Ακριβώς αυτό! Για οσους θέλουν να δουλέψουν πιο συγκεκριμένα το σώμα τους και να αποκτησουν μυικότητα ολες αυτες οι εξισώσεις δε λένε τιποτα. Ο καθρεφτης δειχνει το αποτελεσμα !
Σημερινό μαμ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Ιανουαρίου 2021
Απο κοιλιακους κάτι βλέπω. Αλλα δεν ειναι το θέμα μου να βγω στη παραλια με κοιλιακους σκάκι.
Το θεμα μου ειναι να δουλεψω τη κοιλια ωστε να ειναι σταθερη και ισχυρη οταν θα ανοιξουν τα γυμναστηρια
για να κρατάει τη μέση. Οταν θα ξεκινησεις άρσεις θανάτου -και οχι μόνο- , το τελευταιο που θέλεις ειναι να τραυματιστεις με κήλες στα κοιλιακα τοιχωματα.
Για οποιον δεν ξέρει το γυμναστηριο μπορει να γινει μεγάλος μπελάς. Για αυτο γράψαμε προχθές με την Lysi για τον δάσκαλο. Ανθρωποι σαν και αυτους που ξέρουν τι κάνουν και τι να συμβουλέψουν ειναι πολυ χρησιμοι ειδικα οταν δινουν γνώσεις κ τσάμπα για να μη χάνεις χρόνο κάνοντας βλακειες στο γυμναστηριο.
Εγω προπονουμουν με κάποιες ενοχλησεις πέρυσι αλλα φέτος που ξέρω περισσοτερα πράγματα οι ενοχλησεις αυτες έχουν σχεδον εξαφανιστει. Ειχα ακουσει ενα καρο ανοησιες απο δεξια κ αριστερά μέχρι κ οτι θα γινω κουλος μου ειχε πει ενας άσχετος απο εδω μέσα.
Το ειπες κ μονος σου ο αδερφος σου μπορει να μη βάζει λιπος αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια εφοσον ειναι μυικά αδυνατος. Εχει να ριξει πολλη δουλειά - περισσοτερη απο οση φανταζεσαι - και σιγουρα οι κοιλιακοι ειναι οι τελευταιοι που πρεπει να τον απασχολουν (ως προς τη γραμμωση τους).
Οι κοιλιακοι μας ενδιαφέρουν για να κρατάνε το κορμο σταθερό και να μην την πάθει μετά η μέση - ραχιαιοι.