Giii
Δραστήριο μέλος
Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 751 μηνύματα.

09-03-22

09:43
Μέχρι στιγμής παίζω με 22αρια 10ρεςΩραιοι και οι αλτηρες. Ποσο κανεις ισιο πάγκο ;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.617 μηνύματα.

09-03-22

09:49
Μέχρι στιγμής παίζω με 22αρια 10ρες
Εγω ισιο πάγκο επαιξα 25αρια για 12 αρες που βγηκαν πολύ καλά. Οποτε πιστευω εχω ευκολα 27.5 για 8-10.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.617 μηνύματα.

09-03-22

10:47
Λοιπον θα βάλω το θέμα που αντιμετωπισε ο Κώστας Στεφανιδης κατα κοσμον του γιουτιουμπ Κωστας Εμπειρος με την υγεια του και θα τα σχολιάσουμε.
thecaller.gr
Θέλω να μείνω στα εξής σημεια :
O «Κώστας Έμπειρος» όπως έγινε γνωστός μέσα από το κανάλι του, αποκάλυψε πως κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του για τους αγώνες, άρχισε να αισθάνεται κόπωση. Σε προληπτικές εξετάσεις που έκανε για να εξακριβώσει τα αίτια αυτής της δυσφορίας, διαγνώστηκε με πρόβλημα με υπερτροφία αριστερής κοιλίας και χαμηλό κλάσμα εξόδισης. Λόγω του προβλήματος με την καρδιά, οι γιατροί του τόνισαν πως δεν μπορεί να συνεχίσει να ασχολείται με το Bodybuilding γιατί η πιθανότητα ενός έμφραγματος η καρδιακής ανεπάρκειας είναι μεγάλη.Όπως λέει το γεγονός πως δεν μπορούσε να κάνει προπόνηση υψηλής έντασης του στοίχησε στην τελική του εμφάνιση στο Arnold Classic που συμμετείχε.
Νομίζω οτι το παραπανω προβλημα προέκυψε και κληρονομικα όπως διαβαζω θα μας διαφωτισει ο γιατρός του θρέντ @Αλκης Κ.
Σχετικά με τους λόγους που τον ώθησαν να ενασχόληθει με το Bodybuilding ήταν η αποδοχή με το άλλο φύλο και η επιρροή από τις ταινίες δράσεις που πρωταγωνιστούσε ο Σιλβέστερ Σταλλονε.
Αυτο εδώ μου βγάζει μεγάλη ανασφάλεια. Οχι πως ειναι κακό να εισαι ωραίος και γυμνασμένος και ισα ισα κάποιες τους αρέσει αλλα δεν μπορείς ρε φιλε να αποτιμάς εναν άντρα ΜΟΝΟ απο το σώμα. Το πάν ειναι η διάθεση για έρωτα , αυτο ειναι ενα απο τα βασικά για μένα, ο τρόπος επισης , η συμπεριφορά και η εξυπνάδα γενικότερα. Αλλα αυτα ειναι θέματα που έχουμε γραψει σε άλλα θέματα. Επειδη ειδα να το λεει για αυτο σχολιασα. Το γυμναστηριο το κανεις για τη πάρτη σου και επειδη αρεσει σε σενα οχι για να βγαλεις γκομενα έλεος.
Σχετικά με την ευέλικτη διατροφή που έγινε γνωστή τα τελευταία χρόνια, επισήμανε πως είναι εφικτό το χτίσιμο ενός fit σώματος αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον πρωταθλητισμό και αυτός είναι ο λόγος που δεν τον χρησιμοποιεί στους πελάτες του που συμμετέχουν σε αγώνες.
Για ενα φίτ γυμνασμενο σωμα μια χαρα ειναι και η ευελικτη διατροφη αλλα μέσα στα μάκρος σου. Για το αγωνιστικο δεν ξέρω λογικά θα χει δίκιο. Δεν μπορεις να κανεις αγωνιστικη προετοιμασια τρωγοντας σοκολατες το πρωι μαζι με το κουακερ κ μακαρονια με κιμα και τριμενο μιλνερ απο πάνω.
Για παράδειγμα εμενα το αγαπημενο μου φαγητο ειναι μακαρόνια με κιμα ή τονο , σαλτσα λαδάκι και τριμενο ΑΦΘΟΝΟ ΜΙΛΝΕΡ απο πάνω. Φουλ πρωτεινικο πιάτο , αλλα δεν ειναι για αγωνιστική διατροφη.
Σχολιάστε ότι θελετε απο τα παραπάνω. Νομιζω δινει καλες πάσες για θεματάκια συζητησης.

Κώστας Στεφανίδης: “Οι γιατροί μου απαγόρεψαν το Bodybuilding”
Στο “SocialReport” ο Ζαφ Κωνσταντινίδης συνομίλησε με τον Κώστα Στεφανίδη πρωταθλητή στο Bodybuilding, Personal Trainer και Youtuber.

Θέλω να μείνω στα εξής σημεια :
O «Κώστας Έμπειρος» όπως έγινε γνωστός μέσα από το κανάλι του, αποκάλυψε πως κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του για τους αγώνες, άρχισε να αισθάνεται κόπωση. Σε προληπτικές εξετάσεις που έκανε για να εξακριβώσει τα αίτια αυτής της δυσφορίας, διαγνώστηκε με πρόβλημα με υπερτροφία αριστερής κοιλίας και χαμηλό κλάσμα εξόδισης. Λόγω του προβλήματος με την καρδιά, οι γιατροί του τόνισαν πως δεν μπορεί να συνεχίσει να ασχολείται με το Bodybuilding γιατί η πιθανότητα ενός έμφραγματος η καρδιακής ανεπάρκειας είναι μεγάλη.Όπως λέει το γεγονός πως δεν μπορούσε να κάνει προπόνηση υψηλής έντασης του στοίχησε στην τελική του εμφάνιση στο Arnold Classic που συμμετείχε.
Νομίζω οτι το παραπανω προβλημα προέκυψε και κληρονομικα όπως διαβαζω θα μας διαφωτισει ο γιατρός του θρέντ @Αλκης Κ.
Σχετικά με τους λόγους που τον ώθησαν να ενασχόληθει με το Bodybuilding ήταν η αποδοχή με το άλλο φύλο και η επιρροή από τις ταινίες δράσεις που πρωταγωνιστούσε ο Σιλβέστερ Σταλλονε.
Αυτο εδώ μου βγάζει μεγάλη ανασφάλεια. Οχι πως ειναι κακό να εισαι ωραίος και γυμνασμένος και ισα ισα κάποιες τους αρέσει αλλα δεν μπορείς ρε φιλε να αποτιμάς εναν άντρα ΜΟΝΟ απο το σώμα. Το πάν ειναι η διάθεση για έρωτα , αυτο ειναι ενα απο τα βασικά για μένα, ο τρόπος επισης , η συμπεριφορά και η εξυπνάδα γενικότερα. Αλλα αυτα ειναι θέματα που έχουμε γραψει σε άλλα θέματα. Επειδη ειδα να το λεει για αυτο σχολιασα. Το γυμναστηριο το κανεις για τη πάρτη σου και επειδη αρεσει σε σενα οχι για να βγαλεις γκομενα έλεος.
Σχετικά με την ευέλικτη διατροφή που έγινε γνωστή τα τελευταία χρόνια, επισήμανε πως είναι εφικτό το χτίσιμο ενός fit σώματος αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον πρωταθλητισμό και αυτός είναι ο λόγος που δεν τον χρησιμοποιεί στους πελάτες του που συμμετέχουν σε αγώνες.
Για ενα φίτ γυμνασμενο σωμα μια χαρα ειναι και η ευελικτη διατροφη αλλα μέσα στα μάκρος σου. Για το αγωνιστικο δεν ξέρω λογικά θα χει δίκιο. Δεν μπορεις να κανεις αγωνιστικη προετοιμασια τρωγοντας σοκολατες το πρωι μαζι με το κουακερ κ μακαρονια με κιμα και τριμενο μιλνερ απο πάνω.
Για παράδειγμα εμενα το αγαπημενο μου φαγητο ειναι μακαρόνια με κιμα ή τονο , σαλτσα λαδάκι και τριμενο ΑΦΘΟΝΟ ΜΙΛΝΕΡ απο πάνω. Φουλ πρωτεινικο πιάτο , αλλα δεν ειναι για αγωνιστική διατροφη.
Σχολιάστε ότι θελετε απο τα παραπάνω. Νομιζω δινει καλες πάσες για θεματάκια συζητησης.
Giii
Δραστήριο μέλος
Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 751 μηνύματα.

09-03-22

15:42
εκεί είναι στόχος μου να φτάσω μέχρι το καλοκαίρι και αν γίνεται να μείνω σταθερός σε θερμίδες παίζω στις 2500 τώραΕγω ισιο πάγκο επαιξα 25αρια για 12 αρες που βγηκαν πολύ καλά. Οποτε πιστευω εχω ευκολα 27.5 για 8-10.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

09-03-22

16:12
εκεί είναι στόχος μου να φτάσω μέχρι το καλοκαίρι και αν γίνεται να μείνω σταθερός σε θερμίδες παίζω στις 2500 τώρα
Βάλε μια φωτο να δουμε πρόοδο. Να σου πω αν πρεπει να παιξεις τα 27.5 το καλοκαιρι!!!
Εγώ έχω από Σάββατο τελευταία δυνατή προπονηση ακόμη ποναω λολ! Στο χέρι περασε ... Ειναι καλυτερα ο δεξιός θωρακικος είναι λίγο κουρασμένος.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

09-03-22

19:08
Κάτι χωρίς μπανάνα; Την απεχθάνομαιΜπανανουλα βρώμη πρωτεινη οποία γεύση θες νεράκι καλό ανακάτεμα και φούρνος! Ποσότητες ανάλογα τα μάκρος που θες
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Θα προσπαθήσω να μείνω και εγώ ενεργός στο θρεντ!

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.090 μηνύματα.

09-03-22

19:21
Θα το πω και ας γελάσετε καρότο-φυστικοβουτυρο (ακουγεται σαν συνδυασμός λεχώνας, αλλα ειναι ωραίος τουλάχιστον κατα τα δικά μου γούστα) ή μήλο. Αυτά τα δύο και την μπανάνα που είπε πριν το παιδί μου τα είχε προτείνει ο πρώην γυμναστής μου.Κάτι χωρίς μπανάνα; Την απεχθάνομαι![]()
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

09-03-22

19:23
Μήλο με φυστικοβουτυρο όντως είναι απίστευτο!
Θα δοκιμάσω και καρότα. Τα τρώω ούτως η άλλως ωμά ως σνακ (baby carrots)
Θα δοκιμάσω και καρότα. Τα τρώω ούτως η άλλως ωμά ως σνακ (baby carrots)
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

09-03-22

20:49
Μήλο στον τρίφτηΚάτι χωρίς μπανάνα; Την απεχθάνομαι![]()
Giii
Δραστήριο μέλος

09-03-22

23:01
Εγώ πάντα έβαζα δεν γνωρίζωΚάτι χωρίς μπανάνα; Την απεχθάνομαι![]()

Επειδή δεν έχω τώρα πρόσφατη θα βγάλω λογικά αύριο καμιά ώρα μετά την προπόνηση! Full body παίζω μόνο πια από άποψη προπόνησης! Μια με έμφαση σε ασκήσεις καλλισθενικης μια γυμναστηρίουΒάλε μια φωτο να δουμε πρόοδο. Να σου πω αν πρεπει να παιξεις τα 27.5 το καλοκαιρι!!!
Εγώ έχω από Σάββατο τελευταία δυνατή προπονηση ακόμη ποναω λολ! Στο χέρι περασε ... Ειναι καλυτερα ο δεξιός θωρακικος είναι λίγο κουρασμένος.
Giii
Δραστήριο μέλος

10-03-22

15:37
Τωρινή κατάσταση! Κιλά δεν γνωρίζω δεν έχω ζυγαριά στο σπίτι αλλά στο τζιμ σμρ ύστερα από ένα πρωινό καλό και προπόνηση με έδειξε 75,5 οπότε υπολογίζω γύρω στα 74 λογικά!
Συνημμένα
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.861 μηνύματα.

10-03-22

15:47
Τι ύψος έχεις ?Τωρινή κατάσταση! Κιλά δεν γνωρίζω δεν έχω ζυγαριά στο σπίτι αλλά στο τζιμ σμρ ύστερα από ένα πρωινό καλό και προπόνηση με έδειξε 75,5 οπότε υπολογίζω γύρω στα 74 λογικά!
Μαν εγώ κάτι άλλο θέλω να σχολιάσω ,δεν αηδιαστικό να ακουμπάς τον νιπτήρα;;;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.090 μηνύματα.

10-03-22

16:14
Εμένα μου χτύπησε το σηκωμένο καπάκι της λεκάνηςΤι ύψος έχεις ?

Giii
Δραστήριο μέλος

10-03-22

16:48
Ε λίγο ακουμπαγαΤι ύψος έχεις ?

Εμένα μου χτύπησε το σηκωμένο καπάκι της λεκάνης![]()
Δεν έχω να πω κάτι πάνω σε αυτό το άφησε ο προηγούμενος ανοιχτό και δεν το παρατήρησα καν![]()
187Τι ύψος έχεις ?
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.861 μηνύματα.

10-03-22

16:53
Ααααα για αυτό φαίνεσαι τόσο αδύνατος σε αυτά τα κιλάΕ λίγο ακουμπαγαούτως ή αλλιώς μετά από τζιμ ήμουν μπήκα κατευθείαν για μπάνιο
187
Pak
Επιφανές μέλος

10-03-22

16:54
Πολύ λάθος εκ μερος του. Τεσπα μην πιάσω συζήτηση για τα μικρόβια, φαντάζομαι όλοι γνωρίζουμε οτι πρέπει να έχουμε κλειστό το καπάκι οταν τραβάμε καζανάκι.Ε λίγο ακουμπαγαούτως ή αλλιώς μετά από τζιμ ήμουν μπήκα κατευθείαν για μπάνιο
187
Nick890
Επιφανές μέλος

10-03-22

17:07
Εγώ το κάνω για την ηχορύπανση , μειώνεται ο ήχος που ακούγεταιΠολύ λάθος εκ μερος του. Τεσπα μην πιάσω συζήτηση για τα μικρόβια, φαντάζομαι όλοι γνωρίζουμε οτι πρέπει να έχουμε κλειστό το καπάκι οταν τραβάμε καζανάκι.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

10-03-22

17:22
Τωρινή κατάσταση! Κιλά δεν γνωρίζω δεν έχω ζυγαριά στο σπίτι αλλά στο τζιμ σμρ ύστερα από ένα πρωινό καλό και προπόνηση με έδειξε 75,5 οπότε υπολογίζω γύρω στα 74 λογικά!
Μια χαρά ωραίος ! Αλλα για μενα μην πάς πανω απο 20-22 κιλα αλτηρες σε κάθε χέρι.
Παιξε με σωστη τεχνική και κοιτα να ενεργοποιεις σωστά το στήθος. Και εγω δεν θα ανεβω πάνω απο 25-27 κιλά σε αλτηρες για φέτος.
Nick890
Επιφανές μέλος

10-03-22

17:24
Εγώ κανω 25Μια χαρά ωραίος ! Αλλα για μενα μην πάς πανω απο 20-22 κιλα αλτηρες σε κάθε χέρι.
Παιξε με σωστη τεχνική και κοιτα να ενεργοποιεις σωστά το στήθος. Και εγω δεν θα ανεβω πάνω απο 25-27 κιλά σε αλτηρες για φέτος.
1χ12 (20)
1χ10(25
Μετά μπαίνω μπάρα
1χ10(50)
1χ7(60)
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

