Καινούργια "περίπλοκη" γνωριμία

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,910 μηνύματα.
Απλά ο άνθρωπος έχει ανάγκη να βάζει τις ανάγκες και τα συναισθήματά του σε κουτάκια για να μη νιώθει οτι διαφέρει από τη μάζα και να μη φοβάται οτι θα μείνει μόνος. Πρέπει να έχει συναισθηματική νοημοσύνη για να αντιληφθεί οτι περισσότερο μόνος νιώθεις όταν κάνεις πράγματα που δε θες μέσα στο μπούγιο παρά πράγματα που θες στη μοναξιά σου.
Ξέρεις τι; Νιώθω ότι βάζοντας στο καθετι κι από μια ταμπέλα είναι αρκετά πιθανό να χάσεις κάτι από την χ,ψ εμπειρία απλά και μόνο επειδή το κατηγοριοποίησες κάπου και δε μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτό που το όρισες. Δεν βγάζω τον εαυτό μου πάντως από όλο αυτό, πριν 7-8 χρόνια ίσως να μη με ξένιζε τόσο η ιδέα, αλλά τώρα μου φαίνεται ότι κάνουν τα πράγματα πιο περίπλοκα από ό,τι είναι, από μόνοι τους:hmm:(αναφέρομαι στους ανθρώπους)
Πάντως δε διαφωνώ σε όσα λες! Ίσως πλέον, μετά από τόσα χρόνια δουλειάς με τον εαυτό μου το βλέπω κάπως "αυτονόητο" ότι κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί.
 
Τελευταία επεξεργασία:

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 4,094 μηνύματα.
Το πράγμα είναι απλό η συγκεκριμένη νιώθει εγκλωβισμένη για Χ δικούς της λόγους σε μια σχέση από την οποία στο παρόν διάστημα δεν μπορεί ή δεν έχει τη θέληση να αποδεσμευθεί.

Η αλληλεπίδραση με άνδρες από apps της δίνει μια τόνωση, ίσως και ψευδαίσθηση μιας επιθυμητής ,πιο φυσιολογικής από τη βαλτωμένη της κατάσταση γνωριμίας.
Όσο κάποιος μένει σε ρευστή, ομιχλώδη συνθήκη είναι ακατάλληλος για να σχετιστει σοβαρά ένα νέο άτομο μαζί του. Όσο πιο νωρίς το καταλάβει ο θεματοθετης, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχει να βρεθεί σε μια κατάσταση στάσιμη χωρίς συναισθηματική διαθεσιμότητα, εκτός κι αν ψάχνει και αυτός υποκατάστατα αναλώσιμα, όποτε εκεί αλλάζει το πράγμα.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 22,036 μηνύματα.
Εγώ σε τέτοια κοπέλα ούτε καν θα περίμενα.
Ο τρόπος που χειρίζεται την κατάσταση δείχνει πόσο γκαου και σαχλή είναι.
"Ναι σε καταλαβαίνω αλλά εμένα μου αρέσει πολύ αυτό που κάνουμε" τον άλλον τον ρώτησες μωρη χαρχαλω αν του αρέσει που λες ότι συνεχίζεις να μένεις με τον πρώην; 😂

Τον καταλαβαίνει οτι δεν του αρέσει και το αποδέχεται αλλά ίσως υπάρχει ένα θέμα χρονικό συγκυρίας. Δεν θα έδινες μια ευκαιρία εάν το διορθωνε ; οκ δικαιωμα σου να μη θες να είσαι ελαστική εγω θα έδινα. Με αυστηρα κριτήρια ωστοσο... θα ειχα ένα συμπερασμα σύντομα απο όλο αυτό και δεν θα έκανα εικασίες.

Ο θεματοθετης είναι νεαρός 26 ετών, οι γνωριμίες είναι εύκολες. Τσιμπαει και εύκολα.
Αν και ,το ότι ψάχνει σοβαρή σχέση από εφαρμογές τύπου tinder, δεν μου λέει ότι έχει την ωριμότητα για κάτι σοβαρό.
Δεν μπορεί να μη ξέρει ότι τέτοιες εφαρμογές είναι απλά για μονοημερο πήδημα.
Είναι σα να μου λες εγώ θέλω να αγοράσω γνήσιο Ralph Lauren από το temu.:laugh:
Δε συμφωνώ εδω όχι. Τη συγχρονη εποχή που οι γνωριμίες εκτός δεν γίνονται εύκολα αυτες οι εφαρμογές εάν εισαι σοβαρός σαν άνθρωπος και απλά περιμενεις δεν έχουν θέμα... θέμα έχουν οι συμμετέχοντες. Οπότε θεωρω οτι απλά το βλέπεις αυστηρά εδώ αλλα οκ και πάλι ειναι δικαιωμα σου.

Μη περιμένεις ομως να βρεις τον σοβαρό μονο απο κοινή παρέα ή τη σχολή σου γιατι και απο εκει μπορεί να ειναι σκατά ο άλλος και να εκπλαγείτε όλοι.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
Και παντρεμένη να ήταν και να είχαν σπίτι με κοινή ιδιοκτησία, γίνεται διαχωρισμός του μεριδίου ιδιοκτησίας στο δικαστήριο με το διαζύγιο, και εν διαστάσει να είναι το ζευγάρι πριν το διαζύγιο.

Του χρωστάει λεφτά, ο πρώην δεν την αφήνει να φύγει γιατί φοβάται μην εξαφανιστεί και τα λεφτά δεν επιστραφούν ποτέ, πολύ πιθανόν να έχει πέσει και απειλή, αυτή φοβάται, όποτε ψάχνει πήδημα από εφαρμογές, ίσως και κάποιον σωτήρα να την βοηθήσει.

Ενδεχομένως. Μπορεί να ισχύει και αυτό που λές.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,258 μηνύματα.
Δεν θα έδινες μια ευκαιρία εάν το διορθωνε ; οκ δικαιωμα σου να μη θες να είσαι ελαστική εγω θα έδινα.
Αν θέλεις απλό σεξ οκ.
Αλλά σοβαρή σχέση με γυναίκα τόσο εγωιστρια που την νοιάζει μόνο η πάρτη της (εκεί που λέει "σε καταλαβαίνω ΑΛΛΑ εμένα μου αρέσει η φάση οπότε θα συνεχίσω").
Λες οκ θα φύγει από το σπίτι του πρώην. Το θέμα είναι τι μυαλό κουβαλάει. Και φαίνεται ότι έχει πολλά προβλήματα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

εφαρμογές εάν εισαι σοβαρός σαν άνθρωπος και απλά περιμενεις δεν έχουν θέμα...
Αν είσαι σοβαρός ναι.
Η λυσσασμένη 30αρα που μένει ακόμη με τον πρώην της, δεν την λες και σοβαρό άνθρωπο.
 

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20,009 μηνύματα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,258 μηνύματα.
Μη περιμένεις ομως να βρεις τον σοβαρό μονο απο κοινή παρέα ή τη σχολή σου γιατι και απο εκει μπορεί να ειναι σκατά ο άλλος και να εκπλαγείτε όλοι
Όπου και να τον βρω, σίγουρα όχι από το τιντερ. Δεν πάει κανείς εκεί για σοβαρή σχέση. Μόνο αυτοί που θέλουν κάτι "κασουαλ" (δικαίωμα τους να θέλουν μια περιστασιακή καλοπεραση).
Χίλιες φορές να πιάσεις κουβέντα με κάποιον σε έξοδο και να ανταλλάξετε τηλ μετά, παρά αυτό.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ενδεχομένως. Μπορεί να ισχύει και αυτό που λές.
Για να λέει ότι σύντομα θα ξεμπερδεψει και θα είναι ελεύθερη, 99% μιλάει για δανεικά λεφτά.
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 29,469 μηνύματα.
Μη γελάτε. Μιλάω πάρα πολύ σοβαρά σε αυτό που του είπα.

Αυτα τα "δε θέλω να σε κοροιδευω" ταχα μου οτι του κανει και χάρη, θα σας πω τι είναι:

Σε κοροιδευω και στα μπερδευω λέγοντάς σου τα αναμεικτα για να μη βγαλεις άκρη αλλα ταυτοχρονα σε lovebomb-άρω για να μην ξεκολλήσεις και να επενδύσεις ακόμα περισσότερο σε μένα λόγω της κατάστασης "Με θέλει πολύ αλλά ανωτέρα βια δε μας επιτρέπει να ειμαστε μαζί"

Αυτο το τελευταιο ειναι η καλύτερη τεχνική χειραγώγησης. Γαμάς και την πιο σκληρή σκύλα αμα πουλήσεις τέτοιο δράμα, πόσο μάλλον αν ο δέκτης ειναι ένα αρσενικό παλικαράκι 25 ετων που θα το πετυχει η πονηρή και λίγο πιο συναισθηματικό από το μέσο όρο.

