Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.872 μηνύματα.

27-02-21

11:37
Εγώ που κάνω έντονη γυμναστική αρχισα να κάνω 1 εβδομάδα παύση και μετά άρχισα λες και ήμουν αρχάριος.Π.χ για στήθος που έκανα πάγκο ,μετά την παύση ξεκίνησα και για μια εβδομάδα έκανα bodyweight ασκήσεις π.χ push upsΓια ποσες μερες πρέπει να κάνουμε παύση δηλαδή;
Αυτο αφορά μονο όσους θέλουν να αυξησουν την μυική μάζα τους;
Αυτό τώρα εξαρτάται από τη γυμναστική κάνεις ,έχω διαβάσει άρθρα ότι καλό είναι να σταματάς μερικές κάθε 10-13 εβδομάδες
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ο κανόνας είναι κάθε 8-12 εβδομάδες αλλά όπως είπα ανάλογος την άσκηση που κανείς για εσένα που βλέπω ότι κανείς πολύ σκληρή γυμναστική (δεν ξέρω αν είναι καθημερινά ή αν τηρείς το πρόγραμμα) πρέπει να κάνεις μια εβδομάδα παύσηΜήπως ξεκίνησες λίγο απότομα με πολλά κιλά; Αν σε δυσκολεύουν πολύ ρίξε κιλά. Καλύτερα φόρμα και σιγά σιγά να ανεβάζεις. Για μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας δοκιμασε lunge jumps με βάρη. Βάλε λίγα κιλά γιατί ειναι χειρότερα απο τα squat jumps. Τα έχω στο πρόγραμμα αύριο και ήδη τρέμουν τα πόδια μόνο στην σκέψη.
Όταν λες στοπ για πόσες μέρες;
Εγώ είδα διάφορα στο λίπος οταν έκανα αλλαγή από βάρη (4-5x εβδομαδα) σε βαρύ με ΗΙΙΤ (2 φορές βάρη 2-3 φορές ΗΙΙΤ/AMRAP με ή χωρίς βάρη). Ο συνδιασμός βαρη με ΗΙΙΤ μου μείωσε το λίπος. Θέλει και τα 2 αλλά με εναλλαγές. 6 βδομάδες το ένα πρόγραμμα 6 το άλλο. Στις 6 εβδομάδες βάρη έβαλα βάρος. Στον συνδιασμό με ΗΙΙΤ έμεινα στα ίδια κιλά αλλά εκαψα λίπος.

Why you need to take a week off from the gym
The simple reason seven days on the couch means more muscle power
Αλκης Κ.
Δραστήριο μέλος
Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα.

27-02-21

14:20
Εχω κανει και τα bulgarian ναι. Οποτε δεν κανω καθολου αλματα στις υπολοιπες ασκησεις βαζω ta bulgarian με αλμα. Πολυ δυνατα και αυτα ακομα πιο δυσκολα, βαζω λιγοτερα κιλα εννοειται. Πιο πολυ θα δυσκολευτεις στο να βρεις ισορροπια στην αρχη παρα να την εκτελεσεις (χωρις καθολου βαρος προτεινω για αρχη για να βρεις τα πατηματα σου). Ολη την δουλεια την κανει ο αστραγαλος δηλαδη εκει θα ζοριστεις οσον αφορα την ισορροπια. Τωρα για τραυματισμο δεν νομιζω αν εισαι προσεκτικη στην προσγειωση, εισαι και εμπειρη ετσι και αλλιως με τετοιου ειδους ασκησεις.
Εγώ ξεκίνησα με 3.5 κιλά στο κάθε χέρι και κατέληξα στο 1 και έπειτα στο κανένα. Μέχρι να βγει ο 3ος γύρος δεινοπάθησα. Αύριο θα ξεκινήσω με 3.5 κιλά. Ελπίζω να βγάλω τουλάχιστον 2 γύρους. Έχεις κάνει Bulgarian split squat jump με βαρακια; Δεν την έχω τολμήσει ακομα. Την θεωρώ δύσκολη και φοβάμαι ότι αν δεν κάνω σωστή εκτέλεση θα τραυματιστω.
Giii
Δραστήριο μέλος
Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 751 μηνύματα.

27-02-21

23:01
Θα μπορούσε κάποιος να μου πει ένα ωραίο προγράμματακι για πόδια στο σπίτι; Εγώ μερικά βαρακια και μια μπάρα αλλά όχι ορθοστατες
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.787 μηνύματα.

27-02-21

23:18
Lunges - squats.Θα μπορούσε κάποιος να μου πει ένα ωραίο προγράμματακι για πόδια στο σπίτι; Εγώ μερικά βαρακια και μια μπάρα αλλά όχι ορθοστατες
Αλκης Κ.
Δραστήριο μέλος

27-02-21

23:32
Εγω αυτο που ακολουθω τον τελευταιο καιρο ειναιΘα μπορούσε κάποιος να μου πει ένα ωραίο προγράμματακι για πόδια στο σπίτι; Εγώ μερικά βαρακια και μια μπάρα αλλά όχι ορθοστατες
σουπερσετ squat με lunges
bulgarian split squat κανονικα η με αλμα οτι θες
superset hipthrusts με ενα ποδι και rdl επισης με ενα ποδι.
superset sumo squat με lunges front to back
ενα finisher που αποτελειται απο 5 λεπτα συνεχομενα καθισματα χωρις βαρος οπου στο τελος καθε λεπτου εχει 10 δευτερολεπτα pause squat
και τελος γαμπες
Συγκεκριμενα σημερα ειχα ποδια και εκανα ακριβως αυτο. Δεν ξερω αν ειναι καλο η οχι δινω απλα μια ιδεα
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.872 μηνύματα.

27-02-21

23:32
Άλλαξα το πρόγραμμα παιδιά
Push pull legs
Push pull HIIT
Αναμένουμε γέλιο απ τον ντεβιλ που έβαλα cardio
Push pull legs
Push pull HIIT
Αναμένουμε γέλιο απ τον ντεβιλ που έβαλα cardio

Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

27-02-21

23:39
Εσύ είσαι δικός μας! Τέτοια κάνω και εγώ αλλά τα finishers μου είναι 3x1 λεπτό με 1 λεπτό διάλειμμα μεταξύ γυρωνΕγω αυτο που ακολουθω τον τελευταιο καιρο ειναι
ενα finisher που αποτελειται απο 5 λεπτα συνεχομενα καθισματα χωρις βαρος οπου στο τελος καθε λεπτου εχει 10 δευτερολεπτα pause squat
και τελος γαμπες
Συγκεκριμενα σημερα ειχα ποδια και εκανα ακριβως αυτο. Δεν ξερω αν ειναι καλο η οχι δινω απλα μια ιδεα
Αλκης Κ.
Δραστήριο μέλος

27-02-21

23:42
Οποτε ερχεται η ωρα για το finisher αρχιζω και βριζωΕσύ είσαι δικός μας! Τέτοια κάνω και εγώ αλλά τα finishers μου είναι 3x1 λεπτό με 1 λεπτό διάλειμμα μεταξύ γυρων

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.787 μηνύματα.

27-02-21

23:48
Εγω αυτο που ακολουθω τον τελευταιο καιρο ειναι
και τελος γαμπες
Σε μυησε η Νελλη στα ζογκλερικα ;

Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

27-02-21

23:49
Και εγώ βρίζω! Ειδικά αν κάνεις πολλά κιλά σέρνεσαι. Χθες εκαψα εντελώς πλάτη, ώμους, στήθος και στο τέλος είχα 3x1' mountain climbers. ΠέθαναΟποτε ερχεται η ωρα για το finisher αρχιζω και βριζωαλλαζει ολη την προπονηση ομως. Εγω κανω αυτο το 5λεπτο μονο, ενας γυρος.
Σήμερα τρέμω με το πρόγραμμα μου και πρέπει να το κάνω πριν φύγει η μέρα γιατί αν το αφήσω για αυριο κάηκα. Έχω 3 circuits 2 ασκήσεις 3 φορές το κάθε circuit & finisher 3'.
Ασκήσεις:
Circuit 1: dumbbell squats, dumbbell deadlifts
Circuit 2: mini band kick backs, walking lunges
Circuit 3: mini band lat goblet squats, lunge jumps με βαρακια
Finisher: box jumps
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

27-02-21

Άλλαξα το πρόγραμμα παιδιά
Push pull legs
Push pull HIIT
Αναμένουμε γέλιο απ τον ντεβιλ που έβαλα cardio![]()
Mia χαρα ειναι το κάρντιο ! Παιδια εκανα μια κρατηση για αλτηρες (βαλιτσάκι των 2 10κιλων) με 70 ευρω. Συμφερει ; ακουω γνωμες και πάω για νάνι !
Αλκης Κ.
Δραστήριο μέλος

27-02-21

Χαχαχα περα απο την πλακα παθαινεις παραλυση απο κατι τετοια.Σε μυησε η Νελλη στα ζογκλερικα ;![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

27-02-21

23:51
Χαχαχα περα απο την πλακα παθαινεις παραλυση απο κατι τετοια.
χαχαχαχ
Αλκης Κ.
Δραστήριο μέλος

27-02-21

23:53
Το box ειναι για σκληρους.Και εγώ βρίζω! Ειδικά αν κάνεις πολλά κιλά σέρνεσαι. Χθες εκαψα εντελώς πλάτη, ώμους, στήθος και στο τέλος είχα 3x1' mountain climbers. Πέθανα
Σήμερα τρέμω με το πρόγραμμα μου και πρέπει να το κάνω πριν φύγει η μέρα γιατί αν το αφήσω για αυριο κάηκα. Έχω 3 circuits 2 ασκήσεις 3 φορές το κάθε circuit & finisher 3'.
Ασκήσεις:
Circuit 1: dumbbell squats, dumbbell deadlifts
Circuit 2: mini band kick backs, walking lunges
Circuit 3: mini band lat goblet squats, lunge jumps με βαρακια
Finisher: box jumps
Μια χαρα. Γενικα οι αλτηρες ειναι πανακριβοι. Ποση τεχνογωνσια απατει ενας αλτηρας, ενα κομματι σιδερο ειναι. Βλεπεις κατι 17.5 αρηδες στο σκρουτζ κοντα στο 80αρι ο ενας αν θυμαμαι καλα. Απλησιαστοι.Mia χαρα ειναι το κάρντιο ! Παιδια εκανα μια κρατηση για αλτηρες (βαλιτσάκι των 2 10κιλων) με 70 ευρω. Συμφερει ; ακουω γνωμες και πάω για νάνι !
Nelliel
Περιβόητο μέλος

27-02-21

23:53
Καλή τιμή μου φαίνεται. Απλά δες πως τα νιώθεις στο χέρι γιατί εγώ είμαι λίγο περίεργη και αν δεν μου κάθεται καλά η λαβή δεν τα παίρνω. Πχ σε κάποια ένιωθα ότι δεν μπορώ να τα πιάσω καλά. Αλλά τα θέλω για ζογκλερικα οπότε για κανονικές ασκήσεις μπορεί να μην έχει σημασία η λαβηMia χαρα ειναι το κάρντιο ! Παιδια εκανα μια κρατηση για αλτηρες (βαλιτσάκι των 2 10κιλων) με 70 ευρω. Συμφερει ; ακουω γνωμες και πάω για νάνι !
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

27-02-21

23:56
Καλή τιμή μου φαίνεται. Απλά δες πως τα νιώθεις στο χέρι γιατί εγώ είμαι λίγο περίεργη και αν δεν μου κάθεται καλά η λαβή δεν τα παίρνω. Πχ σε κάποια ένιωθα ότι δεν μπορώ να τα πιάσω καλά. Αλλά τα θέλω για ζογκλερικα οπότε για κανονικές ασκήσεις μπορεί να μην έχει σημασία η λαβη
Ναι ! Κοιταξε να δεις υπαρχει το εξης προβλημα ο Σκορδαλιας τα χει γαμησει ολα και εδω που ειμαι δεν εχει intersport... εκει που εχει δεν μπορω να πάω. Σκεψου οτι τα εκανα κράτηση και εχω συνενοηθει με εναν συναδελφο να περάσει να τα πάρει και να μου τα φέρει.
Γενικα παντως με τις λαβες δεν εχω προβλημα το μονο που με ψιλοχαλάει ειναι οτι θα δωσω 70 ευρω και δεν θα εχω πχ και απο τις 2 πλευρές μια 15αρα να παιξω ή μια 20αρα για στηθος. (καθε χέρι)

Όργανα & Αξεσουάρ Γυμναστικής για Άνδρες | INTERSPORT
Βρες μεγάλη ποικιλία σε όργανα και αξεσουάρ γυμναστικής για άνδρες και απόκτησε αυτά που σου ταιριάζουν σε μοναδικές τιμές. Μάθε περισσότερα στην INTERSPORT!
Nick890
Επιφανές μέλος

28-02-21

00:00
Αφού σου είπα ρε ψάξε και στο Σκρουτζ για πιο φθηνά αλλά κυρίως να είναι πολυεργαλειοΝαι ! Κοιταξε να δεις υπαρχει το εξης προβλημα ο Σκορδαλιας τα χει γαμησει ολα και εδω που ειμαι δεν εχει intersport... εκει που εχει δεν μπορω να πάω. Σκεψου οτι τα εκανα κράτηση και εχω συνενοηθει με εναν συναδελφο να περάσει να τα πάρει και να μου τα φέρει.
Γενικα παντως με τις λαβες δεν εχω προβλημα το μονο που με ψιλοχαλάει ειναι οτι θα δωσω 70 ευρω και δεν θα εχω πχ και απο τις 2 πλευρές μια 15αρα να παιξω ή μια 20αρα για στηθος. (καθε χέρι)
![]()
Βρες μεγάλη ποικιλία σε όργανα και αξεσουάρ γυμναστικής για άνδρες και απόκτησε αυτά που σου ταιριάζουν σε μοναδικές τιμές. Μάθε περισσότερα στην INTERSPORT!www.intersport.gr
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

28-02-21

00:00
Αφού σου είπα ρε ψάξε και στο Σκρουτζ για πιο φθηνά αλλά κυρίως να είναι πολυεργαλειο
ρε έχουνε πάρει μέχρι και τα μεταλλικα τσιμπηδάκια !
Nelliel
Περιβόητο μέλος

28-02-21

00:02
Έχω σχεδόν ολοιδια! Με εκνευριζει που κουνιούνται οι πλάκες και θέλει συνέχεια να τις σφιγγειςΝαι ! Κοιταξε να δεις υπαρχει το εξης προβλημα ο Σκορδαλιας τα χει γαμησει ολα και εδω που ειμαι δεν εχει intersport... εκει που εχει δεν μπορω να πάω. Σκεψου οτι τα εκανα κράτηση και εχω συνενοηθει με εναν συναδελφο να περάσει να τα πάρει και να μου τα φέρει.
![]()
Βρες μεγάλη ποικιλία σε όργανα και αξεσουάρ γυμναστικής για άνδρες και απόκτησε αυτά που σου ταιριάζουν σε μοναδικές τιμές. Μάθε περισσότερα στην INTERSPORT!www.intersport.gr
Nick890
Επιφανές μέλος

