Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.336 μηνύματα.
13-12-25
22:40
Βάλτο αυτό επι 10. Δεν πρόλαβα να τα βγάλω. Για αυτό απηύδησα και τα ηχογράφησα, φαντάσου που με έφτασανΕντάξει, δεν ακούστηκαν τραγικά
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.995 μηνύματα.
13-12-25
22:40
αυτό το βουητό στην αρχή του βίντεο, είναι τσιρίδα ή σειρήνα;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.766 μηνύματα.
13-12-25
22:41
εσύ Πάνθηρα, το ακούς; Είναι πράγματι τόσο φριχτό;
Εγω έχω γυμναστήριο πιλάτες μεσοτοιχία και το μεσημέρι κάνουν προπονησεις αλλα δεν με ενοχλούν... εχει βαλει μια γυψοσανίδα έξτρα. Ηταν ισόγειο.
Μια χαρά κοιμομουν.
Τωρα θα πάω σε άλλο βέβαια. Αλλα εδω μια χαρα ειχα βολευτει με 250 το μήνα για κανα 10μηνο

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.336 μηνύματα.
13-12-25
22:43
Τσιρίδα. Ακούγεται σε όλο το βίντεο να φωνάζειαυτό το βουητό στην αρχή του βίντεο, είναι τσιρίδα ή σειρήνα;
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.269 μηνύματα.
14-12-25
14:39
1. Γυφτους
2. Οικογενειες με πολλα παιδια
2. Οικογενειες με πολλα παιδια
cinephilee
Νεοφερμένο μέλος
Η cinephilee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα.
17-12-25
19:17
Όχι ότι αλλάζει πολύ το πρόβλημα. Αλλά βρε παιδιά μήπως το παιδί/παιδιά έχει κάποιο θέμα; Πχ αυτιστμό ή ΔΕΠΥ ή κάποια νοητική στέρηση και οι γονείς και να θέλουν δεν μπορούν να το ελέγξουν;Τσιρίδα. Ακούγεται σε όλο το βίντεο να φωνάζει
Θέλω να πω αν το παιδί έχει πρόβλημα ότι και να κάνει η μάνα, όσες αστυνομίες και να έρθουν, όσα εξώδικα ΚΟΚ το παιδί έχει πρόβλημα.
Λέω δεν ξέρω τι συμβαίνει.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Δύο εβδομάδες έλειπε και ησυχάσαμε. Ανάθεμα τα σχολεία που ξανά άρχισαν🥹
Θα πάρω την δική μου ιδιοκτήτρια να της προτείνω να περάσει οροφή για ηχομόνωση, στο σαλόνι έστω γιατί δεν παλεύεται. Ξέρετε αν κάνουν τίποτα αυτές;
Θα πάρω την δική μου ιδιοκτήτρια να της προτείνω να περάσει οροφή για ηχομόνωση, στο σαλόνι έστω γιατί δεν παλεύεται. Ξέρετε αν κάνουν τίποτα αυτές;
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.399 μηνύματα.
@Πάνθηρας το σχολιο σου παρακαλω ..Θα πάρω την δική μου ιδιοκτήτρια να της προτείνω να περάσει οροφή για ηχομόνωση, στο σαλόνι έστω γιατί δεν παλεύεται.
εγω απλα γελαω

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Καλά εσύ γέλα. Να σε δω όταν σου τύχει πόσο θα γελάςεγω απλα γελαω![]()
![]()

adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.399 μηνύματα.
Οταν θα μου τυχει ενοικιαστρια να μου ζητησει να της κανω ηχομονωση;Καλά εσύ γέλα. Να σε δω όταν σου τύχει πόσο θα γελάς![]()
Πιστεψε με θα ξεκαρδιστώ....Αυτη θα ψαχνει σπιτι οχι εγω
Ελα τωρα με την καθε παλαβομαρα ....
Αν θες καλη μου φευγεις ,πας σε μονοκατοικια ή το επομενο σπιτι που θα νοικιασιες σε πολυκατοικια κανε μια πολυ ωραια ερευνα αν εχει παιδια ...Καταλαβαινω περνας ζορι αλλα καπου μια λογικη !
Πληρωσε αλλιως γυψωσανιδες για ηχομονωση κανα 2000χιλιαρο δηλαδη και φευγοντας παρτην μαζι σου
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.751 μηνύματα.
Όλη η νοοτροπία των ιδιοκτητών σε μια πρόταση. Το ξέρω ότι αυτό που σου νοικιάζω είναι προβληματικό αλλά αφού υπάρχει στεγαστική κρίση θα το χρυσοπληρώσετε και θα πείτε και ευχαριστώ!Πιστεψε με θα ξεκαρδιστώ....Αυτη θα ψαχνει σπιτι οχι εγω
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.825 μηνύματα.
Κανέναν το όνειρο είναι να ζήσω σε μονοκατοικία να μην έχω κανένα πάνω/ κατω, δίπλα
🫠
🫠
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.766 μηνύματα.
@Πάνθηρας το σχολιο σου παρακαλω ..
εγω απλα γελαω![]()
![]()
Κοίτα είναι προβλημα ένας ενοίκος να κάνει φασαρία κ να ενοχλεί... Εγώ αμα πεσω για υπνο δεν με ξυπνάνε ευκολα αλλά άλλους τους ενοχλεί...
Είναι θέμα τα υπόλοιπα κατόπιν συμφωνίας αλλά ναι τη γυψοσανιδα μετά τι θα την κάνει ; να ήταν τέντες αντε πες θα μείνουν στο σπίτι.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Ξανά διάβασε τι έγραψεςΠιστεψε με θα ξεκαρδιστώ....Αυτη θα ψαχνει σπιτι οχι εγω
εμένα στα τέτοια μου. Το σπάω το συμβόλαιο. Οκ θα ταλαιπωρηθώ με τη μετακόμιση, αλλά φεύγω.
ευελπιστείς εσύ ότι κάποιος νοήμων άνθρωπος θα νοικιάσει ένα σπίτι 700€ όπου πάνω του θα μένουν ζώα;
ΑΡΑ, ποιος είναι ο χαμένος; (Σημειωτέον, η ιδιοκτήτρια με παρακαλούσε και μου πε ότι θα το διευθετήσει, γιατί αυτά που παίρνει από μένα, τα δίνει στο δικό της ενοίκιο).
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ξανά διάβασε τι έγραψες
εμένα στα τέτοια μου. Το σπάω το συμβόλαιο. Οκ θα ταλαιπωρηθώ με τη μετακόμιση, αλλά φεύγω.
ευελπιστείς εσύ ότι κάποιος νοήμων άνθρωπος θα νοικιάσει ένα σπίτι 700€ όπου πάνω του θα μένουν ζώα;
ΑΡΑ, ποιος είναι ο χαμένος; (Σημειωτέον, η ιδιοκτήτρια με παρακαλούσε και μου πε ότι θα το διευθετήσει, γιατί αυτά που παίρνει από μένα, τα δίνει στο δικό της ενοίκιο).
Πόσα τετραγωνικά ;;;;; 700 ευρώ κ χωρίς έπιπλα. Που καταντήσαμε.
Ελάτε ρε επαρχία να γουσταρετε σήμερα καθώς γυρνουσα από τη δουλειά...
Συνημμένα
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Αμα την παρατήσω θα ψάχνει ενοικιαστή για κάναν χρόνο. Αν δει και τα μοσχάρια από πάνω, δεν πρόκειται να το νοικιάσει κανένας.Όλη η νοοτροπία των ιδιοκτητών σε μια πρόταση. Το ξέρω ότι αυτό που σου νοικιάζω είναι προβληματικό αλλά αφού υπάρχει στεγαστική κρίση θα το χρυσοπληρώσετε και θα πείτε και ευχαριστώ!
άρα η οροφή θα ναι για δικό της όφελος.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
90 τ.μ. είναι. Εχει και δυο μπάνια, δυο δωμάτια και μεγάλο σαλόνι.Πόσα τετραγωνικά ;;;;; 700 ευρώ κ χωρίς έπιπλα. Που καταντήσαμε.
κάθεστε και κοροϊδεύετε αλλά αν εσείς δίνατε 700€ κι από πάνω σας έμεναν αυτά τα ζώα, θα σας έλεγα εγώ αν γελούσατε.
adams33
Διάσημο μέλος
Εσυ γιατι αυτη την στιγμη 700 ευρω σε μεγαλο αστικο κεντρο το λες και ευκαρια !Ξανά διάβασε τι έγραψες
Δεν θα χασει Εριφυλη ...
Πρεπει να βρεις αλλη εναλλακτική ,ειναι ζωα το ειπαμε ...
Οπως και να εισαι σιγουρη ηχομόνωση σε ταβανι δεν κανει κανενας ιδιοκτητης ...
Αλλο ειαι ζηταω τεντα ή κατι αλλο και εκει το συζητας ....
Ενα θα σου πω ,αν σε πειραζει τοσο πολυ φυγε και νοικιασε ψυχικη ηρεμια ...
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Δεν το λέω καμία ευκαιρία. Χθες ψάχναμε με την φίλη μου στην ίδια περιοχή, υπάρχουν και με 600-650 τα ίδια τετραγωνικά. Το θέμα είναι η μετακόμιση που είναι πάρα πολύ χρονοβόρα (έχουμε πάρα πολλά πράγματα, μουσικά όργανα βαριά, έπιπλα κτλ).Εσυ γιατι αυτη την στιγμη 700 ευρω σε μεγαλο αστικο κεντρο το λες και ευκαρια !
Τι δουλειά να κάνω στην επαρχία αγάπη μου; Βουκολικό θέατρο;🥹Ελάτε ρε επαρχία να γουσταρετε σήμερα καθώς γυρνουσα από τη δουλειά...
adams33
Διάσημο μέλος
Εχεις δικιο και δεν ειναι μονο η μετακόμιση ειναι και οι εγγυήσεις ειναι πολλα αλλα προκειμενου να σπασουν τα νευρα σου !Δεν το λέω καμία ευκαιρία. Χθες ψάχναμε με την φίλη μου στην ίδια περιοχή, υπάρχουν και με 600-650 τα ίδια τετραγωνικά. Το θέμα είναι η μετακόμιση που είναι πάρα πολύ χρονοβόρα (έχουμε πάρα πολλά πράγματα, μουσικά όργανα βαριά, έπιπλα κτλ).
Που ψαχνατε γιατι αν μου μιλας για νετ και μεσιτικα τα περισσοτερα τα εχουν δωσει και τα εχουν απλα για ψαρεμα ...
Στο λεω ξεκαθαρα η Αθηνα ειδικα νοσει στο θεμα σπιτι ....γι αυτο και κανουν οτι θελουν
Τεραστιο προβλημα αλλα αυτο δεν αφορα τον ιδιοκτήτη ,αν καποιος ενοικος κανει ενα ζωρο παιδι τι να κανει ..Κοίτα είναι προβλημα ένας ενοίκος να κάνει φασαρία κ να ενοχλεί... Εγώ αμα πεσω για υπνο δεν με ξυπνάνε ευκολα αλλά άλλους τους ενοχλεί...
Αυτο αγγιζει το οριο του παραλογισμου ,,
Λες να θελει ο ιδιοκτητης να χανει ενοικιαστες;
Μια συσταση μονο ...μεχρι εκει
Τωρα για ηχομόνωση στο ταβανι στο λεω ....Η δουλεια μας ειναι ,τιποτα δεν θα κανει και ειναι τελείως παραλογη απαιτηση οσο αφορα και το κοστος αλλα και το αποτέλεσμα ...
Να ξερεις οτι υπαρχουν κανονισμοι που δεν επιτρεπουν κατοικιδια και γυφτους ...για παιδια δεν εχω δει ακομα ..
Οποτε σε πολυκατοικία με οικογενειες το παιζεις κορόνα γράμμα...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
700 ευρώ δια 90 τμ είναι 7.77 το τετραγωνικό.
