Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

23-11-21

13:37
Εχω παρατηρήσει γενικά τα ποστ σου με τα φαγητά και εχω να σημειώσω οτι περα απο το οτι φαινονται πολυ λαχταριστά, οι φωτογραφίες σου σαν φωτιγραφιες ειναι παρα πολυ ωραιεςΜετά την επιτυχία τού vegan κιμά, εξίσου επιτυχία είχαν τα vegan κεφτεδάκια. Εξαιρετικά κοντά στην υφή με αυτά του κρέατος, νόστιμα αν και θα ήθελα να δοκιμάσω και από άλλες μάρκες . Εδώ τα βλέπετε με ψητές πιπεριές και σαλάτα (τό dressing δεν είναι υγιεινό, I know αλλά είναι νόστιμο)
View attachment 88502

Τύφλα να έχουν τα food blog
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

23-11-21

13:44
Φοβερό πιάτο με περισσεύματα : τίς προάλλες έκανα ένα μιξ μακαρόνια Με χοντρά noodles (έπρεπε να τα χρησιμοποιήσω κάποια στιγμή) καί έκανα σάλτσα μπολονεξ αλλά Με vegan κιμά σόγιας ο οποίος βγήκε εξαιρετικός καί πλέον θα τόν αντικαταστήσω. Χθες με κάλεσε μία φίλη μου και γειτόνισσα να μαγειρέψουμε οπότε πήγα αυτό τό μείγμα καί βάλαμε στο τηγάνι: κολοκυθάκια, μελιτζάνες, λιαστες ντομάτες, ντοματινια, τοματοπελτε και ελιές. Βγήκε ένα πράγμα μουρλια! Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα
View attachment 88268
Επίσης τσέκαρε και τα συστατικά των noodles γιατί στον Σκλαβενίτη όλα όσα κοίταξα (γιατί ήθελα κι εγώ να φτιάξω) είχαν συντηρητικά και φοινικελαιο. Βέβαια δε θέλω να γίνομαι εμμονικη, υπερβολική και να σας τρομοκρατώ γιατί μπορεί να είναι και σε αμελητέες συγκεντρώσεις αυτά τα συστατικά και σε τελική ανάλυση να μη μας κάνουν τίποτα, αλλά το τονίζω γιατί πολλά προϊόντα που παρουσιάζονται ως υγιεινά ειναι απλώς πανάκριβα λόγω "πρεστιζ" και δεν είναι και τόσο υγιεινά όσο νομίζουμε.

23-11-21

13:48
Χαχαχαχαχα ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να βγάζω φωτογραφίες, θα ήθελα κάποια στιγμή να αποκτήσω περισσότερες γνώσειςΕχω παρατηρήσει γενικά τα ποστ σου με τα φαγητά και εχω να σημειώσω οτι περα απο το οτι φαινονται πολυ λαχταριστά, οι φωτογραφίες σου σαν φωτιγραφιες ειναι παρα πολυ ωραιες
Τύφλα να έχουν τα food blog
Βέβαια , επειδή όλα όσα ανεβαζω εδώ είναι αρκετά υγιεινά να σας πω την αλήθεια δεν κάνω ιδιαίτερα υγιεινή διατροφή αν και προσπαθώ . Δεν έβγαλα φωτογραφία το κρασί και τα άπειρα πατατάκια που ακολούθησαν, ούτε τό γεγονός ότι δεν έφαγα μεσημεριανό γιατί ήθελα να φάω χαλβά και να πιω καφέ, ούτε μετά που πείνασα καί πήγα για καφέ με μία φίλη μου ήπια ζεστή σοκολάτα με κονιάκ! Καί αυτά τα λέω γιατί δε θέλω κανείς να έχει την ψευδαίσθηση ότι κάθε μέρα τρέφομαι όπως θα έπρεπε, ειδικά σε περιόδους έντονου άγχους

