rotonda
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elrik
Νεοφερμένο μέλος

Κάνε ένα διάλειμμα, κάνε ένα ΜyCat!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Νεοφερμένο μέλος

yasmin1gr
Εκκολαπτόμενο μέλος

ψωρόγατο
Νεοφερμένο μέλος

Γωγω
Νεοφερμένο μέλος

Με χαλαει ομως, το οτι σχεδον ολα τα θεματα ξεκινουν καπου και καταλήγουν καπου πολυ διαφορετικα, που λιγο πολυ ο καθε ενας στελνει οτιδηποτε μηνυμα σε οποιοδηποτε θεμα, γιαυτο και καταληγουν τα θεματα να ξεφευγουν απο την πορεια και επισης με ενοχλει, το οτι καποια μηνυματα απλα στελνονται χωρις να υπαρχει καν λογως υπαρξης τους..
mimikaki
Νεοφερμένο μέλος

μου αρέσει πολυ το my cat!! τρελλαίνομαι!! μιλάω σε όλους τους φίλους μου γιαυτό το site και δεν με πιστεύουν, τους ενθαρύνω να το επισκευτούν για να με πιστέψουν!!

μου αρέσει γιατί μιλάει για γάτες, κάτι που λατρεύω, και στην πορεία γιατί γνώρισα ανθρώπους μέσα εδώ που τους θεωρώ φίλους μου, και όχι μόνο επειδή έχουμε την ίδια "τρέλλα" αλλα γιατί είναι πραγματικά άνθρωποι με ευαισθησίες και πολλά προτερήματα..

όσο για τις διαφωνίες.. υπάρχουν παντου, δεν με ενοχλούν, είναι στην καθημερηνοτητα μας.
κάτι που με "ενοχλεί" είναι που κάποιες μέρες που δεν μπαίνω, πέραν ότι μου λείπετε πολύ, ανησυχώ μην έγινε κάτι και δεν το έχω διαβάσει!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Νεοφερμένο μέλος

Α! εξάρτηση εχεις παθει κι εσυ ε?μιάς και δεν έχω γράψει εδώ , νιώθω την ανάγκη να πω δυο λόγια...
μου αρέσει πολυ το my cat!! τρελλαίνομαι!! μιλάω σε όλους τους φίλους μου γιαυτό το site και δεν με πιστεύουν, τους ενθαρύνω να το επισκευτούν για να με πιστέψουν!!![]()
![]()
μου αρέσει γιατί μιλάει για γάτες, κάτι που λατρεύω, και στην πορεία γιατί γνώρισα ανθρώπους μέσα εδώ που τους θεωρώ φίλους μου, και όχι μόνο επειδή έχουμε την ίδια "τρέλλα" αλλα γιατί είναι πραγματικά άνθρωποι με ευαισθησίες και πολλά προτερήματα..![]()
όσο για τις διαφωνίες.. υπάρχουν παντου, δεν με ενοχλούν, είναι στην καθημερηνοτητα μας.
κάτι που με "ενοχλεί" είναι που κάποιες μέρες που δεν μπαίνω, πέραν ότι μου λείπετε πολύ, ανησυχώ μην έγινε κάτι και δεν το έχω διαβάσει!!![]()
![]()
πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να ειδοποιούμαστε μέσω sms για τα γεγονότα!!!
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Νεοφερμένο μέλος

Α! εξάρτηση εχεις παθει κι εσυ ε?![]()
με λένε mimikaki και είμαι καλα!!!!

aspasiapef
Νεοφερμένο μέλος

Άλλη μια εξαρτημένη κι εγώ!!!Α! εξάρτηση εχεις παθει κι εσυ ε?(sms εγω δεν μπορω πάντως γιατι ειμαι πολυ απειρη στα κινητα στα μηνυματα και σε ολο αυτο....(αλλη γενια βλεπεις
![]()
))
![]()
![]()

Εγώ πάντως διαφωνώ Ισμήνη μου! Μια χαρά είναι τα κινητά και τα sms! Τι έχει η γενιά μας δηλαδή?

Ismini
Νεοφερμένο μέλος

Εγω τα κινητά δεν τα μπορω καθόλου. Οταν χρειαζεται να γραψω μηνυμα μου παιρνει ωρα...Για ξυπνητήρι ειναι χρησιμα!Εγώ πάντως διαφωνώ Ισμήνη μου! Μια χαρά είναι τα κινητά και τα sms! Τι έχει η γενιά μας δηλαδή?![]()
Μιμικάκι κι εγώ τα ιδια! Με λενε Σιβα και ειμαι καλά!!!!

LIFE
Νεοφερμένο μέλος

anabou
Νεοφερμένο μέλος

sardela
Νεοφερμένο μέλος

Μιμικάκι κι εγώ τα ιδια! Με λενε Σιβα και ειμαι καλά!!!!![]()

(σιγουρα μονο εσυ εισαι καλα!!!)
χριστινα
Νεοφερμένο μέλος

Και στο σπίτι εκανα συνδεση και ειμαι πολυ χαρούμενη (Μονο που μου τα παροσιασανε διαφορετικα πως και καλα θα εχω πολλες ωρες χρήσες...... Τρίχες) Θα δω τι κανω με αυτο. Θα κανω αλλη συνδεση
Σε γιορτες που δεν μπορουσα να μπω, σκαστη σε ιντερνετ καφε ήμουν και δεν εβλεπα την ώρα....

Μα σε όλα μανιακή πρέπει να ειμαι; Ετσι λεει ο Γιάννης.....
nefeli
Νεοφερμένο μέλος

ruko
Εκκολαπτόμενο μέλος

There is, incidentally, no way of talking about cats that enables one to come off as a sane person. - Dan Greenberg
- εκτός αν βρίσκεσαι στο mycat!

purina
Νεοφερμένο μέλος

και με λενε ντινο και ειμαι καλα!:greycat:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.