Θέλω να δω ποιος βλάκας διευθυντής θα καλουσε σε απολογία εκπαιδευτικό επειδή φώναξε την αστυνομία σε τέτοιο περιστατικο
Μιλάμε για μπουφο με περικεφαλαια όποιον το κάνει.
Αστυνομία απευθείας σε τέτοια σκηνικά κ εγώ αν ημουν Διευθυντής θα έλεγα καλά έκανες κ την κάλεσες.
Οχι να ανησυχώ κιόλας μήπως φανεί ότι η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο... Έχουν κ τέτοια κόμπλεξ κ νευρώσεις τα ξερω τα έχω δει.
Με τέτοια μυαλά εγώ δεν θα συνεργαζόμουν σοβαρά... Είναι χέστες οι άνθρωποι και υποτακτικοι αμα σε τέτοιο περιστατικο επιπληξουν την καθηγήτρια που φώναξε την αστυνομία.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 54 λεπτά πριν
Ακολουθεί κείμενο απο ΑΙ.
Η κλήση της αστυνομίας μέσα στην τάξη για ένα περιστατικό φασαρίας και εξύβρισης είναι μια ακραία κίνηση που συνήθως αποφεύγεται, καθώς το σχολείο διαθέτει δικούς του μηχανισμούς διαχείρισης κρίσεων. Ωστόσο, νομικά και διοικητικά, οι συνέπειες εξαρτώνται από την ηλικία του μαθητή και τη σοβαρότητα της κατάστασης.
Ας δούμε τι ισχύει συνήθως στην πράξη:
1. Η άμεση αντίδραση της Αστυνομίας
Αν ένας δάσκαλος καλέσει το 100, η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να ανταποκριθεί. Ωστόσο, μόλις φτάσουν στο σχολείο:
* Δεν μπαίνουν συνήθως στην τάξη: Θα ζητήσουν να μιλήσουν με τον Διευθυντή.
* Προτεραιότητα στον Διευθυντή: Ο Διευθυντής είναι ο υπεύθυνος του χώρου. Αν ο δάσκαλος έδρασε αυτοβούλως χωρίς να ενημερώσει τη διεύθυνση, θα υπάρξει εσωτερικό ζήτημα για το αν τηρήθηκε το πρωτόκολλο του σχολείου.
2. Οι επιπτώσεις για τον Μαθητή
Αν ο δάσκαλος επιθυμεί να υποβάλει μήνυση για εξύβριση:
* Κάτω των 12 ετών: Ο μαθητής θεωρείται ποινικά ακαταλόγιστος. Δεν συλλαμβάνεται, ούτε σχηματίζεται δικογραφία εναντίον του.
* Άνω των 12 ετών: Μπορεί να σχηματιστεί δικογραφία για ανήλικο, αλλά σπάνια οδηγείται κάποιο παιδί στο αυτόφωρο για φασαρία ή βρισιά, εκτός αν υπήρξε σωματική βία ή απειλή όπλου.
* Ευθύνη Γονέων: Οι αστυνομικοί θα αναζητήσουν τους γονείς. Μπορεί να κατηγορηθούν για "παραμέληση εποπτείας ανηλίκου".
3. Οι επιπτώσεις για τον Δάσκαλο και το Σχολείο
Η κλήση της αστυνομίας για πειθαρχικά θέματα θεωρείται συχνά παιδαγωγική αποτυχία και μπορεί να έχει συνέπειες για τον ίδιο τον δάσκαλο:
* Διοικητικός έλεγχος: Ο δάσκαλος μπορεί να ελεγχθεί αν εξάντλησε τα παιδαγωγικά μέσα (αποβολή από την τάξη, κλήση γονέων, συμβούλιο διδασκόντων) πριν καλέσει τις αρχές.
* Σχέσεις με την κοινότητα: Μια τέτοια κίνηση συνήθως προκαλεί τεράστια ένταση με τους γονείς και μπορεί να θεωρηθεί δυσανάλογη αντίδραση.
