Οσο μένεις μαζί τους θα σε βαστάνε. Πρόσεξε τι εγραψα πιο πρίν... μπήκα στη διαδικασία να ψάχνω σπίτι και έπεσα πάνω σε ενα γκρουπάκι στο φβ ωραια σπίτια..... αλλά υπάρχει ενα θέμα. Εγω δεν θέλω να βγω Ιουνιο Ιουλιο Αυγουστο... επισης θέλω να συζητήσουμε κάποια πράγματα κατα τη σύναψη του συμβολαίου θα είμαι εγω και ο ιδιοκτήτης δεν θα υπάρχει κανένας πατέρας και καμια μάνα μου... με μενα θα κανει τη συμφωνία.
Με άλλα λόγια.... ξεκινάς να έρχεσαι αντιμέτωπος με το κόσμο έξω face to face. Αν κάνεις μια μαλακία τη πρώτη φορά στο συμβόλαιο θα αλλαξεις σπίτι και θα το προσέξεις τη δευτερη φορά.... ξεκινάς δηλαδη απο την ηλικία των 30 να αναλαμβάνεις μονος σου ευθύνες.
Συμβαίνει κάτι χαλάει το κλιματιστικό... δεν θα το φτιάξεις εσυ εφοσον δεν το χάλασες εσύ... θα πρέπει κάπως να συνενοηθειτε με τον ιδιοκτήτη. Να θέσεις τα όρια σου και να μη σε περνάει ο καθένας για χαϊβάνι.
Δεν ειναΙ ΔΗΛΑΔΉ οτι θα φέρεις μόνο μια κοπέλα το βράδυ να φάτε να της μαγειρέψεις και να κοιμηθείτε και αγκαλίτσα μετά αν θέλει.
Ειναι πολλά που ξεκινάνε..... απο όλο αυτό. Επισης πρεπει να σκεφτείς πως θα βγαινεις καθε μηνα.... αν σε συμφέρει το σπίτι ή ειναι δαπανηρό στη θέρμανση κτλ κτλ. πχ έχει καλά κουφώματα ή θα έχεις απώλειες... έχει θεματα υγρασίας ή μούχλας ; αυτά αμα δεν τα φάς στη μάπα 1-2 φορές ξεκινώντας απο τα 30 σου.... θα πάς ξαφνικά να κάνεις οικογένεια θα πάς να νοικιάσετε σπίτι θα στην φέρουν και θα τρέχεις με το παιδί παραμάσχαλα Ιανουάριο μήνα να ψαχνεις άλλο σπιτι μέσα στο καραχείμωνο.
Για αυτο πρέπει να ξεκινήσεις απο μικρότερος να είσαι πλέον μονος σου.
Μακρυά απο τους γονείς σου. Εγω δεν θα ανακατευόμουν αμα ο γιός έφευγε απο το σπίτι θα του έλεγα ... πήγαινε βρες και συνενοησου και αμα εχεις κανα σοβαρο πρόβλημα πάρε τηλέφωνο.
Οι γονεις ανακατεύονται φιλε δυστυχως ΣΕ ΟΛΟΥΣ μασ αμα ειμαστε κοντά... ετσι ειναι οι γονεις. Και μη πει κανεις "ααα οι δικοι μ δεν ανακατευονται γιατι θα ειναι μύθος"