Havana
Νεοφερμένο μέλος

τι συνεβη??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Εκκολαπτόμενο μέλος

havana τώρα που το λες,

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Νεοφερμένο μέλος

η τη μερα που ειχε πανσεληνο και επιασε και το φορουμ ενα βαρυ κλιμα και ειπωθηκαν διαφορα ισως εγινε κατι ...

δεν ξερω>

drusilia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν εξαιρέσουμε ολα αυτα τα κακομοιρα σκυλάκια που βγήκαν αγγελία χθες, δεν αντιλήφθηκα κάτι άλλο...
ΟΥΡΑΝΙΑ
Νεοφερμένο μέλος

Raisa
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν εχω ιδεα, η τους επιασε η ανοιξη και βολταρουν αντι να καθονται στον υπολογιστη
η τη μερα που ειχε πανσεληνο και επιασε και το φορουμ ενα βαρυ κλιμα και ειπωθηκαν διαφορα ισως εγινε κατι ...
δεν ξερω>
![]()
Havanaaaaa εσύ είσαι καλέ,

avrilio
Νεοφερμένο μέλος

Σας ευχαριστω για τις ωραιες στιγμες....ολους κι ολες σας....ειναι ωραιο να μοιραζεσαι...εστω κι απο ενα υπολογιστη..........
Havana
Νεοφερμένο μέλος

ευχαριστω ευχαριστω αλλα παλι μια βαρετη φωτο εβαλα...αχ δε το χω με τη τεχνολογιαHavanaaaaa εσύ είσαι καλέ,δεν σε γνώρισα.... με γειά το νέο avatar....είναι super
![]()

drusilia
Εκκολαπτόμενο μέλος

LIFE
Νεοφερμένο μέλος

Δεν θα ηθελα να επεκταθω πανω σε αυτο...life!!! με το τελειο γατακι, γιαυτο εχεις χαθει??
τι συνεβη??![]()
Το μονο που εχω να πω ειναι οτι πραγματικα λυπαμαι...
zorica
Νεοφερμένο μέλος

drusilia
Εκκολαπτόμενο μέλος

μαγισσα
Νεοφερμένο μέλος

Δεν θα ηθελα να επεκταθω πανω σε αυτο...
Το μονο που εχω να πω ειναι οτι πραγματικα λυπαμαι...
Θα ήθελα να συμφωνήσω με την Life και να πω και εγώ ότι πραγματικά τώρα τελευταία νιώθω μία θλίψη στο mycat!!
- Οπως επίσης θέλω να σας πω τα εξής:
- στο mycat μπήκα την εποχή που βρήκα την Κλειώ μου στον δρόμο και επειδή δεν ήξερα τι να κάνω πληκτρολόγισα την λέξη γάτα στο pc μου και μου έβγαλε σαν πρώτη επιλογή το mycat και τότε μπήκα στον παράδεισο....
- βρήκα ανθρώπους έτοιμους να με βοηθήσουν να μου πουν τι να κάνω....να με κράξουν για το τι δεν πρέπει να κάνω....γιατί όχι και αυτό μέσα είναι και λίγη κριτική δεν κάνει κακό!!!!
- άρχισα να ανοίγω τον υπολογιστή πρίν ανοίξω καλα καλά τα ματια μου!!!!!
- Αρχισα να αφήνω τα πιάτα και να κάθομαι σε έναν υπολογιστή και κόντεψα να κάψω και πολλες φορές το φαί μου....
- έμαθα πολλά πράγματα πάνω στον υπολογιστή μεσω του mycat!!!!!
- και πάνω από όλα έκανα φίλους που σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα είχα την δυνατότητα να γνωρίσω (τις αγαπώ όλες πάρα μα πάρα πολύ).
- έκλαψα και γέλασα όσο λίγο τον τελευταίο καιρό και έχω περάσει κάποιες από τις καλύτερες στιγμές μου εδώ μέσα!!!!!
- το αγαπώ το mycat και θα το αγαπώ ότι και να γίνει και ναι με λένε Αντζελα και είμαι καλά.... βρήκα ένα μερος για να μην νιώθω εξωγήινη.... και να μπορώ να μιλάω για την γάτα μου και ας τρώω και κράξιμο όταν την σαπουνίζω λίγο παραπάνω!!!!
- μετά από όλα αυτα θέλω να δηλωσω και να με βοηθήσετε στο τι θα κάνω 2.5 μήνες χωρίς internet στην Χαλκιδική!!!!!! Βοήθεια!!!!!!!!
- Αυτά και ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα κορίτσια που με αγάπήσαν μέσα από το mycat και μου έδωσαν την πολύτιμή φιλία τους
- σε εσάς που ξέρετε και σας αγαπώ πολύ ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!!!!!
yasmin1gr
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παντως κι εγω νοιωθω λυπη τελευταια κι αυτο ομως εχει συγκεκριμενη αιτια: εχουν αυξυθει οι αγγελιες για ζευγαρωματα και πωλησεις ζωων...
μαγισσα
Νεοφερμένο μέλος

