Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

08-01-24

16:31
Γίγαντες με φέτα, γάμα τις φακές νταρι ντάρι στο γυαλό πετουν οι γλάροι.Όσο ήμουν στα μέρη σας, μαγείρεψα και ινδικές κόκκινες φακές dahl( σλουρπ)με κρέμα καρύδας.
Γίγαντες με φέτα.-
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.454 μηνύματα.

08-01-24

16:34
Δε θέλω σκέτη φέτα,, τυροκαυτερη με εξτραα έξτρα καυτερή πιπεριά, πράσινη και κόκκινη.Γίγαντες με φέτα, γάμα τις φακές νταρι ντάρι στο γυαλό πετουν οι γλάροι.
Γίγαντες με φέτα.-
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

08-01-24

16:36
Έχω πολλές καυτερές πιπεριές για γαστριμαργικες ατασθαλίες. Ξέρεις μήπως ή ξερει κανείς πως να τις κάνω για να τις έχω σε βάζο και να κρατήσουν για κάνα μήνα;Δε θέλω σκέτη φέτα,, τυροκαυτερη με εξτραα έξτρα καυτερή πιπεριά, πράσινη και κόκκινη.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

08-01-24

16:37
I yield!Δε θέλω σκέτη φέτα,, τυροκαυτερη με εξτραα έξτρα καυτερή πιπεριά, πράσινη και κόκκινη.
Καυτερά, ναι.-
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

08-01-24

16:38
Κάνε κάνα αυγό μάτι. Είναι ιδιαίτερα χορταστικό.Εγώ πάλι όταν κάτι με στενοχωρεί απλά μου κόβεται η όρεξη νομίζω. Τουλάχιστον αυτό παρατήρησα φέτος.
Αλλά τώρα που έχω να φάω από το πρωί, βλέπω το θρεντ και πεινάω παραπάνω.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.454 μηνύματα.

08-01-24

16:40
Έχω πολλές καυτερές πιπεριές για γαστριμαργικες ατασθαλίες. Ξέρεις μήπως ή ξερει κανείς πως να τις κάνω για να τις έχω σε βάζο και να κρατήσουν για κάνα μήνα;

Καυτερές Πιπεριές σε Βάζο
Διατηρήστε καυτερές πιπεριές σε βάζα για να έχετε να τρώτε καυτερές όλο το χειμώνα

juste un instant
Επιφανές μέλος

08-01-24

16:43
Είναι αρκετή διαδικασία. Θα περίμενα κάτι πιο πρακτικό. π.χ τις τηγανιτές σε σπορελαιο τις βάζεις κατευθείαν στο βάζο με ξυδι και το γυρίζεις ανάποδα...Για δες αυτό![]()
Καυτερές Πιπεριές σε Βάζο
Διατηρήστε καυτερές πιπεριές σε βάζα για να έχετε να τρώτε καυτερές όλο το χειμώναwww.sheblogs.eu
glayki
Περιβόητο μέλος

08-01-24

16:45
Μήπως να τις έψηνες στο γκριλ και να τις διατηρούσες σε λαδοξυδο;Είναι αρκετή διαδικασία. Θα περίμενα κάτι πιο πρακτικό. π.χ τις τηγανιτές σε σπορελαιο τις βάζεις κατευθείαν στο βάζο με ξυδι και το γυρίζεις ανάποδα...
juste un instant
Επιφανές μέλος

08-01-24

16:45
Δεν ξέρω. Γίνεται; Γιατί το λάδι δε θα είναι καυτό για να αποστειρωθει το βάζο. Λάδι σίγουρα όχι, μόνο σπορελαιο η καλαμποκιού γιατί το ελαιόλαδο πήζει στο ψυγείο.Μήπως να τις έψηνες στο γκριλ και να τις διατηρούσες σε λαδοξυδο;
glayki
Περιβόητο μέλος

08-01-24

16:50
Δεν ξέρω. Γίνεται; Γιατί το λάδι δε θα είναι καυτό για να αποστειρωθει το βάζο. Λάδι σίγουρα όχι, μόνο σπορελαιο η καλαμποκιού γιατί το ελαιόλαδο πήζει στο ψυγείο.

Πιπεριές Φλωρίνης ψητές σε βάζο Αντώνης Συνταγή από τον/την antonismavro
Μαγείρεψε κι εσύ τη συνταγή Πιπεριές Φλωρίνης ψητές σε βάζο Αντώνης. Μεζεδάκι καλοκαιριού με ούζο

juste un instant
Επιφανές μέλος

08-01-24

16:53
Εγώ δε θα αφαιρούσα την φλούδα. Αφού αποστειρώνονται.Αυτό φαίνεται καλό... Σκέφτομαι να το κάνω για κόκκινες![]()
Πιπεριές Φλωρίνης ψητές σε βάζο Αντώνης Συνταγή από τον/την antonismavro
Μαγείρεψε κι εσύ τη συνταγή Πιπεριές Φλωρίνης ψητές σε βάζο Αντώνης. Μεζεδάκι καλοκαιριού με ούζοcookpad.com
glayki
Περιβόητο μέλος

08-01-24

16:57
Στην καυτερή δε θα την αφαιρέσεις , η κόκκινες έχουν πιο χοντρή φλούδα.Εγώ δε θα αφαιρούσα την φλούδα. Αφού αποστειρώνονται.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.709 μηνύματα.

08-01-24

16:59
Αυτή τη στιγμή ταξιδεύω, (ε ναι τι άλλο θα έκανα) για αυτό υπομένω την πείνα. Αλλά ναι, μου αρέσουν τα αυγά μάτια και ναι, είναι χορταστικά.Κάνε κάνα αυγό μάτι. Είναι ιδιαίτερα χορταστικό.
juste un instant
Επιφανές μέλος

08-01-24

16:59
Βλέπω να τις τηγανίζω. Πιο εύκολη η διαδικασία και πιο νόστιμες...Στην καυτερή δε θα την αφαιρέσεις , η κόκκινες έχουν πιο χοντρή φλούδα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πάρε τα μεγάλα. Έχουν περισσότερη πρωτεΐνη και γι'αυτό χορταινουν καλύτερα.Αυτή τη στιγμή ταξιδεύω, (ε ναι τι άλλο θα έκανα) για αυτό υπομένω την πείνα. Αλλά ναι, μου αρέσουν τα αυγά μάτια και ναι, είναι χορταστικά.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.709 μηνύματα.

08-01-24

17:05
Ή στην τελική τρώω δύο.Πάρε τα μεγάλα. Έχουν περισσότερη πρωτεΐνη και γι'αυτό χορταινουν καλύτερα.
Βγαίνω από το θρεντ, το γατί γρατζουνάει στο στομάχι μου και όσο διαβάζω για φαγητό γίνεται χειρότερο

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

08-01-24

17:17
Οι έρωτες καλοί είναι, κινητοποιούν να γινεσαι καλύτερος.
Να τα χάσεις εκεινα τα κιλά. Να την κυνηγησεις εκεινη τη δουλειά. Να το βγάλεις εκεινο το διαβατηριο που καιρό το καθυστερείς κλπ.
Οι προδοσίες ειναι που χαλάνε το μυαλό και του τραβάνε χαρακιές, χρακ χρακ χρακ μέχρι να μη μεινει τίποτα ζωντανό απο τον παλιο καλό εαυτό σου. Είσαι τέρας μετα, δεν καταλαβαινεις τίποτα, δε μπορεί να σε πληγωσει τίποτα, ειναι σα να σου χουν πάρει ενα ψαλίδι και να σου χουν κόψει τα νευρα, να μη φτανει η πληροφορία στον εγκέφαλο.
Αλλά μέχρι τοτε, μεχρι αυτη τη σωτήρια στιγμή, έχεις παχυνει, έχεις γινει σαν τόφαλος.
Ενω κανονικα με το που χωρίζεις ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΑΨΕΙΣ, να σε δει το νεο γκομενακι να πέσει τανασκελα σαν κατσαρίδα, να τη δεις μετα την αλλη να βογγαει σα φωκια απο τη ζηλεια.
Αλλά που μυαλό όταν πρέπει.
Για καθε μια βδομάδα που παίρνεις βλακωδως ενα τετοιο κιλό, θες μετα 3 βδομάδες να το κάψεις. Χιλιες φορες δηλαδη να προσέξεις να μη το πάρεις εξαρχής.
Σιγά μη χαλασω το σώμα μου για την οποιαδήποτε. Καμιά δεν αξίζει χαλας τον εαυτό σου για αυτή. Είτε πρωην είτε νυν είτε η Αφροδίτη η ίδια.
Εγώ δεν πηρα κανένα παραπανισιο κιλό με το χωρισμό και μπορώ να πω ότι στεναχωρέθηκα και εγώ αλλά ρε φίλε σκέψου ποιο το νόημα να στεναχωριέσαι για άλλους ; είναι δίπλα σου ; οχι. Έχετε χωρίσει τέλος. Δεν υπάρχει λόγος. Θα βρεθεί κάποια που θα εκτιμήσει αυτά που κάνεις σαν άνθρωπος και αν δεν βρεθεί να είσαι για τη παρτη σου και να περνας ωραία... Έτσι και αλλιώς οι περισσουεροι και οι περισσοτερες εκεί έξω έτσι ειναι. Δεν θα κάνεις τη διαφορά μην ανησυχείς θα σε καταλαβαίνουν και καλυτερα χαχα
Valder
Τιμώμενο Μέλος

08-01-24

17:19
Εντωμεταξυ η μάνα μου ειχε ριξει την ιδέα, να φαω λίγο γιατι τις πρώτες 2 βδομαδες δεν ετρωγα τιποτα και ειχα χασει πεντε κιλά πόσα δε θυμαμαι.Σιγά μη χαλασω το σώμα μου για την οποιαδήποτε.
Ε και λεω αφου το πε η μανούλα φαε σα γουρουνι.
Κατα τ αλλα φταιει η μανούλα, όχι εγω.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

08-01-24

17:21
Θα σε σέβονται και καλυτερα ενώ αν εισαι Βασιλάκης Καΐλας θα λένε ε το κορόιδο μια γυναίκα του έτυχε τον χώρισε η χώρισαν και δεν μπορεί να ορθοποδήσει.
Φουκαράς.
Έτσι θα λένε. Η ζωή και οι σχέσεις έτσι ειναι όλα τελειώνουν κάποια στιγμή. Ακόμη και οι γάμοι και τότε έχεις παιδια και έχεις να κάνεις πιο δυσκολη και χρόνια διαχείριση... Όταν έχεις παιδια ο χωρισμός δεν έχει καμία σχέση.
Μη τρελαινεσαι σιγά... Θα κάτσω εγώ να πιω 5 λίτρα ουισκια η να βάλω 30 κιλά η να καπνίζω σα φουγάρο να καταστραφω. Ουτε καν... Από Μάιο μοντέλο στη παραλια χαχα

Πάμε δυνατά σαν ένα βαθυ κάθισμα το βάρος ειναι αρκετό αλλά πετα το κωλο πισω δώσε ώθηση στα ίσχια και σήκω όρθιος!!!! Βγάλε και μια κραυγή ανά λάχει να σε ακουσουν ως το δίπλα τετράγωνο. Η κραυγή του πολεμιστη.
Φουκαράς.
Έτσι θα λένε. Η ζωή και οι σχέσεις έτσι ειναι όλα τελειώνουν κάποια στιγμή. Ακόμη και οι γάμοι και τότε έχεις παιδια και έχεις να κάνεις πιο δυσκολη και χρόνια διαχείριση... Όταν έχεις παιδια ο χωρισμός δεν έχει καμία σχέση.
Μη τρελαινεσαι σιγά... Θα κάτσω εγώ να πιω 5 λίτρα ουισκια η να βάλω 30 κιλά η να καπνίζω σα φουγάρο να καταστραφω. Ουτε καν... Από Μάιο μοντέλο στη παραλια χαχα

Πάμε δυνατά σαν ένα βαθυ κάθισμα το βάρος ειναι αρκετό αλλά πετα το κωλο πισω δώσε ώθηση στα ίσχια και σήκω όρθιος!!!! Βγάλε και μια κραυγή ανά λάχει να σε ακουσουν ως το δίπλα τετράγωνο. Η κραυγή του πολεμιστη.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

08-01-24

17:22
Αχ το thread μου 

Valder
Τιμώμενο Μέλος

08-01-24

17:23
Ε τωρα που μου το λες, πάνε 3 χρονια, τωρα ειμαι μια χαρά λουλουδάκι ανθισμένο.Θα σε σέβονται και καλυτερα ενώ αν εισαι Βασιλάκης Καΐλας θα λένε ε το κορόιδο μια γυναίκα του έτυχε τον χώρισε η χώρισαν και δεν μπορεί να ορθοποδήσει.
Φουκαράς.
Τωρα δεν καταλαβαινω χριστο πια, είμαι "αντε απο δω, άντε..."
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- rafaela11
- fourkaki
- Scandal
- Reader
- Kate1914
- Ilma
- Paragontas7000
- iew
- Jack of Spades
- Wonderkid
- American Economist
- Natsuko
- giannhs2001
- johnsala
- taketrance
- Vera
- touvlo
- rseven
- Dmzk
- Μήτσος10
- Giorgkalo
- JungC
- bibliofagos
- Ωρορα
- χημεια4λαιφ
- ROM32
- Memetchi
- Unboxholics
- NeosUser2023
- phleidhs
- BatGuin
- A350
- chester20080
- Sosstoss
- teacher_40
- Hecticism
- Hased Babis
- AggelikiGr
- SlimShady
- GeorgePap2003
- jj!
- ghоul
- Joji
- jellojina
- linuxman
- donut_daddy
- Εριφύλη
- physicscrazy
- george777
- fmarulezkd
- Bleach_enjoyer
- camil
- Ellis
- Fernando_A
- Ariana2018
- Βασιλης1234
- pixel
- epote
- suaimhneas
- Arvacon
- Maria23667
- Luludaki
- Giorgosvr
- Esperos1
- globglogabgalab
- marww
- Δροσουλίτης
- Nosey123
- Dark_kronos
- Libertus
- Alessandra Eliza
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.