Και επειδή εγω δεν είμαι να μιλάω με το σεις και με το σας, ενω μπορώ αλλά το αποφευγω, θα το πω χυμα κι ας φανώ παλιόπαιδο:

Την ώρα που θα χεις φτάσει να της τον βάλεις και θα δεις ότι κάνει μακροβούτια στο μουνί της (κοινώς ότι το εκπαιδευει ακόμα με τον άλλον και δεν ειναι αχρησιμοποίητο και καλά απο τον ισχυρισμό της οτι δεν κανουν πια σεξ με τον άλλο), εκει οχι μονο δε θα το καταλαβεις πάνω στην κάψα σου να πηδηξεις ότι υφίσταται αυτή η συνθήκη, αλλά ακόμα κι αν το καταλάβεις, θα ειναι ΑΡΓΑ γιατι ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΘΕΙ. Θα γλυκαθεις, θα εχεις φάει ενα δυο μηνες ζύμωμα στον εγκεφαλο θα σε εχει φέρει εκει που θέλει, και στο τέλος όταν γαμήσεις εκει θα κλειδώσεις τελείως και μετα αντε να ξεφυγεις.

Και τη Δούκισσα δεν την παω μ αυτα που λέει εδω μεσα γιατι θεωρω τις απόψεις της στερεοτυπικές, ΑΛΛΑ εδω έχει 100% μυριστεί τι συμβαινει και θα πρέπει να την ακούσετε πολύ προσεκτικά στην προειδοποίηση περι χρεων. Σε τετοια ηλικία δεν υπάρχει "σιτσουέησιοσιπ". Υπάρχει "δεν ξερω να διαχειριστω τα οικονομικά μου". Ολες μα ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ οι άνω των 30 που χωρίζουν, ΕΙΤΕ χρωστάνε, ΕΙΤΕ ειναι μπατιράκια και βγαίνουν μήνα με το μήνα ίσα βάρκα ίσα γυαλό. Οταν λέω ΟΛΕΣ το εννοώ κι ας ακούγεται στερεότυπο και δεν με ενδιαφέρει.

Οι μόνες που εχω δει σε καλή εως πολύ καλή κατάσταση, όχι πλούσιες αλλά να διαχειρίζονται ΣΩΣΤΑ τα οικονομικά τους χωρίς παρελθοντική χρεοκοπία, είναι είτε οι παντρεμένες (ειτε εχουν αυτες τα ηνια είτε μαζι με το σύζυγο), είτε οι ανύπαντρες - ορκισμένες εργένισσες.


Ότι συνέβη στον άλλον, θα συμβει και σε σένα. Και δε μιλαω για το να συγκατοικεί με κεινον και να πηδιεται με άλλον. Μιλαω για το οτι ο άνθρωπος απαξ και δεν ξερει να διαχειριστει μια φορά, δε θα ξερει να τα διαχειριστει ποτε τα οικονομικά, δεν είναι μια κι έξω το red flag, είναι μόνιμο, επαναλαμβανόμενο.

Όταν θα την γαμήσεις, θα ειναι πολύ αργά.

Ο τρόπος που ενεργεί, ακόμα και οι εκφράσεις της, το όλο πλασάρισμά της, είναι αυτό μιας "Σειρήνας". Δέσου στο κατάρτι όπως ο Οδυσσέας και πέρνα χωρίς να ακουσεις τίποτα.

Βρες μια κοπέλα που να έχει τη ζωή της σε τάξη. Όχι πλούσια ή φτωχή ή άσπρη μαύρη παρδαλή, δεν το παω εκει. Αλλα να μην ειναι ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ.

Εσυ ψαχνεις να βρεις τωρα 100% τις λεπτομέρειες, τι συμβαινει, τι ΜΠΟΡΕΙ να συμβαινει, τι αισθάνεται τι κανει τι δεν κανει. Και οι άλλοι που στο εξηγουν αυτό κάνουν/κάνουμε.

Στ **γκουχ** μας τι συμβαινει και τι μπορει να νιωθει. Ανοιξτε μια συμβουλευτική, ανοιξτε και μια ΜΟΕΤ, υψώστε στο ένα χέρι την σαμπάνια και στο άλλο μια εγκυκλοπαιδεια και εξηγήστε το με όσο θεωρητικούς όρους θέλετε. Εγω ξέρω ένα πράγμα απο αυτα που διαβάζω. Είναι μπερδεμένο, θολό, και μάλιστα απο την αρχή του. Δε χρειάζομαι τις λεπτομέρειες και τις αναλύσεις απο κει και πέρα.

Άκουσέ με, όταν θα την γαμήσεις θα είναι αργά. Ούτε για καφέ δεν τη βγαζεις αυτην. Που ξερεις να ειναι κανας κτητικος πρεζάκιας ο άλλος να κανουν χρηση μαζί σε καμια γκαρσονιερίτσα και να μην ξεκολλάνε γιατι μπορει να ειναι ο νταβάς ή ο προμηθευτής της και να έχει και κτητικοτητα απέναντί της και να την πληρώσεις εσυ αμα σας τη στήσει. Πολλά σενάρια βάζω με το νου μου.

Φύγε πήγαινε βρες μια non-drama, non-damaged τύπισσα που να έχει μέσες άκρες μια ησυχη ζωή.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 22,036 μηνύματα.
Αν θέλεις απλό σεξ οκ.
Αλλά σοβαρή σχέση με γυναίκα τόσο εγωιστρια που την νοιάζει μόνο η πάρτη της (εκεί που λέει "σε καταλαβαίνω ΑΛΛΑ εμένα μου αρέσει η φάση οπότε θα συνεχίσω").
Λες οκ θα φύγει από το σπίτι του πρώην. Το θέμα είναι τι μυαλό κουβαλάει. Και φαίνεται ότι έχει πολλά προβλήματα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δούκισα δεν θέλω να σε στεναχωρέσω αλλα έτσι όπως το βλέπουμε εμεις αρκετές είναι εγωίστριες και θέλουν να γινονται τα πράγματα με το δικο τους τρόπο. Το οτι λίγες δεν ειναι έτσι δεν σημαινει κάτι τρομερό. Σορρυ που στο λέω αλλα έτσι το έχουμε αντιληφθεί. Και αρκετές φορές που εμείς δεν ενδίδουμε σε αυτό μένουμε μετά καιρο μόνοι μέχρι την επομενη γνωριμία.
Αν είσαι σοβαρός ναι.
Η λυσσασμένη 30αρα που μένει ακόμη με τον πρώην της, δεν την λες και σοβαρό άνθρωπο.


Ναι ταυτόχρονα λές ομως, οτι δεν αναγνωρίζεις κάποιον που θα έχει ενα τέτοιο προφίλ σε μια σελίδα γνωριμιών. Τελικά τι ισχύει... αποδέχεσαι οτι μπορεί να υπάρχουν και (κάποιοι) λίγοι ισως νορμάλ σοβαροί ανθρωποι εκει μεσα που να αξίζουν την ευκαιρια ή οχι ; είσαι απόλυτη οτι οποιοσδήποτε απο το Ιντερνετ και απο εκει μέσα ψάχνεται για κάτι περιστασιακό ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μη γελάτε. Μιλάω πάρα πολύ σοβαρά σε αυτό που του είπα.

Αυτα τα "δε θέλω να σε κοροιδευω" ταχα μου οτι του κανει και χάρη, θα σας πω τι είναι:

Σε κοροιδευω και στα μπερδευω λέγοντάς σου τα αναμεικτα για να μη βγαλεις άκρη αλλα ταυτοχρονα σε lovebomb-άρω για να μην ξεκολλήσεις και να επενδύσεις ακόμα περισσότερο σε μένα λόγω της κατάστασης "Με θέλει πολύ αλλά ανωτέρα βια δε μας επιτρέπει να ειμαστε μαζί"

Αυτο το τελευταιο ειναι η καλύτερη τεχνική χειραγώγησης. Γαμάς και την πιο σκληρή σκύλα αμα πουλήσεις τέτοιο δράμα, πόσο μάλλον αν ο δέκτης ειναι ένα αρσενικό παλικαράκι 25 ετων που θα το πετυχει η πονηρή και λίγο πιο συναισθηματικό από το μέσο όρο.

Και επειδή εγω δεν είμαι να μιλάω με το σεις και με το σας, ενω μπορώ αλλά το αποφευγω, θα το πω χυμα κι ας φανώ παλιόπαιδο:

Την ώρα που θα χεις φτάσει να της τον βάλεις και θα δεις ότι κάνει μακροβούτια στο μουνί της (κοινώς ότι το εκπαιδευει ακόμα με τον άλλον και δεν ειναι αχρησιμοποίητο και καλά απο τον ισχυρισμό της οτι δεν κανουν πια σεξ με τον άλλο), εκει οχι μονο δε θα το καταλαβεις πάνω στην κάψα σου να πηδηξεις ότι υφίσταται αυτή η συνθήκη, αλλά ακόμα κι αν το καταλάβεις, θα ειναι ΑΡΓΑ γιατι ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΘΕΙ. Θα γλυκαθεις, θα εχεις φάει ενα δυο μηνες ζύμωμα στον εγκεφαλο θα σε εχει φέρει εκει που θέλει, και στο τέλος όταν γαμήσεις εκει θα κλειδώσεις τελείως και μετα αντε να ξεφυγεις.

Και τη Δούκισσα δεν την παω μ αυτα που λέει εδω μεσα γιατι θεωρω τις απόψεις της στερεοτυπικές, ΑΛΛΑ εδω έχει 100% μυριστεί τι συμβαινει και θα πρέπει να την ακούσετε πολύ προσεκτικά στην προειδοποίηση περι χρεων. Σε τετοια ηλικία δεν υπάρχει "σιτσουέησιοσιπ". Υπάρχει "δεν ξερω να διαχειριστω τα οικονομικά μου". Ολες μα ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ οι άνω των 30 που χωρίζουν, ΕΙΤΕ χρωστάνε, ΕΙΤΕ ειναι μπατιράκια και βγαίνουν μήνα με το μήνα ίσα βάρκα ίσα γυαλό. Οταν λέω ΟΛΕΣ το εννοώ κι ας ακούγεται στερεότυπο και δεν με ενδιαφέρει.

Οι μόνες που εχω δει σε καλή εως πολύ καλή κατάσταση, όχι πλούσιες αλλά να διαχειρίζονται ΣΩΣΤΑ τα οικονομικά τους χωρίς παρελθοντική χρεοκοπία, είναι είτε οι παντρεμένες (ειτε εχουν αυτες τα ηνια είτε μαζι με το σύζυγο), είτε οι ανύπαντρες - ορκισμένες εργένισσες.


Ότι συνέβη στον άλλον, θα συμβει και σε σένα. Και δε μιλαω για το να συγκατοικεί με κεινον και να πηδιεται με άλλον. Μιλαω για το οτι ο άνθρωπος απαξ και δεν ξερει να διαχειριστει μια φορά, δε θα ξερει να τα διαχειριστει ποτε τα οικονομικά, δεν είναι μια κι έξω το red flag, είναι μόνιμο, επαναλαμβανόμενο.

Όταν θα την γαμήσεις, θα ειναι πολύ αργά.

Ο τρόπος που ενεργεί, ακόμα και οι εκφράσεις της, το όλο πλασάρισμά της, είναι αυτό μιας "Σειρήνας". Δέσου στο κατάρτι όπως ο Οδυσσέας και πέρνα χωρίς να ακουσεις τίποτα.

Βρες μια κοπέλα που να έχει τη ζωή της σε τάξη. Όχι πλούσια ή φτωχή ή άσπρη μαύρη παρδαλή, δεν το παω εκει. Αλλα να μην ειναι ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ.

Εσυ ψαχνεις να βρεις τωρα 100% τις λεπτομέρειες, τι συμβαινει, τι ΜΠΟΡΕΙ να συμβαινει, τι αισθάνεται τι κανει τι δεν κανει. Και οι άλλοι που στο εξηγουν αυτό κάνουν/κάνουμε.

Στ **γκουχ** μας τι συμβαινει και τι μπορει να νιωθει. Ανοιξτε μια συμβουλευτική, ανοιξτε και μια ΜΟΕΤ, υψώστε στο ένα χέρι την σαμπάνια και στο άλλο μια εγκυκλοπαιδεια και εξηγήστε το με όσο θεωρητικούς όρους θέλετε. Εγω ξέρω ένα πράγμα απο αυτα που διαβάζω. Είναι μπερδεμένο, θολό, και μάλιστα απο την αρχή του. Δε χρειάζομαι τις λεπτομέρειες και τις αναλύσεις απο κει και πέρα.

Άκουσέ με, όταν θα την γαμήσεις θα είναι αργά. Ούτε για καφέ δεν τη βγαζεις αυτην. Που ξερεις να ειναι κανας κτητικος πρεζάκιας ο άλλος να κανουν χρηση μαζί σε καμια γκαρσονιερίτσα και να μην ξεκολλάνε γιατι μπορει να ειναι ο νταβάς ή ο προμηθευτής της και να έχει και κτητικοτητα απέναντί της και να την πληρώσεις εσυ αμα σας τη στήσει. Πολλά σενάρια βάζω με το νου μου.

Φύγε πήγαινε βρες μια non-drama, non-damaged τύπισσα που να έχει μέσες άκρες μια ησυχη ζωή.

Είπες θα ήσουν σύντομος :P
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 29,469 μηνύματα.

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 22,036 μηνύματα.
Όπου και να τον βρω, σίγουρα όχι από το τιντερ. Δεν πάει κανείς εκεί για σοβαρή σχέση. Μόνο αυτοί που θέλουν κάτι "κασουαλ" (δικαίωμα τους να θέλουν μια περιστασιακή καλοπεραση).
Χίλιες φορές να πιάσεις κουβέντα με κάποιον σε έξοδο και να ανταλλάξετε τηλ μετά, παρά αυτό.

Ναι δεν ειναι πάντα εύκολο αυτο ξέρεις εγω πλέον δεν θα έπιανα κουβέντα σε κάποια που βλέπω οτι φοράει ακουστικά ή ειναι σε πιο σκεπτικιστικό μούντ. σΤΗ θεωρία καλα τα λέμε. Εκεινο που θελω να πω ειναι πως η φιλοσοφία των εφαρμογών αυτη δεν ειναι κακή.... μια χαρα on the point και βολική ειναι άλλο αν έχουν μπει όλα τα παρτάλια και έχουν χαλάσει τη σούπα.
 

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,258 μηνύματα.
Δούκισα δεν θέλω να σε στεναχωρέσω αλλα έτσι όπως το βλέπουμε εμεις αρκετές είναι εγωίστριες και θέλουν να γινονται τα πράγματα με το δικο τους τρόπο. Το οτι λίγες δεν ειναι έτσι δεν σημαινει κάτι τρομερό. Σορρυ που στο λέω αλλα έτσι το έχουμε αντιληφθεί. Και αρκετές φορές που εμείς δεν ενδίδουμε σε αυτό μένουμε μετά καιρο μόνοι μέχρι την επομενη γνωριμία.
Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εγωιστές, αλλά εδώ είναι αρκετά χοντρό το πράγμα.
Της κάνει ο άλλος "όταν ξεμπερδεψεις ας δοκιμάσουμε, δεν θέλω να είμαι τρίτο πρόσωπο" και αυτή του κάνει οκ εγώ θα συνεχίσω όμως (ενώ μένει ακόμη με τον άλλον).
Ε δηλαδή εκεί θίγεται και η προσωπική αξιοπρέπεια πιστεύω.
Πώς θα βγαίνεις με μια γυναίκα και αυτή μετά θα επιστρέφει στο ίδιο κρεβάτι με τον πρώην;
Είναι λες και θα είσαι η γκόμενα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

των εφαρμογών αυτη δεν ειναι κακή.... μια χαρα on the point και βολική ειναι άλλο αν έχουν μπει όλα τα παρτάλια και έχουν χαλάσει τη σούπα.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Η λογική ήταν καλή, αλλά έχει γίνει outlet για άλλους σκοπούς.
Άρα δεν λέει.
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 29,469 μηνύματα.
Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εγωιστές, αλλά εδώ είναι αρκετά χοντρό το πράγμα.
Της κάνει ο άλλος "όταν ξεμπερδεψεις ας δοκιμάσουμε, δεν θέλω να είμαι τρίτο πρόσωπο" και αυτή του κάνει οκ εγώ θα συνεχίσω όμως (ενώ μένει ακόμη με τον άλλον).
Ε δηλαδή εκεί θίγεται και η προσωπική αξιοπρέπεια πιστεύω.
Πώς θα βγαίνεις με μια γυναίκα και αυτή μετά θα επιστρέφει στο ίδιο κρεβάτι με τον πρώην;
Είναι λες και θα είσαι η γκόμενα.
Αυτουνού τωρα, του κάνει επίκληση αυτή με το υπογραμμισμένο, στο συναίσθημα "γουαου μαλακα με θέλει, είμαι καλύτερος απο αυτον που έχει / ή είναι μοιραιο να ειμαστε μαζί"

Δεν το καταλαβαινει οτι ειναι τακτική "μη φυγεις, άσε με να ρουφήξω τον άλλο και μεινε εσυ στο περίμενε, πατερίτσας"
 

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,258 μηνύματα.
Τελικά τι ισχύει... αποδέχεσαι οτι μπορεί να υπάρχουν και (κάποιοι) λίγοι ισως νορμάλ σοβαροί ανθρωποι εκει μεσα που να αξίζουν την ευκαιρια ή οχι ; είσαι απόλυτη οτι οποιοσδήποτε απο το Ιντερνετ και απο εκει μέσα ψάχνεται για κάτι περιστασιακό ;
Oxi δεν πιστεύω ότι υπάρχουν σοβαροί.
Και θα πάρω το παράδειγμα του θεματοθετη.
Ένας νεαρός που λέει ότι είναι σοβαρός και θέλει σοβαρή σχέση ενώ είχε "φίλη με πλεονεκτήματα" και ψάχνει σοβαρή σύντροφο στο τιντερ.
Είναι ακόμα στη φάση της καλοπέρασης και του "ψαχνομαι".
Νέος είναι ακόμη, έχει καιρό να ωριμάσει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αυτουνού τωρα, του κάνει επίκληση αυτή με το υπογραμμισμένο, στο συναίσθημα "γουαου μαλακα με θέλει, είμαι καλύτερος απο αυτον που έχει / ή είναι μοιραιο να ειμαστε μαζί"

Δεν το καταλαβαινει οτι ειναι τακτική "μη φυγεις, άσε με να ρουφήξω τον άλλο και μεινε εσυ στο περίμενε, πατερίτσας"
Α μπράβο.
Αυτό. Αυτό ακριβώς. Το είπες τέλεια.
Και να λέμε ότι κάποιοι άνθρωποι είναι ανταγωνιστικα όντα. Κάποιοι καυλώνουν με την ιδέα ότι τους επέλεξαν σε σχέση με κάποιον άλλον, το ego boost πάει σύννεφο.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 22,036 μηνύματα.
Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εγωιστές, αλλά εδώ είναι αρκετά χοντρό το πράγμα.
Της κάνει ο άλλος "όταν ξεμπερδεψεις ας δοκιμάσουμε, δεν θέλω να είμαι τρίτο πρόσωπο" και αυτή του κάνει οκ εγώ θα συνεχίσω όμως (ενώ μένει ακόμη με τον άλλον).

Ωραία το δέχομαι οτι και οι άντρες ειμαστε εγωϊστές. Και εγω ημουν παλιά και προσπαθησα να το βελτιώσω. Απο εκει και πέρα μπορεί να της το ξεκόψει. Οτι όσο δεν θα το φτιάξεις δεν υπάρχει λογος να μιλάμε καθε μερα το εγραψα και χθες αυτό.
Ε δηλαδή εκεί θίγεται και η προσωπική αξιοπρέπεια πιστεύω.
Πώς θα βγαίνεις με μια γυναίκα και αυτή μετά θα επιστρέφει στο ίδιο κρεβάτι με τον πρώην;
Είναι λες και θα είσαι η γκόμενα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ναι για αυτο ειπαμε να μην συνεχίσει εκτος και αν ξεκαθαρίσει αυτη ΕΝΤΕΛΩΣ.... ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ τα πράγματα.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Η λογική ήταν καλή, αλλά έχει γίνει outlet για άλλους σκοπούς.
Άρα δεν λέει.

Το ιδιο ισχυει και έξω πιστεψε με... μια μικρογραφία ειναι. Δε ξερεις αν αυτος που θα σε προσεγγίσει ειναι παντρεμένος ή οχι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Oxi δεν πιστεύω ότι υπάρχουν σοβαροί.
Και θα πάρω το παράδειγμα του θεματοθετη.
Ένας νεαρός που λέει ότι είναι σοβαρός και θέλει σοβαρή σχέση ενώ είχε "φίλη με πλεονεκτήματα" και ψάχνει σοβαρή σύντροφο στο τιντερ.
Είναι ακόμα στη φάση της καλοπέρασης και του "ψαχνομαι".
Νέος είναι ακόμη, έχει καιρό να ωριμάσει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Α μπράβο.
Αυτό. Αυτό ακριβώς. Το είπες τέλεια.
Και να λέμε ότι κάποιοι άνθρωποι είναι ανταγωνιστικα όντα. Κάποιοι καυλώνουν με την ιδέα ότι τους επέλεξαν σε σχέση με κάποιον άλλον, το ego boost πάει σύννεφο.

Ωραία αρα γενικά πιστεύεις οτι στο Ιντερνετ δεν κυκλοφορεί κανένας σοβαρός άνθρωπος... ασχέτως του νηματοθέτη και δη σε αυτές τις εφαρμογές ; ρωταω ευθέως για να καταλάβω.
 

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,258 μηνύματα.
Το ιδιο ισχυει και έξω πιστεψε με... μια μικρογραφία ειναι. Δε ξερεις αν αυτος που θα σε προσεγγίσει ειναι παντρεμένος ή οχι.
Ουυυ το ξέρω.
Άσε τι έχω ακούσει από γνωστές/στους....ειδικά το δεύτερο...
Ευτυχώς το έμαθαν πριν γίνει καμία στραβή, εκτός από έναν που η σύντροφος του του αποκάλυψε ότι δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο από τον πρώην, μετά από χρόνια σχέσης.
Σοκ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ωραία αρα γενικά πιστεύεις οτι στο Ιντερνετ δεν κυκλοφορεί κανένας σοβαρός άνθρωπος... ασχέτως του νηματοθέτη και δη σε αυτές τις εφαρμογές ; ρωταω ευθέως για να καταλάβω.
Το ίντερνετ είναι τεράστιο. Και εδω στο φόρουμ κουβεντιάζουμε, στο ίντερνετ, προφανώς και υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι.
Στα dating apps είναι άλλο κομμάτι όμως. Εξυπηρετούν ένα πολύ συγκεκριμένο σκοπό και έχει γίνει παιδότοπος μιας συγκεκριμένης κατηγορίας ανθρώπων που "θέλει κάτι χαλαρό"
Ίσως οι πιο ώριμες ηλικίες (30+) χρησιμοποιούν τέτοιες εφαρμογές και με το ενδεχόμενο σοβαρής σχέσης.
Οι ηλικίες 20-30, 99% (αφήνω 1%).....δεν. Τουλάχιστον σε εμάς στη νέα γενιά μάθαμε το τιντερ ως εφαρμογή αν θέλεις μόνο ξεπετα
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 22,036 μηνύματα.
Ουυυ το ξέρω.
Άσε τι έχω ακούσει από γνωστές/στους....ειδικά το δεύτερο...
Ευτυχώς το έμαθαν πριν γίνει καμία στραβή, εκτός από έναν που η σύντροφος του του αποκάλυψε ότι δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο από τον πρώην, μετά από χρόνια σχέσης.
Σοκ.

Ναι μπορεί ομως και οι γνωστές σου να έχουν και κάποιες ιδιοτροπίες οι οποίες δεν τις αφήνουν να ταιριάξουν με εναν άνθρωπο πιο σοβαρό ας πούμε. Τελοςπαντων.... ειναι και αυτός ο τομέας ζούγκλα εκει έξω. Καλή τύχη σε όλους / όλες. :morning1:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ουυυ το ξέρω.
Άσε τι έχω ακούσει από γνωστές/στους....ειδικά το δεύτερο...
Ευτυχώς το έμαθαν πριν γίνει καμία στραβή, εκτός από έναν που η σύντροφος του του αποκάλυψε ότι δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο από τον πρώην, μετά από χρόνια σχέσης.
Σοκ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Το ίντερνετ είναι τεράστιο. Και εδω στο φόρουμ κουβεντιάζουμε, στο ίντερνετ, προφανώς και υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι.
Στα dating apps είναι άλλο κομμάτι όμως. Εξυπηρετούν ένα πολύ συγκεκριμένο σκοπό και έχει γίνει παιδότοπος μιας συγκεκριμένης κατηγορίας ανθρώπων που "θέλει κάτι χαλαρό"
Ίσως οι πιο ώριμες ηλικίες (30+) χρησιμοποιούν τέτοιες εφαρμογές και με το ενδεχόμενο σοβαρής σχέσης.
Οι ηλικίες 20-30, 99% (αφήνω 1%).....δεν. Τουλάχιστον σε εμάς στη νέα γενιά μάθαμε το τιντερ ως εφαρμογή αν θέλεις μόνο ξεπετα

Το εικονίδιο το έβαλα για αυτούς που εγραψες πιο πάνω.

Κατα τα άλλα οκ δεν διαφωνώ με αυτά που έγραψες. Έτσι ειναι απλα ρώτησα πιο ευθεως για να καταλάβω.
 

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,258 μηνύματα.
αφήνουν να ταιριάξουν με εναν άνθρωπο πιο σοβαρό ας πούμε.
Βρήκαν βρήκαν, τώρα είναι με καλά παιδιά, σε σταθερές σχέσεις
Συνήθως αυτά γίνονται σε πιο "άπειρες" ηλικίες, που δεν το παίρνουν χαμπαρι από εμπειρία.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τελοςπαντων.... ειναι και αυτός ο τομέας ζούγκλα εκει έξω. Καλή τύχη σε όλους / όλες. :morning1:
Μόνο ζούγκλα;...
Ο θεός βοηθός. Πλέον φοβάσαι και το κεφάλι σου με κάποιους
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 22,036 μηνύματα.
Βρήκαν βρήκαν, τώρα είναι με καλά παιδιά, σε σταθερές σχέσεις
Συνήθως αυτά γίνονται σε πιο "άπειρες" ηλικίες, που δεν το παίρνουν χαμπαρι από εμπειρία.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Μόνο ζούγκλα;...
Ο θεός βοηθός. Πλέον φοβάσαι και το κεφάλι σου με κάποιους

Ωραία... τι ηλικίες ειναι αυτες φανταζομαι κοντά σου 25.
 

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,258 μηνύματα.
Ωραία... τι ηλικίες ειναι αυτες φανταζομαι κοντά σου 25.
Όχι, ήταν μεγαλύτερες. 29-32. Και γνωστές και συγγενικός κύκλος.
Τα πάθανε στην ηλικία μου, πιο μικρές δηλαδή. Τώρα είναι καλά (ευτυχώς).
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 22,036 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top