Καλο θα ηταν αν πειτε τι τρεχει παντως και οι δυο σας ειστε και οι δυο και στο αλλο σαιτ αν θυμαμαι καλα ε?.. Το να λεει κανεις λυπαμαι χωρις να λεει γιατι δεν εχει νοημα. Αν και μερικοι ανθρωποι προτιμουν να κανουν ετσι και να φευγουν και μετα τα κρατανε μεσα τους και τους τρωνε..
- νομίζω ότι πάρα πολλές φορές έχω αναφέρει τις θέσεις για κάποια πράγματα και αν δεις τις απαντήσεις μου θα το καταλάβεις και θα βγάλεις πιο καλά συμεράσματα για τι πιστέυω και θα βγεί και νόημα!!!!!
- όσο για το άλλο σάιτ που λές δεν σε καταλαβαίνω γιατί απαγορεύεται να μπαίνω και σε ένα άλλο σαίτ με την ίδια θεματολογία???
- τί κάνω δηλαδή preason break???? γράφοντας και αλλού???
- και αυτό δεν το κατάλαβα γιατί το ανέφερες γίνεται κάποιος έλενγχος στο που μπαίνουμε και δεν το ήξερα???
- και γιατί νομίζεις ότι κρατάω κάτι μεσα μου και με τρώει?? αν είχα να πω κάτι θα το έλεγα!!!!!
- και μετά να σου πώ ότι μπαίνω ίσόποσα και στο ένα site και στο άλλο αλλά έχω συγκεκριμένα post που θέλω να παρακολουθώ και να γράφω.....
- και αν νομίζεις ότι έχω και κάτι άλλο ευχαρίστως να το συζητήσουμε πες μου τι θες να μαθεις!!!!
yasmin1gr
Εκκολαπτόμενο μέλος

drusilia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για ποιο πράγμα ακριβώς;
Δεν ξέρω, ειμαι η μονη που απορώ; Κι εγώ δεν διαβάζω τα πάντα γιατι δεν έχω χρόνο αλλα με τετοιες δηλώσεις οντως αισθάνομαι οτι έχω χάσει επεσόδια...
yasmin1gr
Εκκολαπτόμενο μέλος

μαγισσα
Νεοφερμένο μέλος

Μπα το ειπα περισσοτερο για την Life αλλα δυσυχως δεν εχω χρονο πια να διαβαζω πολύ εδω οποτε δεν ξερω τιι εννοεις με θεσεις σε απαντησεις εχω χασει πολλα θεματα τελευταια λογω των αλλων σαιτ. Οσο για το αλλο σαιτ το ειπα με την εννοια οτι αφου σας αρεσει γιατι οχι απλα καλο ειναι να λετε τι σας ενοχλει οπου και να ειστε δεν απαγορευεται εγω ειαμι σε πολλα αλλωστε .. απορω πως το σκεφτηκες απλα ειδα το αλλο και ποσωπικα δεν με εκφραζει καθολου αλλα αυτα ειναι θεματα γουστου και πεποιθησεων.
- δεν εννοώ τίποτε για τα τελευταία αυτο που είπα το είπα για τις θέσεις μου από την πρώτη στιγμή που άρχισα να γράφω σε post sto mycat ότι έτσι λίγο πολύ με γνωρίσατε και ξέρετε τις θέσεις μου σε πράγματα!!!!
- το αν απαγορεύετε η όχι και φυσικά όχι αλλά ήταν για χάρη αστειότητας όλα τα ύπόλοιπα!!!! μην το παίρνεις τόσο σοβαρά!!!
- όσο για το αν σου άρεσε ή όχι το site έχει να κάνει με το προσωπικό γούστο του καθενός ..... σίγουρα δεν μας αρέσουν όλων τα ίδια πράγματα!!!!!
- εγώ βρήκα πράγματα εκεί που μου άρεσαν και άλλα που δεν μου άρεσαν!!!!!
- μετά από κει καθένας από εμάς μπορεί να κάνει ότι του αρέσει!!!!
yasmin1gr
Εκκολαπτόμενο μέλος

ξερω λιγα ποστ σου οσα προλαβα και μου αρεσαν αν ενοεις αυτα στο ειπα για αλλα δεν ξερω ειμαστε τοσοι πολλοι πια και δεν τα προλαβαινω ολα.. αν θες κανε ενα ρηπητ των θεσεωνδεν εννοώ τίποτε για τα τελευταία αυτο που είπα το είπα για τις θέσεις μου από την πρώτη στιγμή που άρχισα να γράφω σε post sto mycat ότι έτσι λίγο πολύ με γνωρίσατε και ξέρετε τις θέσεις μου σε πράγματα!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.