athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2016 στις 19:57 Η athinouli: #201 07-03-16 19:57 ειναι μια σελιδα ανταλλαγης το www.swapp.gr αλλα η μονη ιστοσελιδα πωλησης που ξερω ειναι το www.ricardo24.gr.. ή αλλιως γκουγκλαρε το και μπορει να βρεις και αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. takhspanos Νεοφερμένο μέλος Ο takhspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2016 στις 20:03 Ο takhspanos: #202 07-03-16 20:03 Σε ευχαριστω πολυ Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2016 στις 22:04 Η Deutsch... Lover: #203 07-03-16 22:04 Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζει κανείς τον τίτλο μιας ταινίας που η πλοκή της έχει να κάνει με το πως επιρρέασε ο πατέρας τον γιο του να μην σπουδάσει ηθοποιός που ήθελε και τελικά το παιδί αυτοκτόνησε; Μας την πρότεινε ο φιλόλογος αλλά δυστυχώς δεν θυμόταν τον τίτλο. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2016 στις 23:03 Ο timonierhs: #204 07-03-16 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζει κανείς τον τίτλο μιας ταινίας που η πλοκή της έχει να κάνει με το πως επιρρέασε ο πατέρας τον γιο του να μην σπουδάσει ηθοποιός που ήθελε και τελικά το παιδί αυτοκτόνησε; Μας την πρότεινε ο φιλόλογος αλλά δυστυχώς δεν θυμόταν τον τίτλο. Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό, αλλά σαν πλοκή μου θυμίζει " Ο κύκλος των χαμένων ποιητών" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2016 στις 19:00 Η Deutsch... Lover: #205 08-03-16 19:00 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό, αλλά σαν πλοκή μου θυμίζει " Ο κύκλος των χαμένων ποιητών" Click για ανάπτυξη... Θα τον ρωτήσω! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BillDaGreek Νεοφερμένο μέλος Ο BillDaGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2016 στις 20:19 Ο BillDaGreek: #206 13-03-16 20:19 Ξέρω θα μου πείτε πολύ απλά να βάλω αληθινό, ωστόσο θέλω αρχικά να βάλω κάτι σε μαγνητάκι για να δω αν μου πηγαίνει και για να μην ακούω τα απαίσια μαμαδίστικα παράπονα και μετά βλέπουμε... Για πείτε μου πού θα βρω σκουλαρίκι μαγνήτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Λέκτορας και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 12 Απριλίου 2016 στις 23:48 Ο HonoreDeBalzac: #207 12-04-16 23:48 Όποιος γνωρίζει από που μπορώ να βρω έτοιμα φυτολόγια στη Θεσ/νίκη , ας μου στείλει ένα μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 14:42 Ο greenlander: #208 09-05-16 14:42 Λοιπόν χθές βράδυ γύρω στις 12 οδηγούσα σε μια επαρχιακή εθνική οδό και απο πίσω μου βρισκόταν ενα περιπολικό.Ενω λοιπόν οδηγούσα παραβιασα ενα κόκκινο φανάρι οχι εσκεμμένα αλλα γτ απλα άναψε ενω ήμουν πολύ κοντά και δεν προλάβαινα να σταματήσω με 90 χλμ που πήγαινα. Αρχικά οταν μετά απο λιγο ειδα το περιπολικό ξανα απο πίσω μου πανικοβλήθηκα οτι θα με σταματήσει αλλα ευτυχώς με προσπέρασε και έφυγε πιθανως γτ πήγαινε να επέμβει κάπου γτ ειχε και τα μπλε φώτα αναμμένα.Αυτο που θα ήθελα είναι να μ πει κάποιος π ξέρει αν υπάρχει πιθανητατα να κράτησαν τις πινακίδες μου και να μου έρθει κάποια κληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 16:06 Ο Johnny15 έγραψε: #209 09-05-16 16:06 Κανονικά έπρεπε να σε γράψουν. Τώρα γιατί σε άφησαν δεν ξέρω. Το φανάρι φαινόταν από μακριά? Γιατί αν φαινόταν φίλε στο πορτοκαλί πρέπει να φρενάρεις και όχι να επιταχύνεις ή να πηγαίνεις με την ίδια ταχύτητα, προλαβαίνεις να φρενάρεις και με 90 αν το βλέπεις το φανάρι και ξεκινήσεις να φρενάρεις με το που δεις το πορτοκαλί. Τώρα το ότι σε προσπέρασαν μάλλον σημαίνει ότι την γλίτωσες. Περίμενε καμιά 2-3 μέρες να δεις αν θα σου έρθει κάποια κλήση αλλά δεν πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 17:26 Ο greenlander: #210 09-05-16 17:26 Οχι το φαναρι το είδα απο μακριά πράσινο και το πάτησα για να το προλάβω.Οταν άναψε το πορτοκαλί ήμουν 5 μέτρα απο το φανάρι και προφανώς δεν προλάβαινα να σταματήσω γτ τα το πορτοκαλί στις εθνικές κραταει ενα δευτερολεπτο. Πάντως όταν με προσπέρασαν δεν γύρισε καν να με κοιτάξει ο συνοδηγός οπότε πιστεύω να το κατάλαβαν και να μη μ έδωσαν σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 19:36 Ο Johnny15 έγραψε: #211 09-05-16 19:36 Μάλλον αυτό έγινε. Τυχερός πάντως μάλλον έκαναν κάτι άλλο εκείνη την ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 19:45 Ο greenlander: #212 09-05-16 19:45 Πάντως φοβήθηκα τόσο οτι μόλις ανάψει το πράσινο το περιπολικό θα με σταματήσει που για μια στιγμή σκέφτηκα να στρίψω σε κάποιο στενό για να "κρυφτώ" :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green Ranger Νεοφερμένο μέλος Ο Green Ranger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Μαΐου 2016 στις 10:38 Ο Green Ranger: #213 21-05-16 10:38 Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαΐου 2016 στις 20:01 Ο Γιώργος έγραψε: #214 21-05-16 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Green Ranger: Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι και καινούρια; Spoiler by the way, τα bots θα κάνουν πάρτυ στο e-mail σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 00:00 Η mindcircus: #215 04-07-16 00:00 Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.830 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #216 04-07-16 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Χωρίς να είμαι σίγουρος, στα ελληνικά όταν λέμε "χρονοδιάγραμμα" εννοούμε μια σειρά ενεργειών που θα γίνουν μια φορά μέχρι να οδηγήσουν σε κάποιο σκοπό - αποτέλεσμα (π.χ. χρονοδιάγραμμα για έξοδο της Μ. Βρετανίας από την Ε.Ε.), ενώ "πρόγραμμα" θεωρούμε μια επαναλαμβανόμενη σειρά ενεργειών (π.χ. το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων του σχολείου). Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ADAMHS Νεοφερμένο μέλος Ο ADAMHS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Ιουλίου 2016 στις 11:15 Ο ADAMHS έγραψε: #217 06-07-16 11:15 Με ποιον τρόπο μπορώ να καθαρίσω μια φωτογραφία που πήρα από video στο youtube και πως μπορώ να αυξήσω τα pixels. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2016 στις 16:47 Η mindcircus: #218 06-07-16 16:47 Μηπως το ατυχημα ειναι το τυχαιο συμβαν, ενω το δυστυχημα το ΚΑΚΟ τυχαιο συμβαν; Ετσι θα το ερμηνευα εγω. Καλη απορια. Φχαριστω Δια για την απαντηση. Εχουμε μεγαλη γκαμα λεξιλογιου κ ερμηνειων ενω οι αγγλοι με μια και ξεμπερδεψαν. Ναι μεν θαυμαζω την ελληνικη αλλα θα προτιμουσα να μιλω την αγγλικη :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2016 στις 18:00 Ο Guest 986132: #219 06-07-16 18:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Με το χρονοδιάγραμμα καθορίζουμε τα χρονικά όρια, στα οποία πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση ενεργειών. Το πρόγραμμα είναι η εν σειρά καταγραφή ενεργειών, που πρόκειται να εκτελεστούν σε ορισμένο χρόνο. Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Click για ανάπτυξη... Το δυστύχημα αναφέρεται σε ατύχημα που έχει αποβεί μοιραίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2016 στις 04:56 Η Nelliel έγραψε: #220 07-07-16 04:56 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι timetable αλλα timeline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειναι μια σελιδα ανταλλαγης το www.swapp.gr αλλα η μονη ιστοσελιδα πωλησης που ξερω ειναι το www.ricardo24.gr.. ή αλλιως γκουγκλαρε το και μπορει να βρεις και αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
takhspanos Νεοφερμένο μέλος Ο takhspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2016 στις 20:03 Ο takhspanos: #202 07-03-16 20:03 Σε ευχαριστω πολυ Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2016 στις 22:04 Η Deutsch... Lover: #203 07-03-16 22:04 Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζει κανείς τον τίτλο μιας ταινίας που η πλοκή της έχει να κάνει με το πως επιρρέασε ο πατέρας τον γιο του να μην σπουδάσει ηθοποιός που ήθελε και τελικά το παιδί αυτοκτόνησε; Μας την πρότεινε ο φιλόλογος αλλά δυστυχώς δεν θυμόταν τον τίτλο. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2016 στις 23:03 Ο timonierhs: #204 07-03-16 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζει κανείς τον τίτλο μιας ταινίας που η πλοκή της έχει να κάνει με το πως επιρρέασε ο πατέρας τον γιο του να μην σπουδάσει ηθοποιός που ήθελε και τελικά το παιδί αυτοκτόνησε; Μας την πρότεινε ο φιλόλογος αλλά δυστυχώς δεν θυμόταν τον τίτλο. Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό, αλλά σαν πλοκή μου θυμίζει " Ο κύκλος των χαμένων ποιητών" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2016 στις 19:00 Η Deutsch... Lover: #205 08-03-16 19:00 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό, αλλά σαν πλοκή μου θυμίζει " Ο κύκλος των χαμένων ποιητών" Click για ανάπτυξη... Θα τον ρωτήσω! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BillDaGreek Νεοφερμένο μέλος Ο BillDaGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2016 στις 20:19 Ο BillDaGreek: #206 13-03-16 20:19 Ξέρω θα μου πείτε πολύ απλά να βάλω αληθινό, ωστόσο θέλω αρχικά να βάλω κάτι σε μαγνητάκι για να δω αν μου πηγαίνει και για να μην ακούω τα απαίσια μαμαδίστικα παράπονα και μετά βλέπουμε... Για πείτε μου πού θα βρω σκουλαρίκι μαγνήτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Λέκτορας και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 12 Απριλίου 2016 στις 23:48 Ο HonoreDeBalzac: #207 12-04-16 23:48 Όποιος γνωρίζει από που μπορώ να βρω έτοιμα φυτολόγια στη Θεσ/νίκη , ας μου στείλει ένα μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 14:42 Ο greenlander: #208 09-05-16 14:42 Λοιπόν χθές βράδυ γύρω στις 12 οδηγούσα σε μια επαρχιακή εθνική οδό και απο πίσω μου βρισκόταν ενα περιπολικό.Ενω λοιπόν οδηγούσα παραβιασα ενα κόκκινο φανάρι οχι εσκεμμένα αλλα γτ απλα άναψε ενω ήμουν πολύ κοντά και δεν προλάβαινα να σταματήσω με 90 χλμ που πήγαινα. Αρχικά οταν μετά απο λιγο ειδα το περιπολικό ξανα απο πίσω μου πανικοβλήθηκα οτι θα με σταματήσει αλλα ευτυχώς με προσπέρασε και έφυγε πιθανως γτ πήγαινε να επέμβει κάπου γτ ειχε και τα μπλε φώτα αναμμένα.