First Dates (2025) - Star TV

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.607 μηνύματα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.787 μηνύματα.
Οι νεαρές οι κοπέλες ηταν κομπλέ οι άντρες ήταν (με εξαίρεση το νεαρό παιδί που έβαλαν στην ουκρανιδα που απλά ήταν ντροπαλος) Παναγία βοηθα.

Η τελευταία ήταν χάλια ξινή.

Δεν θέλω λέει να με ακουμπάνε. Εντάξει δεν σ πιασε και το κωλο.

Λίγο στο χέρι σε άγγιξε. Ψυχραιμία.

Τα αγόρια εκτός του Τάσου που ήταν τρελογερος ήταν οκ.

Κοίτα το τέλειο δεν το βρίσκεις. Ο φαρμακοποιός μια χαρά ταίριαξε με την νομικαρια.

Τώρα αν μετά ίνει νεβρικος κ από τόμος κ τα κάνει πουταναριο όλα άλλο θέμα αυτό. Η αν αρχίσει αυτή να ψάχνεται με μαλακιες. συνήθως οι σχέσεις έτσι γαμιουνται.

Αλλά εκείνη τη στιγμή ήταν διεκδικητικος και έχει δίκιο σε αυτό π λέει ότι οι άντρες ειναι κυνηγοί αλλά μέχρι ένα σημείο μην ζαλισεις κ το μνι στην άλλη.

Σου δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται το σέβεσαι τελος

Αλλά στον φαρμακοποιό κ τον άλλον μια χαρά μπορουν να δώσουν ευκαιρία. Δεν είχαν κάποιο θέμα.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.607 μηνύματα.
Ο φαρμακοποιός μια χαρά ταίριαξε με την νομικαρια.
Ήταν τέρμα εγωιστής και κριντζ απέναντι της απαπαπα άλλο που αυτή ήταν ευγενική και με καλή διάθεση. Έχουμε δει και χειρότερα όμως σωστά.
Τα αγόρια εκτός του Τάσου που ήταν τρελογερος ήταν οκ.
Καλά ο τρελογερος ήταν ένα βήμα πριν από το Δαφνί με τους εξωγήινους😂

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.787 μηνύματα.
Ήταν τέρμα εγωιστής και κριντζ απέναντι της απαπαπα άλλο που αυτή ήταν ευγενική και με καλή διάθεση. Έχουμε δει και χειρότερα όμως σωστά.

Καλά ο τρελογερος ήταν ένα βήμα πριν από το Δαφνί με τους εξωγήινους😂

Εγωιστής γιατί όμως ; έχεις συγκεκριμένα σημεία ; για να καταλάβω.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Εγωιστής γιατί όμως ; έχεις συγκεκριμένα σημεία ; για να καταλάβω.
Όλο το υφακι που είχε όταν μιλούσε η κοπέλα ήταν τύπου βλάκα καθηγητή που νομίζει ότι όλοι είναι "κατωτεροι" του και χαζοί. Δεν ξέρω ίσως είναι και το μπιας του επαγγέλματος 😂😂

Το μόνο που του αναγνωρίζω είναι η τρέλα που είχε (που στο τέλος την πήρε αγκαλιά) που όντως κάνει θετική εντύπωση σε μια γυναίκα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Όλο το υφακι που είχε όταν μιλούσε η κοπέλα ήταν τύπου βλάκα καθηγητή που νομίζει ότι όλοι είναι "κατωτεροι" του και χαζοί. Δεν ξέρω ίσως είναι και το μπιας του επαγγέλματος 😂😂

Το μόνο που του αναγνωρίζω είναι η τρέλα που είχε (που στο τέλος την πήρε αγκαλιά) που όντως κάνει θετική εντύπωση σε μια γυναίκα.

. Katalaba δεν σ άρεσε το υφος του.

Οκ απλά δε θες να βλέπεις φαρμακοποιούς ουτε ζωγραφιστους 😄
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αυτό πολυ καλο ναι! Ωραία κίνηση για μένα καταλυτική.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.553 μηνύματα.
Ο ρε τι επεισοδιαρα ηταν η τελευταια ρε παιδια? Απειρο κοντεντ. Τασαρας ο γαυρος , κουβαλησε ολη τη φαση και μπαινει επαξια στο πανθεον ναυαγιων ολοκληρης της σειρας.Η τυπισα απο τους αμπελοκηπους τα ειδα ολα χαχαχαχαχα. Παντως οντως ολοι οι αντρες με εξαιρεση ισως τον αλεξη που ταιριαξε με το ουκρανακι, ηταν παρε τον ενα χτυπα τον αλλον.