10-03-22

17:27
Εγώ κανω 25
1χ12 (20)
1χ10(25
Μετά μπαίνω μπάρα
1χ10(50)
1χ7(60)
To θεμα ειναι πως τα κάνεις. Γιατι δεν μπορει για παράδειγμα να κανει κάποιος 30 κιλα αλτηρες και να έχει στηθος λιγοτερο απο το δικό μου !!!! Που κανω με 25-27 κάτι δεν κανει σωστα στη τεχνική.
Τσέκαρε τα λεει κ αυτος εδω ο πιτσιρικας που ειναι δύναμη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 447 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Wonderkid
- Scandal
- Kate1914
- Reader
- touvlo
- johnsala
- Joji
- rafaela11
- Unboxholics
- fourkaki
- bboys
- Paragontas7000
- iew
- Varus
- fockos
- Memetchi
- chester20080
- taketrance
- American Economist
- physicscrazy
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Whitesnake
- A350
- userguest
- Libertus
- bibliofagos
- giannhs2001
- NeosUser2023
- sunsetpp
- iminspain
- SlimShady
- charmander
- despoina13
- jj!
- Εριφύλη
- synthnightingale
- jellojina
- Dr. Gl. Luminous
- Hecticism
- vasilis123321
- Βασιλης1234
- alexis.patrinos
- Μήτσος10
- Luludaki
- Hased Babis
- phleidhs
- teacher_40
- gegeorgiou90
- Alessandra Eliza
- Maria23667
- Ωρορα
- BatGuin
- ROM32
- χημεια4λαιφ
- Ariana2018
- Annie
- Totreno
- epote
- Mitsaras23
- iiTzArismaltor_
- camil
- Thodoris95
- Dmzk
- thenutritionist
- J.Cameron
- Fernando_A
- Ellis
- Milko Protein
- ggl
- paolo1
- math2arch
- Wanda
- User2350
- marww
- Dark_kronos
- max tv
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- despoinax
- Giii
- exotic xo
- Shadowban
- urbanfairy
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- GeorgePap2003
- Helen06
- yellow
- Johnny15
- ΘανάσοςG4
- Esperos1
- giannis256
- Natsuko
- AnnaVrt12
- Kitana
- eukleidhs1821
- Stelios725
- Ness
- Koninakon
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- Lorraine1
- lepipini
- Μαυρίκιος
- snowy
- Nina.
- Στεφανος56
- Dimitris2001
- xristarac
- Metalhead_4_life
- Stres
- oups
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- louminis
- tslef8
- Dna7991
- ΔήμητραΘ
- Sosstoss
- Chicken nugget
- bruh_234
- Αναστασία197
- Cupid
- Αντικειμενικός
- Mt73
- Nikoleta93
- Αρίκος
- Kinan
- GeoCommand
- panamixagr97
- chris2799
- Appolon
- Eirinakiii8
- Nathanail
- mickey mouse
- Idontknoww
- _pathfinder_
- epan
- Meriii
- Ryuzaki
- Nickx
- George9989
- sofoula2430
- Dreamer_SW
- Viedo
- Mhtrogoal
- magdalicious
- L0st
- 1011
- Johnman97
- fretoe
- hirasawayui
- Meow
- manolisp
- Panos_02
- Ole Gunnar Solskjaer
- Isida
- Ace of Spades
- Helen93
- Citylights
- ιμοτζι
- CiNeFiL
- Sevasti
- kogba
- maeror
- Γλυκα
- Athens2002
- globglogabgalab
- Kyc
- 2Pac
- kauphy
- Ada ada
- powerpaf
- Ria99
- AaronStone
- Kassiopi
- Pasport
- Loozen
- spring day
- gwgw_5
- Insertcoin
- anastasis06
- Satan Claus
- Jim89
- Scott
- Τodoroki
- orchidea
- LivingInTheFuture
- Unckle
- Podiladim
- Eua5
- T C
- Slytherin
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- Selenium
- McManus
- Μιτοχονδριο
- Warzycha_13
- WhaleOilBeefHooked
- malenaaa
- TonyMontanaEse
- Tequila
- ag97
- φυσαλίς
- johnietraf
- harry akritas
- don_vito
- CoolCowboy
- Pharmacist01
- Giannis2307
- gademis
- me lene
- S¡mos
- LeoDel
- nucomer
- Chris Zach
- jimis2001
- panagiotis econ
- aye
- Erikaaa
- Kostas98
- Snoopy Doo
- Liza19
- edouardos
- skg2310
- Ermina's
- Maraki4you
- uni77
- Toumpa
- Lala_
- Clio MTX
- Χαρουβιάν
- MONTA
- pinkheart
- Γατόπαρδος.
- L_D
- Κλημεντίνη
- sokliap
- Μάρκος Βασίλης
- Konstantina G.
- Serotonin
- Leukosrinokeros
- Βλα
- Paul77
- Griff
- Kiki mat
- Stefanosxios
- dazed
- Rene2004
- den antexw allh apotyxia
- kaaaaate
- Superhuman
- element skate
- Μί–Κά-Ἔλ
- cortomaltese
- Έμμα
- itisjustme
- GiorgosAsi
- KaterinaL
- Dim1234
- Spooky29
- katelogic
- MarilynSt
- tomicrotroll
- Thoba19
- SweetGirl
- Tommy_civil
- Forgetit
- mrbench
- mallllias
- Alma Libre
- νικος ρεθυμνο
- Πανδεκτης
- edweimaste
- GoddamnRight
- Στελλα00
- SkyBlu
- "άσχημο_όνειρο"
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.