Αυτο που θα ήθελα είναι να μ πει κάποιος π ξέρει αν υπάρχει πιθανητατα να κράτησαν τις πινακίδες μου και να μου έρθει κάποια κληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 16:06 Ο Johnny15 έγραψε: #209 09-05-16 16:06 Κανονικά έπρεπε να σε γράψουν. Τώρα γιατί σε άφησαν δεν ξέρω. Το φανάρι φαινόταν από μακριά? Γιατί αν φαινόταν φίλε στο πορτοκαλί πρέπει να φρενάρεις και όχι να επιταχύνεις ή να πηγαίνεις με την ίδια ταχύτητα, προλαβαίνεις να φρενάρεις και με 90 αν το βλέπεις το φανάρι και ξεκινήσεις να φρενάρεις με το που δεις το πορτοκαλί. Τώρα το ότι σε προσπέρασαν μάλλον σημαίνει ότι την γλίτωσες. Περίμενε καμιά 2-3 μέρες να δεις αν θα σου έρθει κάποια κλήση αλλά δεν πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 17:26 Ο greenlander: #210 09-05-16 17:26 Οχι το φαναρι το είδα απο μακριά πράσινο και το πάτησα για να το προλάβω.Οταν άναψε το πορτοκαλί ήμουν 5 μέτρα απο το φανάρι και προφανώς δεν προλάβαινα να σταματήσω γτ τα το πορτοκαλί στις εθνικές κραταει ενα δευτερολεπτο. Πάντως όταν με προσπέρασαν δεν γύρισε καν να με κοιτάξει ο συνοδηγός οπότε πιστεύω να το κατάλαβαν και να μη μ έδωσαν σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 19:36 Ο Johnny15 έγραψε: #211 09-05-16 19:36 Μάλλον αυτό έγινε. Τυχερός πάντως μάλλον έκαναν κάτι άλλο εκείνη την ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 19:45 Ο greenlander: #212 09-05-16 19:45 Πάντως φοβήθηκα τόσο οτι μόλις ανάψει το πράσινο το περιπολικό θα με σταματήσει που για μια στιγμή σκέφτηκα να στρίψω σε κάποιο στενό για να "κρυφτώ" :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green Ranger Νεοφερμένο μέλος Ο Green Ranger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Μαΐου 2016 στις 10:38 Ο Green Ranger: #213 21-05-16 10:38 Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαΐου 2016 στις 20:01 Ο Γιώργος έγραψε: #214 21-05-16 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Green Ranger: Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι και καινούρια; Spoiler by the way, τα bots θα κάνουν πάρτυ στο e-mail σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 00:00 Η mindcircus: #215 04-07-16 00:00 Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.830 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #216 04-07-16 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Χωρίς να είμαι σίγουρος, στα ελληνικά όταν λέμε "χρονοδιάγραμμα" εννοούμε μια σειρά ενεργειών που θα γίνουν μια φορά μέχρι να οδηγήσουν σε κάποιο σκοπό - αποτέλεσμα (π.χ. χρονοδιάγραμμα για έξοδο της Μ. Βρετανίας από την Ε.Ε.), ενώ "πρόγραμμα" θεωρούμε μια επαναλαμβανόμενη σειρά ενεργειών (π.χ. το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων του σχολείου). Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ADAMHS Νεοφερμένο μέλος Ο ADAMHS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Ιουλίου 2016 στις 11:15 Ο ADAMHS έγραψε: #217 06-07-16 11:15 Με ποιον τρόπο μπορώ να καθαρίσω μια φωτογραφία που πήρα από video στο youtube και πως μπορώ να αυξήσω τα pixels. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2016 στις 16:47 Η mindcircus: #218 06-07-16 16:47 Μηπως το ατυχημα ειναι το τυχαιο συμβαν, ενω το δυστυχημα το ΚΑΚΟ τυχαιο συμβαν; Ετσι θα το ερμηνευα εγω. Καλη απορια. Φχαριστω Δια για την απαντηση. Εχουμε μεγαλη γκαμα λεξιλογιου κ ερμηνειων ενω οι αγγλοι με μια και ξεμπερδεψαν. Ναι μεν θαυμαζω την ελληνικη αλλα θα προτιμουσα να μιλω την αγγλικη :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2016 στις 18:00 Ο Guest 986132: #219 06-07-16 18:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Με το χρονοδιάγραμμα καθορίζουμε τα χρονικά όρια, στα οποία πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση ενεργειών. Το πρόγραμμα είναι η εν σειρά καταγραφή ενεργειών, που πρόκειται να εκτελεστούν σε ορισμένο χρόνο. Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Click για ανάπτυξη... Το δυστύχημα αναφέρεται σε ατύχημα που έχει αποβεί μοιραίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2016 στις 04:56 Η Nelliel έγραψε: #220 07-07-16 04:56 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι timetable αλλα timeline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε ευχαριστω πολυ Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2016 στις 22:04 Η Deutsch... Lover: #203 07-03-16 22:04 Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζει κανείς τον τίτλο μιας ταινίας που η πλοκή της έχει να κάνει με το πως επιρρέασε ο πατέρας τον γιο του να μην σπουδάσει ηθοποιός που ήθελε και τελικά το παιδί αυτοκτόνησε; Μας την πρότεινε ο φιλόλογος αλλά δυστυχώς δεν θυμόταν τον τίτλο. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2016 στις 23:03 Ο timonierhs: #204 07-03-16 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζει κανείς τον τίτλο μιας ταινίας που η πλοκή της έχει να κάνει με το πως επιρρέασε ο πατέρας τον γιο του να μην σπουδάσει ηθοποιός που ήθελε και τελικά το παιδί αυτοκτόνησε; Μας την πρότεινε ο φιλόλογος αλλά δυστυχώς δεν θυμόταν τον τίτλο. Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό, αλλά σαν πλοκή μου θυμίζει " Ο κύκλος των χαμένων ποιητών" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2016 στις 19:00 Η Deutsch... Lover: #205 08-03-16 19:00 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό, αλλά σαν πλοκή μου θυμίζει " Ο κύκλος των χαμένων ποιητών" Click για ανάπτυξη... Θα τον ρωτήσω! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BillDaGreek Νεοφερμένο μέλος Ο BillDaGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2016 στις 20:19 Ο BillDaGreek: #206 13-03-16 20:19 Ξέρω θα μου πείτε πολύ απλά να βάλω αληθινό, ωστόσο θέλω αρχικά να βάλω κάτι σε μαγνητάκι για να δω αν μου πηγαίνει και για να μην ακούω τα απαίσια μαμαδίστικα παράπονα και μετά βλέπουμε... Για πείτε μου πού θα βρω σκουλαρίκι μαγνήτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Λέκτορας και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 12 Απριλίου 2016 στις 23:48 Ο HonoreDeBalzac: #207 12-04-16 23:48 Όποιος γνωρίζει από που μπορώ να βρω έτοιμα φυτολόγια στη Θεσ/νίκη , ας μου στείλει ένα μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 14:42 Ο greenlander: #208 09-05-16 14:42 Λοιπόν χθές βράδυ γύρω στις 12 οδηγούσα σε μια επαρχιακή εθνική οδό και απο πίσω μου βρισκόταν ενα περιπολικό.Ενω λοιπόν οδηγούσα παραβιασα ενα κόκκινο φανάρι οχι εσκεμμένα αλλα γτ απλα άναψε ενω ήμουν πολύ κοντά και δεν προλάβαινα να σταματήσω με 90 χλμ που πήγαινα. Αρχικά οταν μετά απο λιγο ειδα το περιπολικό ξανα απο πίσω μου πανικοβλήθηκα οτι θα με σταματήσει αλλα ευτυχώς με προσπέρασε και έφυγε πιθανως γτ πήγαινε να επέμβει κάπου γτ ειχε και τα μπλε φώτα αναμμένα.Αυτο που θα ήθελα είναι να μ πει κάποιος π ξέρει αν υπάρχει πιθανητατα να κράτησαν τις πινακίδες μου και να μου έρθει κάποια κληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 16:06 Ο Johnny15 έγραψε: #209 09-05-16 16:06 Κανονικά έπρεπε να σε γράψουν. Τώρα γιατί σε άφησαν δεν ξέρω. Το φανάρι φαινόταν από μακριά? Γιατί αν φαινόταν φίλε στο πορτοκαλί πρέπει να φρενάρεις και όχι να επιταχύνεις ή να πηγαίνεις με την ίδια ταχύτητα, προλαβαίνεις να φρενάρεις και με 90 αν το βλέπεις το φανάρι και ξεκινήσεις να φρενάρεις με το που δεις το πορτοκαλί. Τώρα το ότι σε προσπέρασαν μάλλον σημαίνει ότι την γλίτωσες. Περίμενε καμιά 2-3 μέρες να δεις αν θα σου έρθει κάποια κλήση αλλά δεν πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 17:26 Ο greenlander: #210 09-05-16 17:26 Οχι το φαναρι το είδα απο μακριά πράσινο και το πάτησα για να το προλάβω.Οταν άναψε το πορτοκαλί ήμουν 5 μέτρα απο το φανάρι και προφανώς δεν προλάβαινα να σταματήσω γτ τα το πορτοκαλί στις εθνικές κραταει ενα δευτερολεπτο. Πάντως όταν με προσπέρασαν δεν γύρισε καν να με κοιτάξει ο συνοδηγός οπότε πιστεύω να το κατάλαβαν και να μη μ έδωσαν σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 19:36 Ο Johnny15 έγραψε: #211 09-05-16 19:36 Μάλλον αυτό έγινε. Τυχερός πάντως μάλλον έκαναν κάτι άλλο εκείνη την ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 19:45 Ο greenlander: #212 09-05-16 19:45 Πάντως φοβήθηκα τόσο οτι μόλις ανάψει το πράσινο το περιπολικό θα με σταματήσει που για μια στιγμή σκέφτηκα να στρίψω σε κάποιο στενό για να "κρυφτώ" :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green Ranger Νεοφερμένο μέλος Ο Green Ranger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Μαΐου 2016 στις 10:38 Ο Green Ranger: #213 21-05-16 10:38 Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαΐου 2016 στις 20:01 Ο Γιώργος έγραψε: #214 21-05-16 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Green Ranger: Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι και καινούρια; Spoiler by the way, τα bots θα κάνουν πάρτυ στο e-mail σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 00:00 Η mindcircus: #215 04-07-16 00:00 Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.830 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #216 04-07-16 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Χωρίς να είμαι σίγουρος, στα ελληνικά όταν λέμε "χρονοδιάγραμμα" εννοούμε μια σειρά ενεργειών που θα γίνουν μια φορά μέχρι να οδηγήσουν σε κάποιο σκοπό - αποτέλεσμα (π.χ. χρονοδιάγραμμα για έξοδο της Μ. Βρετανίας από την Ε.Ε.), ενώ "πρόγραμμα" θεωρούμε μια επαναλαμβανόμενη σειρά ενεργειών (π.χ. το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων του σχολείου). Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ADAMHS Νεοφερμένο μέλος Ο ADAMHS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Ιουλίου 2016 στις 11:15 Ο ADAMHS έγραψε: #217 06-07-16 11:15 Με ποιον τρόπο μπορώ να καθαρίσω μια φωτογραφία που πήρα από video στο youtube και πως μπορώ να αυξήσω τα pixels. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2016 στις 16:47 Η mindcircus: #218 06-07-16 16:47 Μηπως το ατυχημα ειναι το τυχαιο συμβαν, ενω το δυστυχημα το ΚΑΚΟ τυχαιο συμβαν; Ετσι θα το ερμηνευα εγω. Καλη απορια. Φχαριστω Δια για την απαντηση. Εχουμε μεγαλη γκαμα λεξιλογιου κ ερμηνειων ενω οι αγγλοι με μια και ξεμπερδεψαν. Ναι μεν θαυμαζω την ελληνικη αλλα θα προτιμουσα να μιλω την αγγλικη :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2016 στις 18:00 Ο Guest 986132: #219 06-07-16 18:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Με το χρονοδιάγραμμα καθορίζουμε τα χρονικά όρια, στα οποία πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση ενεργειών. Το πρόγραμμα είναι η εν σειρά καταγραφή ενεργειών, που πρόκειται να εκτελεστούν σε ορισμένο χρόνο. Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Click για ανάπτυξη... Το δυστύχημα αναφέρεται σε ατύχημα που έχει αποβεί μοιραίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2016 στις 04:56 Η Nelliel έγραψε: #220 07-07-16 04:56 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι timetable αλλα timeline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζει κανείς τον τίτλο μιας ταινίας που η πλοκή της έχει να κάνει με το πως επιρρέασε ο πατέρας τον γιο του να μην σπουδάσει ηθοποιός που ήθελε και τελικά το παιδί αυτοκτόνησε; Μας την πρότεινε ο φιλόλογος αλλά δυστυχώς δεν θυμόταν τον τίτλο. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2016 στις 23:03 Ο timonierhs: #204 07-03-16 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζει κανείς τον τίτλο μιας ταινίας που η πλοκή της έχει να κάνει με το πως επιρρέασε ο πατέρας τον γιο του να μην σπουδάσει ηθοποιός που ήθελε και τελικά το παιδί αυτοκτόνησε; Μας την πρότεινε ο φιλόλογος αλλά δυστυχώς δεν θυμόταν τον τίτλο. Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό, αλλά σαν πλοκή μου θυμίζει " Ο κύκλος των χαμένων ποιητών" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2016 στις 19:00 Η Deutsch... Lover: #205 08-03-16 19:00 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό, αλλά σαν πλοκή μου θυμίζει " Ο κύκλος των χαμένων ποιητών" Click για ανάπτυξη... Θα τον ρωτήσω! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BillDaGreek Νεοφερμένο μέλος Ο BillDaGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2016 στις 20:19 Ο BillDaGreek: #206 13-03-16 20:19 Ξέρω θα μου πείτε πολύ απλά να βάλω αληθινό, ωστόσο θέλω αρχικά να βάλω κάτι σε μαγνητάκι για να δω αν μου πηγαίνει και για να μην ακούω τα απαίσια μαμαδίστικα παράπονα και μετά βλέπουμε... Για πείτε μου πού θα βρω σκουλαρίκι μαγνήτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Λέκτορας και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 12 Απριλίου 2016 στις 23:48 Ο HonoreDeBalzac: #207 12-04-16 23:48 Όποιος γνωρίζει από που μπορώ να βρω έτοιμα φυτολόγια στη Θεσ/νίκη , ας μου στείλει ένα μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 14:42 Ο greenlander: #208 09-05-16 14:42 Λοιπόν χθές βράδυ γύρω στις 12 οδηγούσα σε μια επαρχιακή εθνική οδό και απο πίσω μου βρισκόταν ενα περιπολικό.Ενω λοιπόν οδηγούσα παραβιασα ενα κόκκινο φανάρι οχι εσκεμμένα αλλα γτ απλα άναψε ενω ήμουν πολύ κοντά και δεν προλάβαινα να σταματήσω με 90 χλμ που πήγαινα. Αρχικά οταν μετά απο λιγο ειδα το περιπολικό ξανα απο πίσω μου πανικοβλήθηκα οτι θα με σταματήσει αλλα ευτυχώς με προσπέρασε και έφυγε πιθανως γτ πήγαινε να επέμβει κάπου γτ ειχε και τα μπλε φώτα αναμμένα.Αυτο που θα ήθελα είναι να μ πει κάποιος π ξέρει αν υπάρχει πιθανητατα να κράτησαν τις πινακίδες μου και να μου έρθει κάποια κληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 16:06 Ο Johnny15 έγραψε: #209 09-05-16 16:06 Κανονικά έπρεπε να σε γράψουν. Τώρα γιατί σε άφησαν δεν ξέρω. Το φανάρι φαινόταν από μακριά? Γιατί αν φαινόταν φίλε στο πορτοκαλί πρέπει να φρενάρεις και όχι να επιταχύνεις ή να πηγαίνεις με την ίδια ταχύτητα, προλαβαίνεις να φρενάρεις και με 90 αν το βλέπεις το φανάρι και ξεκινήσεις να φρενάρεις με το που δεις το πορτοκαλί. Τώρα το ότι σε προσπέρασαν μάλλον σημαίνει ότι την γλίτωσες. Περίμενε καμιά 2-3 μέρες να δεις αν θα σου έρθει κάποια κλήση αλλά δεν πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 17:26 Ο greenlander: #210 09-05-16 17:26 Οχι το φαναρι το είδα απο μακριά πράσινο και το πάτησα για να το προλάβω.Οταν άναψε το πορτοκαλί ήμουν 5 μέτρα απο το φανάρι και προφανώς δεν προλάβαινα να σταματήσω γτ τα το πορτοκαλί στις εθνικές κραταει ενα δευτερολεπτο. Πάντως όταν με προσπέρασαν δεν γύρισε καν να με κοιτάξει ο συνοδηγός οπότε πιστεύω να το κατάλαβαν και να μη μ έδωσαν σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 19:36 Ο Johnny15 έγραψε: #211 09-05-16 19:36 Μάλλον αυτό έγινε. Τυχερός πάντως μάλλον έκαναν κάτι άλλο εκείνη την ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 19:45 Ο greenlander: #212 09-05-16 19:45 Πάντως φοβήθηκα τόσο οτι μόλις ανάψει το πράσινο το περιπολικό θα με σταματήσει που για μια στιγμή σκέφτηκα να στρίψω σε κάποιο στενό για να "κρυφτώ" :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green Ranger Νεοφερμένο μέλος Ο Green Ranger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Μαΐου 2016 στις 10:38 Ο Green Ranger: #213 21-05-16 10:38 Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαΐου 2016 στις 20:01 Ο Γιώργος έγραψε: #214 21-05-16 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Green Ranger: Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι και καινούρια; Spoiler by the way, τα bots θα κάνουν πάρτυ στο e-mail σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 00:00 Η mindcircus: #215 04-07-16 00:00 Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.830 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #216 04-07-16 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Χωρίς να είμαι σίγουρος, στα ελληνικά όταν λέμε "χρονοδιάγραμμα" εννοούμε μια σειρά ενεργειών που θα γίνουν μια φορά μέχρι να οδηγήσουν σε κάποιο σκοπό - αποτέλεσμα (π.χ. χρονοδιάγραμμα για έξοδο της Μ. Βρετανίας από την Ε.Ε.), ενώ "πρόγραμμα" θεωρούμε μια επαναλαμβανόμενη σειρά ενεργειών (π.χ. το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων του σχολείου). Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ADAMHS Νεοφερμένο μέλος Ο ADAMHS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Ιουλίου 2016 στις 11:15 Ο ADAMHS έγραψε: #217 06-07-16 11:15 Με ποιον τρόπο μπορώ να καθαρίσω μια φωτογραφία που πήρα από video στο youtube και πως μπορώ να αυξήσω τα pixels. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2016 στις 16:47 Η mindcircus: #218 06-07-16 16:47 Μηπως το ατυχημα ειναι το τυχαιο συμβαν, ενω το δυστυχημα το ΚΑΚΟ τυχαιο συμβαν; Ετσι θα το ερμηνευα εγω. Καλη απορια. Φχαριστω Δια για την απαντηση. Εχουμε μεγαλη γκαμα λεξιλογιου κ ερμηνειων ενω οι αγγλοι με μια και ξεμπερδεψαν. Ναι μεν θαυμαζω την ελληνικη αλλα θα προτιμουσα να μιλω την αγγλικη :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2016 στις 18:00 Ο Guest 986132: #219 06-07-16 18:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Με το χρονοδιάγραμμα καθορίζουμε τα χρονικά όρια, στα οποία πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση ενεργειών. Το πρόγραμμα είναι η εν σειρά καταγραφή ενεργειών, που πρόκειται να εκτελεστούν σε ορισμένο χρόνο. Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Click για ανάπτυξη... Το δυστύχημα αναφέρεται σε ατύχημα που έχει αποβεί μοιραίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2016 στις 04:56 Η Nelliel έγραψε: #220 07-07-16 04:56 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι timetable αλλα timeline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζει κανείς τον τίτλο μιας ταινίας που η πλοκή της έχει να κάνει με το πως επιρρέασε ο πατέρας τον γιο του να μην σπουδάσει ηθοποιός που ήθελε και τελικά το παιδί αυτοκτόνησε; Μας την πρότεινε ο φιλόλογος αλλά δυστυχώς δεν θυμόταν τον τίτλο. Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό, αλλά σαν πλοκή μου θυμίζει " Ο κύκλος των χαμένων ποιητών" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2016 στις 19:00 Η Deutsch... Lover: #205 08-03-16 19:00 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό, αλλά σαν πλοκή μου θυμίζει " Ο κύκλος των χαμένων ποιητών" Click για ανάπτυξη... Θα τον ρωτήσω! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BillDaGreek Νεοφερμένο μέλος Ο BillDaGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2016 στις 20:19 Ο BillDaGreek: #206 13-03-16 20:19 Ξέρω θα μου πείτε πολύ απλά να βάλω αληθινό, ωστόσο θέλω αρχικά να βάλω κάτι σε μαγνητάκι για να δω αν μου πηγαίνει και για να μην ακούω τα απαίσια μαμαδίστικα παράπονα και μετά βλέπουμε... Για πείτε μου πού θα βρω σκουλαρίκι μαγνήτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Λέκτορας και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 12 Απριλίου 2016 στις 23:48 Ο HonoreDeBalzac: #207 12-04-16 23:48 Όποιος γνωρίζει από που μπορώ να βρω έτοιμα φυτολόγια στη Θεσ/νίκη , ας μου στείλει ένα μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 14:42 Ο greenlander: #208 09-05-16 14:42 Λοιπόν χθές βράδυ γύρω στις 12 οδηγούσα σε μια επαρχιακή εθνική οδό και απο πίσω μου βρισκόταν ενα περιπολικό.Ενω λοιπόν οδηγούσα παραβιασα ενα κόκκινο φανάρι οχι εσκεμμένα αλλα γτ απλα άναψε ενω ήμουν πολύ κοντά και δεν προλάβαινα να σταματήσω με 90 χλμ που πήγαινα. Αρχικά οταν μετά απο λιγο ειδα το περιπολικό ξανα απο πίσω μου πανικοβλήθηκα οτι θα με σταματήσει αλλα ευτυχώς με προσπέρασε και έφυγε πιθανως γτ πήγαινε να επέμβει κάπου γτ ειχε και τα μπλε φώτα αναμμένα.Αυτο που θα ήθελα είναι να μ πει κάποιος π ξέρει αν υπάρχει πιθανητατα να κράτησαν τις πινακίδες μου και να μου έρθει κάποια κληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 16:06 Ο Johnny15 έγραψε: #209 09-05-16 16:06 Κανονικά έπρεπε να σε γράψουν. Τώρα γιατί σε άφησαν δεν ξέρω. Το φανάρι φαινόταν από μακριά? Γιατί αν φαινόταν φίλε στο πορτοκαλί πρέπει να φρενάρεις και όχι να επιταχύνεις ή να πηγαίνεις με την ίδια ταχύτητα, προλαβαίνεις να φρενάρεις και με 90 αν το βλέπεις το φανάρι και ξεκινήσεις να φρενάρεις με το που δεις το πορτοκαλί. Τώρα το ότι σε προσπέρασαν μάλλον σημαίνει ότι την γλίτωσες. Περίμενε καμιά 2-3 μέρες να δεις αν θα σου έρθει κάποια κλήση αλλά δεν πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 17:26 Ο greenlander: #210 09-05-16 17:26 Οχι το φαναρι το είδα απο μακριά πράσινο και το πάτησα για να το προλάβω.Οταν άναψε το πορτοκαλί ήμουν 5 μέτρα απο το φανάρι και προφανώς δεν προλάβαινα να σταματήσω γτ τα το πορτοκαλί στις εθνικές κραταει ενα δευτερολεπτο. Πάντως όταν με προσπέρασαν δεν γύρισε καν να με κοιτάξει ο συνοδηγός οπότε πιστεύω να το κατάλαβαν και να μη μ έδωσαν σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 19:36 Ο Johnny15 έγραψε: #211 09-05-16 19:36 Μάλλον αυτό έγινε. Τυχερός πάντως μάλλον έκαναν κάτι άλλο εκείνη την ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 19:45 Ο greenlander: #212 09-05-16 19:45 Πάντως φοβήθηκα τόσο οτι μόλις ανάψει το πράσινο το περιπολικό θα με σταματήσει που για μια στιγμή σκέφτηκα να στρίψω σε κάποιο στενό για να "κρυφτώ" :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green Ranger Νεοφερμένο μέλος Ο Green Ranger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Μαΐου 2016 στις 10:38 Ο Green Ranger: #213 21-05-16 10:38 Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαΐου 2016 στις 20:01 Ο Γιώργος έγραψε: #214 21-05-16 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Green Ranger: Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι και καινούρια; Spoiler by the way, τα bots θα κάνουν πάρτυ στο e-mail σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 00:00 Η mindcircus: #215 04-07-16 00:00 Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.830 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #216 04-07-16 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Χωρίς να είμαι σίγουρος, στα ελληνικά όταν λέμε "χρονοδιάγραμμα" εννοούμε μια σειρά ενεργειών που θα γίνουν μια φορά μέχρι να οδηγήσουν σε κάποιο σκοπό - αποτέλεσμα (π.χ. χρονοδιάγραμμα για έξοδο της Μ. Βρετανίας από την Ε.Ε.), ενώ "πρόγραμμα" θεωρούμε μια επαναλαμβανόμενη σειρά ενεργειών (π.χ. το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων του σχολείου). Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ADAMHS Νεοφερμένο μέλος Ο ADAMHS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Ιουλίου 2016 στις 11:15 Ο ADAMHS έγραψε: #217 06-07-16 11:15 Με ποιον τρόπο μπορώ να καθαρίσω μια φωτογραφία που πήρα από video στο youtube και πως μπορώ να αυξήσω τα pixels. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2016 στις 16:47 Η mindcircus: #218 06-07-16 16:47 Μηπως το ατυχημα ειναι το τυχαιο συμβαν, ενω το δυστυχημα το ΚΑΚΟ τυχαιο συμβαν; Ετσι θα το ερμηνευα εγω. Καλη απορια. Φχαριστω Δια για την απαντηση. Εχουμε μεγαλη γκαμα λεξιλογιου κ ερμηνειων ενω οι αγγλοι με μια και ξεμπερδεψαν. Ναι μεν θαυμαζω την ελληνικη αλλα θα προτιμουσα να μιλω την αγγλικη :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2016 στις 18:00 Ο Guest 986132: #219 06-07-16 18:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Με το χρονοδιάγραμμα καθορίζουμε τα χρονικά όρια, στα οποία πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση ενεργειών. Το πρόγραμμα είναι η εν σειρά καταγραφή ενεργειών, που πρόκειται να εκτελεστούν σε ορισμένο χρόνο. Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Click για ανάπτυξη... Το δυστύχημα αναφέρεται σε ατύχημα που έχει αποβεί μοιραίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2016 στις 04:56 Η Nelliel έγραψε: #220 07-07-16 04:56 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι timetable αλλα timeline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό, αλλά σαν πλοκή μου θυμίζει " Ο κύκλος των χαμένων ποιητών" Click για ανάπτυξη... Θα τον ρωτήσω! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BillDaGreek Νεοφερμένο μέλος Ο BillDaGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2016 στις 20:19 Ο BillDaGreek: #206 13-03-16 20:19 Ξέρω θα μου πείτε πολύ απλά να βάλω αληθινό, ωστόσο θέλω αρχικά να βάλω κάτι σε μαγνητάκι για να δω αν μου πηγαίνει και για να μην ακούω τα απαίσια μαμαδίστικα παράπονα και μετά βλέπουμε... Για πείτε μου πού θα βρω σκουλαρίκι μαγνήτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Λέκτορας και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 12 Απριλίου 2016 στις 23:48 Ο HonoreDeBalzac: #207 12-04-16 23:48 Όποιος γνωρίζει από που μπορώ να βρω έτοιμα φυτολόγια στη Θεσ/νίκη , ας μου στείλει ένα μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 14:42 Ο greenlander: #208 09-05-16 14:42 Λοιπόν χθές βράδυ γύρω στις 12 οδηγούσα σε μια επαρχιακή εθνική οδό και απο πίσω μου βρισκόταν ενα περιπολικό.Ενω λοιπόν οδηγούσα παραβιασα ενα κόκκινο φανάρι οχι εσκεμμένα αλλα γτ απλα άναψε ενω ήμουν πολύ κοντά και δεν προλάβαινα να σταματήσω με 90 χλμ που πήγαινα. Αρχικά οταν μετά απο λιγο ειδα το περιπολικό ξανα απο πίσω μου πανικοβλήθηκα οτι θα με σταματήσει αλλα ευτυχώς με προσπέρασε και έφυγε πιθανως γτ πήγαινε να επέμβει κάπου γτ ειχε και τα μπλε φώτα αναμμένα.Αυτο που θα ήθελα είναι να μ πει κάποιος π ξέρει αν υπάρχει πιθανητατα να κράτησαν τις πινακίδες μου και να μου έρθει κάποια κληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 16:06 Ο Johnny15 έγραψε: #209 09-05-16 16:06 Κανονικά έπρεπε να σε γράψουν. Τώρα γιατί σε άφησαν δεν ξέρω. Το φανάρι φαινόταν από μακριά? Γιατί αν φαινόταν φίλε στο πορτοκαλί πρέπει να φρενάρεις και όχι να επιταχύνεις ή να πηγαίνεις με την ίδια ταχύτητα, προλαβαίνεις να φρενάρεις και με 90 αν το βλέπεις το φανάρι και ξεκινήσεις να φρενάρεις με το που δεις το πορτοκαλί. Τώρα το ότι σε προσπέρασαν μάλλον σημαίνει ότι την γλίτωσες. Περίμενε καμιά 2-3 μέρες να δεις αν θα σου έρθει κάποια κλήση αλλά δεν πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 17:26 Ο greenlander: #210 09-05-16 17:26 Οχι το φαναρι το είδα απο μακριά πράσινο και το πάτησα για να το προλάβω.Οταν άναψε το πορτοκαλί ήμουν 5 μέτρα απο το φανάρι και προφανώς δεν προλάβαινα να σταματήσω γτ τα το πορτοκαλί στις εθνικές κραταει ενα δευτερολεπτο. Πάντως όταν με προσπέρασαν δεν γύρισε καν να με κοιτάξει ο συνοδηγός οπότε πιστεύω να το κατάλαβαν και να μη μ έδωσαν σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 19:36 Ο Johnny15 έγραψε: #211 09-05-16 19:36 Μάλλον αυτό έγινε. Τυχερός πάντως μάλλον έκαναν κάτι άλλο εκείνη την ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 19:45 Ο greenlander: #212 09-05-16 19:45 Πάντως φοβήθηκα τόσο οτι μόλις ανάψει το πράσινο το περιπολικό θα με σταματήσει που για μια στιγμή σκέφτηκα να στρίψω σε κάποιο στενό για να "κρυφτώ" :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green Ranger Νεοφερμένο μέλος Ο Green Ranger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Μαΐου 2016 στις 10:38 Ο Green Ranger: #213 21-05-16 10:38 Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαΐου 2016 στις 20:01 Ο Γιώργος έγραψε: #214 21-05-16 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Green Ranger: Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι και καινούρια; Spoiler by the way, τα bots θα κάνουν πάρτυ στο e-mail σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 00:00 Η mindcircus: #215 04-07-16 00:00 Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.830 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #216 04-07-16 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Χωρίς να είμαι σίγουρος, στα ελληνικά όταν λέμε "χρονοδιάγραμμα" εννοούμε μια σειρά ενεργειών που θα γίνουν μια φορά μέχρι να οδηγήσουν σε κάποιο σκοπό - αποτέλεσμα (π.χ. χρονοδιάγραμμα για έξοδο της Μ. Βρετανίας από την Ε.Ε.), ενώ "πρόγραμμα" θεωρούμε μια επαναλαμβανόμενη σειρά ενεργειών (π.χ. το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων του σχολείου). Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ADAMHS Νεοφερμένο μέλος Ο ADAMHS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Ιουλίου 2016 στις 11:15 Ο ADAMHS έγραψε: #217 06-07-16 11:15 Με ποιον τρόπο μπορώ να καθαρίσω μια φωτογραφία που πήρα από video στο youtube και πως μπορώ να αυξήσω τα pixels. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2016 στις 16:47 Η mindcircus: #218 06-07-16 16:47 Μηπως το ατυχημα ειναι το τυχαιο συμβαν, ενω το δυστυχημα το ΚΑΚΟ τυχαιο συμβαν; Ετσι θα το ερμηνευα εγω. Καλη απορια. Φχαριστω Δια για την απαντηση. Εχουμε μεγαλη γκαμα λεξιλογιου κ ερμηνειων ενω οι αγγλοι με μια και ξεμπερδεψαν. Ναι μεν θαυμαζω την ελληνικη αλλα θα προτιμουσα να μιλω την αγγλικη :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2016 στις 18:00 Ο Guest 986132: #219 06-07-16 18:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Με το χρονοδιάγραμμα καθορίζουμε τα χρονικά όρια, στα οποία πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση ενεργειών. Το πρόγραμμα είναι η εν σειρά καταγραφή ενεργειών, που πρόκειται να εκτελεστούν σε ορισμένο χρόνο. Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Click για ανάπτυξη... Το δυστύχημα αναφέρεται σε ατύχημα που έχει αποβεί μοιραίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2016 στις 04:56 Η Nelliel έγραψε: #220 07-07-16 04:56 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι timetable αλλα timeline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξέρω θα μου πείτε πολύ απλά να βάλω αληθινό, ωστόσο θέλω αρχικά να βάλω κάτι σε μαγνητάκι για να δω αν μου πηγαίνει και για να μην ακούω τα απαίσια μαμαδίστικα παράπονα και μετά βλέπουμε... Για πείτε μου πού θα βρω σκουλαρίκι μαγνήτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Λέκτορας και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 12 Απριλίου 2016 στις 23:48 Ο HonoreDeBalzac: #207 12-04-16 23:48 Όποιος γνωρίζει από που μπορώ να βρω έτοιμα φυτολόγια στη Θεσ/νίκη , ας μου στείλει ένα μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 14:42 Ο greenlander: #208 09-05-16 14:42 Λοιπόν χθές βράδυ γύρω στις 12 οδηγούσα σε μια επαρχιακή εθνική οδό και απο πίσω μου βρισκόταν ενα περιπολικό.Ενω λοιπόν οδηγούσα παραβιασα ενα κόκκινο φανάρι οχι εσκεμμένα αλλα γτ απλα άναψε ενω ήμουν πολύ κοντά και δεν προλάβαινα να σταματήσω με 90 χλμ που πήγαινα. Αρχικά οταν μετά απο λιγο ειδα το περιπολικό ξανα απο πίσω μου πανικοβλήθηκα οτι θα με σταματήσει αλλα ευτυχώς με προσπέρασε και έφυγε πιθανως γτ πήγαινε να επέμβει κάπου γτ ειχε και τα μπλε φώτα αναμμένα.Αυτο που θα ήθελα είναι να μ πει κάποιος π ξέρει αν υπάρχει πιθανητατα να κράτησαν τις πινακίδες μου και να μου έρθει κάποια κληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 16:06 Ο Johnny15 έγραψε: #209 09-05-16 16:06 Κανονικά έπρεπε να σε γράψουν. Τώρα γιατί σε άφησαν δεν ξέρω. Το φανάρι φαινόταν από μακριά? Γιατί αν φαινόταν φίλε στο πορτοκαλί πρέπει να φρενάρεις και όχι να επιταχύνεις ή να πηγαίνεις με την ίδια ταχύτητα, προλαβαίνεις να φρενάρεις και με 90 αν το βλέπεις το φανάρι και ξεκινήσεις να φρενάρεις με το που δεις το πορτοκαλί. Τώρα το ότι σε προσπέρασαν μάλλον σημαίνει ότι την γλίτωσες. Περίμενε καμιά 2-3 μέρες να δεις αν θα σου έρθει κάποια κλήση αλλά δεν πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 17:26 Ο greenlander: #210 09-05-16 17:26 Οχι το φαναρι το είδα απο μακριά πράσινο και το πάτησα για να το προλάβω.Οταν άναψε το πορτοκαλί ήμουν 5 μέτρα απο το φανάρι και προφανώς δεν προλάβαινα να σταματήσω γτ τα το πορτοκαλί στις εθνικές κραταει ενα δευτερολεπτο. Πάντως όταν με προσπέρασαν δεν γύρισε καν να με κοιτάξει ο συνοδηγός οπότε πιστεύω να το κατάλαβαν και να μη μ έδωσαν σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 19:36 Ο Johnny15 έγραψε: #211 09-05-16 19:36 Μάλλον αυτό έγινε. Τυχερός πάντως μάλλον έκαναν κάτι άλλο εκείνη την ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 19:45 Ο greenlander: #212 09-05-16 19:45 Πάντως φοβήθηκα τόσο οτι μόλις ανάψει το πράσινο το περιπολικό θα με σταματήσει που για μια στιγμή σκέφτηκα να στρίψω σε κάποιο στενό για να "κρυφτώ" :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green Ranger Νεοφερμένο μέλος Ο Green Ranger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Μαΐου 2016 στις 10:38 Ο Green Ranger: #213 21-05-16 10:38 Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαΐου 2016 στις 20:01 Ο Γιώργος έγραψε: #214 21-05-16 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Green Ranger: Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι και καινούρια; Spoiler by the way, τα bots θα κάνουν πάρτυ στο e-mail σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 00:00 Η mindcircus: #215 04-07-16 00:00 Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.830 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #216 04-07-16 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Χωρίς να είμαι σίγουρος, στα ελληνικά όταν λέμε "χρονοδιάγραμμα" εννοούμε μια σειρά ενεργειών που θα γίνουν μια φορά μέχρι να οδηγήσουν σε κάποιο σκοπό - αποτέλεσμα (π.χ. χρονοδιάγραμμα για έξοδο της Μ. Βρετανίας από την Ε.Ε.), ενώ "πρόγραμμα" θεωρούμε μια επαναλαμβανόμενη σειρά ενεργειών (π.χ. το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων του σχολείου). Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ADAMHS Νεοφερμένο μέλος Ο ADAMHS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Ιουλίου 2016 στις 11:15 Ο ADAMHS έγραψε: #217 06-07-16 11:15 Με ποιον τρόπο μπορώ να καθαρίσω μια φωτογραφία που πήρα από video στο youtube και πως μπορώ να αυξήσω τα pixels. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2016 στις 16:47 Η mindcircus: #218 06-07-16 16:47 Μηπως το ατυχημα ειναι το τυχαιο συμβαν, ενω το δυστυχημα το ΚΑΚΟ τυχαιο συμβαν; Ετσι θα το ερμηνευα εγω. Καλη απορια. Φχαριστω Δια για την απαντηση. Εχουμε μεγαλη γκαμα λεξιλογιου κ ερμηνειων ενω οι αγγλοι με μια και ξεμπερδεψαν. Ναι μεν θαυμαζω την ελληνικη αλλα θα προτιμουσα να μιλω την αγγλικη :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2016 στις 18:00 Ο Guest 986132: #219 06-07-16 18:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Με το χρονοδιάγραμμα καθορίζουμε τα χρονικά όρια, στα οποία πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση ενεργειών. Το πρόγραμμα είναι η εν σειρά καταγραφή ενεργειών, που πρόκειται να εκτελεστούν σε ορισμένο χρόνο. Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Click για ανάπτυξη... Το δυστύχημα αναφέρεται σε ατύχημα που έχει αποβεί μοιραίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2016 στις 04:56 Η Nelliel έγραψε: #220 07-07-16 04:56 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι timetable αλλα timeline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όποιος γνωρίζει από που μπορώ να βρω έτοιμα φυτολόγια στη Θεσ/νίκη , ας μου στείλει ένα μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 14:42 Ο greenlander: #208 09-05-16 14:42 Λοιπόν χθές βράδυ γύρω στις 12 οδηγούσα σε μια επαρχιακή εθνική οδό και απο πίσω μου βρισκόταν ενα περιπολικό.Ενω λοιπόν οδηγούσα παραβιασα ενα κόκκινο φανάρι οχι εσκεμμένα αλλα γτ απλα άναψε ενω ήμουν πολύ κοντά και δεν προλάβαινα να σταματήσω με 90 χλμ που πήγαινα. Αρχικά οταν μετά απο λιγο ειδα το περιπολικό ξανα απο πίσω μου πανικοβλήθηκα οτι θα με σταματήσει αλλα ευτυχώς με προσπέρασε και έφυγε πιθανως γτ πήγαινε να επέμβει κάπου γτ ειχε και τα μπλε φώτα αναμμένα.Αυτο που θα ήθελα είναι να μ πει κάποιος π ξέρει αν υπάρχει πιθανητατα να κράτησαν τις πινακίδες μου και να μου έρθει κάποια κληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 16:06 Ο Johnny15 έγραψε: #209 09-05-16 16:06 Κανονικά έπρεπε να σε γράψουν. Τώρα γιατί σε άφησαν δεν ξέρω. Το φανάρι φαινόταν από μακριά? Γιατί αν φαινόταν φίλε στο πορτοκαλί πρέπει να φρενάρεις και όχι να επιταχύνεις ή να πηγαίνεις με την ίδια ταχύτητα, προλαβαίνεις να φρενάρεις και με 90 αν το βλέπεις το φανάρι και ξεκινήσεις να φρενάρεις με το που δεις το πορτοκαλί. Τώρα το ότι σε προσπέρασαν μάλλον σημαίνει ότι την γλίτωσες. Περίμενε καμιά 2-3 μέρες να δεις αν θα σου έρθει κάποια κλήση αλλά δεν πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 17:26 Ο greenlander: #210 09-05-16 17:26 Οχι το φαναρι το είδα απο μακριά πράσινο και το πάτησα για να το προλάβω.Οταν άναψε το πορτοκαλί ήμουν 5 μέτρα απο το φανάρι και προφανώς δεν προλάβαινα να σταματήσω γτ τα το πορτοκαλί στις εθνικές κραταει ενα δευτερολεπτο. Πάντως όταν με προσπέρασαν δεν γύρισε καν να με κοιτάξει ο συνοδηγός οπότε πιστεύω να το κατάλαβαν και να μη μ έδωσαν σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 19:36 Ο Johnny15 έγραψε: #211 09-05-16 19:36 Μάλλον αυτό έγινε. Τυχερός πάντως μάλλον έκαναν κάτι άλλο εκείνη την ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 19:45 Ο greenlander: #212 09-05-16 19:45 Πάντως φοβήθηκα τόσο οτι μόλις ανάψει το πράσινο το περιπολικό θα με σταματήσει που για μια στιγμή σκέφτηκα να στρίψω σε κάποιο στενό για να "κρυφτώ" :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green Ranger Νεοφερμένο μέλος Ο Green Ranger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Μαΐου 2016 στις 10:38 Ο Green Ranger: #213 21-05-16 10:38 Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαΐου 2016 στις 20:01 Ο Γιώργος έγραψε: #214 21-05-16 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Green Ranger: Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι και καινούρια; Spoiler by the way, τα bots θα κάνουν πάρτυ στο e-mail σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 00:00 Η mindcircus: #215 04-07-16 00:00 Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.830 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #216 04-07-16 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Χωρίς να είμαι σίγουρος, στα ελληνικά όταν λέμε "χρονοδιάγραμμα" εννοούμε μια σειρά ενεργειών που θα γίνουν μια φορά μέχρι να οδηγήσουν σε κάποιο σκοπό - αποτέλεσμα (π.χ. χρονοδιάγραμμα για έξοδο της Μ. Βρετανίας από την Ε.Ε.), ενώ "πρόγραμμα" θεωρούμε μια επαναλαμβανόμενη σειρά ενεργειών (π.χ. το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων του σχολείου). Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ADAMHS Νεοφερμένο μέλος Ο ADAMHS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Ιουλίου 2016 στις 11:15 Ο ADAMHS έγραψε: #217 06-07-16 11:15 Με ποιον τρόπο μπορώ να καθαρίσω μια φωτογραφία που πήρα από video στο youtube και πως μπορώ να αυξήσω τα pixels. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2016 στις 16:47 Η mindcircus: #218 06-07-16 16:47 Μηπως το ατυχημα ειναι το τυχαιο συμβαν, ενω το δυστυχημα το ΚΑΚΟ τυχαιο συμβαν; Ετσι θα το ερμηνευα εγω. Καλη απορια. Φχαριστω Δια για την απαντηση. Εχουμε μεγαλη γκαμα λεξιλογιου κ ερμηνειων ενω οι αγγλοι με μια και ξεμπερδεψαν. Ναι μεν θαυμαζω την ελληνικη αλλα θα προτιμουσα να μιλω την αγγλικη :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2016 στις 18:00 Ο Guest 986132: #219 06-07-16 18:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Με το χρονοδιάγραμμα καθορίζουμε τα χρονικά όρια, στα οποία πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση ενεργειών. Το πρόγραμμα είναι η εν σειρά καταγραφή ενεργειών, που πρόκειται να εκτελεστούν σε ορισμένο χρόνο. Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Click για ανάπτυξη... Το δυστύχημα αναφέρεται σε ατύχημα που έχει αποβεί μοιραίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2016 στις 04:56 Η Nelliel έγραψε: #220 07-07-16 04:56 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι timetable αλλα timeline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν χθές βράδυ γύρω στις 12 οδηγούσα σε μια επαρχιακή εθνική οδό και απο πίσω μου βρισκόταν ενα περιπολικό.Ενω λοιπόν οδηγούσα παραβιασα ενα κόκκινο φανάρι οχι εσκεμμένα αλλα γτ απλα άναψε ενω ήμουν πολύ κοντά και δεν προλάβαινα να σταματήσω με 90 χλμ που πήγαινα. Αρχικά οταν μετά απο λιγο ειδα το περιπολικό ξανα απο πίσω μου πανικοβλήθηκα οτι θα με σταματήσει αλλα ευτυχώς με προσπέρασε και έφυγε πιθανως γτ πήγαινε να επέμβει κάπου γτ ειχε και τα μπλε φώτα αναμμένα.Αυτο που θα ήθελα είναι να μ πει κάποιος π ξέρει αν υπάρχει πιθανητατα να κράτησαν τις πινακίδες μου και να μου έρθει κάποια κληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 16:06 Ο Johnny15 έγραψε: #209 09-05-16 16:06 Κανονικά έπρεπε να σε γράψουν. Τώρα γιατί σε άφησαν δεν ξέρω. Το φανάρι φαινόταν από μακριά? Γιατί αν φαινόταν φίλε στο πορτοκαλί πρέπει να φρενάρεις και όχι να επιταχύνεις ή να πηγαίνεις με την ίδια ταχύτητα, προλαβαίνεις να φρενάρεις και με 90 αν το βλέπεις το φανάρι και ξεκινήσεις να φρενάρεις με το που δεις το πορτοκαλί. Τώρα το ότι σε προσπέρασαν μάλλον σημαίνει ότι την γλίτωσες. Περίμενε καμιά 2-3 μέρες να δεις αν θα σου έρθει κάποια κλήση αλλά δεν πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 17:26 Ο greenlander: #210 09-05-16 17:26 Οχι το φαναρι το είδα απο μακριά πράσινο και το πάτησα για να το προλάβω.Οταν άναψε το πορτοκαλί ήμουν 5 μέτρα απο το φανάρι και προφανώς δεν προλάβαινα να σταματήσω γτ τα το πορτοκαλί στις εθνικές κραταει ενα δευτερολεπτο. Πάντως όταν με προσπέρασαν δεν γύρισε καν να με κοιτάξει ο συνοδηγός οπότε πιστεύω να το κατάλαβαν και να μη μ έδωσαν σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 19:36 Ο Johnny15 έγραψε: #211 09-05-16 19:36 Μάλλον αυτό έγινε. Τυχερός πάντως μάλλον έκαναν κάτι άλλο εκείνη την ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 19:45 Ο greenlander: #212 09-05-16 19:45 Πάντως φοβήθηκα τόσο οτι μόλις ανάψει το πράσινο το περιπολικό θα με σταματήσει που για μια στιγμή σκέφτηκα να στρίψω σε κάποιο στενό για να "κρυφτώ" :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green Ranger Νεοφερμένο μέλος Ο Green Ranger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Μαΐου 2016 στις 10:38 Ο Green Ranger: #213 21-05-16 10:38 Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαΐου 2016 στις 20:01 Ο Γιώργος έγραψε: #214 21-05-16 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Green Ranger: Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι και καινούρια; Spoiler by the way, τα bots θα κάνουν πάρτυ στο e-mail σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 00:00 Η mindcircus: #215 04-07-16 00:00 Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.830 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #216 04-07-16 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Χωρίς να είμαι σίγουρος, στα ελληνικά όταν λέμε "χρονοδιάγραμμα" εννοούμε μια σειρά ενεργειών που θα γίνουν μια φορά μέχρι να οδηγήσουν σε κάποιο σκοπό - αποτέλεσμα (π.χ. χρονοδιάγραμμα για έξοδο της Μ. Βρετανίας από την Ε.Ε.), ενώ "πρόγραμμα" θεωρούμε μια επαναλαμβανόμενη σειρά ενεργειών (π.χ. το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων του σχολείου). Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ADAMHS Νεοφερμένο μέλος Ο ADAMHS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Ιουλίου 2016 στις 11:15 Ο ADAMHS έγραψε: #217 06-07-16 11:15 Με ποιον τρόπο μπορώ να καθαρίσω μια φωτογραφία που πήρα από video στο youtube και πως μπορώ να αυξήσω τα pixels. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2016 στις 16:47 Η mindcircus: #218 06-07-16 16:47 Μηπως το ατυχημα ειναι το τυχαιο συμβαν, ενω το δυστυχημα το ΚΑΚΟ τυχαιο συμβαν; Ετσι θα το ερμηνευα εγω. Καλη απορια. Φχαριστω Δια για την απαντηση. Εχουμε μεγαλη γκαμα λεξιλογιου κ ερμηνειων ενω οι αγγλοι με μια και ξεμπερδεψαν. Ναι μεν θαυμαζω την ελληνικη αλλα θα προτιμουσα να μιλω την αγγλικη :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2016 στις 18:00 Ο Guest 986132: #219 06-07-16 18:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Με το χρονοδιάγραμμα καθορίζουμε τα χρονικά όρια, στα οποία πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση ενεργειών. Το πρόγραμμα είναι η εν σειρά καταγραφή ενεργειών, που πρόκειται να εκτελεστούν σε ορισμένο χρόνο. Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Click για ανάπτυξη... Το δυστύχημα αναφέρεται σε ατύχημα που έχει αποβεί μοιραίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2016 στις 04:56 Η Nelliel έγραψε: #220 07-07-16 04:56 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι timetable αλλα timeline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κανονικά έπρεπε να σε γράψουν. Τώρα γιατί σε άφησαν δεν ξέρω. Το φανάρι φαινόταν από μακριά? Γιατί αν φαινόταν φίλε στο πορτοκαλί πρέπει να φρενάρεις και όχι να επιταχύνεις ή να πηγαίνεις με την ίδια ταχύτητα, προλαβαίνεις να φρενάρεις και με 90 αν το βλέπεις το φανάρι και ξεκινήσεις να φρενάρεις με το που δεις το πορτοκαλί. Τώρα το ότι σε προσπέρασαν μάλλον σημαίνει ότι την γλίτωσες. Περίμενε καμιά 2-3 μέρες να δεις αν θα σου έρθει κάποια κλήση αλλά δεν πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 17:26 Ο greenlander: #210 09-05-16 17:26 Οχι το φαναρι το είδα απο μακριά πράσινο και το πάτησα για να το προλάβω.Οταν άναψε το πορτοκαλί ήμουν 5 μέτρα απο το φανάρι και προφανώς δεν προλάβαινα να σταματήσω γτ τα το πορτοκαλί στις εθνικές κραταει ενα δευτερολεπτο. Πάντως όταν με προσπέρασαν δεν γύρισε καν να με κοιτάξει ο συνοδηγός οπότε πιστεύω να το κατάλαβαν και να μη μ έδωσαν σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 19:36 Ο Johnny15 έγραψε: #211 09-05-16 19:36 Μάλλον αυτό έγινε. Τυχερός πάντως μάλλον έκαναν κάτι άλλο εκείνη την ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 19:45 Ο greenlander: #212 09-05-16 19:45 Πάντως φοβήθηκα τόσο οτι μόλις ανάψει το πράσινο το περιπολικό θα με σταματήσει που για μια στιγμή σκέφτηκα να στρίψω σε κάποιο στενό για να "κρυφτώ" :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green Ranger Νεοφερμένο μέλος Ο Green Ranger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Μαΐου 2016 στις 10:38 Ο Green Ranger: #213 21-05-16 10:38 Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαΐου 2016 στις 20:01 Ο Γιώργος έγραψε: #214 21-05-16 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Green Ranger: Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι και καινούρια; Spoiler by the way, τα bots θα κάνουν πάρτυ στο e-mail σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 00:00 Η mindcircus: #215 04-07-16 00:00 Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.830 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #216 04-07-16 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Χωρίς να είμαι σίγουρος, στα ελληνικά όταν λέμε "χρονοδιάγραμμα" εννοούμε μια σειρά ενεργειών που θα γίνουν μια φορά μέχρι να οδηγήσουν σε κάποιο σκοπό - αποτέλεσμα (π.χ. χρονοδιάγραμμα για έξοδο της Μ. Βρετανίας από την Ε.Ε.), ενώ "πρόγραμμα" θεωρούμε μια επαναλαμβανόμενη σειρά ενεργειών (π.χ. το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων του σχολείου). Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ADAMHS Νεοφερμένο μέλος Ο ADAMHS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Ιουλίου 2016 στις 11:15 Ο ADAMHS έγραψε: #217 06-07-16 11:15 Με ποιον τρόπο μπορώ να καθαρίσω μια φωτογραφία που πήρα από video στο youtube και πως μπορώ να αυξήσω τα pixels. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2016 στις 16:47 Η mindcircus: #218 06-07-16 16:47 Μηπως το ατυχημα ειναι το τυχαιο συμβαν, ενω το δυστυχημα το ΚΑΚΟ τυχαιο συμβαν; Ετσι θα το ερμηνευα εγω. Καλη απορια. Φχαριστω Δια για την απαντηση. Εχουμε μεγαλη γκαμα λεξιλογιου κ ερμηνειων ενω οι αγγλοι με μια και ξεμπερδεψαν. Ναι μεν θαυμαζω την ελληνικη αλλα θα προτιμουσα να μιλω την αγγλικη :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2016 στις 18:00 Ο Guest 986132: #219 06-07-16 18:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Με το χρονοδιάγραμμα καθορίζουμε τα χρονικά όρια, στα οποία πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση ενεργειών. Το πρόγραμμα είναι η εν σειρά καταγραφή ενεργειών, που πρόκειται να εκτελεστούν σε ορισμένο χρόνο. Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Click για ανάπτυξη... Το δυστύχημα αναφέρεται σε ατύχημα που έχει αποβεί μοιραίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2016 στις 04:56 Η Nelliel έγραψε: #220 07-07-16 04:56 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι timetable αλλα timeline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι το φαναρι το είδα απο μακριά πράσινο και το πάτησα για να το προλάβω.Οταν άναψε το πορτοκαλί ήμουν 5 μέτρα απο το φανάρι και προφανώς δεν προλάβαινα να σταματήσω γτ τα το πορτοκαλί στις εθνικές κραταει ενα δευτερολεπτο. Πάντως όταν με προσπέρασαν δεν γύρισε καν να με κοιτάξει ο συνοδηγός οπότε πιστεύω να το κατάλαβαν και να μη μ έδωσαν σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 19:36 Ο Johnny15 έγραψε: #211 09-05-16 19:36 Μάλλον αυτό έγινε. Τυχερός πάντως μάλλον έκαναν κάτι άλλο εκείνη την ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 19:45 Ο greenlander: #212 09-05-16 19:45 Πάντως φοβήθηκα τόσο οτι μόλις ανάψει το πράσινο το περιπολικό θα με σταματήσει που για μια στιγμή σκέφτηκα να στρίψω σε κάποιο στενό για να "κρυφτώ" :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green Ranger Νεοφερμένο μέλος Ο Green Ranger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Μαΐου 2016 στις 10:38 Ο Green Ranger: #213 21-05-16 10:38 Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαΐου 2016 στις 20:01 Ο Γιώργος έγραψε: #214 21-05-16 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Green Ranger: Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι και καινούρια; Spoiler by the way, τα bots θα κάνουν πάρτυ στο e-mail σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 00:00 Η mindcircus: #215 04-07-16 00:00 Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.830 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #216 04-07-16 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Χωρίς να είμαι σίγουρος, στα ελληνικά όταν λέμε "χρονοδιάγραμμα" εννοούμε μια σειρά ενεργειών που θα γίνουν μια φορά μέχρι να οδηγήσουν σε κάποιο σκοπό - αποτέλεσμα (π.χ. χρονοδιάγραμμα για έξοδο της Μ. Βρετανίας από την Ε.Ε.), ενώ "πρόγραμμα" θεωρούμε μια επαναλαμβανόμενη σειρά ενεργειών (π.χ. το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων του σχολείου). Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ADAMHS Νεοφερμένο μέλος Ο ADAMHS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Ιουλίου 2016 στις 11:15 Ο ADAMHS έγραψε: #217 06-07-16 11:15 Με ποιον τρόπο μπορώ να καθαρίσω μια φωτογραφία που πήρα από video στο youtube και πως μπορώ να αυξήσω τα pixels. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2016 στις 16:47 Η mindcircus: #218 06-07-16 16:47 Μηπως το ατυχημα ειναι το τυχαιο συμβαν, ενω το δυστυχημα το ΚΑΚΟ τυχαιο συμβαν; Ετσι θα το ερμηνευα εγω. Καλη απορια. Φχαριστω Δια για την απαντηση. Εχουμε μεγαλη γκαμα λεξιλογιου κ ερμηνειων ενω οι αγγλοι με μια και ξεμπερδεψαν. Ναι μεν θαυμαζω την ελληνικη αλλα θα προτιμουσα να μιλω την αγγλικη :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2016 στις 18:00 Ο Guest 986132: #219 06-07-16 18:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Με το χρονοδιάγραμμα καθορίζουμε τα χρονικά όρια, στα οποία πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση ενεργειών. Το πρόγραμμα είναι η εν σειρά καταγραφή ενεργειών, που πρόκειται να εκτελεστούν σε ορισμένο χρόνο. Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Click για ανάπτυξη... Το δυστύχημα αναφέρεται σε ατύχημα που έχει αποβεί μοιραίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2016 στις 04:56 Η Nelliel έγραψε: #220 07-07-16 04:56 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι timetable αλλα timeline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μάλλον αυτό έγινε. Τυχερός πάντως μάλλον έκαναν κάτι άλλο εκείνη την ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
greenlander Νεοφερμένο μέλος Ο greenlander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 19:45 Ο greenlander: #212 09-05-16 19:45 Πάντως φοβήθηκα τόσο οτι μόλις ανάψει το πράσινο το περιπολικό θα με σταματήσει που για μια στιγμή σκέφτηκα να στρίψω σε κάποιο στενό για να "κρυφτώ" :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green Ranger Νεοφερμένο μέλος Ο Green Ranger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Μαΐου 2016 στις 10:38 Ο Green Ranger: #213 21-05-16 10:38 Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαΐου 2016 στις 20:01 Ο Γιώργος έγραψε: #214 21-05-16 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Green Ranger: Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι και καινούρια; Spoiler by the way, τα bots θα κάνουν πάρτυ στο e-mail σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 00:00 Η mindcircus: #215 04-07-16 00:00 Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.830 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #216 04-07-16 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Χωρίς να είμαι σίγουρος, στα ελληνικά όταν λέμε "χρονοδιάγραμμα" εννοούμε μια σειρά ενεργειών που θα γίνουν μια φορά μέχρι να οδηγήσουν σε κάποιο σκοπό - αποτέλεσμα (π.χ. χρονοδιάγραμμα για έξοδο της Μ. Βρετανίας από την Ε.Ε.), ενώ "πρόγραμμα" θεωρούμε μια επαναλαμβανόμενη σειρά ενεργειών (π.χ. το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων του σχολείου). Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ADAMHS Νεοφερμένο μέλος Ο ADAMHS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Ιουλίου 2016 στις 11:15 Ο ADAMHS έγραψε: #217 06-07-16 11:15 Με ποιον τρόπο μπορώ να καθαρίσω μια φωτογραφία που πήρα από video στο youtube και πως μπορώ να αυξήσω τα pixels. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2016 στις 16:47 Η mindcircus: #218 06-07-16 16:47 Μηπως το ατυχημα ειναι το τυχαιο συμβαν, ενω το δυστυχημα το ΚΑΚΟ τυχαιο συμβαν; Ετσι θα το ερμηνευα εγω. Καλη απορια. Φχαριστω Δια για την απαντηση. Εχουμε μεγαλη γκαμα λεξιλογιου κ ερμηνειων ενω οι αγγλοι με μια και ξεμπερδεψαν. Ναι μεν θαυμαζω την ελληνικη αλλα θα προτιμουσα να μιλω την αγγλικη :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2016 στις 18:00 Ο Guest 986132: #219 06-07-16 18:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Με το χρονοδιάγραμμα καθορίζουμε τα χρονικά όρια, στα οποία πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση ενεργειών. Το πρόγραμμα είναι η εν σειρά καταγραφή ενεργειών, που πρόκειται να εκτελεστούν σε ορισμένο χρόνο. Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Click για ανάπτυξη... Το δυστύχημα αναφέρεται σε ατύχημα που έχει αποβεί μοιραίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2016 στις 04:56 Η Nelliel έγραψε: #220 07-07-16 04:56 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι timetable αλλα timeline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως φοβήθηκα τόσο οτι μόλις ανάψει το πράσινο το περιπολικό θα με σταματήσει που για μια στιγμή σκέφτηκα να στρίψω σε κάποιο στενό για να "κρυφτώ" :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Green Ranger Νεοφερμένο μέλος Ο Green Ranger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 21 Μαΐου 2016 στις 10:38 Ο Green Ranger: #213 21-05-16 10:38 Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαΐου 2016 στις 20:01 Ο Γιώργος έγραψε: #214 21-05-16 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Green Ranger: Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι και καινούρια; Spoiler by the way, τα bots θα κάνουν πάρτυ στο e-mail σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 00:00 Η mindcircus: #215 04-07-16 00:00 Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.830 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #216 04-07-16 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Χωρίς να είμαι σίγουρος, στα ελληνικά όταν λέμε "χρονοδιάγραμμα" εννοούμε μια σειρά ενεργειών που θα γίνουν μια φορά μέχρι να οδηγήσουν σε κάποιο σκοπό - αποτέλεσμα (π.χ. χρονοδιάγραμμα για έξοδο της Μ. Βρετανίας από την Ε.Ε.), ενώ "πρόγραμμα" θεωρούμε μια επαναλαμβανόμενη σειρά ενεργειών (π.χ. το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων του σχολείου). Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ADAMHS Νεοφερμένο μέλος Ο ADAMHS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Ιουλίου 2016 στις 11:15 Ο ADAMHS έγραψε: #217 06-07-16 11:15 Με ποιον τρόπο μπορώ να καθαρίσω μια φωτογραφία που πήρα από video στο youtube και πως μπορώ να αυξήσω τα pixels. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2016 στις 16:47 Η mindcircus: #218 06-07-16 16:47 Μηπως το ατυχημα ειναι το τυχαιο συμβαν, ενω το δυστυχημα το ΚΑΚΟ τυχαιο συμβαν; Ετσι θα το ερμηνευα εγω. Καλη απορια. Φχαριστω Δια για την απαντηση. Εχουμε μεγαλη γκαμα λεξιλογιου κ ερμηνειων ενω οι αγγλοι με μια και ξεμπερδεψαν. Ναι μεν θαυμαζω την ελληνικη αλλα θα προτιμουσα να μιλω την αγγλικη :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2016 στις 18:00 Ο Guest 986132: #219 06-07-16 18:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Με το χρονοδιάγραμμα καθορίζουμε τα χρονικά όρια, στα οποία πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση ενεργειών. Το πρόγραμμα είναι η εν σειρά καταγραφή ενεργειών, που πρόκειται να εκτελεστούν σε ορισμένο χρόνο. Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Click για ανάπτυξη... Το δυστύχημα αναφέρεται σε ατύχημα που έχει αποβεί μοιραίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2016 στις 04:56 Η Nelliel έγραψε: #220 07-07-16 04:56 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι timetable αλλα timeline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 21 Μαΐου 2016 στις 20:01 Ο Γιώργος έγραψε: #214 21-05-16 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Green Ranger: Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι και καινούρια; Spoiler by the way, τα bots θα κάνουν πάρτυ στο e-mail σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 00:00 Η mindcircus: #215 04-07-16 00:00 Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.830 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #216 04-07-16 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Χωρίς να είμαι σίγουρος, στα ελληνικά όταν λέμε "χρονοδιάγραμμα" εννοούμε μια σειρά ενεργειών που θα γίνουν μια φορά μέχρι να οδηγήσουν σε κάποιο σκοπό - αποτέλεσμα (π.χ. χρονοδιάγραμμα για έξοδο της Μ. Βρετανίας από την Ε.Ε.), ενώ "πρόγραμμα" θεωρούμε μια επαναλαμβανόμενη σειρά ενεργειών (π.χ. το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων του σχολείου). Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ADAMHS Νεοφερμένο μέλος Ο ADAMHS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Ιουλίου 2016 στις 11:15 Ο ADAMHS έγραψε: #217 06-07-16 11:15 Με ποιον τρόπο μπορώ να καθαρίσω μια φωτογραφία που πήρα από video στο youtube και πως μπορώ να αυξήσω τα pixels. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2016 στις 16:47 Η mindcircus: #218 06-07-16 16:47 Μηπως το ατυχημα ειναι το τυχαιο συμβαν, ενω το δυστυχημα το ΚΑΚΟ τυχαιο συμβαν; Ετσι θα το ερμηνευα εγω. Καλη απορια. Φχαριστω Δια για την απαντηση. Εχουμε μεγαλη γκαμα λεξιλογιου κ ερμηνειων ενω οι αγγλοι με μια και ξεμπερδεψαν. Ναι μεν θαυμαζω την ελληνικη αλλα θα προτιμουσα να μιλω την αγγλικη :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2016 στις 18:00 Ο Guest 986132: #219 06-07-16 18:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Με το χρονοδιάγραμμα καθορίζουμε τα χρονικά όρια, στα οποία πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση ενεργειών. Το πρόγραμμα είναι η εν σειρά καταγραφή ενεργειών, που πρόκειται να εκτελεστούν σε ορισμένο χρόνο. Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Click για ανάπτυξη... Το δυστύχημα αναφέρεται σε ατύχημα που έχει αποβεί μοιραίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2016 στις 04:56 Η Nelliel έγραψε: #220 07-07-16 04:56 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι timetable αλλα timeline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Green Ranger: Ψάχνω να βρω παλιά επιτραπέζια παιχνίδια. Το Splat, την Σταφυλοπαγίδα, την Απαγορευμένη Γέφυρα, την Αγωνία και των Κροκοδειλοδοντάκια. Αν κάποιος τα πουλάει ή γνωρίζει που να τα βρω, να επικοινωνήσει μαζί μου. H και στο email μου koriatopoulos@yahoo.gr, ευχαριστώ πολύ. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι και καινούρια; Spoiler by the way, τα bots θα κάνουν πάρτυ στο e-mail σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 00:00 Η mindcircus: #215 04-07-16 00:00 Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.830 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #216 04-07-16 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Χωρίς να είμαι σίγουρος, στα ελληνικά όταν λέμε "χρονοδιάγραμμα" εννοούμε μια σειρά ενεργειών που θα γίνουν μια φορά μέχρι να οδηγήσουν σε κάποιο σκοπό - αποτέλεσμα (π.χ. χρονοδιάγραμμα για έξοδο της Μ. Βρετανίας από την Ε.Ε.), ενώ "πρόγραμμα" θεωρούμε μια επαναλαμβανόμενη σειρά ενεργειών (π.χ. το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων του σχολείου). Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ADAMHS Νεοφερμένο μέλος Ο ADAMHS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Ιουλίου 2016 στις 11:15 Ο ADAMHS έγραψε: #217 06-07-16 11:15 Με ποιον τρόπο μπορώ να καθαρίσω μια φωτογραφία που πήρα από video στο youtube και πως μπορώ να αυξήσω τα pixels. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2016 στις 16:47 Η mindcircus: #218 06-07-16 16:47 Μηπως το ατυχημα ειναι το τυχαιο συμβαν, ενω το δυστυχημα το ΚΑΚΟ τυχαιο συμβαν; Ετσι θα το ερμηνευα εγω. Καλη απορια. Φχαριστω Δια για την απαντηση. Εχουμε μεγαλη γκαμα λεξιλογιου κ ερμηνειων ενω οι αγγλοι με μια και ξεμπερδεψαν. Ναι μεν θαυμαζω την ελληνικη αλλα θα προτιμουσα να μιλω την αγγλικη :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2016 στις 18:00 Ο Guest 986132: #219 06-07-16 18:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Με το χρονοδιάγραμμα καθορίζουμε τα χρονικά όρια, στα οποία πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση ενεργειών. Το πρόγραμμα είναι η εν σειρά καταγραφή ενεργειών, που πρόκειται να εκτελεστούν σε ορισμένο χρόνο. Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Click για ανάπτυξη... Το δυστύχημα αναφέρεται σε ατύχημα που έχει αποβεί μοιραίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2016 στις 04:56 Η Nelliel έγραψε: #220 07-07-16 04:56 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι timetable αλλα timeline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.830 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2016 στις 10:55 Ο Dias έγραψε: #216 04-07-16 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Χωρίς να είμαι σίγουρος, στα ελληνικά όταν λέμε "χρονοδιάγραμμα" εννοούμε μια σειρά ενεργειών που θα γίνουν μια φορά μέχρι να οδηγήσουν σε κάποιο σκοπό - αποτέλεσμα (π.χ. χρονοδιάγραμμα για έξοδο της Μ. Βρετανίας από την Ε.Ε.), ενώ "πρόγραμμα" θεωρούμε μια επαναλαμβανόμενη σειρά ενεργειών (π.χ. το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων του σχολείου). Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ADAMHS Νεοφερμένο μέλος Ο ADAMHS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Ιουλίου 2016 στις 11:15 Ο ADAMHS έγραψε: #217 06-07-16 11:15 Με ποιον τρόπο μπορώ να καθαρίσω μια φωτογραφία που πήρα από video στο youtube και πως μπορώ να αυξήσω τα pixels. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2016 στις 16:47 Η mindcircus: #218 06-07-16 16:47 Μηπως το ατυχημα ειναι το τυχαιο συμβαν, ενω το δυστυχημα το ΚΑΚΟ τυχαιο συμβαν; Ετσι θα το ερμηνευα εγω. Καλη απορια. Φχαριστω Δια για την απαντηση. Εχουμε μεγαλη γκαμα λεξιλογιου κ ερμηνειων ενω οι αγγλοι με μια και ξεμπερδεψαν. Ναι μεν θαυμαζω την ελληνικη αλλα θα προτιμουσα να μιλω την αγγλικη :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2016 στις 18:00 Ο Guest 986132: #219 06-07-16 18:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Με το χρονοδιάγραμμα καθορίζουμε τα χρονικά όρια, στα οποία πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση ενεργειών. Το πρόγραμμα είναι η εν σειρά καταγραφή ενεργειών, που πρόκειται να εκτελεστούν σε ορισμένο χρόνο. Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Click για ανάπτυξη... Το δυστύχημα αναφέρεται σε ατύχημα που έχει αποβεί μοιραίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2016 στις 04:56 Η Nelliel έγραψε: #220 07-07-16 04:56 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι timetable αλλα timeline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Χωρίς να είμαι σίγουρος, στα ελληνικά όταν λέμε "χρονοδιάγραμμα" εννοούμε μια σειρά ενεργειών που θα γίνουν μια φορά μέχρι να οδηγήσουν σε κάποιο σκοπό - αποτέλεσμα (π.χ. χρονοδιάγραμμα για έξοδο της Μ. Βρετανίας από την Ε.Ε.), ενώ "πρόγραμμα" θεωρούμε μια επαναλαμβανόμενη σειρά ενεργειών (π.χ. το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων του σχολείου). Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ADAMHS Νεοφερμένο μέλος Ο ADAMHS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Ιουλίου 2016 στις 11:15 Ο ADAMHS έγραψε: #217 06-07-16 11:15 Με ποιον τρόπο μπορώ να καθαρίσω μια φωτογραφία που πήρα από video στο youtube και πως μπορώ να αυξήσω τα pixels. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2016 στις 16:47 Η mindcircus: #218 06-07-16 16:47 Μηπως το ατυχημα ειναι το τυχαιο συμβαν, ενω το δυστυχημα το ΚΑΚΟ τυχαιο συμβαν; Ετσι θα το ερμηνευα εγω. Καλη απορια. Φχαριστω Δια για την απαντηση. Εχουμε μεγαλη γκαμα λεξιλογιου κ ερμηνειων ενω οι αγγλοι με μια και ξεμπερδεψαν. Ναι μεν θαυμαζω την ελληνικη αλλα θα προτιμουσα να μιλω την αγγλικη :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2016 στις 18:00 Ο Guest 986132: #219 06-07-16 18:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Με το χρονοδιάγραμμα καθορίζουμε τα χρονικά όρια, στα οποία πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση ενεργειών. Το πρόγραμμα είναι η εν σειρά καταγραφή ενεργειών, που πρόκειται να εκτελεστούν σε ορισμένο χρόνο. Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Click για ανάπτυξη... Το δυστύχημα αναφέρεται σε ατύχημα που έχει αποβεί μοιραίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2016 στις 04:56 Η Nelliel έγραψε: #220 07-07-16 04:56 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι timetable αλλα timeline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με ποιον τρόπο μπορώ να καθαρίσω μια φωτογραφία που πήρα από video στο youtube και πως μπορώ να αυξήσω τα pixels. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2016 στις 16:47 Η mindcircus: #218 06-07-16 16:47 Μηπως το ατυχημα ειναι το τυχαιο συμβαν, ενω το δυστυχημα το ΚΑΚΟ τυχαιο συμβαν; Ετσι θα το ερμηνευα εγω. Καλη απορια. Φχαριστω Δια για την απαντηση. Εχουμε μεγαλη γκαμα λεξιλογιου κ ερμηνειων ενω οι αγγλοι με μια και ξεμπερδεψαν. Ναι μεν θαυμαζω την ελληνικη αλλα θα προτιμουσα να μιλω την αγγλικη :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2016 στις 18:00 Ο Guest 986132: #219 06-07-16 18:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Με το χρονοδιάγραμμα καθορίζουμε τα χρονικά όρια, στα οποία πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση ενεργειών. Το πρόγραμμα είναι η εν σειρά καταγραφή ενεργειών, που πρόκειται να εκτελεστούν σε ορισμένο χρόνο. Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Click για ανάπτυξη... Το δυστύχημα αναφέρεται σε ατύχημα που έχει αποβεί μοιραίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2016 στις 04:56 Η Nelliel έγραψε: #220 07-07-16 04:56 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι timetable αλλα timeline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Sotiris 12 Searching Scandal pal14 Piskantrila ghоul Kate1914 camil touvlo many of Filip charmander abyssiniancat iew AggelikiGr grtt fortheloveofshizaya Paragontas7000 Unboxholics giannhs2001 taketrance Soulgazer globglogabgalab fmarulezkd Jack of Spades Wonderkid Sevasti Giorgkalo ROM32 Libertus rafaela11 Joji bibliofagos Natsuko Unicex maris Skeptic95 Corfu kitty Totreno thenutritionist American Economist Εριφύλη gademis Ωρορα A350 Advocatus diaboli Helen06 theios_giorgis Luludaki kost28 teacher_40 Paladin GeorgePap2003 johnsala physicscrazy msk Fernando_A Μήτσος10 Kobarsos fourkaki Gmd871 chester20080 phleidhs marww User2350 χημεια4λαιφ Δροσουλίτης P.Dam. jj! Abiogenesis Anastasia_01 Roulaki Galini66 Εχέμυθη Στεφανος56 Memetchi J.Cameron snowy Sherlockina oups plus i bo? Meow constansn parrot/παπαγάλος louminis tsiobieman Citylights bruh_234 ougka pougka ggl don't touch Μαυρίκιος Mexicanos Giii SASDFES Ariana2018 fockos sunsetpp Viedo Helen93 athinouli spring day 1011 Sense Lathy _Freedom_ Thundergirl Loozen SlimShady imkindalost Necropolis Aksak harry akritas orchidea το κοριτσι του μαη Slytherin Myrtilo T C Νηματολάγνος don_vito Liza19 leo41 sweater weather Jocaste Clio MTX Ace of Spades gvarth CiNeFiL Vivians edweimaste ΘανάσοςG4 Χαρουβιάν Feli pink_panther Μάρκος Βασίλης fay01 Κλημεντίνη elenia kaaaaate GiorgosAsi Μελικέρτη uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μηπως το ατυχημα ειναι το τυχαιο συμβαν, ενω το δυστυχημα το ΚΑΚΟ τυχαιο συμβαν; Ετσι θα το ερμηνευα εγω. Καλη απορια. Φχαριστω Δια για την απαντηση. Εχουμε μεγαλη γκαμα λεξιλογιου κ ερμηνειων ενω οι αγγλοι με μια και ξεμπερδεψαν. Ναι μεν θαυμαζω την ελληνικη αλλα θα προτιμουσα να μιλω την αγγλικη :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2016 στις 18:00 Ο Guest 986132: #219 06-07-16 18:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Με το χρονοδιάγραμμα καθορίζουμε τα χρονικά όρια, στα οποία πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση ενεργειών. Το πρόγραμμα είναι η εν σειρά καταγραφή ενεργειών, που πρόκειται να εκτελεστούν σε ορισμένο χρόνο. Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Click για ανάπτυξη... Το δυστύχημα αναφέρεται σε ατύχημα που έχει αποβεί μοιραίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2016 στις 04:56 Η Nelliel έγραψε: #220 07-07-16 04:56 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι timetable αλλα timeline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Με το χρονοδιάγραμμα καθορίζουμε τα χρονικά όρια, στα οποία πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση ενεργειών. Το πρόγραμμα είναι η εν σειρά καταγραφή ενεργειών, που πρόκειται να εκτελεστούν σε ορισμένο χρόνο. Αρχική Δημοσίευση από Dias: Με την ευκαιρία, σε τι διαφέρει το ατύχημα από το δυστύχημα; Στα αγγλικά και τα δύο σαν accident αποδίδονται. Click για ανάπτυξη... Το δυστύχημα αναφέρεται σε ατύχημα που έχει αποβεί μοιραίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2016 στις 04:56 Η Nelliel έγραψε: #220 07-07-16 04:56 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι timetable αλλα timeline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Βρε παιδιά, λυστε μου μια απορια γιατι εχω κολλησει νυχτιατικα.... Το χρονοδιαγραμμα ειναι το ιδιο με το προγραμμα? Συνωνυμα ειναι? Γιατι στην αγγλικη ειναι timetable both και σε μια προταση δε θα τα ξεχωριζα. Στα ελληνικα ποια η διαφορα τους? Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι timetable αλλα timeline. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.