Κοίτα το τέλειο δεν το βρίσκεις. Ο φαρμακοποιός μια χαρά ταίριαξε με την νομικαρια.
Φαρμακοποιος ειχε πολλα κομπλεξ απο οτι καταλαβα και ηταν και πολυ χειριστικος. Κατι δεν μου αρεσε στη συμπεριφορα του.

Η ψηλή και η πρώτη. Με τον εγωιστακο φαρμακοποιό.
H νομικινια πρεπει να εχει απειρα λεφτα απο την οικεγενεια της . Ταξιδια και της νοικιασανε σπιτι να μεινει μονη της στην ιδια πολη που μεγαλωσε.

Δεν νομιζω να ειναι ευκολη πιστα να την κουμανταρεις αυτην.

Τελευταία επεξεργασία:

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Φαρμακοποιος ειχε πολλα κομπλεξ απο οτι καταλαβα και ηταν και πολυ χειριστικος. Κατι δεν μου αρεσε στη συμπεριφορα του.
Εδώ παρήγγειλε κι όλας χωρίς να ρωτήσει την κοπέλα τι της άρεσε δηλαδή τι ποιο φαουλ

H νομικινια πρεπει να εχει απειρα λεφτα απο την οικεγενεια της . Ταξιδια και της νοικιασανε σπιτι να μεινει μονη της στην ιδια πολη που μεγαλωσε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 λεπτά πριν
Γενικά ανθρώπους από καλές οικογένειες που έχουν μεγαλώσει με εξωστρέφεια και άνεση, δεν τους κουμανταρεις με τίποτα.
Κουμάντα τρώνε μόνο όσοι εχουν θέματα αυτο εκτίμησης και δεν έχουν μεγαλώσει σε καλό περιβάλλον.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.553 μηνύματα.
Εδώ παρήγγειλε κι όλας χωρίς να ρωτήσει την κοπέλα τι της άρεσε δηλαδή τι ποιο φαουλ
Ναι οντως ελεος. Εδω την ρωτησε αμα βγηκε με γυναικα ή αντρα στο πρωτο της ραντεβου. Δηλαδη τι φαση??? Ωραιο παιδι, με λεφτα και αυτος μαλλον(πηγε σε ιδιωτικο και εχει δικο τ φαρμακειο) αλλα πολυ κομπλεξικος μου φανηκε. Δεν νομιζω να τον αντεχει καμια αυτον.
Γενικά ανθρώπους από καλές οικογένειες που έχουν μεγαλώσει με εξωστρέφεια και άνεση, δεν τους κουμανταρεις με τίποτα.
Ισχυει. Η τυπισα πηγαινε εξωτερικο για "βολτα" και σε συναυλιες της τειλορ σουιφτ και μενει μονη της χωρις να υπαρχει ιδιαιτερος λογος. Ειναι για αντιστοιχα γερα πορτοφολια.Οτι εχει ζησει αυτη στα 19 της , δεν το εχουμε ζησει εμεις οι 2 μαζι πιθανοτατα.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Ναι οντως ελεος. Εδω την ρωτησε αμα βγηκε με γυναικα ή αντρα στο πρωτο της ραντεβου. Δηλαδη τι φαση??? Ωραιο παιδι, με λεφτα και αυτος μαλλον(πηγε σε ιδιωτικο και εχει δικο τ φαρμακειο) αλλα πολυ κομπλεξικος μου φανηκε. Δεν νομιζω να τον αντεχει καμια αυτον.
Και εγώ από την αρχή δεν τον άντεχα αππαπαπα. Και με φαντασιωσεις όπως λες.
Ειναι για αντιστοιχα γερα πορτοφολια.Οτι εχει ζησει αυτη στα 19 της , δεν το εχουμε ζησει εμεις οι 2 μαζι πιθανοτατα.
Και αυτός είναι ο λόγος που πιστεύω ότι ο άνθρωπος πρέπει να κάνει σχέσεις με ανθρώπους της οικονομικής και επαγγελματικής κλάσης του. Αλλιώς θα υπάρχουν γκρίνιες.

