dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.658 μηνύματα.

14-10-21

00:24
οι ανιψιές μου ακούνε BTS. δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τους κορεάτες. ειλικρινά. σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας; 

Guest 896561
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

14-10-21

22:50
Όντως; Μετά το how i met your mother και το community ήθελα να δω το office αλλά το είχαν βγάλει από τοΚατά τ' άλλα, έχω πιάσει τα ιταλικά Generation 56k (λίγα επεισόδια, ελαφρύ αλλά τίμιο) και Summertime (πολλή teenίλα).
Το θέμα όμως είναι ότι έρχεται You και (ξανά; )μπαίνει το αμερικανικό Office.
netflix. Έκτοτε δεν έχω βρει sitcom να με καθηλώσει

dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.658 μηνύματα.

15-10-21

08:51
χτες είδα το πρώτο επεισόδιο από squid game. νομίζω θα δω ολόκληρη τη σεζόν.
υ.γ. η τελευταία φορά που (φαίνεται να) είδα κάτι ανάλογο νοτιοκορεάτικο, όπου γίνεται λόγος για τα οικονομικοκοινωνικά αδιέξοδα του σύγχρονου καπιταλισμού, ήταν η ταινία Parasite (2019).
υ.γ. η τελευταία φορά που (φαίνεται να) είδα κάτι ανάλογο νοτιοκορεάτικο, όπου γίνεται λόγος για τα οικονομικοκοινωνικά αδιέξοδα του σύγχρονου καπιταλισμού, ήταν η ταινία Parasite (2019).
Guest 528707
Επισκέπτης

15-10-21

10:23
Aν δεν το δεις μεταγλωτισμενο μονο ενα ενα επεισοδιο αντεχετε ολο αυτο ...Πραγματικα ποσο εκνευριστικο...χτες είδα το πρώτο επεισόδιο από squid game. νομίζω θα δω ολόκληρη τη σεζόν.
dum dum boy
Διάσημο μέλος

15-10-21

11:17
Aν δεν το δεις μεταγλωτισμενο μονο ενα ενα επεισοδιο αντεχετε ολο αυτο ...Πραγματικα ποσο εκνευριστικο...
σε εκνευρίζουν τα κορεάτικα;

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.068 μηνύματα.

15-10-21

11:23
Χάνεται η έκφραση αμα το μεταγλωττισειςAν δεν το δεις μεταγλωτισμενο μονο ενα ενα επεισοδιο αντεχετε ολο αυτο ...Πραγματικα ποσο εκνευριστικο...
Είναι σα να βλέπεις ανιμε στα αγγλικά
Για κανένα λογο
Εντάξει κατι κορεατικες ιαχες ειδικα στο τέλος της πρότασης είναι σπαστικές στην αρχη αλλα ειναι θεμα συνήθειας στο αυτί
Guest 528707
Επισκέπτης

15-10-21

12:25
Nαι γαμωτο το καταλαβα απο το πρωτο επεισοδιο που δεν εχει την ιδια αισθηση στο πρωτο παιχνιδι αλλα ποσο να αντεξω τις τσιριχτες φωνες απο τους κορεατες 
Βεβαια και αυτο να το βλεπεις στα αγγλικα ειναι σαν να βλεπεις μεξικάνικη μεταγλωττισμενη σειρα που ανοιγοκλεινουν το στομα τους τελειως ακυρα

Βεβαια και αυτο να το βλεπεις στα αγγλικα ειναι σαν να βλεπεις μεξικάνικη μεταγλωττισμενη σειρα που ανοιγοκλεινουν το στομα τους τελειως ακυρα

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.200 μηνύματα.

15-10-21

15:24
Όλοι οι ανατολίτες έχουν περίεργες τονικότητες, δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με τα κινέζικα που είχα πειραματιστεί να μάθω Μανδαρίν που έλεγε ότι έχει 6 ή 9 διαφορετικές τονικότητες στο τελείωμα και έτσι αλλάζει το νόημα της λέξης. Πάντως μια φορά είχα ακούσει μια λέξη κορεάτικη και θα ορκιζόμουν ότι την είχα ξανακούσει και στα Τούρκικα και ορμώμενος από αυτό, είχα κάτσει και είχα ψάξει τις (μακρινές) γλωσσικές συγγένειες των σινο-μογγολικο-ανατολικών ξέρω γω γλωσσών, Turkic, Αλται και δε συμμαζεύεται.
Με τη μεταγλώττιση δεν χάνεις μόνο την απορρόφηση στην αυθεντική μορφή της σειράς, αλλά χάνεις και τέτοιες ευκαιρίες να γνωρίσεις μέσα από τις απορίες σου κλπ. νέες κουλτούρες.
Πάντα οι σειρές στο ηχητικό στην αυθεντική τους γλώσσα. (εκτός αν είσαι Γερμανός που εκεί μόνο τα youtube videos την έχουν γλιτώσει από τη μεταγλώττιση, προς το παρόν)
Επί του θέματος:
Ψοφάω για κορεάτικα και το Squid Game ήταν μια ανάσα δροσιάς στην ξεραϊλα που επακολούθησε του Kingdom (+Ashin of the North).
Είχα πεθάνει στα γέλια στο Squid Game που τους τρώγανε λάχανο, μια στο δόξα πατρί και μια κατάστερνα, γλέντι. Πιο πολύ σαν κωμωδία είναι με έντονους προβληματισμούς αν κάτσει και το σκεφτεί κανείς βαθύτερα.
Έχουν μείνει σειρές μπόλικες κορεάτικες να δω ευτυχώς.
Σειρά έχει το Ιαπωνικό Giri Haji προς το παρόν. Φαντάζομαι κι εκεί θα την καταβρώ.
Με τη μεταγλώττιση δεν χάνεις μόνο την απορρόφηση στην αυθεντική μορφή της σειράς, αλλά χάνεις και τέτοιες ευκαιρίες να γνωρίσεις μέσα από τις απορίες σου κλπ. νέες κουλτούρες.
Πάντα οι σειρές στο ηχητικό στην αυθεντική τους γλώσσα. (εκτός αν είσαι Γερμανός που εκεί μόνο τα youtube videos την έχουν γλιτώσει από τη μεταγλώττιση, προς το παρόν)
Επί του θέματος:
Ψοφάω για κορεάτικα και το Squid Game ήταν μια ανάσα δροσιάς στην ξεραϊλα που επακολούθησε του Kingdom (+Ashin of the North).
Είχα πεθάνει στα γέλια στο Squid Game που τους τρώγανε λάχανο, μια στο δόξα πατρί και μια κατάστερνα, γλέντι. Πιο πολύ σαν κωμωδία είναι με έντονους προβληματισμούς αν κάτσει και το σκεφτεί κανείς βαθύτερα.
Έχουν μείνει σειρές μπόλικες κορεάτικες να δω ευτυχώς.
Σειρά έχει το Ιαπωνικό Giri Haji προς το παρόν. Φαντάζομαι κι εκεί θα την καταβρώ.
Guest 890013
Επισκέπτης
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

15-10-21

19:09
Aν δεν το δεις μεταγλωτισμενο μονο ενα ενα επεισοδιο αντεχετε ολο αυτο ...Πραγματικα ποσο εκνευριστικο...
Α Ι Σ Χ Ο Σ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
!!!!!!!!!!!!!!
Μου το είπε η κολλητή μου και σε σκέφτηκα χαχαχαχ
Guest 528707
Επισκέπτης

15-10-21

19:21
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

15-10-21

20:07
Squid Game
Εντάξει, καλή σειρά είναι, βλέπεται ευχάριστα. Όμως μου φαίνονται υπερβολικές οι αντιδράσεις και η τηλεθέαση και ο θόρυβος που δημιουργήθηκε διεθνώς.
Εντάξει, καλή σειρά είναι, βλέπεται ευχάριστα. Όμως μου φαίνονται υπερβολικές οι αντιδράσεις και η τηλεθέαση και ο θόρυβος που δημιουργήθηκε διεθνώς.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

15-10-21

20:23
Ορίστε ?![]()
Αχαχαχαχαχ έχω ένα μίσος προς τις μεταγλωττισεις, μη μου δίνεις σημασία
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.117 μηνύματα.

15-10-21

20:55
Μονο το μικρο σπιτι στο λιβαδι μπορω να δω μεταγλωτισμενο και αυτο κυριως για την χαριετ ολσεν! 
Κατα τα αλλα ειναι οτι πιο χαζο υπαρχει/

Κατα τα αλλα ειναι οτι πιο χαζο υπαρχει/
Guest 890013
Επισκέπτης

15-10-21

21:02
Ο μόνος λόγος που θα έβαζα μεταγλωττισμένη είναι αν σιχαίνομαι τη σειρά, την έβαλα απλά για να περάσει η ώρα και πρέπει να χαζεύω στο κινητό και στο ipad χωρίς να χάνω την πλοκή.
Guest 528707
Επισκέπτης

15-10-21

21:16
Μην αγχώνεσαι και εγώ δεν παρακολουθώ μεταγλωττισμένα ,η χειρότερη μου ,αλλά πολύς ντόρος για την συγκεκριμένη και ο μονος τρόπος να την δω ήταν αυτόςΑχαχαχαχαχ έχω ένα μίσος προς τις μεταγλωττισεις, μη μου δίνεις σημασία

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

15-10-21

21:52
Πολύ δυνατό το Squid Game για ψυχολογικό θρίλερ. Σειρά έχει 3η σεζόν You.
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

15-10-21

21:59
Σειρά έχει 3η σεζόν You.
Μόλις τέλειωσα το 1ο επεισόδιο. Φαίνεται ελπιδοφόρο. Για να δούμε!

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

15-10-21

22:08
Μόλις το τελείωσα κι εγώ.Μόλις τέλειωσα το 1ο επεισόδιο. Φαίνεται ελπιδοφόρο. Για να δούμε!![]()
Δεν περίμενα να γίνει φόνος από το πρώτο επεισόδιο. Πρέπει να έχει πολύ ψωμί αυτή η σεζόν.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

15-10-21

22:29
Το Squid Game αν ήταν Αμερικάνικη παραγωγή δεν πιστεύω ότι θα είχε αυτό το hype. Θα ήταν γεμάτο κλισέ και θα χαρακτηριζόταν ως αμερικανιά. Αντίθετα στις Κορεατικές σειρές δεν είμαστε εξοικιωμένοι και τα ανεχόμαστε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 254 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- johnsala
- A350
- charmander
- camil
- taketrance
- chester20080
- Kate1914
- Reader
- Luludaki
- Memetchi
- fockos
- thenutritionist
- Unboxholics
- Scandal
- despoina13
- rafaela11
- NeosUser2023
- jims
- AggelikiGr
- Fernando_A
- fmarulezkd
- Ωρορα
- Sosstoss
- jellojina
- giannhs2001
- Joji
- jj!
- fourkaki
- phleidhs
- Εριφύλη
- naturale
- Wonderkid
- BatGuin
- Μήτσος10
- Esperos1
- Jim175
- epote
- suaimhneas
- American Economist
- Hased Babis
- Viedo
- Dark_kronos
- papadocGR
- GeorgePap2003
- exotic xo
- User2350
- Maria_Xagorari
- Εχέμυθη
- Jim444
- tsiobieman
- Giii
- Δροσουλίτης
- Stelios725
- ggl
- Athens2002
- oups
- Sherlockina
- bruh_234
- ougka pougka
- ThanasisR.
- Magigi
- Libertus
- New member
- Στεφανος56
- grtt
- Mexicanos
- helloo
- VasoGrimes
- nimbus
- johnietraf
- Nina-nana
- sunsetpp
- tslef8
- F1L1PAS
- snowy
- L0st
- Freddys
- CiNeFiL
- desp1naa
- Johnman97
- ioannam
- 1011
- SlimShady
- Ace of Spades
- mathboi
- Nomallity
- eukleidhs1821
- lizzy02
- physicscrazy
- globglogabgalab
- Thundergirl
- Αλκης Κ.
- Meow
- Johnny15
- WhiteDrum
- Bill2002
- Slytherin
- harry akritas
- Mhtrogoal
- orchidea
- Nickx
- louminis
- Maraki4you
- fretoe
- Lala_
- Νηματολάγνος
- ag97
- edweimaste
- gwgw_5
- SweetGirl
- Γατόπαρδος.
- Johnny.T
- D.a.i.s.y
- NightOwl
- Βλα
- Κλημεντίνη
- Angelo27
- uni77
- Δημήτριος_
- katelogic
- Alma Libre
- Unseen skygge
- ΘανάσοςG4
- SkyBlu
- Panos_02
- hirasawayui
- chris2799
- Dogie
- Μάρκος Βασίλης
- panagiotis econ
- Μαριλένα__
- ioannaion
- Ermioni89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.