγωνονται κιολας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:00 Η Κακή Επιρροή: #50 23-03-06 18:00 Αρχική Δημοσίευση από diddle: Να κρύβεται πίσω από τα λόγια του, να φοβάται να εκφράσει την άποψη του και να μην παίρνει ποτέ μέρος σε μία συζήτηση. Μου τη δίνουν οι κομπλεξικοί και τα άτομα χωρίς άποψη. Click για ανάπτυξη... χμμμμμμ σχετικά με αυτό που γράφεις δεν διαφωνώ αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σου στο ότι.... ένα άτομο το οποίο κρύβεται πίσω απ τα λόγια του, φοβάται να εκφράσει την άποψη του και δεν παίρνει ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) μέρος σε μια συζήτηση, μπορεί να μην είναι απαραίτητα κομπλεξικός ή χωρίς άποψη και να είναι απλά.... ΠΟΛΥ ντροπαλός μου έχει τύχει αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diddle Εκκολαπτόμενο μέλος Η diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:17 Η diddle έγραψε: #51 23-03-06 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: χμμμμμμ σχετικά με αυτό που γράφεις δεν διαφωνώ αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σου στο ότι.... ένα άτομο το οποίο κρύβεται πίσω απ τα λόγια του, φοβάται να εκφράσει την άποψη του και δεν παίρνει ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) μέρος σε μια συζήτηση, μπορεί να μην είναι απαραίτητα κομπλεξικός ή χωρίς άποψη και να είναι απλά.... ΠΟΛΥ ντροπαλός Click για ανάπτυξη... Ναι δίκιο έχεις σε αυτό!Ξέρω κ εγώ πολλά τέοια άτομα!Το εννοούσα περισσότερο με την νοοτροπία που έχουν κάποιοι ότι συμφωνώ με όλους και με όλα επειδή είτε βαριέμαι να έρθω σε αντιπαράθεση ή βαριέμαι να αξιολογήσω τα επιχειρήματα που έχω ώστε να σχηματίσω δική μου άποψη οπότε υιοθετώ κάποια άποψη που με βολεύει χωρίς καν να είμαι σε θέση να την υπερασπιστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:49 Η nikita13 έγραψε: #52 23-03-06 18:49 Χμ..Δεν έχω απατήντήσει εδώ? 3 πράγματα εμένα μπορούν να με βγάλουν από τα ρούχα μου. Η αχαριστία,η υποκρισία και και το ψέμα.. Α και η μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους που έχουν κάποιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 22:32 Η kleftra έγραψε: #53 23-03-06 22:32 Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 22:36 Ο O'Zorgnax: #54 23-03-06 22:36 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα! Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 23:23 Η nikita13 έγραψε: #55 23-03-06 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Aαα να κάτι που ξέχασα..Μπράβο κλεφτρόνι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:10 Ο faithplus1: #56 24-03-06 00:10 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Click για ανάπτυξη... Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Πέρα από την πλάκα, η αδιαλλαξία είναι πολύ εκνευριστική, γιατί νιώθεις ότι μιλάς σε τοίχο, αν και ο τοίχος μπορεί αν είναι πιο ανοιχτόμυαλος... Συμφωνώ ότι και η υποκρισία είναι απαράδεκτη. Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:20 Η nikita13 έγραψε: #57 24-03-06 00:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Click για ανάπτυξη... Εχμ..Γι'αυτο βήχω όλη μέρα..Και έλεγα εγώ τι φταίει..Γκοοουχ γκουχ (θα πνιγώ) Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Click για ανάπτυξη... Να και κάτι άλλο που ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 02:14 Η Kassie έγραψε: #58 24-03-06 02:14 Moυ την δινουν αυτοι που κανουν τους εξυπνους Επισης αυτοι που θεωρουν οτι ειναι κατι ιδιαιτερο και καλυτερο επειδη οι γονεις τους εχουν καλη οικονομικη κατασταση αλλα και αυτοι που μειωνουν καποιον ακριβως επειδη οι γονεις του ειναι ευκαταστατοι Τελος οι τυποι που στην πεφτουν με βλακωδη σχολια και σου ρχεται να τους βουλωσεις το στομα και το ματι(ειμαι κατα της βιας, το ειπα δεν το ειπα?) και οι κομπλεξικες και ανεγκεφαλες κοπελες που καταντουν ολους τους αλλους κομπλεξικους μπας και νιωσουν καλυτερα(σας πηραμε χαμπαρι!! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 23:07 Ο giannisvitara: #59 24-03-06 23:07 εμένα δεν μου τη δίνουν οι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Απριλίου 2006 στις 15:44 Η Aayla έγραψε: #60 07-04-06 15:44 Η σοβαροφάνεια Η κατινιά ...Γενικά πάντως όλους και όλα τα υποφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να κρύβεται πίσω από τα λόγια του, να φοβάται να εκφράσει την άποψη του και να μην παίρνει ποτέ μέρος σε μία συζήτηση. Μου τη δίνουν οι κομπλεξικοί και τα άτομα χωρίς άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 15:28 Η Skoulikadera---: #43 12-03-06 15:28 Αρχική Δημοσίευση από lilith: Να νομίζει ότι τα ξέρει όλα... Εκεί τα παίρνω πολύ άσχημα..., τρελαίνομαι... μπορώ να τον σπάσω στο ξύλο... μπορώ να τον πυροβολήσω ευχαρίστως... γενικώς διαβολίζομαι πάντως άσχημα... . Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ σίγουρα και αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 17:10 Η stupid bitch: #44 12-03-06 17:10 Μου την δίνει πολύ όταν ο άλλος είναι είρωνας ή το παίζει "κάπως" για οποιονδήποτε λόγο..Επίσης,μου την δίνουν οι άνθρωποι που κρίνουν επιπόλαια τους συνανθρώπους μας και φυσικά,οι ξερόλες...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxr Νεοφερμένο μέλος Ο zxr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 19:39 Ο zxr έγραψε: #45 13-03-06 19:39 Το ψέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 23:43 Ο MonaXoS έγραψε: #46 13-03-06 23:43 H στενοκεφαλιά... Το να φοβάται να σκεφτεί πέρα από τα όριά του και να δει τον κόσμο από την ματιά του άλλου, όπως επίσης και να φοβάται να παραδεχτεί τα λάθη του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 11:50 Η crazyhelen: #47 15-03-06 11:50 Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που μονίμως αισθάνονται θύματα και αδικημένοι, ακόμα και αν έχουν φταίξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panathas Νεοφερμένο μέλος Ο Μαριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 14:54 Ο panathas έγραψε: #48 23-03-06 14:54 Το ψέμα, όταν είναι διπρόσωπος, όταν προσπαθεί να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του υποβιβάζοντας τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 15:14 Η ines έγραψε: #49 23-03-06 15:14 Αρχική Δημοσίευση από panathas: όταν προσπαθεί να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του υποβιβάζοντας τους άλλους. Click για ανάπτυξη... ναι! ακριβως! ειναι πολυ σιχαμενο αυτο, κυριως γιατι μερικιοι μερικοι δε μπορουν να το παρουν ανετα, αλλα πληγωνονται κιολας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:00 Η Κακή Επιρροή: #50 23-03-06 18:00 Αρχική Δημοσίευση από diddle: Να κρύβεται πίσω από τα λόγια του, να φοβάται να εκφράσει την άποψη του και να μην παίρνει ποτέ μέρος σε μία συζήτηση. Μου τη δίνουν οι κομπλεξικοί και τα άτομα χωρίς άποψη. Click για ανάπτυξη... χμμμμμμ σχετικά με αυτό που γράφεις δεν διαφωνώ αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σου στο ότι.... ένα άτομο το οποίο κρύβεται πίσω απ τα λόγια του, φοβάται να εκφράσει την άποψη του και δεν παίρνει ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) μέρος σε μια συζήτηση, μπορεί να μην είναι απαραίτητα κομπλεξικός ή χωρίς άποψη και να είναι απλά.... ΠΟΛΥ ντροπαλός μου έχει τύχει αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diddle Εκκολαπτόμενο μέλος Η diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:17 Η diddle έγραψε: #51 23-03-06 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: χμμμμμμ σχετικά με αυτό που γράφεις δεν διαφωνώ αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σου στο ότι.... ένα άτομο το οποίο κρύβεται πίσω απ τα λόγια του, φοβάται να εκφράσει την άποψη του και δεν παίρνει ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) μέρος σε μια συζήτηση, μπορεί να μην είναι απαραίτητα κομπλεξικός ή χωρίς άποψη και να είναι απλά.... ΠΟΛΥ ντροπαλός Click για ανάπτυξη... Ναι δίκιο έχεις σε αυτό!Ξέρω κ εγώ πολλά τέοια άτομα!Το εννοούσα περισσότερο με την νοοτροπία που έχουν κάποιοι ότι συμφωνώ με όλους και με όλα επειδή είτε βαριέμαι να έρθω σε αντιπαράθεση ή βαριέμαι να αξιολογήσω τα επιχειρήματα που έχω ώστε να σχηματίσω δική μου άποψη οπότε υιοθετώ κάποια άποψη που με βολεύει χωρίς καν να είμαι σε θέση να την υπερασπιστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:49 Η nikita13 έγραψε: #52 23-03-06 18:49 Χμ..