glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.449 μηνύματα.

28-01-25

18:07
Υπάρχει λόγος σοβαρόςΕαν εμένα μου έφερνες πίτα κομμένη έτσι σε 30 κυβάκια, θα σου έφερνα το ταψί καπέλο.
10 μεγαλα κομματια πρέπει, να χορταίνει άνθρωπος. Πόσες φορές θα βάλουμε χέρι για να χορτάσουμε; 100;

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

28-01-25

18:12
Οχι κι εγω κοτοπιτα το λεγω, με έχει πιασει η μαλακία και παίζω τωρα στα ποστς.Και της Γλαύκης είναι τέλεια αλλά άλλο στυλ φύλλου !!
το τελευταίο δεν το έπιασα
Κοτοπιτα το λέω εγώ μια ζωή![]()
Να μου πεις τι σ' αρέσει να το δοκιμάσω να το φτιάξω. Αμα ειναι να φτιάξω τα σουφλέ μου και να αρχισεις να με λες εγω τρωω μονο κινόα με αλάτι ιμαλαιων, θα χουμε ασχημα ξεμπερδέματα.Εσύ ομως δεν το έκανες ποστ
Οταν φτιάξεις κάτι, ποσταρε να το σχολιάσουμε και να σου πούμε "φέρε και σε εμάς κανένα κομμάτι"![]()
Αμα ειναι να κατσω να κοροιδεψω τον εαυτο μου για να χάσω κιλά, τη γαμήσαμε κυρα Γλαύκαινα.Υπάρχει λόγος σοβαρόςλες έχω φάει τρία ( το μυαλό το μεταφράζει ότι έφθασες σε επίπεδα κορεσμού .. Σου λέει στοπ μη γουρουνιασεις άλλο. Ενώ αν έχεις φάει τρία μεγάλα θα έχεις φάει το μισό ταψί)
Σα τα προβατάκια τη νυχτα, ενα δυο τρια ωπ ζζζ. Ποτέ δεν πιάνανε σε μενα αυτά.
Η θες να τα χάσεις ή δεν θες. Το γουρουνι τιθασσεύεται με πυγμή, όχι με μεταφράσεις. Δεν ειναι επιστολή προς Μενοικέα.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.449 μηνύματα.

28-01-25

18:15
Ασε με και σέρνομαι από τον πονο στο στομάχι όλη μέρα. Δεν ξαναβαζω ζυμη στο στόμα μου, ακόμα και χειροποίητη.. Πάω να πλυνω τα χορταρακια μου για βραδυνη βοσκή.Η θες να τα χάσεις ή δεν θες.
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

28-01-25

18:19
Μαρεσει το σουφλε!Να μου πεις τι σ' αρέσει να το δοκιμάσω να το φτιάξω. Αμα ειναι να φτιάξω τα σουφλέ μου και να αρχισεις να με λες εγω τρωω μονο κινόα με αλάτι ιμαλαιων, θα χουμε ασχημα ξεμπερδέματα.

Κινοα δεν τρώω. Άμα τύχει Ναι, αλλά δεν το επιλέγω.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

28-01-25

18:19
Κι εγω εφαγα κασεροπιτα την Κυριακή και είδα το Χάρο στο μπανάκι τεσσερεις φορές. Οι ζυμες μετα απο μια ηλικια και ακομα και αναλογα την ωρα που τις τρως μες τη μέρα, ειναι φοβερα επιβαρυντικές.Ασε με και σέρνομαι από τον πονο στο στομάχι όλη μέρα. Δεν ξαναβαζω ζυμη στο στόμα μου, ακόμα και χειροποίητη.. Πάω να πλυνω τα χορταρακια μου για βραδυνη βοσκή.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

28-01-25

18:22
Και εμένα με φέρνει καούρα ! Σφολιάτες και μπουγάτσες! Είναι κρίμαΑσε με και σέρνομαι από τον πονο στο στομάχι όλη μέρα. Δεν ξαναβαζω ζυμη στο στόμα μου, ακόμα και χειροποίητη.. Πάω να πλυνω τα χορταρακια μου για βραδυνη βοσκή.

glayki
Περιβόητο μέλος

28-01-25

18:24
Δεν μιλάμε απλά για καουρα, αλλά για πονο σαν κολικό που άπαξ και εμφανιστεί, όλο και πιο συχνά πια, κάνει διήμερο να καταλαγιασειΚαι εμένα με φέρνει καούρα ! Σφολιάτες και μπουγάτσες! Είναι κρίμα![]()

Valder
Τιμώμενο Μέλος

28-01-25

18:26
Ρε, σημερα ψητό κοτοπουλο με χόρτα που έμεινε απο χθες. Κυρία η δικιά σου. Δεν επειράχθην.Και εμένα με φέρνει καούρα ! Σφολιάτες και μπουγάτσες! Είναι κρίμα![]()
Χθες, πάλι κοτοπουλο με χόρτα, κυρία πάλι η δικιά σου.
Μολις φάω ζύμη ή τορτιγια ή νάτσο ή ...Ο ΧΑΡΟΣ. Καούρες, αέρια, ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ μετά, δράματα.
Να μη μπορώ να κοιμηθω ολη νυχτα απο το δράμα.
Ότι μ αρεσει με πληγώνει.
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

28-01-25

18:33
Εμένα ευτυχώς δεν με ενοχλούν έτσι...απλα έχω φούσκωμα ή καουρα.
Ευτυχώς δεν τρωω συχνά αν και μαρεσουν πολύ οι πίτες
Ευτυχώς δεν τρωω συχνά αν και μαρεσουν πολύ οι πίτες

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

28-01-25

19:49
Έχεις δυσανεξία μήπως ;Δεν μιλάμε απλά για καουρα, αλλά για πονο σαν κολικό που άπαξ και εμφανιστεί, όλο και πιο συχνά πια, κάνει διήμερο να καταλαγιασει![]()
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

30-01-25

17:32
σπιτικές κρέπες σοκολάτα + τριμμένο μπισκότο miranda
rafaela11
Περιβόητο μέλος

30-01-25

17:41
Κι λίγη μπανάνα κι έδεσε !
glayki
Περιβόητο μέλος

30-01-25

17:42
Στο συνδυασμό αυτό βάζω απαραιτήτως και κανέλα και άλλοτε νουτελα με κάποια γλυκόξινη μαρμελαδα μαζί. Δοκίμασε το
Friday_k
Δραστήριο μέλος

02-02-25

02:05
Δεν γινοταν να μην ποσταρω αυτό το ΕΠΟΣ.
Πρώτη φορά δοκιμάζω Dubai chocolate και συγκεκριμένα από τα εν καρπω.
Παναγια μου...

glayki
Περιβόητο μέλος

02-02-25

08:20
Πρωινή κρεπουλα με μαρμελάδα φράουλα, φουντουκοπαστα με μπισκότο και κανέλα

rafaela11
Περιβόητο μέλος

02-02-25

09:28
Αυτές του Lidl είναι τέλειες !!
Καλή απόλαυση

Friday_k
Δραστήριο μέλος

02-02-25

11:50
Αυτό πρέπει να πάει στο fitness!!!

rafaela11
Περιβόητο μέλος

02-02-25

12:15
επίσης να πω πως του Lidl είναι πολύ καλή!! Και το Dubai dream το γλυκόView attachment 144543
Δεν γινοταν να μην ποσταρω αυτό το ΕΠΟΣ.
Πρώτη φορά δοκιμάζω Dubai chocolate και συγκεκριμένα από τα εν καρπω.
Παναγια μου...![]()
![]()
Friday_k
Δραστήριο μέλος

02-02-25

12:18
Α ναι;επίσης να πω πως του Lidl είναι πολύ καλή!! Και το Dubai dream το γλυκό
Βγήκαν κάτι άρθρα που λέγανε ότι βρήκαν μέσα στα γλυκά Dubai από lidl, κάτι ουσίες και απαγορευμένα συστατικά.
Και δεν είχα πάρει μέχρι τώρα επειδή δεν έτυχε αλλά τώρα με αυτά τα άρθρα δεν ξέρω άμα θα πάρω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Paragontas7000
- Scandal
- rafaela11
- iew
- Jack of Spades
- Kate1914
- fourkaki
- Wonderkid
- charmander
- Reader
- American Economist
- Natsuko
- giannhs2001
- johnsala
- taketrance
- Vera
- touvlo
- rseven
- Dmzk
- Μήτσος10
- Giorgkalo
- JungC
- bibliofagos
- Ωρορα
- χημεια4λαιφ
- ROM32
- Memetchi
- Unboxholics
- NeosUser2023
- phleidhs
- BatGuin
- A350
- chester20080
- Sosstoss
- teacher_40
- Hecticism
- Hased Babis
- AggelikiGr
- SlimShady
- GeorgePap2003
- jj!
- ghоul
- Joji
- jellojina
- linuxman
- donut_daddy
- Εριφύλη
- physicscrazy
- george777
- fmarulezkd
- Bleach_enjoyer
- camil
- Ellis
- Fernando_A
- Ariana2018
- Βασιλης1234
- pixel
- epote
- suaimhneas
- Arvacon
- Maria23667
- Luludaki
- Giorgosvr
- Esperos1
- globglogabgalab
- marww
- Δροσουλίτης
- Nosey123
- Dark_kronos
- Libertus
- Alessandra Eliza
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.