Περίπου ίδια τιμή με αυτό που νοικαζω εγώ εδώ αναλογικά με τα τετραγωνικά του απλά εγώ δίνω και ένα 50αρι παραπανω επειδή είναι επιπλωμένο είμαι στα 350 κοντά έχω και το ιντερνετ δωρεάν.
Εμένα είναι 45 ας πουμε.
Όντως είναι πολυ καλη τιμή για Αθήνα.
Εχω λέει μουσικα όργανα.. Εεε άλλος δεν θα στο επέτρεπε αυτό. Να το ξέρεις . Ουτε να μπαινοβγαίνει κομπανία... Εμένα μ είπε στην αρχή ποσους θα φέρνω. Μη φέρω καμια 10αρια άτομα. Οχι ρε του λέω... Πας καλά ; με κόβεις για άνθρωπο π θα φωναζα τόσους;
Αντε η μάνα μ να έρχεται καμια φορα κ το καλοκαίρι κ καμια ξαδέρφη η κανας φίλος αντε δηλαδή εγώ κ αλλά δυο άτομα... Το δέχτηκε ο άνθρωπος.
Κοοιταξτε τα 350 για μένα είναι ταβανι αλλά αυτό εδώ είναι ωραίο... Με 300-330 έψαχνα. Αλλά μόλις μπήκα σε αυτό με κλειστά παραθυρα κ είδα ότι δε μυριζε κ έχεις δυο μπαλκόνια π τα κτυπαει ο ήλιος ολη μερα λέω χαλάλι... Θα τα δώσω. Ζεστό σπίτι που μυρίζει κ ωραία... Ουτε μουχλες ουτε υγρασιες.
Περίπου ίδια τιμή με αυτό που νοικαζω εγώ εδώ αναλογικά με τα τετραγωνικά του απλά εγώ δίνω και ένα 50αρι παραπανω επειδή είναι επιπλωμένο είμαι στα 350 κοντά έχω και το ιντερνετ δωρεάν.
Εμένα είναι 45 ας πουμε.
Όντως είναι πολυ καλη τιμή για Αθήνα.
Εχω λέει μουσικα όργανα.. Εεε άλλος δεν θα στο επέτρεπε αυτό. Να το ξέρεις . Ουτε να μπαινοβγαίνει κομπανία... Εμένα μ είπε στην αρχή ποσους θα φέρνω. Μη φέρω καμια 10αρια άτομα. Οχι ρε του λέω... Πας καλά ; με κόβεις για άνθρωπο π θα φωναζα τόσους;
Αντε η μάνα μ να έρχεται καμια φορα κ το καλοκαίρι κ καμια ξαδέρφη η κανας φίλος αντε δηλαδή εγώ κ αλλά δυο άτομα... Το δέχτηκε ο άνθρωπος.
Κοοιταξτε τα 350 για μένα είναι ταβανι αλλά αυτό εδώ είναι ωραίο... Με 300-330 έψαχνα. Αλλά μόλις μπήκα σε αυτό με κλειστά παραθυρα κ είδα ότι δε μυριζε κ έχεις δυο μπαλκόνια π τα κτυπαει ο ήλιος ολη μερα λέω χαλάλι... Θα τα δώσω. Ζεστό σπίτι που μυρίζει κ ωραία... Ουτε μουχλες ουτε υγρασιες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 5 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- taketrance
- johnsala
- Kate1914
- Memetchi
- touvlo
- Scandal
- Εριφύλη
- American Economist
- rafaela11
- charmander
- camil
- Libertus
- Wonderkid
- Sosstoss
- AggelikiGr
- iew
- cinephilee
- Paragontas7000
- Sotiris 12
- giorgos5002
- giannhs2001
- tsiobieman
- many of Filip
- Jack of Spades
- back2967
- fourkaki
- louminis
- thenutritionist
- Μήτσος10
- chester20080
- suaimhneas
- Esperos1
- Joji
- Ariana2018
- ROM32
- marww
- Γατέχων
- Dmzk
- Τodoroki
- igeorgeoikonomo
- iminspain
- Αλκης Κ.
- Cupid
- globglogabgalab
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool