Ααααα δεν θα με τρελάνεις εσυ κοκοβιε, μπορώ κι από μόνη μου
Λοιπόν, άσε τα διπλά και τα τρίδιπλα.
Πάμε, λοιπόν, στη
μονή δόση :
120mg ο nes classic ,
75 mg ο κλασικός espresso (δε λέω τον στιγμιαίο αλλά τον κανονικό, αλλά και ο στιγμιαίος εκεί είναι) και αφήνω απ έξω τις ελαφριές ποικιλίες espresso που ναι πιο κάτω κτλ.
Στην Ελλάδα μένω και τον βρίσκω και γι αυτό μιλάγαμε. Τι μου κοτσαρεις τα άρθρα για το εξωτερικό και πετάς κερκίδες; Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία στα 120 mg είναι η δόση του. Αν εδώ έχουν ελληνική πατέντα ή δεν ξέρω τι, πως να το ξέρουμε και τι μας νοιάζει ;
Απλώς σου δείχνω και με νούμερα τι έχω νιώσει και εμπειρικά. Άντε πες το εμπειρικό ήταν η ιδέα μου ή κάτι άλλο. Εδώ το αναφέρει και η ίδια η εταιρεία στο site της.
Τον έχει πιάσει το πείσμα, άστον τώρα να χτυπάει τα κουμπάκια του.
Και σε ενάλιτρο θα μας πει ότι πίνεται μαζί με κουρκουμά
Χμμ μήπως έπαιρνες διπλή δόση σε espresso και ασυναίσθητα η σύγκριση ήταν με μονή Nescafé ;
Γιατί από άποψη καφεΐνης είναι περισσότερη στον nes. Ίσως να σε πειράζει το γάλα (ή κάποια συγκεκριμένα);
Ή πάλι να σε ενοχλεί ότι έξω όταν δεν καθαρίζουν καλά τις μηχανές είναι ένα θεματάκι. Μήπως τους έπινες κάτω από διαφορετικές συνθήκες ;
Ή μπορεί να ναι όντως ο καφές το θέμα, αλλά να οφείλεται στον τρόπο επεξεργασίας, στο καβουρδισμα και όχι στην περιεκτικότητα σε καφεΐνη καθαυτή. Οπότε κάποιοι να σε ενοχλούν και κάποιοι όχι.
Δεν ξέρω να απαντήσω σε αυτό, αλλά θα έπαιζα με διάφορες δοκιμές. Αν σε ψήνει, το να πειραματιστείς ίσως δώσει τη λύση.
Πλέον απ έξω πίνω σε έξοδο για καφέ μονάχα. Κατά τ άλλα καθημερινα κάνω στο σπίτι για να έχω την ποικιλία που θέλω, στην ένταση την ανάλογη και με το γάλα που δεν με ενοχλεί.
Αλλα δεν με λες και φυσιολογικό άνθρωπο με 3 καφετιέρες
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Νοεμβρίου 2021
Χμμμ λάτιν ε; Ενδιαφέρον !
Αμε, θα σου πω αναλυτικά, αλλά όχι εδώ γιατί με βλέπω κρεμασμένη ή στην καλύτερη μετακινημένο στα off topic το μήνυμα μου