Δεν έχω απατήντήσει εδώ? 3 πράγματα εμένα μπορούν να με βγάλουν από τα ρούχα μου. Η αχαριστία,η υποκρισία και και το ψέμα.. Α και η μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους που έχουν κάποιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 22:32 Η kleftra έγραψε: #53 23-03-06 22:32 Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 22:36 Ο O'Zorgnax: #54 23-03-06 22:36 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα! Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 23:23 Η nikita13 έγραψε: #55 23-03-06 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Aαα να κάτι που ξέχασα..Μπράβο κλεφτρόνι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:10 Ο faithplus1: #56 24-03-06 00:10 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Click για ανάπτυξη... Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Πέρα από την πλάκα, η αδιαλλαξία είναι πολύ εκνευριστική, γιατί νιώθεις ότι μιλάς σε τοίχο, αν και ο τοίχος μπορεί αν είναι πιο ανοιχτόμυαλος... Συμφωνώ ότι και η υποκρισία είναι απαράδεκτη. Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:20 Η nikita13 έγραψε: #57 24-03-06 00:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Click για ανάπτυξη... Εχμ..Γι'αυτο βήχω όλη μέρα..Και έλεγα εγώ τι φταίει..Γκοοουχ γκουχ (θα πνιγώ) Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Click για ανάπτυξη... Να και κάτι άλλο που ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 02:14 Η Kassie έγραψε: #58 24-03-06 02:14 Moυ την δινουν αυτοι που κανουν τους εξυπνους Επισης αυτοι που θεωρουν οτι ειναι κατι ιδιαιτερο και καλυτερο επειδη οι γονεις τους εχουν καλη οικονομικη κατασταση αλλα και αυτοι που μειωνουν καποιον ακριβως επειδη οι γονεις του ειναι ευκαταστατοι Τελος οι τυποι που στην πεφτουν με βλακωδη σχολια και σου ρχεται να τους βουλωσεις το στομα και το ματι(ειμαι κατα της βιας, το ειπα δεν το ειπα?) και οι κομπλεξικες και ανεγκεφαλες κοπελες που καταντουν ολους τους αλλους κομπλεξικους μπας και νιωσουν καλυτερα(σας πηραμε χαμπαρι!! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 23:07 Ο giannisvitara: #59 24-03-06 23:07 εμένα δεν μου τη δίνουν οι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Απριλίου 2006 στις 15:44 Η Aayla έγραψε: #60 07-04-06 15:44 Η σοβαροφάνεια Η κατινιά ...Γενικά πάντως όλους και όλα τα υποφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lilith: Να νομίζει ότι τα ξέρει όλα... Εκεί τα παίρνω πολύ άσχημα..., τρελαίνομαι... μπορώ να τον σπάσω στο ξύλο... μπορώ να τον πυροβολήσω ευχαρίστως... γενικώς διαβολίζομαι πάντως άσχημα... . Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ σίγουρα και αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 17:10 Η stupid bitch: #44 12-03-06 17:10 Μου την δίνει πολύ όταν ο άλλος είναι είρωνας ή το παίζει "κάπως" για οποιονδήποτε λόγο..Επίσης,μου την δίνουν οι άνθρωποι που κρίνουν επιπόλαια τους συνανθρώπους μας και φυσικά,οι ξερόλες...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxr Νεοφερμένο μέλος Ο zxr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 19:39 Ο zxr έγραψε: #45 13-03-06 19:39 Το ψέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 23:43 Ο MonaXoS έγραψε: #46 13-03-06 23:43 H στενοκεφαλιά... Το να φοβάται να σκεφτεί πέρα από τα όριά του και να δει τον κόσμο από την ματιά του άλλου, όπως επίσης και να φοβάται να παραδεχτεί τα λάθη του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 11:50 Η crazyhelen: #47 15-03-06 11:50 Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που μονίμως αισθάνονται θύματα και αδικημένοι, ακόμα και αν έχουν φταίξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panathas Νεοφερμένο μέλος Ο Μαριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 14:54 Ο panathas έγραψε: #48 23-03-06 14:54 Το ψέμα, όταν είναι διπρόσωπος, όταν προσπαθεί να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του υποβιβάζοντας τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 15:14 Η ines έγραψε: #49 23-03-06 15:14 Αρχική Δημοσίευση από panathas: όταν προσπαθεί να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του υποβιβάζοντας τους άλλους. Click για ανάπτυξη... ναι! ακριβως! ειναι πολυ σιχαμενο αυτο, κυριως γιατι μερικιοι μερικοι δε μπορουν να το παρουν ανετα, αλλα πληγωνονται κιολας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:00 Η Κακή Επιρροή: #50 23-03-06 18:00 Αρχική Δημοσίευση από diddle: Να κρύβεται πίσω από τα λόγια του, να φοβάται να εκφράσει την άποψη του και να μην παίρνει ποτέ μέρος σε μία συζήτηση. Μου τη δίνουν οι κομπλεξικοί και τα άτομα χωρίς άποψη. Click για ανάπτυξη... χμμμμμμ σχετικά με αυτό που γράφεις δεν διαφωνώ αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σου στο ότι.... ένα άτομο το οποίο κρύβεται πίσω απ τα λόγια του, φοβάται να εκφράσει την άποψη του και δεν παίρνει ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) μέρος σε μια συζήτηση, μπορεί να μην είναι απαραίτητα κομπλεξικός ή χωρίς άποψη και να είναι απλά.... ΠΟΛΥ ντροπαλός μου έχει τύχει αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diddle Εκκολαπτόμενο μέλος Η diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:17 Η diddle έγραψε: #51 23-03-06 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: χμμμμμμ σχετικά με αυτό που γράφεις δεν διαφωνώ αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σου στο ότι.... ένα άτομο το οποίο κρύβεται πίσω απ τα λόγια του, φοβάται να εκφράσει την άποψη του και δεν παίρνει ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) μέρος σε μια συζήτηση, μπορεί να μην είναι απαραίτητα κομπλεξικός ή χωρίς άποψη και να είναι απλά.... ΠΟΛΥ ντροπαλός Click για ανάπτυξη... Ναι δίκιο έχεις σε αυτό!Ξέρω κ εγώ πολλά τέοια άτομα!Το εννοούσα περισσότερο με την νοοτροπία που έχουν κάποιοι ότι συμφωνώ με όλους και με όλα επειδή είτε βαριέμαι να έρθω σε αντιπαράθεση ή βαριέμαι να αξιολογήσω τα επιχειρήματα που έχω ώστε να σχηματίσω δική μου άποψη οπότε υιοθετώ κάποια άποψη που με βολεύει χωρίς καν να είμαι σε θέση να την υπερασπιστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:49 Η nikita13 έγραψε: #52 23-03-06 18:49 Χμ..Δεν έχω απατήντήσει εδώ? 3 πράγματα εμένα μπορούν να με βγάλουν από τα ρούχα μου. Η αχαριστία,η υποκρισία και και το ψέμα.. Α και η μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους που έχουν κάποιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 22:32 Η kleftra έγραψε: #53 23-03-06 22:32 Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 22:36 Ο O'Zorgnax: #54 23-03-06 22:36 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα! Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 23:23 Η nikita13 έγραψε: #55 23-03-06 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Aαα να κάτι που ξέχασα..Μπράβο κλεφτρόνι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:10 Ο faithplus1: #56 24-03-06 00:10 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Click για ανάπτυξη... Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Πέρα από την πλάκα, η αδιαλλαξία είναι πολύ εκνευριστική, γιατί νιώθεις ότι μιλάς σε τοίχο, αν και ο τοίχος μπορεί αν είναι πιο ανοιχτόμυαλος... Συμφωνώ ότι και η υποκρισία είναι απαράδεκτη. Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:20 Η nikita13 έγραψε: #57 24-03-06 00:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Click για ανάπτυξη... Εχμ..Γι'αυτο βήχω όλη μέρα..Και έλεγα εγώ τι φταίει..Γκοοουχ γκουχ (θα πνιγώ) Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Click για ανάπτυξη... Να και κάτι άλλο που ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 02:14 Η Kassie έγραψε: #58 24-03-06 02:14 Moυ την δινουν αυτοι που κανουν τους εξυπνους Επισης αυτοι που θεωρουν οτι ειναι κατι ιδιαιτερο και καλυτερο επειδη οι γονεις τους εχουν καλη οικονομικη κατασταση αλλα και αυτοι που μειωνουν καποιον ακριβως επειδη οι γονεις του ειναι ευκαταστατοι Τελος οι τυποι που στην πεφτουν με βλακωδη σχολια και σου ρχεται να τους βουλωσεις το στομα και το ματι(ειμαι κατα της βιας, το ειπα δεν το ειπα?) και οι κομπλεξικες και ανεγκεφαλες κοπελες που καταντουν ολους τους αλλους κομπλεξικους μπας και νιωσουν καλυτερα(σας πηραμε χαμπαρι!! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 23:07 Ο giannisvitara: #59 24-03-06 23:07 εμένα δεν μου τη δίνουν οι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Απριλίου 2006 στις 15:44 Η Aayla έγραψε: #60 07-04-06 15:44 Η σοβαροφάνεια Η κατινιά ...Γενικά πάντως όλους και όλα τα υποφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου την δίνει πολύ όταν ο άλλος είναι είρωνας ή το παίζει "κάπως" για οποιονδήποτε λόγο..Επίσης,μου την δίνουν οι άνθρωποι που κρίνουν επιπόλαια τους συνανθρώπους μας και φυσικά,οι ξερόλες...