Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.699 μηνύματα.

28-02-21

00:08
Έχω σχεδόν ολοιδια! Με εκνευριζει που κουνιούνται οι πλάκες και θέλει συνέχεια να τις σφιγγεις
Για μενα αυτο δεν ειναι προβλημα. Νταξ εχω αλλες 2 2.5 κιλες πλάκες και αλλες 2 0.5 και 0.5
Πολυ πολυ θα βάλω στο ένα καθε φορά και θα κανω κωπηλατική με αλτηρα για πλάτη. Εν τω μεταξυ η καραντινα παιζει να ηταν και η μοναδικη περιοδος που χρειαζομαστε τοσο πολυ αλτηρες. Νομιζω οταν ανοιουν τα γυμναστηρια θα ξαναπάμε εκει αλλα κ πάλι θα υπάρξουν μέρες που θα ειναι κλειστα οποτε αναγκαστικα θα αραξεις να κανεις σπιτι... πχ 15αυγουστο που μας περασε ειχα μια ορεξη την μια μέρα πριν (Πεμπτη) και πάω και τι να δω ... ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΠΟ 14/8 εως λεει 18/8
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.060 μηνύματα.

28-02-21

Αυτά έχω εγώ. Έχω και πιο μεγάλες πλάκες. Αυτές είναι των 2.2 κιλών.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.699 μηνύματα.

28-02-21

Φτιάξε με δύο κουβάδες μπετό για να φτιάξεις μπάρα ......στα 10 ευρώ υλικά ειναι ....ειδικά αν βρεις πετραδάκια και άμμο πεφτει πολύ φθηνά έτσι
Δεν κανω τέτοια ξέχνα το

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τι συντηρησh τους κάνεις ;
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.060 μηνύματα.

28-02-21

00:10
Έχω βάλει μέχρι 3 πλάκες στην κάθε πλευρά.

ΚαμιάΔεν κανω τέτοια ξέχνα τοδεν ειμαι μαστρογιώργης δεν το χω.
Τι συντηρησh τους κάνεις ;

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

28-02-21

00:13

Δίσκοι μαντέμι σφυρήλατοι Ø29 - FitHealth.gr
Βάρη Δίσκος σφυρήλατος Ø29: 0,5 – 1,0 -1,25- 2,0 -2,5- 5,0 – 10,0 – 20,0 kg Ελεύθερα Βάρη -Δίσκοι Σφυρήλατοι Ø29 Τα ελεύθερα βάρη σε μορφή δίσκου, με μεταλλική επιφάνεια. Η διάμετρός τους στο κέντρο είναι 29 χιλιοστά και θα τα βρείτε σε 0.5, 1, 2, 5, 10, 20 κιλά (τιμή ανά κιλό).

εδω βλέπω δισκάκια για αλτηρες σε καλή τιμη αλλα.... εξαντληθηκαν.
Τιποτα δεν υπάρχει τιποτα.... εχουνε τρελαθει ολοι.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

28-02-21

00:24
Δυστυχώς και εδώ τα ίδια από Απρίλιο. Τον Νοέμβριο τσίμπησα πλάκες και τα πορτοκαλί. Έκτοτε παραμένουν εξαντλημένα. Bowflex ούτε για δείγμα.![]()
Δίσκοι μαντέμι σφυρήλατοι Ø29 - FitHealth.gr
Βάρη Δίσκος σφυρήλατος Ø29: 0,5 – 1,0 -1,25- 2,0 -2,5- 5,0 – 10,0 – 20,0 kg Ελεύθερα Βάρη -Δίσκοι Σφυρήλατοι Ø29 Τα ελεύθερα βάρη σε μορφή δίσκου, με μεταλλική επιφάνεια. Η διάμετρός τους στο κέντρο είναι 29 χιλιοστά και θα τα βρείτε σε 0.5, 1, 2, 5, 10, 20 κιλά (τιμή ανά κιλό).fithealth.gr
εδω βλέπω δισκάκια για αλτηρες σε καλή τιμη αλλα.... εξαντληθηκαν.
Τιποτα δεν υπάρχει τιποτα.... εχουνε τρελαθει ολοι.
Ούτε στρώματα γυμναστικής δεν έβρισκες για ένα διάστημα εδώ. Χαλια
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

28-02-21

00:30
Εκει γιατι , αφου ειναι ανοιχτα τα γυμναστηριαΔυστυχώς και εδώ τα ίδια από Απρίλιο. Τον Νοέμβριο τσίμπησα πλάκες και τα πορτοκαλί. Έκτοτε παραμένουν εξαντλημένα. Bowflex ούτε για δείγμα.
Ούτε στρώματα γυμναστικής δεν έβρισκες για ένα διάστημα εδώ. Χαλια
Nelliel
Περιβόητο μέλος

28-02-21

01:18
Δεν πάει πολύς κόσμος γιατί φοβαται. Άδεια είναι και αρκετά δυστυχώς εκλεισανΕκει γιατι , αφου ειναι ανοιχτα τα γυμναστηρια
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.501 μηνύματα.

28-02-21

15:55
Και που πηγαίνουν ελάχιστοι πελάτες μπορεί περισσότερο να βλάψει τα γυμναστήρια παρά να τα ωφελησει λόγω παγίων λειτουργικών εξόδων. Ρεύμα, μισθοί υπαλλήλων, έξοδα καθαριότητας, συντήρησης και τα συναφή.Δεν πάει πολύς κόσμος γιατί φοβαται. Άδεια είναι και αρκετά δυστυχώς εκλεισαν
...
Σούσι σήμερα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.501 μηνύματα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

02-03-21

18:32
Γαρίδες στο αντικολλητικό με μπασματι κ λιγο λάδι ελάχιστη τομάτα.... Τα έσπασε!!! Τοπ απλά.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.873 μηνύματα.

02-03-21

18:34
Κατά τσιγάρα βλέπω εγώ εκεί πάντως αυτά και αν είναι τοπ

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

02-03-21

19:15
Κατά τσιγάρα βλέπω εγώ εκεί πάντως αυτά και αν είναι τοπ![]()
![]()
Δεν είναι δικά μου.

Nelliel
Περιβόητο μέλος

02-03-21

20:38
O @hack3r κανει fasting συχνα? Εκανα χθες ακουσια και σημερα το πρωι ξυπνησα -0.5% στο λιπος. Σκεφτομαι να το εφαρμοσω για ενα διαστημα. Πχ μια φορα την εβδομαδα.
Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

02-03-21

20:47
O @hack3r κανει fasting συχνα? Εκανα χθες ακουσια και σημερα το πρωι ξυπνησα -0.5% στο λιπος. Σκεφτομαι να το εφαρμοσω για ενα διαστημα. Πχ μια φορα την εβδομαδα.
Λίγο δύσκολο, μάλλον νερό έχασες και μπερδεύτηκε η ζυγαριά. Για σοβαρά αποτελέσματα γενικά θέλεις να κάνεις τριήμερα, τα οποία άπαξ και κάνεις μερικές φορές και συνηθίσει ο οργανισμός σου να βρίσκεται σε κέτοση είναι αρκετά εύκολα. Είναι καλύτερα δηλαδή να κάνεις ένα τριήμερο τον μήνα παρά μια μέρα κάθε εβδομάδα. Επίσης να ξέρεις ότι το fasting είναι ο καλύτερος να χάσεις λίπος χωρίς να χάσεις μύες, πολύ καλύτερα αποτελέσματα από το παραδοσιακό θερμιδικό cutting και πολύ πιο γρήγορα φυσικά.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.873 μηνύματα.

02-03-21

21:10
Εβδομαδιαία να κοιτάξεις την ζυγαριάO @hack3r κανει fasting συχνα? Εκανα χθες ακουσια και σημερα το πρωι ξυπνησα -0.5% στο λιπος. Σκεφτομαι να το εφαρμοσω για ενα διαστημα. Πχ μια φορα την εβδομαδα.
Αυτά που έχασες πιο πιθανόν να ήταν υγρά
Μακαρόνια με κιμά , τριμμένη φέτα , τριμμένο τυρί (δεν θυμάμαι όνομα ) και τίγκα στα μπαχαρικά
Nelliel
Περιβόητο μέλος

02-03-21

21:17
Με το cutting δεν βλεπω αποτελεσματα. Εχει ισιωσει η καμπυλη. Οταν ξυπνησα παντως σημερα η κοιλια μου ειχε ξεφουσκωσει εντελως. Δεν προσεξα αν ειχε πεσει και το % νερου, αλλα το λιπος ειχε μειωθει κατα 0.5% και η μυικη μαζα ηταν επανω κατα 0.3%.Λίγο δύσκολο, μάλλον νερό έχασες και μπερδεύτηκε η ζυγαριά. Για σοβαρά αποτελέσματα γενικά θέλεις να κάνεις τριήμερα, τα οποία άπαξ και κάνεις μερικές φορές και συνηθίσει ο οργανισμός σου να βρίσκεται σε κέτοση είναι αρκετά εύκολα. Είναι καλύτερα δηλαδή να κάνεις ένα τριήμερο τον μήνα παρά μια μέρα κάθε εβδομάδα. Επίσης να ξέρεις ότι το fasting είναι ο καλύτερος να χάσεις λίπος χωρίς να χάσεις μύες, πολύ καλύτερα αποτελέσματα από το παραδοσιακό θερμιδικό cutting και πολύ πιο γρήγορα φυσικά.
Σημερα και εγω εχω πεννες με κιμα. Βασικα κιμας με πεννες ειναι. Τις ψαχνεις αναμεσα στον κιμα. Καλη ιδεα η φετα. Θα προσθεσω και εγω.Εβδομαδιαία να κοιτάξεις την ζυγαριά
Αυτά που έχασες πιο πιθανόν να ήταν υγρά
Μακαρόνια με κιμά , τριμμένη φέτα , τριμμένο τυρί (δεν θυμάμαι όνομα ) και τίγκα στα μπαχαρικά View attachment 76630
Nick890
Επιφανές μέλος

02-03-21

21:29
Είναι πολύ γευστικό και τρως λιγοτερη φέτα σε περίπτωση που θες να κάνεις " δίαιτα "επειδή το τριμμένο δίνει την γεύση της φέταςΣημερα και εγω εχω πεννες με κιμα. Βασικα κιμας με πεννες ειναι. Τις ψαχνεις αναμεσα στον κιμα. Καλη ιδεα η φετα. Θα προσθεσω και εγω.
Επίσης θα θελα να ξέρω αν είμαι ο μόνος που μαγειρεύει τα μακαρόνια ανάλογα με τον τύπο τους

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 447 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Wonderkid
- Reader
- johnsala
- Kate1914
- Scandal
- touvlo
- Joji
- rafaela11
- Unboxholics
- fourkaki
- bboys
- Paragontas7000
- iew
- Varus
- fockos
- Memetchi
- chester20080
- taketrance
- American Economist
- physicscrazy
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Whitesnake
- A350
- userguest
- Libertus
- bibliofagos
- giannhs2001
- NeosUser2023
- sunsetpp
- iminspain
- SlimShady
- charmander
- despoina13
- jj!
- Εριφύλη
- synthnightingale
- jellojina
- Dr. Gl. Luminous
- Hecticism
- vasilis123321
- Βασιλης1234
- alexis.patrinos
- Μήτσος10
- Luludaki
- Hased Babis
- phleidhs
- teacher_40
- gegeorgiou90
- Alessandra Eliza
- Maria23667
- Ωρορα
- BatGuin
- ROM32
- χημεια4λαιφ
- Ariana2018
- Annie
- Totreno
- epote
- Mitsaras23
- iiTzArismaltor_
- camil
- Thodoris95
- Dmzk
- thenutritionist
- J.Cameron
- Fernando_A
- Ellis
- Milko Protein
- ggl
- paolo1
- math2arch
- Wanda
- User2350
- marww
- Dark_kronos
- max tv
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- despoinax
- Giii
- exotic xo
- Shadowban
- urbanfairy
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- GeorgePap2003
- Helen06
- yellow
- Johnny15
- ΘανάσοςG4
- Esperos1
- giannis256
- Natsuko
- AnnaVrt12
- Kitana
- eukleidhs1821
- Stelios725
- Ness
- Koninakon
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- Lorraine1
- lepipini
- Μαυρίκιος
- snowy
- Nina.
- Στεφανος56
- Dimitris2001
- xristarac
- Metalhead_4_life
- Stres
- oups
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- louminis
- tslef8
- Dna7991
- ΔήμητραΘ
- Sosstoss
- Chicken nugget
- bruh_234
- Αναστασία197
- Cupid
- Αντικειμενικός
- Mt73
- Nikoleta93
- Αρίκος
- Kinan
- GeoCommand
- panamixagr97
- chris2799
- Appolon
- Eirinakiii8
- Nathanail
- mickey mouse
- Idontknoww
- _pathfinder_
- epan
- Meriii
- Ryuzaki
- Nickx
- George9989
- sofoula2430
- Dreamer_SW
- Viedo
- Mhtrogoal
- magdalicious
- L0st
- 1011
- Johnman97
- fretoe
- hirasawayui
- Meow
- manolisp
- Panos_02
- Ole Gunnar Solskjaer
- Isida
- Ace of Spades
- Helen93
- Citylights
- ιμοτζι
- CiNeFiL
- Sevasti
- kogba
- maeror
- Γλυκα
- Athens2002
- globglogabgalab
- Kyc
- 2Pac
- kauphy
- Ada ada
- powerpaf
- Ria99
- AaronStone
- Kassiopi
- Pasport
- Loozen
- spring day
- gwgw_5
- Insertcoin
- anastasis06
- Satan Claus
- Jim89
- Scott
- Τodoroki
- orchidea
- LivingInTheFuture
- Unckle
- Podiladim
- Eua5
- T C
- Slytherin
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- Selenium
- McManus
- Μιτοχονδριο
- Warzycha_13
- WhaleOilBeefHooked
- malenaaa
- TonyMontanaEse
- Tequila
- ag97
- φυσαλίς
- johnietraf
- harry akritas
- don_vito
- CoolCowboy
- Pharmacist01
- Giannis2307
- gademis
- me lene
- S¡mos
- LeoDel
- nucomer
- Chris Zach
- jimis2001
- panagiotis econ
- aye
- Erikaaa
- Kostas98
- Snoopy Doo
- Liza19
- edouardos
- skg2310
- Ermina's
- Maraki4you
- uni77
- Toumpa
- Lala_
- Clio MTX
- Χαρουβιάν
- MONTA
- pinkheart
- Γατόπαρδος.
- L_D
- Κλημεντίνη
- sokliap
- Μάρκος Βασίλης
- Konstantina G.
- Serotonin
- Leukosrinokeros
- Βλα
- Paul77
- Griff
- Kiki mat
- Stefanosxios
- dazed
- Rene2004
- den antexw allh apotyxia
- kaaaaate
- Superhuman
- element skate
- Μί–Κά-Ἔλ
- cortomaltese
- Έμμα
- itisjustme
- GiorgosAsi
- KaterinaL
- Dim1234
- Spooky29
- katelogic
- MarilynSt
- tomicrotroll
- Thoba19
- SweetGirl
- Tommy_civil
- Forgetit
- mrbench
- mallllias
- Alma Libre
- νικος ρεθυμνο
- Πανδεκτης
- edweimaste
- GoddamnRight
- Στελλα00
- SkyBlu
- "άσχημο_όνειρο"
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.