Οι ελληνίδες, όπως οι δυτικές και σε αντίθεση με τις σλάβες, δυσκολεύονται πάρα πολύ να καταλάβουν τι θέλουν οι άντρες.
Μου βγήκε ο εσπρέσσο από το ρουθούνι.
Βαρσοβία αμα πας σε κλαμπ να βγάλεις Πολωνή και δε σε δει στην πένα, ή ακόμα χειρότερα σε ακούσει να μη μιλας γρι Πολωνικά, τελείωσες. Δεν έχει σημασία τι θέλεις σαν άντρας, απλά τελείωσες. Ρωσίδες το ίδιο, δε θέλουν Έλληνες πολλές εξαρχής. Το Σλαβιστάν πλην Ουκρανίας έχει αλωθεί από τη woke κουλτούρα.
Μόνο Κίεβο πριν τον πόλεμο είχες πολλές ελπίδες για να βρεις εκπληκτικές γυναίκες τόσο σε ομορφιά όσο και σε χαρακτήρες. Οι Ουκρανές είναι πολύ θηλυκές, στέκονται δίπλα στον άντρα, ΑΛΛΑ σε θέλουν άντρα ΑΝΤΡΑ και να τα σκας κανονικά, δεν έχει έλα να μοιραστούμε το λογαριασμό στη μέση στο πρώτο ραντεβού που κάνουν τα soy-boys.
Επίσης αυτό που λες οτι τις θέλεις αγνές, συγγνώμη που θα στο πω αλλά, είναι μια μαλακία και μιση επιχείρημα. Καμία δεν είναι προτεστάντισσα να σου μεινει παρθένα για να έρθεις να την πάρεις εσυ πρώτος και να την καλοπαντρευτείς όταν σου τελειώσει η κάψα στα 30 να κάνεις ξεπέτες ανοχής με τις woke για να φεύγουν τα ξερά.
Όπως δινόμαστε εμείς, έτσι δίνονται κι αυτές. Μην ξεχνάς ότι αν μια συμπεριφορά Ελληνίδας σου φαίνεται λάθος (και συμφωνώ, αρκετές είναι σοβαρές, αρκετές όμως δεν είναι), να μην ξεχνάς ότι μεγάλωσαν δίπλα σε αδερφούς σαν εμάς και απο πατεράδες αδύναμους επίσης Έλληνες. (τις μάνες τους άστες, τις έχω σούρει σε άλλα ποστς)
Αμα έχεις μαλακισμένη συμπεριφορά σαν άντρας, την καρακάξα θα της βγάλεις της ελληνίδας, όχι την γλυκιά πριγκίπισσα. Έχεις ευθύνη κι εσυ και η λύση δεν είναι να κατευθυνθείς στην ανατολή σε πιο πειθήνιες -από φόβο- γυναίκες.
Στην ανατολή κατευθύνεσαι ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ για να έχει το Ευρώ σου περισσότερη αξία και να αναβαθμίσεις την ποιότητα ζωής σου. Πχ digital nomads στην ανατολική Ασία, τα 3 χιλιάρικα σου παρέχουν πλούσια ζωή σε σχέση με τη Δυση. ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ έρχεται και η γυναίκα.
Ανέγγιχτη βρε παιδί μου. Να μην έχει μέτρο σύγκρισης ώστε αυτά που κάνει ο ΑΝΔΡΑΣ να της φαίνονται θεϊκά.
Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει αλλάξει το στυλ γραφής σου τις τελευταίες εβδομάδες σε ένα κάπως στυλ έτοιμη να αρπαχτείς και δεν μου πέφτει λόγος να σε ρωτήσω τι σου συνέβη και γράφεις έτσι, μονάχα οτι ελπίζω να είσαι καλά και να μη συμβαίνει τίποτα κακό, ειλικρινά κι ανθρώπινα.
Όμως δεν μεταφράζουμε όλοι οι άντρες το ίδιο "παρθενικά" τη λέξη "αγνή" όπως ο Θοδωρής. Κάποιοι δεν έχουμε θέμα να έχει μέτρο σύγκρισης η άλλη, ίσα ίσα ευδοκιμούμε σε αυτό, εξ ου και την αλλαγή που έχω διαπιστώσει σε αρκετές όταν ζουν έναν δυο τρεις μαλάκες και μετα πέφτουν στα χέρια μου. Στην αρχή είναι λίγο αγρίμια, αλλά όταν καταλάβουν οτι εδω ειναι διαφορετικά, μαλακώνουν, ηρεμούν, μπαίνουν μόνες τους σε θηλυκό mode (οι περισσότερες τουλάχιστον).
