American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 20:23 Ο American Economist: #241 22-01-24 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: κύριε @Volkswagen Fan , θέλετε να το γυρίσουμε σε Vegan? ούτε να δοκιμάσω δε θέλω Click για ανάπτυξη... Προτιμώ να πάω στην Κίνα παρά να γίνω Vegan. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 20:23 Ο Valder έγραψε: #242 22-01-24 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ερώτηση προς τους ειδικούς γευσιγνώστες του Forum. Ποια θεωρείται καλύτερη Pizza, Domino’s η Pizza Fan?? Ρωτάω καθώς έχω αρκετό καιρό να δοκιμάσω Domino’s και δεν ξέρω αν την έχουν βελτιώσει η όχι σε σχέση με την τελευταία φορά που πήρα. Ο λόγος που έκοψα να παραγγέλνω από εκεί είναι επειδή μου μύριζε η σάλτσα σίδερο και δεν μου άρεσε. Click για ανάπτυξη... Θα σου πω μια κουβέντα. Όλες οι πίτσες ειναι για μακριά. Όλες. Δεν αξιζει η ζημιά στη δίαιτα. Η Ρόμα ειναι καθαρή και χωρίς πολλές πολλές αηδίες και βαριά σκηνικά, η Φαν μετά. Η ντομινος πολυ παλια νόστιμη αλλα εθιστική και πολύ ζημιά τα υλικά. Εχω να φαω πιτσα ΠΟΛΥ καιρό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 20:29 Ο American Economist: #243 22-01-24 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα σου πω μια κουβέντα. Όλες οι πίτσες ειναι για μακριά. Όλες. Δεν αξιζει η ζημιά στη δίαιτα. Η Ρόμα ειναι καθαρή και χωρίς πολλές πολλές αηδίες και βαριά σκηνικά, η Φαν μετά. Η ντομινος πολυ παλια νόστιμη αλλα εθιστική και πολύ ζημιά τα υλικά. Εχω να φαω πιτσα ΠΟΛΥ καιρό. Click για ανάπτυξη... Αρα συμφωνούμε ότι η Domino’s έχει χαλάσει τελευταία. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 20:31 Ο Valder έγραψε: #244 22-01-24 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αρα συμφωνούμε ότι η Domino’s έχει χαλάσει τελευταία. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω για τελευταια, αλλα απο παλια ηταν αμόνι στο στομάχι μου. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 20:34 Η Wonderful: #245 22-01-24 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αρα συμφωνούμε ότι η Domino’s έχει χαλάσει τελευταία. Click για ανάπτυξη... Έχω δίπλα στο σπίτι μου χρόνια, έχω πάρει μόνο μια φορά και δεν είναι από τις πίτσες που προτιμώ. Στη Θεσσαλονίκη έχουμε την Romea3 που εμένα μου αρέσει πολύ αλλά αν θέλω να κεράσω κάποιον παίρνω ROMA PIZZA, εγγύηση. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιανουαρίου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 20:45 Ο Valder έγραψε: #246 22-01-24 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Έχω δίπλα στο σπίτι μου χρόνια, έχω πάρει μόνο μια φορά και δεν είναι από τις πίτσες που προτιμώ. Στη Θεσσαλονίκη έχουμε την Romea3 που εμένα μου αρέσει πολύ αλλά αν θέλω να κεράσω κάποιον πέρνω ROMA PIZZA, εγγύηση. Click για ανάπτυξη... Τι θα γινει Αγγελική, πολύ συμφωνουμε ξαφνικά. Ορίστε Φώτη, δυο ανθρωποι λεμε Roma Pizza. Και μαλιστα απο αλλα μέρη, που σημαινει οτι η ποιοτητα ειναι με συνέπεια, δεν εχει άκυρο QC. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 20:51 Η Wonderful: #247 22-01-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι θα γινει Αγγελική, πολύ συμφωνουμε ξαφνικά. Ορίστε Φώτη, δυο ανθρωποι λεμε Roma Pizza. Και μαλιστα απο αλλα μέρη, που σημαινει οτι η ποιοτητα ειναι με συνέπεια, δεν εχει άκυρο QC. Click για ανάπτυξη... Μας κερνούσε η θεία Μαργαρίτα χρόνια .. "τρελή θεία" δεν νομίζω ότι θα ξαναγνωρίσω τέτοιον άνθρωπο.. καταπληκτική!! Την έχω συνδέσει μαζί της.. Πάντα μας κερνούσε τα "καλύτερα" και δεν ήθελε να τρώμε άλλη Pizza εκτός από Roma. Συνεχίζω την παράδοση, όσο μπορώ. Υ.Γ Καλά στο φαγητό ταιριάζουμε μάλλον!! Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:01 Ο Πάνθηρας!: #248 22-01-24 21:01 @Volkswagen Fan εδώ και 22 μέρες είμαι σε αυστηρή διατροφή. Λυπησου με American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:11 Ο American Economist: #249 22-01-24 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι θα γινει Αγγελική, πολύ συμφωνουμε ξαφνικά. Ορίστε Φώτη, δυο ανθρωποι λεμε Roma Pizza. Και μαλιστα απο αλλα μέρη, που σημαινει οτι η ποιοτητα ειναι με συνέπεια, δεν εχει άκυρο QC. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Μας κερνούσε η θεία Μαργαρίτα χρόνια .. "τρελή θεία" δεν νομίζω ότι θα ξαναγνωρίσω τέτοιον άνθρωπο.. καταπληκτική!! Την έχω συνδέσει μαζί της.. Πάντα μας κερνούσε τα "καλύτερα" και δεν ήθελε να τρώμε άλλη Pizza εκτός από Roma. Συνεχίζω την παράδοση, όσο μπορώ. Υ.Γ Καλά στο φαγητό ταιριάζουμε μάλλον!! Click για ανάπτυξη... Με πείσατε θα πάρω τον φίλο μου και θα πάμε να φάμε Roma Pizza έτσι για αλλαγή . Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:15 Ο Πάνθηρας!: #250 22-01-24 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Με πείσατε θα πάρω τον φίλο μου και θα πάμε να φάμε Roma Pizza έτσι για αλλαγή . Click για ανάπτυξη... Έχει να κάτσεις ; είναι ωραία τα πιτσαδικα γενικά όπου πας για φαγητο καλά είναι εκτός από κάτι ανοητες γκουρμεδιές που σου φέρνουν μισό πιατακι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:16 Ο American Economist: #251 22-01-24 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Έχει να κάτσεις ; είναι ωραία τα πιτσαδικα γενικά όπου πας για φαγητο καλά είναι εκτός από κάτι ανοητες γκουρμεδιές που σου φέρνουν μισό πιατακι. Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει να κάτσεις, αν δεν έχει δεν πειράζει θα παραγγείλουμε σπίτι . Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:17 Ο Πάνθηρας!: #252 22-01-24 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει να κάτσεις, αν δεν έχει δεν πειράζει θα παραγγείλουμε σπίτι . Click για ανάπτυξη... Πωπω ειδικά αμα έχει καμία δεκαριά τραπεζάκια το πολυ θα είναι το αγαπημένο μου. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο American Economist: #253 22-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πωπω ειδικά αμα έχει καμία δεκαριά τραπεζάκια το πολυ θα είναι το αγαπημένο μου. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι βασικά από όσο θυμάμαι, λίγα τραπεζάκια. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο Πάνθηρας!: #254 22-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έτσι είναι βασικά από όσο θυμάμαι, λίγα τραπεζάκια. Click για ανάπτυξη... Πωπω τα αγαπάω αυτά τα πιτσαδικα. Να πας με τη κοπέλα σου η και με έναν φίλο και ως εκεί. Δεν θέλω πολυκοσμιεες. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:02 Η Kate1914 έγραψε: #255 22-01-24 23:02 Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:12 Ο American Economist: #256 22-01-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε Click για ανάπτυξη... Pizza hut Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Kate1914 έγραψε: #257 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1705958084989.png 67,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Wonderful: #258 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #259 22-01-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε Click για ανάπτυξη... Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:22 Η Wonderful: #260 22-01-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλαδα γιατί έκλεισαν ξέρουμε? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: κύριε @Volkswagen Fan , θέλετε να το γυρίσουμε σε Vegan? ούτε να δοκιμάσω δε θέλω Click για ανάπτυξη... Προτιμώ να πάω στην Κίνα παρά να γίνω Vegan.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 20:23 Ο Valder έγραψε: #242 22-01-24 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ερώτηση προς τους ειδικούς γευσιγνώστες του Forum. Ποια θεωρείται καλύτερη Pizza, Domino’s η Pizza Fan?? Ρωτάω καθώς έχω αρκετό καιρό να δοκιμάσω Domino’s και δεν ξέρω αν την έχουν βελτιώσει η όχι σε σχέση με την τελευταία φορά που πήρα. Ο λόγος που έκοψα να παραγγέλνω από εκεί είναι επειδή μου μύριζε η σάλτσα σίδερο και δεν μου άρεσε. Click για ανάπτυξη... Θα σου πω μια κουβέντα. Όλες οι πίτσες ειναι για μακριά. Όλες. Δεν αξιζει η ζημιά στη δίαιτα. Η Ρόμα ειναι καθαρή και χωρίς πολλές πολλές αηδίες και βαριά σκηνικά, η Φαν μετά. Η ντομινος πολυ παλια νόστιμη αλλα εθιστική και πολύ ζημιά τα υλικά. Εχω να φαω πιτσα ΠΟΛΥ καιρό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 20:29 Ο American Economist: #243 22-01-24 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα σου πω μια κουβέντα. Όλες οι πίτσες ειναι για μακριά. Όλες. Δεν αξιζει η ζημιά στη δίαιτα. Η Ρόμα ειναι καθαρή και χωρίς πολλές πολλές αηδίες και βαριά σκηνικά, η Φαν μετά. Η ντομινος πολυ παλια νόστιμη αλλα εθιστική και πολύ ζημιά τα υλικά. Εχω να φαω πιτσα ΠΟΛΥ καιρό. Click για ανάπτυξη... Αρα συμφωνούμε ότι η Domino’s έχει χαλάσει τελευταία. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 20:31 Ο Valder έγραψε: #244 22-01-24 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αρα συμφωνούμε ότι η Domino’s έχει χαλάσει τελευταία. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω για τελευταια, αλλα απο παλια ηταν αμόνι στο στομάχι μου. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 20:34 Η Wonderful: #245 22-01-24 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αρα συμφωνούμε ότι η Domino’s έχει χαλάσει τελευταία. Click για ανάπτυξη... Έχω δίπλα στο σπίτι μου χρόνια, έχω πάρει μόνο μια φορά και δεν είναι από τις πίτσες που προτιμώ. Στη Θεσσαλονίκη έχουμε την Romea3 που εμένα μου αρέσει πολύ αλλά αν θέλω να κεράσω κάποιον παίρνω ROMA PIZZA, εγγύηση. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιανουαρίου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 20:45 Ο Valder έγραψε: #246 22-01-24 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Έχω δίπλα στο σπίτι μου χρόνια, έχω πάρει μόνο μια φορά και δεν είναι από τις πίτσες που προτιμώ. Στη Θεσσαλονίκη έχουμε την Romea3 που εμένα μου αρέσει πολύ αλλά αν θέλω να κεράσω κάποιον πέρνω ROMA PIZZA, εγγύηση. Click για ανάπτυξη... Τι θα γινει Αγγελική, πολύ συμφωνουμε ξαφνικά. Ορίστε Φώτη, δυο ανθρωποι λεμε Roma Pizza. Και μαλιστα απο αλλα μέρη, που σημαινει οτι η ποιοτητα ειναι με συνέπεια, δεν εχει άκυρο QC. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 20:51 Η Wonderful: #247 22-01-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι θα γινει Αγγελική, πολύ συμφωνουμε ξαφνικά. Ορίστε Φώτη, δυο ανθρωποι λεμε Roma Pizza. Και μαλιστα απο αλλα μέρη, που σημαινει οτι η ποιοτητα ειναι με συνέπεια, δεν εχει άκυρο QC. Click για ανάπτυξη... Μας κερνούσε η θεία Μαργαρίτα χρόνια .. "τρελή θεία" δεν νομίζω ότι θα ξαναγνωρίσω τέτοιον άνθρωπο.. καταπληκτική!! Την έχω συνδέσει μαζί της.. Πάντα μας κερνούσε τα "καλύτερα" και δεν ήθελε να τρώμε άλλη Pizza εκτός από Roma. Συνεχίζω την παράδοση, όσο μπορώ. Υ.Γ Καλά στο φαγητό ταιριάζουμε μάλλον!! Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:01 Ο Πάνθηρας!: #248 22-01-24 21:01 @Volkswagen Fan εδώ και 22 μέρες είμαι σε αυστηρή διατροφή. Λυπησου με American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:11 Ο American Economist: #249 22-01-24 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι θα γινει Αγγελική, πολύ συμφωνουμε ξαφνικά. Ορίστε Φώτη, δυο ανθρωποι λεμε Roma Pizza. Και μαλιστα απο αλλα μέρη, που σημαινει οτι η ποιοτητα ειναι με συνέπεια, δεν εχει άκυρο QC. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Μας κερνούσε η θεία Μαργαρίτα χρόνια .. "τρελή θεία" δεν νομίζω ότι θα ξαναγνωρίσω τέτοιον άνθρωπο.. καταπληκτική!! Την έχω συνδέσει μαζί της.. Πάντα μας κερνούσε τα "καλύτερα" και δεν ήθελε να τρώμε άλλη Pizza εκτός από Roma. Συνεχίζω την παράδοση, όσο μπορώ. Υ.Γ Καλά στο φαγητό ταιριάζουμε μάλλον!! Click για ανάπτυξη... Με πείσατε θα πάρω τον φίλο μου και θα πάμε να φάμε Roma Pizza έτσι για αλλαγή . Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:15 Ο Πάνθηρας!: #250 22-01-24 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Με πείσατε θα πάρω τον φίλο μου και θα πάμε να φάμε Roma Pizza έτσι για αλλαγή . Click για ανάπτυξη... Έχει να κάτσεις ; είναι ωραία τα πιτσαδικα γενικά όπου πας για φαγητο καλά είναι εκτός από κάτι ανοητες γκουρμεδιές που σου φέρνουν μισό πιατακι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:16 Ο American Economist: #251 22-01-24 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Έχει να κάτσεις ; είναι ωραία τα πιτσαδικα γενικά όπου πας για φαγητο καλά είναι εκτός από κάτι ανοητες γκουρμεδιές που σου φέρνουν μισό πιατακι. Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει να κάτσεις, αν δεν έχει δεν πειράζει θα παραγγείλουμε σπίτι . Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:17 Ο Πάνθηρας!: #252 22-01-24 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει να κάτσεις, αν δεν έχει δεν πειράζει θα παραγγείλουμε σπίτι . Click για ανάπτυξη... Πωπω ειδικά αμα έχει καμία δεκαριά τραπεζάκια το πολυ θα είναι το αγαπημένο μου. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο American Economist: #253 22-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πωπω ειδικά αμα έχει καμία δεκαριά τραπεζάκια το πολυ θα είναι το αγαπημένο μου. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι βασικά από όσο θυμάμαι, λίγα τραπεζάκια. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο Πάνθηρας!: #254 22-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έτσι είναι βασικά από όσο θυμάμαι, λίγα τραπεζάκια. Click για ανάπτυξη... Πωπω τα αγαπάω αυτά τα πιτσαδικα. Να πας με τη κοπέλα σου η και με έναν φίλο και ως εκεί. Δεν θέλω πολυκοσμιεες. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:02 Η Kate1914 έγραψε: #255 22-01-24 23:02 Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:12 Ο American Economist: #256 22-01-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε Click για ανάπτυξη... Pizza hut Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Kate1914 έγραψε: #257 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1705958084989.png 67,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Wonderful: #258 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #259 22-01-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε Click για ανάπτυξη... Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:22 Η Wonderful: #260 22-01-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλαδα γιατί έκλεισαν ξέρουμε? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ερώτηση προς τους ειδικούς γευσιγνώστες του Forum. Ποια θεωρείται καλύτερη Pizza, Domino’s η Pizza Fan?? Ρωτάω καθώς έχω αρκετό καιρό να δοκιμάσω Domino’s και δεν ξέρω αν την έχουν βελτιώσει η όχι σε σχέση με την τελευταία φορά που πήρα. Ο λόγος που έκοψα να παραγγέλνω από εκεί είναι επειδή μου μύριζε η σάλτσα σίδερο και δεν μου άρεσε. Click για ανάπτυξη... Θα σου πω μια κουβέντα. Όλες οι πίτσες ειναι για μακριά. Όλες. Δεν αξιζει η ζημιά στη δίαιτα. Η Ρόμα ειναι καθαρή και χωρίς πολλές πολλές αηδίες και βαριά σκηνικά, η Φαν μετά. Η ντομινος πολυ παλια νόστιμη αλλα εθιστική και πολύ ζημιά τα υλικά. Εχω να φαω πιτσα ΠΟΛΥ καιρό.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 20:29 Ο American Economist: #243 22-01-24 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα σου πω μια κουβέντα. Όλες οι πίτσες ειναι για μακριά. Όλες. Δεν αξιζει η ζημιά στη δίαιτα. Η Ρόμα ειναι καθαρή και χωρίς πολλές πολλές αηδίες και βαριά σκηνικά, η Φαν μετά. Η ντομινος πολυ παλια νόστιμη αλλα εθιστική και πολύ ζημιά τα υλικά. Εχω να φαω πιτσα ΠΟΛΥ καιρό. Click για ανάπτυξη... Αρα συμφωνούμε ότι η Domino’s έχει χαλάσει τελευταία. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 20:31 Ο Valder έγραψε: #244 22-01-24 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αρα συμφωνούμε ότι η Domino’s έχει χαλάσει τελευταία. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω για τελευταια, αλλα απο παλια ηταν αμόνι στο στομάχι μου. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 20:34 Η Wonderful: #245 22-01-24 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αρα συμφωνούμε ότι η Domino’s έχει χαλάσει τελευταία. Click για ανάπτυξη... Έχω δίπλα στο σπίτι μου χρόνια, έχω πάρει μόνο μια φορά και δεν είναι από τις πίτσες που προτιμώ. Στη Θεσσαλονίκη έχουμε την Romea3 που εμένα μου αρέσει πολύ αλλά αν θέλω να κεράσω κάποιον παίρνω ROMA PIZZA, εγγύηση. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιανουαρίου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 20:45 Ο Valder έγραψε: #246 22-01-24 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Έχω δίπλα στο σπίτι μου χρόνια, έχω πάρει μόνο μια φορά και δεν είναι από τις πίτσες που προτιμώ. Στη Θεσσαλονίκη έχουμε την Romea3 που εμένα μου αρέσει πολύ αλλά αν θέλω να κεράσω κάποιον πέρνω ROMA PIZZA, εγγύηση. Click για ανάπτυξη... Τι θα γινει Αγγελική, πολύ συμφωνουμε ξαφνικά. Ορίστε Φώτη, δυο ανθρωποι λεμε Roma Pizza. Και μαλιστα απο αλλα μέρη, που σημαινει οτι η ποιοτητα ειναι με συνέπεια, δεν εχει άκυρο QC. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 20:51 Η Wonderful: #247 22-01-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι θα γινει Αγγελική, πολύ συμφωνουμε ξαφνικά. Ορίστε Φώτη, δυο ανθρωποι λεμε Roma Pizza. Και μαλιστα απο αλλα μέρη, που σημαινει οτι η ποιοτητα ειναι με συνέπεια, δεν εχει άκυρο QC. Click για ανάπτυξη... Μας κερνούσε η θεία Μαργαρίτα χρόνια .. "τρελή θεία" δεν νομίζω ότι θα ξαναγνωρίσω τέτοιον άνθρωπο.. καταπληκτική!! Την έχω συνδέσει μαζί της.. Πάντα μας κερνούσε τα "καλύτερα" και δεν ήθελε να τρώμε άλλη Pizza εκτός από Roma. Συνεχίζω την παράδοση, όσο μπορώ. Υ.Γ Καλά στο φαγητό ταιριάζουμε μάλλον!! Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:01 Ο Πάνθηρας!: #248 22-01-24 21:01 @Volkswagen Fan εδώ και 22 μέρες είμαι σε αυστηρή διατροφή. Λυπησου με American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:11 Ο American Economist: #249 22-01-24 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι θα γινει Αγγελική, πολύ συμφωνουμε ξαφνικά. Ορίστε Φώτη, δυο ανθρωποι λεμε Roma Pizza. Και μαλιστα απο αλλα μέρη, που σημαινει οτι η ποιοτητα ειναι με συνέπεια, δεν εχει άκυρο QC. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Μας κερνούσε η θεία Μαργαρίτα χρόνια .. "τρελή θεία" δεν νομίζω ότι θα ξαναγνωρίσω τέτοιον άνθρωπο.. καταπληκτική!! Την έχω συνδέσει μαζί της.. Πάντα μας κερνούσε τα "καλύτερα" και δεν ήθελε να τρώμε άλλη Pizza εκτός από Roma. Συνεχίζω την παράδοση, όσο μπορώ. Υ.Γ Καλά στο φαγητό ταιριάζουμε μάλλον!! Click για ανάπτυξη... Με πείσατε θα πάρω τον φίλο μου και θα πάμε να φάμε Roma Pizza έτσι για αλλαγή . Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:15 Ο Πάνθηρας!: #250 22-01-24 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Με πείσατε θα πάρω τον φίλο μου και θα πάμε να φάμε Roma Pizza έτσι για αλλαγή . Click για ανάπτυξη... Έχει να κάτσεις ; είναι ωραία τα πιτσαδικα γενικά όπου πας για φαγητο καλά είναι εκτός από κάτι ανοητες γκουρμεδιές που σου φέρνουν μισό πιατακι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:16 Ο American Economist: #251 22-01-24 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Έχει να κάτσεις ; είναι ωραία τα πιτσαδικα γενικά όπου πας για φαγητο καλά είναι εκτός από κάτι ανοητες γκουρμεδιές που σου φέρνουν μισό πιατακι. Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει να κάτσεις, αν δεν έχει δεν πειράζει θα παραγγείλουμε σπίτι . Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:17 Ο Πάνθηρας!: #252 22-01-24 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει να κάτσεις, αν δεν έχει δεν πειράζει θα παραγγείλουμε σπίτι . Click για ανάπτυξη... Πωπω ειδικά αμα έχει καμία δεκαριά τραπεζάκια το πολυ θα είναι το αγαπημένο μου. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο American Economist: #253 22-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πωπω ειδικά αμα έχει καμία δεκαριά τραπεζάκια το πολυ θα είναι το αγαπημένο μου. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι βασικά από όσο θυμάμαι, λίγα τραπεζάκια. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο Πάνθηρας!: #254 22-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έτσι είναι βασικά από όσο θυμάμαι, λίγα τραπεζάκια. Click για ανάπτυξη... Πωπω τα αγαπάω αυτά τα πιτσαδικα. Να πας με τη κοπέλα σου η και με έναν φίλο και ως εκεί. Δεν θέλω πολυκοσμιεες. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:02 Η Kate1914 έγραψε: #255 22-01-24 23:02 Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:12 Ο American Economist: #256 22-01-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε Click για ανάπτυξη... Pizza hut Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Kate1914 έγραψε: #257 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1705958084989.png 67,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Wonderful: #258 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #259 22-01-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε Click για ανάπτυξη... Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:22 Η Wonderful: #260 22-01-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλαδα γιατί έκλεισαν ξέρουμε? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα σου πω μια κουβέντα. Όλες οι πίτσες ειναι για μακριά. Όλες. Δεν αξιζει η ζημιά στη δίαιτα. Η Ρόμα ειναι καθαρή και χωρίς πολλές πολλές αηδίες και βαριά σκηνικά, η Φαν μετά. Η ντομινος πολυ παλια νόστιμη αλλα εθιστική και πολύ ζημιά τα υλικά. Εχω να φαω πιτσα ΠΟΛΥ καιρό. Click για ανάπτυξη... Αρα συμφωνούμε ότι η Domino’s έχει χαλάσει τελευταία.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 20:31 Ο Valder έγραψε: #244 22-01-24 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αρα συμφωνούμε ότι η Domino’s έχει χαλάσει τελευταία. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω για τελευταια, αλλα απο παλια ηταν αμόνι στο στομάχι μου. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 20:34 Η Wonderful: #245 22-01-24 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αρα συμφωνούμε ότι η Domino’s έχει χαλάσει τελευταία. Click για ανάπτυξη... Έχω δίπλα στο σπίτι μου χρόνια, έχω πάρει μόνο μια φορά και δεν είναι από τις πίτσες που προτιμώ. Στη Θεσσαλονίκη έχουμε την Romea3 που εμένα μου αρέσει πολύ αλλά αν θέλω να κεράσω κάποιον παίρνω ROMA PIZZA, εγγύηση. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιανουαρίου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 20:45 Ο Valder έγραψε: #246 22-01-24 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Έχω δίπλα στο σπίτι μου χρόνια, έχω πάρει μόνο μια φορά και δεν είναι από τις πίτσες που προτιμώ. Στη Θεσσαλονίκη έχουμε την Romea3 που εμένα μου αρέσει πολύ αλλά αν θέλω να κεράσω κάποιον πέρνω ROMA PIZZA, εγγύηση. Click για ανάπτυξη... Τι θα γινει Αγγελική, πολύ συμφωνουμε ξαφνικά. Ορίστε Φώτη, δυο ανθρωποι λεμε Roma Pizza. Και μαλιστα απο αλλα μέρη, που σημαινει οτι η ποιοτητα ειναι με συνέπεια, δεν εχει άκυρο QC. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 20:51 Η Wonderful: #247 22-01-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι θα γινει Αγγελική, πολύ συμφωνουμε ξαφνικά. Ορίστε Φώτη, δυο ανθρωποι λεμε Roma Pizza. Και μαλιστα απο αλλα μέρη, που σημαινει οτι η ποιοτητα ειναι με συνέπεια, δεν εχει άκυρο QC. Click για ανάπτυξη... Μας κερνούσε η θεία Μαργαρίτα χρόνια .. "τρελή θεία" δεν νομίζω ότι θα ξαναγνωρίσω τέτοιον άνθρωπο.. καταπληκτική!! Την έχω συνδέσει μαζί της.. Πάντα μας κερνούσε τα "καλύτερα" και δεν ήθελε να τρώμε άλλη Pizza εκτός από Roma. Συνεχίζω την παράδοση, όσο μπορώ. Υ.Γ Καλά στο φαγητό ταιριάζουμε μάλλον!! Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:01 Ο Πάνθηρας!: #248 22-01-24 21:01 @Volkswagen Fan εδώ και 22 μέρες είμαι σε αυστηρή διατροφή. Λυπησου με American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:11 Ο American Economist: #249 22-01-24 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι θα γινει Αγγελική, πολύ συμφωνουμε ξαφνικά. Ορίστε Φώτη, δυο ανθρωποι λεμε Roma Pizza. Και μαλιστα απο αλλα μέρη, που σημαινει οτι η ποιοτητα ειναι με συνέπεια, δεν εχει άκυρο QC. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Μας κερνούσε η θεία Μαργαρίτα χρόνια .. "τρελή θεία" δεν νομίζω ότι θα ξαναγνωρίσω τέτοιον άνθρωπο.. καταπληκτική!! Την έχω συνδέσει μαζί της.. Πάντα μας κερνούσε τα "καλύτερα" και δεν ήθελε να τρώμε άλλη Pizza εκτός από Roma. Συνεχίζω την παράδοση, όσο μπορώ. Υ.Γ Καλά στο φαγητό ταιριάζουμε μάλλον!! Click για ανάπτυξη... Με πείσατε θα πάρω τον φίλο μου και θα πάμε να φάμε Roma Pizza έτσι για αλλαγή . Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:15 Ο Πάνθηρας!: #250 22-01-24 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Με πείσατε θα πάρω τον φίλο μου και θα πάμε να φάμε Roma Pizza έτσι για αλλαγή . Click για ανάπτυξη... Έχει να κάτσεις ; είναι ωραία τα πιτσαδικα γενικά όπου πας για φαγητο καλά είναι εκτός από κάτι ανοητες γκουρμεδιές που σου φέρνουν μισό πιατακι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:16 Ο American Economist: #251 22-01-24 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Έχει να κάτσεις ; είναι ωραία τα πιτσαδικα γενικά όπου πας για φαγητο καλά είναι εκτός από κάτι ανοητες γκουρμεδιές που σου φέρνουν μισό πιατακι. Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει να κάτσεις, αν δεν έχει δεν πειράζει θα παραγγείλουμε σπίτι . Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:17 Ο Πάνθηρας!: #252 22-01-24 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει να κάτσεις, αν δεν έχει δεν πειράζει θα παραγγείλουμε σπίτι . Click για ανάπτυξη... Πωπω ειδικά αμα έχει καμία δεκαριά τραπεζάκια το πολυ θα είναι το αγαπημένο μου. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο American Economist: #253 22-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πωπω ειδικά αμα έχει καμία δεκαριά τραπεζάκια το πολυ θα είναι το αγαπημένο μου. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι βασικά από όσο θυμάμαι, λίγα τραπεζάκια. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο Πάνθηρας!: #254 22-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έτσι είναι βασικά από όσο θυμάμαι, λίγα τραπεζάκια. Click για ανάπτυξη... Πωπω τα αγαπάω αυτά τα πιτσαδικα. Να πας με τη κοπέλα σου η και με έναν φίλο και ως εκεί. Δεν θέλω πολυκοσμιεες. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:02 Η Kate1914 έγραψε: #255 22-01-24 23:02 Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:12 Ο American Economist: #256 22-01-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε Click για ανάπτυξη... Pizza hut Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Kate1914 έγραψε: #257 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1705958084989.png 67,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Wonderful: #258 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #259 22-01-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε Click για ανάπτυξη... Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:22 Η Wonderful: #260 22-01-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλαδα γιατί έκλεισαν ξέρουμε? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αρα συμφωνούμε ότι η Domino’s έχει χαλάσει τελευταία. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω για τελευταια, αλλα απο παλια ηταν αμόνι στο στομάχι μου.
Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 20:34 Η Wonderful: #245 22-01-24 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αρα συμφωνούμε ότι η Domino’s έχει χαλάσει τελευταία. Click για ανάπτυξη... Έχω δίπλα στο σπίτι μου χρόνια, έχω πάρει μόνο μια φορά και δεν είναι από τις πίτσες που προτιμώ. Στη Θεσσαλονίκη έχουμε την Romea3 που εμένα μου αρέσει πολύ αλλά αν θέλω να κεράσω κάποιον παίρνω ROMA PIZZA, εγγύηση. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιανουαρίου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 20:45 Ο Valder έγραψε: #246 22-01-24 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Έχω δίπλα στο σπίτι μου χρόνια, έχω πάρει μόνο μια φορά και δεν είναι από τις πίτσες που προτιμώ. Στη Θεσσαλονίκη έχουμε την Romea3 που εμένα μου αρέσει πολύ αλλά αν θέλω να κεράσω κάποιον πέρνω ROMA PIZZA, εγγύηση. Click για ανάπτυξη... Τι θα γινει Αγγελική, πολύ συμφωνουμε ξαφνικά. Ορίστε Φώτη, δυο ανθρωποι λεμε Roma Pizza. Και μαλιστα απο αλλα μέρη, που σημαινει οτι η ποιοτητα ειναι με συνέπεια, δεν εχει άκυρο QC. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 20:51 Η Wonderful: #247 22-01-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι θα γινει Αγγελική, πολύ συμφωνουμε ξαφνικά. Ορίστε Φώτη, δυο ανθρωποι λεμε Roma Pizza. Και μαλιστα απο αλλα μέρη, που σημαινει οτι η ποιοτητα ειναι με συνέπεια, δεν εχει άκυρο QC. Click για ανάπτυξη... Μας κερνούσε η θεία Μαργαρίτα χρόνια .. "τρελή θεία" δεν νομίζω ότι θα ξαναγνωρίσω τέτοιον άνθρωπο.. καταπληκτική!! Την έχω συνδέσει μαζί της.. Πάντα μας κερνούσε τα "καλύτερα" και δεν ήθελε να τρώμε άλλη Pizza εκτός από Roma. Συνεχίζω την παράδοση, όσο μπορώ. Υ.Γ Καλά στο φαγητό ταιριάζουμε μάλλον!! Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:01 Ο Πάνθηρας!: #248 22-01-24 21:01 @Volkswagen Fan εδώ και 22 μέρες είμαι σε αυστηρή διατροφή. Λυπησου με American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:11 Ο American Economist: #249 22-01-24 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι θα γινει Αγγελική, πολύ συμφωνουμε ξαφνικά. Ορίστε Φώτη, δυο ανθρωποι λεμε Roma Pizza. Και μαλιστα απο αλλα μέρη, που σημαινει οτι η ποιοτητα ειναι με συνέπεια, δεν εχει άκυρο QC. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Μας κερνούσε η θεία Μαργαρίτα χρόνια .. "τρελή θεία" δεν νομίζω ότι θα ξαναγνωρίσω τέτοιον άνθρωπο.. καταπληκτική!! Την έχω συνδέσει μαζί της.. Πάντα μας κερνούσε τα "καλύτερα" και δεν ήθελε να τρώμε άλλη Pizza εκτός από Roma. Συνεχίζω την παράδοση, όσο μπορώ. Υ.Γ Καλά στο φαγητό ταιριάζουμε μάλλον!! Click για ανάπτυξη... Με πείσατε θα πάρω τον φίλο μου και θα πάμε να φάμε Roma Pizza έτσι για αλλαγή . Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:15 Ο Πάνθηρας!: #250 22-01-24 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Με πείσατε θα πάρω τον φίλο μου και θα πάμε να φάμε Roma Pizza έτσι για αλλαγή . Click για ανάπτυξη... Έχει να κάτσεις ; είναι ωραία τα πιτσαδικα γενικά όπου πας για φαγητο καλά είναι εκτός από κάτι ανοητες γκουρμεδιές που σου φέρνουν μισό πιατακι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:16 Ο American Economist: #251 22-01-24 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Έχει να κάτσεις ; είναι ωραία τα πιτσαδικα γενικά όπου πας για φαγητο καλά είναι εκτός από κάτι ανοητες γκουρμεδιές που σου φέρνουν μισό πιατακι. Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει να κάτσεις, αν δεν έχει δεν πειράζει θα παραγγείλουμε σπίτι . Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:17 Ο Πάνθηρας!: #252 22-01-24 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει να κάτσεις, αν δεν έχει δεν πειράζει θα παραγγείλουμε σπίτι . Click για ανάπτυξη... Πωπω ειδικά αμα έχει καμία δεκαριά τραπεζάκια το πολυ θα είναι το αγαπημένο μου. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο American Economist: #253 22-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πωπω ειδικά αμα έχει καμία δεκαριά τραπεζάκια το πολυ θα είναι το αγαπημένο μου. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι βασικά από όσο θυμάμαι, λίγα τραπεζάκια. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο Πάνθηρας!: #254 22-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έτσι είναι βασικά από όσο θυμάμαι, λίγα τραπεζάκια. Click για ανάπτυξη... Πωπω τα αγαπάω αυτά τα πιτσαδικα. Να πας με τη κοπέλα σου η και με έναν φίλο και ως εκεί. Δεν θέλω πολυκοσμιεες. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:02 Η Kate1914 έγραψε: #255 22-01-24 23:02 Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:12 Ο American Economist: #256 22-01-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε Click για ανάπτυξη... Pizza hut Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Kate1914 έγραψε: #257 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1705958084989.png 67,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Wonderful: #258 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #259 22-01-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε Click για ανάπτυξη... Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:22 Η Wonderful: #260 22-01-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλαδα γιατί έκλεισαν ξέρουμε? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αρα συμφωνούμε ότι η Domino’s έχει χαλάσει τελευταία. Click για ανάπτυξη... Έχω δίπλα στο σπίτι μου χρόνια, έχω πάρει μόνο μια φορά και δεν είναι από τις πίτσες που προτιμώ. Στη Θεσσαλονίκη έχουμε την Romea3 που εμένα μου αρέσει πολύ αλλά αν θέλω να κεράσω κάποιον παίρνω ROMA PIZZA, εγγύηση.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 20:45 Ο Valder έγραψε: #246 22-01-24 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Έχω δίπλα στο σπίτι μου χρόνια, έχω πάρει μόνο μια φορά και δεν είναι από τις πίτσες που προτιμώ. Στη Θεσσαλονίκη έχουμε την Romea3 που εμένα μου αρέσει πολύ αλλά αν θέλω να κεράσω κάποιον πέρνω ROMA PIZZA, εγγύηση. Click για ανάπτυξη... Τι θα γινει Αγγελική, πολύ συμφωνουμε ξαφνικά. Ορίστε Φώτη, δυο ανθρωποι λεμε Roma Pizza. Και μαλιστα απο αλλα μέρη, που σημαινει οτι η ποιοτητα ειναι με συνέπεια, δεν εχει άκυρο QC. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 20:51 Η Wonderful: #247 22-01-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι θα γινει Αγγελική, πολύ συμφωνουμε ξαφνικά. Ορίστε Φώτη, δυο ανθρωποι λεμε Roma Pizza. Και μαλιστα απο αλλα μέρη, που σημαινει οτι η ποιοτητα ειναι με συνέπεια, δεν εχει άκυρο QC. Click για ανάπτυξη... Μας κερνούσε η θεία Μαργαρίτα χρόνια .. "τρελή θεία" δεν νομίζω ότι θα ξαναγνωρίσω τέτοιον άνθρωπο.. καταπληκτική!! Την έχω συνδέσει μαζί της.. Πάντα μας κερνούσε τα "καλύτερα" και δεν ήθελε να τρώμε άλλη Pizza εκτός από Roma. Συνεχίζω την παράδοση, όσο μπορώ. Υ.Γ Καλά στο φαγητό ταιριάζουμε μάλλον!! Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:01 Ο Πάνθηρας!: #248 22-01-24 21:01 @Volkswagen Fan εδώ και 22 μέρες είμαι σε αυστηρή διατροφή. Λυπησου με American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:11 Ο American Economist: #249 22-01-24 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι θα γινει Αγγελική, πολύ συμφωνουμε ξαφνικά. Ορίστε Φώτη, δυο ανθρωποι λεμε Roma Pizza. Και μαλιστα απο αλλα μέρη, που σημαινει οτι η ποιοτητα ειναι με συνέπεια, δεν εχει άκυρο QC. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Μας κερνούσε η θεία Μαργαρίτα χρόνια .. "τρελή θεία" δεν νομίζω ότι θα ξαναγνωρίσω τέτοιον άνθρωπο.. καταπληκτική!! Την έχω συνδέσει μαζί της.. Πάντα μας κερνούσε τα "καλύτερα" και δεν ήθελε να τρώμε άλλη Pizza εκτός από Roma. Συνεχίζω την παράδοση, όσο μπορώ. Υ.Γ Καλά στο φαγητό ταιριάζουμε μάλλον!! Click για ανάπτυξη... Με πείσατε θα πάρω τον φίλο μου και θα πάμε να φάμε Roma Pizza έτσι για αλλαγή . Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:15 Ο Πάνθηρας!: #250 22-01-24 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Με πείσατε θα πάρω τον φίλο μου και θα πάμε να φάμε Roma Pizza έτσι για αλλαγή . Click για ανάπτυξη... Έχει να κάτσεις ; είναι ωραία τα πιτσαδικα γενικά όπου πας για φαγητο καλά είναι εκτός από κάτι ανοητες γκουρμεδιές που σου φέρνουν μισό πιατακι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:16 Ο American Economist: #251 22-01-24 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Έχει να κάτσεις ; είναι ωραία τα πιτσαδικα γενικά όπου πας για φαγητο καλά είναι εκτός από κάτι ανοητες γκουρμεδιές που σου φέρνουν μισό πιατακι. Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει να κάτσεις, αν δεν έχει δεν πειράζει θα παραγγείλουμε σπίτι . Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:17 Ο Πάνθηρας!: #252 22-01-24 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει να κάτσεις, αν δεν έχει δεν πειράζει θα παραγγείλουμε σπίτι . Click για ανάπτυξη... Πωπω ειδικά αμα έχει καμία δεκαριά τραπεζάκια το πολυ θα είναι το αγαπημένο μου. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο American Economist: #253 22-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πωπω ειδικά αμα έχει καμία δεκαριά τραπεζάκια το πολυ θα είναι το αγαπημένο μου. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι βασικά από όσο θυμάμαι, λίγα τραπεζάκια. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο Πάνθηρας!: #254 22-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έτσι είναι βασικά από όσο θυμάμαι, λίγα τραπεζάκια. Click για ανάπτυξη... Πωπω τα αγαπάω αυτά τα πιτσαδικα. Να πας με τη κοπέλα σου η και με έναν φίλο και ως εκεί. Δεν θέλω πολυκοσμιεες. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:02 Η Kate1914 έγραψε: #255 22-01-24 23:02 Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:12 Ο American Economist: #256 22-01-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε Click για ανάπτυξη... Pizza hut Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Kate1914 έγραψε: #257 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1705958084989.png 67,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Wonderful: #258 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #259 22-01-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε Click για ανάπτυξη... Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:22 Η Wonderful: #260 22-01-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλαδα γιατί έκλεισαν ξέρουμε? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Έχω δίπλα στο σπίτι μου χρόνια, έχω πάρει μόνο μια φορά και δεν είναι από τις πίτσες που προτιμώ. Στη Θεσσαλονίκη έχουμε την Romea3 που εμένα μου αρέσει πολύ αλλά αν θέλω να κεράσω κάποιον πέρνω ROMA PIZZA, εγγύηση. Click για ανάπτυξη... Τι θα γινει Αγγελική, πολύ συμφωνουμε ξαφνικά. Ορίστε Φώτη, δυο ανθρωποι λεμε Roma Pizza. Και μαλιστα απο αλλα μέρη, που σημαινει οτι η ποιοτητα ειναι με συνέπεια, δεν εχει άκυρο QC.
Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 20:51 Η Wonderful: #247 22-01-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι θα γινει Αγγελική, πολύ συμφωνουμε ξαφνικά. Ορίστε Φώτη, δυο ανθρωποι λεμε Roma Pizza. Και μαλιστα απο αλλα μέρη, που σημαινει οτι η ποιοτητα ειναι με συνέπεια, δεν εχει άκυρο QC. Click για ανάπτυξη... Μας κερνούσε η θεία Μαργαρίτα χρόνια .. "τρελή θεία" δεν νομίζω ότι θα ξαναγνωρίσω τέτοιον άνθρωπο.. καταπληκτική!! Την έχω συνδέσει μαζί της.. Πάντα μας κερνούσε τα "καλύτερα" και δεν ήθελε να τρώμε άλλη Pizza εκτός από Roma. Συνεχίζω την παράδοση, όσο μπορώ. Υ.Γ Καλά στο φαγητό ταιριάζουμε μάλλον!! Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:01 Ο Πάνθηρας!: #248 22-01-24 21:01 @Volkswagen Fan εδώ και 22 μέρες είμαι σε αυστηρή διατροφή. Λυπησου με American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:11 Ο American Economist: #249 22-01-24 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι θα γινει Αγγελική, πολύ συμφωνουμε ξαφνικά. Ορίστε Φώτη, δυο ανθρωποι λεμε Roma Pizza. Και μαλιστα απο αλλα μέρη, που σημαινει οτι η ποιοτητα ειναι με συνέπεια, δεν εχει άκυρο QC. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Μας κερνούσε η θεία Μαργαρίτα χρόνια .. "τρελή θεία" δεν νομίζω ότι θα ξαναγνωρίσω τέτοιον άνθρωπο.. καταπληκτική!! Την έχω συνδέσει μαζί της.. Πάντα μας κερνούσε τα "καλύτερα" και δεν ήθελε να τρώμε άλλη Pizza εκτός από Roma. Συνεχίζω την παράδοση, όσο μπορώ. Υ.Γ Καλά στο φαγητό ταιριάζουμε μάλλον!! Click για ανάπτυξη... Με πείσατε θα πάρω τον φίλο μου και θα πάμε να φάμε Roma Pizza έτσι για αλλαγή . Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:15 Ο Πάνθηρας!: #250 22-01-24 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Με πείσατε θα πάρω τον φίλο μου και θα πάμε να φάμε Roma Pizza έτσι για αλλαγή . Click για ανάπτυξη... Έχει να κάτσεις ; είναι ωραία τα πιτσαδικα γενικά όπου πας για φαγητο καλά είναι εκτός από κάτι ανοητες γκουρμεδιές που σου φέρνουν μισό πιατακι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:16 Ο American Economist: #251 22-01-24 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Έχει να κάτσεις ; είναι ωραία τα πιτσαδικα γενικά όπου πας για φαγητο καλά είναι εκτός από κάτι ανοητες γκουρμεδιές που σου φέρνουν μισό πιατακι. Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει να κάτσεις, αν δεν έχει δεν πειράζει θα παραγγείλουμε σπίτι . Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:17 Ο Πάνθηρας!: #252 22-01-24 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει να κάτσεις, αν δεν έχει δεν πειράζει θα παραγγείλουμε σπίτι . Click για ανάπτυξη... Πωπω ειδικά αμα έχει καμία δεκαριά τραπεζάκια το πολυ θα είναι το αγαπημένο μου. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο American Economist: #253 22-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πωπω ειδικά αμα έχει καμία δεκαριά τραπεζάκια το πολυ θα είναι το αγαπημένο μου. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι βασικά από όσο θυμάμαι, λίγα τραπεζάκια. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο Πάνθηρας!: #254 22-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έτσι είναι βασικά από όσο θυμάμαι, λίγα τραπεζάκια. Click για ανάπτυξη... Πωπω τα αγαπάω αυτά τα πιτσαδικα. Να πας με τη κοπέλα σου η και με έναν φίλο και ως εκεί. Δεν θέλω πολυκοσμιεες. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:02 Η Kate1914 έγραψε: #255 22-01-24 23:02 Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:12 Ο American Economist: #256 22-01-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε Click για ανάπτυξη... Pizza hut Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Kate1914 έγραψε: #257 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1705958084989.png 67,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Wonderful: #258 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #259 22-01-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε Click για ανάπτυξη... Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:22 Η Wonderful: #260 22-01-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλαδα γιατί έκλεισαν ξέρουμε? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι θα γινει Αγγελική, πολύ συμφωνουμε ξαφνικά. Ορίστε Φώτη, δυο ανθρωποι λεμε Roma Pizza. Και μαλιστα απο αλλα μέρη, που σημαινει οτι η ποιοτητα ειναι με συνέπεια, δεν εχει άκυρο QC. Click για ανάπτυξη... Μας κερνούσε η θεία Μαργαρίτα χρόνια .. "τρελή θεία" δεν νομίζω ότι θα ξαναγνωρίσω τέτοιον άνθρωπο.. καταπληκτική!! Την έχω συνδέσει μαζί της.. Πάντα μας κερνούσε τα "καλύτερα" και δεν ήθελε να τρώμε άλλη Pizza εκτός από Roma. Συνεχίζω την παράδοση, όσο μπορώ. Υ.Γ Καλά στο φαγητό ταιριάζουμε μάλλον!!
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:01 Ο Πάνθηρας!: #248 22-01-24 21:01 @Volkswagen Fan εδώ και 22 μέρες είμαι σε αυστηρή διατροφή. Λυπησου με American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:11 Ο American Economist: #249 22-01-24 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι θα γινει Αγγελική, πολύ συμφωνουμε ξαφνικά. Ορίστε Φώτη, δυο ανθρωποι λεμε Roma Pizza. Και μαλιστα απο αλλα μέρη, που σημαινει οτι η ποιοτητα ειναι με συνέπεια, δεν εχει άκυρο QC. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Μας κερνούσε η θεία Μαργαρίτα χρόνια .. "τρελή θεία" δεν νομίζω ότι θα ξαναγνωρίσω τέτοιον άνθρωπο.. καταπληκτική!! Την έχω συνδέσει μαζί της.. Πάντα μας κερνούσε τα "καλύτερα" και δεν ήθελε να τρώμε άλλη Pizza εκτός από Roma. Συνεχίζω την παράδοση, όσο μπορώ. Υ.Γ Καλά στο φαγητό ταιριάζουμε μάλλον!! Click για ανάπτυξη... Με πείσατε θα πάρω τον φίλο μου και θα πάμε να φάμε Roma Pizza έτσι για αλλαγή . Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:15 Ο Πάνθηρας!: #250 22-01-24 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Με πείσατε θα πάρω τον φίλο μου και θα πάμε να φάμε Roma Pizza έτσι για αλλαγή . Click για ανάπτυξη... Έχει να κάτσεις ; είναι ωραία τα πιτσαδικα γενικά όπου πας για φαγητο καλά είναι εκτός από κάτι ανοητες γκουρμεδιές που σου φέρνουν μισό πιατακι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:16 Ο American Economist: #251 22-01-24 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Έχει να κάτσεις ; είναι ωραία τα πιτσαδικα γενικά όπου πας για φαγητο καλά είναι εκτός από κάτι ανοητες γκουρμεδιές που σου φέρνουν μισό πιατακι. Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει να κάτσεις, αν δεν έχει δεν πειράζει θα παραγγείλουμε σπίτι . Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:17 Ο Πάνθηρας!: #252 22-01-24 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει να κάτσεις, αν δεν έχει δεν πειράζει θα παραγγείλουμε σπίτι . Click για ανάπτυξη... Πωπω ειδικά αμα έχει καμία δεκαριά τραπεζάκια το πολυ θα είναι το αγαπημένο μου. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο American Economist: #253 22-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πωπω ειδικά αμα έχει καμία δεκαριά τραπεζάκια το πολυ θα είναι το αγαπημένο μου. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι βασικά από όσο θυμάμαι, λίγα τραπεζάκια. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο Πάνθηρας!: #254 22-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έτσι είναι βασικά από όσο θυμάμαι, λίγα τραπεζάκια. Click για ανάπτυξη... Πωπω τα αγαπάω αυτά τα πιτσαδικα. Να πας με τη κοπέλα σου η και με έναν φίλο και ως εκεί. Δεν θέλω πολυκοσμιεες. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:02 Η Kate1914 έγραψε: #255 22-01-24 23:02 Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:12 Ο American Economist: #256 22-01-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε Click για ανάπτυξη... Pizza hut Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Kate1914 έγραψε: #257 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1705958084989.png 67,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Wonderful: #258 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #259 22-01-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε Click για ανάπτυξη... Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:22 Η Wonderful: #260 22-01-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλαδα γιατί έκλεισαν ξέρουμε? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:11 Ο American Economist: #249 22-01-24 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι θα γινει Αγγελική, πολύ συμφωνουμε ξαφνικά. Ορίστε Φώτη, δυο ανθρωποι λεμε Roma Pizza. Και μαλιστα απο αλλα μέρη, που σημαινει οτι η ποιοτητα ειναι με συνέπεια, δεν εχει άκυρο QC. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Μας κερνούσε η θεία Μαργαρίτα χρόνια .. "τρελή θεία" δεν νομίζω ότι θα ξαναγνωρίσω τέτοιον άνθρωπο.. καταπληκτική!! Την έχω συνδέσει μαζί της.. Πάντα μας κερνούσε τα "καλύτερα" και δεν ήθελε να τρώμε άλλη Pizza εκτός από Roma. Συνεχίζω την παράδοση, όσο μπορώ. Υ.Γ Καλά στο φαγητό ταιριάζουμε μάλλον!! Click για ανάπτυξη... Με πείσατε θα πάρω τον φίλο μου και θα πάμε να φάμε Roma Pizza έτσι για αλλαγή . Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:15 Ο Πάνθηρας!: #250 22-01-24 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Με πείσατε θα πάρω τον φίλο μου και θα πάμε να φάμε Roma Pizza έτσι για αλλαγή . Click για ανάπτυξη... Έχει να κάτσεις ; είναι ωραία τα πιτσαδικα γενικά όπου πας για φαγητο καλά είναι εκτός από κάτι ανοητες γκουρμεδιές που σου φέρνουν μισό πιατακι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:16 Ο American Economist: #251 22-01-24 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Έχει να κάτσεις ; είναι ωραία τα πιτσαδικα γενικά όπου πας για φαγητο καλά είναι εκτός από κάτι ανοητες γκουρμεδιές που σου φέρνουν μισό πιατακι. Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει να κάτσεις, αν δεν έχει δεν πειράζει θα παραγγείλουμε σπίτι . Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:17 Ο Πάνθηρας!: #252 22-01-24 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει να κάτσεις, αν δεν έχει δεν πειράζει θα παραγγείλουμε σπίτι . Click για ανάπτυξη... Πωπω ειδικά αμα έχει καμία δεκαριά τραπεζάκια το πολυ θα είναι το αγαπημένο μου. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο American Economist: #253 22-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πωπω ειδικά αμα έχει καμία δεκαριά τραπεζάκια το πολυ θα είναι το αγαπημένο μου. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι βασικά από όσο θυμάμαι, λίγα τραπεζάκια. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο Πάνθηρας!: #254 22-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έτσι είναι βασικά από όσο θυμάμαι, λίγα τραπεζάκια. Click για ανάπτυξη... Πωπω τα αγαπάω αυτά τα πιτσαδικα. Να πας με τη κοπέλα σου η και με έναν φίλο και ως εκεί. Δεν θέλω πολυκοσμιεες. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:02 Η Kate1914 έγραψε: #255 22-01-24 23:02 Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:12 Ο American Economist: #256 22-01-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε Click για ανάπτυξη... Pizza hut Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Kate1914 έγραψε: #257 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1705958084989.png 67,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Wonderful: #258 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #259 22-01-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε Click για ανάπτυξη... Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:22 Η Wonderful: #260 22-01-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλαδα γιατί έκλεισαν ξέρουμε? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι θα γινει Αγγελική, πολύ συμφωνουμε ξαφνικά. Ορίστε Φώτη, δυο ανθρωποι λεμε Roma Pizza. Και μαλιστα απο αλλα μέρη, που σημαινει οτι η ποιοτητα ειναι με συνέπεια, δεν εχει άκυρο QC. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Μας κερνούσε η θεία Μαργαρίτα χρόνια .. "τρελή θεία" δεν νομίζω ότι θα ξαναγνωρίσω τέτοιον άνθρωπο.. καταπληκτική!! Την έχω συνδέσει μαζί της.. Πάντα μας κερνούσε τα "καλύτερα" και δεν ήθελε να τρώμε άλλη Pizza εκτός από Roma. Συνεχίζω την παράδοση, όσο μπορώ. Υ.Γ Καλά στο φαγητό ταιριάζουμε μάλλον!! Click για ανάπτυξη... Με πείσατε θα πάρω τον φίλο μου και θα πάμε να φάμε Roma Pizza έτσι για αλλαγή .
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:15 Ο Πάνθηρας!: #250 22-01-24 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Με πείσατε θα πάρω τον φίλο μου και θα πάμε να φάμε Roma Pizza έτσι για αλλαγή . Click για ανάπτυξη... Έχει να κάτσεις ; είναι ωραία τα πιτσαδικα γενικά όπου πας για φαγητο καλά είναι εκτός από κάτι ανοητες γκουρμεδιές που σου φέρνουν μισό πιατακι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:16 Ο American Economist: #251 22-01-24 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Έχει να κάτσεις ; είναι ωραία τα πιτσαδικα γενικά όπου πας για φαγητο καλά είναι εκτός από κάτι ανοητες γκουρμεδιές που σου φέρνουν μισό πιατακι. Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει να κάτσεις, αν δεν έχει δεν πειράζει θα παραγγείλουμε σπίτι . Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:17 Ο Πάνθηρας!: #252 22-01-24 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει να κάτσεις, αν δεν έχει δεν πειράζει θα παραγγείλουμε σπίτι . Click για ανάπτυξη... Πωπω ειδικά αμα έχει καμία δεκαριά τραπεζάκια το πολυ θα είναι το αγαπημένο μου. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο American Economist: #253 22-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πωπω ειδικά αμα έχει καμία δεκαριά τραπεζάκια το πολυ θα είναι το αγαπημένο μου. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι βασικά από όσο θυμάμαι, λίγα τραπεζάκια. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο Πάνθηρας!: #254 22-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έτσι είναι βασικά από όσο θυμάμαι, λίγα τραπεζάκια. Click για ανάπτυξη... Πωπω τα αγαπάω αυτά τα πιτσαδικα. Να πας με τη κοπέλα σου η και με έναν φίλο και ως εκεί. Δεν θέλω πολυκοσμιεες. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:02 Η Kate1914 έγραψε: #255 22-01-24 23:02 Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:12 Ο American Economist: #256 22-01-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε Click για ανάπτυξη... Pizza hut Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Kate1914 έγραψε: #257 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1705958084989.png 67,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Wonderful: #258 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #259 22-01-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε Click για ανάπτυξη... Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:22 Η Wonderful: #260 22-01-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλαδα γιατί έκλεισαν ξέρουμε? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Με πείσατε θα πάρω τον φίλο μου και θα πάμε να φάμε Roma Pizza έτσι για αλλαγή . Click για ανάπτυξη... Έχει να κάτσεις ; είναι ωραία τα πιτσαδικα γενικά όπου πας για φαγητο καλά είναι εκτός από κάτι ανοητες γκουρμεδιές που σου φέρνουν μισό πιατακι.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:16 Ο American Economist: #251 22-01-24 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Έχει να κάτσεις ; είναι ωραία τα πιτσαδικα γενικά όπου πας για φαγητο καλά είναι εκτός από κάτι ανοητες γκουρμεδιές που σου φέρνουν μισό πιατακι. Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει να κάτσεις, αν δεν έχει δεν πειράζει θα παραγγείλουμε σπίτι . Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:17 Ο Πάνθηρας!: #252 22-01-24 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει να κάτσεις, αν δεν έχει δεν πειράζει θα παραγγείλουμε σπίτι . Click για ανάπτυξη... Πωπω ειδικά αμα έχει καμία δεκαριά τραπεζάκια το πολυ θα είναι το αγαπημένο μου. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο American Economist: #253 22-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πωπω ειδικά αμα έχει καμία δεκαριά τραπεζάκια το πολυ θα είναι το αγαπημένο μου. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι βασικά από όσο θυμάμαι, λίγα τραπεζάκια. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο Πάνθηρας!: #254 22-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έτσι είναι βασικά από όσο θυμάμαι, λίγα τραπεζάκια. Click για ανάπτυξη... Πωπω τα αγαπάω αυτά τα πιτσαδικα. Να πας με τη κοπέλα σου η και με έναν φίλο και ως εκεί. Δεν θέλω πολυκοσμιεες. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:02 Η Kate1914 έγραψε: #255 22-01-24 23:02 Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:12 Ο American Economist: #256 22-01-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε Click για ανάπτυξη... Pizza hut Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Kate1914 έγραψε: #257 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1705958084989.png 67,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Wonderful: #258 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #259 22-01-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε Click για ανάπτυξη... Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:22 Η Wonderful: #260 22-01-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλαδα γιατί έκλεισαν ξέρουμε? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Έχει να κάτσεις ; είναι ωραία τα πιτσαδικα γενικά όπου πας για φαγητο καλά είναι εκτός από κάτι ανοητες γκουρμεδιές που σου φέρνουν μισό πιατακι. Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει να κάτσεις, αν δεν έχει δεν πειράζει θα παραγγείλουμε σπίτι .
