Oralee
Τιμώμενο Μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Για κυρίως, ή το κοτόπουλο με το κάρρυ της Καγίρα, ή ... τι έχεις ξανακάνει;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hamsteraki
Δραστήριο μέλος



Για αρχή όμως ; Κάτι πχ για ντιπ αλλά όχι με ελιές γιατί δεν του αρέσουν ;
Οι ταλιατέλες που είδα είναι ο.κ με τυρί κτλ ; Και τι άλλο ;
Επίσης λέω για γλυκό αν δεν μου βγει η σοκολατόπιτα (θα κάνω ένα πείραμα για όλα σπίτι μου την Πέμπτη), λέω να κάνω πανακότα που την παίρνω από το super και γίνεται απίστευτη. Χμ.. τι λέτε ;
Και στο τέλος τέλος καρπουζάκι και πεπονάκι ή γρανίτα ;
Ουφφφφ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hamsteraki
Δραστήριο μέλος


Και που είναι ;;;;;Πάντως όσον αφορά επιδόρπιο έχω να προτείνω μια πολύ καλή και πανεύκολη συνταγή cheese-cake.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος



Θα σκάσετε καλε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder


Πλιζ απαντήστε σήμερα αν μπορείτε, γιατί το φιλέτο είναι φρέσκο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder


Το θέμα τώρα είναι άλλο... Ξέχασα το φρέσκο (όχι κατεψυγμένο) φιλέτο σολωμού έξω απο το ψυγείο μιάμιση ώρα τώρα

Βοηθήστε με την άσχετη!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


όχι βρε ντάξει, μιάμιση ώρα δεν είναι πάρα πολύ, δεν έπαθε τίποταΤο έψαξα στο ιντερνετ και έτσι γίνεται γίδι, δικίο έχεις.
Το θέμα τώρα είναι άλλο... Ξέχασα το φρέσκο (όχι κατεψυγμένο) φιλέτο σολωμού έξω απο το ψυγείο μιάμιση ώρα τώραΧάλασε; Να το μαγειρέψω;
Βοηθήστε με την άσχετη!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder



Άντε αμα το πετύχω θα σας γράψω και τη συνταγή (προσπαθώ να μιμηθώ ένα φαγητό που τρώμε στο sushi bar)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hamsteraki
Δραστήριο μέλος


Η κυριως πηγη μου ειναι "ο φοιτητης στην κουζινα" (το βιβλιο που πηρα στο πρωτο ετος:p).. Κατα τ'αλλα υπαρχουν ενα καρο sites τυπου nistikoarkoudi.gr, gourmet.gr κτλ κτλ..
Λατρεμενη ευκολη συνταγη οταν "τραπεζωνω".. Τορτελινια με διαφορα.
Παιρνουμε 2 πακετα τορτελινι με τυρια, για ενα μικρο πυρεξ..Βραζεις τα τορτελινια κανενα 10λεπτο μεχρι να ειναι ******, και τα βαζεις στο πυρεξακι. Εχεις ηδη ψιλοκοψει γαλοπουλες, ζαμπον κι ο,τι αλλαντικο θες. Ριχνεις τα αλλαντικα, βαζεις μανιταρια αν θες (εγω κανω το μισο πυρεξ με μανιταρια και το αλλο μισο χωρις γιατι ποτε δεν ξερεις ποιος τρωει), και τα περιλουζεις με κρεμα γαλακτος. Απο πανω βαζεις μια "στρωση" τριμμενο τυρι, γκουντα η κατι τετοιο, και βαζεις το πυρεξ στον φουρνο στους 180.. Οταν ροδοκοκκινισει το τυρι ειναι ετοιμο, ΓΙΑΜ !
Το έφτιαξα χθες στο σπίτι!!! Θα είναι το κυρίως πιάτο για αύριο!!! Βγήκε Τέλειο!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος


Έγινε συγχώνευση θέματος
με το παρόν θέμα.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Δεν ηξερα που να το βαλω το θεματακι αυτο, αλλα ζηταω μια μικρη βοηθεια περι μαγειρικης. Θελω να μου πειτε οσοι ξερετε πως φτιαχνουμε την κολοκυθοπιττα γλυκια????? Στα βιβλια μαγειρικης που εχω δεν το βρηκα. Σας ευχαριστω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto
Περιβόητο μέλος


https://www.1732.syzefxis.gov.gr/pages.asp?pageID=92&langID=1
https://www.sintagespareas.gr/sintages/glikia-kolokithopita.html
https://www.agrotravel.gr/agro/site/...recipes/arcadia/kolokithopita&sub_nav=Recipes
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος


Σ'ευχαριστω πολυ Αδεσποτακι μου! κερναω κολοκυθοπιτα οποτε θες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος





παραθετω τη συνταγη του πρασοσελινου που ζητηθηκε στο τοπικ του μεσημεριανου

πρασοσελινο με κοτα
ψιλοκοβουμε ενα κρεμμυδι και το τσιγαριζουμε σε λιγο λαδι ριχνουμε μεσα τα πρασα και τα καροτακια κομμενα σε κομματια κι αυτα και απο πανω ριχνουμε λιγο σελινο απο κεφαλι και φυλλα και τα αχνιζουμε ολα μαζι. οταν αχνιστουν ριχνουμε νερακι και αλατι και το αφηνουμε να παρει βραση. πριν ετοιμασουμε ολα αυτα σε μια αλλη κατσαρολα βαζουμε την κοτα να παρει μια βραση και μετα τη ριχνουμε μεσα στα πρασα για να βρασει καλα και να παρει γευση το φαι μας. οταν ειναι ετοιμο ετοιμαζουμε το αυγολεμονο με τον συνηθισμενο τροπο και...καλη σας ορεξη

ελπιζω να ειναι κατανοητο


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος


δεν λέει κάθε μέρα να μαι στα goodys

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος


μαλλον βάζουν ξυδι λάδι λίγο μουστάρδα και μαγιονέζ.... αλλά καλύτερα ψάξε συνταγες και δεςΠαιδιά υπάρχει καμιά συνταγή για την σαλάτα του Καίσαρα (σίζαρς)
δεν λέει κάθε μέρα να μαι στα goodys![]()
https://www.sintagespareas.gr/sintages/salata-caesars-tou-kaisara.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος


μαλλον βάζουν ξυδι λάδι λίγο μουστάρδα και μαγιονέζ.... αλλά καλύτερα ψάξε συνταγες και δες
https://www.sintagespareas.gr/sintages/salata-caesars-tou-kaisara.html
Σε ευχαριστώ πολύ!



Να σαι καλά!
Όταν λέει Βράζουμε το κοτόπουλο με λίγο αλατάκι για περίπου 1 ώρα μέχρι να ψηθεί.
με λίγο λαδάκι στην κατσαρόλα δλδ ε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.