Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2015 στις 08:02 Η Stavri_ έγραψε: #61 20-03-15 08:02 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Εχω παρατηρησει σε πολλα μηνυματα την λεξη "απαχο". Γιατι συνεχιζει να υπαρχει αυτη η δαιμονοποιηση των λιπαρων εφοσον νεες ερευνες εχουν δειξει το αντιθετο; Προσωπικα δεν παιρνω τιποτα που να εχει πανω την λεξη light ή να εχει μειωμενα λιπαρα. Το λιπος ειναι μια παρα πολυ καλη πηγη βιταμινων και ενεργειας. Φυσικα δεν λεω να τρωμε μονο λιπος, αλλα ουτε πρεπει να το αποκλειουμε και απο την διατροφη μας. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Και οι σωστοί διατροφολόγοι, απαγορεύουν τα "άπαχα". Όλα όσα έχουν την ένδειξη light, έχουν άλλα... χημικά. Και τα λιπίδια έχουν την αξία τους. Όχι βέβαια να τρεφόμαστε μόνο με αυτά, αλλά να έχουμε μία ισορροπημένη διατροφή. Πλέον, light δεν τρώω/πίνω τίποτα. Η διατροφή μου είναι πλήρως ισορροπημένη. Θα πάρω καθημερινά και την πρωτεΐνη μου, και τον υδατάνθρακά μου, και τα λιπαρά μου, όλα σε σωστό συνδυασμό και ορθή ποσότητα. Το κορυφαίο είναι, που βλέπω συχνά κάτι τύπισσες που δε προσέχουν γενικά τη διατροφή τους, και αν τους δώσεις πχ μία Coca-cola, θα σε ρωτήσουν αν είναι light ή zero, γιατί χρησιμοποιούν μόνο "άπαχα" προϊόντα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HarissonFord Νεοφερμένο μέλος Ο HarissonFord αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2015 στις 12:50 Ο HarissonFord: #62 21-03-15 12:50 Τα λιπαρά οξέα είναι απαραίτητα για τον οργανισμό για τη σύνθεση στεροειδών ορμονών, των κυτταρικών μεμβρανών κλπ. Οπότε,δεν πρέπει συνεχώς να τα ενοχοποιούμε.Αυτό που χρειάζεται είναι να τα καταναλώνουμε με μέτρο κι όχι ασύστολα (γιατί αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2015 στις 23:01 Η BLUE SEA έγραψε: #63 21-03-15 23:01 Αρχική Δημοσίευση από HarissonFord: Ειλικρινά τρώω τα ακριβώς αντίθετα από εσένα!!! Και όλα όσα αναφέρεις ούτε καν που τα αγγίζω...ή για να τα αγγίξω θα πρέπει να με στήσεις στον τοίχο με το πιστόλι στον κρόταφο... Ξέρω ότι αυτό που κάνω είναι μέγιστο σφάλμα,αλλά τι να κάνω...Δεν μπορώ...Κακές συνήθειες... Click για ανάπτυξη... Έχω πολύ ευαίσθητο στομάχι. Έτσι και κάνω κανένα αστείο και καταναλώσω κάτι ανθυγιεινό, λ.χ. έναν καφέ εσπρέσο ή μια τροφή συντηρημένη (λ.χ. τόνο σε κονσέρβα), θα διαλυθώ. Ίσως όμως η ευαισθησία αυτή να είναι και η άμυνά μου, γιατί έτσι προφυλάγομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 30 Μαΐου 2015 στις 20:14 Η BLUE SEA έγραψε: #64 30-05-15 20:14 Ουσιστικά ο άνθρωπος είναι καρποφάγο ον. Ο οργανισμος του είναι φτιαγμένος να τρώει φρούτα, λαχανικά, όσπρια, ξηρούς καρπούς. Αυτά. Όλα τα υπόλοιπα είναι υπαίτια προβλημάτων. Δεν είναι τυχαίο το ότι αυτά δεν μαςπειράζουν. Αν συνεχίζω να τρώω γιαούρτι, τυρί, κρέας και ψάρι, είναι γιατί μου το έχει επιβάλλει ο γιατρός μου. Το 75% της διατροφής μου είναι καρποφαγική. Δεν κάνω καμία διαιτα. Τρώω την ποσοτητα που θέλω. Από υγιεινές τροφές, όμως! Κοινώς, προσπαθώ να ακολουθώ τη διατροφή του πιθήκου. Όταν το κάνω, νιώθω απίστευτη ευεξία. Μόνο απ' τα δέντρα δεν κρεμιέμαι. Αυτή είναι η μια άποψη με την οποία και τάσσομαι. Σε όλα βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι αν δεν φάνε κρέας, νιώθουν ατονία. Μάλλον κάπου στη μέση είναι η αλήθεια. Επίσης, το θέμα της διατροφής ίσως σχετίζεται και με την ιδιοσυγκρασία του κάθε ατόμου με την έννοια ότι κάθε τροφή έχει διαφορετική επίδραση για κάθε άνθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:57 Ο Πάνθηρας!: #65 13-02-19 22:57 Ψοφουσα για κουάκερ αποψε μετά απο 30 λεπτά τρεξιματάκι έξω χαλαρά. Οποτε σε ενα ταπεράκι έβαλα 1 κεσεδάκι 200γρ γιαουρτι κουάκερ , σταφιδες και μέλι. https://tinypic.com/view.php?pic=35mlbpk&s=9#.XGSDSqBS_IU https://tinypic.com/view.php?pic=35ivv68&s=9#.XGSDzKBS_IU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 00:42 Η CiNeFiL έγραψε: #66 14-02-19 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ψοφουσα για κουάκερ Click για ανάπτυξη... παιζει να ναι οτι πιο οξυμωρο εχω ακουσει ποτε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 00:59 Ο Πάνθηρας!: #67 14-02-19 00:59 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: παιζει να ναι οτι πιο οξυμωρο εχω ακουσει ποτε μου Click για ανάπτυξη... Με το γιαουρτι ανακατεμενο και σταφιδες και μέλι ειναι ΤΕΛΕΙΟ! Καιρο έχω να φάω και ταχινάκι ή φυστικοβουτυρο με μελι σε ψωμι. Αυτο ειναι το πρωινο μου. Και στην δουλειά. Μια μπανάνα , κουακερ (μεσα σε τάπερ) + σταφιδες , ένα μελακι σε συσκευασια των 20γρ. Και 1 γιαουρτι και μια αραβικη πιτα με 2 φέτες τυρι μιλνερ. Οποτε κατα τις 9 τσιμπάω την μπανανα. Κατα τις 10-11 θα βγάλω το γιαουρτι απο το ψυγειο θα το ριξω μέσα στο τάπερ που έχω το κουάκερ και τις σταφιδες θα ανοιξω το μέλι. Και μετα κατα τη 1 θα ψησω στην τοστιέρα την πιτα με το τυράκι μέσα. Πωπω αυριο έχω να καθαρισω και πατάτες να τις ψησω με σαρδελα που έχω. Ευτυχως απο αποψε καθάρισα την κουζινα να κάνω δουλειά αυριο (μολις γυρισω απο την δουλειά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 19:48 Ο Guest 986132: #68 14-02-19 19:48 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: παιζει να ναι οτι πιο οξυμωρο εχω ακουσει ποτε μου Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:19 Ο Πάνθηρας!: #69 14-02-19 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Click για ανάπτυξη... Εγω δεν την βράζω πάντως απλα μου αρέσει να την βρέχω με χυμο πορτοκαλιού ή να την νωπιζω μέσα σε γιαουρτι. Αποψε ψοφουσα για μια σοκολατα βεβαια μετά τον ύπνο οποτε πηγα και κτυπησα 1 μεγάλη τομπλερον !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 13:21 Η CiNeFiL έγραψε: #70 15-02-19 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Click για ανάπτυξη... πολυ διαδικασια ρε παιδακι μου αστο θα παραμεινω το παιδι των coco pops Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 14:05 Ο Πάνθηρας!: #71 15-02-19 14:05 Ta coco pops έχουνε ζάχαρες οπως και ολα τα "φιτνεσ" εκει εξω που βαφτιζονται φιτνεσ. Φιτνεσ και ζάχαρη δεν πάει μαζι λυπάμαι. Φιτνεσ ειναι το κουακεράκι σου , με το γιαουρτάκι ή τη σταφιδα και βεβαια αν θες να το νοστιμέψεις υπάρχουν τροπο να βαλεις λιγο κακο να βαλεις λιγη κανελα λιγο μηλο λιγο μέλι και να φτιάξεις μπάρες απο κουάκερ ή κουακεροπιτα. Κοκο ποπς και γυμναστηριο δεν πάνε μαζι το λέμε οχι τιποτα αλλο για να μην χάνετε τσαμπα το χρονο σας. Πηγαινεις γυμναστηριο και λες μα τι δεν κανω καλά αφου τρωω και τα νέα φιτνεσσ της ΝΕΣΤΛΕ! Ναι ελα ομως που δεν ειναι φιτνεσ και ειναι απλα μάρκετινκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:14 Η Gate4 έγραψε: #72 15-02-19 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φιτνεσ ειναι το κουακεράκι σου , με το γιαουρτάκι ή τη σταφιδα και βεβαια αν θες να το νοστιμέψεις υπάρχουν τροπο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.089 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:27 Ο Scandal έγραψε: #73 15-02-19 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Για το γιαούρτι συμφωνώ (εκτός κι αν το τιγκάρεις με 5 - 6 κουταλιές ζάχαρη ), αλλά η σταφίδα είναι ωραία! Εγώ όποτε έχω πρωινό πρόγραμμα πηγαίνω στο φούρνο και παίρνω ένα μικρό σταφιδόψωμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:32 Η Gate4 έγραψε: #74 15-02-19 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για το γιαούρτι συμφωνώ (εκτός κι αν το τιγκάρεις με 5 - 6 κουταλιές ζάχαρη ), αλλά η σταφίδα είναι ωραία! Εγώ όποτε έχω πρωινό πρόγραμμα πηγαίνω στο φούρνο και παίρνω ένα μικρό σταφιδόψωμο. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν να φάω κάτι από τα δύο θα έτρωγα γιαούρτι. Οι σταφίδες κριντζάρουν το είναι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:05 Ο The Mountain: #75 15-02-19 18:05 Εγώ βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί ταλαιπωρείσαι με σταφίδες και ξύσματα κλπ. και δεν αγοράζεις whey, θα σου λύσει τα χέρια και θα γλυτώνεις και χρόνο...επίσης μπορείς να παίρνεις έτοιμο ασπράδι αυγού από ΑΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:16 Η Himela έγραψε: #76 15-02-19 21:16 Σημείωση συντονιστή: Τα οφ τόπικ μεταφέρθηκαν στην Κουβεντούλα χωρίς θέμα, ας κρατήσουμε το θέμα αυτό για την υγιεινή διατροφή και γενικότερα ας κρατήσουμε ένα επίπεδο. Μερσί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:06 Η Zilda έγραψε: #77 15-02-19 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:07 Η Himela έγραψε: #78 15-02-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Click για ανάπτυξη... Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:26 Η Eileen έγραψε: #79 15-02-19 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... H γιαγιά μου που είναι από την Πόλη, βάζει στα γεμιστά κάποιες φορές εκτός από κουκουνάρι και μικρά κομματάκια από μελιτζάνα. Άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:39 Η Zilda έγραψε: #80 15-02-19 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... Ναι!!!! Και εγώ έτσι φτιάχνω τα γεμιστά. Και είναι πραγματικά υπεροχα. Οποίος έχει φάει από τα χεράκια μου, όχι να το παινευτω αλλά... Αναψυκτικά δεν πίνω, όπως και οτιδήποτε έχει ζάχαρη. Γλυκο έχω να φαω από τα Χριστουγεννα που έφαγα ένα μελομακαρονο και αυτό επειδή με κέρασαν και ντράπηκα να πω «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Εχω παρατηρησει σε πολλα μηνυματα την λεξη "απαχο". Γιατι συνεχιζει να υπαρχει αυτη η δαιμονοποιηση των λιπαρων εφοσον νεες ερευνες εχουν δειξει το αντιθετο; Προσωπικα δεν παιρνω τιποτα που να εχει πανω την λεξη light ή να εχει μειωμενα λιπαρα. Το λιπος ειναι μια παρα πολυ καλη πηγη βιταμινων και ενεργειας. Φυσικα δεν λεω να τρωμε μονο λιπος, αλλα ουτε πρεπει να το αποκλειουμε και απο την διατροφη μας. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Και οι σωστοί διατροφολόγοι, απαγορεύουν τα "άπαχα". Όλα όσα έχουν την ένδειξη light, έχουν άλλα... χημικά. Και τα λιπίδια έχουν την αξία τους. Όχι βέβαια να τρεφόμαστε μόνο με αυτά, αλλά να έχουμε μία ισορροπημένη διατροφή. Πλέον, light δεν τρώω/πίνω τίποτα. Η διατροφή μου είναι πλήρως ισορροπημένη. Θα πάρω καθημερινά και την πρωτεΐνη μου, και τον υδατάνθρακά μου, και τα λιπαρά μου, όλα σε σωστό συνδυασμό και ορθή ποσότητα. Το κορυφαίο είναι, που βλέπω συχνά κάτι τύπισσες που δε προσέχουν γενικά τη διατροφή τους, και αν τους δώσεις πχ μία Coca-cola, θα σε ρωτήσουν αν είναι light ή zero, γιατί χρησιμοποιούν μόνο "άπαχα" προϊόντα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HarissonFord Νεοφερμένο μέλος Ο HarissonFord αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2015 στις 12:50 Ο HarissonFord: #62 21-03-15 12:50 Τα λιπαρά οξέα είναι απαραίτητα για τον οργανισμό για τη σύνθεση στεροειδών ορμονών, των κυτταρικών μεμβρανών κλπ. Οπότε,δεν πρέπει συνεχώς να τα ενοχοποιούμε.