AntiFitness Thread!

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.
Συμφωνώ απόλυτα!!!
ΝΑΙ.

Ο,τι πιο σιχαμερό, να γυρνάς σπίτι και να βρωμάει το μαλλί σου τσιγάρο επειδή ο δίπλα σου το είχε ντουμανιασει.
Δεν έχω μαλλί πολύ, αλλα βρωμανε τα ρούχα μετά (το πουκάμισο, το παντελόνι, το στρινγκ), χωρια το οτι αναπνέω τη μπόχα.

Προχτες κόντεψα να τσακωθώ με τους γονείς μου. Τους λεω δε ντρέπεστε μεγαλοι ανθρωποι να χω κοψει το καπνισμα να ναι παρθένος ο χώρος μου και να ρχεστε και να μου τον ντουμανιάζετε; Δεν μπορείτε να περιμενετε λίγο αφού θα αποχωρήσετε, πρέπει να κανετε ΤΕΣΣΕΡΑ τσιγαρα κατα ριπάς;

Εστω γαμώτο στο μπαλκόνι βγες και κάντο. Μα μπροστά μου;

Δηλαδή στ αρχίδια τους οι καπνιστές και συγγνωμη για την κουβέντα, ξέρω βριζω πολύ αλλά προσπαθώ να το μετριάσω, αλλά εδω με πνίγει το παράπονο.

Αφού της κανω της μάνας μου ειρωνικά, αφου το γαμάς που το γαμάς και θα τον πιω τον καπνό, δε μου στριβεις κι εμενα ενα να το ξαναρχίσω να πανε τα αγχη κάτω; Με κοίταγε, τι με κοιτάς της κάνω.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.
Tiramisu flavor.

IMG_9049.jpeg

IMG_9063.jpeg

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.036 μηνύματα.
IMG_5103.jpeg

δώρο μιας φίλης μου,
Κιουνεφε απευθείας από τη μέση αναστολή

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.066 μηνύματα.
Τελευταία έχω μια μανία να αγοράζω ολόκληρη μερίδα καλαμάκια χοιρινά (4 καλαμάκια σκέτα, 2 πίτες, κρεμμύδι, ντομάτα). Σήμερα θα κρατηθώ, γιατί τα 10ρικα φεύγουν αέρα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.
Επιστρέφει η Pizza Hut στην Ελλάδα. Με το πρώτο κατάστημα να ανοίγει στο Παγκράτι, κοντά στην γειτονιά μου.🥳🥳

@Scandal @Valder

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.909 μηνύματα.
Δεν έχω μαλλί πολύ, αλλα βρωμανε τα ρούχα μετά (το πουκάμισο, το παντελόνι, το στρινγκ), χωρια το οτι αναπνέω τη μπόχα.

Προχτες κόντεψα να τσακωθώ με τους γονείς μου. Τους λεω δε ντρέπεστε μεγαλοι ανθρωποι να χω κοψει το καπνισμα να ναι παρθένος ο χώρος μου και να ρχεστε και να μου τον ντουμανιάζετε; Δεν μπορείτε να περιμενετε λίγο αφού θα αποχωρήσετε, πρέπει να κανετε ΤΕΣΣΕΡΑ τσιγαρα κατα ριπάς;

Εστω γαμώτο στο μπαλκόνι βγες και κάντο. Μα μπροστά μου;

Δηλαδή στ αρχίδια τους οι καπνιστές και συγγνωμη για την κουβέντα, ξέρω βριζω πολύ αλλά προσπαθώ να το μετριάσω, αλλά εδω με πνίγει το παράπονο.

Αφού της κανω της μάνας μου ειρωνικά, αφου το γαμάς που το γαμάς και θα τον πιω τον καπνό, δε μου στριβεις κι εμενα ενα να το ξαναρχίσω να πανε τα αγχη κάτω; Με κοίταγε, τι με κοιτάς της κάνω.
απαράδεκτοι!!! Συγνώμη, μπορεί να είναι γονείς σου, αλλά αυτό δεν το κάνουμε στο χειρότερο εχθρό μας, όχι στο παιδί μας. Είμαι αντιπαθητικοκαπνίστρια, ποτέ δεν κάπινισα, αλλά αν κάτι είναι σιχαμερό, βλαπτικό και ενοχλεί, δεν το κάνουμε, πολύ περισσότερο στο παιδί μας, πολύ περισσότερο στο σπίτι του. Εγώ θα τους είχα πετάξει εξω, σηκωτούς.
Χθες ταξίδευα πρωί πρωί, έφτασα αεροδρόμιο μισοκοιμισμένη, χωρίς καφέ και πρωινό, κάθησα σε μια γωνιά και μού ρθε καπνίλα. :rant:!! Είπα του καπνιστή, πως εδώ δεν επιτρέπεται το κάπνισμα, αλλά λέει <<ε, και;>> Τότε, Βαλ, μη με δεις έτσι, δε στο συμβουλεύω, πήρα το θανατηφόρο βλέμα μου και του λέω <<σβήστο τώρα! Με ενοχλεί !>>. Το έσβησε. Δε μας είδατε στις ειδήσεις:worry: Δηλ αυτός είχε πρωινή ακεφιά και ήθελε τη νικοτίνη. Εμείς δεν είχαμε δηλ, ήρθαμε κεφάτοι 6 το πρωί!

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.
απαράδεκτοι!!! Συγνώμη, μπορεί να είναι γονείς σου, αλλά αυτό δεν το κάνουμε στο χειρότερο εχθρό μας, όχι στο παιδί μας. Είμαι αντιπαθητικοκαπνίστρια, ποτέ δεν κάπινισα, αλλά αν κάτι είναι σιχαμερό, βλαπτικό και ενοχλεί, δεν το κάνουμε, πολύ περισσότερο στο παιδί μας, πολύ περισσότερο στο σπίτι του. Εγώ θα τους είχα πετάξει εξω, σηκωτούς.
Φαντασου, και να το αερίσω το σπίτι, θα το μυρίζω το τσιγάρο για πολύ μετά. Όντως, είναι απαράδεκτοι σε αυτό το θέμα.

ΥΓ: Ποτέ δεν κατάλαβα εντωμεταξυ αυτή την προγονολατρεία όπου οι γονείς κάνουν χοντρά λάθη και οι άλλοι δεν πρέπει να σχολιάσουν αρνητικά επειδή είναι γονείς του άλλου. Καμία συγγνωμη δε χρειάζεται, αμα κάνουν μαλακία, κάνουν μαλακία. Εξ άλλου ήθελα και την ξεκίνησα την κουβέντα.

Χθες ταξίδευα πρωί πρωί, έφτασα αεροδρόμιο μισοκοιμισμένη, χωρίς καφέ και πρωινό, κάθησα σε μια γωνιά και μού ρθε καπνίλα. :rant:!! Είπα του καπνιστή, πως εδώ δεν επιτρέπεται το κάπνισμα, αλλά λέει <<ε, και;>> Τότε, Βαλ, μη με δεις έτσι, δε στο συμβουλεύω, πήρα το θανατηφόρο βλέμα μου και του λέω <<σβήστο τώρα! Με ενοχλεί !>>. Το έσβησε. Δε μας είδατε στις ειδήσεις:worry: Δηλ αυτός είχε πρωινή ακεφιά και ήθελε τη νικοτίνη. Εμείς δεν είχαμε δηλ, ήρθαμε κεφάτοι 6 το πρωί!
Άκου "ε και", ο γουρουνοκέφαλος. Ζωα, καπνίζοντα ζωα.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

American Economist

Επιφανές μέλος

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.066 μηνύματα.
Τελειώνει η μαγιοκετσαπ, πρέπει να πάρω κι άλλη.
1000055750.jpg

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.706 μηνύματα.
Γιατί να ανακατέψεις μαγιονέζα με κέτσαπ όμως γενικά; Ταιριάζουν σαν γεύσεις;

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Γτ παίρνετε καλέ τέτοιες σος 😭 το φτιάχνεις κ στο σπίτι σε 1' απλά ανακατεύεις μαγιονέζα κ κέτσαπ
Μου αρέσει ο σκάνταλ με το "ΓΟΥΑΟΥ" σα να ειναι εκπληκτος που μπορείς να φτιάξεις mayoketchup συνδυάζοντας mayo + ketchup :lol:

Guest 881237

Επισκέπτης

Μου αρέσει ο σκάνταλ με το "ΓΟΥΑΟΥ" σα να ειναι εκπληκτος που μπορείς να φτιάξεις mayoketchup συνδυάζοντας mayo + ketchup :lol:
Αυτό χαχαχαχαχαχα

Και αυτή η αλειφωτη σος φέτας που βλέπετε είναι ουσιαστικά φέτα με λίγο γιαούρτι... Φτιάχνεται επίσης σε 1'
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Γιατί να ανακατέψεις μαγιονέζα με κέτσαπ όμως γενικά; Ταιριάζουν σαν γεύσεις;
Είναι η γνωστή ροζ σος ! :)

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

Guest 881237

Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια