Guest 875331
Επισκέπτης

Bon Appétit!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

Guest 875331
Επισκέπτης

American Economist
Επιφανές μέλος

Guest 875331
Επισκέπτης

American Economist
Επιφανές μέλος

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Νομίζω το αγαπημένο μου γεύμα τελικά είναι το πρωινό
![]()
φράουλα με αυγό με γιαούρτι με bacon... με καφέ;

ας συνεισφέρουμε κι εμείς
tikka masala anyone?

Guest 875331
Επισκέπτης

Νομίζω το αγαπημένο μου γεύμα τελικά είναι το πρωινό![]()
Προσωπικά δεν τρώω πρωινό εκτός αν γουρουνιάζω, πάντως μ' αρέσει πολύ το english breakfast γιατί το βρίσκω αρκετά μάτσο, με πολύ κρέας και το αγαπημένο μου black pudding που παράγεται από αίμα χοίρου.

Πάντως αν το croissant είναι καλό δεν συγκρίνεται με τίποτα.

Δεν είναι κακό, αλλά το στήθος κοτόπουλο είανι πολύ μπανάλ υλικό, δοκίμασε αν βρεις αρνί μπριάνι που μοιάζει αρκετά και μετά σε νοτιοασιατική κουζίνα υπάρχει ψάρι, συνήθως γλώσσα, με κρέμα από γάλα καρύδας και τίκα μασάλα, το οποίο είναι πολύ καλό.tikka masala anyone?
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

tikka masala anyone?
![]()
Ω ρε φίλε!
Και είχα πάρει ινδικό πριν κάτι κάποιο καιρό: Tikka Masala, κάτι ορεκτικά κι ένα Vindaloo, σε φάση όλα θα τα φάω όλα θα τα καταβροχθίσω. Εντωμεταξύ το Vindaloo είχε διευκρίνιση, ότι είναι πραγματικά καυτερό.
"Ανοησίες", είπα από μέσα μου. Όλοι καυτερό λένε και είναι πιπεράτο ίσα ίσα για μυξοπαρθένες. Και το πίστευα, καθότι δεν υπάρχει καυτερό που να μην είχα αντέξει. Ως τότε... Παρήγγειλα λοιπόν αυτό το σκασμό φαγητά και περίμενα.
Τρώω τα ορεκτικά, όλα κουλ. Ξεκινάω το Tikka Masala, ωπα λέω εδω είμαστε, ήρθα κι έδεσα. Ήπιο, ωραίο, χορταστικό. Σαλτσάρα.-
Και πιάνω το Vindaloo... Αμόνι και φλογοβόλο μαζί. Ο μάγκας μέσα μου έσπασε... Ήταν πραγματικά καυτερό! Δάκρυσα, γονάτισα, πήρα παραμάσχαλα το νεφρό, τη γλώσσα, ενάμισι λίτρο παγωμένο νερό επι 2 και κίνησα για το κρεβάτι. Τα λίγα μέτρα έγιναν χιλιόμετρα μέχρι να φτάσω...
Φράσεις που ξεστομίστηκαν περιελάμβαναν: "Μια μάνικα φέρτε να με σβήσω" , "αν το ξαναπάρω να μου το κάνετε κλύσμα κομμάτι κομμάτι" και "που θα χωρέσουν τώρα τα Caprice γαμώ το ... μου"
Nice memories...
Guest 209912
Επισκέπτης

Αυγόφετα της γιαγιάς.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Παθούσα εδώ, σε λίγο θα φάω το πισί.

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Ω ρε φίλε!
Και είχα πάρει ινδικό πριν κάτι κάποιο καιρό: Tikka Masala, κάτι ορεκτικά κι ένα Vindaloo, σε φάση όλα θα τα φάω όλα θα τα καταβροχθίσω. Εντωμεταξύ το Vindaloo είχε διευκρίνιση, ότι είναι πραγματικά καυτερό.
"Ανοησίες", είπα από μέσα μου. Όλοι καυτερό λένε και είναι πιπεράτο ίσα ίσα για μυξοπαρθένες. Και το πίστευα, καθότι δεν υπάρχει καυτερό που να μην είχα αντέξει. Ως τότε... Παρήγγειλα λοιπόν αυτό το σκασμό φαγητά και περίμενα.
Τρώω τα ορεκτικά, όλα κουλ. Ξεκινάω το Tikka Masala, ωπα λέω εδω είμαστε, ήρθα κι έδεσα. Ήπιο, ωραίο, χορταστικό. Σαλτσάρα.-
Και πιάνω το Vindaloo... Αμόνι και φλογοβόλο μαζί. Ο μάγκας μέσα μου έσπασε... Ήταν πραγματικά καυτερό! Δάκρυσα, γονάτισα, πήρα παραμάσχαλα το νεφρό, τη γλώσσα, ενάμισι λίτρο παγωμένο νερό επι 2 και κίνησα για το κρεβάτι. Τα λίγα μέτρα έγιναν χιλιόμετρα μέχρι να φτάσω...
Φράσεις που ξεστομίστηκαν περιελάμβαναν: "Μια μάνικα φέρτε να με σβήσω" , "αν το ξαναπάρω να μου το κάνετε κλύσμα κομμάτι κομμάτι" και "που θα χωρέσουν τώρα τα Caprice γαμώ το ... μου"
Nice memories...
Εϊχα πάρει μια φορά Vindaloo τη μερίδα, απ' αυτά που κανονικά είναι για 2 άτομα και το συνοδεύεις με ρύζι, αλλά αν είσαι αρκετά μερακλής το τρως και μόνος σου. Ε αυτή ήταν η μόνη φορά που αναγκάστηκα να βάλω κάτω τον εγωισμό μου και να ζητήσω βοήθεια να αδειάσει το πιάτο

Σήμερα όμως μια που το ανέφερες ξανά πήρα - αλλά σε σουβλάκι αυτή τη φορά, πιο λίγη ποσότητα - και το κατάφερα

Για να κάνω και λίγη διαφήμιση μια που το πιάσαμε όποιος τύχει και περάσει από Ερμού προς τα κάτω τσιμπήστε από Naanwich ένα Naan Masala.. thank me later.
// note να δοκιμάσω και το έταιρο καυτερό τους madra chicken

_Σταύρος_
Δραστήριο μέλος

Ουζάκι, το must του καλοκαιριού, με τηγανιτά καλαμαράκια ατλαντικού, ώστε η γλυκιά μυρωδιά του άνισου σε συνδιασμό με την αρμύρα δημιουργεί γευστική απόλαυση και....κεφάλι

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

_Σταύρος_
Δραστήριο μέλος

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Το νούμερο 6 χρησιμοποιώ...έκανα απόπειρα και με το 10, αλλά το μετάνιωσαΑπίθανο !! Τι Νο είναι το μακαρόνι όμως?
American Economist
Επιφανές μέλος

Το νούμερο 6 χρησιμοποιώ...έκανα απόπειρα και με το 10, αλλά το μετάνιωσα
Εγώ πάντα Νο7 και συγκεκριμένα το παρακάτω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Syntagesgiaolous
- Mexicanos
- User2350
- Εχέμυθη
- charmander
- Athens2002
- taketrance
- Unboxholics
- SlimShady
- camil
- Joji
- Wonderkid
- nicks1999
- Panagiotis849
- το κοριτσι του μαη
- Εριφύλη
- Paragontas7000
- American Economist
- chester20080
- louminis
- Ariana2018
- makis999
- tslef8
- Stelios725
- Meow
- New member
- fretoe
- spring day
- harry akritas
- Mhtrogoal
- CiNeFiL
- fockos
- giannhs2001
- orchidea
- iminspain
- Scandal
- Viedo
- Μάρκος Βασίλης
- Κλημεντίνη
- jj!
- Memetchi
- uni77
- hirasawayui
- Serotonin
- SweetGirl
- mickie
- T C
- kauphy
- fmarulezkd
- Libertus
- Εβανζελί
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.