Μη γελάτε. Μιλάω πάρα πολύ σοβαρά σε αυτό που του είπα.
Αυτα τα "δε θέλω να σε κοροιδευω" ταχα μου οτι του κανει και χάρη, θα σας πω τι είναι:
Σε κοροιδευω και στα μπερδευω λέγοντάς σου τα αναμεικτα για να μη βγαλεις άκρη αλλα ταυτοχρονα σε lovebomb-άρω για να μην ξεκολλήσεις και να επενδύσεις ακόμα περισσότερο σε μένα λόγω της κατάστασης "Με θέλει πολύ αλλά ανωτέρα βια δε μας επιτρέπει να ειμαστε μαζί"
Αυτο το τελευταιο ειναι η καλύτερη τεχνική χειραγώγησης. Γαμάς και την πιο σκληρή σκύλα αμα πουλήσεις τέτοιο δράμα, πόσο μάλλον αν ο δέκτης ειναι ένα αρσενικό παλικαράκι 25 ετων που θα το πετυχει η πονηρή και λίγο πιο συναισθηματικό από το μέσο όρο.
Και επειδή εγω δεν είμαι να μιλάω με το σεις και με το σας, ενω μπορώ αλλά το αποφευγω, θα το πω χυμα κι ας φανώ παλιόπαιδο:
Την ώρα που θα χεις φτάσει να της τον βάλεις και θα δεις ότι κάνει μακροβούτια στο μουνί της (κοινώς ότι το εκπαιδευει ακόμα με τον άλλον και δεν ειναι αχρησιμοποίητο και καλά απο τον ισχυρισμό της οτι δεν κανουν πια σεξ με τον άλλο), εκει οχι μονο δε θα το καταλαβεις πάνω στην κάψα σου να πηδηξεις ότι υφίσταται αυτή η συνθήκη, αλλά ακόμα κι αν το καταλάβεις, θα ειναι ΑΡΓΑ γιατι ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΘΕΙ. Θα γλυκαθεις, θα εχεις φάει ενα δυο μηνες ζύμωμα στον εγκεφαλο θα σε εχει φέρει εκει που θέλει, και στο τέλος όταν γαμήσεις εκει θα κλειδώσεις τελείως και μετα αντε να ξεφυγεις.
Και τη Δούκισσα δεν την παω μ αυτα που λέει εδω μεσα γιατι θεωρω τις απόψεις της στερεοτυπικές, ΑΛΛΑ εδω έχει 100% μυριστεί τι συμβαινει και θα πρέπει να την ακούσετε πολύ προσεκτικά στην προειδοποίηση περι χρεων. Σε τετοια ηλικία δεν υπάρχει "σιτσουέησιοσιπ". Υπάρχει "δεν ξερω να διαχειριστω τα οικονομικά μου". Ολες μα ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ οι άνω των 30 που χωρίζουν, ΕΙΤΕ χρωστάνε, ΕΙΤΕ ειναι μπατιράκια και βγαίνουν μήνα με το μήνα ίσα βάρκα ίσα γυαλό. Οταν λέω ΟΛΕΣ το εννοώ κι ας ακούγεται στερεότυπο και δεν με ενδιαφέρει.
Οι μόνες που εχω δει σε καλή εως πολύ καλή κατάσταση, όχι πλούσιες αλλά να διαχειρίζονται ΣΩΣΤΑ τα οικονομικά τους χωρίς παρελθοντική χρεοκοπία, είναι είτε οι παντρεμένες (ειτε εχουν αυτες τα ηνια είτε μαζι με το σύζυγο), είτε οι ανύπαντρες - ορκισμένες εργένισσες.
Ότι συνέβη στον άλλον, θα συμβει και σε σένα. Και δε μιλαω για το να συγκατοικεί με κεινον και να πηδιεται με άλλον. Μιλαω για το οτι ο άνθρωπος απαξ και δεν ξερει να διαχειριστει μια φορά, δε θα ξερει να τα διαχειριστει ποτε τα οικονομικά, δεν είναι μια κι έξω το red flag, είναι μόνιμο, επαναλαμβανόμενο.
Όταν θα την γαμήσεις, θα ειναι πολύ αργά.
Ο τρόπος που ενεργεί, ακόμα και οι εκφράσεις της, το όλο πλασάρισμά της, είναι αυτό μιας "Σειρήνας". Δέσου στο κατάρτι όπως ο Οδυσσέας και πέρνα χωρίς να ακουσεις τίποτα.
Βρες μια κοπέλα που να έχει τη ζωή της σε τάξη. Όχι πλούσια ή φτωχή ή άσπρη μαύρη παρδαλή, δεν το παω εκει. Αλλα να μην ειναι ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ.
Εσυ ψαχνεις να βρεις τωρα 100% τις λεπτομέρειες, τι συμβαινει, τι ΜΠΟΡΕΙ να συμβαινει, τι αισθάνεται τι κανει τι δεν κανει. Και οι άλλοι που στο εξηγουν αυτό κάνουν/κάνουμε.
Στ **γκουχ** μας τι συμβαινει και τι μπορει να νιωθει. Ανοιξτε μια συμβουλευτική, ανοιξτε και μια ΜΟΕΤ, υψώστε στο ένα χέρι την σαμπάνια και στο άλλο μια εγκυκλοπαιδεια και εξηγήστε το με όσο θεωρητικούς όρους θέλετε. Εγω ξέρω ένα πράγμα απο αυτα που διαβάζω. Είναι μπερδεμένο, θολό, και μάλιστα απο την αρχή του. Δε χρειάζομαι τις λεπτομέρειες και τις αναλύσεις απο κει και πέρα.
Άκουσέ με, όταν θα την γαμήσεις θα είναι αργά. Ούτε για καφέ δεν τη βγαζεις αυτην. Που ξερεις να ειναι κανας κτητικος πρεζάκιας ο άλλος να κανουν χρηση μαζί σε καμια γκαρσονιερίτσα και να μην ξεκολλάνε γιατι μπορει να ειναι ο νταβάς ή ο προμηθευτής της και να έχει και κτητικοτητα απέναντί της και να την πληρώσεις εσυ αμα σας τη στήσει. Πολλά σενάρια βάζω με το νου μου.
Φύγε πήγαινε βρες μια non-drama, non-damaged τύπισσα που να έχει μέσες άκρες μια ησυχη ζωή.