Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.980 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 20:17 Ο Skiyo έγραψε: #81 29-12-23 20:17 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Αυτό το παστραμι γίνεται με τριγωνελλα; Αυτό που μυρίζει... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δεν είμαι ειδικός από παστράμι απλά θυμάμαι ότι ήταν γευστικό, αλλά είναι με κοκκινο λάχανο, μουσταρδα και πίκλα μέσα στο σαντουιτς. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 20:23 Ο American Economist: #82 29-12-23 20:23 Tiramisu . juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 20:42 Ο juste un instant: #83 29-12-23 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Δεν ξέρω δεν είμαι ειδικός από παστράμι απλά θυμάμαι ότι ήταν γευστικό, αλλά είναι με κοκκινο λάχανο, μουσταρδα και πίκλα μέσα στο σαντουιτς. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι. Λέγεται και τσιμένι. Τριγωνέλλα - Τσιμένι τριμμένο Το τσιμένι (τριγωνέλλα) είναι ένα από τα τέσσερα συστατικά με τα οποία φτιάχνουν το περίβλημα του παστουρμά (λάδι, πιπέρι, πάπρικα) και αυτό που δίνει στον παστουρμά το χαρακτηριστικό του άρωμα. Κύριο λειτουργικό χαρακτηριστικό είναι η συντήρηση του κρέατος και συνάμα προφυλάσσει τον καταναλωτή... www.bachari.gr Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:45 Ο Πάνθηρας!: #84 29-12-23 21:45 Ώρα για μάχη! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:46 Ο juste un instant: #85 29-12-23 21:46 Τελικά τι κάνουμε για να μην μυρίζουμε όταν τρώμε παστουρμά; Ξέρει κανείς; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:47 Ο American Economist: #86 29-12-23 21:47 Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:48 Ο Πάνθηρας!: #87 29-12-23 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... Πίτσα φαν μαργαρίτα ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:48 Ο Valder έγραψε: #88 29-12-23 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... Εχει λιγη πίτσα επάνω στο ζυμάρι σου. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:49 Ο American Economist: #89 29-12-23 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πίτσα φαν μαργαρίτα ; Click για ανάπτυξη... Όχι είναι από ένα Ιταλικό εστιατόριο στην γειτονιά μου. Είναι στο ξυλόφουρνο φτιαγμένη. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:56 Ο Πάνθηρας!: #90 29-12-23 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ώρα για μάχη! Click για ανάπτυξη... Σε καλη φόρμα... Την κατεβασα σχετικά ευκολα. 8 κομμάτια η μεγάλη της ντομινος με ιταλική ζυμη οκ. Τρομερή. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:57 Ο juste un instant: #91 29-12-23 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Σε καλη φόρμα... Την κατεβασα σχετικά ευκολα. 8 κομμάτια η μεγάλη της ντομινος με ιταλική ζυμη οκ. Τρομερή. Click για ανάπτυξη... Να τα μασάς καλά τα κομμάτια όμως. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:58 Ο Πάνθηρας!: #92 29-12-23 21:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Να τα μασάς καλά τα κομμάτια όμως. Click για ανάπτυξη... Τα πρωτα 4 σχεδόν τα κατάπια Εβγαζα και μουγκρητα ευχαρίστησης. Αχ ναι γουστάρω. Καυλιαρα μου εσυ... Για την πίτσα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:59 Ο juste un instant: #93 29-12-23 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τα πρωτα 4 σχεδόν τα κατάπια Εβγαζα και μουγκρητα ευχαρίστησης. Αχ ναι γουστάρω. Καυλιαρα μου εσυ... Για την πίτσα. Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα τα νιάτα μου τώρα. Κατέβαζα δύο πίτσες οικογενειακές άνετα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:24 Ο juste un instant: #94 01-01-24 21:24 Eγώ αφήνω πλέον κομμάτια πίτσας στο ψυγείο και τα τρώω την επομένη για να κάνει δουλειά το ανθεκτικό άμυλο. Ευτυχώς μ' αρέσουν και κρύα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:34 Ο Πάνθηρας!: #95 01-01-24 21:34 γΙΑ ΜΈνα κρύα η πίτσα δεν τρώγεται.... και ειδικά απο ψυγείο. Την πίτσα τη τρως μέσα στη μισή ώρα που έχει βγει απο το φούρνο. Απόψε είπα να περάσω και απο το ΓΝΗΣΙΟ στο Νεο Ηράκλειο οπού πήγε και ο chris Kogias και ο Ορεινή μέλισσα (ποσο τρώει αυτος ο τύπος ρε φιλε εκτος και αν τον κερνάνε για να κανει διαφημιση και τα τρωει ολα μέχρι ενα σημείο) δεν γινεται να τα φας ολα αυτα δηλαδη και σουβλακι γιγας και πιτα και μεριδα κοντοσουβλι.... ειπα λοιπόν να δοκιμάσω το σουβλάκι του αλλα ήταν κλειστό. Παραπλανήθηκα γιατι περνώντας απο τη Φιλαδέλφεια ειδα τον Μπαρμπαλιά και άλλους ανοιχτούς και λέω θα ειναι ανοιχτός και αυτος αλλα δεν..... Οπότε πήρα μια πιτα απο την Πιτα του Παππου. Παιδιά τιποτα το ιδιατερο...και σιγουρα οχι για 6.10 που την έχουν πάει. Δεν πρόκειται να ψωνίσω ξανά απο εκεί. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:40 Ο juste un instant: #96 01-01-24 21:40 Εγώ μια χαρά την τρώω και κρύα. Δεν είναι όπως η ζεστή αλλά όταν σου αρέσει πολύ κάτι, μια χαρά το τρώς και κρύο. Αν μάλιστα πεινάς, το τρως με την ίδια ευχαρίστηση. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #97 01-01-24 21:47 Εγώ τρώω όλα τα φαγητά που πέρασε η ώρα τους κρύα γιατί θεωρώ το microwaving ανθυγιεινό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:54 Ο Valder έγραψε: #98 01-01-24 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο chris Kogias Click για ανάπτυξη... Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο Ορεινή μέλισσα Click για ανάπτυξη... Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:57 Ο Πάνθηρας!: #99 01-01-24 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Click για ανάπτυξη... Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 23:04 Ο Valder έγραψε: #100 01-01-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Click για ανάπτυξη... Ρε Κώστα άνοιξε το ντουλαπι να παρει καφέ και είχε ποντικια που χέζανε μέσα. Και σε ενα σημερινο σορτ ελεγε οτι οι κουβερτες ειχαν εντομα και οι φιλοι του δεν καταδεχονταν και έφεραν sleeping bags. Μπίχλας είναι. Τον παω αλλα ειναι καθυστέρας τέρμα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Αυτό το παστραμι γίνεται με τριγωνελλα; Αυτό που μυρίζει... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δεν είμαι ειδικός από παστράμι απλά θυμάμαι ότι ήταν γευστικό, αλλά είναι με κοκκινο λάχανο, μουσταρδα και πίκλα μέσα στο σαντουιτς.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 20:23 Ο American Economist: #82 29-12-23 20:23 Tiramisu . juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 20:42 Ο juste un instant: #83 29-12-23 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Δεν ξέρω δεν είμαι ειδικός από παστράμι απλά θυμάμαι ότι ήταν γευστικό, αλλά είναι με κοκκινο λάχανο, μουσταρδα και πίκλα μέσα στο σαντουιτς. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι. Λέγεται και τσιμένι. Τριγωνέλλα - Τσιμένι τριμμένο Το τσιμένι (τριγωνέλλα) είναι ένα από τα τέσσερα συστατικά με τα οποία φτιάχνουν το περίβλημα του παστουρμά (λάδι, πιπέρι, πάπρικα) και αυτό που δίνει στον παστουρμά το χαρακτηριστικό του άρωμα. Κύριο λειτουργικό χαρακτηριστικό είναι η συντήρηση του κρέατος και συνάμα προφυλάσσει τον καταναλωτή... www.bachari.gr Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:45 Ο Πάνθηρας!: #84 29-12-23 21:45 Ώρα για μάχη! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:46 Ο juste un instant: #85 29-12-23 21:46 Τελικά τι κάνουμε για να μην μυρίζουμε όταν τρώμε παστουρμά; Ξέρει κανείς; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:47 Ο American Economist: #86 29-12-23 21:47 Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:48 Ο Πάνθηρας!: #87 29-12-23 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... Πίτσα φαν μαργαρίτα ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:48 Ο Valder έγραψε: #88 29-12-23 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... Εχει λιγη πίτσα επάνω στο ζυμάρι σου. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:49 Ο American Economist: #89 29-12-23 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πίτσα φαν μαργαρίτα ; Click για ανάπτυξη... Όχι είναι από ένα Ιταλικό εστιατόριο στην γειτονιά μου. Είναι στο ξυλόφουρνο φτιαγμένη. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:56 Ο Πάνθηρας!: #90 29-12-23 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ώρα για μάχη! Click για ανάπτυξη... Σε καλη φόρμα... Την κατεβασα σχετικά ευκολα. 8 κομμάτια η μεγάλη της ντομινος με ιταλική ζυμη οκ. Τρομερή. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:57 Ο juste un instant: #91 29-12-23 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Σε καλη φόρμα... Την κατεβασα σχετικά ευκολα. 8 κομμάτια η μεγάλη της ντομινος με ιταλική ζυμη οκ. Τρομερή. Click για ανάπτυξη... Να τα μασάς καλά τα κομμάτια όμως. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:58 Ο Πάνθηρας!: #92 29-12-23 21:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Να τα μασάς καλά τα κομμάτια όμως. Click για ανάπτυξη... Τα πρωτα 4 σχεδόν τα κατάπια Εβγαζα και μουγκρητα ευχαρίστησης. Αχ ναι γουστάρω. Καυλιαρα μου εσυ... Για την πίτσα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:59 Ο juste un instant: #93 29-12-23 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τα πρωτα 4 σχεδόν τα κατάπια Εβγαζα και μουγκρητα ευχαρίστησης. Αχ ναι γουστάρω. Καυλιαρα μου εσυ... Για την πίτσα. Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα τα νιάτα μου τώρα. Κατέβαζα δύο πίτσες οικογενειακές άνετα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:24 Ο juste un instant: #94 01-01-24 21:24 Eγώ αφήνω πλέον κομμάτια πίτσας στο ψυγείο και τα τρώω την επομένη για να κάνει δουλειά το ανθεκτικό άμυλο. Ευτυχώς μ' αρέσουν και κρύα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:34 Ο Πάνθηρας!: #95 01-01-24 21:34 γΙΑ ΜΈνα κρύα η πίτσα δεν τρώγεται.... και ειδικά απο ψυγείο. Την πίτσα τη τρως μέσα στη μισή ώρα που έχει βγει απο το φούρνο. Απόψε είπα να περάσω και απο το ΓΝΗΣΙΟ στο Νεο Ηράκλειο οπού πήγε και ο chris Kogias και ο Ορεινή μέλισσα (ποσο τρώει αυτος ο τύπος ρε φιλε εκτος και αν τον κερνάνε για να κανει διαφημιση και τα τρωει ολα μέχρι ενα σημείο) δεν γινεται να τα φας ολα αυτα δηλαδη και σουβλακι γιγας και πιτα και μεριδα κοντοσουβλι.... ειπα λοιπόν να δοκιμάσω το σουβλάκι του αλλα ήταν κλειστό. Παραπλανήθηκα γιατι περνώντας απο τη Φιλαδέλφεια ειδα τον Μπαρμπαλιά και άλλους ανοιχτούς και λέω θα ειναι ανοιχτός και αυτος αλλα δεν..... Οπότε πήρα μια πιτα απο την Πιτα του Παππου. Παιδιά τιποτα το ιδιατερο...και σιγουρα οχι για 6.10 που την έχουν πάει. Δεν πρόκειται να ψωνίσω ξανά απο εκεί. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:40 Ο juste un instant: #96 01-01-24 21:40 Εγώ μια χαρά την τρώω και κρύα. Δεν είναι όπως η ζεστή αλλά όταν σου αρέσει πολύ κάτι, μια χαρά το τρώς και κρύο. Αν μάλιστα πεινάς, το τρως με την ίδια ευχαρίστηση. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #97 01-01-24 21:47 Εγώ τρώω όλα τα φαγητά που πέρασε η ώρα τους κρύα γιατί θεωρώ το microwaving ανθυγιεινό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:54 Ο Valder έγραψε: #98 01-01-24 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο chris Kogias Click για ανάπτυξη... Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο Ορεινή μέλισσα Click για ανάπτυξη... Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:57 Ο Πάνθηρας!: #99 01-01-24 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Click για ανάπτυξη... Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 23:04 Ο Valder έγραψε: #100 01-01-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Click για ανάπτυξη... Ρε Κώστα άνοιξε το ντουλαπι να παρει καφέ και είχε ποντικια που χέζανε μέσα. Και σε ενα σημερινο σορτ ελεγε οτι οι κουβερτες ειχαν εντομα και οι φιλοι του δεν καταδεχονταν και έφεραν sleeping bags. Μπίχλας είναι. Τον παω αλλα ειναι καθυστέρας τέρμα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 20:42 Ο juste un instant: #83 29-12-23 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Δεν ξέρω δεν είμαι ειδικός από παστράμι απλά θυμάμαι ότι ήταν γευστικό, αλλά είναι με κοκκινο λάχανο, μουσταρδα και πίκλα μέσα στο σαντουιτς. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι. Λέγεται και τσιμένι. Τριγωνέλλα - Τσιμένι τριμμένο Το τσιμένι (τριγωνέλλα) είναι ένα από τα τέσσερα συστατικά με τα οποία φτιάχνουν το περίβλημα του παστουρμά (λάδι, πιπέρι, πάπρικα) και αυτό που δίνει στον παστουρμά το χαρακτηριστικό του άρωμα. Κύριο λειτουργικό χαρακτηριστικό είναι η συντήρηση του κρέατος και συνάμα προφυλάσσει τον καταναλωτή... www.bachari.gr Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:45 Ο Πάνθηρας!: #84 29-12-23 21:45 Ώρα για μάχη! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:46 Ο juste un instant: #85 29-12-23 21:46 Τελικά τι κάνουμε για να μην μυρίζουμε όταν τρώμε παστουρμά; Ξέρει κανείς; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:47 Ο American Economist: #86 29-12-23 21:47 Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:48 Ο Πάνθηρας!: #87 29-12-23 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... Πίτσα φαν μαργαρίτα ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:48 Ο Valder έγραψε: #88 29-12-23 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... Εχει λιγη πίτσα επάνω στο ζυμάρι σου. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:49 Ο American Economist: #89 29-12-23 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πίτσα φαν μαργαρίτα ; Click για ανάπτυξη... Όχι είναι από ένα Ιταλικό εστιατόριο στην γειτονιά μου. Είναι στο ξυλόφουρνο φτιαγμένη. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:56 Ο Πάνθηρας!: #90 29-12-23 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ώρα για μάχη! Click για ανάπτυξη... Σε καλη φόρμα... Την κατεβασα σχετικά ευκολα. 8 κομμάτια η μεγάλη της ντομινος με ιταλική ζυμη οκ. Τρομερή. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:57 Ο juste un instant: #91 29-12-23 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Σε καλη φόρμα... Την κατεβασα σχετικά ευκολα. 8 κομμάτια η μεγάλη της ντομινος με ιταλική ζυμη οκ. Τρομερή. Click για ανάπτυξη... Να τα μασάς καλά τα κομμάτια όμως. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:58 Ο Πάνθηρας!: #92 29-12-23 21:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Να τα μασάς καλά τα κομμάτια όμως. Click για ανάπτυξη... Τα πρωτα 4 σχεδόν τα κατάπια Εβγαζα και μουγκρητα ευχαρίστησης. Αχ ναι γουστάρω. Καυλιαρα μου εσυ... Για την πίτσα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:59 Ο juste un instant: #93 29-12-23 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τα πρωτα 4 σχεδόν τα κατάπια Εβγαζα και μουγκρητα ευχαρίστησης. Αχ ναι γουστάρω. Καυλιαρα μου εσυ... Για την πίτσα. Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα τα νιάτα μου τώρα. Κατέβαζα δύο πίτσες οικογενειακές άνετα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:24 Ο juste un instant: #94 01-01-24 21:24 Eγώ αφήνω πλέον κομμάτια πίτσας στο ψυγείο και τα τρώω την επομένη για να κάνει δουλειά το ανθεκτικό άμυλο. Ευτυχώς μ' αρέσουν και κρύα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:34 Ο Πάνθηρας!: #95 01-01-24 21:34 γΙΑ ΜΈνα κρύα η πίτσα δεν τρώγεται.... και ειδικά απο ψυγείο. Την πίτσα τη τρως μέσα στη μισή ώρα που έχει βγει απο το φούρνο. Απόψε είπα να περάσω και απο το ΓΝΗΣΙΟ στο Νεο Ηράκλειο οπού πήγε και ο chris Kogias και ο Ορεινή μέλισσα (ποσο τρώει αυτος ο τύπος ρε φιλε εκτος και αν τον κερνάνε για να κανει διαφημιση και τα τρωει ολα μέχρι ενα σημείο) δεν γινεται να τα φας ολα αυτα δηλαδη και σουβλακι γιγας και πιτα και μεριδα κοντοσουβλι.... ειπα λοιπόν να δοκιμάσω το σουβλάκι του αλλα ήταν κλειστό. Παραπλανήθηκα γιατι περνώντας απο τη Φιλαδέλφεια ειδα τον Μπαρμπαλιά και άλλους ανοιχτούς και λέω θα ειναι ανοιχτός και αυτος αλλα δεν..... Οπότε πήρα μια πιτα απο την Πιτα του Παππου. Παιδιά τιποτα το ιδιατερο...και σιγουρα οχι για 6.10 που την έχουν πάει. Δεν πρόκειται να ψωνίσω ξανά απο εκεί. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:40 Ο juste un instant: #96 01-01-24 21:40 Εγώ μια χαρά την τρώω και κρύα. Δεν είναι όπως η ζεστή αλλά όταν σου αρέσει πολύ κάτι, μια χαρά το τρώς και κρύο. Αν μάλιστα πεινάς, το τρως με την ίδια ευχαρίστηση. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #97 01-01-24 21:47 Εγώ τρώω όλα τα φαγητά που πέρασε η ώρα τους κρύα γιατί θεωρώ το microwaving ανθυγιεινό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:54 Ο Valder έγραψε: #98 01-01-24 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο chris Kogias Click για ανάπτυξη... Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο Ορεινή μέλισσα Click για ανάπτυξη... Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:57 Ο Πάνθηρας!: #99 01-01-24 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Click για ανάπτυξη... Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 23:04 Ο Valder έγραψε: #100 01-01-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Click για ανάπτυξη... Ρε Κώστα άνοιξε το ντουλαπι να παρει καφέ και είχε ποντικια που χέζανε μέσα. Και σε ενα σημερινο σορτ ελεγε οτι οι κουβερτες ειχαν εντομα και οι φιλοι του δεν καταδεχονταν και έφεραν sleeping bags. Μπίχλας είναι. Τον παω αλλα ειναι καθυστέρας τέρμα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Δεν ξέρω δεν είμαι ειδικός από παστράμι απλά θυμάμαι ότι ήταν γευστικό, αλλά είναι με κοκκινο λάχανο, μουσταρδα και πίκλα μέσα στο σαντουιτς. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι. Λέγεται και τσιμένι. Τριγωνέλλα - Τσιμένι τριμμένο Το τσιμένι (τριγωνέλλα) είναι ένα από τα τέσσερα συστατικά με τα οποία φτιάχνουν το περίβλημα του παστουρμά (λάδι, πιπέρι, πάπρικα) και αυτό που δίνει στον παστουρμά το χαρακτηριστικό του άρωμα. Κύριο λειτουργικό χαρακτηριστικό είναι η συντήρηση του κρέατος και συνάμα προφυλάσσει τον καταναλωτή... www.bachari.gr
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:45 Ο Πάνθηρας!: #84 29-12-23 21:45 Ώρα για μάχη! juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:46 Ο juste un instant: #85 29-12-23 21:46 Τελικά τι κάνουμε για να μην μυρίζουμε όταν τρώμε παστουρμά; Ξέρει κανείς; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:47 Ο American Economist: #86 29-12-23 21:47 Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:48 Ο Πάνθηρας!: #87 29-12-23 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... Πίτσα φαν μαργαρίτα ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:48 Ο Valder έγραψε: #88 29-12-23 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... Εχει λιγη πίτσα επάνω στο ζυμάρι σου. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:49 Ο American Economist: #89 29-12-23 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πίτσα φαν μαργαρίτα ; Click για ανάπτυξη... Όχι είναι από ένα Ιταλικό εστιατόριο στην γειτονιά μου. Είναι στο ξυλόφουρνο φτιαγμένη. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:56 Ο Πάνθηρας!: #90 29-12-23 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ώρα για μάχη! Click για ανάπτυξη... Σε καλη φόρμα... Την κατεβασα σχετικά ευκολα. 8 κομμάτια η μεγάλη της ντομινος με ιταλική ζυμη οκ. Τρομερή. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:57 Ο juste un instant: #91 29-12-23 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Σε καλη φόρμα... Την κατεβασα σχετικά ευκολα. 8 κομμάτια η μεγάλη της ντομινος με ιταλική ζυμη οκ. Τρομερή. Click για ανάπτυξη... Να τα μασάς καλά τα κομμάτια όμως. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:58 Ο Πάνθηρας!: #92 29-12-23 21:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Να τα μασάς καλά τα κομμάτια όμως. Click για ανάπτυξη... Τα πρωτα 4 σχεδόν τα κατάπια Εβγαζα και μουγκρητα ευχαρίστησης. Αχ ναι γουστάρω. Καυλιαρα μου εσυ... Για την πίτσα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:59 Ο juste un instant: #93 29-12-23 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τα πρωτα 4 σχεδόν τα κατάπια Εβγαζα και μουγκρητα ευχαρίστησης. Αχ ναι γουστάρω. Καυλιαρα μου εσυ... Για την πίτσα. Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα τα νιάτα μου τώρα. Κατέβαζα δύο πίτσες οικογενειακές άνετα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:24 Ο juste un instant: #94 01-01-24 21:24 Eγώ αφήνω πλέον κομμάτια πίτσας στο ψυγείο και τα τρώω την επομένη για να κάνει δουλειά το ανθεκτικό άμυλο. Ευτυχώς μ' αρέσουν και κρύα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:34 Ο Πάνθηρας!: #95 01-01-24 21:34 γΙΑ ΜΈνα κρύα η πίτσα δεν τρώγεται.... και ειδικά απο ψυγείο. Την πίτσα τη τρως μέσα στη μισή ώρα που έχει βγει απο το φούρνο. Απόψε είπα να περάσω και απο το ΓΝΗΣΙΟ στο Νεο Ηράκλειο οπού πήγε και ο chris Kogias και ο Ορεινή μέλισσα (ποσο τρώει αυτος ο τύπος ρε φιλε εκτος και αν τον κερνάνε για να κανει διαφημιση και τα τρωει ολα μέχρι ενα σημείο) δεν γινεται να τα φας ολα αυτα δηλαδη και σουβλακι γιγας και πιτα και μεριδα κοντοσουβλι.... ειπα λοιπόν να δοκιμάσω το σουβλάκι του αλλα ήταν κλειστό. Παραπλανήθηκα γιατι περνώντας απο τη Φιλαδέλφεια ειδα τον Μπαρμπαλιά και άλλους ανοιχτούς και λέω θα ειναι ανοιχτός και αυτος αλλα δεν..... Οπότε πήρα μια πιτα απο την Πιτα του Παππου. Παιδιά τιποτα το ιδιατερο...και σιγουρα οχι για 6.10 που την έχουν πάει. Δεν πρόκειται να ψωνίσω ξανά απο εκεί. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:40 Ο juste un instant: #96 01-01-24 21:40 Εγώ μια χαρά την τρώω και κρύα. Δεν είναι όπως η ζεστή αλλά όταν σου αρέσει πολύ κάτι, μια χαρά το τρώς και κρύο. Αν μάλιστα πεινάς, το τρως με την ίδια ευχαρίστηση. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #97 01-01-24 21:47 Εγώ τρώω όλα τα φαγητά που πέρασε η ώρα τους κρύα γιατί θεωρώ το microwaving ανθυγιεινό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:54 Ο Valder έγραψε: #98 01-01-24 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο chris Kogias Click για ανάπτυξη... Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο Ορεινή μέλισσα Click για ανάπτυξη... Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:57 Ο Πάνθηρας!: #99 01-01-24 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Click για ανάπτυξη... Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 23:04 Ο Valder έγραψε: #100 01-01-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Click για ανάπτυξη... Ρε Κώστα άνοιξε το ντουλαπι να παρει καφέ και είχε ποντικια που χέζανε μέσα. Και σε ενα σημερινο σορτ ελεγε οτι οι κουβερτες ειχαν εντομα και οι φιλοι του δεν καταδεχονταν και έφεραν sleeping bags. Μπίχλας είναι. Τον παω αλλα ειναι καθυστέρας τέρμα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:46 Ο juste un instant: #85 29-12-23 21:46 Τελικά τι κάνουμε για να μην μυρίζουμε όταν τρώμε παστουρμά; Ξέρει κανείς; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:47 Ο American Economist: #86 29-12-23 21:47 Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:48 Ο Πάνθηρας!: #87 29-12-23 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... Πίτσα φαν μαργαρίτα ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:48 Ο Valder έγραψε: #88 29-12-23 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... Εχει λιγη πίτσα επάνω στο ζυμάρι σου. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:49 Ο American Economist: #89 29-12-23 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πίτσα φαν μαργαρίτα ; Click για ανάπτυξη... Όχι είναι από ένα Ιταλικό εστιατόριο στην γειτονιά μου. Είναι στο ξυλόφουρνο φτιαγμένη. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:56 Ο Πάνθηρας!: #90 29-12-23 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ώρα για μάχη! Click για ανάπτυξη... Σε καλη φόρμα... Την κατεβασα σχετικά ευκολα. 8 κομμάτια η μεγάλη της ντομινος με ιταλική ζυμη οκ. Τρομερή. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:57 Ο juste un instant: #91 29-12-23 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Σε καλη φόρμα... Την κατεβασα σχετικά ευκολα. 8 κομμάτια η μεγάλη της ντομινος με ιταλική ζυμη οκ. Τρομερή. Click για ανάπτυξη... Να τα μασάς καλά τα κομμάτια όμως. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:58 Ο Πάνθηρας!: #92 29-12-23 21:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Να τα μασάς καλά τα κομμάτια όμως. Click για ανάπτυξη... Τα πρωτα 4 σχεδόν τα κατάπια Εβγαζα και μουγκρητα ευχαρίστησης. Αχ ναι γουστάρω. Καυλιαρα μου εσυ... Για την πίτσα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:59 Ο juste un instant: #93 29-12-23 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τα πρωτα 4 σχεδόν τα κατάπια Εβγαζα και μουγκρητα ευχαρίστησης. Αχ ναι γουστάρω. Καυλιαρα μου εσυ... Για την πίτσα. Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα τα νιάτα μου τώρα. Κατέβαζα δύο πίτσες οικογενειακές άνετα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:24 Ο juste un instant: #94 01-01-24 21:24 Eγώ αφήνω πλέον κομμάτια πίτσας στο ψυγείο και τα τρώω την επομένη για να κάνει δουλειά το ανθεκτικό άμυλο. Ευτυχώς μ' αρέσουν και κρύα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:34 Ο Πάνθηρας!: #95 01-01-24 21:34 γΙΑ ΜΈνα κρύα η πίτσα δεν τρώγεται.... και ειδικά απο ψυγείο. Την πίτσα τη τρως μέσα στη μισή ώρα που έχει βγει απο το φούρνο. Απόψε είπα να περάσω και απο το ΓΝΗΣΙΟ στο Νεο Ηράκλειο οπού πήγε και ο chris Kogias και ο Ορεινή μέλισσα (ποσο τρώει αυτος ο τύπος ρε φιλε εκτος και αν τον κερνάνε για να κανει διαφημιση και τα τρωει ολα μέχρι ενα σημείο) δεν γινεται να τα φας ολα αυτα δηλαδη και σουβλακι γιγας και πιτα και μεριδα κοντοσουβλι.... ειπα λοιπόν να δοκιμάσω το σουβλάκι του αλλα ήταν κλειστό. Παραπλανήθηκα γιατι περνώντας απο τη Φιλαδέλφεια ειδα τον Μπαρμπαλιά και άλλους ανοιχτούς και λέω θα ειναι ανοιχτός και αυτος αλλα δεν..... Οπότε πήρα μια πιτα απο την Πιτα του Παππου. Παιδιά τιποτα το ιδιατερο...και σιγουρα οχι για 6.10 που την έχουν πάει. Δεν πρόκειται να ψωνίσω ξανά απο εκεί. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:40 Ο juste un instant: #96 01-01-24 21:40 Εγώ μια χαρά την τρώω και κρύα. Δεν είναι όπως η ζεστή αλλά όταν σου αρέσει πολύ κάτι, μια χαρά το τρώς και κρύο. Αν μάλιστα πεινάς, το τρως με την ίδια ευχαρίστηση. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #97 01-01-24 21:47 Εγώ τρώω όλα τα φαγητά που πέρασε η ώρα τους κρύα γιατί θεωρώ το microwaving ανθυγιεινό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:54 Ο Valder έγραψε: #98 01-01-24 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο chris Kogias Click για ανάπτυξη... Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο Ορεινή μέλισσα Click για ανάπτυξη... Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:57 Ο Πάνθηρας!: #99 01-01-24 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Click για ανάπτυξη... Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 23:04 Ο Valder έγραψε: #100 01-01-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Click για ανάπτυξη... Ρε Κώστα άνοιξε το ντουλαπι να παρει καφέ και είχε ποντικια που χέζανε μέσα. Και σε ενα σημερινο σορτ ελεγε οτι οι κουβερτες ειχαν εντομα και οι φιλοι του δεν καταδεχονταν και έφεραν sleeping bags. Μπίχλας είναι. Τον παω αλλα ειναι καθυστέρας τέρμα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:47 Ο American Economist: #86 29-12-23 21:47 Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:48 Ο Πάνθηρας!: #87 29-12-23 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... Πίτσα φαν μαργαρίτα ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:48 Ο Valder έγραψε: #88 29-12-23 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... Εχει λιγη πίτσα επάνω στο ζυμάρι σου. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:49 Ο American Economist: #89 29-12-23 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πίτσα φαν μαργαρίτα ; Click για ανάπτυξη... Όχι είναι από ένα Ιταλικό εστιατόριο στην γειτονιά μου. Είναι στο ξυλόφουρνο φτιαγμένη. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:56 Ο Πάνθηρας!: #90 29-12-23 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ώρα για μάχη! Click για ανάπτυξη... Σε καλη φόρμα... Την κατεβασα σχετικά ευκολα. 8 κομμάτια η μεγάλη της ντομινος με ιταλική ζυμη οκ. Τρομερή. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:57 Ο juste un instant: #91 29-12-23 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Σε καλη φόρμα... Την κατεβασα σχετικά ευκολα. 8 κομμάτια η μεγάλη της ντομινος με ιταλική ζυμη οκ. Τρομερή. Click για ανάπτυξη... Να τα μασάς καλά τα κομμάτια όμως. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:58 Ο Πάνθηρας!: #92 29-12-23 21:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Να τα μασάς καλά τα κομμάτια όμως. Click για ανάπτυξη... Τα πρωτα 4 σχεδόν τα κατάπια Εβγαζα και μουγκρητα ευχαρίστησης. Αχ ναι γουστάρω. Καυλιαρα μου εσυ... Για την πίτσα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:59 Ο juste un instant: #93 29-12-23 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τα πρωτα 4 σχεδόν τα κατάπια Εβγαζα και μουγκρητα ευχαρίστησης. Αχ ναι γουστάρω. Καυλιαρα μου εσυ... Για την πίτσα. Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα τα νιάτα μου τώρα. Κατέβαζα δύο πίτσες οικογενειακές άνετα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:24 Ο juste un instant: #94 01-01-24 21:24 Eγώ αφήνω πλέον κομμάτια πίτσας στο ψυγείο και τα τρώω την επομένη για να κάνει δουλειά το ανθεκτικό άμυλο. Ευτυχώς μ' αρέσουν και κρύα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:34 Ο Πάνθηρας!: #95 01-01-24 21:34 γΙΑ ΜΈνα κρύα η πίτσα δεν τρώγεται.... και ειδικά απο ψυγείο. Την πίτσα τη τρως μέσα στη μισή ώρα που έχει βγει απο το φούρνο. Απόψε είπα να περάσω και απο το ΓΝΗΣΙΟ στο Νεο Ηράκλειο οπού πήγε και ο chris Kogias και ο Ορεινή μέλισσα (ποσο τρώει αυτος ο τύπος ρε φιλε εκτος και αν τον κερνάνε για να κανει διαφημιση και τα τρωει ολα μέχρι ενα σημείο) δεν γινεται να τα φας ολα αυτα δηλαδη και σουβλακι γιγας και πιτα και μεριδα κοντοσουβλι.... ειπα λοιπόν να δοκιμάσω το σουβλάκι του αλλα ήταν κλειστό. Παραπλανήθηκα γιατι περνώντας απο τη Φιλαδέλφεια ειδα τον Μπαρμπαλιά και άλλους ανοιχτούς και λέω θα ειναι ανοιχτός και αυτος αλλα δεν..... Οπότε πήρα μια πιτα απο την Πιτα του Παππου. Παιδιά τιποτα το ιδιατερο...και σιγουρα οχι για 6.10 που την έχουν πάει. Δεν πρόκειται να ψωνίσω ξανά απο εκεί. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:40 Ο juste un instant: #96 01-01-24 21:40 Εγώ μια χαρά την τρώω και κρύα. Δεν είναι όπως η ζεστή αλλά όταν σου αρέσει πολύ κάτι, μια χαρά το τρώς και κρύο. Αν μάλιστα πεινάς, το τρως με την ίδια ευχαρίστηση. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #97 01-01-24 21:47 Εγώ τρώω όλα τα φαγητά που πέρασε η ώρα τους κρύα γιατί θεωρώ το microwaving ανθυγιεινό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:54 Ο Valder έγραψε: #98 01-01-24 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο chris Kogias Click για ανάπτυξη... Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο Ορεινή μέλισσα Click για ανάπτυξη... Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:57 Ο Πάνθηρας!: #99 01-01-24 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Click για ανάπτυξη... Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 23:04 Ο Valder έγραψε: #100 01-01-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Click για ανάπτυξη... Ρε Κώστα άνοιξε το ντουλαπι να παρει καφέ και είχε ποντικια που χέζανε μέσα. Και σε ενα σημερινο σορτ ελεγε οτι οι κουβερτες ειχαν εντομα και οι φιλοι του δεν καταδεχονταν και έφεραν sleeping bags. Μπίχλας είναι. Τον παω αλλα ειναι καθυστέρας τέρμα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:48 Ο Πάνθηρας!: #87 29-12-23 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... Πίτσα φαν μαργαρίτα ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:48 Ο Valder έγραψε: #88 29-12-23 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... Εχει λιγη πίτσα επάνω στο ζυμάρι σου. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:49 Ο American Economist: #89 29-12-23 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πίτσα φαν μαργαρίτα ; Click για ανάπτυξη... Όχι είναι από ένα Ιταλικό εστιατόριο στην γειτονιά μου. Είναι στο ξυλόφουρνο φτιαγμένη. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:56 Ο Πάνθηρας!: #90 29-12-23 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ώρα για μάχη! Click για ανάπτυξη... Σε καλη φόρμα... Την κατεβασα σχετικά ευκολα. 8 κομμάτια η μεγάλη της ντομινος με ιταλική ζυμη οκ. Τρομερή. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:57 Ο juste un instant: #91 29-12-23 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Σε καλη φόρμα... Την κατεβασα σχετικά ευκολα. 8 κομμάτια η μεγάλη της ντομινος με ιταλική ζυμη οκ. Τρομερή. Click για ανάπτυξη... Να τα μασάς καλά τα κομμάτια όμως. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:58 Ο Πάνθηρας!: #92 29-12-23 21:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Να τα μασάς καλά τα κομμάτια όμως. Click για ανάπτυξη... Τα πρωτα 4 σχεδόν τα κατάπια Εβγαζα και μουγκρητα ευχαρίστησης. Αχ ναι γουστάρω. Καυλιαρα μου εσυ... Για την πίτσα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:59 Ο juste un instant: #93 29-12-23 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τα πρωτα 4 σχεδόν τα κατάπια Εβγαζα και μουγκρητα ευχαρίστησης. Αχ ναι γουστάρω. Καυλιαρα μου εσυ... Για την πίτσα. Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα τα νιάτα μου τώρα. Κατέβαζα δύο πίτσες οικογενειακές άνετα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:24 Ο juste un instant: #94 01-01-24 21:24 Eγώ αφήνω πλέον κομμάτια πίτσας στο ψυγείο και τα τρώω την επομένη για να κάνει δουλειά το ανθεκτικό άμυλο. Ευτυχώς μ' αρέσουν και κρύα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:34 Ο Πάνθηρας!: #95 01-01-24 21:34 γΙΑ ΜΈνα κρύα η πίτσα δεν τρώγεται.... και ειδικά απο ψυγείο. Την πίτσα τη τρως μέσα στη μισή ώρα που έχει βγει απο το φούρνο. Απόψε είπα να περάσω και απο το ΓΝΗΣΙΟ στο Νεο Ηράκλειο οπού πήγε και ο chris Kogias και ο Ορεινή μέλισσα (ποσο τρώει αυτος ο τύπος ρε φιλε εκτος και αν τον κερνάνε για να κανει διαφημιση και τα τρωει ολα μέχρι ενα σημείο) δεν γινεται να τα φας ολα αυτα δηλαδη και σουβλακι γιγας και πιτα και μεριδα κοντοσουβλι.... ειπα λοιπόν να δοκιμάσω το σουβλάκι του αλλα ήταν κλειστό. Παραπλανήθηκα γιατι περνώντας απο τη Φιλαδέλφεια ειδα τον Μπαρμπαλιά και άλλους ανοιχτούς και λέω θα ειναι ανοιχτός και αυτος αλλα δεν..... Οπότε πήρα μια πιτα απο την Πιτα του Παππου. Παιδιά τιποτα το ιδιατερο...και σιγουρα οχι για 6.10 που την έχουν πάει. Δεν πρόκειται να ψωνίσω ξανά απο εκεί. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:40 Ο juste un instant: #96 01-01-24 21:40 Εγώ μια χαρά την τρώω και κρύα. Δεν είναι όπως η ζεστή αλλά όταν σου αρέσει πολύ κάτι, μια χαρά το τρώς και κρύο. Αν μάλιστα πεινάς, το τρως με την ίδια ευχαρίστηση. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #97 01-01-24 21:47 Εγώ τρώω όλα τα φαγητά που πέρασε η ώρα τους κρύα γιατί θεωρώ το microwaving ανθυγιεινό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:54 Ο Valder έγραψε: #98 01-01-24 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο chris Kogias Click για ανάπτυξη... Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο Ορεινή μέλισσα Click για ανάπτυξη... Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:57 Ο Πάνθηρας!: #99 01-01-24 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Click για ανάπτυξη... Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 23:04 Ο Valder έγραψε: #100 01-01-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Click για ανάπτυξη... Ρε Κώστα άνοιξε το ντουλαπι να παρει καφέ και είχε ποντικια που χέζανε μέσα. Και σε ενα σημερινο σορτ ελεγε οτι οι κουβερτες ειχαν εντομα και οι φιλοι του δεν καταδεχονταν και έφεραν sleeping bags. Μπίχλας είναι. Τον παω αλλα ειναι καθυστέρας τέρμα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:48 Ο Valder έγραψε: #88 29-12-23 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Click για ανάπτυξη... Εχει λιγη πίτσα επάνω στο ζυμάρι σου. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:49 Ο American Economist: #89 29-12-23 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πίτσα φαν μαργαρίτα ; Click για ανάπτυξη... Όχι είναι από ένα Ιταλικό εστιατόριο στην γειτονιά μου. Είναι στο ξυλόφουρνο φτιαγμένη. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:56 Ο Πάνθηρας!: #90 29-12-23 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ώρα για μάχη! Click για ανάπτυξη... Σε καλη φόρμα... Την κατεβασα σχετικά ευκολα. 8 κομμάτια η μεγάλη της ντομινος με ιταλική ζυμη οκ. Τρομερή. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:57 Ο juste un instant: #91 29-12-23 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Σε καλη φόρμα... Την κατεβασα σχετικά ευκολα. 8 κομμάτια η μεγάλη της ντομινος με ιταλική ζυμη οκ. Τρομερή. Click για ανάπτυξη... Να τα μασάς καλά τα κομμάτια όμως. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:58 Ο Πάνθηρας!: #92 29-12-23 21:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Να τα μασάς καλά τα κομμάτια όμως. Click για ανάπτυξη... Τα πρωτα 4 σχεδόν τα κατάπια Εβγαζα και μουγκρητα ευχαρίστησης. Αχ ναι γουστάρω. Καυλιαρα μου εσυ... Για την πίτσα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:59 Ο juste un instant: #93 29-12-23 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τα πρωτα 4 σχεδόν τα κατάπια Εβγαζα και μουγκρητα ευχαρίστησης. Αχ ναι γουστάρω. Καυλιαρα μου εσυ... Για την πίτσα. Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα τα νιάτα μου τώρα. Κατέβαζα δύο πίτσες οικογενειακές άνετα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:24 Ο juste un instant: #94 01-01-24 21:24 Eγώ αφήνω πλέον κομμάτια πίτσας στο ψυγείο και τα τρώω την επομένη για να κάνει δουλειά το ανθεκτικό άμυλο. Ευτυχώς μ' αρέσουν και κρύα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:34 Ο Πάνθηρας!: #95 01-01-24 21:34 γΙΑ ΜΈνα κρύα η πίτσα δεν τρώγεται.... και ειδικά απο ψυγείο. Την πίτσα τη τρως μέσα στη μισή ώρα που έχει βγει απο το φούρνο. Απόψε είπα να περάσω και απο το ΓΝΗΣΙΟ στο Νεο Ηράκλειο οπού πήγε και ο chris Kogias και ο Ορεινή μέλισσα (ποσο τρώει αυτος ο τύπος ρε φιλε εκτος και αν τον κερνάνε για να κανει διαφημιση και τα τρωει ολα μέχρι ενα σημείο) δεν γινεται να τα φας ολα αυτα δηλαδη και σουβλακι γιγας και πιτα και μεριδα κοντοσουβλι.... ειπα λοιπόν να δοκιμάσω το σουβλάκι του αλλα ήταν κλειστό. Παραπλανήθηκα γιατι περνώντας απο τη Φιλαδέλφεια ειδα τον Μπαρμπαλιά και άλλους ανοιχτούς και λέω θα ειναι ανοιχτός και αυτος αλλα δεν..... Οπότε πήρα μια πιτα απο την Πιτα του Παππου. Παιδιά τιποτα το ιδιατερο...και σιγουρα οχι για 6.10 που την έχουν πάει. Δεν πρόκειται να ψωνίσω ξανά απο εκεί. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:40 Ο juste un instant: #96 01-01-24 21:40 Εγώ μια χαρά την τρώω και κρύα. Δεν είναι όπως η ζεστή αλλά όταν σου αρέσει πολύ κάτι, μια χαρά το τρώς και κρύο. Αν μάλιστα πεινάς, το τρως με την ίδια ευχαρίστηση. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #97 01-01-24 21:47 Εγώ τρώω όλα τα φαγητά που πέρασε η ώρα τους κρύα γιατί θεωρώ το microwaving ανθυγιεινό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:54 Ο Valder έγραψε: #98 01-01-24 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο chris Kogias Click για ανάπτυξη... Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο Ορεινή μέλισσα Click για ανάπτυξη... Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:57 Ο Πάνθηρας!: #99 01-01-24 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Click για ανάπτυξη... Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 23:04 Ο Valder έγραψε: #100 01-01-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Click για ανάπτυξη... Ρε Κώστα άνοιξε το ντουλαπι να παρει καφέ και είχε ποντικια που χέζανε μέσα. Και σε ενα σημερινο σορτ ελεγε οτι οι κουβερτες ειχαν εντομα και οι φιλοι του δεν καταδεχονταν και έφεραν sleeping bags. Μπίχλας είναι. Τον παω αλλα ειναι καθυστέρας τέρμα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:49 Ο American Economist: #89 29-12-23 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πίτσα φαν μαργαρίτα ; Click για ανάπτυξη... Όχι είναι από ένα Ιταλικό εστιατόριο στην γειτονιά μου. Είναι στο ξυλόφουρνο φτιαγμένη. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:56 Ο Πάνθηρας!: #90 29-12-23 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ώρα για μάχη! Click για ανάπτυξη... Σε καλη φόρμα... Την κατεβασα σχετικά ευκολα. 8 κομμάτια η μεγάλη της ντομινος με ιταλική ζυμη οκ. Τρομερή. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:57 Ο juste un instant: #91 29-12-23 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Σε καλη φόρμα... Την κατεβασα σχετικά ευκολα. 8 κομμάτια η μεγάλη της ντομινος με ιταλική ζυμη οκ. Τρομερή. Click για ανάπτυξη... Να τα μασάς καλά τα κομμάτια όμως. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:58 Ο Πάνθηρας!: #92 29-12-23 21:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Να τα μασάς καλά τα κομμάτια όμως. Click για ανάπτυξη... Τα πρωτα 4 σχεδόν τα κατάπια Εβγαζα και μουγκρητα ευχαρίστησης. Αχ ναι γουστάρω. Καυλιαρα μου εσυ... Για την πίτσα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:59 Ο juste un instant: #93 29-12-23 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τα πρωτα 4 σχεδόν τα κατάπια Εβγαζα και μουγκρητα ευχαρίστησης. Αχ ναι γουστάρω. Καυλιαρα μου εσυ... Για την πίτσα. Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα τα νιάτα μου τώρα. Κατέβαζα δύο πίτσες οικογενειακές άνετα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:24 Ο juste un instant: #94 01-01-24 21:24 Eγώ αφήνω πλέον κομμάτια πίτσας στο ψυγείο και τα τρώω την επομένη για να κάνει δουλειά το ανθεκτικό άμυλο. Ευτυχώς μ' αρέσουν και κρύα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:34 Ο Πάνθηρας!: #95 01-01-24 21:34 γΙΑ ΜΈνα κρύα η πίτσα δεν τρώγεται.... και ειδικά απο ψυγείο. Την πίτσα τη τρως μέσα στη μισή ώρα που έχει βγει απο το φούρνο. Απόψε είπα να περάσω και απο το ΓΝΗΣΙΟ στο Νεο Ηράκλειο οπού πήγε και ο chris Kogias και ο Ορεινή μέλισσα (ποσο τρώει αυτος ο τύπος ρε φιλε εκτος και αν τον κερνάνε για να κανει διαφημιση και τα τρωει ολα μέχρι ενα σημείο) δεν γινεται να τα φας ολα αυτα δηλαδη και σουβλακι γιγας και πιτα και μεριδα κοντοσουβλι.... ειπα λοιπόν να δοκιμάσω το σουβλάκι του αλλα ήταν κλειστό. Παραπλανήθηκα γιατι περνώντας απο τη Φιλαδέλφεια ειδα τον Μπαρμπαλιά και άλλους ανοιχτούς και λέω θα ειναι ανοιχτός και αυτος αλλα δεν..... Οπότε πήρα μια πιτα απο την Πιτα του Παππου. Παιδιά τιποτα το ιδιατερο...και σιγουρα οχι για 6.10 που την έχουν πάει. Δεν πρόκειται να ψωνίσω ξανά απο εκεί. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:40 Ο juste un instant: #96 01-01-24 21:40 Εγώ μια χαρά την τρώω και κρύα. Δεν είναι όπως η ζεστή αλλά όταν σου αρέσει πολύ κάτι, μια χαρά το τρώς και κρύο. Αν μάλιστα πεινάς, το τρως με την ίδια ευχαρίστηση. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #97 01-01-24 21:47 Εγώ τρώω όλα τα φαγητά που πέρασε η ώρα τους κρύα γιατί θεωρώ το microwaving ανθυγιεινό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:54 Ο Valder έγραψε: #98 01-01-24 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο chris Kogias Click για ανάπτυξη... Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο Ορεινή μέλισσα Click για ανάπτυξη... Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:57 Ο Πάνθηρας!: #99 01-01-24 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Click για ανάπτυξη... Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 23:04 Ο Valder έγραψε: #100 01-01-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Click για ανάπτυξη... Ρε Κώστα άνοιξε το ντουλαπι να παρει καφέ και είχε ποντικια που χέζανε μέσα. Και σε ενα σημερινο σορτ ελεγε οτι οι κουβερτες ειχαν εντομα και οι φιλοι του δεν καταδεχονταν και έφεραν sleeping bags. Μπίχλας είναι. Τον παω αλλα ειναι καθυστέρας τέρμα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Πίτσα φαν μαργαρίτα ; Click για ανάπτυξη... Όχι είναι από ένα Ιταλικό εστιατόριο στην γειτονιά μου. Είναι στο ξυλόφουρνο φτιαγμένη.