Ο ανταγωνισμός δεν είναι κακός αν ξέρεις τι κάνεις με τη γυναίκα (κυρίως συναισθηματικά)
Προσωπικά το "αγνή" το μεταφράζω διαφορετικά από τον Fast. Αναγνωρίζω οτι αφου έχω πάει κι εγω με έναν Χ αριθμό, θα έχει πάει κι αυτη με εναν Υ αριθμό.
Μας αφορά ποιός είναι αυτός ο αριθμός; Και ναι και όχι. Και εξηγώ:
Ναι, αν καταλάβω ότι είναι κάτι ακραίο (πχ να είναι 20 χρονων και να εχει ηδη 15 συντρόφους στο ενεργητικό της, full blown instagram που ποζάρει προκλητικά κάθε μέρα thirst-traps για τους 10.000 διψασμένους ακόλουθούς της)
Μια από τις φίλες μου για παράδειγμα, μεγαλύτερή μου, έχει αρκετά παιδια απο 2 διαφορετικούς μπαμπάδες, μετα το διαζύγιο είχε κάθε βδομάδα (δεν υπερβάλλω) κι άλλο γκόμενο και μάλιστα μου έλεγε το σχήμα του πέους τους, αν την ικανοποιούσαν καλά, γιατί είχαν καβούρια στις τσέπες επειδη δεν πλήρωναν τα παιδια της απο το πρώτο ραντεβού και πόσο εντυπωσιακός είναι ο Κώστας με την χιλιάρα μηχανή.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν θα πλησίαζα για 2 λόγους:
1. Υγειονομικός κίνδυνος, φοβάμαι ρε φίλε όταν έχεις τόσους πολλούς ταυτόχρονα.
2. Ανικανότητα για pair-bonding - σημερα σ αγαπώ, αυριο είσαι ο άντρας της ζωής μου, μεθαύριο χωρίζουμε, rinse and repeat.
Επίσης έχω δει και νεαρότερες που κάνουν juggling πολλούς μαζί, έχουν σχέση και παρόλαυτά είναι στα σόσιαλ ή αλλού και ψάχνονται, πολλές φορές με αστείες δικαιολογίες "χάθηκα γιατι το σήμα κόβεται μετα τις 11 εδω"
Ε λες εκεί "στο καλό κοριτσάκι μου". Κάτι τρέχει εκεί ύποπτο, είναι πονηρούλα, πεταχτούλα, δε θα κατσεις να σπάσεις τα νεύρα σου.
Τώρα, πότε πάμε στο οχι. Πότε ΔΕΝ μας αφορά αυτός ο αριθμός;
Πες οτι αυριο γνωριζω μια 25άρα και καταλαβαινω απο τα συμφραζόμενα οτι ούτε Ινσταγκραμ έχει, ούτε παίζει το ματάκι της. Αλλά είχε η γυναίκα κάποιες σχέσεις πριν από μένα (προσοχή, σχέσεις, όχι 80 γαμήσια).
Δεν θα τη ρωτησω αριθμό. Θα καταλάβω, θα τη ζυγίσω αν μου κάνει και θα προχωρήσω. Άσε που αμα συζητάς για αριθμούς βγάζεις και ανασφάλεια.
Όπως δεν θα πω κι εγω αριθμό πρώην συντρόφων μου. Δεν το ξανακάνω αυτό το λάθος, τους κακοφαίνεται, θυμάμαι μάλιστα μια είχε βάλει τα κλάμματα στο κρεβάτι και γύρισε πλάτη.
Τουλάχιστον προσωπικά, ταυτίζω το "αγνή" (αν και ειναι ΛΑΘΟΣ όρος), με το "οχι επικινδυνη, όχι ακραία αχαλίνωτη".
Πιο σωστός θα ηταν ο όρος "γλυκιά, μαζεμένη".
Τωρα αν ο φαστ τις θέλει παρθένες, αυτο ειναι κατι που δεν μπορω να συνταχθώ απο ρεαλισμό. Άσε που κι από παρθένα μπορεί να ακούσεις τις χειρότερες μαλακίες, ενω να έχει η άλλη 10 πρώην και να σου βγει μια χαρά.