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:17 Ο Πάνθηρας!: #252 22-01-24 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει να κάτσεις, αν δεν έχει δεν πειράζει θα παραγγείλουμε σπίτι . Click για ανάπτυξη... Πωπω ειδικά αμα έχει καμία δεκαριά τραπεζάκια το πολυ θα είναι το αγαπημένο μου. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο American Economist: #253 22-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πωπω ειδικά αμα έχει καμία δεκαριά τραπεζάκια το πολυ θα είναι το αγαπημένο μου. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι βασικά από όσο θυμάμαι, λίγα τραπεζάκια. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο Πάνθηρας!: #254 22-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έτσι είναι βασικά από όσο θυμάμαι, λίγα τραπεζάκια. Click για ανάπτυξη... Πωπω τα αγαπάω αυτά τα πιτσαδικα. Να πας με τη κοπέλα σου η και με έναν φίλο και ως εκεί. Δεν θέλω πολυκοσμιεες. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:02 Η Kate1914 έγραψε: #255 22-01-24 23:02 Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:12 Ο American Economist: #256 22-01-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε Click για ανάπτυξη... Pizza hut Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Kate1914 έγραψε: #257 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1705958084989.png 67,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Wonderful: #258 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #259 22-01-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε Click για ανάπτυξη... Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:22 Η Wonderful: #260 22-01-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλαδα γιατί έκλεισαν ξέρουμε? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει να κάτσεις, αν δεν έχει δεν πειράζει θα παραγγείλουμε σπίτι . Click για ανάπτυξη... Πωπω ειδικά αμα έχει καμία δεκαριά τραπεζάκια το πολυ θα είναι το αγαπημένο μου.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο American Economist: #253 22-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πωπω ειδικά αμα έχει καμία δεκαριά τραπεζάκια το πολυ θα είναι το αγαπημένο μου. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι βασικά από όσο θυμάμαι, λίγα τραπεζάκια. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο Πάνθηρας!: #254 22-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έτσι είναι βασικά από όσο θυμάμαι, λίγα τραπεζάκια. Click για ανάπτυξη... Πωπω τα αγαπάω αυτά τα πιτσαδικα. Να πας με τη κοπέλα σου η και με έναν φίλο και ως εκεί. Δεν θέλω πολυκοσμιεες. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:02 Η Kate1914 έγραψε: #255 22-01-24 23:02 Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:12 Ο American Economist: #256 22-01-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε Click για ανάπτυξη... Pizza hut Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Kate1914 έγραψε: #257 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1705958084989.png 67,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Wonderful: #258 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #259 22-01-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε Click για ανάπτυξη... Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:22 Η Wonderful: #260 22-01-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλαδα γιατί έκλεισαν ξέρουμε? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πωπω ειδικά αμα έχει καμία δεκαριά τραπεζάκια το πολυ θα είναι το αγαπημένο μου. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι βασικά από όσο θυμάμαι, λίγα τραπεζάκια.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 21:19 Ο Πάνθηρας!: #254 22-01-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έτσι είναι βασικά από όσο θυμάμαι, λίγα τραπεζάκια. Click για ανάπτυξη... Πωπω τα αγαπάω αυτά τα πιτσαδικα. Να πας με τη κοπέλα σου η και με έναν φίλο και ως εκεί. Δεν θέλω πολυκοσμιεες. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:02 Η Kate1914 έγραψε: #255 22-01-24 23:02 Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:12 Ο American Economist: #256 22-01-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε Click για ανάπτυξη... Pizza hut Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Kate1914 έγραψε: #257 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1705958084989.png 67,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Wonderful: #258 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #259 22-01-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε Click για ανάπτυξη... Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:22 Η Wonderful: #260 22-01-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλαδα γιατί έκλεισαν ξέρουμε? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έτσι είναι βασικά από όσο θυμάμαι, λίγα τραπεζάκια. Click για ανάπτυξη... Πωπω τα αγαπάω αυτά τα πιτσαδικα. Να πας με τη κοπέλα σου η και με έναν φίλο και ως εκεί. Δεν θέλω πολυκοσμιεες.
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:02 Η Kate1914 έγραψε: #255 22-01-24 23:02 Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:12 Ο American Economist: #256 22-01-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε Click για ανάπτυξη... Pizza hut Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Kate1914 έγραψε: #257 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1705958084989.png 67,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Wonderful: #258 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #259 22-01-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε Click για ανάπτυξη... Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:22 Η Wonderful: #260 22-01-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλαδα γιατί έκλεισαν ξέρουμε? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:12 Ο American Economist: #256 22-01-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε Click για ανάπτυξη... Pizza hut Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Kate1914 έγραψε: #257 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1705958084989.png 67,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Wonderful: #258 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #259 22-01-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε Click για ανάπτυξη... Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:22 Η Wonderful: #260 22-01-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλαδα γιατί έκλεισαν ξέρουμε? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Σταματήστε να μιλάτε για πίτσα, σας ικετεύω! Έχω να φάω και εγώ δε θυμάμαι από πότε Click για ανάπτυξη... Pizza hut
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.523 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Kate1914 έγραψε: #257 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1705958084989.png 67,8 KB · Εμφανίσεις: 73 Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Wonderful: #258 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #259 22-01-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε Click για ανάπτυξη... Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:22 Η Wonderful: #260 22-01-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλαδα γιατί έκλεισαν ξέρουμε? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:15 Η Wonderful: #258 22-01-24 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #259 22-01-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε Click για ανάπτυξη... Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:22 Η Wonderful: #260 22-01-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλαδα γιατί έκλεισαν ξέρουμε? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Pizza hut Click για ανάπτυξη... Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:19 Ο American Economist: #259 22-01-24 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε Click για ανάπτυξη... Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:22 Η Wonderful: #260 22-01-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλαδα γιατί έκλεισαν ξέρουμε? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Στην Αθήνα έχει ακόμα? Στη θεσσαλονικη έκλεισε, δεν μας άρεσε Click για ανάπτυξη... Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ.
Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2024 στις 23:22 Η Wonderful: #260 22-01-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλαδα γιατί έκλεισαν ξέρουμε?
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δυστυχώς το 2020. Για εμένα ήταν η πιο νόστιμη Pizza με διαφορά, ειδικά η αφράτη ζύμη ήταν όνειρο . Σε όλον τον πλανήτη η αλυσίδα έχει 15.000 εστιατόρια εκ των οποίων τα 7.000 στις ΗΠΑ. Click για ανάπτυξη... Στην Ελλαδα γιατί έκλεισαν ξέρουμε?