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:56 Ο Πάνθηρας!: #90 29-12-23 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ώρα για μάχη! Click για ανάπτυξη... Σε καλη φόρμα... Την κατεβασα σχετικά ευκολα. 8 κομμάτια η μεγάλη της ντομινος με ιταλική ζυμη οκ. Τρομερή. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:57 Ο juste un instant: #91 29-12-23 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Σε καλη φόρμα... Την κατεβασα σχετικά ευκολα. 8 κομμάτια η μεγάλη της ντομινος με ιταλική ζυμη οκ. Τρομερή. Click για ανάπτυξη... Να τα μασάς καλά τα κομμάτια όμως. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:58 Ο Πάνθηρας!: #92 29-12-23 21:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Να τα μασάς καλά τα κομμάτια όμως. Click για ανάπτυξη... Τα πρωτα 4 σχεδόν τα κατάπια Εβγαζα και μουγκρητα ευχαρίστησης. Αχ ναι γουστάρω. Καυλιαρα μου εσυ... Για την πίτσα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:59 Ο juste un instant: #93 29-12-23 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τα πρωτα 4 σχεδόν τα κατάπια Εβγαζα και μουγκρητα ευχαρίστησης. Αχ ναι γουστάρω. Καυλιαρα μου εσυ... Για την πίτσα. Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα τα νιάτα μου τώρα. Κατέβαζα δύο πίτσες οικογενειακές άνετα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:24 Ο juste un instant: #94 01-01-24 21:24 Eγώ αφήνω πλέον κομμάτια πίτσας στο ψυγείο και τα τρώω την επομένη για να κάνει δουλειά το ανθεκτικό άμυλο. Ευτυχώς μ' αρέσουν και κρύα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:34 Ο Πάνθηρας!: #95 01-01-24 21:34 γΙΑ ΜΈνα κρύα η πίτσα δεν τρώγεται.... και ειδικά απο ψυγείο. Την πίτσα τη τρως μέσα στη μισή ώρα που έχει βγει απο το φούρνο. Απόψε είπα να περάσω και απο το ΓΝΗΣΙΟ στο Νεο Ηράκλειο οπού πήγε και ο chris Kogias και ο Ορεινή μέλισσα (ποσο τρώει αυτος ο τύπος ρε φιλε εκτος και αν τον κερνάνε για να κανει διαφημιση και τα τρωει ολα μέχρι ενα σημείο) δεν γινεται να τα φας ολα αυτα δηλαδη και σουβλακι γιγας και πιτα και μεριδα κοντοσουβλι.... ειπα λοιπόν να δοκιμάσω το σουβλάκι του αλλα ήταν κλειστό. Παραπλανήθηκα γιατι περνώντας απο τη Φιλαδέλφεια ειδα τον Μπαρμπαλιά και άλλους ανοιχτούς και λέω θα ειναι ανοιχτός και αυτος αλλα δεν..... Οπότε πήρα μια πιτα απο την Πιτα του Παππου. Παιδιά τιποτα το ιδιατερο...και σιγουρα οχι για 6.10 που την έχουν πάει. Δεν πρόκειται να ψωνίσω ξανά απο εκεί. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:40 Ο juste un instant: #96 01-01-24 21:40 Εγώ μια χαρά την τρώω και κρύα. Δεν είναι όπως η ζεστή αλλά όταν σου αρέσει πολύ κάτι, μια χαρά το τρώς και κρύο. Αν μάλιστα πεινάς, το τρως με την ίδια ευχαρίστηση. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #97 01-01-24 21:47 Εγώ τρώω όλα τα φαγητά που πέρασε η ώρα τους κρύα γιατί θεωρώ το microwaving ανθυγιεινό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:54 Ο Valder έγραψε: #98 01-01-24 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο chris Kogias Click για ανάπτυξη... Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο Ορεινή μέλισσα Click για ανάπτυξη... Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:57 Ο Πάνθηρας!: #99 01-01-24 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Click για ανάπτυξη... Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 23:04 Ο Valder έγραψε: #100 01-01-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Click για ανάπτυξη... Ρε Κώστα άνοιξε το ντουλαπι να παρει καφέ και είχε ποντικια που χέζανε μέσα. Και σε ενα σημερινο σορτ ελεγε οτι οι κουβερτες ειχαν εντομα και οι φιλοι του δεν καταδεχονταν και έφεραν sleeping bags. Μπίχλας είναι. Τον παω αλλα ειναι καθυστέρας τέρμα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ώρα για μάχη! Click για ανάπτυξη... Σε καλη φόρμα... Την κατεβασα σχετικά ευκολα. 8 κομμάτια η μεγάλη της ντομινος με ιταλική ζυμη οκ. Τρομερή.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:57 Ο juste un instant: #91 29-12-23 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Σε καλη φόρμα... Την κατεβασα σχετικά ευκολα. 8 κομμάτια η μεγάλη της ντομινος με ιταλική ζυμη οκ. Τρομερή. Click για ανάπτυξη... Να τα μασάς καλά τα κομμάτια όμως. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:58 Ο Πάνθηρας!: #92 29-12-23 21:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Να τα μασάς καλά τα κομμάτια όμως. Click για ανάπτυξη... Τα πρωτα 4 σχεδόν τα κατάπια Εβγαζα και μουγκρητα ευχαρίστησης. Αχ ναι γουστάρω. Καυλιαρα μου εσυ... Για την πίτσα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:59 Ο juste un instant: #93 29-12-23 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τα πρωτα 4 σχεδόν τα κατάπια Εβγαζα και μουγκρητα ευχαρίστησης. Αχ ναι γουστάρω. Καυλιαρα μου εσυ... Για την πίτσα. Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα τα νιάτα μου τώρα. Κατέβαζα δύο πίτσες οικογενειακές άνετα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:24 Ο juste un instant: #94 01-01-24 21:24 Eγώ αφήνω πλέον κομμάτια πίτσας στο ψυγείο και τα τρώω την επομένη για να κάνει δουλειά το ανθεκτικό άμυλο. Ευτυχώς μ' αρέσουν και κρύα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:34 Ο Πάνθηρας!: #95 01-01-24 21:34 γΙΑ ΜΈνα κρύα η πίτσα δεν τρώγεται.... και ειδικά απο ψυγείο. Την πίτσα τη τρως μέσα στη μισή ώρα που έχει βγει απο το φούρνο. Απόψε είπα να περάσω και απο το ΓΝΗΣΙΟ στο Νεο Ηράκλειο οπού πήγε και ο chris Kogias και ο Ορεινή μέλισσα (ποσο τρώει αυτος ο τύπος ρε φιλε εκτος και αν τον κερνάνε για να κανει διαφημιση και τα τρωει ολα μέχρι ενα σημείο) δεν γινεται να τα φας ολα αυτα δηλαδη και σουβλακι γιγας και πιτα και μεριδα κοντοσουβλι.... ειπα λοιπόν να δοκιμάσω το σουβλάκι του αλλα ήταν κλειστό. Παραπλανήθηκα γιατι περνώντας απο τη Φιλαδέλφεια ειδα τον Μπαρμπαλιά και άλλους ανοιχτούς και λέω θα ειναι ανοιχτός και αυτος αλλα δεν..... Οπότε πήρα μια πιτα απο την Πιτα του Παππου. Παιδιά τιποτα το ιδιατερο...και σιγουρα οχι για 6.10 που την έχουν πάει. Δεν πρόκειται να ψωνίσω ξανά απο εκεί. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:40 Ο juste un instant: #96 01-01-24 21:40 Εγώ μια χαρά την τρώω και κρύα. Δεν είναι όπως η ζεστή αλλά όταν σου αρέσει πολύ κάτι, μια χαρά το τρώς και κρύο. Αν μάλιστα πεινάς, το τρως με την ίδια ευχαρίστηση. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #97 01-01-24 21:47 Εγώ τρώω όλα τα φαγητά που πέρασε η ώρα τους κρύα γιατί θεωρώ το microwaving ανθυγιεινό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:54 Ο Valder έγραψε: #98 01-01-24 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο chris Kogias Click για ανάπτυξη... Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο Ορεινή μέλισσα Click για ανάπτυξη... Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:57 Ο Πάνθηρας!: #99 01-01-24 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Click για ανάπτυξη... Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 23:04 Ο Valder έγραψε: #100 01-01-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Click για ανάπτυξη... Ρε Κώστα άνοιξε το ντουλαπι να παρει καφέ και είχε ποντικια που χέζανε μέσα. Και σε ενα σημερινο σορτ ελεγε οτι οι κουβερτες ειχαν εντομα και οι φιλοι του δεν καταδεχονταν και έφεραν sleeping bags. Μπίχλας είναι. Τον παω αλλα ειναι καθυστέρας τέρμα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Σε καλη φόρμα... Την κατεβασα σχετικά ευκολα. 8 κομμάτια η μεγάλη της ντομινος με ιταλική ζυμη οκ. Τρομερή. Click για ανάπτυξη... Να τα μασάς καλά τα κομμάτια όμως.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:58 Ο Πάνθηρας!: #92 29-12-23 21:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Να τα μασάς καλά τα κομμάτια όμως. Click για ανάπτυξη... Τα πρωτα 4 σχεδόν τα κατάπια Εβγαζα και μουγκρητα ευχαρίστησης. Αχ ναι γουστάρω. Καυλιαρα μου εσυ... Για την πίτσα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:59 Ο juste un instant: #93 29-12-23 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τα πρωτα 4 σχεδόν τα κατάπια Εβγαζα και μουγκρητα ευχαρίστησης. Αχ ναι γουστάρω. Καυλιαρα μου εσυ... Για την πίτσα. Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα τα νιάτα μου τώρα. Κατέβαζα δύο πίτσες οικογενειακές άνετα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:24 Ο juste un instant: #94 01-01-24 21:24 Eγώ αφήνω πλέον κομμάτια πίτσας στο ψυγείο και τα τρώω την επομένη για να κάνει δουλειά το ανθεκτικό άμυλο. Ευτυχώς μ' αρέσουν και κρύα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:34 Ο Πάνθηρας!: #95 01-01-24 21:34 γΙΑ ΜΈνα κρύα η πίτσα δεν τρώγεται.... και ειδικά απο ψυγείο. Την πίτσα τη τρως μέσα στη μισή ώρα που έχει βγει απο το φούρνο. Απόψε είπα να περάσω και απο το ΓΝΗΣΙΟ στο Νεο Ηράκλειο οπού πήγε και ο chris Kogias και ο Ορεινή μέλισσα (ποσο τρώει αυτος ο τύπος ρε φιλε εκτος και αν τον κερνάνε για να κανει διαφημιση και τα τρωει ολα μέχρι ενα σημείο) δεν γινεται να τα φας ολα αυτα δηλαδη και σουβλακι γιγας και πιτα και μεριδα κοντοσουβλι.... ειπα λοιπόν να δοκιμάσω το σουβλάκι του αλλα ήταν κλειστό. Παραπλανήθηκα γιατι περνώντας απο τη Φιλαδέλφεια ειδα τον Μπαρμπαλιά και άλλους ανοιχτούς και λέω θα ειναι ανοιχτός και αυτος αλλα δεν..... Οπότε πήρα μια πιτα απο την Πιτα του Παππου. Παιδιά τιποτα το ιδιατερο...και σιγουρα οχι για 6.10 που την έχουν πάει. Δεν πρόκειται να ψωνίσω ξανά απο εκεί. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:40 Ο juste un instant: #96 01-01-24 21:40 Εγώ μια χαρά την τρώω και κρύα. Δεν είναι όπως η ζεστή αλλά όταν σου αρέσει πολύ κάτι, μια χαρά το τρώς και κρύο. Αν μάλιστα πεινάς, το τρως με την ίδια ευχαρίστηση. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #97 01-01-24 21:47 Εγώ τρώω όλα τα φαγητά που πέρασε η ώρα τους κρύα γιατί θεωρώ το microwaving ανθυγιεινό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:54 Ο Valder έγραψε: #98 01-01-24 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο chris Kogias Click για ανάπτυξη... Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο Ορεινή μέλισσα Click για ανάπτυξη... Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:57 Ο Πάνθηρας!: #99 01-01-24 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Click για ανάπτυξη... Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 23:04 Ο Valder έγραψε: #100 01-01-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Click για ανάπτυξη... Ρε Κώστα άνοιξε το ντουλαπι να παρει καφέ και είχε ποντικια που χέζανε μέσα. Και σε ενα σημερινο σορτ ελεγε οτι οι κουβερτες ειχαν εντομα και οι φιλοι του δεν καταδεχονταν και έφεραν sleeping bags. Μπίχλας είναι. Τον παω αλλα ειναι καθυστέρας τέρμα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Να τα μασάς καλά τα κομμάτια όμως. Click για ανάπτυξη... Τα πρωτα 4 σχεδόν τα κατάπια Εβγαζα και μουγκρητα ευχαρίστησης. Αχ ναι γουστάρω. Καυλιαρα μου εσυ... Για την πίτσα.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:59 Ο juste un instant: #93 29-12-23 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τα πρωτα 4 σχεδόν τα κατάπια Εβγαζα και μουγκρητα ευχαρίστησης. Αχ ναι γουστάρω. Καυλιαρα μου εσυ... Για την πίτσα. Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα τα νιάτα μου τώρα. Κατέβαζα δύο πίτσες οικογενειακές άνετα. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:24 Ο juste un instant: #94 01-01-24 21:24 Eγώ αφήνω πλέον κομμάτια πίτσας στο ψυγείο και τα τρώω την επομένη για να κάνει δουλειά το ανθεκτικό άμυλο. Ευτυχώς μ' αρέσουν και κρύα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:34 Ο Πάνθηρας!: #95 01-01-24 21:34 γΙΑ ΜΈνα κρύα η πίτσα δεν τρώγεται.... και ειδικά απο ψυγείο. Την πίτσα τη τρως μέσα στη μισή ώρα που έχει βγει απο το φούρνο. Απόψε είπα να περάσω και απο το ΓΝΗΣΙΟ στο Νεο Ηράκλειο οπού πήγε και ο chris Kogias και ο Ορεινή μέλισσα (ποσο τρώει αυτος ο τύπος ρε φιλε εκτος και αν τον κερνάνε για να κανει διαφημιση και τα τρωει ολα μέχρι ενα σημείο) δεν γινεται να τα φας ολα αυτα δηλαδη και σουβλακι γιγας και πιτα και μεριδα κοντοσουβλι.... ειπα λοιπόν να δοκιμάσω το σουβλάκι του αλλα ήταν κλειστό. Παραπλανήθηκα γιατι περνώντας απο τη Φιλαδέλφεια ειδα τον Μπαρμπαλιά και άλλους ανοιχτούς και λέω θα ειναι ανοιχτός και αυτος αλλα δεν..... Οπότε πήρα μια πιτα απο την Πιτα του Παππου. Παιδιά τιποτα το ιδιατερο...και σιγουρα οχι για 6.10 που την έχουν πάει. Δεν πρόκειται να ψωνίσω ξανά απο εκεί. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:40 Ο juste un instant: #96 01-01-24 21:40 Εγώ μια χαρά την τρώω και κρύα. Δεν είναι όπως η ζεστή αλλά όταν σου αρέσει πολύ κάτι, μια χαρά το τρώς και κρύο. Αν μάλιστα πεινάς, το τρως με την ίδια ευχαρίστηση. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #97 01-01-24 21:47 Εγώ τρώω όλα τα φαγητά που πέρασε η ώρα τους κρύα γιατί θεωρώ το microwaving ανθυγιεινό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:54 Ο Valder έγραψε: #98 01-01-24 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο chris Kogias Click για ανάπτυξη... Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο Ορεινή μέλισσα Click για ανάπτυξη... Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:57 Ο Πάνθηρας!: #99 01-01-24 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Click για ανάπτυξη... Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 23:04 Ο Valder έγραψε: #100 01-01-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Click για ανάπτυξη... Ρε Κώστα άνοιξε το ντουλαπι να παρει καφέ και είχε ποντικια που χέζανε μέσα. Και σε ενα σημερινο σορτ ελεγε οτι οι κουβερτες ειχαν εντομα και οι φιλοι του δεν καταδεχονταν και έφεραν sleeping bags. Μπίχλας είναι. Τον παω αλλα ειναι καθυστέρας τέρμα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τα πρωτα 4 σχεδόν τα κατάπια Εβγαζα και μουγκρητα ευχαρίστησης. Αχ ναι γουστάρω. Καυλιαρα μου εσυ... Για την πίτσα. Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα τα νιάτα μου τώρα. Κατέβαζα δύο πίτσες οικογενειακές άνετα.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:24 Ο juste un instant: #94 01-01-24 21:24 Eγώ αφήνω πλέον κομμάτια πίτσας στο ψυγείο και τα τρώω την επομένη για να κάνει δουλειά το ανθεκτικό άμυλο. Ευτυχώς μ' αρέσουν και κρύα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:34 Ο Πάνθηρας!: #95 01-01-24 21:34 γΙΑ ΜΈνα κρύα η πίτσα δεν τρώγεται.... και ειδικά απο ψυγείο. Την πίτσα τη τρως μέσα στη μισή ώρα που έχει βγει απο το φούρνο. Απόψε είπα να περάσω και απο το ΓΝΗΣΙΟ στο Νεο Ηράκλειο οπού πήγε και ο chris Kogias και ο Ορεινή μέλισσα (ποσο τρώει αυτος ο τύπος ρε φιλε εκτος και αν τον κερνάνε για να κανει διαφημιση και τα τρωει ολα μέχρι ενα σημείο) δεν γινεται να τα φας ολα αυτα δηλαδη και σουβλακι γιγας και πιτα και μεριδα κοντοσουβλι.... ειπα λοιπόν να δοκιμάσω το σουβλάκι του αλλα ήταν κλειστό. Παραπλανήθηκα γιατι περνώντας απο τη Φιλαδέλφεια ειδα τον Μπαρμπαλιά και άλλους ανοιχτούς και λέω θα ειναι ανοιχτός και αυτος αλλα δεν..... Οπότε πήρα μια πιτα απο την Πιτα του Παππου. Παιδιά τιποτα το ιδιατερο...και σιγουρα οχι για 6.10 που την έχουν πάει. Δεν πρόκειται να ψωνίσω ξανά απο εκεί. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:40 Ο juste un instant: #96 01-01-24 21:40 Εγώ μια χαρά την τρώω και κρύα. Δεν είναι όπως η ζεστή αλλά όταν σου αρέσει πολύ κάτι, μια χαρά το τρώς και κρύο. Αν μάλιστα πεινάς, το τρως με την ίδια ευχαρίστηση. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #97 01-01-24 21:47 Εγώ τρώω όλα τα φαγητά που πέρασε η ώρα τους κρύα γιατί θεωρώ το microwaving ανθυγιεινό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:54 Ο Valder έγραψε: #98 01-01-24 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο chris Kogias Click για ανάπτυξη... Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο Ορεινή μέλισσα Click για ανάπτυξη... Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:57 Ο Πάνθηρας!: #99 01-01-24 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Click για ανάπτυξη... Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 23:04 Ο Valder έγραψε: #100 01-01-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Click για ανάπτυξη... Ρε Κώστα άνοιξε το ντουλαπι να παρει καφέ και είχε ποντικια που χέζανε μέσα. Και σε ενα σημερινο σορτ ελεγε οτι οι κουβερτες ειχαν εντομα και οι φιλοι του δεν καταδεχονταν και έφεραν sleeping bags. Μπίχλας είναι. Τον παω αλλα ειναι καθυστέρας τέρμα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eγώ αφήνω πλέον κομμάτια πίτσας στο ψυγείο και τα τρώω την επομένη για να κάνει δουλειά το ανθεκτικό άμυλο. Ευτυχώς μ' αρέσουν και κρύα.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:34 Ο Πάνθηρας!: #95 01-01-24 21:34 γΙΑ ΜΈνα κρύα η πίτσα δεν τρώγεται.... και ειδικά απο ψυγείο. Την πίτσα τη τρως μέσα στη μισή ώρα που έχει βγει απο το φούρνο. Απόψε είπα να περάσω και απο το ΓΝΗΣΙΟ στο Νεο Ηράκλειο οπού πήγε και ο chris Kogias και ο Ορεινή μέλισσα (ποσο τρώει αυτος ο τύπος ρε φιλε εκτος και αν τον κερνάνε για να κανει διαφημιση και τα τρωει ολα μέχρι ενα σημείο) δεν γινεται να τα φας ολα αυτα δηλαδη και σουβλακι γιγας και πιτα και μεριδα κοντοσουβλι.... ειπα λοιπόν να δοκιμάσω το σουβλάκι του αλλα ήταν κλειστό. Παραπλανήθηκα γιατι περνώντας απο τη Φιλαδέλφεια ειδα τον Μπαρμπαλιά και άλλους ανοιχτούς και λέω θα ειναι ανοιχτός και αυτος αλλα δεν..... Οπότε πήρα μια πιτα απο την Πιτα του Παππου. Παιδιά τιποτα το ιδιατερο...