Η τυπισα πηγαινε εξωτερικο για "βολτα" και σε συναυλιες της τειλορ σουιφτ και μενει μονη της χωρις να υπαρχει ιδιαιτερος λογος.
Εν τω μεταξύ σε αυτή την κοπέλα βλέπεις ακριβώς πώς είναι τα παιδιά από νορμάλ ευκατάστατες μορφωμένες οικογένειες: πολύ εξωστρεφής με ευγένεια, έξυπνη με καλό επάγγελμα, χρήμα και μια τσαχπινια - αυτοπεποίθηση.
Χαλαλι της. Κλάσεις ανώτερη από τον άλλον που χασκογελουσε σαν χαζός μόνος του.

Τελευταία επεξεργασία:

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Εν τω μεταξύ σε αυτή την κοπέλα βλέπεις ακριβώς πώς είναι τα παιδιά από νορμάλ ευκατάστατες μορφωμένες οικογένειες: πολύ εξωστρεφής με ευγένεια, έξυπνη με καλό επάγγελμα, χρήμα και μια τσαχπινια - αυτοπεποίθηση.
Χαλαλι της. Κλάσεις ανώτερη από τον άλλον που χασκογελουσε σαν χαζός μόνος του.
Να σου πω την αληθεια ομως, εγω δεν νομιζω να ματσαρα μαζι της. Οπως ειπα και πιο πανω, μονο ενα πολυ γερο πορτοφολι θα μπορουσε να ταιριαξει.Δεν ξερω ισως μου φανηκε και λιγο κακομαθημενη. Επισης τι μορφωμενη ρε συ δουκισσα, η τυπισα πιστευει στα ζωδια και στο διαβασμα του καφε :laugh: :laugh:

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

η τυπισα πιστευει στα ζωδια και στο διαβασμα του καφε :laugh: :laugh:
Νταξει ρε συ αυτά είναι και λίγο της ηλικίας τύπου νισε, και οι άλλοι μπορούν να μας πουν αντίστοιχα ότι πιστεύουμε σε εβραϊκά fanfics. Αλλά από μυαλό σίγουρα της έκοβε πολύ ευχέρεια στον λόγο της, είναι και σε καλή σχολή. Οι καφέδες είναι όντως ολίγον χαζό όμως...😂
. Οπως ειπα και πιο πανω, μονο ενα πολυ γερο πορτοφολι θα μπορουσε να ταιριαξει.Δεν ξερω ισως μου φανηκε και λιγο κακομαθημενη.
Σε εμάς τα φτωχοπαιδα ναι, γιατί δεν έχουμε συνηθίσει να θεωρούνται νορμάλ τέτοια έξοδα αλλά για κάποιον με ανάλογη τσέπη μια χαρά την βλέπω

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Νταξει ρε συ αυτά είναι και λίγο της ηλικίας τύπου νισε, και οι άλλοι μπορούν να μας πουν αντίστοιχα ότι πιστεύουμε σε εβραϊκά fanfics. Αλλά από μυαλό σίγουρα της έκοβε πολύ ευχέρεια στον λόγο της, είναι και σε καλή σχολή.
To be honest δεν πιστευω οτι αμα εισαι σε "καλη" σχολη οτι εισαι και μορφωμενος- εξυπνος. Επισης δεν ειναι και σε πολυτεχνειο, στη νομικη ειναι που μπαινεις για πλακα απη τη θεωρητικη κατευθυνση.Αμα μια τυπισα μου ελεγε για το διαβασμα του καφε, δεν ξερω αμα την επαιρνα στα σοβαρα.

Παντως οντως ειχε καλο λογο και ισως πραγματι να ειναι εξυπνη.