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εντάξει χθες ίσως το παρακανα! Σήμερα επίσης δε ξεκίνησε υγιεινά η μέρα (ο χαλβάς σιμιγδαλένιος είναι πεντανόστιμος και πρέπει να φαγωθεί) . ελπίζω όμως να συνεχιστεί με μεγαλύτερη επιτυχία! Έχω κους κους με λαχανικά καί σπόρους τσια από την κατάψυξη! Ελπίζω να μην πω "ας φάω ένα cup cake καλύτερα"

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

23-11-21

14:03
Απαίσιο το Misafir, μέτρια πιάτα και υπερκοστολογημένα όσο δεν πάει. Μακρυά!Εμένα οι φωτό μου δεν είναι ποτέ instagramικες
Τέλος πάντων είμαι έξω και πήρα πίτα αραβική με φαλαφελ έχει διαφορά λαχανικά και σος από ταχίνι . Απλά υπέροχο
Guest 881237
Επισκέπτης

23-11-21

14:04
Στον Σάββα είμαιΑπαίσιο το Misafir, μέτρια πιάτα και υπερκοστολογημένα όσο δεν πάει. Μακρυά!
Επίσης έκανε 2.80Στον Σάββα είμαι
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

23-11-21

14:06
Χαχαχαχαχα ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να βγάζω φωτογραφίες, θα ήθελα κάποια στιγμή να αποκτήσω περισσότερες γνώσεις
Βέβαια , επειδή όλα όσα ανεβαζω εδώ είναι αρκετά υγιεινά να σας πω την αλήθεια δεν κάνω ιδιαίτερα υγιεινή διατροφή αν και προσπαθώ . Δεν έβγαλα φωτογραφία το κρασί και τα άπειρα πατατάκια που ακολούθησαν, ούτε τό γεγονός ότι δεν έφαγα μεσημεριανό γιατί ήθελα να φάω χαλβά και να πιω καφέ, ούτε μετά που πείνασα καί πήγα για καφέ με μία φίλη μου ήπια ζεστή σοκολάτα με κονιάκ! Καί αυτά τα λέω γιατί δε θέλω κανείς να έχει την ψευδαίσθηση ότι κάθε μέρα τρέφομαι όπως θα έπρεπε, ειδικά σε περιόδους έντονου άγχους
Εντάξει χθες ίσως το παρακανα! Σήμερα επίσης δε ξεκίνησε υγιεινά η μέρα (ο χαλβάς σιμιγδαλένιος είναι πεντανόστιμος και πρέπει να φαγωθεί) . ελπίζω όμως να συνεχιστεί με μεγαλύτερη επιτυχία! Έχω κους κους με λαχανικά καί σπόρους τσια από την κατάψυξη! Ελπίζω να μην πω "ας φάω ένα cup cake καλύτερα"![]()
Σσσσσς, μην τρελαίνεσαι, αυτό το θρεντ είναι "όσα βλέπει η πεθερά"...
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

23-11-21

Στην φώτο που ανέβασες, το σουπλά γράφει Misafir. Επίσης δεν έχουν μεγάλη διαφορά, ενωμένα είναι κι από όσο μου έχουν πει ανήκουν στον ίδιο άνθρωπο (χωρίς να το λέω με σιγουριά αυτό).Στον Σάββα είμαι

23-11-21

Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα! Νομίζω ότι πολλές food bloggers είναι έτσι!Σσσσσς, μην τρελαίνεσαι, αυτό το θρεντ είναι "όσα βλέπει η πεθερά"...
Guest 881237
Επισκέπτης

23-11-21

14:07
Ναι δεν ξέρω γιατί το έχουν κάνει έτσι . Κι εγώ μπερδεύτηκα δεν ήξερα που να κάτσω .Στην φώτο που ανέβασες, το σουπλά γράφει Misafir. Επίσης δεν έχουν μεγάλη διαφορά, ενωμένα είναι κι από όσο μου έχουν πει ανήκουν στον ίδιο άνθρωπο (χωρίς να το λέω με σιγουριά αυτό).
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

23-11-21

14:08
Έλα, πάρτε και το δικό μου μεσημεριανό που τσακιζω at the moment.
Φασολάδα όπως μου αρέσει, πηχτή και χλιαροκρυα
ΥΓ: Εννοείται με μισό λεμόνι μέσα
Φασολάδα όπως μου αρέσει, πηχτή και χλιαροκρυα

ΥΓ: Εννοείται με μισό λεμόνι μέσα
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.076 μηνύματα.

23-11-21

14:11
Στον Σάββα είμαι
Επίσης έκανε 2.80
πώς την πετσόκοψες έτσι
Guest 881237
Επισκέπτης

23-11-21

14:11
Αχαχαχαχαχπώς την πετσόκοψες έτσι
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.587 μηνύματα.

23-11-21

14:22
πώς την πετσόκοψες έτσι
Ήταν καλό, δεν αντιλέγω...
Όμως όχι τοσο όσο πετσοκόβω εσένα

ΥΓ: μπορείς να το εκλαβεις και ως απειλή
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

23-11-21

20:13
ΛΟΙΠΟΝ, ήρθε η ώρα για καινούργια συνταγή δια χειρός και εμπνεύσεως Agaphbou. Μόλις το δοκίμασα και έμεινα απολύτως ικανοποιημενη, συν ότι είναι από τα πιο ισορροπημένα σε macros γεύματα που έχω ετοιμάσει.
Γίνεται ένας ψιλοχαμός, οπότε πάμε λίγο:
- Λευκό κρασί, 1 φλιτζάνι
- Ελαιόλαδο, ίσα για το σωτάρισμα
- Φιλέτο κοτόπουλο, ολογράφως ένα
- Γαρίδες προβρασμενες αποφλοιωμενες κατεψυγμένες (πού είναι ο Φαστ να μου βάλει φωτιά), μισό πακέτο δηλαδή κάπου 200 με 250 g
- Edamame beans, μισή σακούλα δηλαδή 250 g
- 1 κρεμμύδι (κανονικό αυτή τη φορά, επιτέλους τελείωσαν τα teeny-tiny που είχα)
- 1 σκελίδα σκόρδο, στα 4... (κομμένη)
- Χυμό από 2 μανταρίνια πορκε είναι πιο εξωτικό (ή απλώς ήταν ξινά τα μανταρίνια κι έπρεπε να τα σπρωξω κάπου...)
- 1-2 κ.σ. Μπαλσαμικο ξύδι (ναι, δε φαίνεται στη φώτο, το ξέχασα)
- Μπόλικο σουσάμι (με το μάτι ντε)
- 4 αποξηραμένα δαμάσκηνα κομμένα σε κυβάκια
- Μέλι (2 κ.γ. Γεμάτα)
- Αλάτι, Πιπέρι, Θυμάρι (έχω μια μανία με το θυμάρι γενικώς και αορίστως)
- Ρύζι για πιλάφι, να μένει σπυρωτό
Όποιος δει αυτή την εικόνα θα σκέφτεται "τι λέει αυτή η τρελή τώρα, κρέας, θαλασσινά, δημητριακά, φρούτα μαζί, της πόπης" αλλά ΠΑΝΕ. ΤΡΑΣΤ ΜΙ.
Διαδικασία:
1. Βράζουμε για 3 λεπτά τα edamame beans, αποσύρουμε απ τη φωτιά, στραγγίζουμε και τ αφήνουμε να κρυώσουν.
2. Ταυτόχρονα βράζουμε νερό για το ρύζι μας (για ρύζι basmati θέλουμε 3:1 νερό - ρύζι αναλογία), μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε στην πιο χαμηλή φωτιά, ρίχνουμε το ρύζι και σκεπάζουμε το κατσαρολακι για 20 λεπτά. Στο εικοσάλεπτο θα χει πιει όλο το νερό και θα είναι τέλειο, βρασμένο, σπυρωτό. Αν δεν είναι έτσι, κάτι κάνατε λάθος, δε φταίω εγώ σε καμία περίπτωση. Τιπ όταν βράσει αντί να το ξανακαπακώσουμε, βάζουμε χαρτί κουζίνας από πάνω για να τραβήξει όση υγρασία απέμεινε.
3. Ταυτόχρονα (multi-tasking λέμε) ψιλοκοβουμε το κρεμμύδι και το σωταρουμε ελαφρώς στο ελαιόλαδο. Μόλις μαραθει λίγο, προσθέτουμε και το φιλέτο κομμένο σε μπουκιτσες και συνεχίζουμε το σωταρισμα. Τελευταίο σωταρουμε το σκόρδο και μόλις πάρει λίγο χρώμα το κοτοπουλο, σβήνουμε με το κρασί.
4. Προσθέτουμε το αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, χυμό μανταρινιου, τα δαμάσκηνα και το μπαλσαμικο, χαμηλώνουμε τη φωτιά λίγο (απ το 9/9 εγώ το πήγα στο 7), προσθέτουμε και λίγο νεράκι και σκεπάζουμε. Εγώ έχω καπάκι με φίλτρο ενεργού άνθρακα οπότε εξατμίζεται ταυτόχρονα το νερό, εσείς που έχετε απλό καπάκι θα σκεπάσετε για λίγο μέχρι να βράσει και μετά θα το ανοίξετε εντελώς για να εξατμιστεί το νερό.
5. Μέχρι να γίνει το κοτόπουλο, ζουλαμε τα edamame beans για να αποκαλυφθούν τα φασολάκια που κρύβουν μέσα τους
6. Μόλις είναι καλά μαγειρεμένο, μαλακό το κοτόπουλο κι έχει μείνει λίγο ζουμακι, προσθέτουμε τις γαρίδες πλυμενες (για να φύγει ο επιπαγος) και κομμένες σε κομματάκια, το μέλι, τα φασολάκια σόγιας και το σουσάμι και ανακατεύουμε καλά σε δυνατή φωτιά μέχρι να μελωσει η σάλτσα μας αλλά max 1 λεπτό (γιατί μετά θα σκληρυνουν οι γαρίδες).
7. Αν θέλουμε ανακατεύουμε και το ρύζι μέσα στο μείγμα, εγώ επέλεξα να το αφήσω ξεχωριστά.
Έτοιμο!
Συνδυασμος όχι μόνο γεύσεων αλλά και υφών, αφού όπως θα διαπιστώσετε αν το φτιάξετε ποτέ, τα φασολάκια αυτά παραμένουν ιδιαίτερα τραγανά. Πλούσιο και σε πρωτεΐνη, και σε υδατάνθρακες, και σε ω-λιπαρά.
ΥΓ: φαντάζομαι ότι αυτό το πιάτο παίρνει κι άλλες πουτανιές αν έχετε την όρεξη, όπως λιναροσπορο, κινοα, μαύρο σουσάμι, chia seeds κ.λπ. Εγώ είπα να το παίξω σειφ με απλό σουσαμι μόνο.
- Γαρίδες προβρασμενες αποφλοιωμενες κατεψυγμένες (πού είναι ο Φαστ να μου βάλει φωτιά), μισό πακέτο δηλαδή κάπου 200 με 250 g
- 1 κρεμμύδι (κανονικό αυτή τη φορά, επιτέλους τελείωσαν τα teeny-tiny που είχα)
- Χυμό από 2 μανταρίνια πορκε είναι πιο εξωτικό (ή απλώς ήταν ξινά τα μανταρίνια κι έπρεπε να τα σπρωξω κάπου...)
- Μέλι (2 κ.γ. Γεμάτα)
Όποιος δει αυτή την εικόνα θα σκέφτεται "τι λέει αυτή η τρελή τώρα, κρέας, θαλασσινά, δημητριακά, φρούτα μαζί, της πόπης" αλλά ΠΑΝΕ. ΤΡΑΣΤ ΜΙ.
Διαδικασία:
1. Βράζουμε για 3 λεπτά τα edamame beans, αποσύρουμε απ τη φωτιά, στραγγίζουμε και τ αφήνουμε να κρυώσουν.
2. Ταυτόχρονα βράζουμε νερό για το ρύζι μας (για ρύζι basmati θέλουμε 3:1 νερό - ρύζι αναλογία), μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε στην πιο χαμηλή φωτιά, ρίχνουμε το ρύζι και σκεπάζουμε το κατσαρολακι για 20 λεπτά. Στο εικοσάλεπτο θα χει πιει όλο το νερό και θα είναι τέλειο, βρασμένο, σπυρωτό. Αν δεν είναι έτσι, κάτι κάνατε λάθος, δε φταίω εγώ σε καμία περίπτωση. Τιπ όταν βράσει αντί να το ξανακαπακώσουμε, βάζουμε χαρτί κουζίνας από πάνω για να τραβήξει όση υγρασία απέμεινε.
3. Ταυτόχρονα (multi-tasking λέμε) ψιλοκοβουμε το κρεμμύδι και το σωταρουμε ελαφρώς στο ελαιόλαδο. Μόλις μαραθει λίγο, προσθέτουμε και το φιλέτο κομμένο σε μπουκιτσες και συνεχίζουμε το σωταρισμα. Τελευταίο σωταρουμε το σκόρδο και μόλις πάρει λίγο χρώμα το κοτοπουλο, σβήνουμε με το κρασί.
4. Προσθέτουμε το αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, χυμό μανταρινιου, τα δαμάσκηνα και το μπαλσαμικο, χαμηλώνουμε τη φωτιά λίγο (απ το 9/9 εγώ το πήγα στο 7), προσθέτουμε και λίγο νεράκι και σκεπάζουμε. Εγώ έχω καπάκι με φίλτρο ενεργού άνθρακα οπότε εξατμίζεται ταυτόχρονα το νερό, εσείς που έχετε απλό καπάκι θα σκεπάσετε για λίγο μέχρι να βράσει και μετά θα το ανοίξετε εντελώς για να εξατμιστεί το νερό.
5. Μέχρι να γίνει το κοτόπουλο, ζουλαμε τα edamame beans για να αποκαλυφθούν τα φασολάκια που κρύβουν μέσα τους
6. Μόλις είναι καλά μαγειρεμένο, μαλακό το κοτόπουλο κι έχει μείνει λίγο ζουμακι, προσθέτουμε τις γαρίδες πλυμενες (για να φύγει ο επιπαγος) και κομμένες σε κομματάκια, το μέλι, τα φασολάκια σόγιας και το σουσάμι και ανακατεύουμε καλά σε δυνατή φωτιά μέχρι να μελωσει η σάλτσα μας αλλά max 1 λεπτό (γιατί μετά θα σκληρυνουν οι γαρίδες).
7. Αν θέλουμε ανακατεύουμε και το ρύζι μέσα στο μείγμα, εγώ επέλεξα να το αφήσω ξεχωριστά.
Έτοιμο!
Συνδυασμος όχι μόνο γεύσεων αλλά και υφών, αφού όπως θα διαπιστώσετε αν το φτιάξετε ποτέ, τα φασολάκια αυτά παραμένουν ιδιαίτερα τραγανά. Πλούσιο και σε πρωτεΐνη, και σε υδατάνθρακες, και σε ω-λιπαρά.
ΥΓ: φαντάζομαι ότι αυτό το πιάτο παίρνει κι άλλες πουτανιές αν έχετε την όρεξη, όπως λιναροσπορο, κινοα, μαύρο σουσάμι, chia seeds κ.λπ. Εγώ είπα να το παίξω σειφ με απλό σουσαμι μόνο.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

23-11-21

20:22
Το "για να αποκαλυφθούν τα φασολάκια που κρύβουν μέσα τους" με κέρδισεΛΟΙΠΟΝ, ήρθε η ώρα για καινούργια συνταγή δια χειρός και εμπνεύσεως Agaphbou. Μόλις το δοκίμασα και έμεινα απολύτως ικανοποιημενη, συν ότι είναι από τα πιο ισορροπημένα σε macros γεύματα που έχω ετοιμάσει.
View attachment 88543
- Μέλι (2 κ.γ. Γεμάτα)
Διαδικασία:
Έτοιμο!
View attachment 88544

Παντως η συνταγή φαίνεται ιδιαίτερη και πρωτοτυπη (απλα εγω δεν τρωω ζωικές υλες οποτε δεν θα τη δοκιμάσω,just saying )
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

23-11-21

20:24
Το "για να αποκαλυφθούν τα φασολάκια που κρύβουν μέσα τους" με κέρδισε
Παντως η συνταγή φαίνεται ιδιαίτερη και προτοτυπη (απλα εγω δεν τρωω ζωικές υλες οποτε δεν θα τη δοκιμάσω,just saying )
Αχαχαχαχ, μπορείς να δοκιμάσεις μόνο με τα φασολάκια, πιπεριές, καλαμπόκι, κολοκυθάκι και μπρόκολο, πιστεύω θα τους πηγαίνει αυτή η σάλτσα

Pak
Επιφανές μέλος

23-11-21

20:26
Αχ δε το σκεφτηκα εχεις δικιο ,ευχαριστώΑχαχαχαχ, μπορείς να δοκιμάσεις μόνο με τα φασολάκια, πιπεριές, καλαμπόκι, κολοκυθάκι και μπρόκολο, πιστεύω θα τους πηγαίνει αυτή η σάλτσαΊσως και tofu?! Δεν έχω ιδέα τι γεύση έχει, απλώς το χω δει σε πολλές συνταγές ως υποκατάστατο κρέατος.

23-11-21

20:29
Πουτανια αγάπη είναι το τυρί, τα chips κρεμμυδιού (που παίζει να πάνε γάντι), το μπέικον... όχι η τσιαΛΟΙΠΟΝ, ήρθε η ώρα για καινούργια συνταγή δια χειρός και εμπνεύσεως Agaphbou. Μόλις το δοκίμασα και έμεινα απολύτως ικανοποιημενη, συν ότι είναι από τα πιο ισορροπημένα σε macros γεύματα που έχω ετοιμάσει.
View attachment 88543
- Μέλι (2 κ.γ. Γεμάτα)
Διαδικασία:
Έτοιμο!
View attachment 88544

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- DimitraA.
- touvlo
- Ilma
- johnsala
- Kate1914
- Scandal
- Εριφύλη
- iew
- rafaela11
- camil
- Wonderkid
- Unboxholics
- giannhs2001
- fmarulezkd
- melina_51
- fourkaki
- Μήτσος10
- Esperos1
- Ωρορα
- Ariana2018
- Oneira96
- ROM32
- epote
- Luludaki
- taketrance
- Maria23667
- fockos
- Ιντερλουδιο
- Βασιλης1234
- charmander
- Roulaki
- spring day
- Stelios725
- louminis
- Memetchi
- ΘανάσοςG4
- J.Cameron
- Stres
- User2350
- Viedo
- ougka pougka
- bruh_234
- Εχέμυθη
- American Economist
- Mt73
- Joji
- Eirinakiii8
- korlef
- Meow
- ggl
- Αλκης Κ.
- το κοριτσι του μαη
- Paragontas7000
- 1011
- CiNeFiL
- desp1naa
- Ace of Spades
- Mhtrogoal
- Panos_02
- physicscrazy
- Φωτεινη Τζα.
- jims
- Mapas26
- Helen93
- Libertus
- Αναστασία197
- Cupid
- Johnny15
- gwgw_5
- Ermina's
- fretoe
- Idontknoww
- orchidea
- harry akritas
- Athens2002
- Rene2004
- Μάρκος Βασίλης
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.