Τι προβλέπει ο κανονισμός του σχολείου;
Στις περισσότερες περιπτώσεις, η διαδικασία είναι η εξής:
* Παραπομπή στον Διευθυντή.
* Ενημέρωση και κλήση των γονέων στο σχολείο.
Στη προκειμενη περιπτωση δεν υπάρχει μόνο πειθαρχικο θέμα αλλά ποινικα.
Απειλή. " Θα σε καταστρέψω "
Εργω εξύβριση... Φωνές χειρονομίες απειλητικές
Απλη Εξύβριση " Θα σε γαμησω... Γαμω το σπίτι του Διευθυντή θα μ κλασει τα αρχιδια "
Παράνομη καταγραφή άνευ άδειας με βίντεο...
Ενδεχομένως κ συκοφαντική δυσφήμιση ενώπιον τρίτων.... Για τον διευθυντη. Δεν είμαι σίγουρος.
Έχουμε ήδη 3 ποινικα αδικήματα. Δε πρεπει να κληθεί η Αστυνομία κυρία Αμαρελια συμφωνα με τη Σοφία του AI που μας παραθετετε ;
Ποιος πρεπει να έρθει ; ο Διευθυντής ; να κάνει τι ; εδώ δεν έχουμε πειθαρχικα απλά να κάνουν φασαρία.
Έχουμε 4 ποινικα αδικήματα και ένα η παραμεληση ανηλίκου 5.
5 ποινικα αδικήματα θέλω να δω ποιος θα έκανε κλήση σε απολογία τον εκπαιδευτικό π φώναξε την αστυνομία.
Θα πηγαινα το απόγευμα να παρω κ ενα χαρτί απο Νοσοκομείο... Κρίσεις πανικου ταχυκαρδια... Θα τους τραβουσα κ μια αγωγή για ηθική βλάβη κ θα σ έλεγα εγώ για ποτε θα γινόντουσαν αεροπλάνα όλοι αυτοί.
@Zukov έχω άδικο ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 42 λεπτά πριν
Ακολουθεί κείμενο απο ΑΙ.
Η κλήση της αστυνομίας μέσα στην τάξη για ένα περιστατικό φασαρίας και εξύβρισης είναι μια ακραία κίνηση που συνήθως αποφεύγεται, καθώς το σχολείο διαθέτει δικούς του μηχανισμούς διαχείρισης κρίσεων. Ωστόσο, νομικά και διοικητικά, οι συνέπειες εξαρτώνται από την ηλικία του μαθητή και τη σοβαρότητα της κατάστασης.
Ας δούμε τι ισχύει συνήθως στην πράξη:
1. Η άμεση αντίδραση της Αστυνομίας
Αν ένας δάσκαλος καλέσει το 100, η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να ανταποκριθεί. Ωστόσο, μόλις φτάσουν στο σχολείο:
* Δεν μπαίνουν συνήθως στην τάξη: Θα ζητήσουν να μιλήσουν με τον Διευθυντή.
* Προτεραιότητα στον Διευθυντή: Ο Διευθυντής είναι ο υπεύθυνος του χώρου.
3. Οι επιπτώσεις για τον Δάσκαλο και το Σχολείο
Η κλήση της αστυνομίας για πειθαρχικά θέματα θεωρείται συχνά παιδαγωγική αποτυχία και μπορεί να έχει συνέπειες για τον ίδιο τον δάσκαλο:
Μπορεί να κληθεί μετά το περας των μαθητών ώστε να αναζητήθουν οι γονείς κ ο μαθητής για συστάσεις. Εκτός σχολείου.
Υπάρχει διάταξη που το απαγορευει ;
Ας ρωτήσουν το δικηγόρο τους.
Είπα κ πριν θα ξεκινουσαν να έχουν δικηγόρους. Αν δεν βάζανε μυαλό στα παιδια τους.
Και ο Δικηγόρος δεν θα στα πει τσαμπα όπως τα γράφω εγώ εδώ μέσα. Θα στο αρπάξει το 50αρικο .