Σε εμάς τα φτωχοπαιδα ναι, γιατί δεν έχουμε συνηθίσει να θεωρούνται νορμάλ τέτοια έξοδα αλλά για κάποιον με ανάλογη τσέπη μια χαρά την βλέπω
Το θεμα ειναι μη γινει κακομαθημενη οταν εχει τα παντα ετοιμα. Ειναι λεπτες οι ισορροπιες.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

To be honest δεν πιστευω οτι αμα εισαι σε "καλη" σχολη οτι εισαι και μορφωμενος- εξυπνος.
Σωστά, εχει δίκιο, μπορεί κάποιος να είναι και γιατρός και να είναι ο,τι να ναι, η εξυπνάδα δεν φαίνεται μόνο από την σχολή που τελείωσες.
Αμα μια τυπισα μου ελεγε για το διαβασμα του καφε, δεν ξερω αμα την επαιρνα στα σοβαρα.
To be honest, αν ήμουν άντρας, ούτε και εγώ😂.
Αλλά δεν βαριέσαι, καλύτερα να άκουγα για καφεδες παρά να άκουγα άλλες σαχλαμάρες. Τουλάχιστον ο καφές έχει μια δόση χαβαλε. Στο longterm όμως με τίποτα, να βγαίνεις με ανθρωπο που χαρίζει τα λεφτά του σε απατεώνες. Καλύτερα δώρισε τα κάπου που έχουν ανάγκη αν βαριέσαι με τα λεφτά σου.

Παντως οντως ειχε καλο λογο και ισως πραγματι να ειναι εξυπνη.
Ναι έχει και πιστεύω είναι και πολύ κολακευτικό στις μέρες μας. Ο κόσμος έχει ξεχάσει να μιλάει φυσιολογικά ελληνικά.
Το θεμα ειναι μη γινει κακομαθημενη οταν εχει τα παντα ετοιμα
Σε εμάς μπορεί να φαίνεται ότι είναι κακομαθημένη, στους ίδιας τάξης φαίνεται νορμάλ. Γι'αυτό πιστεύω ότι δεν λειτουργεί αλλιώς, υπάρχει τελείως διαφορετικό υπόβαθρο που δημιουργεί παρεξηγήσεις.

Τελευταία επεξεργασία:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο ρε τι επεισοδιαρα ηταν η τελευταια ρε παιδια? Απειρο κοντεντ. Τασαρας ο γαυρος , κουβαλησε ολη τη φαση και μπαινει επαξια στο πανθεον ναυαγιων ολοκληρης της σειρας.Η τυπισα απο τους αμπελοκηπους τα ειδα ολα χαχαχαχαχα. Παντως οντως ολοι οι αντρες με εξαιρεση ισως τον αλεξη που ταιριαξε με το ουκρανακι, ηταν παρε τον ενα χτυπα τον αλλον.

Πολλά κόμπλεξ ο ένας... Πολυ χειριστικός ο άλλος κάπου και στο ενδιάμεσο ψάχνουν και τον 2 μέτρα ξανθό γαλανοματη με τους κοιλιακους κ κάπου στα 40 τις βλέπεις με 10 γατες.

Πάντως εγώ από όσο βλέπω με τις μιλφ γίνεται χαμός. Μια μου στελνει αίτημα η άλλη της ζητάω κινητό το δίνει αμέσως για να βγουμε.. (Προχθές) χαμός γενικά.
Και πολυ ωραίο κορμάκι σαν μπαλαρινα αδυνατούλα... Σαν αυτήν τη μελαχροινή που το παιξε ντίβα στον μπουφο που λέγαμε η γυναίκα αράχνη κ ακόμη πιο ωραίο σώμα. Για να δουμε. 😄

Οι πιο μικρές στο κόσμο τους.

Τελευταία επεξεργασία:

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Πάντως εγώ από όσο βλέπω με τις μιλφ γίνεται χαμός. Μια μου στελνει αίτημα η άλλη της ζητάω κινητό το δίνει αμέσως για να βγουμε.. (Προχθές) χαμός γενικά.
Εκανες παιχνιδι σε μπαρακι και τσιμπησες τηλεφωνακι?

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Και πολυ ωραίο κορμάκι σαν μπαλαρινα αδυνατούλα... Σαν αυτήν τη μελαχροινή που το παιξε ντίβα στον μπουφο που λέγαμε η γυναίκα αράχνη κ ακόμη πιο ωραίο σώμα. Για να δουμε.
Ή γέρικη κότα έχει το ζουμί κάτι ξέρανε παλιά όσοι το έλεγαν😂😂
Οι μιλφς πλέον είναι σαν 20ρες στην εμφάνιση, να λέτε ευχαριστώ στους δερματολόγος 😂

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ή γέρικη κότα έχει το ζουμί κάτι ξέρανε παλιά όσοι το έλεγαν😂😂
Οι μιλφς πλέον είναι σαν 20ρες στην εμφάνιση, να λέτε ευχαριστώ στους δερματολόγος 😂

Μακάρι να το τσεκάρω εξ ιδίοις χερι-σοι 😄
Σε επόμενο ραντεβου.

