Προσωπική ζωή με αλητες απαγορευεται να έχει. Δεν ειναι γυναιικα 20 χρονων. 30 θα ηταν. 20 ειναι κοπελα ακομα μικρή. Απαγορευεται θα της έκοβα την χρηματοδοτηση. Λυπαμαι.
Devil έτσι δεν καταφέρνεις απολύτως τίποτα δικέ μου. Αν το παιδί σου δεν είναι τελείως μαμούχαλο και εξαρτημένο, μόνο και μόνο λόγο περηφάνιας θα σου πει άι γαμήσου γέρο, δεν θα κάνεις εσύ κουμάντο στη ζωή μου, θα πάρει να βρει μια δουλειά και θα τελειώσει η υπόθεση. Και εκεί έληξε και η δύναμη και η επιρροή σου στην υπόθεση.
Μια γυναίκα ή ένας άντρας 20 χρονών δεν έχει ανάγκη τον γονέα. Μπορεί να ζήσει μόνος του, οπότε θα πρόσεχα στην θέση σου με τα τελεσίγραφα. Αν θες να έχεις επιρροή στο παιδί σου πρέπει αρχικά να σε σέβεται, και ο σεβασμός κερδίζεται, δεν απαιτείται. Παιδιά που σέβονται και έχουν καλές σχέσεις με τους γονείς τους δεν βρίσκονται εξ αρχής σε τέτοιες καταστάσεις. Εγώ, λόγο ιδιοσυγκρασίας κάνω παρέα με πολύ ευρεία γκάμα ατόμων, από παιδιά τζακιού μέχρι αλήτες που λες κι εσύ και τα βλέπω από πρώτο χέρι. Παιδιά που βρίσκονται στα πατώματα κοινωνικά έχουν όλα το ίδιο στοιχείο κοινό, ανύπαρκτες σχέσεις με γονείς, είναι τόσο απλό.
Το να λες στην κόρη σου που είναι 20 χρονών, μην κάνεις παρέα με αυτόν, ποιος είναι εκείνος, τι κουμάσι είναι αυτός που συναναστρέφεσαι, γιατί δεν μου το είπες, θα σου κόψω τα λεφτά κ.ο.κ. είναι καταρχάς προσβλητικό για το ίδιο το παιδί σου, καθώς εμμέσως πλην σαφώς του λες ότι είναι ανίκανο να κρίνει το ίδιο την ποιότητα των συναναστροφών του και πρέπει να το κάνεις εσύ. Και ιδιαίτερα όταν το λες αυτό σε παιδιά που όντως είναι ανώριμα (που είναι δικό σου φταίξιμο ως γονέας εξ αρχής που είναι ανώριμα) κάτι τέτοιο δεν το δέχονται και αντιδρούν ακόμη περισσότερο.
Τα τελεσίγραφα να ξέρεις είναι η καθαρότερη δήλωση αδυναμίας και απώλειας ελέγχου μιας κατάστασης. Οι ΗΠΑ δεν στέλνουν τελεσίγραφα στην Κορέα, δηλώνουν απλά τη δυσαρέσκιά τους και ο Κιμ μπαίνει πίσω στο κλουβί του, γιατί όλοι αντιλαμβάνονται τον συσχετισμό δύναμης. Το ίδιο ισχύει και στις σχέσεις των ανθρώπων, πόσο μάλλον στις ερωτικές σχέσεις ανδρών γυναικών. Όταν απειλείς και στέλνεις τελεσίδικα, δηλώνεις πως πλέον έχει χάσει κάθε έλεγχο της κατάστασης. Ο βασιλιάς δεν χρειάζεται να πει πως είναι ο βασιλιάς, όλοι το γνωρίζουν. Αν χρειαστεί να το πει, κάτι δε πάει καλά.
Ναι οκ μπορεί το σωφρονιστικό σύστημα να το αποτρέπει σε μεγάλο ποσοστό, αλλά προτιμώ να εξαλειφθούν πλήρως οι πιθανότητες
Δεν υπάρχει αυτό που λες. Η κοινωνία και η φύση γενικότερα λειτουργούν με diminishing returns. Για να έχεις ένα αθλητικό και υγιές σώμα θες 3 με 5 ώρες τη βδομάδα γυμναστική και ένα ισσοροπημένο πρόγραμμα διατροφής. Για να έχει την τέλεια τοπ φυσική κατάσταση πρέπει να μην κάνεις τίποτα άλλο στη ζωή σου και να μην φας ούτε ένα γεύμα λάθος στα 50 χρόνια.
Έτσι λειτουργεί και αυτό που λες. Για να εξαλείψεις όλες τι πιθανότητες μελλοντικής δολοφονίας θα πρέπει να εκτελέσεις του κρατουμένους απευθείας μετά τη δίκη ή να τους παρακολουθείς 24 ώρες το 24ωρο για την υπόλοιπη ζωή τους πράγμα που θα κόστιζε αστρονομικά ποσά και πάλι δεν θα είχες 100% απόδοση. Κοιτάς πάντα να έχεις ένα καλό ισοζύγιο κόστους απόδοσης, και τα ποσοστά που έδωσε ο deathstar είναι πολύ λίγα κατά τη γνώμη μου. Ναι ένας στους εκατό θα ξανασκοτώσει και κάποιος αθώος (ή όχι) θα βρεθεί στο χώμα, αλλά στον αντίποδα έχεις 99 άλλους που θα είναι παραγωγικά (όσο τους επιτρέπεται) μέλη της κοινωνίας. Και ενώ κυκλοφορεί το όμορφο ρητό πως η ανθρώπινη ζωή δεν έχει αξία και τιμή είναι εντελώς λανθασμένο. Αν θες να μάθεις πόσο ακριβώς εκτιμά η κοινωνία τη δική σου ζωή, ρώτα μια ασφαλιστική.