Καταλαβαίνω τί λες και πως. Και δεν έχεις άδικο, ως προς το σκεπτικό σου.
Από εκεί και πέρα...είναι πολλά. Και πάνε αλυσιδωτά. Ας πιάσουμε αυτόν τον μαθητή, που λες. Το κωλόπαιδο που αύριο - μεθαύριο, μπορεί να ΄ρθει μ΄ ένα μαχαίρι...Να κληθεί μόνο το παιδί και να του γίνουν συστάσεις ; Και θα καταλάβει, λες ; Καταλαβαίνει, όποιος θέλει να καταλάβει και όποιος έχει και το αντίστοιχο υπόβαθρο. Ή σκοπός (μας) είναι να φοβηθεί και να μην επαναλάβει κάτι αντίστοιχο ; Για να φτάσουν οι έφηβοι να έχουν μια τέτοια συμπεριφορά μέσα στην τάξη, κάποιοι φταίνε από πίσω...Και το ξέρουμε (το ξέρω και ως γονιός...). Θα τους καλέσεις κι αυτούς ; Και άντε και γίνονται συστάσεις σε μαθητές και στους γονείς τους...Εε και τί έγινε ; Αν φτάνουν τα πράγματα σε τέτοιο οριακό σημείο, το πολύ πολύ ν΄ αλλάξουν σχολείο. Και υπάρχει το πολύ μεγάλο ενδεχόμενο να επαναλάβουν τις ίδιες συμπεριφορές...Οπότε είναι σαν να τινάζεις έναν λεκέ από πάνω σου που θα πάει κάπου αλλού...
Από την άλλη, δεν γίνεται και ν΄ αφήνουμε στη μοίρα τους τόσο σοβαρά περιστατικά. Στα οποία πολλοί εμπλέκονται. Δεν έχεις άδικο σ΄ αυτό που λες.
Σίγουρα ακόμη, και στη δική μας δουλειά κάποιες φορές χρειάζεται μια διαχείριση εγω δεν σου λέω όχι.
Ο αποτελεσματικός τρόπος που αυτό θα γίνει, είναι το πρόβλημα...
Το πρόβλημα Χριστίνα ειναι οτι σε όλες σχεδόν τις δουλειές ο κόσμος σου δημιουργεί τα θέματα.... βλέπεις γράψαμε τόσα πράγματα και κάποια μέλη χωρις να προσφέρουν ποτέ κάτι το ουσιώδες, κουνάνε και το δάχτυλο.
Και στη δική μου δουλειά είχα τέτοια θέματα μην ανησυχείς.... συναδελφικότητα δεν υπάρχει και ο καθένας κοιτάζει να κάνει χαβαλέ και δηθεν να σοκαριστεί με το πρόβλημα του άλλου. Απλα πλέον εχω κουραστει με την υποκρισια που πάνε τάχα μου να τη περάσουν σαν ενδιαφέρον.
Απο την άλλη και επειδη το ανέφεραν πιο πάνω και μένα με έχουν καλέσει για παορχή εξηγήσεων επειδη δεν συνεργάστηκα με εναν άνθρωπο ο οποίος μετά κατέληξε σε δικαστηρια με αυτους που με κάλεσαν οτι δεν συνεργαστηκα !!!!!!!!!!!!!!!
Τοτε το καταλαβαν το προβλημα οτι δεν ειναι δικό μου προσωπικό.
Για αυτο ξεκινάς με τα προβλεπόμενα κ βλέπεις.... κ εγω ξεκινησα με τα προβλεπόμενα κ κάπου στη μέση του δρόμου κλήθηκα κ εγω αλλα επειδη ειχα κρατήσει ημερολόγιο με γεγονοτα τα συνέθεσα έτσι ωστε η κλήση πήγε..... αρχείο!!!! Μην ανησυχείς... έχω περάσει απο πολλά όλα αυτα τα χρόνια.
Ο ένας μου έδινε συγχαρητήρια ο άλλος με καλούσε για παροχή εξηγήσεων... άκρη δε βγάζεις ο καθένας με τη τρέλα του αλλα δε πειράζει το περάσαμε επιτυχώς κ αυτό.
Για αυτο έγραψα εισαι σε μια θέση γινεται κάτι πρέπει να κάνεις ενεργειες τέλος. Για αυτο κ στη δουλειά σπάνια ειχα παρέες... δεν εχω πολλά πολλά με κανέναν γιατι στη δυσκολη στιγμή θα κοιταξει ο καθένας τη πάρτη του κ πως θα σε εκθέσει οπότε τους πάς τάπα κ τα προβλεπόμενα και αμα κάποιοι ειναι σωστοι κ έντιμοι ανθρωποι εννοειται γινομαστε κ φιλοι εκτος δουλειάς.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 13:43
Από την άλλη, δεν γίνεται και ν΄ αφήνουμε στη μοίρα τους τόσο σοβαρά περιστατικά. Στα οποία πολλοί εμπλέκονται. Δεν έχεις άδικο σ΄ αυτό που λες.
Όταν το θέμα ειναι πειθαρχικό Προϊσταμενος μου ειναι ο Διευθυντής, όταν το θέμα ειναι Ποινικό Προϊστάμενος και ελεγκτικος μηχανισμός ειναι ο Εισαγγελέας και ΜΟΝΟΝ αυτός.
Δυστυχως σε πολλές Υπηρεσίες οι ανώτεροι αυθαιρετούν με το σκεπτικό οτι ο αλλος επειδη ιεραρχικά ειναι κατώτερος θα τους φοβηθεί.
Εγω δεν το χω και σε τίποτα να μιλήσω αρχικά τηλεφωνικα με τον Εισαγγελέα να του πω οτι έχω καποιους ανθρωπους με τους οποίους δεν μπορω να συνεννοηθώ.... προσπαθω να κανω τη δουλειά μου κ σφυρίζουν... πειτε μ τι μπορώ να κάνω.
ΚΑΙ ΘΑ σ πω εγω μετά πως θα γίνουν κουβάρι όλοι αυτοί.
Λύσεις πάντα υπάρχουν απλά θα γίνεις ΚΑΚΟΣ και μαλάκας... αλλα στην Ελλάδα μαλάκας ειναι εκεινος που ακολουθεί τους νόμους. Βλεπουμε καθημερινα όταν σκάνε τα σκηνικά απο τι παραλίες διοικούμαστε σε διάφορες θέσεις.