Δε ξερω τι ζουμί έχει... Ξέρω ότι πλεον τα παιχνιδια κ οι αναποφασιστηκοτητες με κουράζουν... Όποτε... Μονόδρομος.

Δε βλέπεις τι μαλακιες διαβάζουμε σε άλλο θρεντ.. Όχι τον κοίταξα αλλά κοίταζε άλλου... Όχι περασε απο μπροστα μου αλλά επίτηδες δεν τον είδα κ αυτή η μαλακια χρονιζει 😄

Εκανες παιχνιδι σε μπαρακι και τσιμπησες τηλεφωνακι?

Ναι κανονικά... Αλλά παω σε μπαρ όχι σε αυτά που πανε και βαράνε παλαμακια όλο το βράδυ κ πετανε λουλουδια κ μένουν με το... Λουλουδι στο χέρι. Πάω σε μαγαζιά π έχω ακουσει ότι σκάνε τυπισσες που ψάχνονται. 🤪

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Να σου πω την αληθεια ομως, εγω δεν νομιζω να ματσαρα μαζι της. Οπως ειπα και πιο πανω, μονο ενα πολυ γερο πορτοφολι θα μπορουσε να ταιριαξει.Δεν ξερω ισως μου φανηκε και λιγο κακομαθημενη. Επισης τι μορφωμενη ρε συ δουκισσα, η τυπισα πιστευει στα ζωδια και στο διαβασμα του καφε :laugh: :laugh:

Μην εισαι ηττοπαθης. Να χωνεσαι σε οποία σ αρέσει απλά όχι πολυ... Πχ σου δίνει κάποια κινητό της... Τη παιρνεις μια φορά δεν απαντάει τέλος δεν ξαναασχολείσαι.

Ουτε δευτερη... Καμιά. Πηρες μια το είδε αμα θέλει ας σε παρει πισω.

Στέλνεις σε κάποια στο μεσεντζερ... Μια φορά αντε και μια δευτερη... Αμα δε σου στείλει πρώτη κ αυτή μια φορά δεν ξανά στέλνεις.

Βάζεις τα όρια σου εξαρχής.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Δεν νομιζω να τον αντεχει καμια αυτον.

Στη προκειμένη την σήκωσε και τη πηρε αγκαλιά... Όποτε το κέρδισε άσχετα τι λέμε εμείς εδώ και αν θες τη γνώμη μ δικαίως το κέρδισε. Μια χαρά στήσιμο είχε... Δεν ήταν υπερβολικά δουλοπρεπης και καλοσυνατός με τις γυναικες μια συνταγή που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην αποτυχία κ την ασέβεια....

Τώρα για όσους λένε για αυτό και εκείνο.... Και βρίσκουν παντου δήθεν σφάλματα κ παραλειψεις... Είτε θα καταλήξουν μόνοι τους καθώς αυτους δεν θα τους αντέχει κανένας - παιρνουν το παιχνιδι πολυ στα σοβαρά και μήπως το να και μηπως τ'άλλο- και την ίδια στιγμή δημιουργουν έλκος στους υπόλοιπους γιατί δεν χρωστάει κανένας να καθεται να ανέχεται τα sheets tests και τις δοκιμασίες επειδή εσυ φοβάσαι μη σε κερατώνουν η σε παρατησουν κοπέλα μου... Ειδικά το τελευταίο είναι μέσα στη ζωή...

Είτε μόλις μπλεξουν με κάποια άτυχη η κάποιον άτυχο απλά θα τον έχουν σήκω πανω κάτσε κάτω... Και αυτός ο δύσμοιρος θα νομίζει ότι ελα μωρε έτσι είναι οι γυναίκες... Αμ δεν είναι καθόλου έτσι. Έτσι ειναι αυτη που ανέχεσαι εσυ. 🤫

Αμα ήθελε ας έλεγε στο σερβιτόρο τι θέλει... Σιγά τη παραλειψη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια