Μαγειρική για στόκους και γευστικές προτάσεις!

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
Kαλά εγώ παρατήρησα το ακριβώς αντίθετο.
Πιο γλυκό μου φάνηκε:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
ποια είναι η διαφορά του πελτέ, του πουμαρό, και του κλασικού χυμού;.. :worry:
και μην πείτε η νοστιμάδα ε, τι είναι ρωτάω!! :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

moonlight

Διάσημο μέλος

Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,767 μηνύματα.
τωρα εγω αμα στο εξηγησω στη γλωσσα μου δεν θα καταλαβεις:D

ο πελτες δινει πιο πολυ χρωμα βασικα με λιγοτερη ποσοτητα γιατι ειναι πιο πηχτος αλλα εγω προσωπικα δεν τον χρησιμοποιω...

ο πουμαρο ειναι πιο αραιος αλλα εμενα με βολευει μια χαρα και ειναι και γευστικοτατος

ο κλασσικος χυμος ντοματας φανταζομαι εννοεις..:worry: ε αυτον ποτε δεν τον χρησιμοποιησα τον τοματο τζουζ...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
δλδ

κλασικός είναι όταν κάνεις την ντομάτα στο μπλέντερ...?

πουμαρό είναι αυτό στην κόκκινη συσκευασία ...που έριξα στα μπιφτέκια όταν μου είχε πέσει λίγο παραπάνω αλάτι από όσο έπρεπε, και τελικώς έγιναν πολύ μαλακά και πολύ γιαμι? :happy:

και πελτές είναι ...άλλο? τι? έχει κι αυτό άλλη συσκευασία?.. :S


...ε μα μπερδεύετε την επίδοξη (νοτ) νοικοκυρά :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oralee

Τιμώμενο Μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15,765 μηνύματα.
O πελτες είναι σαν πάστα Κακυψούδι :P
Η φρέσκια ντομάτα είναι η πιο υγιεινή πάντως. Και το λάδι ωμό στο τέλος.. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

moonlight

Διάσημο μέλος

Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,767 μηνύματα.
δλδ

κλασικός είναι όταν κάνεις την ντομάτα στο μπλέντερ...?

πουμαρό είναι αυτό στην κόκκινη συσκευασία ...που έριξα στα μπιφτέκια όταν μου είχε πέσει λίγο παραπάνω αλάτι από όσο έπρεπε, και τελικώς έγιναν πολύ μαλακά και πολύ γιαμι? :happy:

και πελτές είναι ...άλλο? τι? έχει κι αυτό άλλη συσκευασία?.. :S


...ε μα μπερδεύετε την επίδοξη (νοτ) νοικοκυρά :P



λοιπον παμε απο την αρχη...
σ'ενα φαγητο μπορεις να βαλεις φρεσκια ντοματα ειτε να την κοψεις σε μικρα κομματακια ειτε να την πολτοποιησεις στο μιξερακι ή μπλεντερ... η καλυτερη ειναι φυσικα σαλτσα αυτη και υγιεινη..

το πουμαρο το βρισκεις σε μεγαλη συσκευασια τετραγωνη κοκκινη και σε πιο μικρη που εμενα με βολευει για μια χρηση... αυτο το βαζεις για να αντικαταστησεις τη φρεσκια ντοματα... και για να δωσεις πιο πολυ κοκκινο χρωμα στο φαγητο..

τον πελτε τωρα τον βρισκεις και σε πουμαρο μαρκα εννοω ειναι σε μικρουλα συσκευασια ή σε αλλη μαρκα που ειναι μικρα στρογγυλα δισκακια... αυτο ειναι παστα και δινει πιο εντονο χρωμα στα φαγητα αλλα δεν το συστηνω οπως σου ειπα και πιο πριν...

αρα καταληγουμε.. ή θα εχεις σπιτι ντοματουλες για να βαζεις στο φαγητο σου ή να εχεις πουμαρο σε οποιο μεγεθος εσενα σε βολευει σε περιπτωση που δεν εχεις ντοματουλες...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

self-instructive depressing

Περιβόητο μέλος

Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6,397 μηνύματα.
λοιπον παμε απο την αρχη...
σ'ενα φαγητο μπορεις να βαλεις φρεσκια ντοματα ειτε να την κοψεις σε μικρα κομματακια ειτε να την πολτοποιησεις στο μιξερακι ή μπλεντερ... η καλυτερη ειναι φυσικα σαλτσα αυτη και υγιεινη..

το πουμαρο το βρισκεις σε μεγαλη συσκευασια τετραγωνη κοκκινη και σε πιο μικρη που εμενα με βολευει για μια χρηση... αυτο το βαζεις για να αντικαταστησεις τη φρεσκια ντοματα... και για να δωσεις πιο πολυ κοκκινο χρωμα στο φαγητο..

τον πελτε τωρα τον βρισκεις και σε πουμαρο μαρκα εννοω ειναι σε μικρουλα συσκευασια ή σε αλλη μαρκα που ειναι μικρα στρογγυλα δισκακια... αυτο ειναι παστα και δινει πιο εντονο χρωμα στα φαγητα αλλα δεν το συστηνω οπως σου ειπα και πιο πριν...

αρα καταληγουμε.. ή θα εχεις σπιτι ντοματουλες για να βαζεις στο φαγητο σου ή να εχεις πουμαρο σε οποιο μεγεθος εσενα σε βολευει σε περιπτωση που δεν εχεις ντοματουλες...
την εποχή που έχει ντομάτες , παίρνεις μερικά κιλά , και βάζεις σακούλια με ντοματοχυμό στην κατάψυξη να βρίσκεται . Ο πελτές κάνει πολύ ξινή την σάλτσα (βάζεις ζάχαρη αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο) και ο ντοματοχυμός την κάνει πολύ χωριάτικη . Το καλύτερο είναι φυσική ντομάτα με ένα κουταλάκι πελτέ να δέσει κάπως

Τρία πράγματα κάνουνε ξεχωριστή μια σάλτσα ντομάτας πέρα από τα κλασσικά ρίγανη κ.λ.π.

δύο μπαχαρικά :
sumak
makarna sosu bahari (τα βρήκα στην Κωσταντινούπολη , έχω ακούσει ότι κυκλοφορούν και εδώ σε επιλεγμένα καταστήματα:P . Το πρώτο είναι για συνθέσεις για λαχανικά και το δεύτερο για μακαρόνια και κρέατα - όχι κόκκινα)
Το τρίτο είναι κομματάκια πιπεριές φλωρίνης σοταρισμένα στο λάδι πριν ρίξεις την σάλτσα . Δίνουν απίστευτη γλυκύτητα , με τον τρόπο που είναι γλυκό ένα καλό καρπούζι , όχι η κόκα κόλα)
Επίσης , το κρεμμύδι στο μπλέντερ γίνεται πολύ νιανιά , καλύτερα με ένα καλό μαχαίρι από αυτό που έχετε για την πεθερά σας

πείτε για κόκκινες σάλτσες , φτιάχνομαι:rofl:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

moonlight

Διάσημο μέλος

Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,767 μηνύματα.
την εποχή που έχει ντομάτες , παίρνεις μερικά κιλά , και βάζεις σακούλια με ντοματοχυμό στην κατάψυξη να βρίσκεται . Ο πελτές κάνει πολύ ξινή την σάλτσα (βάζεις ζάχαρη αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο) και ο ντοματοχυμός την κάνει πολύ χωριάτικη . Το καλύτερο είναι φυσική ντομάτα με ένα κουταλάκι πελτέ να δέσει κάπως

Τρία πράγματα κάνουνε ξεχωριστή μια σάλτσα ντομάτας πέρα από τα κλασσικά ρίγανη κ.λ.π.

δύο μπαχαρικά :
sumak
makarna sosu bahari (τα βρήκα στην Κωσταντινούπολη , έχω ακούσει ότι κυκλοφορούν και εδώ σε επιλεγμένα καταστήματα:P . Το πρώτο είναι για συνθέσεις για λαχανικά και το δεύτερο για μακαρόνια και κρέατα - όχι κόκκινα)
Το τρίτο είναι κομματάκια πιπεριές φλωρίνης σοταρισμένα στο λάδι πριν ρίξεις την σάλτσα . Δίνουν απίστευτη γλυκύτητα , με τον τρόπο που είναι γλυκό ένα καλό καρπούζι , όχι η κόκα κόλα)
Επίσης , το κρεμμύδι στο μπλέντερ γίνεται πολύ νιανιά , καλύτερα με ένα καλό μαχαίρι από αυτό που έχετε για την πεθερά σας

πείτε για κόκκινες σάλτσες , φτιάχνομαι:rofl:




:worship::worship::worship: ευγε σελφ παιδι μου!!! κοιτα να δεις εν μεσω εξεταστικης τι εμπνευσεις εχει ο μικρος:P