28-02-21

00:04
Φτιάξε με δύο κουβάδες μπετό για να φτιάξεις μπάρα ......στα 10 ευρώ υλικά ειναι ....ειδικά αν βρεις πετραδάκια και άμμο πεφτει πολύ φθηνά έτσιρε έχουνε πάρει μέχρι και τα μεταλλικα τσιμπηδάκια !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 33 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 447 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Wonderkid
- Reader
- johnsala
- Kate1914
- Scandal
- touvlo
- Joji
- rafaela11
- Unboxholics
- fourkaki
- bboys
- Paragontas7000
- iew
- Varus
- fockos
- Memetchi
- chester20080
- taketrance
- American Economist
- physicscrazy
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Whitesnake
- A350
- userguest
- Libertus
- bibliofagos
- giannhs2001
- NeosUser2023
- sunsetpp
- iminspain
- SlimShady
- charmander
- despoina13
- jj!
- Εριφύλη
- synthnightingale
- jellojina
- Dr. Gl. Luminous
- Hecticism
- vasilis123321
- Βασιλης1234
- alexis.patrinos
- Μήτσος10
- Luludaki
- Hased Babis
- phleidhs
- teacher_40
- gegeorgiou90
- Alessandra Eliza
- Maria23667
- Ωρορα
- BatGuin
- ROM32
- χημεια4λαιφ
- Ariana2018
- Annie
- Totreno
- epote
- Mitsaras23
- iiTzArismaltor_
- camil
- Thodoris95
- Dmzk
- thenutritionist
- J.Cameron
- Fernando_A
- Ellis
- Milko Protein
- ggl
- paolo1
- math2arch
- Wanda
- User2350
- marww
- Dark_kronos
- max tv
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- despoinax
- Giii
- exotic xo
- Shadowban
- urbanfairy
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- GeorgePap2003
- Helen06
- yellow
- Johnny15
- ΘανάσοςG4
- Esperos1
- giannis256
- Natsuko
- AnnaVrt12
- Kitana
- eukleidhs1821
- Stelios725
- Ness
- Koninakon
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- Lorraine1
- lepipini
- Μαυρίκιος
- snowy
- Nina.
- Στεφανος56
- Dimitris2001
- xristarac
- Metalhead_4_life
- Stres
- oups
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- louminis
- tslef8
- Dna7991
- ΔήμητραΘ
- Sosstoss
- Chicken nugget
- bruh_234
- Αναστασία197
- Cupid
- Αντικειμενικός
- Mt73
- Nikoleta93
- Αρίκος
- Kinan
- GeoCommand
- panamixagr97
- chris2799
- Appolon
- Eirinakiii8
- Nathanail
- mickey mouse
- Idontknoww
- _pathfinder_
- epan
- Meriii
- Ryuzaki
- Nickx
- George9989
- sofoula2430
- Dreamer_SW
- Viedo
- Mhtrogoal
- magdalicious
- L0st
- 1011
- Johnman97
- fretoe
- hirasawayui
- Meow
- manolisp
- Panos_02
- Ole Gunnar Solskjaer
- Isida
- Ace of Spades
- Helen93
- Citylights
- ιμοτζι
- CiNeFiL
- Sevasti
- kogba
- maeror
- Γλυκα
- Athens2002
- globglogabgalab
- Kyc
- 2Pac
- kauphy
- Ada ada
- powerpaf
- Ria99
- AaronStone
- Kassiopi
- Pasport
- Loozen
- spring day
- gwgw_5
- Insertcoin
- anastasis06
- Satan Claus
- Jim89
- Scott
- Τodoroki
- orchidea
- LivingInTheFuture
- Unckle
- Podiladim
- Eua5
- T C
- Slytherin
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- Selenium
- McManus
- Μιτοχονδριο
- Warzycha_13
- WhaleOilBeefHooked
- malenaaa
- TonyMontanaEse
- Tequila
- ag97
- φυσαλίς
- johnietraf
- harry akritas
- don_vito
- CoolCowboy
- Pharmacist01
- Giannis2307
- gademis
- me lene
- S¡mos
- LeoDel
- nucomer
- Chris Zach
- jimis2001
- panagiotis econ
- aye
- Erikaaa
- Kostas98
- Snoopy Doo
- Liza19
- edouardos
- skg2310
- Ermina's
- Maraki4you
- uni77
- Toumpa
- Lala_
- Clio MTX
- Χαρουβιάν
- MONTA
- pinkheart
- Γατόπαρδος.
- L_D
- Κλημεντίνη
- sokliap
- Μάρκος Βασίλης
- Konstantina G.
- Serotonin
- Leukosrinokeros
- Βλα
- Paul77
- Griff
- Kiki mat
- Stefanosxios
- dazed
- Rene2004
- den antexw allh apotyxia
- kaaaaate
- Superhuman
- element skate
- Μί–Κά-Ἔλ
- cortomaltese
- Έμμα
- itisjustme
- GiorgosAsi
- KaterinaL
- Dim1234
- Spooky29
- katelogic
- MarilynSt
- tomicrotroll
- Thoba19
- SweetGirl
- Tommy_civil
- Forgetit
- mrbench
- mallllias
- Alma Libre
- νικος ρεθυμνο
- Πανδεκτης
- edweimaste
- GoddamnRight
- Στελλα00
- SkyBlu
- "άσχημο_όνειρο"
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.