ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ....αυτο ειναι το θετικο αυτου του σαιτ.............Δεν φανταζομουν οτι θα κολλουσα ΕΓΩ σε υπολογιστη........Ευχαριστω οσα ατομα με ποικιλους τροπους με βοηθησαν η μου συμπαρασταθηκαν σε δυσκολες η απλες στιγμες....ευχαριστω αυτα τα ατομα που εστω για λιγο εστω στα πεταχτα καταφεραμε να βρεθουμε.....ευχαριστω τις γλυκες φωνες που συνομιλησαμε.......ευχαριστω την μυρτο και αβανα που στη κρισιμη στιγμη της διασωσης των κουταβων βρεθηκαν μαζι μου...ευχαριστω την μαρκο που ηταν το πρωτο μου ραντεβου στα τυφλα.......ευχαριστω την νοτα, την βουλα, την κισεκι, την κλειαννα......την βιβη....τοσα παιδια που ανταλλαξαμε δημοσια και προσωπικα πμ.....Ξεκινησα με τον ενθουσιασμο να βρισκομαστε, να μεγαλωσουμε την παρεα, να γινουμε μια γροθια......Εφαγα λιγο "παγο" (τοτε που δεν εγινε η συναντηση λογω χιονιου)κι εκτοτε....απαλα ειμαστε μαζι,,,οπως κι οσο θελει ο καθενας.......Δεν επιμενω δεν παρεξηγω κ γενικα ειμαι καλοπροαιρετη....Ελπιζω στα καλυτερα και στα ωραιοτερα.....Οσο θετικη ενεργεια κι αν εκπεμπει αυτο το σαιτ....ποτε δεν θα παψω να πιστευω κ να καλλιεργψ την ουσιαστικη διαπροσωπικη σχεση κι επαφη....οπου αυτο ειναι εφικτο
Σας ευχαριστω για τις ωραιες στιγμες....ολους κι ολες σας....ειναι ωραιο να μοιραζεσαι...εστω κι απο ενα υπολογιστη..........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.