Αυτό που χρειάζεται είναι να τα καταναλώνουμε με μέτρο κι όχι ασύστολα (γιατί αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2015 στις 23:01 Η BLUE SEA έγραψε: #63 21-03-15 23:01 Αρχική Δημοσίευση από HarissonFord: Ειλικρινά τρώω τα ακριβώς αντίθετα από εσένα!!! Και όλα όσα αναφέρεις ούτε καν που τα αγγίζω...ή για να τα αγγίξω θα πρέπει να με στήσεις στον τοίχο με το πιστόλι στον κρόταφο... Ξέρω ότι αυτό που κάνω είναι μέγιστο σφάλμα,αλλά τι να κάνω...Δεν μπορώ...Κακές συνήθειες... Click για ανάπτυξη... Έχω πολύ ευαίσθητο στομάχι. Έτσι και κάνω κανένα αστείο και καταναλώσω κάτι ανθυγιεινό, λ.χ. έναν καφέ εσπρέσο ή μια τροφή συντηρημένη (λ.χ. τόνο σε κονσέρβα), θα διαλυθώ. Ίσως όμως η ευαισθησία αυτή να είναι και η άμυνά μου, γιατί έτσι προφυλάγομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 30 Μαΐου 2015 στις 20:14 Η BLUE SEA έγραψε: #64 30-05-15 20:14 Ουσιστικά ο άνθρωπος είναι καρποφάγο ον. Ο οργανισμος του είναι φτιαγμένος να τρώει φρούτα, λαχανικά, όσπρια, ξηρούς καρπούς. Αυτά. Όλα τα υπόλοιπα είναι υπαίτια προβλημάτων. Δεν είναι τυχαίο το ότι αυτά δεν μαςπειράζουν. Αν συνεχίζω να τρώω γιαούρτι, τυρί, κρέας και ψάρι, είναι γιατί μου το έχει επιβάλλει ο γιατρός μου. Το 75% της διατροφής μου είναι καρποφαγική. Δεν κάνω καμία διαιτα. Τρώω την ποσοτητα που θέλω. Από υγιεινές τροφές, όμως! Κοινώς, προσπαθώ να ακολουθώ τη διατροφή του πιθήκου. Όταν το κάνω, νιώθω απίστευτη ευεξία. Μόνο απ' τα δέντρα δεν κρεμιέμαι. Αυτή είναι η μια άποψη με την οποία και τάσσομαι. Σε όλα βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι αν δεν φάνε κρέας, νιώθουν ατονία. Μάλλον κάπου στη μέση είναι η αλήθεια. Επίσης, το θέμα της διατροφής ίσως σχετίζεται και με την ιδιοσυγκρασία του κάθε ατόμου με την έννοια ότι κάθε τροφή έχει διαφορετική επίδραση για κάθε άνθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:57 Ο Πάνθηρας!: #65 13-02-19 22:57 Ψοφουσα για κουάκερ αποψε μετά απο 30 λεπτά τρεξιματάκι έξω χαλαρά. Οποτε σε ενα ταπεράκι έβαλα 1 κεσεδάκι 200γρ γιαουρτι κουάκερ , σταφιδες και μέλι. https://tinypic.com/view.php?pic=35mlbpk&s=9#.XGSDSqBS_IU https://tinypic.com/view.php?pic=35ivv68&s=9#.XGSDzKBS_IU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 00:42 Η CiNeFiL έγραψε: #66 14-02-19 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ψοφουσα για κουάκερ Click για ανάπτυξη... παιζει να ναι οτι πιο οξυμωρο εχω ακουσει ποτε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 00:59 Ο Πάνθηρας!: #67 14-02-19 00:59 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: παιζει να ναι οτι πιο οξυμωρο εχω ακουσει ποτε μου Click για ανάπτυξη... Με το γιαουρτι ανακατεμενο και σταφιδες και μέλι ειναι ΤΕΛΕΙΟ! Καιρο έχω να φάω και ταχινάκι ή φυστικοβουτυρο με μελι σε ψωμι. Αυτο ειναι το πρωινο μου. Και στην δουλειά. Μια μπανάνα , κουακερ (μεσα σε τάπερ) + σταφιδες , ένα μελακι σε συσκευασια των 20γρ. Και 1 γιαουρτι και μια αραβικη πιτα με 2 φέτες τυρι μιλνερ. Οποτε κατα τις 9 τσιμπάω την μπανανα. Κατα τις 10-11 θα βγάλω το γιαουρτι απο το ψυγειο θα το ριξω μέσα στο τάπερ που έχω το κουάκερ και τις σταφιδες θα ανοιξω το μέλι. Και μετα κατα τη 1 θα ψησω στην τοστιέρα την πιτα με το τυράκι μέσα. Πωπω αυριο έχω να καθαρισω και πατάτες να τις ψησω με σαρδελα που έχω. Ευτυχως απο αποψε καθάρισα την κουζινα να κάνω δουλειά αυριο (μολις γυρισω απο την δουλειά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 19:48 Ο Guest 986132: #68 14-02-19 19:48 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: παιζει να ναι οτι πιο οξυμωρο εχω ακουσει ποτε μου Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:19 Ο Πάνθηρας!: #69 14-02-19 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Click για ανάπτυξη... Εγω δεν την βράζω πάντως απλα μου αρέσει να την βρέχω με χυμο πορτοκαλιού ή να την νωπιζω μέσα σε γιαουρτι. Αποψε ψοφουσα για μια σοκολατα βεβαια μετά τον ύπνο οποτε πηγα και κτυπησα 1 μεγάλη τομπλερον !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 13:21 Η CiNeFiL έγραψε: #70 15-02-19 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Click για ανάπτυξη... πολυ διαδικασια ρε παιδακι μου αστο θα παραμεινω το παιδι των coco pops Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 14:05 Ο Πάνθηρας!: #71 15-02-19 14:05 Ta coco pops έχουνε ζάχαρες οπως και ολα τα "φιτνεσ" εκει εξω που βαφτιζονται φιτνεσ. Φιτνεσ και ζάχαρη δεν πάει μαζι λυπάμαι. Φιτνεσ ειναι το κουακεράκι σου , με το γιαουρτάκι ή τη σταφιδα και βεβαια αν θες να το νοστιμέψεις υπάρχουν τροπο να βαλεις λιγο κακο να βαλεις λιγη κανελα λιγο μηλο λιγο μέλι και να φτιάξεις μπάρες απο κουάκερ ή κουακεροπιτα. Κοκο ποπς και γυμναστηριο δεν πάνε μαζι το λέμε οχι τιποτα αλλο για να μην χάνετε τσαμπα το χρονο σας. Πηγαινεις γυμναστηριο και λες μα τι δεν κανω καλά αφου τρωω και τα νέα φιτνεσσ της ΝΕΣΤΛΕ! Ναι ελα ομως που δεν ειναι φιτνεσ και ειναι απλα μάρκετινκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:14 Η Gate4 έγραψε: #72 15-02-19 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φιτνεσ ειναι το κουακεράκι σου , με το γιαουρτάκι ή τη σταφιδα και βεβαια αν θες να το νοστιμέψεις υπάρχουν τροπο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.089 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:27 Ο Scandal έγραψε: #73 15-02-19 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Για το γιαούρτι συμφωνώ (εκτός κι αν το τιγκάρεις με 5 - 6 κουταλιές ζάχαρη ), αλλά η σταφίδα είναι ωραία! Εγώ όποτε έχω πρωινό πρόγραμμα πηγαίνω στο φούρνο και παίρνω ένα μικρό σταφιδόψωμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:32 Η Gate4 έγραψε: #74 15-02-19 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για το γιαούρτι συμφωνώ (εκτός κι αν το τιγκάρεις με 5 - 6 κουταλιές ζάχαρη ), αλλά η σταφίδα είναι ωραία! Εγώ όποτε έχω πρωινό πρόγραμμα πηγαίνω στο φούρνο και παίρνω ένα μικρό σταφιδόψωμο. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν να φάω κάτι από τα δύο θα έτρωγα γιαούρτι. Οι σταφίδες κριντζάρουν το είναι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:05 Ο The Mountain: #75 15-02-19 18:05 Εγώ βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί ταλαιπωρείσαι με σταφίδες και ξύσματα κλπ. και δεν αγοράζεις whey, θα σου λύσει τα χέρια και θα γλυτώνεις και χρόνο...επίσης μπορείς να παίρνεις έτοιμο ασπράδι αυγού από ΑΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:16 Η Himela έγραψε: #76 15-02-19 21:16 Σημείωση συντονιστή: Τα οφ τόπικ μεταφέρθηκαν στην Κουβεντούλα χωρίς θέμα, ας κρατήσουμε το θέμα αυτό για την υγιεινή διατροφή και γενικότερα ας κρατήσουμε ένα επίπεδο. Μερσί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:06 Η Zilda έγραψε: #77 15-02-19 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:07 Η Himela έγραψε: #78 15-02-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Click για ανάπτυξη... Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:26 Η Eileen έγραψε: #79 15-02-19 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... H γιαγιά μου που είναι από την Πόλη, βάζει στα γεμιστά κάποιες φορές εκτός από κουκουνάρι και μικρά κομματάκια από μελιτζάνα. Άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:39 Η Zilda έγραψε: #80 15-02-19 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... Ναι!!!! Και εγώ έτσι φτιάχνω τα γεμιστά. Και είναι πραγματικά υπεροχα. Οποίος έχει φάει από τα χεράκια μου, όχι να το παινευτω αλλά... Αναψυκτικά δεν πίνω, όπως και οτιδήποτε έχει ζάχαρη. Γλυκο έχω να φαω από τα Χριστουγεννα που έφαγα ένα μελομακαρονο και αυτό επειδή με κέρασαν και ντράπηκα να πω «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα λιπαρά οξέα είναι απαραίτητα για τον οργανισμό για τη σύνθεση στεροειδών ορμονών, των κυτταρικών μεμβρανών κλπ. Οπότε,δεν πρέπει συνεχώς να τα ενοχοποιούμε.Αυτό που χρειάζεται είναι να τα καταναλώνουμε με μέτρο κι όχι ασύστολα (γιατί αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2015 στις 23:01 Η BLUE SEA έγραψε: #63 21-03-15 23:01 Αρχική Δημοσίευση από HarissonFord: Ειλικρινά τρώω τα ακριβώς αντίθετα από εσένα!!! Και όλα όσα αναφέρεις ούτε καν που τα αγγίζω...ή για να τα αγγίξω θα πρέπει να με στήσεις στον τοίχο με το πιστόλι στον κρόταφο... Ξέρω ότι αυτό που κάνω είναι μέγιστο σφάλμα,αλλά τι να κάνω...Δεν μπορώ...Κακές συνήθειες... Click για ανάπτυξη... Έχω πολύ ευαίσθητο στομάχι. Έτσι και κάνω κανένα αστείο και καταναλώσω κάτι ανθυγιεινό, λ.χ. έναν καφέ εσπρέσο ή μια τροφή συντηρημένη (λ.χ. τόνο σε κονσέρβα), θα διαλυθώ. Ίσως όμως η ευαισθησία αυτή να είναι και η άμυνά μου, γιατί έτσι προφυλάγομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 30 Μαΐου 2015 στις 20:14 Η BLUE SEA έγραψε: #64 30-05-15 20:14 Ουσιστικά ο άνθρωπος είναι καρποφάγο ον. Ο οργανισμος του είναι φτιαγμένος να τρώει φρούτα, λαχανικά, όσπρια, ξηρούς καρπούς. Αυτά. Όλα τα υπόλοιπα είναι υπαίτια προβλημάτων. Δεν είναι τυχαίο το ότι αυτά δεν μαςπειράζουν. Αν συνεχίζω να τρώω γιαούρτι, τυρί, κρέας και ψάρι, είναι γιατί μου το έχει επιβάλλει ο γιατρός μου. Το 75% της διατροφής μου είναι καρποφαγική. Δεν κάνω καμία διαιτα. Τρώω την ποσοτητα που θέλω. Από υγιεινές τροφές, όμως! Κοινώς, προσπαθώ να ακολουθώ τη διατροφή του πιθήκου. Όταν το κάνω, νιώθω απίστευτη ευεξία. Μόνο απ' τα δέντρα δεν κρεμιέμαι. Αυτή είναι η μια άποψη με την οποία και τάσσομαι. Σε όλα βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι αν δεν φάνε κρέας, νιώθουν ατονία. Μάλλον κάπου στη μέση είναι η αλήθεια. Επίσης, το θέμα της διατροφής ίσως σχετίζεται και με την ιδιοσυγκρασία του κάθε ατόμου με την έννοια ότι κάθε τροφή έχει διαφορετική επίδραση για κάθε άνθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:57 Ο Πάνθηρας!: #65 13-02-19 22:57 Ψοφουσα για κουάκερ αποψε μετά απο 30 λεπτά τρεξιματάκι έξω χαλαρά. Οποτε σε ενα ταπεράκι έβαλα 1 κεσεδάκι 200γρ γιαουρτι κουάκερ , σταφιδες και μέλι. https://tinypic.com/view.php?pic=35mlbpk&s=9#.XGSDSqBS_IU https://tinypic.com/view.php?pic=35ivv68&s=9#.XGSDzKBS_IU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 00:42 Η CiNeFiL έγραψε: #66 14-02-19 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ψοφουσα για κουάκερ Click για ανάπτυξη... παιζει να ναι οτι πιο οξυμωρο εχω ακουσει ποτε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 00:59 Ο Πάνθηρας!: #67 14-02-19 00:59 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: παιζει να ναι οτι πιο οξυμωρο εχω ακουσει ποτε μου Click για ανάπτυξη... Με το γιαουρτι ανακατεμενο και σταφιδες και μέλι ειναι ΤΕΛΕΙΟ! Καιρο έχω να φάω και ταχινάκι ή φυστικοβουτυρο με μελι σε ψωμι. Αυτο ειναι το πρωινο μου. Και στην δουλειά. Μια μπανάνα , κουακερ (μεσα σε τάπερ) + σταφιδες , ένα μελακι σε συσκευασια των 20γρ. Και 1 γιαουρτι και μια αραβικη πιτα με 2 φέτες τυρι μιλνερ. Οποτε κατα τις 9 τσιμπάω την μπανανα. Κατα τις 10-11 θα βγάλω το γιαουρτι απο το ψυγειο θα το ριξω μέσα στο τάπερ που έχω το κουάκερ και τις σταφιδες θα ανοιξω το μέλι. Και μετα κατα τη 1 θα ψησω στην τοστιέρα την πιτα με το τυράκι μέσα. Πωπω αυριο έχω να καθαρισω και πατάτες να τις ψησω με σαρδελα που έχω. Ευτυχως απο αποψε καθάρισα την κουζινα να κάνω δουλειά αυριο (μολις γυρισω απο την δουλειά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 19:48 Ο Guest 986132: #68 14-02-19 19:48 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: παιζει να ναι οτι πιο οξυμωρο εχω ακουσει ποτε μου Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:19 Ο Πάνθηρας!: #69 14-02-19 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Click για ανάπτυξη... Εγω δεν την βράζω πάντως απλα μου αρέσει να την βρέχω με χυμο πορτοκαλιού ή να την νωπιζω μέσα σε γιαουρτι. Αποψε ψοφουσα για μια σοκολατα βεβαια μετά τον ύπνο οποτε πηγα και κτυπησα 1 μεγάλη τομπλερον !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 13:21 Η CiNeFiL έγραψε: #70 15-02-19 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Click για ανάπτυξη... πολυ διαδικασια ρε παιδακι μου αστο θα παραμεινω το παιδι των coco pops Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 14:05 Ο Πάνθηρας!: #71 15-02-19 14:05 Ta coco pops έχουνε ζάχαρες οπως και ολα τα "φιτνεσ" εκει εξω που βαφτιζονται φιτνεσ. Φιτνεσ και ζάχαρη δεν πάει μαζι λυπάμαι. Φιτνεσ ειναι το κουακεράκι σου , με το γιαουρτάκι ή τη σταφιδα και βεβαια αν θες να το νοστιμέψεις υπάρχουν τροπο να βαλεις λιγο κακο να βαλεις λιγη κανελα λιγο μηλο λιγο μέλι και να φτιάξεις μπάρες απο κουάκερ ή κουακεροπιτα. Κοκο ποπς και γυμναστηριο δεν πάνε μαζι το λέμε οχι τιποτα αλλο για να μην χάνετε τσαμπα το χρονο σας. Πηγαινεις γυμναστηριο και λες μα τι δεν κανω καλά αφου τρωω και τα νέα φιτνεσσ της ΝΕΣΤΛΕ! Ναι ελα ομως που δεν ειναι φιτνεσ και ειναι απλα μάρκετινκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:14 Η Gate4 έγραψε: #72 15-02-19 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φιτνεσ ειναι το κουακεράκι σου , με το γιαουρτάκι ή τη σταφιδα και βεβαια αν θες να το νοστιμέψεις υπάρχουν τροπο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.089 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:27 Ο Scandal έγραψε: #73 15-02-19 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Για το γιαούρτι συμφωνώ (εκτός κι αν το τιγκάρεις με 5 - 6 κουταλιές ζάχαρη ), αλλά η σταφίδα είναι ωραία! Εγώ όποτε έχω πρωινό πρόγραμμα πηγαίνω στο φούρνο και παίρνω ένα μικρό σταφιδόψωμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:32 Η Gate4 έγραψε: #74 15-02-19 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για το γιαούρτι συμφωνώ (εκτός κι αν το τιγκάρεις με 5 - 6 κουταλιές ζάχαρη ), αλλά η σταφίδα είναι ωραία! Εγώ όποτε έχω πρωινό πρόγραμμα πηγαίνω στο φούρνο και παίρνω ένα μικρό σταφιδόψωμο. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν να φάω κάτι από τα δύο θα έτρωγα γιαούρτι. Οι σταφίδες κριντζάρουν το είναι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:05 Ο The Mountain: #75 15-02-19 18:05 Εγώ βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί ταλαιπωρείσαι με σταφίδες και ξύσματα κλπ. και δεν αγοράζεις whey, θα σου λύσει τα χέρια και θα γλυτώνεις και χρόνο...επίσης μπορείς να παίρνεις έτοιμο ασπράδι αυγού από ΑΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:16 Η Himela έγραψε: #76 15-02-19 21:16 Σημείωση συντονιστή: Τα οφ τόπικ μεταφέρθηκαν στην Κουβεντούλα χωρίς θέμα, ας κρατήσουμε το θέμα αυτό για την υγιεινή διατροφή και γενικότερα ας κρατήσουμε ένα επίπεδο. Μερσί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:06 Η Zilda έγραψε: #77 15-02-19 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:07 Η Himela έγραψε: #78 15-02-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Click για ανάπτυξη... Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:26 Η Eileen έγραψε: #79 15-02-19 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... H γιαγιά μου που είναι από την Πόλη, βάζει στα γεμιστά κάποιες φορές εκτός από κουκουνάρι και μικρά κομματάκια από μελιτζάνα. Άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:39 Η Zilda έγραψε: #80 15-02-19 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... Ναι!!!! Και εγώ έτσι φτιάχνω τα γεμιστά. Και είναι πραγματικά υπεροχα. Οποίος έχει φάει από τα χεράκια μου, όχι να το παινευτω αλλά... Αναψυκτικά δεν πίνω, όπως και οτιδήποτε έχει ζάχαρη. Γλυκο έχω να φαω από τα Χριστουγεννα που έφαγα ένα μελομακαρονο και αυτό επειδή με κέρασαν και ντράπηκα να πω «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HarissonFord: Ειλικρινά τρώω τα ακριβώς αντίθετα από εσένα!!! Και όλα όσα αναφέρεις ούτε καν που τα αγγίζω...ή για να τα αγγίξω θα πρέπει να με στήσεις στον τοίχο με το πιστόλι στον κρόταφο... Ξέρω ότι αυτό που κάνω είναι μέγιστο σφάλμα,αλλά τι να κάνω...Δεν μπορώ...Κακές συνήθειες... Click για ανάπτυξη... Έχω πολύ ευαίσθητο στομάχι. Έτσι και κάνω κανένα αστείο και καταναλώσω κάτι ανθυγιεινό, λ.χ. έναν καφέ εσπρέσο ή μια τροφή συντηρημένη (λ.χ. τόνο σε κονσέρβα), θα διαλυθώ. Ίσως όμως η ευαισθησία αυτή να είναι και η άμυνά μου, γιατί έτσι προφυλάγομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 30 Μαΐου 2015 στις 20:14 Η BLUE SEA έγραψε: #64 30-05-15 20:14 Ουσιστικά ο άνθρωπος είναι καρποφάγο ον. Ο οργανισμος του είναι φτιαγμένος να τρώει φρούτα, λαχανικά, όσπρια, ξηρούς καρπούς. Αυτά. Όλα τα υπόλοιπα είναι υπαίτια προβλημάτων. Δεν είναι τυχαίο το ότι αυτά δεν μαςπειράζουν. Αν συνεχίζω να τρώω γιαούρτι, τυρί, κρέας και ψάρι, είναι γιατί μου το έχει επιβάλλει ο γιατρός μου. Το 75% της διατροφής μου είναι καρποφαγική. Δεν κάνω καμία διαιτα. Τρώω την ποσοτητα που θέλω. Από υγιεινές τροφές, όμως! Κοινώς, προσπαθώ να ακολουθώ τη διατροφή του πιθήκου. Όταν το κάνω, νιώθω απίστευτη ευεξία. Μόνο απ' τα δέντρα δεν κρεμιέμαι. Αυτή είναι η μια άποψη με την οποία και τάσσομαι. Σε όλα βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι αν δεν φάνε κρέας, νιώθουν ατονία. Μάλλον κάπου στη μέση είναι η αλήθεια. Επίσης, το θέμα της διατροφής ίσως σχετίζεται και με την ιδιοσυγκρασία του κάθε ατόμου με την έννοια ότι κάθε τροφή έχει διαφορετική επίδραση για κάθε άνθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:57 Ο Πάνθηρας!: #65 13-02-19 22:57 Ψοφουσα για κουάκερ αποψε μετά απο 30 λεπτά τρεξιματάκι έξω χαλαρά. Οποτε σε ενα ταπεράκι έβαλα 1 κεσεδάκι 200γρ γιαουρτι κουάκερ , σταφιδες και μέλι. https://tinypic.com/view.php?pic=35mlbpk&s=9#.XGSDSqBS_IU https://tinypic.com/view.php?pic=35ivv68&s=9#.XGSDzKBS_IU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 00:42 Η CiNeFiL έγραψε: #66 14-02-19 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ψοφουσα για κουάκερ Click για ανάπτυξη... παιζει να ναι οτι πιο οξυμωρο εχω ακουσει ποτε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 00:59 Ο Πάνθηρας!: #67 14-02-19 00:59 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: παιζει να ναι οτι πιο οξυμωρο εχω ακουσει ποτε μου Click για ανάπτυξη... Με το γιαουρτι ανακατεμενο και σταφιδες και μέλι ειναι ΤΕΛΕΙΟ! Καιρο έχω να φάω και ταχινάκι ή φυστικοβουτυρο με μελι σε ψωμι. Αυτο ειναι το πρωινο μου. Και στην δουλειά. Μια μπανάνα , κουακερ (μεσα σε τάπερ) + σταφιδες , ένα μελακι σε συσκευασια των 20γρ. Και 1 γιαουρτι και μια αραβικη πιτα με 2 φέτες τυρι μιλνερ. Οποτε κατα τις 9 τσιμπάω την μπανανα. Κατα τις 10-11 θα βγάλω το γιαουρτι απο το ψυγειο θα το ριξω μέσα στο τάπερ που έχω το κουάκερ και τις σταφιδες θα ανοιξω το μέλι. Και μετα κατα τη 1 θα ψησω στην τοστιέρα την πιτα με το τυράκι μέσα. Πωπω αυριο έχω να καθαρισω και πατάτες να τις ψησω με σαρδελα που έχω. Ευτυχως απο αποψε καθάρισα την κουζινα να κάνω δουλειά αυριο (μολις γυρισω απο την δουλειά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 19:48 Ο Guest 986132: #68 14-02-19 19:48 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: παιζει να ναι οτι πιο οξυμωρο εχω ακουσει ποτε μου Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:19 Ο Πάνθηρας!: #69 14-02-19 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Click για ανάπτυξη... Εγω δεν την βράζω πάντως απλα μου αρέσει να την βρέχω με χυμο πορτοκαλιού ή να την νωπιζω μέσα σε γιαουρτι. Αποψε ψοφουσα για μια σοκολατα βεβαια μετά τον ύπνο οποτε πηγα και κτυπησα 1 μεγάλη τομπλερον !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 13:21 Η CiNeFiL έγραψε: #70 15-02-19 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Click για ανάπτυξη... πολυ διαδικασια ρε παιδακι μου αστο θα παραμεινω το παιδι των coco pops Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 14:05 Ο Πάνθηρας!: #71 15-02-19 14:05 Ta coco pops έχουνε ζάχαρες οπως και ολα τα "φιτνεσ" εκει εξω που βαφτιζονται φιτνεσ. Φιτνεσ και ζάχαρη δεν πάει μαζι λυπάμαι. Φιτνεσ ειναι το κουακεράκι σου , με το γιαουρτάκι ή τη σταφιδα και βεβαια αν θες να το νοστιμέψεις υπάρχουν τροπο να βαλεις λιγο κακο να βαλεις λιγη κανελα λιγο μηλο λιγο μέλι και να φτιάξεις μπάρες απο κουάκερ ή κουακεροπιτα. Κοκο ποπς και γυμναστηριο δεν πάνε μαζι το λέμε οχι τιποτα αλλο για να μην χάνετε τσαμπα το χρονο σας. Πηγαινεις γυμναστηριο και λες μα τι δεν κανω καλά αφου τρωω και τα νέα φιτνεσσ της ΝΕΣΤΛΕ! Ναι ελα ομως που δεν ειναι φιτνεσ και ειναι απλα μάρκετινκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:14 Η Gate4 έγραψε: #72 15-02-19 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φιτνεσ ειναι το κουακεράκι σου , με το γιαουρτάκι ή τη σταφιδα και βεβαια αν θες να το νοστιμέψεις υπάρχουν τροπο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.089 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:27 Ο Scandal έγραψε: #73 15-02-19 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Για το γιαούρτι συμφωνώ (εκτός κι αν το τιγκάρεις με 5 - 6 κουταλιές ζάχαρη ), αλλά η σταφίδα είναι ωραία! Εγώ όποτε έχω πρωινό πρόγραμμα πηγαίνω στο φούρνο και παίρνω ένα μικρό σταφιδόψωμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:32 Η Gate4 έγραψε: #74 15-02-19 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για το γιαούρτι συμφωνώ (εκτός κι αν το τιγκάρεις με 5 - 6 κουταλιές ζάχαρη ), αλλά η σταφίδα είναι ωραία! Εγώ όποτε έχω πρωινό πρόγραμμα πηγαίνω στο φούρνο και παίρνω ένα μικρό σταφιδόψωμο. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν να φάω κάτι από τα δύο θα έτρωγα γιαούρτι. Οι σταφίδες κριντζάρουν το είναι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:05 Ο The Mountain: #75 15-02-19 18:05 Εγώ βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί ταλαιπωρείσαι με σταφίδες και ξύσματα κλπ. και δεν αγοράζεις whey, θα σου λύσει τα χέρια και θα γλυτώνεις και χρόνο...επίσης μπορείς να παίρνεις έτοιμο ασπράδι αυγού από ΑΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:16 Η Himela έγραψε: #76 15-02-19 21:16 Σημείωση συντονιστή: Τα οφ τόπικ μεταφέρθηκαν στην Κουβεντούλα χωρίς θέμα, ας κρατήσουμε το θέμα αυτό για την υγιεινή διατροφή και γενικότερα ας κρατήσουμε ένα επίπεδο. Μερσί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:06 Η Zilda έγραψε: #77 15-02-19 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:07 Η Himela έγραψε: #78 15-02-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Click για ανάπτυξη... Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:26 Η Eileen έγραψε: #79 15-02-19 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... H γιαγιά μου που είναι από την Πόλη, βάζει στα γεμιστά κάποιες φορές εκτός από κουκουνάρι και μικρά κομματάκια από μελιτζάνα. Άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:39 Η Zilda έγραψε: #80 15-02-19 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... Ναι!!!! Και εγώ έτσι φτιάχνω τα γεμιστά. Και είναι πραγματικά υπεροχα. Οποίος έχει φάει από τα χεράκια μου, όχι να το παινευτω αλλά... Αναψυκτικά δεν πίνω, όπως και οτιδήποτε έχει ζάχαρη. Γλυκο έχω να φαω από τα Χριστουγεννα που έφαγα ένα μελομακαρονο και αυτό επειδή με κέρασαν και ντράπηκα να πω «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουσιστικά ο άνθρωπος είναι καρποφάγο ον. Ο οργανισμος του είναι φτιαγμένος να τρώει φρούτα, λαχανικά, όσπρια, ξηρούς καρπούς. Αυτά. Όλα τα υπόλοιπα είναι υπαίτια προβλημάτων. Δεν είναι τυχαίο το ότι αυτά δεν μαςπειράζουν. Αν συνεχίζω να τρώω γιαούρτι, τυρί, κρέας και ψάρι, είναι γιατί μου το έχει επιβάλλει ο γιατρός μου. Το 75% της διατροφής μου είναι καρποφαγική. Δεν κάνω καμία διαιτα. Τρώω την ποσοτητα που θέλω. Από υγιεινές τροφές, όμως! Κοινώς, προσπαθώ να ακολουθώ τη διατροφή του πιθήκου. Όταν το κάνω, νιώθω απίστευτη ευεξία. Μόνο απ' τα δέντρα δεν κρεμιέμαι. Αυτή είναι η μια άποψη με την οποία και τάσσομαι. Σε όλα βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι αν δεν φάνε κρέας, νιώθουν ατονία. Μάλλον κάπου στη μέση είναι η αλήθεια. Επίσης, το θέμα της διατροφής ίσως σχετίζεται και με την ιδιοσυγκρασία του κάθε ατόμου με την έννοια ότι κάθε τροφή έχει διαφορετική επίδραση για κάθε άνθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:57 Ο Πάνθηρας!: #65 13-02-19 22:57 Ψοφουσα για κουάκερ αποψε μετά απο 30 λεπτά τρεξιματάκι έξω χαλαρά. Οποτε σε ενα ταπεράκι έβαλα 1 κεσεδάκι 200γρ γιαουρτι κουάκερ , σταφιδες και μέλι. https://tinypic.com/view.php?pic=35mlbpk&s=9#.XGSDSqBS_IU https://tinypic.com/view.php?pic=35ivv68&s=9#.XGSDzKBS_IU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 00:42 Η CiNeFiL έγραψε: #66 14-02-19 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ψοφουσα για κουάκερ Click για ανάπτυξη... παιζει να ναι οτι πιο οξυμωρο εχω ακουσει ποτε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 00:59 Ο Πάνθηρας!: #67 14-02-19 00:59 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: παιζει να ναι οτι πιο οξυμωρο εχω ακουσει ποτε μου Click για ανάπτυξη... Με το γιαουρτι ανακατεμενο και σταφιδες και μέλι ειναι ΤΕΛΕΙΟ! Καιρο έχω να φάω και ταχινάκι ή φυστικοβουτυρο με μελι σε ψωμι. Αυτο ειναι το πρωινο μου. Και στην δουλειά. Μια μπανάνα , κουακερ (μεσα σε τάπερ) + σταφιδες , ένα μελακι σε συσκευασια των 20γρ. Και 1 γιαουρτι και μια αραβικη πιτα με 2 φέτες τυρι μιλνερ. Οποτε κατα τις 9 τσιμπάω την μπανανα. Κατα τις 10-11 θα βγάλω το γιαουρτι απο το ψυγειο θα το ριξω μέσα στο τάπερ που έχω το κουάκερ και τις σταφιδες θα ανοιξω το μέλι. Και μετα κατα τη 1 θα ψησω στην τοστιέρα την πιτα με το τυράκι μέσα. Πωπω αυριο έχω να καθαρισω και πατάτες να τις ψησω με σαρδελα που έχω. Ευτυχως απο αποψε καθάρισα την κουζινα να κάνω δουλειά αυριο (μολις γυρισω απο την δουλειά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 19:48 Ο Guest 986132: #68 14-02-19 19:48 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: παιζει να ναι οτι πιο οξυμωρο εχω ακουσει ποτε μου Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:19 Ο Πάνθηρας!: #69 14-02-19 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Click για ανάπτυξη... Εγω δεν την βράζω πάντως απλα μου αρέσει να την βρέχω με χυμο πορτοκαλιού ή να την νωπιζω μέσα σε γιαουρτι. Αποψε ψοφουσα για μια σοκολατα βεβαια μετά τον ύπνο οποτε πηγα και κτυπησα 1 μεγάλη τομπλερον !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 13:21 Η CiNeFiL έγραψε: #70 15-02-19 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Click για ανάπτυξη... πολυ διαδικασια ρε παιδακι μου αστο θα παραμεινω το παιδι των coco pops Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 14:05 Ο Πάνθηρας!: #71 15-02-19 14:05 Ta coco pops έχουνε ζάχαρες οπως και ολα τα "φιτνεσ" εκει εξω που βαφτιζονται φιτνεσ. Φιτνεσ και ζάχαρη δεν πάει μαζι λυπάμαι. Φιτνεσ ειναι το κουακεράκι σου , με το γιαουρτάκι ή τη σταφιδα και βεβαια αν θες να το νοστιμέψεις υπάρχουν τροπο να βαλεις λιγο κακο να βαλεις λιγη κανελα λιγο μηλο λιγο μέλι και να φτιάξεις μπάρες απο κουάκερ ή κουακεροπιτα. Κοκο ποπς και γυμναστηριο δεν πάνε μαζι το λέμε οχι τιποτα αλλο για να μην χάνετε τσαμπα το χρονο σας. Πηγαινεις γυμναστηριο και λες μα τι δεν κανω καλά αφου τρωω και τα νέα φιτνεσσ της ΝΕΣΤΛΕ! Ναι ελα ομως που δεν ειναι φιτνεσ και ειναι απλα μάρκετινκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:14 Η Gate4 έγραψε: #72 15-02-19 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φιτνεσ ειναι το κουακεράκι σου , με το γιαουρτάκι ή τη σταφιδα και βεβαια αν θες να το νοστιμέψεις υπάρχουν τροπο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.089 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:27 Ο Scandal έγραψε: #73 15-02-19 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Για το γιαούρτι συμφωνώ (εκτός κι αν το τιγκάρεις με 5 - 6 κουταλιές ζάχαρη ), αλλά η σταφίδα είναι ωραία! Εγώ όποτε έχω πρωινό πρόγραμμα πηγαίνω στο φούρνο και παίρνω ένα μικρό σταφιδόψωμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:32 Η Gate4 έγραψε: #74 15-02-19 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για το γιαούρτι συμφωνώ (εκτός κι αν το τιγκάρεις με 5 - 6 κουταλιές ζάχαρη ), αλλά η σταφίδα είναι ωραία! Εγώ όποτε έχω πρωινό πρόγραμμα πηγαίνω στο φούρνο και παίρνω ένα μικρό σταφιδόψωμο. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν να φάω κάτι από τα δύο θα έτρωγα γιαούρτι. Οι σταφίδες κριντζάρουν το είναι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:05 Ο The Mountain: #75 15-02-19 18:05 Εγώ βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί ταλαιπωρείσαι με σταφίδες και ξύσματα κλπ. και δεν αγοράζεις whey, θα σου λύσει τα χέρια και θα γλυτώνεις και χρόνο...επίσης μπορείς να παίρνεις έτοιμο ασπράδι αυγού από ΑΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:16 Η Himela έγραψε: #76 15-02-19 21:16 Σημείωση συντονιστή: Τα οφ τόπικ μεταφέρθηκαν στην Κουβεντούλα χωρίς θέμα, ας κρατήσουμε το θέμα αυτό για την υγιεινή διατροφή και γενικότερα ας κρατήσουμε ένα επίπεδο. Μερσί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:06 Η Zilda έγραψε: #77 15-02-19 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:07 Η Himela έγραψε: #78 15-02-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Click για ανάπτυξη... Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:26 Η Eileen έγραψε: #79 15-02-19 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... H γιαγιά μου που είναι από την Πόλη, βάζει στα γεμιστά κάποιες φορές εκτός από κουκουνάρι και μικρά κομματάκια από μελιτζάνα. Άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:39 Η Zilda έγραψε: #80 15-02-19 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... Ναι!!!! Και εγώ έτσι φτιάχνω τα γεμιστά. Και είναι πραγματικά υπεροχα. Οποίος έχει φάει από τα χεράκια μου, όχι να το παινευτω αλλά... Αναψυκτικά δεν πίνω, όπως και οτιδήποτε έχει ζάχαρη. Γλυκο έχω να φαω από τα Χριστουγεννα που έφαγα ένα μελομακαρονο και αυτό επειδή με κέρασαν και ντράπηκα να πω «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψοφουσα για κουάκερ αποψε μετά απο 30 λεπτά τρεξιματάκι έξω χαλαρά. Οποτε σε ενα ταπεράκι έβαλα 1 κεσεδάκι 200γρ γιαουρτι κουάκερ , σταφιδες και μέλι. https://tinypic.com/view.php?pic=35mlbpk&s=9#.XGSDSqBS_IU https://tinypic.com/view.php?pic=35ivv68&s=9#.XGSDzKBS_IU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 00:42 Η CiNeFiL έγραψε: #66 14-02-19 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ψοφουσα για κουάκερ Click για ανάπτυξη... παιζει να ναι οτι πιο οξυμωρο εχω ακουσει ποτε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 00:59 Ο Πάνθηρας!: #67 14-02-19 00:59 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: παιζει να ναι οτι πιο οξυμωρο εχω ακουσει ποτε μου Click για ανάπτυξη... Με το γιαουρτι ανακατεμενο και σταφιδες και μέλι ειναι ΤΕΛΕΙΟ! Καιρο έχω να φάω και ταχινάκι ή φυστικοβουτυρο με μελι σε ψωμι. Αυτο ειναι το πρωινο μου. Και στην δουλειά. Μια μπανάνα , κουακερ (μεσα σε τάπερ) + σταφιδες , ένα μελακι σε συσκευασια των 20γρ. Και 1 γιαουρτι και μια αραβικη πιτα με 2 φέτες τυρι μιλνερ. Οποτε κατα τις 9 τσιμπάω την μπανανα. Κατα τις 10-11 θα βγάλω το γιαουρτι απο το ψυγειο θα το ριξω μέσα στο τάπερ που έχω το κουάκερ και τις σταφιδες θα ανοιξω το μέλι. Και μετα κατα τη 1 θα ψησω στην τοστιέρα την πιτα με το τυράκι μέσα. Πωπω αυριο έχω να καθαρισω και πατάτες να τις ψησω με σαρδελα που έχω. Ευτυχως απο αποψε καθάρισα την κουζινα να κάνω δουλειά αυριο (μολις γυρισω απο την δουλειά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 19:48 Ο Guest 986132: #68 14-02-19 19:48 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: παιζει να ναι οτι πιο οξυμωρο εχω ακουσει ποτε μου Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:19 Ο Πάνθηρας!: #69 14-02-19 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Click για ανάπτυξη... Εγω δεν την βράζω πάντως απλα μου αρέσει να την βρέχω με χυμο πορτοκαλιού ή να την νωπιζω μέσα σε γιαουρτι. Αποψε ψοφουσα για μια σοκολατα βεβαια μετά τον ύπνο οποτε πηγα και κτυπησα 1 μεγάλη τομπλερον !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 13:21 Η CiNeFiL έγραψε: #70 15-02-19 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Click για ανάπτυξη... πολυ διαδικασια ρε παιδακι μου αστο θα παραμεινω το παιδι των coco pops Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 14:05 Ο Πάνθηρας!: #71 15-02-19 14:05 Ta coco pops έχουνε ζάχαρες οπως και ολα τα "φιτνεσ" εκει εξω που βαφτιζονται φιτνεσ. Φιτνεσ και ζάχαρη δεν πάει μαζι λυπάμαι. Φιτνεσ ειναι το κουακεράκι σου , με το γιαουρτάκι ή τη σταφιδα και βεβαια αν θες να το νοστιμέψεις υπάρχουν τροπο να βαλεις λιγο κακο να βαλεις λιγη κανελα λιγο μηλο λιγο μέλι και να φτιάξεις μπάρες απο κουάκερ ή κουακεροπιτα. Κοκο ποπς και γυμναστηριο δεν πάνε μαζι το λέμε οχι τιποτα αλλο για να μην χάνετε τσαμπα το χρονο σας. Πηγαινεις γυμναστηριο και λες μα τι δεν κανω καλά αφου τρωω και τα νέα φιτνεσσ της ΝΕΣΤΛΕ! Ναι ελα ομως που δεν ειναι φιτνεσ και ειναι απλα μάρκετινκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:14 Η Gate4 έγραψε: #72 15-02-19 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φιτνεσ ειναι το κουακεράκι σου , με το γιαουρτάκι ή τη σταφιδα και βεβαια αν θες να το νοστιμέψεις υπάρχουν τροπο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.089 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:27 Ο Scandal έγραψε: #73 15-02-19 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Για το γιαούρτι συμφωνώ (εκτός κι αν το τιγκάρεις με 5 - 6 κουταλιές ζάχαρη ), αλλά η σταφίδα είναι ωραία! Εγώ όποτε έχω πρωινό πρόγραμμα πηγαίνω στο φούρνο και παίρνω ένα μικρό σταφιδόψωμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:32 Η Gate4 έγραψε: #74 15-02-19 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για το γιαούρτι συμφωνώ (εκτός κι αν το τιγκάρεις με 5 - 6 κουταλιές ζάχαρη ), αλλά η σταφίδα είναι ωραία! Εγώ όποτε έχω πρωινό πρόγραμμα πηγαίνω στο φούρνο και παίρνω ένα μικρό σταφιδόψωμο. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν να φάω κάτι από τα δύο θα έτρωγα γιαούρτι. Οι σταφίδες κριντζάρουν το είναι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:05 Ο The Mountain: #75 15-02-19 18:05 Εγώ βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί ταλαιπωρείσαι με σταφίδες και ξύσματα κλπ. και δεν αγοράζεις whey, θα σου λύσει τα χέρια και θα γλυτώνεις και χρόνο...επίσης μπορείς να παίρνεις έτοιμο ασπράδι αυγού από ΑΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:16 Η Himela έγραψε: #76 15-02-19 21:16 Σημείωση συντονιστή: Τα οφ τόπικ μεταφέρθηκαν στην Κουβεντούλα χωρίς θέμα, ας κρατήσουμε το θέμα αυτό για την υγιεινή διατροφή και γενικότερα ας κρατήσουμε ένα επίπεδο. Μερσί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:06 Η Zilda έγραψε: #77 15-02-19 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:07 Η Himela έγραψε: #78 15-02-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Click για ανάπτυξη... Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:26 Η Eileen έγραψε: #79 15-02-19 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... H γιαγιά μου που είναι από την Πόλη, βάζει στα γεμιστά κάποιες φορές εκτός από κουκουνάρι και μικρά κομματάκια από μελιτζάνα. Άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:39 Η Zilda έγραψε: #80 15-02-19 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... Ναι!!!! Και εγώ έτσι φτιάχνω τα γεμιστά. Και είναι πραγματικά υπεροχα. Οποίος έχει φάει από τα χεράκια μου, όχι να το παινευτω αλλά... Αναψυκτικά δεν πίνω, όπως και οτιδήποτε έχει ζάχαρη. Γλυκο έχω να φαω από τα Χριστουγεννα που έφαγα ένα μελομακαρονο και αυτό επειδή με κέρασαν και ντράπηκα να πω «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ψοφουσα για κουάκερ Click για ανάπτυξη... παιζει να ναι οτι πιο οξυμωρο εχω ακουσει ποτε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 00:59 Ο Πάνθηρας!: #67 14-02-19 00:59 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: παιζει να ναι οτι πιο οξυμωρο εχω ακουσει ποτε μου Click για ανάπτυξη... Με το γιαουρτι ανακατεμενο και σταφιδες και μέλι ειναι ΤΕΛΕΙΟ! Καιρο έχω να φάω και ταχινάκι ή φυστικοβουτυρο με μελι σε ψωμι. Αυτο ειναι το πρωινο μου. Και στην δουλειά. Μια μπανάνα , κουακερ (μεσα σε τάπερ) + σταφιδες , ένα μελακι σε συσκευασια των 20γρ. Και 1 γιαουρτι και μια αραβικη πιτα με 2 φέτες τυρι μιλνερ. Οποτε κατα τις 9 τσιμπάω την μπανανα. Κατα τις 10-11 θα βγάλω το γιαουρτι απο το ψυγειο θα το ριξω μέσα στο τάπερ που έχω το κουάκερ και τις σταφιδες θα ανοιξω το μέλι. Και μετα κατα τη 1 θα ψησω στην τοστιέρα την πιτα με το τυράκι μέσα. Πωπω αυριο έχω να καθαρισω και πατάτες να τις ψησω με σαρδελα που έχω. Ευτυχως απο αποψε καθάρισα την κουζινα να κάνω δουλειά αυριο (μολις γυρισω απο την δουλειά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 19:48 Ο Guest 986132: #68 14-02-19 19:48 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: παιζει να ναι οτι πιο οξυμωρο εχω ακουσει ποτε μου Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:19 Ο Πάνθηρας!: #69 14-02-19 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Click για ανάπτυξη... Εγω δεν την βράζω πάντως απλα μου αρέσει να την βρέχω με χυμο πορτοκαλιού ή να την νωπιζω μέσα σε γιαουρτι. Αποψε ψοφουσα για μια σοκολατα βεβαια μετά τον ύπνο οποτε πηγα και κτυπησα 1 μεγάλη τομπλερον !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 13:21 Η CiNeFiL έγραψε: #70 15-02-19 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Click για ανάπτυξη... πολυ διαδικασια ρε παιδακι μου αστο θα παραμεινω το παιδι των coco pops Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 14:05 Ο Πάνθηρας!: #71 15-02-19 14:05 Ta coco pops έχουνε ζάχαρες οπως και ολα τα "φιτνεσ" εκει εξω που βαφτιζονται φιτνεσ. Φιτνεσ και ζάχαρη δεν πάει μαζι λυπάμαι. Φιτνεσ ειναι το κουακεράκι σου , με το γιαουρτάκι ή τη σταφιδα και βεβαια αν θες να το νοστιμέψεις υπάρχουν τροπο να βαλεις λιγο κακο να βαλεις λιγη κανελα λιγο μηλο λιγο μέλι και να φτιάξεις μπάρες απο κουάκερ ή κουακεροπιτα. Κοκο ποπς και γυμναστηριο δεν πάνε μαζι το λέμε οχι τιποτα αλλο για να μην χάνετε τσαμπα το χρονο σας. Πηγαινεις γυμναστηριο και λες μα τι δεν κανω καλά αφου τρωω και τα νέα φιτνεσσ της ΝΕΣΤΛΕ! Ναι ελα ομως που δεν ειναι φιτνεσ και ειναι απλα μάρκετινκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:14 Η Gate4 έγραψε: #72 15-02-19 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φιτνεσ ειναι το κουακεράκι σου , με το γιαουρτάκι ή τη σταφιδα και βεβαια αν θες να το νοστιμέψεις υπάρχουν τροπο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.089 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:27 Ο Scandal έγραψε: #73 15-02-19 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Για το γιαούρτι συμφωνώ (εκτός κι αν το τιγκάρεις με 5 - 6 κουταλιές ζάχαρη ), αλλά η σταφίδα είναι ωραία! Εγώ όποτε έχω πρωινό πρόγραμμα πηγαίνω στο φούρνο και παίρνω ένα μικρό σταφιδόψωμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:32 Η Gate4 έγραψε: #74 15-02-19 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για το γιαούρτι συμφωνώ (εκτός κι αν το τιγκάρεις με 5 - 6 κουταλιές ζάχαρη ), αλλά η σταφίδα είναι ωραία! Εγώ όποτε έχω πρωινό πρόγραμμα πηγαίνω στο φούρνο και παίρνω ένα μικρό σταφιδόψωμο. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν να φάω κάτι από τα δύο θα έτρωγα γιαούρτι. Οι σταφίδες κριντζάρουν το είναι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:05 Ο The Mountain: #75 15-02-19 18:05 Εγώ βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί ταλαιπωρείσαι με σταφίδες και ξύσματα κλπ. και δεν αγοράζεις whey, θα σου λύσει τα χέρια και θα γλυτώνεις και χρόνο...επίσης μπορείς να παίρνεις έτοιμο ασπράδι αυγού από ΑΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:16 Η Himela έγραψε: #76 15-02-19 21:16 Σημείωση συντονιστή: Τα οφ τόπικ μεταφέρθηκαν στην Κουβεντούλα χωρίς θέμα, ας κρατήσουμε το θέμα αυτό για την υγιεινή διατροφή και γενικότερα ας κρατήσουμε ένα επίπεδο. Μερσί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:06 Η Zilda έγραψε: #77 15-02-19 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:07 Η Himela έγραψε: #78 15-02-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Click για ανάπτυξη... Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:26 Η Eileen έγραψε: #79 15-02-19 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... H γιαγιά μου που είναι από την Πόλη, βάζει στα γεμιστά κάποιες φορές εκτός από κουκουνάρι και μικρά κομματάκια από μελιτζάνα. Άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:39 Η Zilda έγραψε: #80 15-02-19 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... Ναι!!!! Και εγώ έτσι φτιάχνω τα γεμιστά. Και είναι πραγματικά υπεροχα. Οποίος έχει φάει από τα χεράκια μου, όχι να το παινευτω αλλά... Αναψυκτικά δεν πίνω, όπως και οτιδήποτε έχει ζάχαρη. Γλυκο έχω να φαω από τα Χριστουγεννα που έφαγα ένα μελομακαρονο και αυτό επειδή με κέρασαν και ντράπηκα να πω «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: παιζει να ναι οτι πιο οξυμωρο εχω ακουσει ποτε μου Click για ανάπτυξη... Με το γιαουρτι ανακατεμενο και σταφιδες και μέλι ειναι ΤΕΛΕΙΟ! Καιρο έχω να φάω και ταχινάκι ή φυστικοβουτυρο με μελι σε ψωμι. Αυτο ειναι το πρωινο μου. Και στην δουλειά. Μια μπανάνα , κουακερ (μεσα σε τάπερ) + σταφιδες , ένα μελακι σε συσκευασια των 20γρ. Και 1 γιαουρτι και μια αραβικη πιτα με 2 φέτες τυρι μιλνερ. Οποτε κατα τις 9 τσιμπάω την μπανανα. Κατα τις 10-11 θα βγάλω το γιαουρτι απο το ψυγειο θα το ριξω μέσα στο τάπερ που έχω το κουάκερ και τις σταφιδες θα ανοιξω το μέλι. Και μετα κατα τη 1 θα ψησω στην τοστιέρα την πιτα με το τυράκι μέσα. Πωπω αυριο έχω να καθαρισω και πατάτες να τις ψησω με σαρδελα που έχω. Ευτυχως απο αποψε καθάρισα την κουζινα να κάνω δουλειά αυριο (μολις γυρισω απο την δουλειά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 19:48 Ο Guest 986132: #68 14-02-19 19:48 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: παιζει να ναι οτι πιο οξυμωρο εχω ακουσει ποτε μου Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:19 Ο Πάνθηρας!: #69 14-02-19 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Click για ανάπτυξη... Εγω δεν την βράζω πάντως απλα μου αρέσει να την βρέχω με χυμο πορτοκαλιού ή να την νωπιζω μέσα σε γιαουρτι. Αποψε ψοφουσα για μια σοκολατα βεβαια μετά τον ύπνο οποτε πηγα και κτυπησα 1 μεγάλη τομπλερον !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 13:21 Η CiNeFiL έγραψε: #70 15-02-19 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Click για ανάπτυξη... πολυ διαδικασια ρε παιδακι μου αστο θα παραμεινω το παιδι των coco pops Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 14:05 Ο Πάνθηρας!: #71 15-02-19 14:05 Ta coco pops έχουνε ζάχαρες οπως και ολα τα "φιτνεσ" εκει εξω που βαφτιζονται φιτνεσ. Φιτνεσ και ζάχαρη δεν πάει μαζι λυπάμαι. Φιτνεσ ειναι το κουακεράκι σου , με το γιαουρτάκι ή τη σταφιδα και βεβαια αν θες να το νοστιμέψεις υπάρχουν τροπο να βαλεις λιγο κακο να βαλεις λιγη κανελα λιγο μηλο λιγο μέλι και να φτιάξεις μπάρες απο κουάκερ ή κουακεροπιτα. Κοκο ποπς και γυμναστηριο δεν πάνε μαζι το λέμε οχι τιποτα αλλο για να μην χάνετε τσαμπα το χρονο σας. Πηγαινεις γυμναστηριο και λες μα τι δεν κανω καλά αφου τρωω και τα νέα φιτνεσσ της ΝΕΣΤΛΕ! Ναι ελα ομως που δεν ειναι φιτνεσ και ειναι απλα μάρκετινκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:14 Η Gate4 έγραψε: #72 15-02-19 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φιτνεσ ειναι το κουακεράκι σου , με το γιαουρτάκι ή τη σταφιδα και βεβαια αν θες να το νοστιμέψεις υπάρχουν τροπο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.089 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:27 Ο Scandal έγραψε: #73 15-02-19 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Για το γιαούρτι συμφωνώ (εκτός κι αν το τιγκάρεις με 5 - 6 κουταλιές ζάχαρη ), αλλά η σταφίδα είναι ωραία! Εγώ όποτε έχω πρωινό πρόγραμμα πηγαίνω στο φούρνο και παίρνω ένα μικρό σταφιδόψωμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:32 Η Gate4 έγραψε: #74 15-02-19 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για το γιαούρτι συμφωνώ (εκτός κι αν το τιγκάρεις με 5 - 6 κουταλιές ζάχαρη ), αλλά η σταφίδα είναι ωραία! Εγώ όποτε έχω πρωινό πρόγραμμα πηγαίνω στο φούρνο και παίρνω ένα μικρό σταφιδόψωμο. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν να φάω κάτι από τα δύο θα έτρωγα γιαούρτι. Οι σταφίδες κριντζάρουν το είναι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:05 Ο The Mountain: #75 15-02-19 18:05 Εγώ βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί ταλαιπωρείσαι με σταφίδες και ξύσματα κλπ. και δεν αγοράζεις whey, θα σου λύσει τα χέρια και θα γλυτώνεις και χρόνο...επίσης μπορείς να παίρνεις έτοιμο ασπράδι αυγού από ΑΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:16 Η Himela έγραψε: #76 15-02-19 21:16 Σημείωση συντονιστή: Τα οφ τόπικ μεταφέρθηκαν στην Κουβεντούλα χωρίς θέμα, ας κρατήσουμε το θέμα αυτό για την υγιεινή διατροφή και γενικότερα ας κρατήσουμε ένα επίπεδο. Μερσί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:06 Η Zilda έγραψε: #77 15-02-19 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:07 Η Himela έγραψε: #78 15-02-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Click για ανάπτυξη... Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:26 Η Eileen έγραψε: #79 15-02-19 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... H γιαγιά μου που είναι από την Πόλη, βάζει στα γεμιστά κάποιες φορές εκτός από κουκουνάρι και μικρά κομματάκια από μελιτζάνα. Άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:39 Η Zilda έγραψε: #80 15-02-19 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... Ναι!!!! Και εγώ έτσι φτιάχνω τα γεμιστά. Και είναι πραγματικά υπεροχα. Οποίος έχει φάει από τα χεράκια μου, όχι να το παινευτω αλλά... Αναψυκτικά δεν πίνω, όπως και οτιδήποτε έχει ζάχαρη. Γλυκο έχω να φαω από τα Χριστουγεννα που έφαγα ένα μελομακαρονο και αυτό επειδή με κέρασαν και ντράπηκα να πω «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: παιζει να ναι οτι πιο οξυμωρο εχω ακουσει ποτε μου Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:19 Ο Πάνθηρας!: #69 14-02-19 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Click για ανάπτυξη... Εγω δεν την βράζω πάντως απλα μου αρέσει να την βρέχω με χυμο πορτοκαλιού ή να την νωπιζω μέσα σε γιαουρτι. Αποψε ψοφουσα για μια σοκολατα βεβαια μετά τον ύπνο οποτε πηγα και κτυπησα 1 μεγάλη τομπλερον !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 13:21 Η CiNeFiL έγραψε: #70 15-02-19 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Click για ανάπτυξη... πολυ διαδικασια ρε παιδακι μου αστο θα παραμεινω το παιδι των coco pops Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 14:05 Ο Πάνθηρας!: #71 15-02-19 14:05 Ta coco pops έχουνε ζάχαρες οπως και ολα τα "φιτνεσ" εκει εξω που βαφτιζονται φιτνεσ. Φιτνεσ και ζάχαρη δεν πάει μαζι λυπάμαι. Φιτνεσ ειναι το κουακεράκι σου , με το γιαουρτάκι ή τη σταφιδα και βεβαια αν θες να το νοστιμέψεις υπάρχουν τροπο να βαλεις λιγο κακο να βαλεις λιγη κανελα λιγο μηλο λιγο μέλι και να φτιάξεις μπάρες απο κουάκερ ή κουακεροπιτα. Κοκο ποπς και γυμναστηριο δεν πάνε μαζι το λέμε οχι τιποτα αλλο για να μην χάνετε τσαμπα το χρονο σας. Πηγαινεις γυμναστηριο και λες μα τι δεν κανω καλά αφου τρωω και τα νέα φιτνεσσ της ΝΕΣΤΛΕ! Ναι ελα ομως που δεν ειναι φιτνεσ και ειναι απλα μάρκετινκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:14 Η Gate4 έγραψε: #72 15-02-19 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φιτνεσ ειναι το κουακεράκι σου , με το γιαουρτάκι ή τη σταφιδα και βεβαια αν θες να το νοστιμέψεις υπάρχουν τροπο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.089 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:27 Ο Scandal έγραψε: #73 15-02-19 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Για το γιαούρτι συμφωνώ (εκτός κι αν το τιγκάρεις με 5 - 6 κουταλιές ζάχαρη ), αλλά η σταφίδα είναι ωραία! Εγώ όποτε έχω πρωινό πρόγραμμα πηγαίνω στο φούρνο και παίρνω ένα μικρό σταφιδόψωμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:32 Η Gate4 έγραψε: #74 15-02-19 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για το γιαούρτι συμφωνώ (εκτός κι αν το τιγκάρεις με 5 - 6 κουταλιές ζάχαρη ), αλλά η σταφίδα είναι ωραία! Εγώ όποτε έχω πρωινό πρόγραμμα πηγαίνω στο φούρνο και παίρνω ένα μικρό σταφιδόψωμο. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν να φάω κάτι από τα δύο θα έτρωγα γιαούρτι. Οι σταφίδες κριντζάρουν το είναι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:05 Ο The Mountain: #75 15-02-19 18:05 Εγώ βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί ταλαιπωρείσαι με σταφίδες και ξύσματα κλπ. και δεν αγοράζεις whey, θα σου λύσει τα χέρια και θα γλυτώνεις και χρόνο...επίσης μπορείς να παίρνεις έτοιμο ασπράδι αυγού από ΑΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:16 Η Himela έγραψε: #76 15-02-19 21:16 Σημείωση συντονιστή: Τα οφ τόπικ μεταφέρθηκαν στην Κουβεντούλα χωρίς θέμα, ας κρατήσουμε το θέμα αυτό για την υγιεινή διατροφή και γενικότερα ας κρατήσουμε ένα επίπεδο. Μερσί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:06 Η Zilda έγραψε: #77 15-02-19 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:07 Η Himela έγραψε: #78 15-02-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Click για ανάπτυξη... Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:26 Η Eileen έγραψε: #79 15-02-19 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... H γιαγιά μου που είναι από την Πόλη, βάζει στα γεμιστά κάποιες φορές εκτός από κουκουνάρι και μικρά κομματάκια από μελιτζάνα. Άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:39 Η Zilda έγραψε: #80 15-02-19 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... Ναι!!!! Και εγώ έτσι φτιάχνω τα γεμιστά. Και είναι πραγματικά υπεροχα. Οποίος έχει φάει από τα χεράκια μου, όχι να το παινευτω αλλά... Αναψυκτικά δεν πίνω, όπως και οτιδήποτε έχει ζάχαρη. Γλυκο έχω να φαω από τα Χριστουγεννα που έφαγα ένα μελομακαρονο και αυτό επειδή με κέρασαν και ντράπηκα να πω «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Click για ανάπτυξη... Εγω δεν την βράζω πάντως απλα μου αρέσει να την βρέχω με χυμο πορτοκαλιού ή να την νωπιζω μέσα σε γιαουρτι. Αποψε ψοφουσα για μια σοκολατα βεβαια μετά τον ύπνο οποτε πηγα και κτυπησα 1 μεγάλη τομπλερον !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 13:21 Η CiNeFiL έγραψε: #70 15-02-19 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Click για ανάπτυξη... πολυ διαδικασια ρε παιδακι μου αστο θα παραμεινω το παιδι των coco pops Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 14:05 Ο Πάνθηρας!: #71 15-02-19 14:05 Ta coco pops έχουνε ζάχαρες οπως και ολα τα "φιτνεσ" εκει εξω που βαφτιζονται φιτνεσ. Φιτνεσ και ζάχαρη δεν πάει μαζι λυπάμαι. Φιτνεσ ειναι το κουακεράκι σου , με το γιαουρτάκι ή τη σταφιδα και βεβαια αν θες να το νοστιμέψεις υπάρχουν τροπο να βαλεις λιγο κακο να βαλεις λιγη κανελα λιγο μηλο λιγο μέλι και να φτιάξεις μπάρες απο κουάκερ ή κουακεροπιτα. Κοκο ποπς και γυμναστηριο δεν πάνε μαζι το λέμε οχι τιποτα αλλο για να μην χάνετε τσαμπα το χρονο σας. Πηγαινεις γυμναστηριο και λες μα τι δεν κανω καλά αφου τρωω και τα νέα φιτνεσσ της ΝΕΣΤΛΕ! Ναι ελα ομως που δεν ειναι φιτνεσ και ειναι απλα μάρκετινκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:14 Η Gate4 έγραψε: #72 15-02-19 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φιτνεσ ειναι το κουακεράκι σου , με το γιαουρτάκι ή τη σταφιδα και βεβαια αν θες να το νοστιμέψεις υπάρχουν τροπο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.089 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:27 Ο Scandal έγραψε: #73 15-02-19 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Για το γιαούρτι συμφωνώ (εκτός κι αν το τιγκάρεις με 5 - 6 κουταλιές ζάχαρη ), αλλά η σταφίδα είναι ωραία! Εγώ όποτε έχω πρωινό πρόγραμμα πηγαίνω στο φούρνο και παίρνω ένα μικρό σταφιδόψωμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:32 Η Gate4 έγραψε: #74 15-02-19 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για το γιαούρτι συμφωνώ (εκτός κι αν το τιγκάρεις με 5 - 6 κουταλιές ζάχαρη ), αλλά η σταφίδα είναι ωραία! Εγώ όποτε έχω πρωινό πρόγραμμα πηγαίνω στο φούρνο και παίρνω ένα μικρό σταφιδόψωμο. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν να φάω κάτι από τα δύο θα έτρωγα γιαούρτι. Οι σταφίδες κριντζάρουν το είναι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:05 Ο The Mountain: #75 15-02-19 18:05 Εγώ βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί ταλαιπωρείσαι με σταφίδες και ξύσματα κλπ. και δεν αγοράζεις whey, θα σου λύσει τα χέρια και θα γλυτώνεις και χρόνο...επίσης μπορείς να παίρνεις έτοιμο ασπράδι αυγού από ΑΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:16 Η Himela έγραψε: #76 15-02-19 21:16 Σημείωση συντονιστή: Τα οφ τόπικ μεταφέρθηκαν στην Κουβεντούλα χωρίς θέμα, ας κρατήσουμε το θέμα αυτό για την υγιεινή διατροφή και γενικότερα ας κρατήσουμε ένα επίπεδο. Μερσί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:06 Η Zilda έγραψε: #77 15-02-19 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:07 Η Himela έγραψε: #78 15-02-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Click για ανάπτυξη... Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:26 Η Eileen έγραψε: #79 15-02-19 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... H γιαγιά μου που είναι από την Πόλη, βάζει στα γεμιστά κάποιες φορές εκτός από κουκουνάρι και μικρά κομματάκια από μελιτζάνα. Άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:39 Η Zilda έγραψε: #80 15-02-19 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... Ναι!!!! Και εγώ έτσι φτιάχνω τα γεμιστά. Και είναι πραγματικά υπεροχα. Οποίος έχει φάει από τα χεράκια μου, όχι να το παινευτω αλλά... Αναψυκτικά δεν πίνω, όπως και οτιδήποτε έχει ζάχαρη. Γλυκο έχω να φαω από τα Χριστουγεννα που έφαγα ένα μελομακαρονο και αυτό επειδή με κέρασαν και ντράπηκα να πω «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Δοκίμασε να τη βράσεις έως ότου γίνει χυλός (παχύρευστος ή λεπτόρευστος - όπως επιθυμείς), και βάλε μέσα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου από μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού, μοσχοκάρυδο, σοκολάτα, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ξύσμα πορτοκαλιού το απογειώνει, εάν σ' αρέσει η γεύση του, οπότε θα έλεγα να το κρατήσεις ως βάση. Click για ανάπτυξη... πολυ διαδικασια ρε παιδακι μου αστο θα παραμεινω το παιδι των coco pops Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 14:05 Ο Πάνθηρας!: #71 15-02-19 14:05 Ta coco pops έχουνε ζάχαρες οπως και ολα τα "φιτνεσ" εκει εξω που βαφτιζονται φιτνεσ. Φιτνεσ και ζάχαρη δεν πάει μαζι λυπάμαι. Φιτνεσ ειναι το κουακεράκι σου , με το γιαουρτάκι ή τη σταφιδα και βεβαια αν θες να το νοστιμέψεις υπάρχουν τροπο να βαλεις λιγο κακο να βαλεις λιγη κανελα λιγο μηλο λιγο μέλι και να φτιάξεις μπάρες απο κουάκερ ή κουακεροπιτα. Κοκο ποπς και γυμναστηριο δεν πάνε μαζι το λέμε οχι τιποτα αλλο για να μην χάνετε τσαμπα το χρονο σας. Πηγαινεις γυμναστηριο και λες μα τι δεν κανω καλά αφου τρωω και τα νέα φιτνεσσ της ΝΕΣΤΛΕ! Ναι ελα ομως που δεν ειναι φιτνεσ και ειναι απλα μάρκετινκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:14 Η Gate4 έγραψε: #72 15-02-19 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φιτνεσ ειναι το κουακεράκι σου , με το γιαουρτάκι ή τη σταφιδα και βεβαια αν θες να το νοστιμέψεις υπάρχουν τροπο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.089 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:27 Ο Scandal έγραψε: #73 15-02-19 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Για το γιαούρτι συμφωνώ (εκτός κι αν το τιγκάρεις με 5 - 6 κουταλιές ζάχαρη ), αλλά η σταφίδα είναι ωραία! Εγώ όποτε έχω πρωινό πρόγραμμα πηγαίνω στο φούρνο και παίρνω ένα μικρό σταφιδόψωμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:32 Η Gate4 έγραψε: #74 15-02-19 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για το γιαούρτι συμφωνώ (εκτός κι αν το τιγκάρεις με 5 - 6 κουταλιές ζάχαρη ), αλλά η σταφίδα είναι ωραία! Εγώ όποτε έχω πρωινό πρόγραμμα πηγαίνω στο φούρνο και παίρνω ένα μικρό σταφιδόψωμο. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν να φάω κάτι από τα δύο θα έτρωγα γιαούρτι. Οι σταφίδες κριντζάρουν το είναι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:05 Ο The Mountain: #75 15-02-19 18:05 Εγώ βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί ταλαιπωρείσαι με σταφίδες και ξύσματα κλπ. και δεν αγοράζεις whey, θα σου λύσει τα χέρια και θα γλυτώνεις και χρόνο...επίσης μπορείς να παίρνεις έτοιμο ασπράδι αυγού από ΑΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:16 Η Himela έγραψε: #76 15-02-19 21:16 Σημείωση συντονιστή: Τα οφ τόπικ μεταφέρθηκαν στην Κουβεντούλα χωρίς θέμα, ας κρατήσουμε το θέμα αυτό για την υγιεινή διατροφή και γενικότερα ας κρατήσουμε ένα επίπεδο. Μερσί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:06 Η Zilda έγραψε: #77 15-02-19 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:07 Η Himela έγραψε: #78 15-02-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Click για ανάπτυξη... Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:26 Η Eileen έγραψε: #79 15-02-19 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... H γιαγιά μου που είναι από την Πόλη, βάζει στα γεμιστά κάποιες φορές εκτός από κουκουνάρι και μικρά κομματάκια από μελιτζάνα. Άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:39 Η Zilda έγραψε: #80 15-02-19 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... Ναι!!!! Και εγώ έτσι φτιάχνω τα γεμιστά. Και είναι πραγματικά υπεροχα. Οποίος έχει φάει από τα χεράκια μου, όχι να το παινευτω αλλά... Αναψυκτικά δεν πίνω, όπως και οτιδήποτε έχει ζάχαρη. Γλυκο έχω να φαω από τα Χριστουγεννα που έφαγα ένα μελομακαρονο και αυτό επειδή με κέρασαν και ντράπηκα να πω «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ta coco pops έχουνε ζάχαρες οπως και ολα τα "φιτνεσ" εκει εξω που βαφτιζονται φιτνεσ. Φιτνεσ και ζάχαρη δεν πάει μαζι λυπάμαι. Φιτνεσ ειναι το κουακεράκι σου , με το γιαουρτάκι ή τη σταφιδα και βεβαια αν θες να το νοστιμέψεις υπάρχουν τροπο να βαλεις λιγο κακο να βαλεις λιγη κανελα λιγο μηλο λιγο μέλι και να φτιάξεις μπάρες απο κουάκερ ή κουακεροπιτα. Κοκο ποπς και γυμναστηριο δεν πάνε μαζι το λέμε οχι τιποτα αλλο για να μην χάνετε τσαμπα το χρονο σας. Πηγαινεις γυμναστηριο και λες μα τι δεν κανω καλά αφου τρωω και τα νέα φιτνεσσ της ΝΕΣΤΛΕ! Ναι ελα ομως που δεν ειναι φιτνεσ και ειναι απλα μάρκετινκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:14 Η Gate4 έγραψε: #72 15-02-19 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φιτνεσ ειναι το κουακεράκι σου , με το γιαουρτάκι ή τη σταφιδα και βεβαια αν θες να το νοστιμέψεις υπάρχουν τροπο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.089 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:27 Ο Scandal έγραψε: #73 15-02-19 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Για το γιαούρτι συμφωνώ (εκτός κι αν το τιγκάρεις με 5 - 6 κουταλιές ζάχαρη ), αλλά η σταφίδα είναι ωραία! Εγώ όποτε έχω πρωινό πρόγραμμα πηγαίνω στο φούρνο και παίρνω ένα μικρό σταφιδόψωμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:32 Η Gate4 έγραψε: #74 15-02-19 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για το γιαούρτι συμφωνώ (εκτός κι αν το τιγκάρεις με 5 - 6 κουταλιές ζάχαρη ), αλλά η σταφίδα είναι ωραία! Εγώ όποτε έχω πρωινό πρόγραμμα πηγαίνω στο φούρνο και παίρνω ένα μικρό σταφιδόψωμο. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν να φάω κάτι από τα δύο θα έτρωγα γιαούρτι. Οι σταφίδες κριντζάρουν το είναι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:05 Ο The Mountain: #75 15-02-19 18:05 Εγώ βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί ταλαιπωρείσαι με σταφίδες και ξύσματα κλπ. και δεν αγοράζεις whey, θα σου λύσει τα χέρια και θα γλυτώνεις και χρόνο...επίσης μπορείς να παίρνεις έτοιμο ασπράδι αυγού από ΑΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:16 Η Himela έγραψε: #76 15-02-19 21:16 Σημείωση συντονιστή: Τα οφ τόπικ μεταφέρθηκαν στην Κουβεντούλα χωρίς θέμα, ας κρατήσουμε το θέμα αυτό για την υγιεινή διατροφή και γενικότερα ας κρατήσουμε ένα επίπεδο. Μερσί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:06 Η Zilda έγραψε: #77 15-02-19 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:07 Η Himela έγραψε: #78 15-02-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Click για ανάπτυξη... Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:26 Η Eileen έγραψε: #79 15-02-19 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... H γιαγιά μου που είναι από την Πόλη, βάζει στα γεμιστά κάποιες φορές εκτός από κουκουνάρι και μικρά κομματάκια από μελιτζάνα. Άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:39 Η Zilda έγραψε: #80 15-02-19 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... Ναι!!!! Και εγώ έτσι φτιάχνω τα γεμιστά. Και είναι πραγματικά υπεροχα. Οποίος έχει φάει από τα χεράκια μου, όχι να το παινευτω αλλά... Αναψυκτικά δεν πίνω, όπως και οτιδήποτε έχει ζάχαρη. Γλυκο έχω να φαω από τα Χριστουγεννα που έφαγα ένα μελομακαρονο και αυτό επειδή με κέρασαν και ντράπηκα να πω «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φιτνεσ ειναι το κουακεράκι σου , με το γιαουρτάκι ή τη σταφιδα και βεβαια αν θες να το νοστιμέψεις υπάρχουν τροπο Click για ανάπτυξη... Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.089 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:27 Ο Scandal έγραψε: #73 15-02-19 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Για το γιαούρτι συμφωνώ (εκτός κι αν το τιγκάρεις με 5 - 6 κουταλιές ζάχαρη ), αλλά η σταφίδα είναι ωραία! Εγώ όποτε έχω πρωινό πρόγραμμα πηγαίνω στο φούρνο και παίρνω ένα μικρό σταφιδόψωμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:32 Η Gate4 έγραψε: #74 15-02-19 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για το γιαούρτι συμφωνώ (εκτός κι αν το τιγκάρεις με 5 - 6 κουταλιές ζάχαρη ), αλλά η σταφίδα είναι ωραία! Εγώ όποτε έχω πρωινό πρόγραμμα πηγαίνω στο φούρνο και παίρνω ένα μικρό σταφιδόψωμο. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν να φάω κάτι από τα δύο θα έτρωγα γιαούρτι. Οι σταφίδες κριντζάρουν το είναι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:05 Ο The Mountain: #75 15-02-19 18:05 Εγώ βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί ταλαιπωρείσαι με σταφίδες και ξύσματα κλπ. και δεν αγοράζεις whey, θα σου λύσει τα χέρια και θα γλυτώνεις και χρόνο...επίσης μπορείς να παίρνεις έτοιμο ασπράδι αυγού από ΑΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:16 Η Himela έγραψε: #76 15-02-19 21:16 Σημείωση συντονιστή: Τα οφ τόπικ μεταφέρθηκαν στην Κουβεντούλα χωρίς θέμα, ας κρατήσουμε το θέμα αυτό για την υγιεινή διατροφή και γενικότερα ας κρατήσουμε ένα επίπεδο. Μερσί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:06 Η Zilda έγραψε: #77 15-02-19 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:07 Η Himela έγραψε: #78 15-02-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Click για ανάπτυξη... Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:26 Η Eileen έγραψε: #79 15-02-19 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... H γιαγιά μου που είναι από την Πόλη, βάζει στα γεμιστά κάποιες φορές εκτός από κουκουνάρι και μικρά κομματάκια από μελιτζάνα. Άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:39 Η Zilda έγραψε: #80 15-02-19 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... Ναι!!!! Και εγώ έτσι φτιάχνω τα γεμιστά. Και είναι πραγματικά υπεροχα. Οποίος έχει φάει από τα χεράκια μου, όχι να το παινευτω αλλά... Αναψυκτικά δεν πίνω, όπως και οτιδήποτε έχει ζάχαρη. Γλυκο έχω να φαω από τα Χριστουγεννα που έφαγα ένα μελομακαρονο και αυτό επειδή με κέρασαν και ντράπηκα να πω «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Για το γιαούρτι συμφωνώ (εκτός κι αν το τιγκάρεις με 5 - 6 κουταλιές ζάχαρη ), αλλά η σταφίδα είναι ωραία! Εγώ όποτε έχω πρωινό πρόγραμμα πηγαίνω στο φούρνο και παίρνω ένα μικρό σταφιδόψωμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:32 Η Gate4 έγραψε: #74 15-02-19 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για το γιαούρτι συμφωνώ (εκτός κι αν το τιγκάρεις με 5 - 6 κουταλιές ζάχαρη ), αλλά η σταφίδα είναι ωραία! Εγώ όποτε έχω πρωινό πρόγραμμα πηγαίνω στο φούρνο και παίρνω ένα μικρό σταφιδόψωμο. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν να φάω κάτι από τα δύο θα έτρωγα γιαούρτι. Οι σταφίδες κριντζάρουν το είναι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:05 Ο The Mountain: #75 15-02-19 18:05 Εγώ βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί ταλαιπωρείσαι με σταφίδες και ξύσματα κλπ. και δεν αγοράζεις whey, θα σου λύσει τα χέρια και θα γλυτώνεις και χρόνο...επίσης μπορείς να παίρνεις έτοιμο ασπράδι αυγού από ΑΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:16 Η Himela έγραψε: #76 15-02-19 21:16 Σημείωση συντονιστή: Τα οφ τόπικ μεταφέρθηκαν στην Κουβεντούλα χωρίς θέμα, ας κρατήσουμε το θέμα αυτό για την υγιεινή διατροφή και γενικότερα ας κρατήσουμε ένα επίπεδο. Μερσί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:06 Η Zilda έγραψε: #77 15-02-19 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:07 Η Himela έγραψε: #78 15-02-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Click για ανάπτυξη... Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:26 Η Eileen έγραψε: #79 15-02-19 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... H γιαγιά μου που είναι από την Πόλη, βάζει στα γεμιστά κάποιες φορές εκτός από κουκουνάρι και μικρά κομματάκια από μελιτζάνα. Άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:39 Η Zilda έγραψε: #80 15-02-19 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... Ναι!!!! Και εγώ έτσι φτιάχνω τα γεμιστά. Και είναι πραγματικά υπεροχα. Οποίος έχει φάει από τα χεράκια μου, όχι να το παινευτω αλλά... Αναψυκτικά δεν πίνω, όπως και οτιδήποτε έχει ζάχαρη. Γλυκο έχω να φαω από τα Χριστουγεννα που έφαγα ένα μελομακαρονο και αυτό επειδή με κέρασαν και ντράπηκα να πω «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για το γιαούρτι συμφωνώ (εκτός κι αν το τιγκάρεις με 5 - 6 κουταλιές ζάχαρη ), αλλά η σταφίδα είναι ωραία! Εγώ όποτε έχω πρωινό πρόγραμμα πηγαίνω στο φούρνο και παίρνω ένα μικρό σταφιδόψωμο. Click για ανάπτυξη... Αν ήταν να φάω κάτι από τα δύο θα έτρωγα γιαούρτι. Οι σταφίδες κριντζάρουν το είναι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:05 Ο The Mountain: #75 15-02-19 18:05 Εγώ βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί ταλαιπωρείσαι με σταφίδες και ξύσματα κλπ. και δεν αγοράζεις whey, θα σου λύσει τα χέρια και θα γλυτώνεις και χρόνο...επίσης μπορείς να παίρνεις έτοιμο ασπράδι αυγού από ΑΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:16 Η Himela έγραψε: #76 15-02-19 21:16 Σημείωση συντονιστή: Τα οφ τόπικ μεταφέρθηκαν στην Κουβεντούλα χωρίς θέμα, ας κρατήσουμε το θέμα αυτό για την υγιεινή διατροφή και γενικότερα ας κρατήσουμε ένα επίπεδο. Μερσί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:06 Η Zilda έγραψε: #77 15-02-19 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:07 Η Himela έγραψε: #78 15-02-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Click για ανάπτυξη... Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:26 Η Eileen έγραψε: #79 15-02-19 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... H γιαγιά μου που είναι από την Πόλη, βάζει στα γεμιστά κάποιες φορές εκτός από κουκουνάρι και μικρά κομματάκια από μελιτζάνα. Άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:39 Η Zilda έγραψε: #80 15-02-19 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... Ναι!!!! Και εγώ έτσι φτιάχνω τα γεμιστά. Και είναι πραγματικά υπεροχα. Οποίος έχει φάει από τα χεράκια μου, όχι να το παινευτω αλλά... Αναψυκτικά δεν πίνω, όπως και οτιδήποτε έχει ζάχαρη. Γλυκο έχω να φαω από τα Χριστουγεννα που έφαγα ένα μελομακαρονο και αυτό επειδή με κέρασαν και ντράπηκα να πω «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί ταλαιπωρείσαι με σταφίδες και ξύσματα κλπ. και δεν αγοράζεις whey, θα σου λύσει τα χέρια και θα γλυτώνεις και χρόνο...επίσης μπορείς να παίρνεις έτοιμο ασπράδι αυγού από ΑΒ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:16 Η Himela έγραψε: #76 15-02-19 21:16 Σημείωση συντονιστή: Τα οφ τόπικ μεταφέρθηκαν στην Κουβεντούλα χωρίς θέμα, ας κρατήσουμε το θέμα αυτό για την υγιεινή διατροφή και γενικότερα ας κρατήσουμε ένα επίπεδο. Μερσί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:06 Η Zilda έγραψε: #77 15-02-19 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:07 Η Himela έγραψε: #78 15-02-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Click για ανάπτυξη... Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:26 Η Eileen έγραψε: #79 15-02-19 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... H γιαγιά μου που είναι από την Πόλη, βάζει στα γεμιστά κάποιες φορές εκτός από κουκουνάρι και μικρά κομματάκια από μελιτζάνα. Άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:39 Η Zilda έγραψε: #80 15-02-19 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... Ναι!!!! Και εγώ έτσι φτιάχνω τα γεμιστά. Και είναι πραγματικά υπεροχα. Οποίος έχει φάει από τα χεράκια μου, όχι να το παινευτω αλλά... Αναψυκτικά δεν πίνω, όπως και οτιδήποτε έχει ζάχαρη. Γλυκο έχω να φαω από τα Χριστουγεννα που έφαγα ένα μελομακαρονο και αυτό επειδή με κέρασαν και ντράπηκα να πω «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση συντονιστή: Τα οφ τόπικ μεταφέρθηκαν στην Κουβεντούλα χωρίς θέμα, ας κρατήσουμε το θέμα αυτό για την υγιεινή διατροφή και γενικότερα ας κρατήσουμε ένα επίπεδο. Μερσί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:06 Η Zilda έγραψε: #77 15-02-19 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:07 Η Himela έγραψε: #78 15-02-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Click για ανάπτυξη... Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:26 Η Eileen έγραψε: #79 15-02-19 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... H γιαγιά μου που είναι από την Πόλη, βάζει στα γεμιστά κάποιες φορές εκτός από κουκουνάρι και μικρά κομματάκια από μελιτζάνα. Άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:39 Η Zilda έγραψε: #80 15-02-19 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... Ναι!!!! Και εγώ έτσι φτιάχνω τα γεμιστά. Και είναι πραγματικά υπεροχα. Οποίος έχει φάει από τα χεράκια μου, όχι να το παινευτω αλλά... Αναψυκτικά δεν πίνω, όπως και οτιδήποτε έχει ζάχαρη. Γλυκο έχω να φαω από τα Χριστουγεννα που έφαγα ένα μελομακαρονο και αυτό επειδή με κέρασαν και ντράπηκα να πω «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πρέπει να παραδεχτούμε σαν ανθρωπότητα κάποια στιγμή ότι οι σταφίδες είναι απαίσιες και το γιαούρτι για την αντιβίωση. Λευτεριά στα σοκολατένια δημητριακά. Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.293 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:07 Η Himela έγραψε: #78 15-02-19 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Click για ανάπτυξη... Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:26 Η Eileen έγραψε: #79 15-02-19 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... H γιαγιά μου που είναι από την Πόλη, βάζει στα γεμιστά κάποιες φορές εκτός από κουκουνάρι και μικρά κομματάκια από μελιτζάνα. Άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:39 Η Zilda έγραψε: #80 15-02-19 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... Ναι!!!! Και εγώ έτσι φτιάχνω τα γεμιστά. Και είναι πραγματικά υπεροχα. Οποίος έχει φάει από τα χεράκια μου, όχι να το παινευτω αλλά... Αναψυκτικά δεν πίνω, όπως και οτιδήποτε έχει ζάχαρη. Γλυκο έχω να φαω από τα Χριστουγεννα που έφαγα ένα μελομακαρονο και αυτό επειδή με κέρασαν και ντράπηκα να πω «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys touvlo Ilma johnsala Kate1914 Scandal Εριφύλη iew rafaela11 camil Wonderkid Unboxholics giannhs2001 fmarulezkd melina_51 fourkaki Μήτσος10 Esperos1 Ωρορα Ariana2018 Oneira96 ROM32 epote Luludaki taketrance Maria23667 fockos Ιντερλουδιο Βασιλης1234 charmander Roulaki spring day Stelios725 louminis Memetchi ΘανάσοςG4 J.Cameron Stres User2350 Viedo ougka pougka bruh_234 Εχέμυθη American Economist Mt73 Joji Eirinakiii8 korlef Meow ggl Αλκης Κ. το κοριτσι του μαη Paragontas7000 1011 CiNeFiL desp1naa Ace of Spades Mhtrogoal Panos_02 physicscrazy Φωτεινη Τζα. jims Atarax Helen93 Libertus Αναστασία197 Cupid Johnny15 gwgw_5 Ermina's fretoe Idontknoww orchidea harry akritas Lathy Rene2004 Μάρκος Βασίλης Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Διαφωνώ για τις σταφίδες αλλά γελασα τόσο πολύ για το γιαούρτι. Το τρώω και εγώ μόνο όταν παίρνω αντιβιωση. Αν και κακό κάνουμε αλλά τεσπα. Click για ανάπτυξη... Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:26 Η Eileen έγραψε: #79 15-02-19 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... H γιαγιά μου που είναι από την Πόλη, βάζει στα γεμιστά κάποιες φορές εκτός από κουκουνάρι και μικρά κομματάκια από μελιτζάνα. Άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:39 Η Zilda έγραψε: #80 15-02-19 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... Ναι!!!! Και εγώ έτσι φτιάχνω τα γεμιστά. Και είναι πραγματικά υπεροχα. Οποίος έχει φάει από τα χεράκια μου, όχι να το παινευτω αλλά... Αναψυκτικά δεν πίνω, όπως και οτιδήποτε έχει ζάχαρη. Γλυκο έχω να φαω από τα Χριστουγεννα που έφαγα ένα μελομακαρονο και αυτό επειδή με κέρασαν και ντράπηκα να πω «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... H γιαγιά μου που είναι από την Πόλη, βάζει στα γεμιστά κάποιες φορές εκτός από κουκουνάρι και μικρά κομματάκια από μελιτζάνα. Άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:39 Η Zilda έγραψε: #80 15-02-19 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... Ναι!!!! Και εγώ έτσι φτιάχνω τα γεμιστά. Και είναι πραγματικά υπεροχα. Οποίος έχει φάει από τα χεράκια μου, όχι να το παινευτω αλλά... Αναψυκτικά δεν πίνω, όπως και οτιδήποτε έχει ζάχαρη. Γλυκο έχω να φαω από τα Χριστουγεννα που έφαγα ένα μελομακαρονο και αυτό επειδή με κέρασαν και ντράπηκα να πω «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχετε φάει γεμιστά πολίτικα με σταφίδες και κουκουνάρια; Χάνετε! Πάντως το στραγγιστό γιαούρτι είναι φανταστικό. Πολύ ωραίο επίσης είναι το καλοκαίρι το αϊράνι που είναι πολύ δροσιστικό. Αντί να πιεις αναψυκτικά, πολύ πιο υγιεινό και χορταστικό. Click για ανάπτυξη... Ναι!!!! Και εγώ έτσι φτιάχνω τα γεμιστά. Και είναι πραγματικά υπεροχα. Οποίος έχει φάει από τα χεράκια μου, όχι να το παινευτω αλλά... Αναψυκτικά δεν πίνω, όπως και οτιδήποτε έχει ζάχαρη. Γλυκο έχω να φαω από τα Χριστουγεννα που έφαγα ένα μελομακαρονο και αυτό επειδή με κέρασαν και ντράπηκα να πω «όχι». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.