και σιγουρα οχι για 6.10 που την έχουν πάει. Δεν πρόκειται να ψωνίσω ξανά απο εκεί. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:40 Ο juste un instant: #96 01-01-24 21:40 Εγώ μια χαρά την τρώω και κρύα. Δεν είναι όπως η ζεστή αλλά όταν σου αρέσει πολύ κάτι, μια χαρά το τρώς και κρύο. Αν μάλιστα πεινάς, το τρως με την ίδια ευχαρίστηση. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #97 01-01-24 21:47 Εγώ τρώω όλα τα φαγητά που πέρασε η ώρα τους κρύα γιατί θεωρώ το microwaving ανθυγιεινό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:54 Ο Valder έγραψε: #98 01-01-24 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο chris Kogias Click για ανάπτυξη... Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο Ορεινή μέλισσα Click για ανάπτυξη... Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:57 Ο Πάνθηρας!: #99 01-01-24 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Click για ανάπτυξη... Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 23:04 Ο Valder έγραψε: #100 01-01-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Click για ανάπτυξη... Ρε Κώστα άνοιξε το ντουλαπι να παρει καφέ και είχε ποντικια που χέζανε μέσα. Και σε ενα σημερινο σορτ ελεγε οτι οι κουβερτες ειχαν εντομα και οι φιλοι του δεν καταδεχονταν και έφεραν sleeping bags. Μπίχλας είναι. Τον παω αλλα ειναι καθυστέρας τέρμα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γΙΑ ΜΈνα κρύα η πίτσα δεν τρώγεται.... και ειδικά απο ψυγείο. Την πίτσα τη τρως μέσα στη μισή ώρα που έχει βγει απο το φούρνο. Απόψε είπα να περάσω και απο το ΓΝΗΣΙΟ στο Νεο Ηράκλειο οπού πήγε και ο chris Kogias και ο Ορεινή μέλισσα (ποσο τρώει αυτος ο τύπος ρε φιλε εκτος και αν τον κερνάνε για να κανει διαφημιση και τα τρωει ολα μέχρι ενα σημείο) δεν γινεται να τα φας ολα αυτα δηλαδη και σουβλακι γιγας και πιτα και μεριδα κοντοσουβλι.... ειπα λοιπόν να δοκιμάσω το σουβλάκι του αλλα ήταν κλειστό. Παραπλανήθηκα γιατι περνώντας απο τη Φιλαδέλφεια ειδα τον Μπαρμπαλιά και άλλους ανοιχτούς και λέω θα ειναι ανοιχτός και αυτος αλλα δεν..... Οπότε πήρα μια πιτα απο την Πιτα του Παππου. Παιδιά τιποτα το ιδιατερο...και σιγουρα οχι για 6.10 που την έχουν πάει. Δεν πρόκειται να ψωνίσω ξανά απο εκεί.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:40 Ο juste un instant: #96 01-01-24 21:40 Εγώ μια χαρά την τρώω και κρύα. Δεν είναι όπως η ζεστή αλλά όταν σου αρέσει πολύ κάτι, μια χαρά το τρώς και κρύο. Αν μάλιστα πεινάς, το τρως με την ίδια ευχαρίστηση. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #97 01-01-24 21:47 Εγώ τρώω όλα τα φαγητά που πέρασε η ώρα τους κρύα γιατί θεωρώ το microwaving ανθυγιεινό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:54 Ο Valder έγραψε: #98 01-01-24 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο chris Kogias Click για ανάπτυξη... Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο Ορεινή μέλισσα Click για ανάπτυξη... Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:57 Ο Πάνθηρας!: #99 01-01-24 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Click για ανάπτυξη... Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 23:04 Ο Valder έγραψε: #100 01-01-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Click για ανάπτυξη... Ρε Κώστα άνοιξε το ντουλαπι να παρει καφέ και είχε ποντικια που χέζανε μέσα. Και σε ενα σημερινο σορτ ελεγε οτι οι κουβερτες ειχαν εντομα και οι φιλοι του δεν καταδεχονταν και έφεραν sleeping bags. Μπίχλας είναι. Τον παω αλλα ειναι καθυστέρας τέρμα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ μια χαρά την τρώω και κρύα. Δεν είναι όπως η ζεστή αλλά όταν σου αρέσει πολύ κάτι, μια χαρά το τρώς και κρύο. Αν μάλιστα πεινάς, το τρως με την ίδια ευχαρίστηση.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #97 01-01-24 21:47 Εγώ τρώω όλα τα φαγητά που πέρασε η ώρα τους κρύα γιατί θεωρώ το microwaving ανθυγιεινό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:54 Ο Valder έγραψε: #98 01-01-24 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο chris Kogias Click για ανάπτυξη... Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο Ορεινή μέλισσα Click για ανάπτυξη... Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:57 Ο Πάνθηρας!: #99 01-01-24 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Click για ανάπτυξη... Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 23:04 Ο Valder έγραψε: #100 01-01-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Click για ανάπτυξη... Ρε Κώστα άνοιξε το ντουλαπι να παρει καφέ και είχε ποντικια που χέζανε μέσα. Και σε ενα σημερινο σορτ ελεγε οτι οι κουβερτες ειχαν εντομα και οι φιλοι του δεν καταδεχονταν και έφεραν sleeping bags. Μπίχλας είναι. Τον παω αλλα ειναι καθυστέρας τέρμα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:54 Ο Valder έγραψε: #98 01-01-24 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο chris Kogias Click για ανάπτυξη... Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο Ορεινή μέλισσα Click για ανάπτυξη... Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:57 Ο Πάνθηρας!: #99 01-01-24 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Click για ανάπτυξη... Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 23:04 Ο Valder έγραψε: #100 01-01-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Click για ανάπτυξη... Ρε Κώστα άνοιξε το ντουλαπι να παρει καφέ και είχε ποντικια που χέζανε μέσα. Και σε ενα σημερινο σορτ ελεγε οτι οι κουβερτες ειχαν εντομα και οι φιλοι του δεν καταδεχονταν και έφεραν sleeping bags. Μπίχλας είναι. Τον παω αλλα ειναι καθυστέρας τέρμα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Varus Scandal Wonderkid johnsala Kate1914 Sosstoss American Economist Paragontas7000 taketrance AggelikiGr rafaela11 fourkaki vas 78 camil touvlo charmander Natsuko Ilma Ilikntas giannhs2001 GeorgePap2003 Unboxholics BatGuin Joji fockos souli2002 iew Jack of Spades Vera rseven Dmzk Μήτσος10 Giorgkalo JungC bibliofagos Ωρορα χημεια4λαιφ ROM32 Memetchi phleidhs A350 chester20080 teacher_40 Hecticism SlimShady jj! ghоul jellojina linuxman donut_daddy Εριφύλη physicscrazy george777 fmarulezkd Bleach_enjoyer Ellis Fernando_A Ariana2018 Βασιλης1234 pixel epote suaimhneas Arvacon Maria23667 Luludaki Giorgosvr Esperos1 globglogabgalab marww Δροσουλίτης Nosey123 Dark_kronos Libertus Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο chris Kogias Click για ανάπτυξη... Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Αρχική Δημοσίευση από Devil: ο Ορεινή μέλισσα Click για ανάπτυξη... Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.868 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 22:57 Ο Πάνθηρας!: #99 01-01-24 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Click για ανάπτυξη... Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 23:04 Ο Valder έγραψε: #100 01-01-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Click για ανάπτυξη... Ρε Κώστα άνοιξε το ντουλαπι να παρει καφέ και είχε ποντικια που χέζανε μέσα. Και σε ενα σημερινο σορτ ελεγε οτι οι κουβερτες ειχαν εντομα και οι φιλοι του δεν καταδεχονταν και έφεραν sleeping bags. Μπίχλας είναι. Τον παω αλλα ειναι καθυστέρας τέρμα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτος ο τυπος μου τη δίνει. Τον βλέπω ενίοτε, αλλά ο τρόπος που μιλάει με εκνευρίζει. Ουτε οι φιλοι του δε θελουν να κοιμηθούν στο βρωμερό σπιτάκι του, πινει καφέ με στάχτες, προετοιμάζει ανοησίες και γενικά θέλει μια εσκορτ να τον περιποιηθεί. Click για ανάπτυξη... Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 23:04 Ο Valder έγραψε: #100 01-01-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Click για ανάπτυξη... Ρε Κώστα άνοιξε το ντουλαπι να παρει καφέ και είχε ποντικια που χέζανε μέσα. Και σε ενα σημερινο σορτ ελεγε οτι οι κουβερτες ειχαν εντομα και οι φιλοι του δεν καταδεχονταν και έφεραν sleeping bags. Μπίχλας είναι. Τον παω αλλα ειναι καθυστέρας τέρμα.
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Φίλε εχω αντιθετη άποψη... ο τύπος ο δευτερος ειναι ωραίος τύπος και ειναι πιτσιρικάς ακομη εμενα μ αρέσει που επιλέγει να πάει σε ενα σπίτι στο βουνό για να μένει μονος μακρυά απο γονείς και να έχει το χώρο του !!! Ρισπέκτ. Ειναι δύσκολο γιατι κανει κρύο εκει , μπάνιο τον εχεις δει που κάνει ;;; κατεβαίνει ειτε στο χωριό ειτε κάνει σε παγωμένα νερά - ρυάκια !!!! μαγειρευει επιτόπου.... βρωμικα δεν ειναι απλα έχει ποντίκια και αλεπούδες και σκορπιούς... βουνο ειναι ρε φιλε... τι περιμενες. Click για ανάπτυξη... Ρε Κώστα άνοιξε το ντουλαπι να παρει καφέ και είχε ποντικια που χέζανε μέσα. Και σε ενα σημερινο σορτ ελεγε οτι οι κουβερτες ειχαν εντομα και οι φιλοι του δεν καταδεχονταν και έφεραν sleeping bags. Μπίχλας είναι. Τον παω αλλα ειναι καθυστέρας τέρμα.