Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.

14-03-22

15:10
Φυσικά. Πρώτα θα δεις την εμφάνιση, αν σου κάνει το κλικ ή φαίνεται έστω συμπαθητικός, μετά από τις πρώτες κουβέντες θα δεις την "αύρα" του, την ενέργεια που βγάζει προς τα έξω, πόσο προσιτός, ευγενικός ή αντίθετα σνομπ, ειρωνικός είναι. Μετά θα καταλάβεις την ευστροφία του, πόσο γρήγορα σκέφτεται, πόσο γρήγορα απαντάει, πόσο καταλαβαίνει αυτά που του λες. Μπορεί να είναι και πιο έξυπνος από εσένα και να δυσκολεύεσαι εσύ να τον παρακολουθήσεις. Μετά αν είστε στο ίδιο μήκος κύματος μέχρι στιγμής, θα αρχίσεις να μαθαίνεις τι του αρέσει, τι στόχους έχει, τι χιούμορ έχει και θα αναπτυχθεί η λεγόμενη οικειότητα. Στο τέλος θα δεις τις πιο βαθιές του πεποιθήσεις και το πώς διαχειρίζεται τα συναισθήματά του. Εκεί μπορείς να πεις ότι αρχίζεις να τον ξέρεις καλά τον άλλον. Και παράλληλα φυσικά κυλάει και το θέμα του σεξ.
Nαι βεβαια έτσι πάει.
Κάτσε να θυμηθώ πόσους τέτοιους είχα... α ναι, κανέναν!
χαχαχαχχχα
Οτιδήποτε απορρέει από πραγματικό ενδιαφέρον και όχι χάριν εντυπωσιασμού, προσωπικά δεν το κρίνω και μου φαίνεται γοητευτικό να έχει ο άλλος τρέλα με κάτι. Εδώ με τον άλλον που σας έλεγα στο ΤΥΝ τις προάλλες, όταν είχαμε γνωριστεί μέσα σε βραδινό μαγαζί κιόλας, είχαμε πιάσει την κουβέντα για επιχειρήσεις, έτσι με το καλησπέρα σας. Στα περισσότερα πρώτα ή δεύτερα ραντεβού μου φέρνω κάποια στιγμή στο τραπέζι την κουβέντα περί θρησκείας. Και γενικώς πετάω βαριά θέματα συζήτησης, ώστε να δω αν τον τραβάνε και τον άλλον ή τα βαριέται. Αν τα βαριέται, είμαστε σε εντελώς άλλο μήκος κύματος.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Οχι καλό ειναι να υπάρχει κουβεντα και γυρω απο άλλα θέματα. Και μενα μ αρεσει η κουβεντα γυρω απο τις θρησκειες γενικοτερα πχ μια φορά λέγαμε για την μετενσάρκωση, πολυ ενδιαφερουσα συζητηση βεβαια δεν έχω κ τις τρελές γνώσεις αλλα ειπαμε μερικά πράγματα.
Ναι αλλά συνήθως το βλέπεις σε κάτι τενεκέδες ξεγάνωτους που κάνουν επί δεκαετίες πιαριλίκι σε κλαμπ και καφετέριες, μόλις βάλεις και το μυαλό στα κριτήρια ως διά μαγείας σου μένουν 3 (ο δεσμευμένος, ο γκει, ο υπερμαλάκας) κι ο κούκος.
χαχαχαχχαα καλό!
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

14-03-22

Ιδανικά bad boy με babyfaceΣυμφωνώ και επαυξάνω
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.322 μηνύματα.

14-03-22

Γνωστό είδοςο υπερμαλάκας
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

14-03-22

15:11
FIXedμένουν 3 (ο δεσμευμένος, ο γκει, ο υπερμαλάκας) κι ο κούκος.

*μένουν 4 (ο δεσμευμένος, ο γκει, ο υπερμαλάκας, το καλο παιδι) κι ο κούκος.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

14-03-22

15:11
Τριξ μας κόβω να τσακωνόμαστε για γκόμενο καμιά μέραΙδανικά bad boy με babyface

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.

14-03-22

15:12
Ιδανικά bad boy με babyface
Ναι ειδικα ο συγκεκριμενος ειναι πολυ κακο παιδι τον βλέπεις και αγριευεσαι χαχα
γενια δεν εχει βγάλει ακομη

BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

14-03-22

15:12
Για αρχή πες μου αν σου αρέσει η ταινία crybaby και συγκεκριμένα ο Τζόνι Ντεπ που παίζειΤριξ μας κόβω να τσακωνόμαστε για γκόμενο καμιά μέρα![]()

Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

14-03-22

15:13
FIXed
*μένουν 4 (ο δεσμευμένος, ο γκει, ο υπερμαλάκας, το καλο παιδι) κι ο κούκος.
Και καλό παιδί, και έξυπνος, και με την εμφάνιση που έστειλα; Και μετά λένε για μένα ότι ζω σε ροζ συννεφάκι, έλα Χριστέ και Παναγιά.

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

14-03-22

Για αρχή πες μου αν σου αρέσει η ταινία crybaby και συγκεκριμένα ο Τζόνι Ντεπ που παίζει![]()

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.322 μηνύματα.

14-03-22

Εγώ θέλω να μου πείτε γνώμη για τον Aron Piper από το Elite.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

14-03-22

Δεν μου αρέσουν τα γένια.... Προτιμώ τα ξυρισμένα μουτράκιαΝαι ειδικα ο συγκεκριμενος ειναι πολυ κακο παιδι τον βλέπεις και αγριευεσαι χαχα
γενια δεν εχει βγάλει ακομη![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

14-03-22

Τους δέχομαι κι από δημόσιο, 2 χρόνια Θεσσαλονίκη τους χρειάζεται και κάνουν blend in κατευθείαν μετά![]()
στο στυλάκι πιο πολυ δεν εχει να κανει με το σχολείο.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

14-03-22

Γνωστό είδος
Ακόμη φυσάμε το γιαούρτι...
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

14-03-22

15:14
Συνηθως ο 4ος μαζι με ολα τα χαρακτηριστικα εχει φαει ακυρο απο εσενα και δεν νομιζω να σου δινει πλεον σημασιαΚαι καλό παιδί, και έξυπνος, και με την εμφάνιση που έστειλα; Και μετά λένε για μένα ότι ζω σε ροζ συννεφάκι, έλα Χριστέ και Παναγιά.![]()

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

14-03-22

15:15
Συνηθως ο 4ος μαζι με ολα τα χαρακτηριστικα εχει φαει ακυρο απο εσενα και δεν νομιζω να σου δινει πλεον σημασια![]()
ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΨΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΑΚΥΡΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ, ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ.
Joji
Επιφανές μέλος

14-03-22

Αν τα έχει όλα, κάπου μπάζει η υπόθεση.Συνηθως ο 4ος μαζι με ολα τα χαρακτηριστικα εχει φαει ακυρο απο εσενα και δεν νομιζω να σου δινει πλεον σημασια![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

14-03-22

Δεν μου αρέσουν τα γένια.... Προτιμώ τα ξυρισμένα μουτράκια
Εντάξει γούστα ειναι αυτά. Ουτε εγω ταιριαζα ποτέ με γυναικες που γράφουν το γουστο που λές. Ειμαι παλαις κοπής αρσενικό. Οχι κολλεγιοπαιδο

αυτοι ειναι πιο μετρο μσέξουαλ.
Nick890
Επιφανές μέλος

14-03-22

15:16
Αυτο που λες ειναι made in china .Εγω λεω για το ειδος υπο εξαφανισηΑν τα έχει όλα, κάπου μπάζει η υπόθεση.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- johnsala
- Jack of Spades
- Memetchi
- charmander
- ROM32
- taketrance
- tsiobieman
- Reader
- Joji
- Scarlet Fox
- Debugging_Demon
- touvlo
- pendejo
- Advocatus diaboli
- Libertus
- Scandal
- A350
- American Economist
- giannhs2001
- Hased Babis
- jellojina
- Kate1914
- Wonderkid
- exotic xo
- Sosstoss
- fourkaki
- J.Cameron
- camil
- Luludaki
- phleidhs
- fmarulezkd
- Ωρορα
- Dmzk
- jj!
- Dark_kronos
- Eliza
- User2350
- nimbus
- Εχέμυθη
- Ariana2018
- Meow
- Ace of Spades
- Mt73
- ag97
- Ryuzaki
- Giii
- Psychologist
- Johnny15
- Nickx
- Mhtrogoal
- CiNeFiL
- chester20080
- Athens2002
- louminis
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.