ρε κοριτσια αμα σας λεω ειναι καλος γαμπρος δεν με παρακολουθειτε:mad::P:P
θα σας μαγειρευει κιολας τι αλλο θελετε??:hmm:


πς. βρε σελφ την εκανες πολυ πικαντικη την σαλτσα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Corpse Bride

Διακεκριμένο μέλος

Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,595 μηνύματα.
O self μεταλλασσεται σε χαρωπη νοικοκυρουλα..:X
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oralee

Τιμώμενο Μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15,765 μηνύματα.
Ριζότο με κοτόπουλο και κάρυ

Την έκανα σήμερα βάζοντας κατεψυγμένα λαχανικά (ξέρετε καροτάκια, αρακά κλπ που είναι ανάμεικτα ως σαλάτα) και χωρίς μανιτάρια (και με ωμό το λάδι στο τέλος πριν το γιαούρτι) και βγήκε πολύ καλή. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα! :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

self-instructive depressing

Περιβόητο μέλος

Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6,397 μηνύματα.
απορία (όχι απόλυτη , αλλά αθώος προβληματισμός)

πήγαινε το κάρυ με τον αρακά ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oralee

Τιμώμενο Μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15,765 μηνύματα.
Μια χαρά ήταν! ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oralee

Τιμώμενο Μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15,765 μηνύματα.
Sid σε παντρεύομαι!

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

self-instructive depressing

Περιβόητο μέλος

Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6,397 μηνύματα.
είμαι κατά του γάμου για οικονομικούς λόγους :confused:

πόσταρε καμιά συνταγή με γαρίδες - όταν είμαι κουρασμένος , άυπνος και μπουχτισμένος από φαϊ , είναι η αγαπημένη μου ώρα για μαγείρεμα :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πατρεύς

Περιβόητο μέλος

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5,268 μηνύματα.
Και ναι, ήρθε η ωραία για την ανυπέρβλητη, υγιεινότατη και αγαπημένη πολίτικη σαλάτα:D

Επειδή όμως βαριέμαι να κάθομαι να γράφω:P, δείτε το βίντεο. Είναι όλα τα λεφτά!

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

underwater

Περιβόητο μέλος

Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,343 μηνύματα.
Σε λίγες μέρες θα καλέσω στο σπίτι την παρέα των διακοπών για να κλείσουμε με τιμές το καλοκαίρι (το οποίο ήταν πολύ υψηλό γαστριμαργικά :jumpy:). Δεν θα είμαστε πολλοί, 6-7, θα ήθελα όμως να έχω 1 πλήρες γεύμα. Έχω αποφασίσει ότι θα κάνω 1 ωραίο au gratin με λαχανικά, μπουτάκια κοτόπουλου στο φούρνο με μέλι, πορτοκάλι και μπαχαρικά (και πατάτες of course) και παγωμένη σοκολατόπιτα για επιδόρπιο. Αν μπορείτε δώστε μου καμιά ιδέα για σαλάτα κι ορεκτικό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

rascal_gd

Περιβόητο μέλος

Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 4,194 μηνύματα.
Αυτη ειναι απο τις πιο γευστικες σαλατες που εχω φαει εβερ...
Σαλατα με ροδι και καρυδια

Υλικά

Για τη σαλάτα:


  • Μαρούλι στρογγυλό
  • Ice Berg κόκκινο- πράσινο μαρούλι
  • Αντίδι κατσαρό
  • Ιταλικό μαρούλι
  • Ρόκα
  • Καρότα κομμένο σε λεπτές φετούλες
  • Αγγούρια
  • Ντοματίνια
  • Κρεμμυδάκια φρέσκα
  • Φρέσκο Δυόσμο
  • Φρέσκο βασιλικό
  • ½ φλ ρόδι καθαρισμένο
  • Λίγη κάπαρη. (να πλυθεί με νερό για να απομακρίνουμε το αλάτι)
  • Καρύδια ψίχα

Για τη σάλτσα


  • Ελαιόλαδο
  • Βαλσαμικό ξύδι
  • Πέστο (βασιλικός πολτοποιημένος με σκόρδο και ελαιόλαδο)
  • Λίγο Μέλι
  • Αλάτι χοντρό
  • Πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση


  • Πλένουμε καλά τα χορταρικά
  • Κόβουμε τα καρότα σε κυβάκια,
  • Κόβουμε το αγγούρι σε στρογγυλές φέτες αλλά υπό γωνία, δηλαδή να γίνουν μακρόστενες φέτες σε ελλειπτικό σχήμα.
  • Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση
  • Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια.
  • Κόβουμε το δυόσμο με το χέρι μεγάλα κομματάκια.
  • Με το χέρι σπάμε τα φύλλα όλων των λαχανικών σε τεμάχια περίπου 4 εκατοστών. (δηλαδή σπαστά και μεγάλα). Τα λαχανικά είναι καλά να μην τα κόβουμε με μαχαίρι γιατί χάνουν την φρεσκάδα τους. Μαραίνονται μέσα στα υγρά τους.
  • Αφού έχουμε όλα μας τα σαλατικά έτοιμα, τα βάζουμε όλα μαζί και τη κάπαρη σε μια μεγάλη σαλατιέρα. Αφήνουμε πίσω τις ντομάτες, το ρόδι και τα καρύδια.
  • Ανακατώνουμε να αναμιχθούν καλά.
  • Σε ένα μπολ, χτυπάμε το λάδι με το ξύδι και το μέλι να γίνουν σάλτσα και προσθέτουμε το πέστο στο τέλος. Ξανακτυπάμε λίγο ελαφρά. Προσθέτουμε παγωμένο νερό. Ξανακτυπάμε. Προσθέτουμε τελευταία το αλάτι και το πιπέρι και ανακατώνουμε.
  • Ρίχνουμε τη σάλτσα στη σαλάτα. Αναστατώνουμε.
  • Αφού είναι καλά ανακατεμένα, ρίχνουμε τις ντομάτες και ανακατώνουμε.
  • Τελευταία ρίχνουμε το ρόδι και τα καρύδια.


https://www.cooktherapy.gr/index.php?app=recipes&code=bdyNvAQy
Με πιασε πονοκεφαλος!!

Θα φτιαξω μια χωριατικη καλυτερα που ειναι ευκολη. :P

Για οσους δεν ξερουν:

Υλικα

  • 1 ντοματα
  • 1 κρεμυδι
  • 1 πιπερια
  • Λιγη φετα
  • Λιγο παρθενο ελαιολαδο
Εκτελεση

  • Κοβουμε σε μικρα κομματια τα υλικα μας, και τα ανακατεβουμε ολα μαζι
Mπορειτε να προσθεσετε και λιγη ριγανη στο τελος.

Αντεργουτα δεν ξερω αν η σαλατα μου κολαει με το τραπεζι σου ετσι οπως το φανταζεσαι αλλα ποτε δεν ξερεις. Στην μαγειρικη πρεπει να τολμας. Τολμηστε λοιπον!! :look:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

roumana

Διάσημο μέλος

Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών, επαγγέλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3,923 μηνύματα.
Υλικα

  • 1 ντοματα
  • 1 κρεμυδι
  • 1 πιπερια
  • Λιγη φετα
  • Λιγο παρθενο ελαιολαδο
Εγώ βάζω επιπλέον αγγούρι,(καμία φορά ρόκα) και οπωσδήποτε κάπαρη. Ξέφυγα από τη χωριάτικη σαλάτα?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

rascal_gd

Περιβόητο μέλος

Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 4,194 μηνύματα.
Εγώ βάζω επιπλέον αγγούρι,(καμία φορά ρόκα) και οπωσδήποτε κάπαρη. Ξέφυγα από τη χωριάτικη σαλάτα?
βρε ρουμανα ξεχασα το αγγουρι!!:eek: Εχεις απολυτο δικιο. Τωρα η καπαρη δεν μπορω να πω οτι ειναι απαραιτητη αλλα δινει χρωμα και γευση σιγουρα στη σαλατα. Αναλογως με τις εμπνευσεις καθε φορα.

Υγ Πολυ μ'αρεσει που μιλαμε για μαγειρικη περα απ'τα καθιερωμενα.:D Αμαν, καθε φορα που παω να ανοιξω συζητηση για μαγειρικη πεφτω συνεχεια σε ασχετους..:mad:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

roumana

Διάσημο μέλος

Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών, επαγγέλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3,923 μηνύματα.
Υγ Πολυ μ'αρεσει που μιλαμε για μαγειρικη περα απ'τα καθιερωμενα.:D Αμαν, καθε φορα που παω να ανοιξω συζητηση για μαγειρικη πεφτω συνεχεια σε ασχετους..:mad:
monsieur Chef, αυτο το θεμα ειναι για τους ασχετους...

:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top