Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος



απλά το κόβεις σε κομματάκια και το ανακατεύεις
(μήπως είναι καλύτερα το ρυζάκι απ το χυλοπιτάκι?)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


ΛΕς, ρυζάκι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος



επίσης.. δεν ξέρω αν γενικά σου αρέσουν οι άσπρες σάλτσες ή οι κόκκινες....
δλδ το χταποδάκι που έχεις τώρα είναι μάλλον σε λαδάκι με ριγανη και μάλλον και ξύδι.... αν το θες λευκό, το ανακατεύεις ως εχει με το ρυζάκι
εναλλακτικά μπορείς να κάνεις μια ελαφριά κόκκινη σάλτσα, να ρίξεις μετά το χταποδάκι μέσα να δέσει με τη σάλτσα και επιπλέον, εκεί μέσα να βράσεις το ρύζι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.




Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος


(αλήθεια έχεις τόσο εξοπλισμένη κουζίνα?

Για το κόκκινο, τα ίδια βήματα για τσιγάρισμα, το σβήνεις με κόκκινο κρασί, όχι βέβαια λεμόνι, περισσότερο σκορδάκι και πιπέρι, ελάχιστη ρίγανη, σαλτσούλα τομάτας κι έχεις έτοιμη την κόκκινη σάλτσα σου.
Το αν θα βράσεις το ρύζι στην άσπρη ή στην κόκκινη σάλτσα σου, είναι θέμα επιλογής... μπορείς απλά να το κάνεις το ρύζι κανονικό και να του βάλεις από πάνω τη σάλτσα. Αν όμως το βράσεις μέσα στη λευκή σάλτσα, θες περισσότερο νερό φυσικά και όχι δέσιμο με κορν φλάουρ.
τα λευκά θέλουν περισσότερο λεμόνι - ρίγανη
τα κόκκινα θέλουν περισσότερο σκόρδο - πιπέρι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.




Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος



αντί για χταποδάκι, έτσι γίνεται και με καλαμαράκια αν θες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mitsos The Great
Διάσημο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος


για το άσπρο, αν θες μπορείς να τσιγαρίσεις λίγο κρεμμύδι, μετά να ρίξεις μέσα το χταποδάκι, να το σβήσεις αν έχεις με λίγο κρασί λευκό, και προσθέτεις ελάχιστο λεμόνι, ελάχιστο σκόρδο, κάμποση ρίγανη, και λίγο νεράκι να γίνει σαν σαλτσούλα. Στο τέλος τη δένεις με μια κουταλιά κορν φλάουρ ή αλεύρι
(αλήθεια έχεις τόσο εξοπλισμένη κουζίνα?)
Για το κόκκινο, τα ίδια βήματα για τσιγάρισμα, το σβήνεις με κόκκινο κρασί, όχι βέβαια λεμόνι, περισσότερο σκορδάκι και πιπέρι, ελάχιστη ρίγανη, σαλτσούλα τομάτας κι έχεις έτοιμη την κόκκινη σάλτσα σου.
Το αν θα βράσεις το ρύζι στην άσπρη ή στην κόκκινη σάλτσα σου, είναι θέμα επιλογής... μπορείς απλά να το κάνεις το ρύζι κανονικό και να του βάλεις από πάνω τη σάλτσα. Αν όμως το βράσεις μέσα στη λευκή σάλτσα, θες περισσότερο νερό φυσικά και όχι δέσιμο με κορν φλάουρ.
τα λευκά θέλουν περισσότερο λεμόνι - ρίγανη
τα κόκκινα θέλουν περισσότερο σκόρδο - πιπέρι
![]()
πω πω τι μαγειρησα καλε τελεια ευχαριστω κ εγω



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Την τυρόπιτα θα την κάνω για ένα άλλο πάρτι με την ίδια παρέα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io
Διάσημο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


κι εγώ πάντως αυτό ψηφίζωΦτιαξε μικρα κεφτεδακια και κανενα τζατζικι! Και μια σοκολατοπιτα ala kajira!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hamsteraki
Δραστήριο μέλος


Πήρα τη μεγάλη απόφαση!! Το Σάββατο να του κάνω το τραπέζι! Ξέρετε κρασάκι, κεράκια και φαγητάκι σούπερ. Αυτό σημαίνει επιδόρπιο, κυρίως (μαζί με σαλάτα) και ένα γλυκό...
Το βασικό ότι είμαι στόκος, τελείως όμως..Επίσης βασικό ότι όσες φορές έχω ασχοληθεί και έχω κάνει 2-3 φαγητάκια τα έχω πετύχει..
Ποιος μπορεί να με βοηθήσει με ιδέες για κάτι εύκολο αλλά παράλληλα εντυπωσιακό. Δεν θέλω τεράστιες ποσότητες απλά έναν ωραίο συνδιασμό για να το ευχαριστηθούμε και να μην καταλήξουμε σε delivery

** Σιχαίνεται τα μανιτάρια οπότε τα ξεχνάμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.