Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

31-08-23

18:01
Εμάς τέλη δημοτικού (1998 - 1999) ήταν πολύ δημοφιλή στο σχολείο τα γιο-γιο καλής ποιότητας, φωτιζόμενα:
(αυτό είναι πιο σύγχρονο βέβαια, δε βρήκα άλλη φωτο)
(αυτό είναι πιο σύγχρονο βέβαια, δε βρήκα άλλη φωτο)
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.060 μηνύματα.

31-08-23

18:02
Με στιλο με άρωμα γράφαμε στο δημοτικό! Μοσχοβολουσε η τάξη τρελαινομουν με αυτα!! Ειδικά το σάπιο μήλο θυμάμαι. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.060 μηνύματα.

31-08-23

18:35
Σαπουνοφουσκες και αυτό με τους κρικους στο νερό που προσπαθείς να τους περασεις στα δύο μυτάκια!!
chester20080
Επιφανές μέλος

31-08-23

18:44
Σβούρες beyblade!!!! Πανικός με αυτές στο δημοτικό!!
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

31-08-23

18:53
Εμείς στο νηπιααγωγείο αρχές 90s είχαμε έναν μαρκαδόρο πορτοκαλί φωσφοριζέ και όλοι τον λέγαμε "το πορτοκαλί που φωτίζει". Το έχω ακόμα ανάμνησηΜε στιλο με άρωμα γράφαμε στο δημοτικό! Μοσχοβολουσε η τάξη τρελαινομουν με αυτα!! Ειδικά το σάπιο μήλο θυμάμαι. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα.
View attachment 120805

chester20080
Επιφανές μέλος

31-08-23

19:01
Και φυσικά πάνω απολα οι υπερτατες τέλειες κάρτες yu gi oh !!!! Έχω ολόκληρη σακούλα. Ακόμα και τώρα δε θα είχα θέμα να παίξω και να τις χαζεύω.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.449 μηνύματα.

31-08-23

19:09
Χα έχω και άλλα
Δροσουλίτης
Δραστήριο μέλος
Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα.

31-08-23

20:49
Θα σέβεστε. 
Ο πόθος των αγοριών στα 80s. Ρωτήστε τους μπαμπάδες σας, θα σας εξηγήσουν!

BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

31-08-23

21:06
Πρόλαβε κανείς τις μεταλλικές τάπες Pokémon;
Scandal
Διαχειριστής

31-08-23

21:07
Εγώ όχιΠρόλαβε κανείς τις μεταλλικές τάπες Pokémon;

Μόνο απο σκληρό χαρτόνι (οι κανονικές) και από πλαστικό τα ταπόβολα.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.449 μηνύματα.

31-08-23

21:11
Φαντάζομαι θα προλαβες τα χακί στρατιωτάκιαΘα σέβεστε.
View attachment 120831
chester20080
Επιφανές μέλος

31-08-23

21:18
Φυσικααα παίζαμε αγωνες στο δημοτικό, αυτός που θα γυρίσει του αλλουνου την τάπα την κερδιζεΠρόλαβε κανείς τις μεταλλικές τάπες Pokémon;
Έπαιρνα πακοτινια μόνο και μόνο για τις ταπες
Πλέον δεν έχω όμως κρατήσει καμία

Δροσουλίτης
Δραστήριο μέλος
Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα.

31-08-23

21:26
Για λίγους μήνες, θα προλάβαινα και τις πλαγγόνες!!Φαντάζομαι θα προλαβες τα χακί στρατιωτάκια

BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

31-08-23

22:13
Εγώ έχω ένα κασετίνακι, είχα κερδίσει όλα τα αγόρια του δημοτικού. Όποιος έχανε έπαιρνε μια από τις τάπες του άλλου.Φυσικααα παίζαμε αγωνες στο δημοτικό, αυτός που θα γυρίσει του αλλουνου την τάπα την κερδιζε
Έπαιρνα πακοτινια μόνο και μόνο για τις ταπες
Πλέον δεν έχω όμως κρατήσει καμία![]()
chester20080
Επιφανές μέλος

31-08-23

23:29
Α οχι εμείς το είχαμε τραβήξει στα άκραΕγώ έχω ένα κασετίνακι, είχα κερδίσει όλα τα αγόρια του δημοτικού. Όποιος έχανε έπαιρνε μια από τις τάπες του άλλου.
Οχι όποιος έχανε συνολικά στο παιχνίδι έπαιρνε μοναχα μιά τάπα του άλλου
Σε κάθε γύρο ρισκαρες τάπα, πχ μπορεί να ξεκινουσες με 20 τάπες και στο τέλος να μη σου έμενε καμία
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

31-08-23

23:32
ΧοντρόΑ οχι εμείς το είχαμε τραβήξει στα άκρα
Οχι όποιος έχανε συνολικά στο παιχνίδι έπαιρνε μοναχα μιά τάπα του άλλου
Σε κάθε γύρο ρισκαρες τάπα, πχ μπορεί να ξεκινουσες με 20 τάπες και στο τέλος να μη σου έμενε καμία

Κρίμα να άφηνες ξέρω γω όλο το παρεάκι χωρίς ταπες
chester20080
Επιφανές μέλος

31-08-23

23:33
Ή να γυρνουσες σπίτι εσύ κλαμμενοςΧοντρό
Κρίμα να άφηνες ξέρω γω όλο το παρεάκι χωρίς ταπες
Και το απόγευμα να κάνεις επιδρομή στο μάρκετ να πάρεις νέες ταπες
Ή όλα ή τίποτα χαχαχα
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

31-08-23

23:34
Από μικρός στον τζόγοΉ να γυρνουσες σπίτι εσύ κλαμμενος
Και το απόγευμα να κάνεις επιδρομή στο μάρκετ να πάρεις νέες ταπες
Ή όλα ή τίποτα χαχαχα

Scandal
Διαχειριστής

09-09-23

18:53
Θυμάστε τα σταυρόλεξα και τα παιχνίδια που είχαν;
Jesus τι χαζομάρες παίζαμε
Εγώ θυμάμαι και κάτι καλοκαιρινά τεύχη απευθυνόμενα σε μαθητές, που είχαν ασκησούλες και παιχνίδια ανάλογα με το ποια τάξη τελείωσες πριν το καλοκαίρι.
Ήταν κάτι κίτρινα μέτρια παχιά βιβλία. Δε θυμάμαι κάτι παραπάνω.
Μικρός διάβαζα και Καζαμία πάντως.

Jesus τι χαζομάρες παίζαμε

Εγώ θυμάμαι και κάτι καλοκαιρινά τεύχη απευθυνόμενα σε μαθητές, που είχαν ασκησούλες και παιχνίδια ανάλογα με το ποια τάξη τελείωσες πριν το καλοκαίρι.
Ήταν κάτι κίτρινα μέτρια παχιά βιβλία. Δε θυμάμαι κάτι παραπάνω.
Μικρός διάβαζα και Καζαμία πάντως.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 149 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Giorgkalo
- Scandal
- Kate1914
- chester20080
- charmander
- Reader
- fourkaki
- Unboxholics
- Jack of Spades
- fockos
- touvlo
- fmarulezkd
- Joji
- AggelikiGr
- rafaela11
- sunsetpp
- Sosstoss
- jellojina
- Wonderkid
- Paladin
- Paragontas7000
- Abysmal Hunter
- Alessandra Eliza
- jj!
- Luludaki
- johnsala
- Εριφύλη
- physicscrazy
- msk
- Fernando_A
- Ariana2018
- taketrance
- camil
- ROM32
- giannhs2001
- Memetchi
- Μήτσος10
- Δροσουλίτης
- Meow
- marww
- Shadowban
- Human being
- User2350
- Libertus
- Mapas26
- T C
- Cupid
- Viedo
- SlimShady
- Εχέμυθη
- Citylights
- Scott
- Athens2002
- constansn
- An_uknown_world
- globglogabgalab
- louminis
- ΘανάσοςG4
- Farfarouta
- CiNeFiL
- eukleidhs1821
- Satan Claus
- gademis
- WhiteDrum
- harry akritas
- orchidea
- Jocaste
- SweetGirl
- fretoe
- Mhtrogoal
- Despina08
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.