Πρώτον, κατ με δεν υπάρχουν άχρηστες πληροφορίες. Κάθε τι που μαθαίνουμε κάτι έχει να μας προσφέρει. Στην προκειμένη περίπτωση προσωπικά γνώρισα μια άλλη πλευρά της κοινωνίας, γνώρισα τις απόψεις μιας ομάδας ανθρώπων που μέχρι χθες αγνοούσα την ύπαρξη τους.
Για εμένα είναι γιατί δεν μου προσφέρουν τιποτα απολύτως..
Να ήμουν επαγγελματίας ψυχικής υγείας ναι συμφωνώ να ξέρω τα πάντα περί αυτών αφού πλέον εχουν υιοθετηθεί ξενοφερτοι ορισμοί και επιβάλλεται να γνωρίζω τα πάντα περί αυτών..
Οταν λέω άχρηστη πληροφορία δεν ακυρώνω αυτούς που θέλουν να μαθαίνουν..
Προσωπικά πλέον αν είχα χρόνο και ήθελε να μαθω περισσότερα για ανθρώπινες προσωπικότητες αλλα και σχέσεις θα το έκανα για χαρακτήρες που συναναστρεφομαι ώστε να βελτιώνομαι πρακτικά στην καθημερινότητα μου μαζί τους..
Γενικά θεωρώ ότι οι γνώσεις μας επιβαλεται να εμπλουτιζονται όχι όμως σε τίποτα λιγότερο που να επηρεάζει πλέον τις δικές μας καθαρά ανθρώπινες σχέσεις και βελτίωση αυτών .
Εφόσον γνωρίζω ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να προσελκυσω ποτε τέτοιους χαρακτήρες να με πλησιάσουν ούτε φυσικά θα επιδιώξω να γνωρίσω κάτι τόσο άρρωστο δεν υπάρχει λεπτό που να ξοδέψω και να χαλαστω να στο πω απλά...
Δευτερον,δε νομίζω να ξέρει ο καθένας μας με τι ανθρώπους συναναστρέφεται καθημερινά ή πρόκειται να συναναστραφει. Μερα παρά μέρα έρχονται στη δημοσιότητα διαφορα συμβάντα και βλέπουμε τη γειτονιά να βγαίνει και να λέει "α το καλύτερο παιδί, πέφτω απο τα σύννεφα","υπόδειγμα οικογενειάρχη" κλπ κλπ. Οπότε δε νομίζω οτι φαίνεται πάντα τι ειναι πραγματικά ο καθένας.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Φεβρουαρίου 2022
Το ανέφερα και παραπάνω..
Τέτοιες ακραίες περιπτώσεις δεν τις προσεγγίζεις....
Η όλη μας στάση και συμπεριφορά δεν δίνουν περιθώρια σε κανέναν να σε πλησιάσει γι αυτό είναι καλύτερο να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας με θέματα που αποσκοπούν στην βελτίωση μας αλλά και στην ενίσχυση της αυτοάμυνας μας !
Τέλος υποστηρίζω πλέον ότι όλη αυτή η άχρηστη πληροφορία έχει επηρεάσει πάρα πολύ την νέα γενιά για τον εξής απλό λόγο..
Πολλοί διαβάζουν διάφορα, λίγοι μπορούν όμως να τα κατανοήσουν και να ερμηνεύσουν όπως πρεπει ..
Αυτό είναι και το αποτέλεσμα των ακραίων εκδηλώσεων πού βλέπουμε σήμερα ..
Όταν δεν είμαστε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο γνώσεων δεν μπορούμε να διαβάζουμε ότι μας πλασάρουν..
Το ποιο πιθανό είναι η παρανόηση αυτών..
Το έχω δει πολλές φορές ακόμα και εδώ μέσα από ανθρώπους που λένε ότι έχουν διαβασει ένα η δύο βιβλία και νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ανάλυση στους άλλους ή να τους δείξουν ότι έχουν κατανόηση μια πληροφορία ...
Κάποτε ένας πνευματικός πού του έκανα κάποιες ερωτήσεις για ένα βιβλίο που έπεσε στα χέρια μου και το διάβασα, μου είπε το εξής σοφό.
Κανένας κοσμικός ακόμα και παπάς πού δεν έχει την στοιχειώδης πνευματικοτητα δεν μπορεί να διαβάσει σωστά ένα τέτοιο βιβλίο ωστε να του δώσει την σωστη ερμηνεία που πρέπει.
Καλύτερα να μην διαβάζουμε λοιπόν οτι βρίσκεται μπροστά μας, γιατί το ποιο πιθανό είναι να μας οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια εκτός και αν έχουμε κοντά μας ένα άνθρωπο που θα μας διδάξει την αντίστοιχη πνευματικοτητα- γνώση ώστε να είμαστε σε θέση να τα κατανοούμε..
Αυτό ισχύει και εδω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Φεβρουαρίου 2022
Οντως τι μαλακιες είναι ολες αυτές με αλφα και βετα male κτλπ δεν τις έχω διαβάσει ποτέ.
μονο τους MOS εχω ανεβάσει και αυτοι λένε καλα πράγματα. Σχετικά με το φλέρτ.
Το οποίο δεν ειναι και ιδιαιτερα δύσκολο άμα η άλλη σε γουστάρει.
Μαλακιες δεν είναι..
Είναι λάθος ερμηνείες και πρόσφορο εδαφος από καποιους να βγαίνουν εμμονές και απωθημένα γι αυτό και πλέον δεν ξοδεύω ούτε δευτερόλεπτο για να ενημερωθώ για τέτοιες προσωπικότητες και φυσικά να τους συγκρίνω με ανθρώπους που συνυπαρχω και δέχομαι να ανταλλάζω απόψεις..
Είναι ευκαιρίες να αντιλαμβανεσαι περισσότερο την προσωπικότητα ενός άλλου ανθρώπου..
Όλα χρειάζονται στην τελική..
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε νομίζω...
Άλλο προβάλω ένα βίντεο και ζητάω συζήτηση πανω σε αυτές τις προσωπικότητες και άλλο προβάλω ένα βίντεο για να πω στον άλλον πως είναι..
Οι χαρακτηρισμοι εδώ μέσα έχουν πάει σε άλλο επίπεδο πλέον, άρρωστο και τοξικό και κάθε φορά λέω ότι το τερματίζουν αλλά υπάρχει και άλλο πάτος σε όλο αυτό