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zxr Νεοφερμένο μέλος Ο zxr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 19:39 Ο zxr έγραψε: #45 13-03-06 19:39 Το ψέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 23:43 Ο MonaXoS έγραψε: #46 13-03-06 23:43 H στενοκεφαλιά... Το να φοβάται να σκεφτεί πέρα από τα όριά του και να δει τον κόσμο από την ματιά του άλλου, όπως επίσης και να φοβάται να παραδεχτεί τα λάθη του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 11:50 Η crazyhelen: #47 15-03-06 11:50 Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που μονίμως αισθάνονται θύματα και αδικημένοι, ακόμα και αν έχουν φταίξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panathas Νεοφερμένο μέλος Ο Μαριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 14:54 Ο panathas έγραψε: #48 23-03-06 14:54 Το ψέμα, όταν είναι διπρόσωπος, όταν προσπαθεί να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του υποβιβάζοντας τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 15:14 Η ines έγραψε: #49 23-03-06 15:14 Αρχική Δημοσίευση από panathas: όταν προσπαθεί να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του υποβιβάζοντας τους άλλους. Click για ανάπτυξη... ναι! ακριβως! ειναι πολυ σιχαμενο αυτο, κυριως γιατι μερικιοι μερικοι δε μπορουν να το παρουν ανετα, αλλα πληγωνονται κιολας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:00 Η Κακή Επιρροή: #50 23-03-06 18:00 Αρχική Δημοσίευση από diddle: Να κρύβεται πίσω από τα λόγια του, να φοβάται να εκφράσει την άποψη του και να μην παίρνει ποτέ μέρος σε μία συζήτηση. Μου τη δίνουν οι κομπλεξικοί και τα άτομα χωρίς άποψη. Click για ανάπτυξη... χμμμμμμ σχετικά με αυτό που γράφεις δεν διαφωνώ αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σου στο ότι.... ένα άτομο το οποίο κρύβεται πίσω απ τα λόγια του, φοβάται να εκφράσει την άποψη του και δεν παίρνει ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) μέρος σε μια συζήτηση, μπορεί να μην είναι απαραίτητα κομπλεξικός ή χωρίς άποψη και να είναι απλά.... ΠΟΛΥ ντροπαλός μου έχει τύχει αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diddle Εκκολαπτόμενο μέλος Η diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:17 Η diddle έγραψε: #51 23-03-06 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: χμμμμμμ σχετικά με αυτό που γράφεις δεν διαφωνώ αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σου στο ότι.... ένα άτομο το οποίο κρύβεται πίσω απ τα λόγια του, φοβάται να εκφράσει την άποψη του και δεν παίρνει ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) μέρος σε μια συζήτηση, μπορεί να μην είναι απαραίτητα κομπλεξικός ή χωρίς άποψη και να είναι απλά.... ΠΟΛΥ ντροπαλός Click για ανάπτυξη... Ναι δίκιο έχεις σε αυτό!Ξέρω κ εγώ πολλά τέοια άτομα!Το εννοούσα περισσότερο με την νοοτροπία που έχουν κάποιοι ότι συμφωνώ με όλους και με όλα επειδή είτε βαριέμαι να έρθω σε αντιπαράθεση ή βαριέμαι να αξιολογήσω τα επιχειρήματα που έχω ώστε να σχηματίσω δική μου άποψη οπότε υιοθετώ κάποια άποψη που με βολεύει χωρίς καν να είμαι σε θέση να την υπερασπιστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:49 Η nikita13 έγραψε: #52 23-03-06 18:49 Χμ..Δεν έχω απατήντήσει εδώ? 3 πράγματα εμένα μπορούν να με βγάλουν από τα ρούχα μου. Η αχαριστία,η υποκρισία και και το ψέμα.. Α και η μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους που έχουν κάποιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 22:32 Η kleftra έγραψε: #53 23-03-06 22:32 Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 22:36 Ο O'Zorgnax: #54 23-03-06 22:36 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα! Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 23:23 Η nikita13 έγραψε: #55 23-03-06 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Aαα να κάτι που ξέχασα..Μπράβο κλεφτρόνι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:10 Ο faithplus1: #56 24-03-06 00:10 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Click για ανάπτυξη... Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Πέρα από την πλάκα, η αδιαλλαξία είναι πολύ εκνευριστική, γιατί νιώθεις ότι μιλάς σε τοίχο, αν και ο τοίχος μπορεί αν είναι πιο ανοιχτόμυαλος... Συμφωνώ ότι και η υποκρισία είναι απαράδεκτη. Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:20 Η nikita13 έγραψε: #57 24-03-06 00:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Click για ανάπτυξη... Εχμ..Γι'αυτο βήχω όλη μέρα..Και έλεγα εγώ τι φταίει..Γκοοουχ γκουχ (θα πνιγώ) Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Click για ανάπτυξη... Να και κάτι άλλο που ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 02:14 Η Kassie έγραψε: #58 24-03-06 02:14 Moυ την δινουν αυτοι που κανουν τους εξυπνους Επισης αυτοι που θεωρουν οτι ειναι κατι ιδιαιτερο και καλυτερο επειδη οι γονεις τους εχουν καλη οικονομικη κατασταση αλλα και αυτοι που μειωνουν καποιον ακριβως επειδη οι γονεις του ειναι ευκαταστατοι Τελος οι τυποι που στην πεφτουν με βλακωδη σχολια και σου ρχεται να τους βουλωσεις το στομα και το ματι(ειμαι κατα της βιας, το ειπα δεν το ειπα?) και οι κομπλεξικες και ανεγκεφαλες κοπελες που καταντουν ολους τους αλλους κομπλεξικους μπας και νιωσουν καλυτερα(σας πηραμε χαμπαρι!! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 23:07 Ο giannisvitara: #59 24-03-06 23:07 εμένα δεν μου τη δίνουν οι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Απριλίου 2006 στις 15:44 Η Aayla έγραψε: #60 07-04-06 15:44 Η σοβαροφάνεια Η κατινιά ...Γενικά πάντως όλους και όλα τα υποφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ψέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 23:43 Ο MonaXoS έγραψε: #46 13-03-06 23:43 H στενοκεφαλιά... Το να φοβάται να σκεφτεί πέρα από τα όριά του και να δει τον κόσμο από την ματιά του άλλου, όπως επίσης και να φοβάται να παραδεχτεί τα λάθη του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 11:50 Η crazyhelen: #47 15-03-06 11:50 Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που μονίμως αισθάνονται θύματα και αδικημένοι, ακόμα και αν έχουν φταίξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panathas Νεοφερμένο μέλος Ο Μαριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 14:54 Ο panathas έγραψε: #48 23-03-06 14:54 Το ψέμα, όταν είναι διπρόσωπος, όταν προσπαθεί να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του υποβιβάζοντας τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 15:14 Η ines έγραψε: #49 23-03-06 15:14 Αρχική Δημοσίευση από panathas: όταν προσπαθεί να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του υποβιβάζοντας τους άλλους. Click για ανάπτυξη... ναι! ακριβως! ειναι πολυ σιχαμενο αυτο, κυριως γιατι μερικιοι μερικοι δε μπορουν να το παρουν ανετα, αλλα πληγωνονται κιολας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:00 Η Κακή Επιρροή: #50 23-03-06 18:00 Αρχική Δημοσίευση από diddle: Να κρύβεται πίσω από τα λόγια του, να φοβάται να εκφράσει την άποψη του και να μην παίρνει ποτέ μέρος σε μία συζήτηση. Μου τη δίνουν οι κομπλεξικοί και τα άτομα χωρίς άποψη. Click για ανάπτυξη... χμμμμμμ σχετικά με αυτό που γράφεις δεν διαφωνώ αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σου στο ότι.... ένα άτομο το οποίο κρύβεται πίσω απ τα λόγια του, φοβάται να εκφράσει την άποψη του και δεν παίρνει ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) μέρος σε μια συζήτηση, μπορεί να μην είναι απαραίτητα κομπλεξικός ή χωρίς άποψη και να είναι απλά.... ΠΟΛΥ ντροπαλός μου έχει τύχει αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diddle Εκκολαπτόμενο μέλος Η diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:17 Η diddle έγραψε: #51 23-03-06 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: χμμμμμμ σχετικά με αυτό που γράφεις δεν διαφωνώ αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σου στο ότι.... ένα άτομο το οποίο κρύβεται πίσω απ τα λόγια του, φοβάται να εκφράσει την άποψη του και δεν παίρνει ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) μέρος σε μια συζήτηση, μπορεί να μην είναι απαραίτητα κομπλεξικός ή χωρίς άποψη και να είναι απλά.... ΠΟΛΥ ντροπαλός Click για ανάπτυξη... Ναι δίκιο έχεις σε αυτό!Ξέρω κ εγώ πολλά τέοια άτομα!Το εννοούσα περισσότερο με την νοοτροπία που έχουν κάποιοι ότι συμφωνώ με όλους και με όλα επειδή είτε βαριέμαι να έρθω σε αντιπαράθεση ή βαριέμαι να αξιολογήσω τα επιχειρήματα που έχω ώστε να σχηματίσω δική μου άποψη οπότε υιοθετώ κάποια άποψη που με βολεύει χωρίς καν να είμαι σε θέση να την υπερασπιστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:49 Η nikita13 έγραψε: #52 23-03-06 18:49 Χμ..Δεν έχω απατήντήσει εδώ? 3 πράγματα εμένα μπορούν να με βγάλουν από τα ρούχα μου. Η αχαριστία,η υποκρισία και και το ψέμα.. Α και η μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους που έχουν κάποιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 22:32 Η kleftra έγραψε: #53 23-03-06 22:32 Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 22:36 Ο O'Zorgnax: #54 23-03-06 22:36 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα! Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 23:23 Η nikita13 έγραψε: #55 23-03-06 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Aαα να κάτι που ξέχασα..Μπράβο κλεφτρόνι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:10 Ο faithplus1: #56 24-03-06 00:10 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Click για ανάπτυξη... Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Πέρα από την πλάκα, η αδιαλλαξία είναι πολύ εκνευριστική, γιατί νιώθεις ότι μιλάς σε τοίχο, αν και ο τοίχος μπορεί αν είναι πιο ανοιχτόμυαλος... Συμφωνώ ότι και η υποκρισία είναι απαράδεκτη. Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:20 Η nikita13 έγραψε: #57 24-03-06 00:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Click για ανάπτυξη... Εχμ..Γι'αυτο βήχω όλη μέρα..Και έλεγα εγώ τι φταίει..Γκοοουχ γκουχ (θα πνιγώ) Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Click για ανάπτυξη... Να και κάτι άλλο που ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 02:14 Η Kassie έγραψε: #58 24-03-06 02:14 Moυ την δινουν αυτοι που κανουν τους εξυπνους Επισης αυτοι που θεωρουν οτι ειναι κατι ιδιαιτερο και καλυτερο επειδη οι γονεις τους εχουν καλη οικονομικη κατασταση αλλα και αυτοι που μειωνουν καποιον ακριβως επειδη οι γονεις του ειναι ευκαταστατοι Τελος οι τυποι που στην πεφτουν με βλακωδη σχολια και σου ρχεται να τους βουλωσεις το στομα και το ματι(ειμαι κατα της βιας, το ειπα δεν το ειπα?) και οι κομπλεξικες και ανεγκεφαλες κοπελες που καταντουν ολους τους αλλους κομπλεξικους μπας και νιωσουν καλυτερα(σας πηραμε χαμπαρι!! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 23:07 Ο giannisvitara: #59 24-03-06 23:07 εμένα δεν μου τη δίνουν οι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Απριλίου 2006 στις 15:44 Η Aayla έγραψε: #60 07-04-06 15:44 Η σοβαροφάνεια Η κατινιά ...Γενικά πάντως όλους και όλα τα υποφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
H στενοκεφαλιά... Το να φοβάται να σκεφτεί πέρα από τα όριά του και να δει τον κόσμο από την ματιά του άλλου, όπως επίσης και να φοβάται να παραδεχτεί τα λάθη του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 11:50 Η crazyhelen: #47 15-03-06 11:50 Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που μονίμως αισθάνονται θύματα και αδικημένοι, ακόμα και αν έχουν φταίξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panathas Νεοφερμένο μέλος Ο Μαριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 14:54 Ο panathas έγραψε: #48 23-03-06 14:54 Το ψέμα, όταν είναι διπρόσωπος, όταν προσπαθεί να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του υποβιβάζοντας τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 15:14 Η ines έγραψε: #49 23-03-06 15:14 Αρχική Δημοσίευση από panathas: όταν προσπαθεί να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του υποβιβάζοντας τους άλλους. Click για ανάπτυξη... ναι! ακριβως! ειναι πολυ σιχαμενο αυτο, κυριως γιατι μερικιοι μερικοι δε μπορουν να το παρουν ανετα, αλλα πληγωνονται κιολας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:00 Η Κακή Επιρροή: #50 23-03-06 18:00 Αρχική Δημοσίευση από diddle: Να κρύβεται πίσω από τα λόγια του, να φοβάται να εκφράσει την άποψη του και να μην παίρνει ποτέ μέρος σε μία συζήτηση. Μου τη δίνουν οι κομπλεξικοί και τα άτομα χωρίς άποψη. Click για ανάπτυξη... χμμμμμμ σχετικά με αυτό που γράφεις δεν διαφωνώ αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σου στο ότι.... ένα άτομο το οποίο κρύβεται πίσω απ τα λόγια του, φοβάται να εκφράσει την άποψη του και δεν παίρνει ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) μέρος σε μια συζήτηση, μπορεί να μην είναι απαραίτητα κομπλεξικός ή χωρίς άποψη και να είναι απλά.... ΠΟΛΥ ντροπαλός μου έχει τύχει αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diddle Εκκολαπτόμενο μέλος Η diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:17 Η diddle έγραψε: #51 23-03-06 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: χμμμμμμ σχετικά με αυτό που γράφεις δεν διαφωνώ αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σου στο ότι.... ένα άτομο το οποίο κρύβεται πίσω απ τα λόγια του, φοβάται να εκφράσει την άποψη του και δεν παίρνει ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) μέρος σε μια συζήτηση, μπορεί να μην είναι απαραίτητα κομπλεξικός ή χωρίς άποψη και να είναι απλά.... ΠΟΛΥ ντροπαλός Click για ανάπτυξη... Ναι δίκιο έχεις σε αυτό!Ξέρω κ εγώ πολλά τέοια άτομα!Το εννοούσα περισσότερο με την νοοτροπία που έχουν κάποιοι ότι συμφωνώ με όλους και με όλα επειδή είτε βαριέμαι να έρθω σε αντιπαράθεση ή βαριέμαι να αξιολογήσω τα επιχειρήματα που έχω ώστε να σχηματίσω δική μου άποψη οπότε υιοθετώ κάποια άποψη που με βολεύει χωρίς καν να είμαι σε θέση να την υπερασπιστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:49 Η nikita13 έγραψε: #52 23-03-06 18:49 Χμ..Δεν έχω απατήντήσει εδώ? 3 πράγματα εμένα μπορούν να με βγάλουν από τα ρούχα μου. Η αχαριστία,η υποκρισία και και το ψέμα.. Α και η μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους που έχουν κάποιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 22:32 Η kleftra έγραψε: #53 23-03-06 22:32 Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 22:36 Ο O'Zorgnax: #54 23-03-06 22:36 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα! Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 23:23 Η nikita13 έγραψε: #55 23-03-06 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Aαα να κάτι που ξέχασα..Μπράβο κλεφτρόνι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:10 Ο faithplus1: #56 24-03-06 00:10 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Click για ανάπτυξη... Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Πέρα από την πλάκα, η αδιαλλαξία είναι πολύ εκνευριστική, γιατί νιώθεις ότι μιλάς σε τοίχο, αν και ο τοίχος μπορεί αν είναι πιο ανοιχτόμυαλος... Συμφωνώ ότι και η υποκρισία είναι απαράδεκτη. Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:20 Η nikita13 έγραψε: #57 24-03-06 00:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Click για ανάπτυξη... Εχμ..Γι'αυτο βήχω όλη μέρα..Και έλεγα εγώ τι φταίει..Γκοοουχ γκουχ (θα πνιγώ) Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Click για ανάπτυξη... Να και κάτι άλλο που ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 02:14 Η Kassie έγραψε: #58 24-03-06 02:14 Moυ την δινουν αυτοι που κανουν τους εξυπνους Επισης αυτοι που θεωρουν οτι ειναι κατι ιδιαιτερο και καλυτερο επειδη οι γονεις τους εχουν καλη οικονομικη κατασταση αλλα και αυτοι που μειωνουν καποιον ακριβως επειδη οι γονεις του ειναι ευκαταστατοι Τελος οι τυποι που στην πεφτουν με βλακωδη σχολια και σου ρχεται να τους βουλωσεις το στομα και το ματι(ειμαι κατα της βιας, το ειπα δεν το ειπα?) και οι κομπλεξικες και ανεγκεφαλες κοπελες που καταντουν ολους τους αλλους κομπλεξικους μπας και νιωσουν καλυτερα(σας πηραμε χαμπαρι!! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 23:07 Ο giannisvitara: #59 24-03-06 23:07 εμένα δεν μου τη δίνουν οι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Απριλίου 2006 στις 15:44 Η Aayla έγραψε: #60 07-04-06 15:44 Η σοβαροφάνεια Η κατινιά ...Γενικά πάντως όλους και όλα τα υποφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που μονίμως αισθάνονται θύματα και αδικημένοι, ακόμα και αν έχουν φταίξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panathas Νεοφερμένο μέλος Ο Μαριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 14:54 Ο panathas έγραψε: #48 23-03-06 14:54 Το ψέμα, όταν είναι διπρόσωπος, όταν προσπαθεί να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του υποβιβάζοντας τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 15:14 Η ines έγραψε: #49 23-03-06 15:14 Αρχική Δημοσίευση από panathas: όταν προσπαθεί να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του υποβιβάζοντας τους άλλους. Click για ανάπτυξη... ναι! ακριβως! ειναι πολυ σιχαμενο αυτο, κυριως γιατι μερικιοι μερικοι δε μπορουν να το παρουν ανετα, αλλα πληγωνονται κιολας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:00 Η Κακή Επιρροή: #50 23-03-06 18:00 Αρχική Δημοσίευση από diddle: Να κρύβεται πίσω από τα λόγια του, να φοβάται να εκφράσει την άποψη του και να μην παίρνει ποτέ μέρος σε μία συζήτηση. Μου τη δίνουν οι κομπλεξικοί και τα άτομα χωρίς άποψη. Click για ανάπτυξη... χμμμμμμ σχετικά με αυτό που γράφεις δεν διαφωνώ αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σου στο ότι.... ένα άτομο το οποίο κρύβεται πίσω απ τα λόγια του, φοβάται να εκφράσει την άποψη του και δεν παίρνει ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) μέρος σε μια συζήτηση, μπορεί να μην είναι απαραίτητα κομπλεξικός ή χωρίς άποψη και να είναι απλά.... ΠΟΛΥ ντροπαλός μου έχει τύχει αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diddle Εκκολαπτόμενο μέλος Η diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:17 Η diddle έγραψε: #51 23-03-06 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: χμμμμμμ σχετικά με αυτό που γράφεις δεν διαφωνώ αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σου στο ότι.... ένα άτομο το οποίο κρύβεται πίσω απ τα λόγια του, φοβάται να εκφράσει την άποψη του και δεν παίρνει ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) μέρος σε μια συζήτηση, μπορεί να μην είναι απαραίτητα κομπλεξικός ή χωρίς άποψη και να είναι απλά.... ΠΟΛΥ ντροπαλός Click για ανάπτυξη... Ναι δίκιο έχεις σε αυτό!Ξέρω κ εγώ πολλά τέοια άτομα!Το εννοούσα περισσότερο με την νοοτροπία που έχουν κάποιοι ότι συμφωνώ με όλους και με όλα επειδή είτε βαριέμαι να έρθω σε αντιπαράθεση ή βαριέμαι να αξιολογήσω τα επιχειρήματα που έχω ώστε να σχηματίσω δική μου άποψη οπότε υιοθετώ κάποια άποψη που με βολεύει χωρίς καν να είμαι σε θέση να την υπερασπιστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:49 Η nikita13 έγραψε: #52 23-03-06 18:49 Χμ..Δεν έχω απατήντήσει εδώ? 3 πράγματα εμένα μπορούν να με βγάλουν από τα ρούχα μου. Η αχαριστία,η υποκρισία και και το ψέμα.. Α και η μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους που έχουν κάποιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 22:32 Η kleftra έγραψε: #53 23-03-06 22:32 Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 22:36 Ο O'Zorgnax: #54 23-03-06 22:36 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα! Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 23:23 Η nikita13 έγραψε: #55 23-03-06 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Aαα να κάτι που ξέχασα..Μπράβο κλεφτρόνι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:10 Ο faithplus1: #56 24-03-06 00:10 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Click για ανάπτυξη... Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Πέρα από την πλάκα, η αδιαλλαξία είναι πολύ εκνευριστική, γιατί νιώθεις ότι μιλάς σε τοίχο, αν και ο τοίχος μπορεί αν είναι πιο ανοιχτόμυαλος... Συμφωνώ ότι και η υποκρισία είναι απαράδεκτη. Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:20 Η nikita13 έγραψε: #57 24-03-06 00:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Click για ανάπτυξη... Εχμ..Γι'αυτο βήχω όλη μέρα..Και έλεγα εγώ τι φταίει..Γκοοουχ γκουχ (θα πνιγώ) Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Click για ανάπτυξη... Να και κάτι άλλο που ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 02:14 Η Kassie έγραψε: #58 24-03-06 02:14 Moυ την δινουν αυτοι που κανουν τους εξυπνους Επισης αυτοι που θεωρουν οτι ειναι κατι ιδιαιτερο και καλυτερο επειδη οι γονεις τους εχουν καλη οικονομικη κατασταση αλλα και αυτοι που μειωνουν καποιον ακριβως επειδη οι γονεις του ειναι ευκαταστατοι Τελος οι τυποι που στην πεφτουν με βλακωδη σχολια και σου ρχεται να τους βουλωσεις το στομα και το ματι(ειμαι κατα της βιας, το ειπα δεν το ειπα?) και οι κομπλεξικες και ανεγκεφαλες κοπελες που καταντουν ολους τους αλλους κομπλεξικους μπας και νιωσουν καλυτερα(σας πηραμε χαμπαρι!! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 23:07 Ο giannisvitara: #59 24-03-06 23:07 εμένα δεν μου τη δίνουν οι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Απριλίου 2006 στις 15:44 Η Aayla έγραψε: #60 07-04-06 15:44 Η σοβαροφάνεια Η κατινιά ...Γενικά πάντως όλους και όλα τα υποφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ψέμα, όταν είναι διπρόσωπος, όταν προσπαθεί να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του υποβιβάζοντας τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 15:14 Η ines έγραψε: #49 23-03-06 15:14 Αρχική Δημοσίευση από panathas: όταν προσπαθεί να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του υποβιβάζοντας τους άλλους. Click για ανάπτυξη... ναι! ακριβως! ειναι πολυ σιχαμενο αυτο, κυριως γιατι μερικιοι μερικοι δε μπορουν να το παρουν ανετα, αλλα πληγωνονται κιολας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:00 Η Κακή Επιρροή: #50 23-03-06 18:00 Αρχική Δημοσίευση από diddle: Να κρύβεται πίσω από τα λόγια του, να φοβάται να εκφράσει την άποψη του και να μην παίρνει ποτέ μέρος σε μία συζήτηση. Μου τη δίνουν οι κομπλεξικοί και τα άτομα χωρίς άποψη. Click για ανάπτυξη... χμμμμμμ σχετικά με αυτό που γράφεις δεν διαφωνώ αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σου στο ότι.... ένα άτομο το οποίο κρύβεται πίσω απ τα λόγια του, φοβάται να εκφράσει την άποψη του και δεν παίρνει ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) μέρος σε μια συζήτηση, μπορεί να μην είναι απαραίτητα κομπλεξικός ή χωρίς άποψη και να είναι απλά.... ΠΟΛΥ ντροπαλός μου έχει τύχει αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diddle Εκκολαπτόμενο μέλος Η diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:17 Η diddle έγραψε: #51 23-03-06 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: χμμμμμμ σχετικά με αυτό που γράφεις δεν διαφωνώ αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σου στο ότι.... ένα άτομο το οποίο κρύβεται πίσω απ τα λόγια του, φοβάται να εκφράσει την άποψη του και δεν παίρνει ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) μέρος σε μια συζήτηση, μπορεί να μην είναι απαραίτητα κομπλεξικός ή χωρίς άποψη και να είναι απλά.... ΠΟΛΥ ντροπαλός Click για ανάπτυξη... Ναι δίκιο έχεις σε αυτό!Ξέρω κ εγώ πολλά τέοια άτομα!Το εννοούσα περισσότερο με την νοοτροπία που έχουν κάποιοι ότι συμφωνώ με όλους και με όλα επειδή είτε βαριέμαι να έρθω σε αντιπαράθεση ή βαριέμαι να αξιολογήσω τα επιχειρήματα που έχω ώστε να σχηματίσω δική μου άποψη οπότε υιοθετώ κάποια άποψη που με βολεύει χωρίς καν να είμαι σε θέση να την υπερασπιστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:49 Η nikita13 έγραψε: #52 23-03-06 18:49 Χμ..Δεν έχω απατήντήσει εδώ? 3 πράγματα εμένα μπορούν να με βγάλουν από τα ρούχα μου. Η αχαριστία,η υποκρισία και και το ψέμα.. Α και η μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους που έχουν κάποιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 22:32 Η kleftra έγραψε: #53 23-03-06 22:32 Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 22:36 Ο O'Zorgnax: #54 23-03-06 22:36 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα! Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 23:23 Η nikita13 έγραψε: #55 23-03-06 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Aαα να κάτι που ξέχασα..Μπράβο κλεφτρόνι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:10 Ο faithplus1: #56 24-03-06 00:10 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Click για ανάπτυξη... Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Πέρα από την πλάκα, η αδιαλλαξία είναι πολύ εκνευριστική, γιατί νιώθεις ότι μιλάς σε τοίχο, αν και ο τοίχος μπορεί αν είναι πιο ανοιχτόμυαλος... Συμφωνώ ότι και η υποκρισία είναι απαράδεκτη. Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:20 Η nikita13 έγραψε: #57 24-03-06 00:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Click για ανάπτυξη... Εχμ..Γι'αυτο βήχω όλη μέρα..Και έλεγα εγώ τι φταίει..Γκοοουχ γκουχ (θα πνιγώ) Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Click για ανάπτυξη... Να και κάτι άλλο που ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 02:14 Η Kassie έγραψε: #58 24-03-06 02:14 Moυ την δινουν αυτοι που κανουν τους εξυπνους Επισης αυτοι που θεωρουν οτι ειναι κατι ιδιαιτερο και καλυτερο επειδη οι γονεις τους εχουν καλη οικονομικη κατασταση αλλα και αυτοι που μειωνουν καποιον ακριβως επειδη οι γονεις του ειναι ευκαταστατοι Τελος οι τυποι που στην πεφτουν με βλακωδη σχολια και σου ρχεται να τους βουλωσεις το στομα και το ματι(ειμαι κατα της βιας, το ειπα δεν το ειπα?) και οι κομπλεξικες και ανεγκεφαλες κοπελες που καταντουν ολους τους αλλους κομπλεξικους μπας και νιωσουν καλυτερα(σας πηραμε χαμπαρι!! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 23:07 Ο giannisvitara: #59 24-03-06 23:07 εμένα δεν μου τη δίνουν οι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Απριλίου 2006 στις 15:44 Η Aayla έγραψε: #60 07-04-06 15:44 Η σοβαροφάνεια Η κατινιά ...Γενικά πάντως όλους και όλα τα υποφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από panathas: όταν προσπαθεί να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του υποβιβάζοντας τους άλλους. Click για ανάπτυξη... ναι! ακριβως! ειναι πολυ σιχαμενο αυτο, κυριως γιατι μερικιοι μερικοι δε μπορουν να το παρουν ανετα, αλλα πληγωνονται κιολας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:00 Η Κακή Επιρροή: #50 23-03-06 18:00 Αρχική Δημοσίευση από diddle: Να κρύβεται πίσω από τα λόγια του, να φοβάται να εκφράσει την άποψη του και να μην παίρνει ποτέ μέρος σε μία συζήτηση. Μου τη δίνουν οι κομπλεξικοί και τα άτομα χωρίς άποψη. Click για ανάπτυξη... χμμμμμμ σχετικά με αυτό που γράφεις δεν διαφωνώ αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σου στο ότι.... ένα άτομο το οποίο κρύβεται πίσω απ τα λόγια του, φοβάται να εκφράσει την άποψη του και δεν παίρνει ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) μέρος σε μια συζήτηση, μπορεί να μην είναι απαραίτητα κομπλεξικός ή χωρίς άποψη και να είναι απλά.... ΠΟΛΥ ντροπαλός μου έχει τύχει αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diddle Εκκολαπτόμενο μέλος Η diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:17 Η diddle έγραψε: #51 23-03-06 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: χμμμμμμ σχετικά με αυτό που γράφεις δεν διαφωνώ αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σου στο ότι.... ένα άτομο το οποίο κρύβεται πίσω απ τα λόγια του, φοβάται να εκφράσει την άποψη του και δεν παίρνει ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) μέρος σε μια συζήτηση, μπορεί να μην είναι απαραίτητα κομπλεξικός ή χωρίς άποψη και να είναι απλά.... ΠΟΛΥ ντροπαλός Click για ανάπτυξη... Ναι δίκιο έχεις σε αυτό!Ξέρω κ εγώ πολλά τέοια άτομα!Το εννοούσα περισσότερο με την νοοτροπία που έχουν κάποιοι ότι συμφωνώ με όλους και με όλα επειδή είτε βαριέμαι να έρθω σε αντιπαράθεση ή βαριέμαι να αξιολογήσω τα επιχειρήματα που έχω ώστε να σχηματίσω δική μου άποψη οπότε υιοθετώ κάποια άποψη που με βολεύει χωρίς καν να είμαι σε θέση να την υπερασπιστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:49 Η nikita13 έγραψε: #52 23-03-06 18:49 Χμ..Δεν έχω απατήντήσει εδώ? 3 πράγματα εμένα μπορούν να με βγάλουν από τα ρούχα μου. Η αχαριστία,η υποκρισία και και το ψέμα.. Α και η μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους που έχουν κάποιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 22:32 Η kleftra έγραψε: #53 23-03-06 22:32 Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 22:36 Ο O'Zorgnax: #54 23-03-06 22:36 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα! Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 23:23 Η nikita13 έγραψε: #55 23-03-06 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Aαα να κάτι που ξέχασα..Μπράβο κλεφτρόνι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:10 Ο faithplus1: #56 24-03-06 00:10 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Click για ανάπτυξη... Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Πέρα από την πλάκα, η αδιαλλαξία είναι πολύ εκνευριστική, γιατί νιώθεις ότι μιλάς σε τοίχο, αν και ο τοίχος μπορεί αν είναι πιο ανοιχτόμυαλος... Συμφωνώ ότι και η υποκρισία είναι απαράδεκτη. Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:20 Η nikita13 έγραψε: #57 24-03-06 00:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Click για ανάπτυξη... Εχμ..Γι'αυτο βήχω όλη μέρα..Και έλεγα εγώ τι φταίει..Γκοοουχ γκουχ (θα πνιγώ) Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Click για ανάπτυξη... Να και κάτι άλλο που ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 02:14 Η Kassie έγραψε: #58 24-03-06 02:14 Moυ την δινουν αυτοι που κανουν τους εξυπνους Επισης αυτοι που θεωρουν οτι ειναι κατι ιδιαιτερο και καλυτερο επειδη οι γονεις τους εχουν καλη οικονομικη κατασταση αλλα και αυτοι που μειωνουν καποιον ακριβως επειδη οι γονεις του ειναι ευκαταστατοι Τελος οι τυποι που στην πεφτουν με βλακωδη σχολια και σου ρχεται να τους βουλωσεις το στομα και το ματι(ειμαι κατα της βιας, το ειπα δεν το ειπα?) και οι κομπλεξικες και ανεγκεφαλες κοπελες που καταντουν ολους τους αλλους κομπλεξικους μπας και νιωσουν καλυτερα(σας πηραμε χαμπαρι!! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 23:07 Ο giannisvitara: #59 24-03-06 23:07 εμένα δεν μου τη δίνουν οι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Απριλίου 2006 στις 15:44 Η Aayla έγραψε: #60 07-04-06 15:44 Η σοβαροφάνεια Η κατινιά ...Γενικά πάντως όλους και όλα τα υποφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από diddle: Να κρύβεται πίσω από τα λόγια του, να φοβάται να εκφράσει την άποψη του και να μην παίρνει ποτέ μέρος σε μία συζήτηση. Μου τη δίνουν οι κομπλεξικοί και τα άτομα χωρίς άποψη. Click για ανάπτυξη... χμμμμμμ σχετικά με αυτό που γράφεις δεν διαφωνώ αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σου στο ότι.... ένα άτομο το οποίο κρύβεται πίσω απ τα λόγια του, φοβάται να εκφράσει την άποψη του και δεν παίρνει ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) μέρος σε μια συζήτηση, μπορεί να μην είναι απαραίτητα κομπλεξικός ή χωρίς άποψη και να είναι απλά.... ΠΟΛΥ ντροπαλός μου έχει τύχει αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
diddle Εκκολαπτόμενο μέλος Η diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:17 Η diddle έγραψε: #51 23-03-06 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: χμμμμμμ σχετικά με αυτό που γράφεις δεν διαφωνώ αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σου στο ότι.... ένα άτομο το οποίο κρύβεται πίσω απ τα λόγια του, φοβάται να εκφράσει την άποψη του και δεν παίρνει ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) μέρος σε μια συζήτηση, μπορεί να μην είναι απαραίτητα κομπλεξικός ή χωρίς άποψη και να είναι απλά.... ΠΟΛΥ ντροπαλός Click για ανάπτυξη... Ναι δίκιο έχεις σε αυτό!Ξέρω κ εγώ πολλά τέοια άτομα!Το εννοούσα περισσότερο με την νοοτροπία που έχουν κάποιοι ότι συμφωνώ με όλους και με όλα επειδή είτε βαριέμαι να έρθω σε αντιπαράθεση ή βαριέμαι να αξιολογήσω τα επιχειρήματα που έχω ώστε να σχηματίσω δική μου άποψη οπότε υιοθετώ κάποια άποψη που με βολεύει χωρίς καν να είμαι σε θέση να την υπερασπιστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:49 Η nikita13 έγραψε: #52 23-03-06 18:49 Χμ..Δεν έχω απατήντήσει εδώ? 3 πράγματα εμένα μπορούν να με βγάλουν από τα ρούχα μου. Η αχαριστία,η υποκρισία και και το ψέμα.. Α και η μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους που έχουν κάποιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 22:32 Η kleftra έγραψε: #53 23-03-06 22:32 Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 22:36 Ο O'Zorgnax: #54 23-03-06 22:36 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα! Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 23:23 Η nikita13 έγραψε: #55 23-03-06 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Aαα να κάτι που ξέχασα..Μπράβο κλεφτρόνι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:10 Ο faithplus1: #56 24-03-06 00:10 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Click για ανάπτυξη... Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Πέρα από την πλάκα, η αδιαλλαξία είναι πολύ εκνευριστική, γιατί νιώθεις ότι μιλάς σε τοίχο, αν και ο τοίχος μπορεί αν είναι πιο ανοιχτόμυαλος... Συμφωνώ ότι και η υποκρισία είναι απαράδεκτη. Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:20 Η nikita13 έγραψε: #57 24-03-06 00:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Click για ανάπτυξη... Εχμ..Γι'αυτο βήχω όλη μέρα..Και έλεγα εγώ τι φταίει..Γκοοουχ γκουχ (θα πνιγώ) Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Click για ανάπτυξη... Να και κάτι άλλο που ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 02:14 Η Kassie έγραψε: #58 24-03-06 02:14 Moυ την δινουν αυτοι που κανουν τους εξυπνους Επισης αυτοι που θεωρουν οτι ειναι κατι ιδιαιτερο και καλυτερο επειδη οι γονεις τους εχουν καλη οικονομικη κατασταση αλλα και αυτοι που μειωνουν καποιον ακριβως επειδη οι γονεις του ειναι ευκαταστατοι Τελος οι τυποι που στην πεφτουν με βλακωδη σχολια και σου ρχεται να τους βουλωσεις το στομα και το ματι(ειμαι κατα της βιας, το ειπα δεν το ειπα?) και οι κομπλεξικες και ανεγκεφαλες κοπελες που καταντουν ολους τους αλλους κομπλεξικους μπας και νιωσουν καλυτερα(σας πηραμε χαμπαρι!! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 23:07 Ο giannisvitara: #59 24-03-06 23:07 εμένα δεν μου τη δίνουν οι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Απριλίου 2006 στις 15:44 Η Aayla έγραψε: #60 07-04-06 15:44 Η σοβαροφάνεια Η κατινιά ...Γενικά πάντως όλους και όλα τα υποφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: χμμμμμμ σχετικά με αυτό που γράφεις δεν διαφωνώ αλλά θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σου στο ότι.... ένα άτομο το οποίο κρύβεται πίσω απ τα λόγια του, φοβάται να εκφράσει την άποψη του και δεν παίρνει ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) μέρος σε μια συζήτηση, μπορεί να μην είναι απαραίτητα κομπλεξικός ή χωρίς άποψη και να είναι απλά.... ΠΟΛΥ ντροπαλός Click για ανάπτυξη... Ναι δίκιο έχεις σε αυτό!Ξέρω κ εγώ πολλά τέοια άτομα!Το εννοούσα περισσότερο με την νοοτροπία που έχουν κάποιοι ότι συμφωνώ με όλους και με όλα επειδή είτε βαριέμαι να έρθω σε αντιπαράθεση ή βαριέμαι να αξιολογήσω τα επιχειρήματα που έχω ώστε να σχηματίσω δική μου άποψη οπότε υιοθετώ κάποια άποψη που με βολεύει χωρίς καν να είμαι σε θέση να την υπερασπιστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 18:49 Η nikita13 έγραψε: #52 23-03-06 18:49 Χμ..Δεν έχω απατήντήσει εδώ? 3 πράγματα εμένα μπορούν να με βγάλουν από τα ρούχα μου. Η αχαριστία,η υποκρισία και και το ψέμα.. Α και η μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους που έχουν κάποιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 22:32 Η kleftra έγραψε: #53 23-03-06 22:32 Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 22:36 Ο O'Zorgnax: #54 23-03-06 22:36 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα! Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 23:23 Η nikita13 έγραψε: #55 23-03-06 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Aαα να κάτι που ξέχασα..Μπράβο κλεφτρόνι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:10 Ο faithplus1: #56 24-03-06 00:10 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Click για ανάπτυξη... Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Πέρα από την πλάκα, η αδιαλλαξία είναι πολύ εκνευριστική, γιατί νιώθεις ότι μιλάς σε τοίχο, αν και ο τοίχος μπορεί αν είναι πιο ανοιχτόμυαλος... Συμφωνώ ότι και η υποκρισία είναι απαράδεκτη. Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:20 Η nikita13 έγραψε: #57 24-03-06 00:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Click για ανάπτυξη... Εχμ..Γι'αυτο βήχω όλη μέρα..Και έλεγα εγώ τι φταίει..Γκοοουχ γκουχ (θα πνιγώ) Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Click για ανάπτυξη... Να και κάτι άλλο που ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 02:14 Η Kassie έγραψε: #58 24-03-06 02:14 Moυ την δινουν αυτοι που κανουν τους εξυπνους Επισης αυτοι που θεωρουν οτι ειναι κατι ιδιαιτερο και καλυτερο επειδη οι γονεις τους εχουν καλη οικονομικη κατασταση αλλα και αυτοι που μειωνουν καποιον ακριβως επειδη οι γονεις του ειναι ευκαταστατοι Τελος οι τυποι που στην πεφτουν με βλακωδη σχολια και σου ρχεται να τους βουλωσεις το στομα και το ματι(ειμαι κατα της βιας, το ειπα δεν το ειπα?) και οι κομπλεξικες και ανεγκεφαλες κοπελες που καταντουν ολους τους αλλους κομπλεξικους μπας και νιωσουν καλυτερα(σας πηραμε χαμπαρι!! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 23:07 Ο giannisvitara: #59 24-03-06 23:07 εμένα δεν μου τη δίνουν οι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Απριλίου 2006 στις 15:44 Η Aayla έγραψε: #60 07-04-06 15:44 Η σοβαροφάνεια Η κατινιά ...Γενικά πάντως όλους και όλα τα υποφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμ..Δεν έχω απατήντήσει εδώ? 3 πράγματα εμένα μπορούν να με βγάλουν από τα ρούχα μου. Η αχαριστία,η υποκρισία και και το ψέμα.. Α και η μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους που έχουν κάποιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 22:32 Η kleftra έγραψε: #53 23-03-06 22:32 Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 22:36 Ο O'Zorgnax: #54 23-03-06 22:36 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα! Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 23:23 Η nikita13 έγραψε: #55 23-03-06 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Aαα να κάτι που ξέχασα..Μπράβο κλεφτρόνι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:10 Ο faithplus1: #56 24-03-06 00:10 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Click για ανάπτυξη... Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Πέρα από την πλάκα, η αδιαλλαξία είναι πολύ εκνευριστική, γιατί νιώθεις ότι μιλάς σε τοίχο, αν και ο τοίχος μπορεί αν είναι πιο ανοιχτόμυαλος... Συμφωνώ ότι και η υποκρισία είναι απαράδεκτη. Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:20 Η nikita13 έγραψε: #57 24-03-06 00:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Click για ανάπτυξη... Εχμ..Γι'αυτο βήχω όλη μέρα..Και έλεγα εγώ τι φταίει..Γκοοουχ γκουχ (θα πνιγώ) Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Click για ανάπτυξη... Να και κάτι άλλο που ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 02:14 Η Kassie έγραψε: #58 24-03-06 02:14 Moυ την δινουν αυτοι που κανουν τους εξυπνους Επισης αυτοι που θεωρουν οτι ειναι κατι ιδιαιτερο και καλυτερο επειδη οι γονεις τους εχουν καλη οικονομικη κατασταση αλλα και αυτοι που μειωνουν καποιον ακριβως επειδη οι γονεις του ειναι ευκαταστατοι Τελος οι τυποι που στην πεφτουν με βλακωδη σχολια και σου ρχεται να τους βουλωσεις το στομα και το ματι(ειμαι κατα της βιας, το ειπα δεν το ειπα?) και οι κομπλεξικες και ανεγκεφαλες κοπελες που καταντουν ολους τους αλλους κομπλεξικους μπας και νιωσουν καλυτερα(σας πηραμε χαμπαρι!! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 23:07 Ο giannisvitara: #59 24-03-06 23:07 εμένα δεν μου τη δίνουν οι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Απριλίου 2006 στις 15:44 Η Aayla έγραψε: #60 07-04-06 15:44 Η σοβαροφάνεια Η κατινιά ...Γενικά πάντως όλους και όλα τα υποφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 22:36 Ο O'Zorgnax: #54 23-03-06 22:36 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα! Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 23:23 Η nikita13 έγραψε: #55 23-03-06 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Aαα να κάτι που ξέχασα..Μπράβο κλεφτρόνι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:10 Ο faithplus1: #56 24-03-06 00:10 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Click για ανάπτυξη... Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Πέρα από την πλάκα, η αδιαλλαξία είναι πολύ εκνευριστική, γιατί νιώθεις ότι μιλάς σε τοίχο, αν και ο τοίχος μπορεί αν είναι πιο ανοιχτόμυαλος... Συμφωνώ ότι και η υποκρισία είναι απαράδεκτη. Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:20 Η nikita13 έγραψε: #57 24-03-06 00:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Click για ανάπτυξη... Εχμ..Γι'αυτο βήχω όλη μέρα..Και έλεγα εγώ τι φταίει..Γκοοουχ γκουχ (θα πνιγώ) Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Click για ανάπτυξη... Να και κάτι άλλο που ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 02:14 Η Kassie έγραψε: #58 24-03-06 02:14 Moυ την δινουν αυτοι που κανουν τους εξυπνους Επισης αυτοι που θεωρουν οτι ειναι κατι ιδιαιτερο και καλυτερο επειδη οι γονεις τους εχουν καλη οικονομικη κατασταση αλλα και αυτοι που μειωνουν καποιον ακριβως επειδη οι γονεις του ειναι ευκαταστατοι Τελος οι τυποι που στην πεφτουν με βλακωδη σχολια και σου ρχεται να τους βουλωσεις το στομα και το ματι(ειμαι κατα της βιας, το ειπα δεν το ειπα?) και οι κομπλεξικες και ανεγκεφαλες κοπελες που καταντουν ολους τους αλλους κομπλεξικους μπας και νιωσουν καλυτερα(σας πηραμε χαμπαρι!! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 23:07 Ο giannisvitara: #59 24-03-06 23:07 εμένα δεν μου τη δίνουν οι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Απριλίου 2006 στις 15:44 Η Aayla έγραψε: #60 07-04-06 15:44 Η σοβαροφάνεια Η κατινιά ...Γενικά πάντως όλους και όλα τα υποφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα! Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2006 στις 23:23 Η nikita13 έγραψε: #55 23-03-06 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Aαα να κάτι που ξέχασα..Μπράβο κλεφτρόνι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:10 Ο faithplus1: #56 24-03-06 00:10 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Click για ανάπτυξη... Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Πέρα από την πλάκα, η αδιαλλαξία είναι πολύ εκνευριστική, γιατί νιώθεις ότι μιλάς σε τοίχο, αν και ο τοίχος μπορεί αν είναι πιο ανοιχτόμυαλος... Συμφωνώ ότι και η υποκρισία είναι απαράδεκτη. Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:20 Η nikita13 έγραψε: #57 24-03-06 00:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Click για ανάπτυξη... Εχμ..Γι'αυτο βήχω όλη μέρα..Και έλεγα εγώ τι φταίει..Γκοοουχ γκουχ (θα πνιγώ) Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Click για ανάπτυξη... Να και κάτι άλλο που ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 02:14 Η Kassie έγραψε: #58 24-03-06 02:14 Moυ την δινουν αυτοι που κανουν τους εξυπνους Επισης αυτοι που θεωρουν οτι ειναι κατι ιδιαιτερο και καλυτερο επειδη οι γονεις τους εχουν καλη οικονομικη κατασταση αλλα και αυτοι που μειωνουν καποιον ακριβως επειδη οι γονεις του ειναι ευκαταστατοι Τελος οι τυποι που στην πεφτουν με βλακωδη σχολια και σου ρχεται να τους βουλωσεις το στομα και το ματι(ειμαι κατα της βιας, το ειπα δεν το ειπα?) και οι κομπλεξικες και ανεγκεφαλες κοπελες που καταντουν ολους τους αλλους κομπλεξικους μπας και νιωσουν καλυτερα(σας πηραμε χαμπαρι!! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 23:07 Ο giannisvitara: #59 24-03-06 23:07 εμένα δεν μου τη δίνουν οι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Απριλίου 2006 στις 15:44 Η Aayla έγραψε: #60 07-04-06 15:44 Η σοβαροφάνεια Η κατινιά ...Γενικά πάντως όλους και όλα τα υποφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Χμ.....αν κι έχω απαντήσει να προσθέσω και την αδιαλλαξία. Τον τελευταίο καιρό συναντώ διαρκώς αμετακίνητους ξεροκέφαλους Click για ανάπτυξη... Aαα να κάτι που ξέχασα..Μπράβο κλεφτρόνι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:10 Ο faithplus1: #56 24-03-06 00:10 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Click για ανάπτυξη... Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Πέρα από την πλάκα, η αδιαλλαξία είναι πολύ εκνευριστική, γιατί νιώθεις ότι μιλάς σε τοίχο, αν και ο τοίχος μπορεί αν είναι πιο ανοιχτόμυαλος... Συμφωνώ ότι και η υποκρισία είναι απαράδεκτη. Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:20 Η nikita13 έγραψε: #57 24-03-06 00:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Click για ανάπτυξη... Εχμ..Γι'αυτο βήχω όλη μέρα..Και έλεγα εγώ τι φταίει..Γκοοουχ γκουχ (θα πνιγώ) Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Click για ανάπτυξη... Να και κάτι άλλο που ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 02:14 Η Kassie έγραψε: #58 24-03-06 02:14 Moυ την δινουν αυτοι που κανουν τους εξυπνους Επισης αυτοι που θεωρουν οτι ειναι κατι ιδιαιτερο και καλυτερο επειδη οι γονεις τους εχουν καλη οικονομικη κατασταση αλλα και αυτοι που μειωνουν καποιον ακριβως επειδη οι γονεις του ειναι ευκαταστατοι Τελος οι τυποι που στην πεφτουν με βλακωδη σχολια και σου ρχεται να τους βουλωσεις το στομα και το ματι(ειμαι κατα της βιας, το ειπα δεν το ειπα?) και οι κομπλεξικες και ανεγκεφαλες κοπελες που καταντουν ολους τους αλλους κομπλεξικους μπας και νιωσουν καλυτερα(σας πηραμε χαμπαρι!! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 23:07 Ο giannisvitara: #59 24-03-06 23:07 εμένα δεν μου τη δίνουν οι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Απριλίου 2006 στις 15:44 Η Aayla έγραψε: #60 07-04-06 15:44 Η σοβαροφάνεια Η κατινιά ...Γενικά πάντως όλους και όλα τα υποφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Θα μας πέσει η μύτη, αν παραδεχτούμε ότι ίσως, μπορεί, είναι πιθανόν βρε παιδί μου κάποιος άλλος να έχει δίκιο εκτός από την αφεντιά μας Click για ανάπτυξη... Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Πέρα από την πλάκα, η αδιαλλαξία είναι πολύ εκνευριστική, γιατί νιώθεις ότι μιλάς σε τοίχο, αν και ο τοίχος μπορεί αν είναι πιο ανοιχτόμυαλος... Συμφωνώ ότι και η υποκρισία είναι απαράδεκτη. Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 00:20 Η nikita13 έγραψε: #57 24-03-06 00:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Click για ανάπτυξη... Εχμ..Γι'αυτο βήχω όλη μέρα..Και έλεγα εγώ τι φταίει..Γκοοουχ γκουχ (θα πνιγώ) Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Click για ανάπτυξη... Να και κάτι άλλο που ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 02:14 Η Kassie έγραψε: #58 24-03-06 02:14 Moυ την δινουν αυτοι που κανουν τους εξυπνους Επισης αυτοι που θεωρουν οτι ειναι κατι ιδιαιτερο και καλυτερο επειδη οι γονεις τους εχουν καλη οικονομικη κατασταση αλλα και αυτοι που μειωνουν καποιον ακριβως επειδη οι γονεις του ειναι ευκαταστατοι Τελος οι τυποι που στην πεφτουν με βλακωδη σχολια και σου ρχεται να τους βουλωσεις το στομα και το ματι(ειμαι κατα της βιας, το ειπα δεν το ειπα?) και οι κομπλεξικες και ανεγκεφαλες κοπελες που καταντουν ολους τους αλλους κομπλεξικους μπας και νιωσουν καλυτερα(σας πηραμε χαμπαρι!! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 23:07 Ο giannisvitara: #59 24-03-06 23:07 εμένα δεν μου τη δίνουν οι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Απριλίου 2006 στις 15:44 Η Aayla έγραψε: #60 07-04-06 15:44 Η σοβαροφάνεια Η κατινιά ...Γενικά πάντως όλους και όλα τα υποφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Ε καλά, μπορεί μία στο τρισεκατομμύριο, μπορεί, υπάρχει μια μικρή περίπτωση καμιά φορά, να έχω άδικο κι εγώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αποκλείεται. Click για ανάπτυξη... Εχμ..Γι'αυτο βήχω όλη μέρα..Και έλεγα εγώ τι φταίει..Γκοοουχ γκουχ (θα πνιγώ) Και κάτι που συναντάω πολύ συχνά τώρα τελευταία, μου τη δίνουν οι γλύφτες Και αυτοί που χρησιμοποιούν άλλους για το προσωπικό τους συμφέρον. Click για ανάπτυξη... Να και κάτι άλλο που ξέχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kassie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Kassie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδοντίατρος. Έχει γράψει 342 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 02:14 Η Kassie έγραψε: #58 24-03-06 02:14 Moυ την δινουν αυτοι που κανουν τους εξυπνους Επισης αυτοι που θεωρουν οτι ειναι κατι ιδιαιτερο και καλυτερο επειδη οι γονεις τους εχουν καλη οικονομικη κατασταση αλλα και αυτοι που μειωνουν καποιον ακριβως επειδη οι γονεις του ειναι ευκαταστατοι Τελος οι τυποι που στην πεφτουν με βλακωδη σχολια και σου ρχεται να τους βουλωσεις το στομα και το ματι(ειμαι κατα της βιας, το ειπα δεν το ειπα?) και οι κομπλεξικες και ανεγκεφαλες κοπελες που καταντουν ολους τους αλλους κομπλεξικους μπας και νιωσουν καλυτερα(σας πηραμε χαμπαρι!! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 23:07 Ο giannisvitara: #59 24-03-06 23:07 εμένα δεν μου τη δίνουν οι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Απριλίου 2006 στις 15:44 Η Aayla έγραψε: #60 07-04-06 15:44 Η σοβαροφάνεια Η κατινιά ...Γενικά πάντως όλους και όλα τα υποφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Moυ την δινουν αυτοι που κανουν τους εξυπνους Επισης αυτοι που θεωρουν οτι ειναι κατι ιδιαιτερο και καλυτερο επειδη οι γονεις τους εχουν καλη οικονομικη κατασταση αλλα και αυτοι που μειωνουν καποιον ακριβως επειδη οι γονεις του ειναι ευκαταστατοι Τελος οι τυποι που στην πεφτουν με βλακωδη σχολια και σου ρχεται να τους βουλωσεις το στομα και το ματι(ειμαι κατα της βιας, το ειπα δεν το ειπα?) και οι κομπλεξικες και ανεγκεφαλες κοπελες που καταντουν ολους τους αλλους κομπλεξικους μπας και νιωσουν καλυτερα(σας πηραμε χαμπαρι!! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2006 στις 23:07 Ο giannisvitara: #59 24-03-06 23:07 εμένα δεν μου τη δίνουν οι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Απριλίου 2006 στις 15:44 Η Aayla έγραψε: #60 07-04-06 15:44 Η σοβαροφάνεια Η κατινιά ...Γενικά πάντως όλους και όλα τα υποφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εμένα δεν μου τη δίνουν οι άνθρωποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aayla Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Απριλίου 2006 στις 15:44 Η Aayla έγραψε: #60 07-04-06 15:44 Η σοβαροφάνεια Η κατινιά ...Γενικά πάντως όλους και όλα τα υποφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η σοβαροφάνεια Η κατινιά ...Γενικά πάντως όλους και όλα τα υποφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.