Φωτογραφίες Αγαπημένων Φαγητών

vxrc

Νεοφερμένο μέλος

Ο vxrc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα.
Μόνο εγώ βρίσκω τις μακαρονάδες αδιάφορες?
Νερό και αλεύρι βρασμένα με σάλτσα - ουαου.

Και νόμιζα ήταν ελληνικό θέμα, αλλά και στην Ιταλία που πήγα εξίσου χάλια -για να μην πω χειρότερα-.

Ή ίσως να είμαι αρνητικά προκατειλημμένος γιατί όταν τρώω μακαρόνια η κοιλιά μου γίνεται σαν εγκύου στα πρόθυρα γέννας για ώρες. Στο ίδιο διάστημα μυαλό και σώμα μπαίνουν σε power saving mode.
Συμβαίνει αυτό σε κανέναν άλλο? Τι είναι?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 875331

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αυτο που μου περιγραφεις ειναι οι ρωμαικες πιτσες συγκριτικα με τις υπολοιπες μη ιταλικες που εχω δοκιμασει, πιο λεπτη ζυμη και ψιλιαψιτες στο κεντρο. Ποσο λεπτη μπορει να γινει η ζυμη των νεαπολιτανικων? Δεν ξερω, νομιζω οτι το προβλημα το εχω εγω, εχω συνδεσει λαθος γευσεις με το φαγητο στο μυαλο μου.
Το ριζοτο δεν μου αρεσει ετσι και αλλιως, το ιταλικο δεν μου αλλαξε τη γνωμη

:P Στη Ρώμη πάντως υπάρχουν και πιτσαρίες από νεαπολιτάνους και πιθανότατα σε τέτοια έφαγες. Οι ρωμαικές δεν είναι έτσι ψημένες, συχνά είναι τετράγωνες και με χοντρότερη ζύμη, αν και δεν ξε΄ρω αν υπάροχυν και παραλλαγές με λεπτή, δεν είναι τόσο αυστηροί οι κανόνες.

My kind of heaven.


Με τις σαρδέλες όπως θες, αλλά εγώ δεν παύω να σου προτείνω να δοκιμάσεις pasta con le sarde, δεν έχει σχέση με τη πίτσα από σαρδέλες που δοκίμασες(νομίζω πρόκειται για συνταγή της Νίκαιας).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.
Μόνο εγώ βρίσκω τις μακαρονάδες αδιάφορες?
Νερό και αλεύρι βρασμένα με σάλτσα - ουαου.

Και νόμιζα ήταν ελληνικό θέμα, αλλά και στην Ιταλία που πήγα εξίσου χάλια -για να μην πω χειρότερα-.

Ή ίσως να είμαι αρνητικά προκατειλημμένος γιατί όταν τρώω μακαρόνια η κοιλιά μου γίνεται σαν εγκύου στα πρόθυρα γέννας για ώρες. Στο ίδιο διάστημα μυαλό και σώμα μπαίνουν σε power saving mode.
Συμβαίνει αυτό σε κανέναν άλλο? Τι είναι?


Εγω αντίστοιχα τις σούπες βρίσκω αδιάφορες. Αν ήθελα να πιω νερό θα έπινα νερό.

Τα μακαρόνια απλά δεν με χορταίνουν καθόλου.

ΥΓ: Αφαιρώ τελείως εκείνο τον αφρό πάνω πάνω που γίνεται σαν τσίχλα μετά στο πηρούνι και ύστερα τα σουρώνω. Δεν ξέρω αν τα κάνει πιο ελαφριά ή κάτι αυτό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

RafAspa94

Περιβόητο μέλος

Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4.647 μηνύματα.

Σημερινό φαγητό και εξίσου αγαπημένο <3
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

RafAspa94

Περιβόητο μέλος

Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4.647 μηνύματα.
Έκφυλο. ΝΤΕΚΑΝΤΑΝΣ!
Γιατί βρε Valder? Νόστιμο είναι και παίρνεις τις πρωτεΐνες από το μοσχάρι!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 875331

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Σημερινό φαγητό και εξίσου αγαπημένο <3


'Εχω κάνει πάταγο με γιουβετσάρα στα τραπέζια... :big_boss:

Μόνο θέλω να το κάνω και με κατσίκι, αλλά όταν είναι δεν βρίσκω. :mad:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.
Μόνο εγώ βρίσκω τις μακαρονάδες αδιάφορες?
Νερό και αλεύρι βρασμένα με σάλτσα - ουαου.

Και νόμιζα ήταν ελληνικό θέμα, αλλά και στην Ιταλία που πήγα εξίσου χάλια -για να μην πω χειρότερα-.

Ή ίσως να είμαι αρνητικά προκατειλημμένος γιατί όταν τρώω μακαρόνια η κοιλιά μου γίνεται σαν εγκύου στα πρόθυρα γέννας για ώρες. Στο ίδιο διάστημα μυαλό και σώμα μπαίνουν σε power saving mode.
Συμβαίνει αυτό σε κανέναν άλλο? Τι είναι?

Κι εγώ τις βρίσκω σχετικά αδιάφορες η αλήθεια είναι, εκτός απ τα μακαρόνια με κιμά βέβαια που είναι θρησκεία.

Για το τελευταίο που λες, λογικά σε ενοχλούν κάποιοι υδατάνθρακες που περιέχουν. Θα έλεγα για τη δυσανεξία στη γλουτενη, αλλά εκείνη δημιουργεί τελείως διαφορετικά συμπτώματα, οπότε δε νομίζω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.
Γιατί βρε Valder? Νόστιμο είναι και παίρνεις τις πρωτεΐνες από το μοσχάρι!!


Από αγάπη το λέω βρε Ραφαέλα, επιφώνημα αποδοχής είναι!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dreamweaver

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.890 μηνύματα.
:P Στη Ρώμη πάντως υπάρχουν και πιτσαρίες από νεαπολιτάνους και πιθανότατα σε τέτοια έφαγες. Οι ρωμαικές δεν είναι έτσι ψημένες, συχνά είναι τετράγωνες και με χοντρότερη ζύμη, αν και δεν ξε΄ρω αν υπάροχυν και παραλλαγές με λεπτή, δεν είναι τόσο αυστηροί οι κανόνες.

My kind of heaven.


Με τις σαρδέλες όπως θες, αλλά εγώ δεν παύω να σου προτείνω να δοκιμάσεις pasta con le sarde, δεν έχει σχέση με τη πίτσα από σαρδέλες που δοκίμασες(νομίζω πρόκειται για συνταγή της Νίκαιας).
Μπορει και να ισχυει, να πηγα σε ναπολιτανικη πιτσαρια και να μην το καταλαβα. Τετραγωγνες και με ζυμη χοντροτερη απο ναπολιτανικη που ειχες δειξει σε φωτογραφια ειχα παρει απο φουρνους και το Pizzarium.
Αν ξαναπαω Ιταλια θα ακολουθησω τη συμβουλη σου και θα δοκιμασω τη μακαροναδα με σαρελες
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 875331

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αυστηρά για μύστες: Το μπέργκερ δεν χρειάζεται να είναι καλοψημένο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.
Αυστηρά για μύστες: Το μπέργκερ δεν χρειάζεται να είναι καλοψημένο.


Το ζώο ακόμα ματώνει και βάφεται το πιάτο. E.Coli in the making:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.
Έπειτα από μια γρήγορη ματιά στα παλιά μου stories στο Instagram συνειδητοποίησα πόσο βόδι είμαι.

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

meetmeinmontauk

Τιμώμενο Μέλος

Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

Σημερινό φαγητό και εξίσου αγαπημένο <3

Ας φέρει κάποιος ένα πιάτο και σε μας που δεν έχουμε κάποιον να μας τα φτιάχνει αυτά :/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.126 μηνύματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

charmander

Δραστήριο μέλος

Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 685 μηνύματα.
Γαλακτομπουρεκο

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 875331

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Το ζώο ακόμα ματώνει και βάφεται το πιάτο. E.Coli in the making


Θέλω να το τρώω μέσα σε θάλαμο από χοντρό αλεξίσφαιρο γυαλί και απ' έξω να σπαρταράν οι βήγκανς!



Το σνίτσελ είναι ένα απ' τα αγαπημένα μου φαγητά έβερ. Προέρχεται απ' το Μιλάνο, όπου τηγανίζεται σε απογαλακτωμένο βούτυρο και γίνεται ακόμα καλύτερο. Πω με σκότωσες βραδιάτικα. :(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.
Θέλω να το τρώω μέσα σε θάλαμα από χοντρό αλεξίσφαιρο γυαλί και απ' έξω να σπαρταράν οι βήγκανς!


Ma brotha from anotha motha.:dwarf:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 875331

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Έπειτα από μια γρήγορη ματιά στα παλιά μου stories στο Instagram συνειδητοποίησα πόσο βόδι είμαι.


Τι είναι αυτή η σύρριγα;

Also, όλα αυτά μόνα σου τα 'φαγες; Α;:mad:

Εγώ θα στα 'τρωγά όλα και θα σε έβαζα να τρως ροζ μοσχάρι μέχρι να το εκτιμήσεις. :ropalo:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top